Review militèr

Ing 2015, Angkatan Udara Rusia bakal nampa 16 pesawat pengebom garis ngarep Su-34

66
Kepala Direktorat Militer penerbangan Kanggo United Aircraft Corporation (UAC), mantan Panglima Angkatan Udara Rusia Vladimir Mikhailov ujar manawa pabrik pesawat Sukhoi ing Novosibirsk kasil ngrampungake program kanggo mbangun pesawat pengebom garis ngarep Su-34 paling anyar kanggo Air Russian. meksa.

Ing 2015, Angkatan Udara Rusia bakal nampa 16 pesawat pengebom garis ngarep Su-34


"Taun iki, pabrik kasebut ngirim 16 pesawat pengebom garis ngarep Su-34. Novosibirsk siap menehi mobil sanajan ngluwihi rencana, "ujare "kurir industri militer".

Mikhailov nyathet yen "rencana kanggo taun iki kabeh wesi ing toko-toko," lan "telung mesin bakal dikirim kanthi cepet."

"Pesawat iki arep ngganti pengebom garis ngarep Su-24. Mobil ternyata apik, bener, mabur kanthi ngisi bahan bakar ing jarak sing adoh. Yaiku, mesin kasebut nyukupi kabeh syarat pengebom garis ngarep. (...) Luwih saka satus pesawat Su-34 bakal diprodhuksi kanggo ngganti Su-24,” tambahe.

Kajaba iku, sumber ing industri penerbangan ujar manawa taun ngarep Detasemen Penerbangan Khusus Rossiya bakal nampa batch pesawat medium-haul Tu-204SM modern saka Ulyanovsk Aviation Plant.

"Ing mangsa ngarep, pesenan pisanan kanggo pangiriman pesawat sing dimodernisasi saka kulawarga Tu-204 wis samesthine - batch telung pesawat Tu-204SM. Produksi seri pisanan Tu-204SM ing pabrik pesawat Ulyanovsk ora bakal nemoni kangelan, amarga pesawat bakal dibangun saka cadangan produksi ana. Dikarepake yen pesenan kasebut bakal ditindakake dening pabrik pesawat ing 2016, "ujare sumber kasebut, nyatakake yen pelanggan yaiku Detasemen Penerbangan Khusus "Rusia".
Foto sing digunakake:
http://vpk-news.ru/
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. boa constrictor19
    boa constrictor19 26. mars 2015 11:01
    +2
    Iki beda karo operator helikopter Jepang?! am
    1. jj
      jj 26. mars 2015 11:08
      +9
      Dadi, saka siji mobil anyar menyang liyane, langit mboko sithik dadi Rusia
      1. Kent0001
        Kent0001 26. mars 2015 11:10
        +7
        Kita nambahake pertahanan udara ing kene, lan sampeyan pancen bener!
        1. bort4145
          bort4145 26. mars 2015 11:38
          +2
          Luwih saka 34 pesawat Su-24 bakal diprodhuksi kanggo ngganti Su-XNUMX

          Kelangan!
        2. holgert
          holgert 26. mars 2015 12:20
          +1
          .... lan dheweke uga lali kapal selam lan prau rudal, lan wis jero kita !!!!!
    2. arctidian
      arctidian 26. mars 2015 11:10
      +1
      Kanthi pluru anti-kapal ing Papan rampung.
    3. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 26. mars 2015 11:19
      0
      Sing utama yaiku maju!
      Ana 16 unit ing kene, ing arah liyane 16 ...
      Sampeyan katon lan pangayoman luwih dipercaya wis dadi.
      1. Rex
        Rex 26. mars 2015 11:29
        0
        Nyatane, dheweke bakal nggawe skuadron Su-34.
        Saiki ana kira-kira 4.
        1. mung eksploitasi
          mung eksploitasi 26. mars 2015 11:35
          +7
          nanging aku elinga kaping lan komentar nalika padha supaya ing siji Piece ing taun, lan carane akeh njerit ana sing padha ngomong mung siji bab, peduli Putin ngrusak negara, lan ora ana siji panginten sing sadurunge sing padha ora nglilani metu. ing kabeh, lan malah banjur Aku ngandika sing kita isih kita bakal weruh seri, kita wis ndeleng seri, lan kabeh bajingan maneh ngelingi kiriman, uga, utawa padha ndalang sing padha ora ngelingi.
          1. Rex
            Rex 26. mars 2015 11:37
            +2
            Ing jangkah saiki, ing 2020 kudu duwe wektu kanggo ngganti Su-24
            1. Siberia 9444
              Siberia 9444 26. mars 2015 14:49
              0
              Novosibirsk siap menehi mobil sanajan luwih saka rencana "kita bakal nindakake ora ana pitakonan ya Dina iki, SU 24 ngethok bunderan ing kutha - siji liyane dimodernisasi aran
    4. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 11:37
      +2
      Kutipan: boa constrictor19
      Iki beda karo operator helikopter Jepang?!

      Aku bakal luwih seneng lan inspirasi dening rawuh saka 16 PakF ing Angkatan Udara Rusia.
      1. Rex
        Rex 26. mars 2015 11:46
        0
        Inggih, 12 lembar bakal dikirim nglirik
      2. Yeah
        Yeah 26. mars 2015 12:22
        +2
        diakoni adhedhasar apa?
        mesin generasi kapindho paling apik, pisanan bakal diinstal miturut rencana ing awal 2015 ing mobil eksperimen (Aku ora ngerti carane iku ing kasunyatan), nanging isih kudu liwat tes, lan ora. mung ing engine.
        Sa adoh aku ngerti, isih ana masalah unresolved ing piranti lunak pesawat lan sawetara panggonan liyane.
        Aku mikir yen produksi nyata kanggo tentara bakal diwiwiti ora luwih awal tinimbang pungkasan 2015, lan sadurunge mung ana kendaraan eksperimen lan latihan.
        1. Rex
          Rex 26. mars 2015 12:29
          +1
          Sa adoh aku ngerti, 12 bêsik kasebut ora bakal menyang unit pertempuran.
          Luwih kanggo testing lan mungkin kanggo latihan
        2. Lt. angkatan udara cadangan
          Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 12:46
          0
          Aku maca babagan desain kapal selam generasi kaping papat, sanajan pendanaan mandheg, miturut para perancang utama, riset isih terus, kenapa ora kedadeyan sing padha karo pesawat generasi kaping lima? Yagene desainer pesawat kita ora kerja luwih dhisik tinimbang jadwal? Saiki lagi mbangun kapal selam generasi kaping papat, lan dheweke wis ngrancang kapal selam kaping lima. Minangka proyek maju, dheweke sinau syarat kanggo pejuang generasi kaping 6.
          Landasan kanggo kapal selam generasi kaping 4 digawe ing awal 80s (minangka proyek advance), pitakonan apa USSR ora nggawe dhasar kanggo generasi kaping lima saka fighter ing wektu sing padha? Napa dheweke miwiti nggawe generasi kaping lima mung ing awal 2000-an?
  2. ireng kuning putih
    ireng kuning putih 26. mars 2015 11:02
    0
    Punika kekuatan!
    Padha kudu dibentuk dadi resimen sing kapisah, digawe dadi inti, supaya bisa ngomong, ing bagean kapisah saka tapel wates!
    1. subbtin.725
      subbtin.725 26. mars 2015 13:19
      +2
      Ing Angkatan Udara, dheweke entuk julukan sing lembut ing njaba vokal, Bebek, nyatane dolanan sing nggegirisi, saliyane iku uga ayu banget.
  3. prabis
    prabis 26. mars 2015 11:04
    +3
    Kene FELOWS sing apik !!!! apik
  4. Koresh282
    Koresh282 26. mars 2015 11:06
    +6
    Pesawat paling ayu.
  5. pexotenec
    pexotenec 26. mars 2015 11:08
    +1
    Lan iki nyenengake banget. apik Kita ora mandheg.
  6. Kent0001
    Kent0001 26. mars 2015 11:08
    +4
    Apa topik kita generasi 4+ utawa 4++, utawa klasifikasi iki ora ditrapake kanggo jinis pesawat iki, nanging mung kanggo pejuang? Umumé, nggantheng. Utamané seneng karo tembung "Ndhuwur rencana", sing utama ora ngrusak kualitas. seneng banget artikel kasebut. Ing wektu lan topik!
  7. arctidian
    arctidian 26. mars 2015 11:09
    0
    Mobil sing pantes diajeni, lan bisa nggayuh target lan ngadeg dhewe. Lan perlu kanggo ngganti taman wis suwe.
  8. INFOLegioner
    INFOLegioner 26. mars 2015 11:09
    -4
    lan ora ana sing isin dening tokoh andhap asor ing -AZH 16 Unit kanggo kabèh RUSSIA HUGE?
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 26. mars 2015 11:36
      +2
      nanging apa iku keganggu sapa sing iki AJ kanggo ONE taun?
      lan pesenan kanggo 120 mobil.
      1. Rex
        Rex 26. mars 2015 11:47
        +1
        Dadi paling ora ana 48 kendaraan ing pasukan kasebut
        1. mung eksploitasi
          mung eksploitasi 26. mars 2015 12:49
          +2
          aku ngomong opo? Aku ngomong babagan kasunyatan sing jinis isin 16 pesawat iki mung siji taun.
          nanging sing minus ing dalan dudu Rusia, ora ngerti artine sing ditulis nganggo basa Rusia.
    2. Yeah
      Yeah 26. mars 2015 12:24
      0
      Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing bisa ditindakake dening 16 mobil iki? padha umume nutupi kabutuhan kabeh wilayah pertempuran. Ing ngendi resimen pengering utawa MIG-23 sadurunge dibutuhake, saiki sayap 3-4 kendaraan dibutuhake
  9. avt
    avt 26. mars 2015 11:09
    +3
    apik Mung tresna pesawat iki! Pancen angel kanggo munggah pangkat, nanging dheweke nindakake! Sing jelas wong liya ora luwih ala, nanging aku seneng. sedulur Su-24 uga apik lan bakal dikembangake kanthi lengkap ing layanan, lan bisa uga ngethok segara ing Atlantik Kidul cedhak Argentina.
    1. Yeah
      Yeah 26. mars 2015 12:26
      0
      ya, iku ora dadi angel: ing basis saka su-27, padha digawe soko liyane kaya tukang ngebom.
      Aku rada kuwatir babagan asal "pejuang" pesawat, apa ana masalah tambahan amarga iki ...
      1. avt
        avt 26. mars 2015 17:38
        0
        Kutipan saka yehat
        ya, iku ora dadi angel: adhedhasar su-27, padha digawe soko liyane kaya tukang ngebom

        ora Sadurunge ngomong, deleng lan deleng apa sing asline ditampilake ing Machulishchi ing jaman Soviet lan mbandhingake apa sing kedadeyan saiki. Banjur iku dadi gampang karo phrases babagan
        Kutipan saka yehat
        ya ora susah

        sampeyan ora bakal uncalan.
  10. tombok
    tombok 26. mars 2015 11:10
    +5
    124 pesawat, armada bakal cilik. paling ora 200 ewu....
  11. qwert
    qwert 26. mars 2015 11:11
    +6
    Aku bungah mesthi. Nanging kudu eling yen Angkatan Udara USSR duwe 1200 (!) pesawat Su-24, ditambah karo jumlah Su-17 lan MiG-27 sing padha. Iki nomer saka mesin kejut digawe iku bisa kanggo nindakake obrolan ing podo karo Amerika Serikat ing ajang internasional. ing syarat-syarat apik, kita kudu gawé paling 60 mesin iki taun. Minimal!
    1. Sergei 1982
      Sergei 1982 26. mars 2015 11:31
      +4
      USSR duwe 1200 (!) Su-24, ditambah karo jumlah Su-17 lan MiG-27 sing padha. Iki nomer saka mesin kejut digawe iku bisa kanggo nindakake obrolan ing podo karo Amerika Serikat ing ajang internasional. ing syarat-syarat apik, kita kudu gawé paling 60 mesin iki taun. Minimal!
      Kita ora dadi USSR maneh, lan kita ora bakal narik produksi 60 su-34 saben taun miturut kahanan saiki, dadi ing taun 2020 124 iki bakal dikirim lan bakal apik.
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 26. mars 2015 11:39
        0
        Ya, sanajan kita narik, banjur apa? uga, padha bakal nggawe kabeh urutan ing saperangan saka taun, lan banjur apa? buruh geni? pabrik tutup? utawa nindakake liyane lan liyane lan mandheg mung nalika kita duwe luwih SU-34s saka infantri armored personel operator?
        1. Lt. angkatan udara cadangan
          Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 11:44
          +2
          Anggere armada Angkatan Udhara kebak, bakal ana pengebom generasi anyar, lan, kanthi mangkono, pesenan anyar. Iki minangka proses sing terus-terusan.
          1. mung eksploitasi
            mung eksploitasi 26. mars 2015 13:15
            0
            Iki yen sampeyan nggawe seri ewu unit, lan yen count dadi sawetara atus, banjur ora bakal ana proses terus-terusan, generasi anyar katon saben 20-30 taun, yen njupuk 60 mobil saben taun mung Su. -34, banjur ing 20 taun bakal diketik luwih saka 1200 lembar mung Su-34, nanging ana liyane, banjur Angkatan Udhara mbutuhake luwih saka USSR, karo tentara 5 kaping luwih cilik.
            banjur kabeh yuta tentara kita kudu ditransfer menyang Angkatan Udara.
            Aku ora ngomong babagan komponen ekonomi ing kasus iki.
      2. Yeah
        Yeah 26. mars 2015 12:34
        +1
        industri USSR aktif digunakake kanggo ekspor, lan mulane ana cukup sawetara nang pesawat. Iku angel banget kanggo nggawe kapasitas produksi keluwihan saiki.
    2. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 26. mars 2015 11:37
      +2
      USSR lan Amerika Serikat ing jaman semana duwe tentara 5 yuta wong, saiki udakara 1 yuta.
      iku, 5 kaping kurang.
      lan iki, ing perang karo Amerika Serikat, Pasukan Rudal Strategis bakal pisanan perang, banjur ora ketompo carane akeh pesawat sampeyan duwe, paling 100, paling 1000, iku penting carane akeh warheads sampeyan duwe. .
      lan kanggo negara kaya Georgia lan kaklostan, atusan cukup kanggo mripat.
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 11:46
        +1
        Sawise ijol-ijolan serangan nuklir, kabeh populasi ora bakal rusak, bakal akeh wong ing desa lan pedalaman. Banjur perang bakal diterusake kanthi senjata konvensional, lan iku gunane senjata konvensional.
        1. Rex
          Rex 26. mars 2015 12:00
          0
          Yen ana ijol-ijolan serangan nuklir (malah njupuk menyang akun rudal mudhun), banjur ALL bakal duwe akeh masalah sing paling sethithik sawetara taun ora ana sumber daya kanggo mindhah mayuta-yuta tentara maju lan nyekel ewu meter persegi. km. wilayah.
          1. Lt. angkatan udara cadangan
            Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 15:24
            0
            Kutipan saka Rex
            Yen ana ijol-ijolan serangan nuklir (malah njupuk menyang akun rudal mudhun), banjur ALL bakal duwe akeh masalah sing paling sethithik sawetara taun ora ana sumber daya kanggo mindhah mayuta-yuta tentara maju lan nyekel ewu meter persegi. km. wilayah.

            Amerika duwe akeh pangkalan ing njaba Amerika Serikat, aku yakin dheweke duwe sumber daya sing cukup kanggo nerusake perang nganggo senjata konvensional, nanging kita ora yakin ....
            1. Rex
              Rex 26. mars 2015 15:32
              0
              Serangan nuklir bakal nyebabake masalah karo bahan mentah, pasokan energi, komunikasi, transportasi lan liya-liyane.
              Ana sawetara pangkalan lan peralatan - panganan, bahan bakar, amunisi, suku cadang dibutuhake. Kabeh iki ing ewu ton.
              1. Lt. angkatan udara cadangan
                Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 16:07
                0
                Komunikasi militer dilindhungi, Amerika duwe pangkalan akeh, yen Australia, Selandia Baru bakal mbantu panganan, dheweke duwe perjanjian pertahanan karo Amerika (aku curiga yen negara kasebut duwe fasilitas panyimpenan senjata lan pasokan, fasilitas panyimpenan dibangun sajrone Perang Dingin). Yen ana perang, Amerika bakal nyuplai lan nylametake populasi kanthi sisa, kabeh saham lan cadangan bakal digunakake kanggo ngrampungake Rusia supaya ora bisa pulih lan pulih maneh. Pabrik-pabrik kabeh bakal dirusak, ora ana papan kanggo ngisi peralatan maneh. Sapa sing kentekan peralatan militer luwih dhisik bakal kalah. Yen negara katelu bisa nyedhiyakake senjata kanggo Amerika, aku ora yakin babagan Rusia. Tionghoa ora bisa nulungi kita, Amerika Serikat bisa janji marang Siberia kanggo ora campur tangan ing perang iki, utawa bisa uga njaluk bantuan.
                Senjata strategis Rusia mung cukup kanggo numpes Amerika Serikat, senjata taktis jarak cendhak lan isih kudu ditinggal menyang target.
                1. Rex
                  Rex 26. mars 2015 16:37
                  0
                  Aku mikir sampeyan ngremehake tingkat karusakan saka kabeh infrastruktur saka serangan nuklir global bebarengan.
                  Akibate, kanggo kabeh jagad, bakal dadi bencana. Bakal ana masalah gedhe ing kabeh wilayah. Banyu ngombe sing resik bakal dadi kemewahan.
                  Nglakoni perang gedhe-gedhe ora mungkin.
                  Luwih, aku bakal nggawe "serangan" sambungan sing ora bisa dikendhaleni dening sapa wae.
        2. mung eksploitasi
          mung eksploitasi 26. mars 2015 13:18
          0
          mung kanggo perang gedhe bakal perlu kanggo ngumpulake populasi iki saka outback menyang tatanan militèr gedhe, lan iku luwih trep kanggo nutupi karo biaya nuklir, yen ora strategis, banjur paling taktis (kita duwe sawetara ewu wong). nggebug pangkalan sapisan nganggo projectile 10kt luwih efektif tinimbang nyerang skuadron pengering kabeh.
          lan luwih efektif ora malah amarga saka jumlah ton saka bahan peledak (12 dryers bakal nggawa atusan ton amunisi, ora 10 ewu ton), nanging ing impact moral ing mungsuh.
          1. Lt. angkatan udara cadangan
            Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 16:17
            0
            Quote: mung eksploitasi
            mung kanggo perang gedhe kudu ngumpulake populasi iki saka pedalaman menyang formasi militer gedhe, lan luwih trep kanggo nutupi karo biaya nuklir,

            Bapakku crita. Nalika ana krisis Karibia, ing wilayah kasebut, komisaris registrasi militer lan kantor enlistment nyoba nelpon wanita ngandhut 35 taun sing wis duwe kulawarga ing wektu kasebut. Sajrone perang, dheweke mrentah bedhil anti-pesawat. Komisaris ngandika, mbok menawa, Tentara Abang bakal mbutuhake bantuan maneh. Nalika ana krisis Karibia, kantor registrasi lan pendaftaran militer wiwit nggawe macem-macem pilihan, kalebu sing mbutuhake mobilisasi umum.
            Aku yakin ana rencana lan rencana kanggo wajib militer saka pedalaman, kalebu ing perang. Simbahku minangka direktur peternakan negara, dheweke ora sinau ing ngendi wae ing universitas militer (padha ditugasake saka tentara, kanthi radhang paru-paru, kerzachs dicolong), lan pemerintah Soviet langsung menehi pangkat kapten.
      2. Yeah
        Yeah 26. mars 2015 12:37
        +1
        tentara 5 yuta saiki ora ana gunane. Kita kudu perang nganggo peralatan, dudu prajurit. Malah China ngerti iki. Lan nomer pesawat penting kanggo tingkat saka intensitas reaksi kanggo pinpricks nalika sampeyan tetep kontrol aktif liwat wilayah gedhe. Iki bakal dadi relevan karo ekspansi perdagangan. Kanggo negara kita, pesawat luwih penting amarga jarak. Iki minangka siji-sijine cabang militer sing bisa nyerang EVERYHERE lan cepet konsentrasi.
  12. pionir lawas
    pionir lawas 26. mars 2015 11:13
    +1
    Iku tansah seneng maca warta kaya mengkono. Matur nuwun sipil!
  13. INFOLegioner
    INFOLegioner 26. mars 2015 11:13
    -4
    Iki apik banget nanging ... T-50 endi ??? LAN pira prajurit
    1. TheMi30
      TheMi30 26. mars 2015 12:04
      +1
      Lan kenapa kudu padha? mung amarga fantasi sampeyan? mesin bakal ing 2020, nanging sampeyan bisa lali bab pesawat kanggo saiki. Kabeh sing njupuk mati sadurunge wektu iki glider saka dheweke, nanging dudu pesawat generasi 5.
      1. INFOLegioner
        INFOLegioner 26. mars 2015 13:41
        -2
        guyon iku yen AS lan NATO miwiti perang, banjur kabeh taruhan bakal ing aviation. kepiye rudal lan senjata nuklir liyane? lan mung bakal dibatalake kanthi diluncurake liwat jenderal lan menteri sing dituku liwat anak lan akun ing Kulon. hi keprungu
        1. INFOLegioner
          INFOLegioner 26. mars 2015 13:58
          -3
          IT'S ME TO sing - bakal ana perang lan banget rauh. lan paling kamungkinan ora bakal nuklir, nanging karo bantuan saka drones lan aviation. jenderal lan kolom kaping 5 bakal nyerahake kabeh kode peluncuran lan sandhi, lan bakal ninggalake Israel lan Inggris menyang anak-anake lan akun bank, lan wong-wong Rusia sing prasaja bakal perang karo apa sing isih ana ing USSR - kaya ing Donbass. ... hi
          1. TheMi30
            TheMi30 26. mars 2015 14:14
            0
            carane iki hubungane karo release mokal saka T-50 ing 5-7 taun sabanjuré? Lan maneh, yen kabeh wis dituku, supaya kabeh pesawat dadi sampah, cukup ora menehi pesenan marang jenderal sing dituku. Kajaba iku, ora dingerteni kepiye, ing wiwitan perang, lapangan udara bakal dirusak bebarengan karo pesawat, mung bakal kepunjulen karo misil. Yen pesawat ora dijupuk adoh saka airfields ing wektu. Nanging sampeyan ngomong yen KABEH DItuku. Banjur kabeh ora ana, kok gawe pesawat, kabeh bakal digabung karo jenderal sing dituku!11
            1. Rex
              Rex 26. mars 2015 14:30
              0
              Perang sing bisa uga ora nyenengake aku pribadi, nanging uga ora nggawe aku medeni.
              Iku bakal miwiti - kita bakal perang karo apa kita duwe. Ora bakal ana pilihan.
              Aku dhewe dudu pilot, dudu tanker, nanging aku elinga kanthi katrampilan njupuk.

              Ing taun pungkasan mung, sawetara kenalan wis tiwas amarga kacilakan. Pati tansah cedhak.
          2. Komentar wis dibusak.
  14. Gagak2705
    Gagak2705 26. mars 2015 11:21
    +2
    Kutipan saka qwert
    Aku bungah mesthi. Nanging kudu eling yen Angkatan Udara USSR duwe 1200 (!) pesawat Su-24, ditambah karo jumlah Su-17 lan MiG-27 sing padha. Iki nomer saka mesin kejut digawe iku bisa kanggo nindakake obrolan ing podo karo Amerika Serikat ing ajang internasional. ing syarat-syarat apik, kita kudu gawé paling 60 mesin iki taun. Minimal!

    Aja lali babagan ekonomi. Kita butuh cukup supaya bisa nyengkuyung (penerbang kudu mabur, lan ora ngadeg ing lapangan) lan supaya wong liya ora gelem nggulung tong minyak ing Rusia ...
    1. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 11:28
      +1
      Kutipan saka Raven2705
      Aja lali babagan ekonomi. Kita butuh cukup supaya bisa nyengkuyung (panel kudu mabur, ora ngadeg ing lapangan) lan supaya wong liya ora gelem nggulung tong minyak ing Rusia ..

      Sampeyan kudu paling sethithik 50% kesetaraan karo Amerika Serikat babagan senjata konvensional (Amerika duwe 3000 pejuang, tegese Rusia kudu paling sethithik 1500, kanthi kapal perusak, kapal selam uga). Lan Rusia duwe paritas 10,20% kanggo sawetara senjata.
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 26. mars 2015 11:40
        0
        kanggo apa? yen babagan Angkatan Udara AS, banjur aja la la. ana, banget, iku ora dadi panas, armada wis tuwa, iku ditulis mati, setengah saka pesawat ora bisa mabur.
      2. Rex
        Rex 26. mars 2015 11:44
        0
        Umumé, saiki kita duwe paling ora 50% saka armada Angkatan Udara.
      3. Sergei 1982
        Sergei 1982 26. mars 2015 12:36
        0
        Sampeyan kudu paling sethithik 50% kesetaraan karo Amerika Serikat babagan senjata konvensional (Amerika duwe 3000 pejuang, tegese Rusia kudu paling sethithik 1500, kanthi kapal perusak, kapal selam uga). Lan Rusia duwe paritas 10,20% kanggo sawetara senjata.
        Miturut Angkatan Udara, ya, aku setuju sampeyan butuh paling ora 50% Amerika Serikat, yen ora salah, Amerika Serikat duwe sekitar 2000 pesawat ing Angkatan Udara, sekitar 1000 ing Angkatan Laut lan MP lan sekitar 600. -700 ing Garda Nasional, kesiapan tempur saka 69 nganti 73% gumantung saka jinis pesawat, kita taun kepungkur, kaya 67% kesiapan tempur ing babagan nomer, angel kanggo kita ngomong apa sing diwenehake Wikipedia marang aku katon overstated kanggo sawetara jinis. raos, malah USSR ing NK rodok olo kanggo Amerika Serikat minangka kabèh.
    2. Rex
      Rex 26. mars 2015 11:35
      0
      Perlu ditambahake manawa wilayah kasebut luwih gedhe lan doktrin militer beda
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 26. mars 2015 11:41
        +1
        Kutipan saka Rex
        Perlu ditambahake manawa wilayah kasebut luwih gedhe lan doktrin militer beda

        Wilayah kasebut ora suda banget, doktrin Amerika babagan Rusia ora owah akeh, dheweke isih nyoba ngemot Rusia lan entuk kaunggulan 100%. Napa Amerika ngembangake pro? Mung ing pangarep-arep yen ing sawijining dina bakal ngidini wong-wong mau ngebom Rusia kanthi impunity, lan kita ora bakal bisa nanggapi, amarga kabeh rudal bakal dicegat.
        1. Rex
          Rex 26. mars 2015 11:55
          -1
          Maksudku, doktrin Federasi Rusia ora nuduhake tumindak nyerang global.
          Aku ora ngerti data pas ing wilayah, nanging aku kurang dening 30-40%. Plus iki - wilayah Warsawa.
  15. KOH
    KOH 26. mars 2015 11:27
    +6
    Umumé, kabeh kelangan Nanging !!!!
    Pesawat gedhe Nanging !!!
    Ya ganteng Tapi!!!

    Kene sampeyan mung bungah, tanpa nanging !!!...)))))
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 26. mars 2015 12:24
      0
      TAPI - iki sing nggawe sampeyan nerusake lan ora mati. iki penting banget TAPI ... prajurit
  16. Gagak2705
    Gagak2705 26. mars 2015 11:39
    0
    Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
    Kutipan saka Raven2705
    Aja lali babagan ekonomi. Kita butuh cukup supaya bisa nyengkuyung (panel kudu mabur, ora ngadeg ing lapangan) lan supaya wong liya ora gelem nggulung tong minyak ing Rusia ..

    Sampeyan kudu paling sethithik 50% kesetaraan karo Amerika Serikat babagan senjata konvensional (Amerika duwe 3000 pejuang, tegese Rusia kudu paling sethithik 1500, kanthi kapal perusak, kapal selam uga). Lan Rusia duwe paritas 10,20% kanggo sawetara senjata.

    Pira saka telung ewu iki sing bisa mabur lan apa komposisi ewu kasebut? Kajaba iku, 34 dudu pejuang. Aku setuju bab paritas, nanging ora perlu kanggo drive lokomotif uap maju. Laju nganyari armada kendharaan (apa wae) saya tambah akeh saben taun. Penting ora overstrain, yen ora, ora bakal kelakon!
  17. atamankko
    atamankko 26. mars 2015 12:09
    0
    Pesawat gedhe. Matur nuwun kabeh,
    sing melu ing tatanan.
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 26. mars 2015 12:28
      -4
      muni kaya tangi. Iki bisa dingerteni amarga generasi kaping 5 lan malah 6. mung ana siji pitakonan lan iku banget karu - ngendi kita T-50s? LAN ana pira???
      1. INFOLegioner
        INFOLegioner 26. mars 2015 13:44
        -2
        Aku ngerti yen bebener iku tansah pait lan ora nyenengake ing rasa - nanging yen pitakonan babagan kaslametané, malah pangan pait (kanggo pikiran) cukup cocok kanggo kaslametané. prajurit
  18. H - sk 61
    H - sk 61 26. mars 2015 12:18
    +2
    Lapangan udara udakara 1.5 km. Pabrik kasebut makarya lan ora ngaso kanthi gemuruh Su-34 sing ora dicet munggah saka lapangan))).
  19. Kelevra
    Kelevra 26. mars 2015 13:07
    +1
    Lan Amerika isih ngaku yen Rusia ora duwe penerbangan lan umume negara sing mundur!
  20. Zomanus
    Zomanus 26. mars 2015 13:20
    +1
    Kabar apik babagan bebek. Kita ora butuh akeh, amarga strategi perang wis diganti kanthi konkrit lan ora bakal ana armada maneh. Nang endi wae bakal dadi, tanpa ngorbanake kualitas.
  21. INFOLegioner
    INFOLegioner 26. mars 2015 13:49
    -3
    lan ing kene uga perlu ditambahake yen Amerika Serikat nampa generasi kaping 5 menyang pasukan -Ing kene konco layar ngandika yen generasi 6 wis diwiwiti kanggo ngganti 5. banjur 7 lan 8 ... lan sateruse. .. lan kita wis sawing 4+ durung? saw shura saw - padha emas ... hi am
  22. ireng kuning putih
    ireng kuning putih 26. mars 2015 14:34
    +1
    Kutipan saka kelevra
    Lan Amerika isih ngaku yen Rusia ora duwe penerbangan lan umume negara sing mundur!

    Nazi uga ngandika "Russ faneren ..."
    PIYE DUWE ENDE??
    am
  23. ireng kuning putih
    ireng kuning putih 26. mars 2015 14:39
    +1
    Kutipan saka INFOLegioner
    lan ing kene uga perlu ditambahake yen Amerika Serikat nampa generasi kaping 5 menyang pasukan -Ing kene konco layar ngandika yen generasi 6 wis diwiwiti kanggo ngganti 5. banjur 7 lan 8 ... lan sateruse. .. lan kita wis sawing 4+ durung? saw shura saw - padha emas ... hi am


    PAK, luwih becik kowe ora teka ing komputer yen mabuk, ya?!
    Aku ngerti saka pengalamanku dhewe ora bakal ana sing apik, sanajan sampeyan pengin sing paling apik ... MANGAN !!! hi
  24. Prager
    Prager 26. mars 2015 14:58
    +1
    butuh liyane, luwih!
  25. Knight Rider
    Knight Rider 26. mars 2015 19:33
    0
    Kutipan saka Prager.
    butuh liyane, luwih!

    16 Su-34
    27 Su-30SM
    14 Su-35S
    04 Su-30M2
    10 MiG-29K
    ?? MiG-29SMT
    Total kira-kira 80 pesawat tempur ing 2015. Taun kepungkur ngasilake 69