Review militèr

Komentar sneaky. Apa sampeyan pesen udan? Sapa sing mbayar tagihan?

129
Umumé, ora ana wahyu lan warta super. Kabeh data wis suwe ana ing Internet, kabeh kasedhiya. Masalahe yaiku dheweke (data) kasebar ing puluhan artikel, nanging yen sampeyan nggabungake kabeh lan nyoba nganalisis, asile unik.



Gerakan saka ndhuwur menyang ngisor, saka aparat mental kanggo asil logis, bisa dilacak kanthi bungah. Ing ngisor iki garis ngisor sing kudu diringkes.

Iki, sing sampeyan ngerti, babagan TC "Rain", pangarep-arep lan dhukungan saka kabeh jagad demokratis. A Urut saka bastion pungkasan cahya ing path saka gerombolan ala. Ora, malah - EVIL.

Sarehne aku dhewe ora nganggep awake dhewe minangka wong sing ngetutake piala ing donya, gambar aeroskunk luwih nyenengake kanggo aku, mula saka dhuwur penerbanganku, aku bakal nyoba kanggo nimbang sawetara kasunyatan sing diduweni dening wong apik. diwenehake kula karo. Maneh, ora ana sing anyar, mung lawas sing migunani.

Dadi, saluran TV "Rain". Mbok menawa paling misterius saka saluran TV Rusia. Miturut cara, tembung "saka saluran TV Rusia" tegese dheweke siaran ing Rusia, ora luwih. Nanging - kabeh duwe wektu.

Saluran iki digawe ing 2010 dening Alexander Vinokurov. Iku misale jek sing bangkrut bankir ngedol bank bangkrut KIT Finance kanggo 1 (ONE) dollar AS lan dadi tycoon media karo dhuwit iki.

Mesthi ora kanggo dolar iki. Kanggo nylametake bank kasebut, Kepala Departemen Keuangan (bah, pasuryan sing akrab, Pak Kudrin!) Kesusu nyiapake utangan 135 milyar rubel. Inggih, kanggo negara kita iki dudu dhuwit, mesthi, utangan menyang "bank" Vinokurov ora nylametake dheweke. Kendi pecah, nanging sing duwe duwe barang sing ditinggalake kanggo "dina udan".

Lan ing 2009, saluran TV muncul tinimbang bank.

Ketoke, Pak Vinokurov dudu pengusaha sing apik. Amarga, kaya bank, urusan saluran TV kasebut, kanthi gampang, sedih. Iki minangka statistik babagan laporan taunan TC "Rain" wiwit diwiwiti.

2009 - 750 yuta rubel mundhut;
2010 - 955 yuta rubel mundhut;
2011 - 539 yuta rubel mundhut;
2012 - 728 yuta rubel mundhut;
2013 - 487 yuta rubel mundhut.

Ora ana data kanggo 2014, nanging ora mungkin ana bathi. Cetha yen ora ana siji menit saka TC "Dozhd" ora duwe bathi. Ora nggumunake yen sampeyan ndeleng rating saluran TV, contone, saka Basetop utawa TNS.

Ing ratings "Rain" ora ana. Minangka program-programe. nul. Inggih, Mungkin karo sawetara nomer sawise saperangan saka zeros konco koma. Intine NO.

Sapa sing mbayar pesta?

Miturut versi resmi, padha manggon saka loman saka pemilik. Vinokurov misale jek wis nandur modal nganti 40 yuta dolar kanggo turunane. Nanging, yen taktik gaman, disebut kalkulator, banjur nomer sing sethitik luwih gedhe. Udakara kaping pindho. Iki optimistis. Pesimis - kaping telu.

Vinokurov kanthi pribadi sesambat ing udhara yen saluran kasebut biaya 17 yuta dolar saben taun. Iki, kaya, ora 40, nanging sing disaranake 100 yuta. Tanpa biaya wiwitan.

San, sampeyan entuk dhuwit saka ngendi?

Ya, oke, aku ora bakal ngetung, amarga isih ana penghasilan iklan ...

Iklan. Ajaib maneh. Posisi saluran kasebut minangka "optimis" lan "kanggo ibu rumah tangga". Ya, aku kudu nindakake eksperimen masochistic kanggo familiarize dhewe karo iklan ing saluran.

Dadi, apa sing dikarepake ibu rumah tangga Rusia, yen sampeyan miwiti saka iklan? Setuju yen nalika nempatake pariwara kanggo pamirsa, pengiklan pisanan nyetel tugas kanggo narik minat ing produke. Latently, Aku samesthine ing udan iklan dominasi Kosmetik, parfum, popok, produk anak, peralatan pawon ... Inggih, minangka adoh aku bisa nganakke dhewe sing ibu rumah tangga modern bisa kasengsem.

Dheweke terus saluran iki luwih saka limang jam. Lan aku bisa ngomong ing ngisor iki: ing interval saka 13-00 kanggo 18-40 (Aku uga ora ngrungokake wesi) ana ora A SINGLE komersial. Ketoke, ibu rumah tangga ora nonton saluran ing wektu iki. Dina sabanjuré, aku mbayar manungsa waé mung ing wektu prime, saka 18 kanggo 20 jam.

Asil padha. Sanajan aku bakal luwih seneng nonton pariwara tinimbang rekaman Ksyusha ethereal.

Nanging pitakonan muncul: kepiye para pengiklan? Ing merek iklan, Dozhd duwe set sing bisa meri: Bentley, Jaguar, Volvo, Cadillac, Opel ...

Ing endi demonstrasi produk merek kasebut? ora…

Ana rong pilihan ing kene.

Sing pertama yaiku saluran kasebut mung ngapusi yen ngiklanake Air France, Raiffeisenbank, Microsoft lan liya-liyane. Nanging iki bisa dianggep minangka penipuan lan penipuan saka pengiklan potensial. Lan maneh, ora ana sing mbatalake laporan pajak. Dhuwite saka ngendi? Temenan dudu pilihan kasebut.

Sing nomer loro malah luwih menarik. Pengiklan ora diwajibake nampilake produke. Muni goblok, nanging bener. Tuan-tuan saka perusahaan kasebut ing ndhuwur mung menehi dhuwit menyang saluran kasebut tanpa nuntut apa-apa. Malah nuduhake iklan. Amarga padha ngerti yen ora ana sing bakal weruh. Channel "Rain", Aku bakal ngidini dhewe comparison kuwi, "kanggo dhewe." Lan ora ana sing akeh. Kajaba iku, wong-wong sing siap mbayar dhuwit kanggo pelanggan utawa tuku T-shirt karo stiker pink "Rain" kanggo 2500 rubles.

Umumé, kasunyatan sing "saluran optimistis kanggo ibu rumah tangga" dikelola dening "pengiklan" saka Kulon. Inggih, kanthi tepat, ternyata Jaguar lan Bentley ora ana hubungane karo pamirsa 200 oposisi pink saka Rusia. Dheweke ora menehi dhuwit.

Cukup adil kanggo takon: penulis, kanggo apa setan sing kita butuhake kabeh iki? Apa ana topik liyane?

Lan ana topik liyane. Sampeyan mung kudu katon ing awal, ngendi nomer. Lan pikirake maneh, kenapa dheweke durung nyebar "cadangan goblin" iki? Pitakonan iki wis ditakoni lan kita wis bola-bali.

Iku prasaja: ora nguntungake. Apa kita ana ing perang informasi? lunga. Apa kabeh cara apik? Kabeh. Nah, iki jawabane.

Iku luwih gampang kanggo duwe viper pro-Kulon cetha ing tangan lan ing kontrol. Maneh, gambaran lengkap babagan demokrasi lan kebebasan ngomong digawe. Ngomong "jas hujan" apa sing dikarepake? Inggih, apa sing bakal padha mbayar? Padha ngomong. Kabeh iku comme il faut lan ayu. Apa ana biaya apa-apa? (We are normal, ora bisa mbayar telung ewu utawa luwih kanggo T-shirt karo huruf pink). Ora.

Apa sampeyan mikir yen kanggo 100 yuta dolar iki bakal bisa mbangun sing cerdas ing Amerika Serikat dhewe utawa ing Eropa? Cukup. Miturut cara, angka 100 yuta uga ora sakabehe obyektif. Iki minangka rugi net. Miturut sawetara laporan, total biaya corong oposisi regane $ 207 yuta. Lan iki 35 tank ketik "Abrams", contone.

Mesthi, ing comparison karo jumlah dhuwit ing dhukungan saka demokrasi ing Ukraina - a measly Penny. Nanging Moscow ora dibangun langsung ...

Dadi kita mungkasi karo serpentarium iki saka loman saka partners kita. Kawigatosan diwenehake marang bagean sing sithik saka populasi kita sing ora ana gunane kanggo ngomong babagan iki. Lan presenter sing nyiarake ora ana sing ngerti, nanging cukup jelas.

Sampeyan bisa ngenteni lan sabar. TC "Rain" - kaya jebakan kanggo cockroaches karo sirup gula. Padha lunga. ngonsumsi. Nanging, nalika teka ing wektu kanggo njupuk sandal lan sijine iku ing gubug, wis rampung muter demokrasi Western-gaya, sampeyan ora kudu mbukak sak omah. Pitu, lagi ngomong - karo siji jotosan.

Aku ngarep-arep supaya bisa urip nganti saiki.
Pengarang:
129 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Barboskin
    Barboskin 31. mars 2015 05:00
    + 46
    Aku nindakake eksperimen minangka penulis, nyoba nonton saluran kasebut, nanging ora bisa. Diuripake kanggo sedina muput, ora ana rasa, ora bakal keno, mung latar mburi swara.
    1. Sakhalin.
      Sakhalin. 31. mars 2015 05:26
      + 69
      Aku setuju karo sampeyan, aku ngasilake kanthi cara sing padha, nanging sayange, butuh 40 menit. Iki ora udan, nanging jamban, nuwun sewu, sing nyerna lan nyebar slop.
      1. dongeng apik
        dongeng apik 31. mars 2015 10:28
        + 23
        Kutipan saka Sakhalin.
        Aku setuju karo sampeyan, aku ngasilake kanthi cara sing padha, nanging sayange, butuh 40 menit. Iki ora udan, nanging jamban, nuwun sewu, sing nyerna lan nyebar slop.

        Luwih becik yen saluran iki diarani "udan emas". Kajaba jamban (mangkok jamban), ora ana gunane ing papan liya.
        1. Eugene-Evgeny
          Eugene-Evgeny 31. mars 2015 15:27
          + 31
          Kadhangkala saluran iki nyedhiyakake informasi sing bener, kaya iki:
          1. Igor Polovodov
            Igor Polovodov 1 april 2015 23:38
            0
            ... iki nalika walikota nesu ing dalan ...
        2. Baloo
          Baloo 31. mars 2015 20:36
          + 33
          Tindak Lie amarga penasaran. Iku menarik kanggo ngerti apa uh ... detractors saka Rusia ngomong bab. Sawise aku teka ing sak demo uh ... film kanggo wong diwasa saka urip **** Loro lanang enom uh ... rapet komunikasi. Sawise iku, jeneng saluran mung nyebabake uh ... ora nyenengake.
          Sawise maneh, aku ora sengaja mlumpat menyang diskusi babagan pemuda Lie: carane ngerteni perusahaan Rusia sing menehi pitulung marang Donbass, kayata nggawe publik, mbukak. Carane! Ora ana tembung babagan carane nulungi warga sipil sing tiwas ing bom, carane mbantu para pengungsi Ukrainia. **** uh...wong ora nyenengake. Moder ujar manawa komentar kasebut ngemot teks sing ora bener. Aku nyoba ndandani. Maneh, teks ora valid. Aku bakal nyoba maneh, glamor. Maneh ora bisa ditampa. Ya apa iku. Aku ora kejawab, censorship ngapura kula. Bocah-bocah sing angel, dolanan kayu, ora tau menyang McDonald's ... Eh, urip iku kaleng, isih ana Lie sing nyebabake rasa ora kepenak.
          1. DeniZ
            DeniZ 31. mars 2015 20:37
            + 11
            Bocah loro, uh... raket komunikasi.

            Inggih, iki mbuktekaken, sepisan maneh, apa lan kang nilai padha nindakake.
          2. Lint64
            Lint64 31. mars 2015 23:14
            +4
            Duc kabeh wektu, aja purun ngomong, kanggo ngomong. Moncong ora metu.
            Metu, bajingan!
            Dheweke duwe. Jenis ora toleran!
          3. boris-1230
            boris-1230 2 april 2015 10:39
            0
            TC "Rain" - kaya jebakan kanggo cockroaches karo sirup gula.

            Lan apa yen mlaku nganggo sandal? Mungkin DUST bisa mbantu? Aja malah berkembang biak! wong bodho mandheg
        3. solaco
          solaco 1 april 2015 12:28
          +3
          Quote: peri apik
          Luwih becik yen saluran iki diarani "udan emas". Kajaba jamban (mangkok jamban), ora ana gunane ing papan liya.

          Kathah pakurmatan! ngguyu
          "Udan udan". am
          1. Corsair
            Corsair 1 april 2015 14:46
            +4
            Kutipan saka solaco
            "Udan udan".

            Udan opo iki? Udan minangka fenomena alam sing menehi urip, lan iki ...
            "Kaca ing sikil" utawa "Keturunan diare".
        4. Igor Polovodov
          Igor Polovodov 1 april 2015 23:28
          +3
          Iku misale jek sing ora salaka, nanging "Golden Rain" - kene, dening cara, posisi cetha, saluran mbayar ing tartamtu - iki nalika wong mbayar kanggo nesu marang. Ora, iku mung shifter akal sehat, mbayar kanggo diapusi ...
          Iki ... lan warna sing dipilih kanthi jelas, wong lanang kerja keras!
          Kanthi kringet alismu, hmm...mb. iku ora "kringet"!
          Lan ing logo kasebut, huruf "JE" ditutupi flaps sing nggawe aliran ... wiwitan nyata ing wayah awan!
      2. nanggung-hn
        nanggung-hn 1 april 2015 06:40
        +1
        Aku cukup pawon karo lintang, yaiku nalika padha miwiti frying 5 kg steaks
      3. Kapralwdw
        Kapralwdw 1 april 2015 10:45
        +4
        nanging aku ora nonton kabeh! saraf luwih larang! keprungu
      4. shulc
        shulc 1 april 2015 11:36
        +4
        Aku dibusak saka menu setelan saluran kabeh. Bocah-bocah, sawise kabeh, uga nguripake TV..
      5. koclissi
        koclissi 1 april 2015 14:50
        +1
        Kutipan saka Sakhalin.
        Aku setuju karo sampeyan, aku ngasilake kanthi cara sing padha, nanging sayange, butuh 40 menit. Iki ora udan, nanging jamban, nuwun sewu, sing nyerna lan nyebar slop.

        Banjur ing Ukraina dheweke (Rain) dadi panas banget, antara liya ........ calomers!
      6. er34redg
        er34redg 2 april 2015 02:55
        -1
        Wis dadi luwih gampang kanggo nyingkirake udud, kanthi bantuan alat iki aku mandheg mung seminggu, aku wis urip tanpa rokok suwene 2 wulan - saiki aku mung ngitung dhuwit sing wis disimpen. Rincian liyane ing blogku - http://akimov-ivan.blogspot.com
      7. cepet1934
        cepet1934 2 april 2015 11:55
        0
        Sampeyan pancen kuwat banget! Nyuwun Aku duwe kepinginan kanggo nonton THIS ends ing menit pisanan. wassat
    2. finch
      finch 31. mars 2015 05:27
      + 45
      Banshee - kanca wesi! Aku mbuwang munggah tengen ing screensaver lan aku sumpah kanggo nguripake! ngguyu
      1. jj
        jj 31. mars 2015 06:06
        +7
        Iklan ing saluran mbayar dilarang dening hukum. Saluran kasebut ana ing "sumbangan penonton" lan penghasilan saka sewa ing jaringan kabel. Nanging jaringan saka "Rain" saiki isin
        1. Russ_Garing
          Russ_Garing 31. mars 2015 06:38
          + 32
          iku meh podho "omah 2" - everyone ngidoni, meh ora ana siji mirsani lan xs nalika bakal dijamin.
          1. Dembel77
            Dembel77 31. mars 2015 07:22
            +7
            Sampeyan perlu kanggo nutupi reptil iki saka udan bebarengan karo almshouse, lan ora ngenteni nganti padha nutup piyambak! Aduh mesakne, adoh-adoh, senajan neng ngarep lawang...dadi!
            1. Sakmagon
              Sakmagon 31. mars 2015 07:54
              + 10
              nistha. Disgust - nganti mual. Siap kanggo kabeh! Aku wonder carane padha lumaku ing lurung-lurung? Dheweke kudu dingerteni kanthi ndeleng ...
              Lan ora ana apa-apa... Iku kabeh babagan rega
              1. TELPON.
                TELPON. 1 april 2015 06:23
                +2
                Quote: Sakmagon
                Aku wonder carane padha lumaku ing lurung-lurung?

                Nanging padha ora lunga, padha drive Bentleys.
            2. sherman1506
              sherman1506 31. mars 2015 07:57
              + 14
              Apa cedhak, ana rasa nul saka wong-wong mau. Kangge nggegirisi para pamirsa, saora-orane saora-orane kudu ngurmati para pamirsa, nanging malah ketularan eksklusivitas, nganti nistha marang wong akeh. Mula padha kluruk nalika RT pancen nindakake pakaryane.
              1. Altona
                Altona 31. mars 2015 08:19
                +6
                Kutipan saka sherman1506
                Apa cedhak, ana rasa nul saka wong-wong mau. Kangge nggegirisi para pamirsa, saora-orane saora-orane kudu ngurmati para pamirsa, nanging malah ketularan eksklusivitas, nganti nistha marang wong akeh. Mula padha kluruk nalika RT pancen nindakake pakaryane.

                ----------------------------
                "Udan"? ana apa? Ora, durung krungu.. ngguyu
                1. Colt864
                  Colt864 31. mars 2015 21:38
                  +3
                  Lan alhamdulillah aku ora. Banjur, kaya sing sampeyan deleng, sampeyan bakal langsung mateni wong-wong mau.
                2. 4 rodha
                  4 rodha 1 april 2015 08:21
                  +4
                  Saben wong waras ing otak duwe payung apik saka udan sembarang. hi
            3. jktu66
              jktu66 31. mars 2015 12:49
              +9
              Sampeyan perlu kanggo nutupi reptil iki saka udan bebarengan karo almshouse, lan ora ngenteni nganti padha nutup piyambak! Aduh mesakne, adoh-adoh, senajan neng ngarep lawang...dadi!
              Napa nggawe "martir rezim" saka g ...? A Rusia normal ora bakal katon lan ngrungokake goroh lan kuping matzah. Jinis-jinis kaya Svinadze duweni efek sing luwih nggegirisi ing pikiran, ing ngendi sawetara huruf goroh cocog karo 10 tembung bebener. Tegese kleru ora bisa dingerteni am
              1. GriggoT
                GriggoT 1 april 2015 21:54
                0
                Jinis-jinis kaya Svinadze duweni efek sing luwih nggegirisi ing pikiran, ing ngendi sawetara huruf goroh cocog karo 10 tembung bebener. Tegese kleru ora bisa dingerteni

                Iki persis carane wong apik dianggep ing Ukraina, ing Belarus, lan ing kabeh tilas republik Soviet. Lithuania, Latvia, Estonia seneng milih kabeh iki, kajaba, utamané, RUSSIAN, sing mikir lan nganggo basa Rusia, lan ora ana sing takon non-warga.
                Lan jeneng "Lie" pancene luwih cocok, padha ngapusi saka esuk nganti sore, padha gawe uwong yakin piyambak ing wektu sing padha.
            4. Vovochka cilik15
              Vovochka cilik15 1 april 2015 08:57
              +1
              Lan kepiye demokrasi? Lan kebebasan ngomong? Lan ing endi para liberal bakal nyemburake empedu? Lan ing ngendi toleransi Pak Eropa?
          2. NEXUS
            NEXUS 31. mars 2015 08:11
            + 10
            Kutipan: Russ_Dry
            iku meh podho "omah 2" - everyone ngidoni, meh ora ana siji mirsani lan xs nalika bakal dijamin.

            nalika aku ngerti yen Sobchag minangka diva film utama lan uga dadi host ing Rain, aku ngerti yen kabeh ana babagan intelijen lan konten ing level House-2, lan aku ora salah.
          3. Jack B
            Jack B 31. mars 2015 10:32
            +3
            Yagene dheweke ora ndeleng omah? Ibukku ora kantun siji wae (miturut dheweke). Bener, ancaman pegatan mbantu bojone, dheweke bisik-bisik. Sanajan saiki roman Rusia katon ora luwih apik.
            1. NEXUS
              NEXUS 31. mars 2015 11:35
              +7
              Kutipan saka Jack B.
              Ibu maratuwa ora kantun siji wae (miturut dheweke)

              house-2 mung kanggo ibu-ing-hukum ... dianggo kanggo troublemaker iki minangka senjata cyber, neutralizing Hulk ing rok. ngguyu
          4. Komentar wis dibusak.
      2. Sid.74
        Sid.74 31. mars 2015 10:59
        +4
        Kutipan: Zyablitsev
        Banshee - kanca wesi!

        Lan aja ngomong yen wis 4 jam kanggo nonton iki ... belay

        Roman, aja mbaleni eksperimen iki maneh, jaga kesehatan mental sampeyan. ya
      3. Kucing apik
        Kucing apik 31. mars 2015 11:51
        +2
        Kene sampeyan wani vashpe!!! Apa kalebu apa wae??? Sampeyan bakal miwiti ngrungokake gema matzah !!)))
    3. sasha 19871987
      sasha 19871987 31. mars 2015 08:44
      0
      kabeh wong wis suwe ngerti yen udan mung dadi sprei kanggo kuldi sponsor jaban rangkah, dheweke mangan saka Departemen Luar Negeri lan nggawe program Russophobic lan acara talk show ...
      1. Komentar wis dibusak.
    4. Sergey-8848
      Sergey-8848 31. mars 2015 19:05
      0
      Kanggo sawetara alesan, operator kabel kita uga duwe "Echo ..." ing pesawat, supaya iku tansah disiarake minangka stream audio ing latar mburi patch biru saka speaker. Iki, misale jek, bisa dingerteni, sawise kabeh, radio, banjur kenapa ing TV? Ngeklik ing remot, lan langsung luwih - meh tansah asil ngengingi saluran iki.
      Nanging ing mangsa, kanal iki migunani. Pertandingan VHL disiarkan ing saluran iki. Iku mung alesan kenapa wong ngerti frekuensi gema "Echo ...". Mung amarga.
    5. twviewer
      twviewer 1 april 2015 15:43
      0
      carane udan (wis liwat lan ora) elinga, sedhih.
      1. Gemini
        Gemini 1 april 2015 22:34
        0
        Apa kuwi??? Apa putrane bapake sing wis suwe ora bali lan nyanyi lagu kanggo presiden?
    6. waterdolaz
      waterdolaz 2 april 2015 07:36
      0
      Iku apik yen aku ora duwe saluran iki, lan aku meh ora nonton TV)))
    7. DobraJelatel
      DobraJelatel 2 april 2015 09:11
      +1
      Aku uga lunga kanggo ndeleng! Nanging ndeleng kanthi bungah apa tuan rumah ngrayakake saben kegagalan negara asale lan kanthi cara apa wae mbenerake para tamu studio yen dheweke ora ngrusak negara kanthi sregep. Ana mung siji kepinginan kanggo ngumpulake kabeh ing Bunch lan dikirim menyang ngendi wae cedhak Magadan
    8. DAYMAN
      DAYMAN 2 april 2015 10:25
      +1
      Novel iki umume pribadine heroik - rong dina berturut-turut nonton "iki" ... Aku ora bisa ...
    9. Slavik TT
      Slavik TT 2 april 2015 12:10
      0
      Gazprom media duwe udan....
    10. ele1285
      ele1285 2 april 2015 23:48
      0
      Kutipan: Barboskin
      Nindakake eksperimen nyoba nonton saluran kasebut,

      Lan apa, iki mbucal sampah (ora saka tembung kanggo ngumbah, nanging saka tumindak kanggo mbuwang sampah) ana sing nonton Ksyusha iku jaran saka kanca.
  2. A1L9E4K9S
    A1L9E4K9S 31. mars 2015 05:04
    + 21
    Udan wis keno, bakal nampar hadiah kaya majalah Prancis lan nambah Echo of Moscow.
    1. subbtin.725
      subbtin.725 31. mars 2015 05:26
      0
      Kita durung lali babagan publikasi skandal lan provokatif sing "misuwur" - isine, sing ngrusak memori para pahlawan Leningrad sing ditresnani kanggo kita kabeh.
    2. Michael m
      Michael m 31. mars 2015 05:46
      +9
      Kanthi Echo, kahanan aneh, padha didhukung dening dhuwit kita.
      1. Sibom
        Sibom 31. mars 2015 07:17
        +6
        ING Dhuwit GAZPROM!
        1. AndreyS
          AndreyS 31. mars 2015 07:32
          +3
          Kutipan saka Sibom
          ING Dhuwit GAZPROM!

          Ora ora! Miturut pendapatku, kabeh luwih rumit ing kene! Pamilik kasebut diarani Gazprommedia! Lan Gazprom ora posisi dhewe karo wong-wong mau ing sembarang cara! Mungkin takon Romawi kanggo nindakake analytics padha ing echomoscow ing udan?!
      2. ferdiperdozzz
        ferdiperdozzz 31. mars 2015 09:24
        +1
        Ya, ing Echo, mung ana akeh iklan nganti muntah, lan kabeh iklan kasebut muntah - lem krim kanggo gigi palsu, roda tambahan diet sing ora bisa dingerteni lan liya-liyane. Lan ana akeh program tematik "babagan kesehatan" - kaya klinik Gogi lan Vano bakal narik mripat sampeyan ing sumur..u luwih cepet tinimbang sapa wae. Bener, kanthi reservasi ing pungkasan, biasane - kaya "sadurunge ngubungi kita ing klinik - takon karo Dokter.
        Nanging paling cetha yen ana _part_ dhuwit saka iklan. Ya, lan stasiun radio ora larang kaya saluran TV sing ora ana sing nonton.
    3. mervino2007
      mervino2007 31. mars 2015 12:05
      0
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Udan ngira

      Ayo padha buzz. Green State Department mbuwang ($500000). Aku ora peduli karo kehadirane...
    4. Komentar wis dibusak.
  3. fiksi ilmiah
    fiksi ilmiah 31. mars 2015 05:05
    +2
    Saiki sampeyan bakal nutup reptil iki (UJIAN), sing duwe bakal mudhun kabeh nesu ing RT.
  4. valet_
    valet_ 31. mars 2015 05:05
    + 15
    Disenengi artikel!
    Aku ndhukung penulis ing upaya kanggo nglawan Makhluk "creeping". Muga-muga wektu iku teka.
  5. pionir lawas
    pionir lawas 31. mars 2015 05:06
    +1
    Aku tansah nggulung saluran iki kanthi otomatis. Ora amarga aku ora nyengkuyung panemune, mung jenenge ora ngandhani yen bakal menarik, mula aku mikir suwe yen ana sinetron tanpa jeda komersial, nanging iki ... ora migunani, lan sesuk nah .. ora perlu.
  6. KOH
    KOH 31. mars 2015 05:10
    +4
    udan saluran, iki saluran pembuangan sing rusak ...
  7. dhokter.75
    dhokter.75 31. mars 2015 05:10
    0
    Nyatane, kabeh katon bener, nanging sampeyan bakal ngerti kenapa sampeyan pager kebon?
  8. MolGro
    MolGro 31. mars 2015 05:10
    + 15
    Kabeh T-shirt iki mbangkitake asosiasi kuwat ing kula!
    Wong bodho entuk dhuwit ing bodho!
  9. Leonidich
    Leonidich 31. mars 2015 05:14
    +3
    ayo ANAL iki nyemplung udan lan gema phashington.... didelok, tambah akeh wong leber lan omong kosong...
  10. tuwa banget
    tuwa banget 31. mars 2015 05:14
    +2
    Quote: fantastis
    Saiki sampeyan bakal nutup reptil iki (UJIAN), sing duwe bakal mudhun kabeh nesu ing RT.


    Ya wis biasa wae... Udan asam, udan beracun.
    A maya wiwit ing banget Free Radio Liberty, ing Rusia kuthah situs DO ///D

    Sadurunge /// ANAK - Aku ora ngancam, Nostradamus sing nggawe, aku ora ngapusi dheweke.
  11. rotmistr60
    rotmistr60 31. mars 2015 05:18
    +2
    total biaya mouthpiece saka oposisi biaya $207 yuta. Lan iki 35 tank saka jinis Abrams,


    Kanthi iki sing disebut. Media "oposisi" wis suwe kudu diurutake, utamane babagan pendanaan. Pendanaan NGO lagi diurut, kok ora umumake pendanaan kanggo media anti-Rusia. "EM" nganti bubar nyengkuyung "Gazprom Media Holding", yaiku dhuwit saka sumber daya alam, sing miturut UUD, dadi milik rakyat, digunakake kanggo ngetokaké lendhut marang wong-wong iki.
  12. arctidian
    arctidian 31. mars 2015 05:20
    +4
    Penulis iku pahlawan! Kanggo nyiksa dhewe kaya nonton saluran karo Ksenia, sampeyan kudu mutusake iki !!!
    1. evfrat
      evfrat 31. mars 2015 10:56
      0
      Ya, bakal luwih elek tinimbang "pantai jeli" ...
  13. penembake gunung
    penembake gunung 31. mars 2015 05:21
    +4
    Penulis, kok terus terang? Lha, apa sebabe sampeyan ngandhani yen ora ana sing nonton utawa ngrungokake? Padha, i.e. "Rain" - organisasi. Saiki lagi rugi net, dijamin saka Departemen Negara liwat "goblok", lan yen, dumadakan, soko kedaden - sing, liwat kang kanggo nindakake stuffing. Punika piyambakipun, siap. IMHO, sneaker wis ana ing toko, mula ayo saiki ...
  14. Xanna
    Xanna 31. mars 2015 05:23
    +1
    Aku krungu babagan saluran iki saka sampeyan ...
  15. DrMadfisher
    DrMadfisher 31. mars 2015 05:23
    +4
    iki apa sadurunge /// Devik minus artikel duka
    1. KOH
      KOH 31. mars 2015 05:40
      +4
      Wanita Cossack mishanded mangan ing kene kanthi rutin, aja kaget, dheweke nglacak apa sing ambegan ...

      Count on my minuses, turu ...))))
  16. vch 72019
    vch 72019 31. mars 2015 05:42
    + 28
    Wektu kanggo Sobchak ngganti lapangan kegiatan, sepuluh taun dheweke wis ngomong
    1. Krasmash
      Krasmash 31. mars 2015 06:00
      +8
      Kutipan: vch 72019
      Wektu kanggo Sobchak ngganti lapangan kegiatane

      Like a Feature Picture Best Picture (2008)
      Ksenia mbintangi mung pemandangan, kang, Nanging, iku salah siji sing paling lucu ing gambar. Leres, peran cah wadon glamor entuk sing ambigu? Bebarengan karo Maria Kravtsova, uga dikenal minangka Marika, lan rong bocah wadon sing misuwur banget ing bisnis pertunjukan Rusia, Valeria Kudryavtseva (Lera) lan Yulia Beretta, Sobchak main prostitusi. Senadyan elek njaba peran, Ksenia sarujuk kanggo tanpa masalah. Penampilan ing pigura luwih sethithik sak menit lan minangka jenis cameo. Miturut produser film Artak Gasparyan, luwih penting yen Sobchak ora mung setuju kanggo main peran iki, nanging uga diputer kanthi gratis, sing nuduhake minat sing ora disenengi. Lan co-produser saka ?Best Film? lan, ing wektu sing padha, aktor utama ing film kasebut, Garik Kharlamov, yakin manawa ora ana gambar sing luwih apik kanggo Ksenia.
      1. Andrei946
        Andrei946 1 april 2015 22:15
        0
        Kutipan: Krasmash
        Lan co-produser saka ?Best Film? lan, ing wektu sing padha, aktor utama ing film kasebut, Garik Kharlamov, yakin manawa ora ana gambar sing luwih apik kanggo Ksenia.

        Inggih, aku mikir yen Ksenia diwenehake dening panitia kanthi wujud sing sejatine. Prostitusi politik uga minangka profesi kuno.
  17. reut.sib
    reut.sib 31. mars 2015 05:43
    +6
    2009 - 750 yuta rubel. mundhut;
    2010 - 955 yuta rubel. mundhut;
    2011 - 539 yuta rubel. mundhut;
    2012 - 728 yuta rubel. mundhut;
    2013 - 487 yuta rubel mundhut
    "Rain" minangka salah sawijining conto perang ideologi karo Rusia. Amerika ora nyisakke dhuwit kanggo iki!
    1. kotvov
      kotvov 31. mars 2015 11:09
      +2
      Amerika ora nyisakke dhuwit kanggo iki!
      soko marang kita sing ora mung Departemen Negara, nanging uga kita utamané "demokratis" PNS.
      1. bulatovvvas
        bulatovvvas 31. mars 2015 11:44
        0
        Kutipan saka: kotvov
        soko marang kita sing ora mung Departemen Negara, nanging uga kita utamané "demokratis" PNS.

        Menapa malih, ora saka kanthong dhewe utawa ora mung saka dhewe! Kudrin mutusake kanggo nyedhiakke dana ora dhewe, nanging kanca-kancane ing Pemerintah ing posisi kunci mayoritas.nglirik
      2. Andrei946
        Andrei946 1 april 2015 22:12
        0
        Kutipan saka: kotvov
        soko marang kita sing ora mung Departemen Negara, nanging uga kita utamané "demokratis" PNS.

        Utamane yen sampeyan nganalisa kaping pirang-pirang ing 2012. D.A. muncul ing saluran TV iki. Medvedev... Dheweke diundang menyang udhara, malah luwih kerep tinimbang oposisi ... Kita nggawe kesimpulan, kolega ...
    2. Cherdak
      Cherdak 1 april 2015 14:37
      +2
      Kapethik saka: reut.sib
      2009 - 750 yuta rubel. mundhut;
      2010 - 955 yuta rubel. mundhut;
      2011 - 539 yuta rubel. mundhut;
      2012 - 728 yuta rubel. mundhut;
      2013 - 487 yuta rubel mundhut


      Kanggo pisanan aku ndeleng konfirmasi sing jelas babagan paribasan kasebut:
      "Ora ing panganan jaran!"
      Sobchak iki uga ditrapake nglirik
      1. shvn
        shvn 1 april 2015 16:11
        +1
        nanging dheweke ora peduli, anggere dhuwit wis dibayar, lan ana "paling ora esuke"
    3. Danik_Rok
      Danik_Rok 2 april 2015 10:59
      0
      Banjur memuji layanan khusus saka Rusia, kang kanggo 5 taun ora bisa kanggo mbukak rencana Financing, lan malah ana hukum ing agen instoran. Lan apa? Lan ngendi? Lan jawabane gampang: ora ana sing kudu disalahake ^^
  18. Volka
    Volka 31. mars 2015 06:12
    +1
    Aku rada paham... keprungu
  19. Tatar 174
    Tatar 174 31. mars 2015 06:19
    +5
    Udan lan udan? kesel! Aku pengin panas, panas lan srengenge!
  20. sanyajan
    sanyajan 31. mars 2015 06:40
    +2
    Iku wektu kanggo mencet kabeh iki riff-raff bebarengan karo "kuma" kanggo kuku! Zadolbali ing pasuryan wong dadi ora sopan (Aku ora ngerti carane kanggo nyebut dhewe tanpa mat)!
  21. zloycactus
    zloycactus 31. mars 2015 07:22
    +2
    Saluran kasebut bisa digunakake kanggo wong-wong sing wis biasa nggoleki kecoak ing roti karo kismis. Saben kismis diteliti ing mikroskop, nyoba nemokake paling ora soko saka serangga. Ya, lan supaya wong-wong mau goleki dhewe, sing utama yaiku supaya ora ana ing lawang mlebu, sanajan aku mangu-mangu ing kene. eseman
  22. aud13
    aud13 31. mars 2015 07:26
    +2
    Yen iki perang informasi, mula kudu ditindakake.
    1. Kasebut kanthi teliti, mriksa aktivitas Vinokurov, golek Pelanggaran saka Hukum (lan ora ana) - ngukum ing kuwi cara sing liyane bakal ora sopan.
    2. Priksa biaya kabeh "sponsor" saluran kanggo 3-4 taun. Yen padha klebu ing biaya - uncalan wong metu saka biaya - denda, denda kanggo tunggakan kanggo nemtokke. Uga, deleng pelanggaran liyane - ing mikroskop. Dadi bakal dadi ora sopan kanggo melu ing Russophobia sabanjure.
    3. Nggawe kampanye informasi babagan perusahaan sing nyeponsori saluran Russophobic, koran, lan liya-liyane. Supaya Rusia ngerti yen kanthi tuku barang lan layanan saka organisasi kasebut, dheweke pancen mbiayai Maidan ing Rusia.
    1. AndreyS
      AndreyS 31. mars 2015 07:37
      +2
      Kutipan saka: aud13
      Yen iki perang informasi, mula kudu ditindakake.

      Kenapa?! Lan aku mikir yen novel kasebut bener, ayo padha nyebarake dhewe! Lope iki dhuwit pumped menyang wong, supaya padha terus, Mungkin sawetara proyèk luwih efektif "mitra terhormat" ora bakal cukup dhuwit iki!
    2. shvn
      shvn 1 april 2015 16:14
      +1
      lan nglakoni sing padha karo NTV, utawa apa?))
  23. nivasander
    nivasander 31. mars 2015 07:37
    +4
    Aku setuju banget karo camcorder Banshee, Lobkov dadi ilat banget nganti ora bisa ngrungokake bellowing lan bellowing. Lan ing dina Minggu, penulis D. Bykov ngomong lan rong jam kanthi bosen lan monoton ngutip segmen FB Ukrainia, lan kabodhoan. lan formalisme sumorot ing kene - sapa sing bakal nglebokake wong cendhak sing nganggo klambi warna babi? bakal katon kaya sapa?
    1. evfrat
      evfrat 31. mars 2015 11:00
      +1
      Sampeyan ngurmati wong-wong iki kanthi ngrembug. Apa, ora ana sing bisa dideleng ing Rusia kajaba wong bodho? Iki monconge.... worth it?
    2. Cherdak
      Cherdak 1 april 2015 14:41
      0
      Kutipan: Nivasander
      writer D. Bykov ngandika

      Lan rama perang - Lev Moiseevich Zilbeltrud - sing wong mikir goy iki?
  24. pensiunan
    pensiunan 31. mars 2015 07:47
    0
    Aku ngarep-arep supaya bisa urip nganti saiki.
    Kanthi kabeh pakurmatan Roman hi - Aku tau antri am !!! Yen aku urip tenan... recourse
  25. bocsman
    bocsman 31. mars 2015 07:49
    +3
    Saluran kasebut kudu ana! Apa saben ibu rumah tangga ngerti, wong-wong iki mungsuh!
    Kabeh sing diomongke kuwi goroh! Kabeh sing disaranake menyang tangan mungsuh! Lan padha ngomong iklan ya kabeh
    kasunyatan sing padha mutusaké kanggo Panggenan wong bakal isin adoh.
  26. Chebman
    Chebman 31. mars 2015 08:25
    +5
    Yen wong kudu ditutupi munggah ing Rusia, pisanan kabeh saluran NTV. Kajaba saka warta, sisa siaran saluran iki "peteng". Depresses eling resik saka "udan".
    1. Chebman
      Chebman 31. mars 2015 21:51
      0
      Miturut cara, iki saluran NTV sing dilindhungi ing swiwine:

      Udan gugup ngrokok ing pinggir.
      1. O. Bender
        O. Bender 1 april 2015 16:37
        0
        cukup telekmu ing udan
      2. Gemini
        Gemini 1 april 2015 22:50
        0
        "asu wadon" for sale lan kahla lan NTV
      3. Angkatan Laut
        Angkatan Laut 2 april 2015 13:36
        0
        De .. mo, iku tansah floats ing ndhuwur. Aku pengin presenter anyar NTV tuku tali apik karo 30 lembar perak entuk lan tumindak kaya Yudas.
  27. Chebman
    Chebman 31. mars 2015 08:26
    +3
    Umumé, aku ora menehi saran kanggo nonton televisi modern. Ya, bisa uga kajaba ramalan cuaca lan siaran olahraga.
    1. Mikhalich
      Mikhalich 1 april 2015 17:55
      +1
      Aku setuju. ombenan Aku wis urip tanpa TV nganti pirang-pirang taun, lan nonton kutipan singkat ing Internet, sanajan saka saluran Rusia, aku kaget. belay
  28. Kapten45
    Kapten45 31. mars 2015 08:27
    +1
    Nanging, nalika teka ing wektu kanggo njupuk sandal lan sijine iku ing gubug, wis rampung muter demokrasi Western-gaya, sampeyan ora kudu mbukak sak omah. Pitu, kaya sing dikandhakake - kanthi siji jotosan. apik
    Lha... aku ora ngerti. Sandal? Sampeyan pancen jahat, Roman ... ngguyu
    1. shvn
      shvn 1 april 2015 16:17
      0
      ora, ora novel ala, nanging siji liberal. Sandal, dudu tank ...
  29. lao_tsy
    lao_tsy 31. mars 2015 08:27
    0
    Saiki sawetara saluran TV basa Rusia kudu katon. Iki dilaporake dening http://rus.delfi.ee/daily/estonia/russkoyazychnyj-telekanal-err-vozglavit-darya-
    saar?id=71005889&com=1®=0&no=0&s=1. Ukrainians lan republik Chukhonian bakal siaran. Ing latar mburi iki, "udan" ora bakal suwe!
  30. naga-y
    naga-y 31. mars 2015 08:31
    +5
    Ing sisih ngisor layar, miwiti "garis creeping" kanthi tulisan: "Saluran kasebut didanai dening Departemen Luar Negeri AS" ...
  31. vovan50
    vovan50 31. mars 2015 08:45
    +1
    Lan mundhakaken pajak kanggo wong-wong mau saben 10 kaping, supaya pensiunan dibiayai!
  32. Saka_Baikal
    Saka_Baikal 31. mars 2015 08:57
    +6
    Apa wae, mesthine isih ana oposisi. Supaya ora ana siji (bener), nanging sawetara sudut pandang. Lan yen oposisi minangka model bodho, munafik lan gething marang wong-wong, oposisi kasebut kudu diunggahake khusus, sok-sok ditampilake ing layar, supaya wong-wong, ndeleng pasuryan sing marem dhewe iki, bakal ilang saka rasa pentinge dhewe. ngidoni ing layar lan pindhah babagan bisnis.
    Aku nganggep VV minangka standar oposisi. Zhirinovsky. Ngomong apa sing ora bisa diomongake wong gedhe lan gedhe eseman para pangarsa. Ing wektu sing padha, dheweke njabat minangka Wakil ketua Duma Negara (dudu posisi sing lara), lan nyuarakake masalah sing ora nyenengake kanggo para politisi "normal" utawa ora umum kanggo swara: ora toleran (ugh, malah tulang pipi dikurangi saka tembung iki. am ). Ing wektu sing padha, kompetisi aran ing pemilihan presiden. Dheweke nduweni niche aneh: dheweke katon ora dianggep minangka politisi serius, nanging ing wektu sing padha, dheweke nduweni posisi serius ing eselon paling dhuwur kanggo luwih saka rolas taun. Sayange, kita mung duwe siji (lan ora bisa luwih saka siji).
  33. wae09
    wae09 31. mars 2015 09:22
    +1
    Kesimpulane apik: "TK "Udan" kaya jebakan kanggo kecoak karo sirup gula. Nanging kenapa "kepiye"? Jebakan nyata kanggo "kecoak".)
  34. Zomanus
    Zomanus 31. mars 2015 09:40
    0
    Inggih, bener, karo Echo of Moscow, ora kabeh cetha. Luwih saka sepisan aku ketemu wawancara babagan topik sing cukup serius sing diwenehake menyang stasiun iki dening wong sing cukup serius. Utamane, wawancara babagan topik senjata anyar. Dadi penulis mbokmenawa bener. Lan wong-wong sing nampilake awake dhewe minangka opps ngawula kanggo ngalihake perhatian saka Kulon lan kanggo narik kawigaten rereget, sing ora bisa dilacak.
  35. Avas2006
    Avas2006 31. mars 2015 10:01
    +1
    Ing Ukraina, kabeh saluran Rusia, mung "Rain" sing diidini. Ana ing situs saluran ORT. Musim panas pungkasan, saluran kasebut ngumumake sekolah kanggo wartawan enom, ing pungkasan dheweke janji bakal ndhaptar loro kasebut ing staf. Ceramah diwenehake dening tokoh-tokoh kayata Parfenov, Pozner, Svanidze, lan liya-liyane. Bocah-bocah kasebut saka kutha-kutha sing beda ing Rusia lan akeh sing ora ngerti kasunyatane Moskow. Salah sawijining wartawan Dozhd lokal terus mbaleni manawa acara paling penting ing taun-taun pungkasan ing Rusia yaiku "revolusi" ing Manezhnaya Square lan nesu banget yen bocah wadon saka Novosibirsk ora ngerti iki.
  36. Lor
    Lor 31. mars 2015 10:15
    0
    artikel opo iki? iklan veiled Nanging. Menang pira langsung mriksa kanggo ndeleng diuripake saluran. lan kabungahan udan wungu views)))
  37. mackonya
    mackonya 31. mars 2015 10:20
    0
    Saluran TV iki kaya kutu ing jagading serangga, kayane ora ana gunane, nanging cilaka ing kene bisa banget, yen sampeyan begja.
  38. tukang hutan
    tukang hutan 31. mars 2015 10:35
    +1
    Ing jaman saiki, dheweke bakal ngemot kabeh wong ing pesawat kanthi akeh, lan dikirim menyang majikan tanpa dokumen Rusia. Sayange ora bisa ditindakake saiki.
    1. Mikhalich
      Mikhalich 1 april 2015 17:58
      0
      Saiki sampeyan bisa ngirim menyang langit tanpa pesawat. nglirik
    2. Danik_Rok
      Danik_Rok 2 april 2015 10:56
      0
      Apa sampeyan yakin ora bakal kantun trip kaya iki?
  39. tolancop
    tolancop 31. mars 2015 10:41
    0
    Skomorokhov iku wong sing sabar!!! Butuh udakara 15 menit, luwih saka iki.... (saru) Aku ora bisa nonton.
    Minangka asil refleksi babagan topik "kenapa dheweke ora bakal nutup talang iki", aku entuk kesimpulan sing padha: supaya kluster piglets cedhak "palung" iki, yen ora, sampeyan bakal ngetutake siji-sijine ....
  40. Manungsa Kucing Null
    Manungsa Kucing Null 31. mars 2015 11:31
    0
    Iku luwih gampang kanggo duwe viper pro-Kulon cetha ing tangan lan ing kontrol.

    Aku bakal nambah:

    - viper temenan mbayar .. ora dening kanca, lan biaya wong kathah
    - Efisiensi viper yaiku 0 ing wektu kasebut .. kita ndeleng rating saluran kasebut, yen ora percaya tembung kasebut ..
    - viper tenan dikontrol..

    Kabeh. Sapienti lungguh ngguyu
  41. Abbra
    Abbra 31. mars 2015 11:38
    +2
    Ayo kembang satus mekar...
  42. Stalnov I.P.
    Stalnov I.P. 31. mars 2015 13:53
    +2
    Dadi luwih kanggo sundel financial, squandering dana umum kanggo ndhukung saluran anti-negara, lan sing Kudrin, dening cara, nominasi Putin, kaya dhingklik, iku dadi metu sing presiden nunjuk maling lan swindlers minangka mentri, matur nuwun penjamin!
  43. kotyara1963
    kotyara1963 31. mars 2015 13:59
    +1
    Aku elinga yen ing salah sawijining program, Vladimir Solovyov takon marang Ksyusha kanthi pitakonan sing mateni: "Ksenia, apa sampeyan ngerti makna tembung sing sampeyan ucapake?" Yen ana presenter kaya ngono, apa sing bisa dicritakake babagan saluran kasebut?
    Ora suwe NTV, sawise Maidan Danila muncul ing kana, bakal padha karo Rain! Sialan! Ofigeli NTVshniki! Aku bakal nindakake iki ing wayah esuk! Swasana ati 0 kanggo setengah dina sawise pasuryan moronic iki!
  44. kotyara1963
    kotyara1963 31. mars 2015 13:59
    +2
    Aku elinga yen ing salah sawijining program, Vladimir Solovyov takon marang Ksyusha kanthi pitakonan sing mateni: "Ksenia, apa sampeyan ngerti makna tembung sing sampeyan ucapake?" Yen ana presenter kaya ngono, apa sing bisa dicritakake babagan saluran kasebut?
    Ora suwe NTV, sawise Maidan Danila muncul ing kana, bakal padha karo Rain! Sialan! Ofigeli NTVshniki! Aku bakal nindakake iki ing wayah esuk! Swasana ati 0 kanggo setengah dina sawise pasuryan moronic iki!
  45. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 31. mars 2015 17:32
    +2
    Kutipan: Barboskin
    Aku nindakake eksperimen minangka penulis, nyoba nonton saluran kasebut, nanging ora bisa. Diuripake kanggo sedina muput, ora ana rasa, ora bakal keno, mung latar mburi swara.

    Ya, kancaku, sampeyan wong sadomasochist, mula nyiksa dhewe.
  46. Thor5
    Thor5 31. mars 2015 19:28
    +1
    Apa "udan" iki isih ana?
    1. Baloo
      Baloo 31. mars 2015 20:42
      0
      Ana ing Sochi. Ing kana, panyedhiya "Radist" Lies nuduhake ing TV kabel. Lan Banderkraina diarani Lies minangka saluran Rusia sing paling jujur.
  47. Banget WaniPiggy
    Banget WaniPiggy 31. mars 2015 19:49
    +3
    Aku aran gething inexplicable kanggo wartawan, makelar, pengacara lan nglanggar aturan lalu lintas.
    Babagan wartawan, paraphrasing "balada elf babagan pedhang Chistopyr" saka "Cholesterol Rings" sing lucu, aku bisa ujar: "Percaya wartawan mung nganti ora ambegan maneh".
  48. renat.004
    renat.004 31. mars 2015 20:06
    +1
    Aku ora tau nonton udan "emas" iki, lan aku ora bakal nonton, aku uga ora ngrungokake "iki Moskow", nanging scum sing manggon ing kono kudu disimpen ing tali supaya bisa ditarik. langsung munggah yen perlu... prajurit
  49. strategi
    strategi 31. mars 2015 20:20
    0
    Maneh, kanca-kanca, sampeyan ngremehake mungsuh. Lan iki "fraught karo miring." Dheweke duwe kapinteran lan profesionalisme: elinga kepiye Ksenia Vitya Baranets nyopir kanthi "pasuryan babagan meja" urip babagan koresponden Komsomolskaya Pravda, miturut pendapatku. Kayane Baranets minangka wartawan sing wis berpengalaman, nanging dheweke ngremehake bocah wadon kasebut. Senajan ora bakal angel kanggo muter metu ana ... Kita bakal ngalahake wong-wong mau, nanging kita ora bakal siram karo topi. Mungsuh iki licik lan insidious, lan malah dibiayai kanthi apik.
  50. milisi
    milisi 31. mars 2015 20:56
    0
    Kutipan penulis:
    Lan pikirake maneh, kenapa dheweke durung nyebar "cadangan goblin" iki? Pitakonan iki wis kaping pirang-pirang karo kita uga, sampeyan bisa sabar kanggo wektu iki. TC "Rain" - kaya jebakan kanggo cockroaches karo sirup gula.

    TK Rain, iki mesthine bocah lanang, TAPI iki bocah lanang. Ayo dadi. Ing atap kita, pengawasan lan penyadapan kita. Ora angel ditutup, nanging sesuk "mitra" Kulon bakal ngomong yen dheweke wis nyeket "demokrasi" ing Rusia ing pucuk, lan liya-liyane. Lan plus liyane iku saiki kita tansah ngerti saiki sing ora karo kita lan sing nglawan kita. Ayo udan kanthong cipratan idu. Wong-wong wis ngerti endi sing mambu.
    1. DeniZ
      DeniZ 31. mars 2015 21:04
      0
      Ing Ukraina, ora ana masalah karo demokrasi, amarga saluran kasebut disensor kanthi ketat?