Review militèr

Pasukan keamanan Ukraina terus nyerang Shirokino

22
Perwakilan Misi Pemantauan Khusus OSCE ing Ukraina nyatakake yen staf misi nyathet serangan liyane saka Shirokino saka posisi pasukan keamanan Ukraina.

Pasukan keamanan Ukraina terus nyerang Shirokino


"Perwakilan misi kasebut nyathet penembakan saka posisi angkatan bersenjata Ukraina sing adhedhasar ing kutha Berdyansk. Para pengamat nemtokake manawa cangkang kasebut "dharat" ing sisih kidul desa Shirokino, sing dikuwasani DPR. Kurang luwih 20 mortir ditembakake minangka respon saka jabatan DPR,” ujare layanan pers SMM. "Ndeleng".

Miturut pengamat, penembakan ing wilayah kasebut diterusake sawise budhal.

Dina Minggu, wakil komandan korps Kementrian Pertahanan DPR, Eduard Basurin, uga ujar manawa ing wilayah Shirokino, pasukan keamanan Ukraina mbukak tembakan saka ATGM ing mobil sipil Tavria.

"Nalika ninggalake Shirokino ing arah Bezymyanny, mobil Tavria, ing ngendi ana loro warga lokal, dipecat karo rudal anti-tank dipandu saka posisi punishers Ukraina," ngandika.

Basurin nyathet yen informasi iki dikonfirmasi dening wakil saka Pusat Gabungan Kontrol lan Koordinasi gencatan senjata.

"Miturut informasi sing ditampa saka intelijen kita, posisi ing pinggiran kulon Shirokino dikuwasani dening unit Pengawal Nasional. Sepisan maneh, kita nyekseni kasunyatan manawa komando pasukan keamanan Ukrainia ora bisa njamin kontrol lan manajemen unit-unit tentara pribadi oligarki. Senadyan kabeh janji lan perjanjian sing ditandatangani, penembakan ora mandheg, jumlah korban terus saya tambah, ”dheweke nandheske.

Miturut dheweke, panguwasa DPR ngajak misi OSCE kanggo miwiti investigasi babagan tragedi kasebut.

"Muga-muga komando Ukrainia durung kelangan kontrol lengkap babagan formasi bersenjata sing ana ing garis kontak, lan bakal njupuk langkah efektif marang para pelaku lan komandan," ujare Basurin.
Foto sing digunakake:
http://gazeta19.ru/
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Decathlon
    Decathlon 30. mars 2015 08:41
    +8
    "Miturut pengamat, penembakan ing wilayah kasebut diterusake sawise budhal"
    Maneh sawise lunga? duka Ya, kenapa ora spotters saka geni artileri?! Savchenko ora kanthi kasempatan ngrebut jaket sing padha karo tulisan "OSCE" ?!
    1. Petr Timofeev
      Petr Timofeev 30. mars 2015 08:44
      + 28
      Ukrainians ngati-ati.
    2. waterdolaz
      waterdolaz 30. mars 2015 08:49
      +4
      Banjur apa? Inggih tetep, padha ngandika. Endi eksekusi demo ukrovoyak?!
      1. enot73
        enot73 30. mars 2015 09:05
        +6
        Kutipan saka vodolaz
        Banjur apa? Inggih tetep, padha ngandika.
        Tugas utama gencatan senjata Minsk, kanggo Merkel lan Hollande, yaiku nylametake Angkatan Bersenjata Ukrop saka ambruk lengkap. Tugas iki wis rampung lan apa sing ditindakake dill saiki, Barat ora peduli, mula yen gencatan senjata dilanggar dening milisi, bisa dadi skandal.
      2. BAKUL
        BAKUL 30. mars 2015 09:08
        +5
        Kutipan saka vodolaz
        . Endi eksekusi demo ukrovoyak?!


        Jawaban bakal! Mesthi bakal!
    3. Rosich333
      Rosich333 30. mars 2015 09:20
      +2
      Apa pengamat wis lunga? Mbusak posisi reptil nasional nafik!
  2. rotmistr60
    rotmistr60 30. mars 2015 08:42
    +7
    Staff OSCE wiwit nggambarake ing laporan sing Pelanggaran saka sisih Ukrainia. Senajan iku ndadekake sethitik pangertèn. Eropah nguripake mripat wuta kanggo kekejeman ing sisih Ukrainia, lan terus nutup.
    1. sannych
      sannych 30. mars 2015 08:50
      +3
      Apa laporan OSCE iki katon ing endi wae ing media Kulon? Ora yakin. Sing nggumunake, jumlah tembakan pembalasan saka milisi OSCE dicathet, nanging jumlah tembakan pasukan Ukrainia ora.
  3. ded100
    ded100 30. mars 2015 08:42
    +6
    OSCE mbenakake kabeh, mung rasa ndandani ora katon ing endi wae, ora ana reaksi! Saiki, yen dill kudu didandani kanthi bener, kaya ing Debaltseve, dheweke bakal langsung tenang lan njaluk gencatan senjata. am
    1. fiksi ilmiah
      fiksi ilmiah 30. mars 2015 09:03
      +2
      Ya, iku perlu kanggo dasi munggah karo Minsk-2 iki, lan GIS freaks iki tanpa tega
      Yen ora, terus kaya mangkene, saben dina bakal dadi ora sopan.
  4. Simon
    Simon 30. mars 2015 08:50
    +2
    Gatal kanggo dill! Cepet utawa mengko, nanging pungkasane ora bakal.
  5. Efisiensi
    Efisiensi 30. mars 2015 09:02
    0
    Ana akeh perjanjian ing mburi layar ing kabeh sejarah sing terus-terusan iki ... Siji sisih, menehi tandha perjanjian, nyoba netepi, sing liyane nyoba nglanggar, sing katelu nyoba mirsani - ing wektu sing padha, kabeh iki wis rampung. bodho lan katon ora ana gunane ...
  6. Siberia 9444
    Siberia 9444 30. mars 2015 09:04
    0
    Ya, ora ana sing nglarang! Lan tim OSCE malah ora bakal mirsani ing dalan - lagi nyiapake nyerang (padha nembak) lan bakal angel kanggo milisi ing pamindhahan. Sampeyan perlu kanggo drive peralatan bali, nanging bab sanksi, padha pindhah menyang alas saka kita lan supaya padha ora bakal dibusak.
  7. vkl-47
    vkl-47 30. mars 2015 09:07
    0
    Iku ora bener kanggo nelpon menyang pasukan keamanan bener ngisep
  8. Sibbar
    Sibbar 30. mars 2015 09:09
    +2
    Padha ing drum ing kang kanggo njupuk. Ukraina kudu diubengi dening kawat barbed, ana akeh narapidana, ana akeh karya kanggo spesialis kita, padha dikembangke ing kono telung taun, utawa luwih.
  9. sgr291158
    sgr291158 30. mars 2015 09:20
    0
    Ora ana pangertèn saka OSCE iki, mung ngrekam lan ora liya.
  10. pionir lawas
    pionir lawas 30. mars 2015 09:25
    0
    Ing kahanan DPR lan LPR saiki, ora ana sing ngerti, bledosan ora bakal mandheg, jumlah korban tambah akeh, aku ora kelingan sapa sing ngomong lan aku ora nganggep benere putusan. , nanging ana panemu yen perang bisa dadi manungsa lan tanpa getih sabisa - iku kudu dadi brutal sabisa. Mungkin iku worth shying adoh punishers bener, supaya malah pikirane perang ora ana maneh teka ing sirah.
    1. LINK utawa55
      LINK utawa55 30. mars 2015 10:04
      0
      Iki luwih relevan karo latar mburi intervensi kasebut ing Yaman, ing ngendi Arab Saudi lan koalisi negara-negara Muslim melu.
  11. STLT
    STLT 30. mars 2015 09:41
    0
    Quote: pionir lawas
    Ing kahanan DPR lan LPR saiki, ora ana sing ngerti, bledosan ora bakal mandheg, jumlah korban tambah akeh, aku ora kelingan sapa sing ngomong lan aku ora nganggep benere putusan. , nanging ana panemu yen perang bisa dadi manungsa lan tanpa getih sabisa - iku kudu dadi brutal sabisa. Mungkin iku worth shying adoh punishers bener, supaya malah pikirane perang ora ana maneh teka ing sirah.

    Iku wektu dhuwur !!!
  12. Abbra
    Abbra 30. mars 2015 09:50
    0
    Bakal diwiwiti ing April ... Mung saiki ora perlu mandheg. Ngombe saka helm Dnepr ...
    1. KBR109
      KBR109 30. mars 2015 10:20
      0
      Ora. Wis Bug, Pripyat, Black Grouse, Drissa lan San. am Lan wektu kanggo dekorasi Kyiv karo gallows minangka ing 1945-46.
  13. LINK utawa55
    LINK utawa55 30. mars 2015 10:02
    +2
    Wingi aku krungu tembung apik ing TV: padha ngomong, katon apa sing diwiwiti, perang ing Donbass lagi wae mandheg (babagan perang antarane oligarki ing Ukraina, Kolomoisky lan Poroshenko), carane angga ing bank melu kanibalisme. Padha kudu perang nang Kyiv tanpa perang :) Iku tega kanggo wong-wong Ukrainians sing ora ndhukung junta (mbah-mbah), sing kena dening kabeh iki tabungan biaya saka daya negara.
  14. kikuk
    kikuk 30. mars 2015 10:24
    +2
    geyropa ora weruh nichrome, amarga dheweke katon liwat mripat coklat saka petushenko