Review militèr

Poroshenko nerangake yen perang ing Donbass minangka cara kanggo ngalahake pengangguran ing Ukraina

70
Presiden Ukraina Petro Poroshenko ujar manawa Ukraina wis nemokake kesempatan kanggo nglawan pengangguran. Miturut presiden Ukrainia, hubungane karo permusuhan ing sisih kidul-wétan negara, perusahaan pertahanan, kanthi dhukungan aktif saka panguwasa, pindhah kerja ing telung shift, narik personel tambahan lan menehi kontribusi gedhe kanggo nyuda pengangguran. Poroshenko nyatakake tembung kasebut nalika mriksa peralatan militer ing salah sawijining lapangan latihan Pengawal Nasional ing Novi Petrovtsy.

Presiden Ukraina dipetik dening portal Ukrainia 112.ua:
Kita tank Kita ngalami pengangguran kanthi operator personel lapis baja, lan ewonan proyek anyar sing digawe ing perusahaan pertahanan minangka kontribusi kita kanggo mulihake potensial industri Ukraina.




Ternyata kanggo kamenangan lengkap babagan pengangguran, Poroshenko ora kudu mungkasi permusuhan ing Donbass - lan bakal ana warga sing kurang lan kurang, lan pabrik bakal terus diisi pesenan ...

Sawisé iku, Poroshenko menehi wawancara menyang Channel 5 sing dikontrol, sajrone dheweke ngucapake frasa sing akeh dibahas ing blogosphere lan jaringan sosial ing Ukraina dhewe.

Poroshenko:
Prioritas kita yaiku deoligarki Ukraina.

Sing nduwèni kekuwatan negara mung rakyat, lan kita bisa dituntun mung saka karsane rakyat. Kita bakal entuk pesenan!


Saka komentar pangguna Facebook:

Yuri Prizhevalsky (Kyiv)
Wartawan saka saluran TV duweke presiden wawancara karo dheweke.... Aja kuwatir, "urip kanthi cara anyar" ...


Yaroslav Balan (Terebovlya)(terjemahan)
Paradoks nyata: oligarki de-oligarki ...
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. veteran66
    veteran66 5 april 2015 09:23
    + 25
    uga, pralna, lan ana kurang wong, lan sing isih tetep, Urut saka kaya ing bisnis)) Nanging apa sing bakal padha mangan taun sabanjuré?
    1. Wayahe
      Wayahe 5 april 2015 09:26
      + 49
      Yen setengah-setengah kuwasa, iku bokong gedhe.
      1. Tersky
        Tersky 5 april 2015 09:42
        + 13
        Quote: wayahe
        Yen setengah-setengah kuwasa, iku bokong gedhe.

        Bokonge, Ruina wiwit dina pisanan kamardikan digawe minangka negara "bangsa titular". Prioritas diwenehake kanthi tepat kanggo konstruksi nasional, lan tembung-tembung sing digandhengake karo Count Cavour: "Kita nggawe Italia. (maca - Ukraina) Saiki kita kudu nggawe wong Italia (maca - Ukrainia"), saiki para nasionalis wis berubah dadi apa sing kita deleng ing Urkain. Nanging wong-wong sing ora pas menyang dogma iki "ditindhes" lan ana wong nganggur ing konsep Pigface, nanging carane ngusulake kanggo "makaryakke" wong, kang voiced. hi !
        1. herruvim
          herruvim 5 april 2015 09:44
          + 50
          Ing Yanukovych, sawetara menyang Crimea, liyane menyang Mesir, liyane menyang Thailand.
          Ing Poroshenko, ana sing mateni, sing liyane mati, lan liyane sing lunga menyang ngendi wae ...
          1. sherman1506
            sherman1506 5 april 2015 13:21
            + 27
            Saka seri "kancaku bali saka ATO"
            Bubar kanca bali saka ATO lan crita. Dheweke ngubengi tentara Rusia ing Debaltseve. Dheweke entuk batalyon sukarelawan: dheweke isih ngerti saben liyane saka Maidan, ing kana, liwat secangkir teh lan cookie, padha fraternized ing cara Cossack.

            Dadi: bocah-bocah iku piye wae menyang desa tetanggan - dheweke duwe bocah siji ing peleton - Panas, asli saka Ternopil. Dheweke pancen butuh TV plasma. Cah ayu evonaya kandha yen dheweke ora nggawa TV plasma, dheweke bakal omah-omah. Supaya Panas ora kelangan apa-apa: goleki televisi, utawa menyang kantor pendaptaran ...

            Panas duwe pangarep-arep dhuwur babagan TV kanggo nyapu. Lan operasi militer liyane.
            Lan ing sawijining dina dheweke ngirim platoon Panas kanggo nutupi wilayah benteng tentara Rusia, sing nyerang Ukraina. Carane ana ing kono? Ing desa, separatis adol vodka lan spied ing kita. Lan anggota lokal Partai Wilayah nulis pratelan marang dheweke: dadi, ujare, lan mulane, dheweke ora nyelehake tangane ing ati nalika ngrungokake lagu kasebut.

            Dadi bocah-bocah menyang desa nganggo BTEer - padha nyopir sejam, liyane. Sakiwa tengene saya peteng. Mung wit-witan sing ana ing pinggir dalan sing saya suwe saya akeh. Lan rembulan wis katon. Para pejuang bisik-bisik: ilang, padha bali ... Nanging Panas wangkal. Dheweke ujar manawa TV plasma banget kudu dicopot saka separatis. Yen ora, skiff.

            Pokoke wis peteng ndhedhet. Kabeh padha lunga. Dumadakan, ing dalan, sawetara tokoh ireng sing gedhe banget: luwih dhuwur tinimbang BTEER. "Inggih, mandheg," ujare. "Kita wis teka, deleng." "Lan sampeyan sapa?" - iki Panas ngomong, lan liyane saka cah lanang 'ilat kaya wis garing munggah. Lan bedhil tiba saka tanganku.

            Lan monster mangsuli: "Aku? Aku Black Separ. Jaket katun, tangan kaya sekop. Sapa sing ketemu aku bakal kelangan wiji lan iPhone.

            Ing kene malah Panas dadi wedi. Nanging dheweke nglumpuk lan kandha: "Yagene kowe ireng? Apa sampeyan Chechen, utawa apa?
            Black Separ ngguyu. "Aku ireng," ujare Panas. "Amarga aku wis kerja ing tambang wiwit umur 16 taun, nalika sampeyan wong desa, puteran buntut babi. Aku, , malah menyang jamban karo karbon aktif murni, kurang ajar adit. Lan kenapa sampeyan nakal banget? Lan kenapa sampeyan teka ing wilayah iki? Sampeyan bakal mangsuli aku saiki kanggo Chechen, lan sampeyan ora bakal entuk wiji ing kene.

            Kanthi tembung kasebut, Black Separ nyekel Panas lan nyeret dheweke menyang pepeteng - menyang tumpukan sampah sing paling cedhak ...
            Lan ing wayahe kabut ambruk saka sopir, dheweke mencet gas, nguripake ing panggonan. Lan bocah-bocah padha mlayu menyang unit: ngumbah celana seragam.

            Umumé, ora ana sing weruh Panas iki maneh. Iki dilaporake menyang markas. Lan ana perwira mendem teka ing blok, ngrungokake prajurit sing rambut abu-abu lan gagap, muntah ing susuh mesin, banjur lunga.

            Panas diwenehi desertion, nanging piye carane desersi iki? Saiki dheweke lungguh ing telenging tumpukan sampah lan ngethok domino karo Black Separ: kabeh nyoba ngrebut nyawane saka dheweke.

            Lan bocah-bocah saka platoon ing wiwitan pengin golek dhuwit kanggo TV kanggo wanita sing nunggu dheweke saka Panas. Lan banjur padha mutusaké - uga, kanggo neraka karo. Padha tuku vodka separat scorched kanggo kabeh, ngombe lan dadi wuta.
            Saka bisnis sing padha.
            1. 23 wilayah
              23 wilayah 5 april 2015 21:25
              +3
              Kutipan saka sherman1506
              Dadi bocah-bocah menyang desa nganggo BTEer - padha nyopir sejam, liyane. Sakubenge peteng ndhedhet. Mung wit-witan sing ana ing pinggir dalan sing saya suwe saya akeh. Lan rembulan wis katon. Para pejuang bisik-bisik: ilang, padha bali ... Nanging Panas wangkal.
          2. _ pendapatku
            _ pendapatku 5 april 2015 13:41
            +9
            Ing Poroshenko, ana sing mateni, sing liyane mati, lan liyane sing lunga menyang ngendi wae ...

            papat - kanggo Rusia kanggo entuk dhuwit, kalima - uga kanggo Rusia, saka mobilisasi
      2. vlade99
        vlade99 5 april 2015 10:30
        + 29
        Quote: wayahe
        Nalika setengah-setengah kuwasa

        ... setengah bodho nguwuh marang wong - kamulyan.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. avt
        avt 5 april 2015 10:42
        +7
        Quote: wayahe
        Yen setengah-setengah kuwasa, iku bokong gedhe.

        Nah, aku uga duwe kabar! "Apa sing ana ing pikirane wong sing sober - wong sing mabuk duwe ilat." Piglet nyuarakake rencana kanggo nggawe ykrov bangsa anyar sing durung ana sadurunge miturut pola Hauptsturmführer SSshukhevych lan Bandera - kanggo nggawe, iku perlu kanggo nggunakke paling saka populasi sing ora amenable kanggo Ukrainianism - padha bakal numpes Inggih, 10 yuta swineherds lan chernozem plowmen bakal cukup kanggo wong biasa ing leladen Ukraina, malah cadangan bakal tetep - banderlog militan homoseksual kanggo kontrol swineherds lan bajak lan donor organ liyane.10 yuta isih prakiraan cukup optimistis.
      5. ltc22a
        ltc22a 5 april 2015 15:02
        +2
        Aku sungkowo kanggo Ukraina, Gusti Allah njupuk adoh pikiran saka sawijining pimpinan.
        1. kugu
          kugu 5 april 2015 17:54
          +1
          Kepemimpinan pancen apik karo pikiran. Padha baris bathi karo shovel. Kanthi pikiran saka populasi ora apik banget, nanging Kepemimpinan karo kalbu utawa malah xs karo apa.
        2. nemez1968
          nemez1968 6 april 2015 07:21
          0
          Dene kang dakkandhakake bab iku uga, manawa Gusti Allah kersa ngukum wong, mesthi dicacat saka pikirane.
      6. alexy bukin
        alexy bukin 5 april 2015 19:33
        +1
        Inggih, "ngrumat" bangsane, lara kanthi ati ...
    2. Kibalchish
      Kibalchish 5 april 2015 09:32
      + 12
      Omong kosong nggawa bubuk mesiu. Ing kahanan iki, rolas perusahaan militer bakal berkembang, lan kabeh liyane bakal mbengkongaken.
      1. Lukich
        Lukich 5 april 2015 09:46
        + 10
        Kutipan: Kibalchish
        Omong kosong nggawa bubuk mesiu. Ing kahanan iki, rolas perusahaan militer bakal berkembang, lan kabeh liyane bakal mbengkongaken.

        dheweke diwenehi prentah kasebut dening panitia daerah Fastintong. pinggiran sawijining ora excite maneh. wektu ora kantun nalika kanggo uwal, iku tugas kang
      2. shalim
        shalim 5 april 2015 09:46
        +7
        kepiye presiden bisa nindakake omong kosong kaya ngono?
        ah, iki Poroshenko, banjur kabeh wis jelas ....
      3. BAKUL
        BAKUL 5 april 2015 09:46
        + 30
        Kutipan: Kibalchish
        Omong kosong nggawa bubuk mesiu.
      4. tuwa banget
        tuwa banget 5 april 2015 09:57
        +4
        Ora cara sing paling lara: nyopir kabeh maydaun menyang batalyon konstruksi, ing ngendi dheweke ora menehi senjata - saben shovel ing cangkeme (tangan ora diadaptasi)
      5. kroso
        kroso 5 april 2015 10:45
        +1
        bebek padha lan wong mung bakal duwe rolas Enterprises iki, lan liyane bakal mbengkongaken utawa mlayu nang endi wae
        1. U-47
          U-47 5 april 2015 12:20
          +3
          Kutipan: krosh
          lan liyane bakal mati utawa mlayu nang endi wae thread

          nanging ora tau! Ing zona Chernobyl, dheweke bakal mbangun ISFET ing ndhuwur lemah (!). Tangan kerja yen perlu. Kanthi pembuangan sakteruse saka tangan iki ing panyimpenan iki.
      6. kapten
        kapten 5 april 2015 11:05
        +1
        Pak Valtsman, yaiku Poroshenko, mbuwang cangkeme kasar lan ekstra ing Ukraina. Wong-wong Kulon wis surup, dene durung ana liyane, luwih akeh Svidomo mati ing zona ATO, luwih cepet Ukraina bakal tenang.
      7. APASUS
        APASUS 5 april 2015 13:14
        +1
        Kutipan: Kibalchish
        Omong kosong nggawa bubuk mesiu. Ing kahanan iki, rolas perusahaan militer bakal berkembang, lan kabeh liyane bakal mbengkongaken.

        Lan nasibe populasi ing pidato iki tegese kerja kanggo perang, apa padha dibuwang bebarengan karo senjata?
    3. Sipil
      Sipil 5 april 2015 09:33
      +2
      Sakwise tanggal 12 April ayo dideleng piye kabare Petro, siap-siap...dipriksa.
    4. sasha 19871987
      sasha 19871987 5 april 2015 10:13
      +2
      Paradoks nyata: oligarki de-oligarki ...

      ora ana maneh sing bisa diomongake ing kene ...
    5. Wend
      Wend 5 april 2015 10:36
      +3
      Kutipan saka: veteran66
      uga, pralna, lan ana kurang wong, lan sing isih tetep, Urut saka kaya ing bisnis)) Nanging apa sing bakal padha mangan taun sabanjuré?

      Ya, sinis ushlepka iki pancen apik tenan. Kapan dheweke bakal diukum amarga tumindake? Kesel ngenteni.
    6. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 5 april 2015 10:43
      +4
      Aku kepengin weruh yen viper iki bakal nutupi utawa ora.
    7. GRAy
      GRAy 5 april 2015 11:17
      + 12
      Nyuwun sewu sing ora ana topik, nanging aku nemokake, ing salah sawijining sumber Ukrainia, materi babagan carane Svidomo entuk kerja ing pabrik kasebut (bener tanpa sikil). Iku apik tenan.
      Yevgeny Sitenko, 25 taun, slamet kanthi ajaib, nanging ilang sikile. Ing rumah sakit, dheweke ketemu bocah wadon, pasangan kasebut bubar nikah. Saiki pejuang melu ndandani peralatan militer
      "Resimen Azov ora nglirwakake wong-wonge dhewe: menehi mobil, menehi proyek sing menarik lan perlu: nalika aku isih ana ing rumah sakit, manajemen nawakake ngatur ndandani peralatan ing ngarep," ujare Yevgeny. Sitenko, pejuang Resimen Sukarelawan Tujuan Khusus Azov.
      Ing musim semi taun kepungkur, Eugene minangka salah sawijining sing pertama kanggo mbela tanah air. Ing perang kanggo pusat regional Marinka, wilayah Donetsk, dheweke entuk prestasi - bebarengan karo kanca-kancane kanthi tandha telpon "Balagan", dheweke sengaja mlaku ing ranjau darat sing ditandur dening mungsuh. Wong-wong mau banjur nylametake nyawane para sedulur sing ngetutake. "Balagan" tilar donya, "Staf" (kaya tandha telpon kanggo Evgeny) miraculously slamet, nanging Doctors kudu amputate wentis.
      Kita ngobrol karo Yevgeny Sitenko ing toko salah sawijining pabrik Kyiv, ing ngendi Resimen Sukarelawan Azov wis ndandani kendaraan lan kendaraan lapis baja.
      - Zhenya, elinga carane sampeyan tatu?
      - Mesthi! Sawise kabeh, sawise aku lan adhiku dibuwang dening ranjau darat, aku tetep sadar. Ing Maryinka, mungsuh nggawe wilayah benteng sing kuat, sing kita serang. Ing sisih pinggir dalan ana lapangan kembang srengenge, ing sisih liyane - jagung, sing ditambang mungsuh. Sappers tentara lan pramuka mriksa dalan negara lan ngandika ora ana tambang. Kendaraan tempur infanteri nitih ing ngarep kita, lan kita maju ing tutupe. Tanpa "tameng" iki, grup kita bakal rentan marang penembak jitu. Aku lan Balagan ndhisiki. Dumadakan, katon ranjau darat ing dalan. Ora ana wektu kanggo mikir - tanpa ngomong apa-apa, kita mutusake kanggo nglangkahi dheweke. “Balagan” mung ana wektu takon: “Apa kowe ngerti apa sing bakal kelakon saiki? Yen ora nglakoni, wong lanang sing ngetutake mesthi mbledhos. Akeh sing luwih enom tinimbang aku. "Balagan" kebak serpihan, seda. Wong iki teka saka Rusia khusus kanggo Euromaidan, lan nalika perang wiwit, kang mlebu munggah kanggo Azov. Kita dadi kanca ing kamp latihan batalion ing desa Urzuf, sing dumunung ing antarane Berdyansk lan Mariupol. Senadyan kasunyatan sing padha rampung dipercaya saben liyane, iku raelok kanggo dheweke ora ngomong bab mantan urip ing Rusia. “Balagan” malah ora ninggalake alamate wong tuwa marang aku, mula aku ora bisa nyritakake sedane anakku.

      Source:
      http://fakty.ua/197715-boec-azova-my-s-drugom-soznatelno-nastupili-na-fugas-chto
      dening-spasti-pobratimov
      1. weksha50
        weksha50 5 april 2015 16:30
        +4
        Kutipan saka GREY
        rampung prestasi - bebarengan karo kanca karo tandha telpon "Balagan" kanthi sadar nginjak ranjau darat sing ditanduri mungsuh.


        Waca ing ngisor iki ing artikel babagan kahanan CARA dheweke mlaku ing ranjau darat ...

        Lan iki prestasi??? Kayane aku iki minangka tumindak sing dibenturi watu, bocah lanang sing dibenturi watu sing isih durung main game perang ......
        1. UREC
          UREC 5 april 2015 17:34
          +5
          Iki minangka "tumindak" wartawan Ukrainia sing dibayar - artikel kasebut ora ditulis dening mahasiswa taun 1 Fakultas Jurnalisme, nanging kanthi "bursak".
      2. dmi.pris
        dmi.pris 5 april 2015 17:23
        0
        Apa jenis prestasi iki? Wong normal (ing pangertèn sing ana ing pikiran lan sober) ora bakal nindakake iki - Svidomo iki mung ora muter paintball cukup, nanging paling kamungkinan dheweke mung ora weruh tambang, banjur propaganda wiwit kerja.
        Kutipan saka GREY
        Nyuwun sewu sing ora ana topik, nanging aku nemokake, ing salah sawijining sumber Ukrainia, materi babagan carane Svidomo entuk kerja ing pabrik kasebut (bener tanpa sikil). Iku apik tenan.
        Yevgeny Sitenko, 25 taun, slamet kanthi ajaib, nanging ilang sikile. Ing rumah sakit, dheweke ketemu bocah wadon, pasangan kasebut bubar nikah. Saiki pejuang melu ndandani peralatan militer
        "Resimen Azov ora nglirwakake wong-wonge dhewe: menehi mobil, menehi proyek sing menarik lan perlu: nalika aku isih ana ing rumah sakit, manajemen nawakake ngatur ndandani peralatan ing ngarep," ujare Yevgeny. Sitenko, pejuang Resimen Sukarelawan Tujuan Khusus Azov.
        Ing musim semi taun kepungkur, Eugene minangka salah sawijining sing pertama kanggo mbela tanah air. Ing perang kanggo pusat regional Marinka, wilayah Donetsk, dheweke entuk prestasi - bebarengan karo kanca-kancane kanthi tandha telpon "Balagan", dheweke sengaja mlaku ing ranjau darat sing ditandur dening mungsuh. Wong-wong mau banjur nylametake nyawane para sedulur sing ngetutake. "Balagan" tilar donya, "Staf" (kaya tandha telpon kanggo Evgeny) miraculously slamet, nanging Doctors kudu amputate wentis.
        Kita ngobrol karo Yevgeny Sitenko ing toko salah sawijining pabrik Kyiv, ing ngendi Resimen Sukarelawan Azov wis ndandani kendaraan lan kendaraan lapis baja.
        - Zhenya, elinga carane sampeyan tatu?
        - Mesthi! Sawise kabeh, sawise aku lan adhiku dibuwang dening ranjau darat, aku tetep sadar. Ing Maryinka, mungsuh nggawe wilayah benteng sing kuat, sing kita serang. Ing sisih pinggir dalan ana lapangan kembang srengenge, ing sisih liyane - jagung, sing ditambang mungsuh. Sappers tentara lan pramuka mriksa dalan negara lan ngandika ora ana tambang. Kendaraan tempur infanteri nitih ing ngarep kita, lan kita maju ing tutupe. Tanpa "tameng" iki, grup kita bakal rentan marang penembak jitu. Aku lan Balagan ndhisiki. Dumadakan, katon ranjau darat ing dalan. Ora ana wektu kanggo mikir - tanpa ngomong apa-apa, kita mutusake kanggo nglangkahi dheweke. “Balagan” mung ana wektu takon: “Apa kowe ngerti apa sing bakal kelakon saiki? Yen ora nglakoni, wong lanang sing ngetutake mesthi mbledhos. Akeh sing luwih enom tinimbang aku. "Balagan" kebak serpihan, seda. Wong iki teka saka Rusia khusus kanggo Euromaidan, lan nalika perang wiwit, kang mlebu munggah kanggo Azov. Kita dadi kanca ing kamp latihan batalion ing desa Urzuf, sing dumunung ing antarane Berdyansk lan Mariupol. Senadyan kasunyatan sing padha rampung dipercaya saben liyane, iku raelok kanggo dheweke ora ngomong bab mantan urip ing Rusia. “Balagan” malah ora ninggalake alamate wong tuwa marang aku, mula aku ora bisa nyritakake sedane anakku.

        Source:
        http://fakty.ua/197715-boec-azova-my-s-drugom-soznatelno-nastupili-na-fugas-chto

        dening-spasti-pobratimov
      3. Ayub
        Ayub 5 april 2015 23:11
        +2
        Artikel kasebut ditulis dening bocah sekolah, lan yen kita nganggep yen bener, mula iki dudu prajurit, nanging dibenturi watu, bocah-bocah sing ora dilatih sing ngalahake counter lan kabeh jinis penembake online, umume, rating tentara tendangan ing antarane suku Afrika, daging, saiki ing paket.
    8. finch
      finch 5 april 2015 12:05
      +1
      Yaroslav Balan (Terebovlya)(terjemahan)
      Paradoks nyata: oligarki de-oligarki ...


      Iki dudu paradoks - paradoks, iki umume negara berdaulat Ukraina!

      Parashenko ora nemokake binomial Newton, perang minangka bisnis sing nguntungake banget, mung ora kanggo rakyat lan ekonomi, nanging kanggo klompok tartamtu saka oligarki, utawa luwih adil, kanggo imperialis!
    9. Komentar wis dibusak.
    10. siberalt
      siberalt 5 april 2015 12:36
      +2
      Shchscha, dheweke bakal mbusak Yatsenyuk, lan Parasha sabanjure. Aku nonton acara bodho E. Kiselyov "Black Mirror" ing wayah wengi. Dheweke milih pitakonan apa paukuman sing kudu ditindakake dening wakil kasebut amarga ora nindakake tugase. Mayoritas akeh milih ngirim menyang ngarep. Dadi, kanggo Ukrainia, paukuman sing paling awon yaiku dadi pahlawan, utamane sacara anumerta. ngguyu Nanging Kiselev ora ngerti iki. Dheweke pancen nyebul otak ing kana. Elizarov ora duwe daya.
      1. finch
        finch 5 april 2015 12:52
        +1
        Amarga kabeh wong ngerti yen iki perang pidana marang wargane dhewe, lan ora ana sing heroik, mula ora ana sing kepengin dadi pahlawan, utamane pahlawan sing wis mati! Dheweke nggawe kekacoan, mula ora ana sing bisa didhelikake ing mburi Mikols biasa saka peternakan sing adoh, sing ora ngerti babagan nilai-nilai Maidan!
    11. sergi-i
      sergi-i 5 april 2015 13:38
      +3
      Soko bakal mangan. Ukraina Kulon, kaya agraris, tetep dadi. Warga ing Ukraina categorically ora cepet-cepet menyang ngarep. Sadurungé, akèh-akèhé prodhuk digawa menyang Rusia. Saiki dheweke bakal mangan. Dadi, ing kahanan kaya mengkono, titik kasebut ora ana ing zhrachka, nanging ing wektu nalika wong-wong sing pengin pindhah menyang ngarep Ukrainia pungkasane bakal entek.
      Lan ing Novorossia kurang lan kurang kepinginan kanggo guyon. Ing kene, dheweke mandheg menehi tahanan "Nganti kabeh perjanjian Minsk kawujud," kalebu penghentian geni lan owah-owahan ing konstitusi Ukraina.
      Lan tawanan kasebut diadaptasi kanggo digunakake kanggo analisis reruntuhan lan kanggo ngresiki tambang.
      Lan iki dudu resort sing biyen - padha nyerah, dikumbah ing panangkaran, diobati, dibebasake, lan sampeyan bisa perang maneh.
    12. Alf
      Alf 5 april 2015 21:00
      0
      Kutipan saka: veteran66
      nggih, pralna, lan kurang wong, lan sing isih kari kaya-kaya ana bisnis))

      Adolf Aloizovich uga ngilangi pengangguran - dheweke sijine wong umur militèr ing penyelundupan.
      Nanging, wektu iki dheweke bakal diadili ora ing Nuremberg, nanging ing Moskow.
  2. veteran66
    veteran66 5 april 2015 09:25
    + 14
    "Kita ngganggu pengangguran kanthi tank lan operator personel lapis baja, lan ewu proyek anyar sing digawe ing perusahaan pertahanan minangka kontribusi kita kanggo mulihake potensial industri Ukraina." - minangka menowo, "kanca" Hitler miwiti sabenere karo iki, ngalahaké pengangguran karo ekonomi militèr, dijupuk kabeh sing ora setuju lan diusir kabeh non-Jerman saka Jerman.
    1. Lukich
      Lukich 5 april 2015 09:41
      +5
      Kutipan saka: veteran66
      - minangka menowo, "kanca" Hitler miwiti sabenere karo iki, ngalahaké pengangguran karo ekonomi militèr, dijupuk kabeh sing ora setuju lan diusir kabeh non-Jerman saka Jerman.

      spiral sejarah. slop kelalen, utawa ora ngerti carane iku rampung
      1. veteran66
        veteran66 5 april 2015 09:52
        +1
        Mungkin wektune dheweke ngirim racun tikus?
    2. ARES623
      ARES623 5 april 2015 10:51
      +5
      Kutipan saka: veteran66
      "Comrade" Hitler diwiwiti kanthi tepat, ngalahake pengangguran kanthi ekonomi militer, nembak kabeh sing ora setuju lan ngusir kabeh wong non-Jerman saka Jerman.

      Bener, mung kudu nambah sethithik. Militarisasi ekonomi nguwasani anggaran, nanging ora diisi maneh. Iki tegese anggaran kudu nampa penghasilan saka papan liya. "Comrade Adolf" wis budget pumped munggah dening Amerika Serikat, nanging sing nindakake Poroshenko kang? Soko ora nambah munggah. Pennies saka IMF ora bakal mindhah barang. Ing sisih liya, migunani banget kanggo "kanca Amerika" supaya Ukraina ora bisa mbayar utang kanthi cara iki. Amarga utang, bakal bisa nyekel kabeh ekonomi Ukraina kanthi infrastruktur lan populasi. Sakbenere nelukake negara tanpa perang. Bakal ana lintang liyane ing gendera kasur.
      1. kotvov
        kotvov 5 april 2015 19:42
        +1
        Bakal ana lintang liyane ing gendera kasur.,,
        ora bakal ana lintang, mung koloni jaban rangkah liyane.Lan amarga Amerika saiki nyetel populasi ing saindenging jagad, dheweke bakal ninggalake mung cukup kanggo ngladeni kapentingan para master anyar.
  3. Mole
    Mole 5 april 2015 09:26
    +7
    Nazi Jerman ngetutake dalan sing padha.
  4. yurich
    yurich 5 april 2015 09:27
    +5
    Mungkin dheweke bakal ngatur ontran-ontran karo jagad kabeh, supaya ora ana pengangguran, ora ana sing bisa dijupuk saka pasien.
  5. Antokha
    Antokha 5 april 2015 09:28
    +3
    Perang nglawan pengangguran lan ora ana pensiun kanggo umume peserta.
    Ora suwe Porosh....
  6. jagung
    jagung 5 april 2015 09:28
    +2
    Secara pribadi, iki banget ngelingake salah sawijining pimpinan negara Eropa ing abad pungkasan, sing pungkasane kena racun tikus. Kasunyatan njalari susah.
    1. Karasik
      Karasik 5 april 2015 09:43
      +5
      Kutipan saka jagung
      Secara pribadi, iki banget ngelingake salah sawijining pimpinan negara Eropa ing abad pungkasan, sing pungkasane kena racun tikus. Kasunyatan njalari susah.

      Pancen, iku banget ngeling-eling. Mungkin, ngelingi nasib pimpinan Eropa iki, Poroshenko ngomong babagan deoligarkisasi negara? Contone, apa dheweke bakal napuk sirahe utawa njupuk racun? Inggih, sampeyan kudu miwiti karo dhewe.
      Oh, lan humor Minggu sethitik. Aku wingi ora sengaja krungu omong-omongan bocah-bocah remaja (10-12 taun) ing plataran. Dadi, para penggemar game komputer kasebut ujar manawa game "Minecraft" ditulis dening Hitler. Aku meh ambruk!
  7. rotmistr60
    rotmistr60 5 april 2015 09:29
    +6
    gegandhèngan karo permusuhan ing sisih kidul-wétan negara, perusahaan pertahanan, kanthi dhukungan aktif saka panguwasa, pindhah kerja ing telung shift,


    Apa buruh dibayar? Miturut informasi sadurungé saka Ukraina, komplek militèr-industri wis ambegan pungkasan. Pernyataan Poroshenko bodho lan asring mung ora melek ("Nalika Chernihiv ngadeg, ana rawa ing Moskow," lan liya-liyane) Pancen nggumunake kepiye warga iki bisa nggawe jutaan?
    1. kroso
      kroso 5 april 2015 10:47
      +1
      ya, banjur padha nindakake ATO, banjur padha defend piyambak marang agresor - Aku wis mutusaké wis! wong bodho
  8. Komentar wis dibusak.
  9. penembake gunung
    penembake gunung 5 april 2015 09:30
    +3
    Dadi Yanukovych nindakake deoligarchization iki. Kanggo kauntungan. Mungsuh padha kumpul lan nggulingake. Lan sijine sing anyar. Sapa sing nindakake perkara sing padha.
    Lan babagan perang lan industri pertahanan. Industri pertahanan ora ngasilake barang konsumen. Lan plowing ing tank larang. Sapa sing bakal "mbayar pesta"?
  10. brassist
    brassist 5 april 2015 09:31
    +1
    Iki (panglima) uga lali yen upah kudu dibayar ...
    1. Agen Kremlin
      Agen Kremlin 5 april 2015 09:38
      +2
      bayare kok ....... sing ora seneng dikongkon neng ngarep prajurit
  11. atamankko
    atamankko 5 april 2015 09:32
    +1
    Iki dudu paradoks, iki omong kosong.
  12. ora Russian
    ora Russian 5 april 2015 09:32
    +2
    Lan dheweke nggawe dhuwit saka iku. Aku kepengin weruh omah-omah pemakaman sapa
  13. MIHALICH1
    MIHALICH1 5 april 2015 09:33
    +5
    Nglawan pengangguran .. Bravo Valtsman! Ora rugi ...
    1. Agen Kremlin
      Agen Kremlin 5 april 2015 09:42
      +9
      Muga-muga ora ana sing bali ora
      1. Madnesz
        Madnesz 5 april 2015 14:59
        0
        Muga-muga dheweke isih ngerti. Lan bakal bali menyang kono, urip lan sehat. Nanging nganggo capes lan slogan liyane.
      2. APASUS
        APASUS 5 april 2015 15:38
        0
        Kutipan: Agen Kremlin
        Muga-muga ora ana sing bali ora

        Umume wong kerja keras biasa, aku luwih ngarep-arep supaya otak bali menyang papan sawise perang pisanan.
    2. brassist
      brassist 5 april 2015 09:47
      +5
      Apa menarik kanggo ndeleng bojo lan ibune nganti mati? Bisa dideleng yen mung cuaca sing bisa ndeleng wong sing dikutuk kanthi sedhih ...
    3. Erg
      Erg 5 april 2015 10:14
      +1
      Badut pahit. Apa bodho sejatine mung diobati dening pati lan kasusahan ...
    4. kroso
      kroso 5 april 2015 10:52
      +6
      kelangan padha langsung kasedhiya karo isine kanggo coffin!
    5. Mich
      Mich 5 april 2015 16:03
      +1
      iringan musik jelas - aku ora bakal nyerah tanpa perang)
  14. weksha50
    weksha50 5 april 2015 09:34
    +1
    Inovator, mmlyayaya ... Ora ana sing tau nglawan pengangguran kanthi cara kaya ngono ...
  15. Egoza
    Egoza 5 april 2015 09:37
    +6
    Gaji apa! Kabeh gaji dicolong liwat Privat Kolomoisky. lan "kepiye aneh" - presiden ora mikir yen ana wong sing kudu mluku lan nyebar roti. Lha ya wis nyiapake undang-undang dodolan tanah... ing kene para abdi, dhuh para pengangguran, bakal migunani tumrap sing duwe anyar!
  16. Komentar wis dibusak.
  17. bocsman
    bocsman 5 april 2015 09:37
    +7
    Piye carane pikirane padha kuwalik! Lan THIS g .... nanging njupuk kanggo mimpin negara! Ora lengkap konsep dhasar moralitas! Horror njupuk saka apa sing bakal kelakon sabanjuré!
  18. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 5 april 2015 09:38
    +8
    Kutipan saka brasist
    Iki (panglima) uga lali yen upah kudu dibayar ...

    Ukraina saiki ana ing periode transisi. Lan ing dalan, ora ana sing janji bakal menehi panganan sapi.
    1. Erg
      Erg 5 april 2015 20:39
      0
      Transisi... Saka donya iki menyang akhirat...
  19. s.melioxin
    s.melioxin 5 april 2015 09:42
    +5
    ...kanggo kamenangan lengkap nglawan pengangguran, Poroshenko ora kudu mandhegake permusuhan ing Donbass - lan bakal dadi luwih sithik warga ...
    Mekaten. Ukraina dadi cara dhewe. Ing kekosongan". Ora ketompo carane warga iki dhewe ora diijini menyang "pengeluaran". Lan kabeh dadi iki.
  20. vch 72019
    vch 72019 5 april 2015 09:44
    + 29
    Sing nduwèni kekuwatan negara mung rakyat, lan kita bisa dituntun mung saka karsane rakyat. Kita bakal entuk pesenan!
    Dheweke dhewe milih presiden, lan nandhang sangsara Svidomo dhewe
  21. Kucing Jahat
    Kucing Jahat 5 april 2015 09:44
    +1
    Kita ngalami pengangguran kanthi tank lan operator personel lapis baja, lan ewu proyek anyar sing digawe ing perusahaan pertahanan minangka kontribusi kita kanggo mulihake potensial industri Ukraina.

    gegandhèngan karo permusuhan ing sisih kidul-wétan negara, perusahaan pertahanan, kanthi dhukungan aktif saka panguwasa, pindhah kerja ing telung shift, narik personel tambahan.
    Aku tansah percaya yen pemugaran potensial industri yaiku nganyari maneh peralatan industri. Lan banjur ing wis kalah mbukak tambahan?
  22. Yohan Palych
    Yohan Palych 5 april 2015 09:47
    + 13
    "Lagu lawas bab utama" dileksanakake dening Jack Potroshenko.
  23. Bogranz
    Bogranz 5 april 2015 09:48
    +2
    Ing sawijining wektu, Hitler ngalahake pengangguran kanthi cara sing padha kanthi miwiti militerisasi ekonomi ing taun 36. Kasunyatan rampung banget ing tanggal 45. Dheweke ujar manawa sejarah dadi spiral ...
    1. U-47
      U-47 5 april 2015 16:20
      +1
      Kutipan: Bogranz
      Ing sawijining wektu, Hitler ngalahake pengangguran kanthi cara sing padha kanthi miwiti militerisasi ekonomi ing taun 36. Kasunyatan rampung banget ing tanggal 45. Dheweke ujar manawa sejarah dadi spiral ...

      bingo, wong! Paralel kasebut adil) Militerisasi narik Reich metu saka bolongan - volume produksi industri telung taun + 37%! Pengangguran suda 15 kaping! Utangan lan piramida uga ora asing karo Reich) Aloizych dimaksudake kanggo nyebul gelembung kredit kanthi njarah wilayah sing dikuwasani, sing dheweke miwiti perang luwih awal tinimbang sing direncanakake. Lan - ya, perlu katon luwih kerep ing ngarep komplotan kanthi seragam semi lan militèr.
  24. MIHALICH1
    MIHALICH1 5 april 2015 09:49
    + 11
    Dheweke menehi apa-apa yen kita dikirim kaya iki ing Rusia menyang ... (ora ana bedane) Berezovsky, Khodarkovsky lan Chubais .. Kanthi telpon "The Motherland ora bakal lali sampeyan ..." .. Nanging bisa uga kaya iki ( ing 90s ana) lan saiki! Kamulyan kanggo Gusti Allah sing njaga Rusia lan ngukum kita kanggo naivety kita lan develops ing kita firmness saka semangat lan persatuan!Yugoslavia, Ukraina punika cauldron saka karusakan saka Slavs .. Inggih, kita bakal males kabeh lan everyone! Inggih, humor ireng ... keprungu
  25. azbukin77
    azbukin77 5 april 2015 09:54
    +3
    Aspen nangisi sirahe sing lara, oh nangis !!!
  26. HHB
    HHB 5 april 2015 09:56
    -8
    Dheweke nggunakake pengalaman Rusia, ing Rusia pejabat korupsi nglawan korupsi!
    1. MIHALICH1
      MIHALICH1 5 april 2015 10:04
      +3
      Dheweke nulis omong kosong.. Dear! Sampeyan pejuang kita..
      1. KBR109
        KBR109 5 april 2015 11:25
        -1
        Lan jeneng Jenderal Sugrobov Denis, kepala departemen anti-korupsi Kementerian Dalam Negeri, apa MIHALYCH 1 tegese apa-apa kanggo sampeyan? Utawa iku uga omong kosong?
        1. MIHALICH1
          MIHALICH1 5 april 2015 11:54
          +4
          Kutipan: KBR109
          Lan jeneng Jenderal Sugrobov Denis, kepala departemen anti-korupsi Kementerian Dalam Negeri, apa MIHALYCH 1 tegese apa-apa kanggo sampeyan? Utawa iku uga omong kosong?

          Padha nyolong, aku setuju .. lan dhaftar bisa dadi gedhe .. (kaya ing negara liyane_) Ambruk USSR wiwit sabenere karo accusations kuwi "perang hak istimewa!" Yeltsin tangi iki .. Nanging sawise iki wiwit mantan "nyogok, pejabat korup lan black marketeers.. Ternyata bayi lan pedagang andhap asor ing pasar. keprungu ))) Saiki maneh ing gelombang iki, dheweke pengin ngunggahake "pejuang nglawan korupsi lan sewenang-wenang". keprungu
  27. Komentar wis dibusak.
  28. ODERVIT
    ODERVIT 5 april 2015 10:02
    +2
    Sinisme kasebut, nanging ora ana watese.
    1. svp67
      svp67 5 april 2015 10:09
      +1
      Kutipan saka ODERVIT
      Sinisme, Nanging, ora ana watese

      Ora tembung kasebut ...
      Ternyata kanggo kamenangan lengkap babagan pengangguran, Poroshenko ora kudu mungkasi permusuhan ing Donbass - lan bakal ana warga sing kurang lan kurang, lan pabrik bakal terus diisi pesenan ...
      logika wesi. Lan asring kedadeyan ing wong sing lara mental.
  29. wandlitz
    wandlitz 5 april 2015 10:07
    +2
    Poroshenko temenan njupuk conto saka Pol Pot lan Khmer Rouge. Mung sing, miturut logika Parashenka, perang nglawan keluwen kanthi mateni kanca-kancane.
  30. Kombitor
    Kombitor 5 april 2015 10:15
    + 15
    Perang minangka cara sing apik kanggo nglawan pengangguran. Ing babagan iki, Waltzman pancen bener. Ora suwe ora ana pengangguran ing Ukraina, uga pengangguran ...
  31. Lelek
    Lelek 5 april 2015 10:16
    +3
    (Kita ngalami pengangguran kanthi tank lan operator personel lapis baja, lan ewonan proyek anyar sing digawe ing perusahaan pertahanan minangka kontribusi kita kanggo mulihake potensial industri Ukraina.)

    Pedro-gunpowder: "Manungsa dill, kabeh iku ala karo kita. "Nenka" Mudhun loro, mata uang nasional - "pound lemak" - wis tiba ing ngisor plinth, perusahaan industri wis mandheg 50%, ora ana apa-apa. kanggo perdagangan kajaba organ awak Umumé, ya - rodo crappy tinimbang ala. Hromadians, Aku sumpah dening "Maidan suci" sing aku bakal nindakake kabeh ing daya kanggo nggawe negara kita malah luwih apik lan manis. Kamulyan kanggo Ukraina! Hooray! ". keprungu
  32. Komentar wis dibusak.
  33. MIHALICH1
    MIHALICH1 5 april 2015 10:22
    +4
    Rega kanggo gabung EU ... Carane akeh mayit kudu ana? Apa babagan Waltzman? Apa sampeyan wis tuku papan sing anget lan aman ing AS?
    1. kotvov
      kotvov 5 april 2015 19:57
      0
      Aku wonder ngendi loro pluru saka launcher Delhi, apa padha ilang soko?
      1. Anthropos
        Anthropos 5 april 2015 22:49
        0
        Ana 125 isih nyenengi????
        Lan ing pungkasan, ana tembung sing seneng: Yagene kita teka ing kene?
  34. aktivator
    aktivator 5 april 2015 10:23
    +4
    Kangge, ing sensor ... Sawise artikel kasebut, sampeyan ora perlu menehi komentar babagan apa wae ...
    05.04.15/01/38 XNUMX:XNUMX A mobil waja abot anyar "Pastor Bloody" mlebu layanan karo Garda Nasional. laporan FOTO
    Mobil lapis baja kargo anyar wis mlebu layanan karo Pengawal Nasional Ukraina.

    Yury Butusov, editor-in-chief Censor.NET, nulis babagan iki ing kaca Facebook.

    "Dina iki, ing pameran peralatan militer ing Petrovtsy, aku motret detail lucu. Pengawal Nasional tuku mobil kargo lapis baja Shrek anyar, lan ing papan kasebut ana prasasti "KP" kanthi sawetara tetes abang. Lan padha sijine tandha karo prasasti ing lawang - takon Arsen Avakov iki tegese. Lan dheweke: mobil kudu duwe jeneng - iki pilihan. Dina iki, kabeh Kepemimpinan negara bakal kene, mbok menawa padha bakal nyetujoni siji saka singkatan. Serius, ngandika mangkono .Aku maca ... Singkatan nomer 2 lan sing pungkasan ing ngisor, kanthi cetakan cilik, ing ngisor garis ngisor katon lucu). Ora seneng mlaku-mlaku ing wong akeh, mula aku ora ngerti varian dekoding "KP" sing disetujoni resmi. Kabeh pimpinan Ukrainia kanthi seneng nguji bedhil mesin anyar, bedhil ing papan latihan. saka senapan mesin kaliber gedhe."
    Sumber: http://censor.net.ua/p331406 Sumber: http://censor.net.ua/p331406 Sumber: http://censor.net.ua/p331406..
    1. aktivator
      aktivator 5 april 2015 13:24
      +1
      "Bandera sinis" lan "pendeta getih" ora bisa dibayangake yen menarik kanggo mbaptis dhewe kanthi jeneng "euphonious", kita ngenteni apa sing bakal dipilih Senya kanggo awake dhewe.
      1. Lelek
        Lelek 5 april 2015 15:46
        +2
        Kutipan: aktivator
        Kita ngenteni apa sing bakal dipilih Senya kanggo awake dhewe.



        Wis dijupuk - "terwelu predatory." keprungu
  35. Komentar wis dibusak.
  36. Kelevra
    Kelevra 5 april 2015 10:56
    +1
    Caps malah, kaya infantri Jerman saka fasis saka 40s!
  37. panggang
    panggang 5 april 2015 11:01
    +3
    Kita ngalami pengangguran kanthi tank lan operator personel lapis baja, lan ewu proyek anyar sing digawe ing perusahaan pertahanan minangka kontribusi kita kanggo mulihake potensial industri Ukraina.


    Lan iki presiden negara sing ngomong !!! Wong sing, ing teori, ora kudu mikir babagan perang, nanging babagan "roti saben dina"! Spring wis teka, Potroshenko, iku wektu kanggo ngatur kampanye sowing, ora kampanye militer, kanggo mikir bab apa sing bakal Feed wong, lan sampeyan kabeh "beters, tank, pesawat"! Sampeyan bakal petyunya, ngurus gabungan, traktor lan seeder! Mungkin, petyunya, sampeyan ora muter cukup ing kanak-kanak, iku angel, iku kanak-kanak, ya: - Toys kayu, lan malah sing dipaku ing lantai ...?!
  38. Moscow
    Moscow 5 april 2015 11:05
    +1
    Hitler uga nyingkirake pengangguran ... Lan apa sing nyebabake?. Militerisasi masyarakat lan ekonomi tansah nggawe lapangan kerja anyar. Iki cara paling gampang. Nanging akibate tansah elek ...
  39. RUSIA
    RUSIA 5 april 2015 11:09
    +2
    Ya dudu presiden, dheweke juragan "Bandera Sinis".
  40. MIHALICH1
    MIHALICH1 5 april 2015 11:30
    +4
    Iki Kepala Negara kita ... hi
    Fenomena Putin. Presiden kanthi dhukungan saka mayoritas rakyat - 86 persen! Pakar lan politikus Barat lagi brainstorming - kepiye? Kenging punapa? Peran pribadine ing sajarah? Kepiye carane sampeyan bisa zombify kabeh negara? Standar uripe suda setengah, padha dirampas jamon lan foie gras, dipeksa urip ing ketegangan, lan liya-liyane, nanging padha bungah ... wong Rusia sing ora bisa dimangerteni ... Kanthi nangis ing mripate, padha bungah. sing Crimea iku kita, luh wong-wong mau adoh saka awake dhewe lan nransfer dhuwit menyang Donbass dikepung, inang pengungsi saka Ukraina.

    Miturut cara, kulawarga saka pasangan tuwa karo putu 15-taun-lawas lelungan saka Donetsk kanggo kanca-kanca ing St. Bensin entek ing Voronezh lan isih ana dhuwit kanggo rong roti lan segelas teh. Ya, telpon ngenteni kanca-kancane. Nalika ngenteni transfer ing Kantor Pos Utama, kita menyang cafe lan andhap asor pesen loro roti, sawise takon apa padha bisa mbayar dolar - iku kabeh ana. Wong enom sing lungguh ing meja teka lan takon - saka ngendi? Sawise ngerti yen dheweke saka Donetsk, dheweke salaman lan lunga. Lan banjur waiter teka munggah - supaya pangan lengkap - wong mbayar, lan kita menehi sampeyan pilaf iki saka awakku dhewe.

    Wong-wong Donetsk nyritakake babagan iki kanthi luh ing mripate. Wong-wong mau sedhih amarga bingung banget ora ngerti jeneng, utawa malah jeneng kafe ...

    Lan saiki "mitra" Barat kita gelut babagan rahasia militer - kepiye carane? Ora liya - Putin dudu wong, dheweke nulungi dheweke saka angkasa ... Utawa dheweke duwe senjata rahasia kanggo mengaruhi pikiran ... Ora mung lungguh ing Kremlin ... supaya, kaya wong liya .. .ana daya, ana dhuwit, lungguha lan nglakoni apa sing didhawuhake. Ora repot, ora kuwatir... Kaya Hollande. Dheweke kabeh ing urip pribadine - dheweke bakal ngganti siji wong wadon, banjur liyane ... Elite, teh .. Lan iki gatel - kabeh perlu tengen ... Nanging dodo mung mbukak ... malah rahasia militer saka bourgeoisie ora kudu dicethakaké - wong wis VOKE .
    Liberal sing bodho nggawe aku lara - wis ana squeals saka kothak TV ing tenggorokanku. Saka sastra, kang padha (ing asas, padha isih nindakake) iki "lampu" Bykovs, Ulitskys, Rubins, Sorokins - saka saru ing, saka graphomaniac serem, saka premi mbayar.
    Saka film - lara Rusia anyar - saka kabeh leviathan iki, putri duyung, serial babagan gebna getih lan intelektual Yahudi sing nandhang sangsara kanthi cerdas. Ora ana wonder sing dikarepake kanggo film Soviet lawas wiwit ... Aku dhewe nonton karo nostalgia lan kesenengan.
    Saka anak saka petualang maling iki - revolusioner saka gelombang pisanan padha lara - saka Sobchachek, etc.
    Saka maling elek ing lapangan negara - saka Serdyukovs, Vasilyevs, Kasyanovs, Yeltsins, Chubais. Saka dominasi liberal ing pamaréntahan. Saka angkuh lan sinis para pejabat. Inggih, ngomong, pejabat sing nampa 500 ewu sasi blatantly tuku real estate ing tengah Moscow? lan ing luar negeri?
    Saka ambruk pendidikan. Saka USE moronic lan GIA. Saka institusi mbayar sing ora bisa ngajar APA-APA. Saka guru mbayar sing ora ngerti.
    Saka sekte sing dikembangake kaya terwelu - Yehuwa, Adventist ...
    Saka kaadilan juvenile, kang lagi ngenalaken dening Western. Saka kartun sing ditonton bocah-bocah - karikatur aneh sing nyurung nilai-nilai Barat menyang alam bawah sadar - gay sing apik banget, lesbian sing apik banget ..
    Lan mual iki, sing wis numpuk nganti 23 taun, ing kabeh liberal iki, gay, pedophiles, oligarki, tansah kudu break metu - MUNTAH. Getih. Carane aku oncat ing Ukraina.
    .

    Inggih ngandika! ... Gusti Allah mberkahi Rusia lan wong-wong kita dawa-sangsara! Ayo break liwat ..
  41. lor
    lor 5 april 2015 11:35
    +4
    Lha, vidok.. Kayane aku dhewe yen podho ora sengaja?
  42. Volgarr
    Volgarr 5 april 2015 11:49
    +2
    Oh, apik Parasha! Raksasa pamikiran, mercusuar demokrasi! Pinter, enterprising kanggo titik genius! Nganggur? Maju karo rampasan telanjang menyang perang - lan sing nganggur wis ilang !!!
    1. Lelek
      Lelek 5 april 2015 15:54
      +1
      Kutipan saka Volgarr
      Maju karo rampasan wuda menyang perang


      Lho, kok wuda? Saiki kabeh Krajina bakal nganggo drone. Sampeyan teka kerja, lan ana drone buzzes sedulur . Sampeyan teka menyang kasir kanggo gaji, lan ana maneh recourse . Sampeyan teka ngarep, lan bojo ing meja iku drone ing jus dhewe wassat . Kaendahan. apik
  43. Yun Klob
    Yun Klob 5 april 2015 11:52
    0
    Kurang wong, kurang pengangguran. Kabeh iku logis. opo
  44. klavyr
    klavyr 5 april 2015 11:55
    +1
    Kita ngalami pengangguran kanthi tank lan operator personel lapis baja ...
    basa Rusia sing gedhe lan kuwat! apa dheweke ngerti apa sing diomongake? ora ana watesan kanggo bodho!
  45. dmi.pris
    dmi.pris 5 april 2015 12:20
    +1
    Poroshenko mbokmenawa duwe bisnis anyar, kuburan ...... Saiki ana akeh karya ing kana.
    1. MIHALICH1
      MIHALICH1 5 april 2015 12:31
      +4
      Kutipan saka: dmi.pris
      Poroshenko mbokmenawa duwe bisnis anyar, kuburan ...... Saiki ana akeh karya ing kana.

      Lan ora mung dheweke .. Saiki ana bisnis kaya "Rusia teka ..")))) keprungu
      1. b.t.a.
        b.t.a. 5 april 2015 13:05
        +3
        APA INI? OPO PANCEN BODOH IKI? Iki 3,4
  46. Tribun
    Tribun 5 april 2015 12:30
    +2
    Kanggo presiden oligarki "Svidomo", iki normal: ngurangi populasi kanggo nambah urip populasi isih ...
  47. givigor71
    givigor71 5 april 2015 13:42
    +7
    tanpa tembung...
  48. EvgNik
    EvgNik 5 april 2015 14:18
    +5
    Sawise Poroshenko menehi pejuang sing kalah ing ngarep loro kaki bal-balan, Aku ora kaget dening sembarang statements kang.
  49. spanduk
    spanduk 5 april 2015 14:43
    +3
    Lan apa babagan "wong-wong sing seneng", bisa uga bakal nambah diskon kanggo gas lan listrik? Ayo padha sculpt tank lan operator personel wojo ing 4 shift.
  50. Mich
    Mich 5 april 2015 15:49
    +2
    Pusat Anti-Teroris ujar manawa bledosan ing Shchastia, wilayah Luhansk, sing nyebabake mati papat prajurit, diprovokasi dening wong sing ora dingerteni sing nembak saka RISSILE ANTI-TANK. Iki dilaporake dening layanan pers Pusat.
    Apa padha ngrokok ing pusat iki wong bodho
    Loro bledosan ing dina - 6 kurang nganggur, omong kosong apik