Review militèr

Dnipropetrovsk "Yuzhmashzavod" diwenehi ijin kanggo nglayani rong peluncuran roket Zenit saka Baikonur Cosmodrome

82
Direktur Jenderal Dnepropetrovsk Yuzhmashzavod, Sergey Voit, ujar manawa perusahaan kasebut diwenehi ijin kanggo nglayani rong peluncuran roket Zenit saka Kosmodrom Baikonur.

Dnipropetrovsk "Yuzhmashzavod" diwenehi ijin kanggo nglayani rong peluncuran roket Zenit saka Baikonur Cosmodrome


"Kita wis nampa saka panguwasa Ukrainia kabeh ijin sing dibutuhake kanggo ngirim klompok spesialis teknis kanggo nglayani peluncuran roket Zenit saka Baikonur ing Juli taun iki. Iki minangka papan sing tentrem, lan ing wilayah iki kita bakal terus kerja sama karo Rusia, "ujare RIA. "Kabar".

Kajaba iku, pihak Ukrainia ngonfirmasi manawa rencana ngluncurake satelit penyiaran Lybid saka Baikonur kanthi bantuan Roscosmos.

"Minangka peluncuran satelit Lybid, kita isih rencana bakal diluncurake saka Baikonur. Kita bener-bener ngrampungake roket kanggo peluncuran iki, tetep mung nampa mesin lan sistem kontrol saka Rusia, "ujare direktur umum Yuzhmashzavod.

Miturut dheweke, ing pungkasan Maret, rapat ing satelit Lybid dianakake ing Ukraina, ing ngendi wakil manufaktur lan pelanggan melu. Sajrone negosiasi kasebut, nyatakake yen pesawat ruang angkasa wis siyap diluncurake.

Perwakilan Roskosmos ora menehi komentar resmi babagan hubungan karo perusahaan Ukrainia, nanging nyathet yen isih ana kahanan sing durung mesthi ing sawetara masalah.

Utamane, Pusat Perusahaan Kesatuan Negara Federal kanggo Operasi Infrastruktur Angkasa Berbasis Tanah nyatakake yen mitra Ukrainia ora nanggapi panjaluk dhukungan teknis kanggo peluncuran Zenit. Kajaba iku, Yuzhmashzavod ora gelem menehi wewenang pengawasan lan pangopènan teknis sistem rudal tempur R-36M.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rata-rata
    rata-rata 6 april 2015 07:54
    +1
    Nalika negara ngenteni "default ing ekonomi", pamaréntah "Yatsenyuk-Rabbit" ing Ukraina ora tumindak banget pinter, padha nglarang kerjasama karo Rusia, mung kerjasama karo Rusia bakal nyimpen ekonomi Ukraina saka standar.
    1. inti
      inti 6 april 2015 08:07
      + 42
      Apa kita kudu nyimpen sing ora pinter. yen ora mbantu, kabeh bakal stabil ing Ukraina dawa ago.
      1. svp67
        svp67 6 april 2015 08:24
        +8
        Quote: inti
        Apa kita kudu iki

        nanging alangan iku perlu kanggo nepaki kontrak sadurunge rampung, kendaraan peluncuran iki kudu dibukak dening satelit komersial manca. lan piye wae saiki kita ora bisa mbayar paukuman. Nanging karo Lybid, pitakonan mbukak - apa Ukraina siap mbayar rega lengkap kanggo diluncurake?
        1. sergi-i
          sergi-i 6 april 2015 08:44
          + 30
          Iku apik kanggo nepaki kontrak manca, nanging supaya wong manca nepaki kewajiban. Ayo, contone, menehi mistrals. Lan supaya wong Ukrainia ngrusak bendungan, sing ngalangi banyu saka Dnieper menyang Terusan Krimea lan nganakake bencana ekologis ing Crimea.
          1. Iline
            Iline 6 april 2015 09:03
            +7
            Piye wae, informasi bubar ilang yen Roskosmos nolak roket Zenit Ukrainia nalika ngluncurake satelit. Banjur ora jelas apa jenis mesin lan sistem kontrol kanggo potongan wesi sing dikarepake saka sisih Rusia ing Ukraina amarga sanksi sing ditindakake ing wilayah kasebut marang Rusia. Kita ora kepikiran - supaya dheweke mbayar dhuwit normal lan "Lybid" putih iki bakal mabur menyang angkasa. Mung saiki roket bakal dadi Rusia lan dhuwit kanggo peluncuran bakal nyata.
            1. hidroks
              hidroks 6 april 2015 09:21
              +1
              Lan aku ora bakal kaget yen R-36 lan bakal diluncurake saka peluncuran Tyuratam
        2. pangurang
          pangurang 6 april 2015 08:48
          +5
          Kutipan saka: svp67
          ya masalahe iku kudu netepi kontrak sadurunge rampung...
          Kajaba kita, ora ana sing kesusu kanggo ngrampungake kontrak sing wis rampung sadurunge. Utawa ing kawitan padha blurted metu menyang donya kabeh padha mungkasi kerjasama karo Rusia, lan saiki padha muter maneh. Kanggo miwiti nerusake program bebarengan karo Ukraina sawise asil saka implementasine saka kontrak karo Prancis, Jerman, Amerika Serikat, bali saka silihan, etc. Kita ora weruh alesan kanggo nerusake ... eseman
        3. Gardamir
          Gardamir 6 april 2015 09:13
          +5
          ya, alangan iku perlu kanggo nepaki kontrak sadurunge rampung
          Apa masalah iki mung kanggo kita? Mung kita kudu nepaki kontrak? Ora ana wong liya? Banjur saiki TVku kerja ing kana, lan wong Ukrainia ngrembug babagan kudu mateni wartawan Rusia sabisa-bisa.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Aleksander
            Aleksander 6 april 2015 10:49
            +3
            Kutipan: Gardamir
            Mung kita kudu nepaki kontrak? Ora ana wong liya?


            Yuzhmash TOLAK pengawasan lan pangopènan "Sétan". Apa maneh sing bisa ngobrol lan kerja sama karo dheweke? Cetha manawa, miturut peraturan, pabrikan sing kudu nindakake pakaryan iki, nanging wektune kanggo tanggung jawab dhewe - iki saka Yuzhmash ora ngerti apa-apa luwih saka spesialis sing nglayani misil kasebut saben dina. Aku dhewe ngerti siji insinyur saka Yuzhmash, sing ora mandhegake perjalanan bisnis menyang Rusia taun kepungkur utawa taun iki. Rusia iku-sengit karo saben serat nyawaiku mungsuh. Lan apa sing bisa sampeyan ngarepake saka dheweke - layanan apa, pengawasan?
            Ana sing bakal ngandelake mobil marang mungsuh, sanajan spesialis? Yo ngono iku...
        4. gispanec
          gispanec 6 april 2015 09:16
          -1
          Quote: inti
          Apa kita kudu nyimpen sing ora pinter. yen ora mbantu, kabeh bakal stabil ing Ukraina dawa ago.

          kabeh kudu mung sampeyan kanggo kula - aku kanggo sampeyan ... kita bakal menehi wong kesempatan kanggo miwiti satelit, lan padha bakal menehi kita turbin gas kanggo loro baris saka frigates ....
          1. kotvov
            kotvov 6 april 2015 10:32
            +2
            lan padha menehi kita turbin gas kanggo loro garis frigat .... ,,
            Aku ora bakal nyelehake turbin gas iki ing kapal. Ayo ngomong aku ora ngandel marang para pelaksana perintah kasebut. Dadi: dheweke mati kaya ngono.
            1. gispanec
              gispanec 6 april 2015 10:47
              +1
              Kutipan saka: kotvov
              Aku ora bakal nyelehake turbin gas iki ing kapal, yen aku ora percaya karo para pelaksana perintah kasebut.

              supaya padha sijine iku .... 5 lembar dikirim, nanging 10 dibutuhake ... saiki kabeh wis mandeg nganti Saturnus kita berkembang lan sijine menyang operasi turbin gas anyar .... kita duwe setengah saka armada mlaku ing mesin digawe ing Ukraina ... Nanging, padha sijine iku padha ing helikopter, motor iku supplier utama ..
        5. Finn
          Finn 6 april 2015 09:32
          +2
          Kita wis ngrampungake roket kanggo peluncuran iki, tetep mung nampa mesin lan sistem kontrol saka Rusia, "

      2. Blondy
        Blondy 6 april 2015 08:42
        +2
        Kita nulungi sing pinter, sing bodho njagong nang pemerintah.
        1. sergi-i
          sergi-i 6 april 2015 08:46
          +3
          Pamrentah Ukraina ora katon kaya wong bodho. Nek wonge bodho kok dadi sugih :)
          Nanging, dheweke pinter banget lan ngapusi awake dhewe)))
          1. finch
            finch 6 april 2015 08:57
            +3
            Pushkin ujar manawa genius lan jahat iku ora cocog! Lan aku cenderung percaya marang dheweke.
            Mulane, wong-wong ing pamaréntahan Ukraina mung kedadeyan ing wektu sing tepat lan ing panggonan sing bener - dheweke rakus, sinis lan ora duwe prinsip, nanging ora liya, lan kabeh sing diduweni minangka asil rampokan biasa ing sangisore atap sing apik banget. saka Amerika Serikat!
          2. Blondy
            Blondy 6 april 2015 10:51
            +3
            Sampeyan bisa uga mikir yen Mishiko, umpamane, minangka jenius, nanging dheweke dadi presiden. Wong-wong kuwi ora pinter-pinter, nanging pinter-pinter, pinter-pinter, padha nyingkiri pamrentahan kuwi.
        2. Wanda
          Wanda 6 april 2015 09:39
          +2
          apa gunane? bodho nambah dhuwit supaya padha bisa tuku liyane abrams?
      3. SAXA.SHURA
        SAXA.SHURA 6 april 2015 09:58
        +3
        Anggere padha ora nindakake soko njijiki ing Baikonur, sampeyan bisa nyana apa-apa saka wong-wong mau yen padha ngandhani tukang kredit pinten dhuwit padha kudu ngapura lan pinten dhuwit padha kudu menehi wong, impudent minangka babi.
    2. Boos
      Boos 6 april 2015 08:10
      +2
      Kutipan saka avvg
      Nalika negara ngenteni "default ing ekonomi", pamaréntah "Yatsenyuk-Rabbit" ing Ukraina ora tumindak banget pinter, padha nglarang kerjasama karo Rusia, mung kerjasama karo Rusia bakal nyimpen ekonomi Ukraina saka standar.

      Dheweke duwe tujuan siji. Mbusak pinggiran saka Rusia sabisa, lan luwih akeh getih sing diwutahake, luwih elek akibat saka pamisah iki. Kanggo ngasilake martir ing misbyah "kamardikan", kanggo ngapusi generasi sabanjure.
    3. Kosyar
      Kosyar 6 april 2015 08:11
      + 16
      Ing kene ora bisa dingerteni ..., paling ora bledosan !!! Kita koyone dadi mungsuh (agresor) kanggo wong-wong mau, nanging ing wektu sing padha, diskon gas $ 100 ...?! Neng kene ketemu karo rudal, piye pahammu...?! Ono opo...?!!!
      1. NEXUS
        NEXUS 6 april 2015 08:46
        +2
        Quote: Kostyara
        Ing kene ora bisa dingerteni ..., paling ora bledosan !!! Kita koyone dadi mungsuh (agresor) kanggo wong-wong mau, nanging ing wektu sing padha, diskon gas $ 100 ...?! Neng kene ketemu karo rudal, piye pahammu...?! Ono opo...?!!!

        Nanging amarga ana PEMERINTAH lan elit panguwasa ing wangun nasionalis lan pasukan pro-Amerika, lan ana wong sing pengin manggon karo Rusia ing kekancan lan katresnan. rabble, bodho, iki henchmen saka Departemen Luar Negeri. Lan ing Ukraina, Rusia wis tansah duwe kapentingan vital lan pribadi dhewe, lan ora ana njupuk adoh saka wong-wong mau. hi
      2. avt
        avt 6 april 2015 09:45
        0
        Quote: Kostyara
        Ing kene ora bisa dingerteni ..., paling ora bledosan !!! Kita koyone dadi mungsuh (agresor) kanggo wong-wong mau, nanging ing wektu sing padha, diskon gas $ 100 ...?! Neng kene ketemu karo rudal, piye pahammu...?! Ono opo...?!!!

        Ana wektu tundha ing pambangunan "Vostochny" lan perlu kanggo peluncuran komersial ing kontrak sing rampung sadurunge acara ing Ukraina Maneh, Kazakhstan pengin lan ora pengin ndeleng "Zenith" - show-off luwih larang tinimbang dhuwit , utamané show-off saka "daya spasi" kanggo ndeleng masalah karo R-36M, gedhe lan elek "wakil perdana menteri" sing nawarake kanggo turu karo "Strizh" 9mm, ora bisa ngatasi iku tanpa pabrik - ing Pabrikan - dheweke ngerti yen dheweke nggiling nganggo ilat, ora mbuwang tas, mula dheweke nyoba golek solusi kompromi.
    4. Dembel77
      Dembel77 6 april 2015 08:16
      +9
      Ana sing aneh ditulis - peluncuran roket, satelit. Ora - kabeh apik - nanging negara iku Ukraina? Iku misale jek sing kabeh kabar paling anyar saka ana mung sing padha ora duwe dhuwit kanggo gas lan IMF ora pengin mbalekake utang ing silihan, nanging kene! Utawa mungkin maneh padha arep mlebu swarga ing punuk wong? Apa ora ing kita? Aku pengin ngerti luwih rinci lan sedhela - ya, ing kita, utawa ora ing kasus apa wae!
      1. SRC P-15
        SRC P-15 6 april 2015 08:34
        +3
        "Minangka peluncuran satelit Lybid, kita isih rencana bakal diluncurake saka Baikonur. Kita wis ngrampungake roket kanggo peluncuran iki, iku tetep mung kanggo njaluk mesin lan sistem kontrol saka Rusia"- ngandika direktur umum Yuzhmashzavod.

        Apa "bab cilik", ta? eseman
    5. BOB044
      BOB044 6 april 2015 08:38
      + 12
      Sampeyan isih mbayar cuti lara Yarosh. Pinten sampeyan bisa ndhukung wong-wong sing nyirnakake rakyate ing sisih kidul-wétan. Wong-wong Nezalezhnaya lunga menyang rapat umum kanggo mungkasi mateni bocah-bocah lan wong tuwa. Ya ora pengin, dheweke pengin wong nindakake kabeh kanggo dheweke lan urip kanthi tentrem, aku ora milih pamrentahane. Dheweke dhewe milih lan bengok-bengok yen kita Eropa. Lan padha dadi apik .... Kaping pisanan, dheweke ngobong Rusia lan banjur kerja kanggo kita. Kita kudu ngormati awake dhewe lan Rusia. Lan tulung marang wong-wong sing pracaya lan ora bakal ngedol sampeyan ing kesempatan.
    6. Jovanni
      Jovanni 6 april 2015 08:54
      +2
      Lan kenapa kita kudu nyimpen, ekonomi? Ora ana sing bakal matur nuwun ...
    7. hidroks
      hidroks 6 april 2015 09:18
      0
      Kutipan saka avvg
      , mung kerjasama karo Rusia bakal nylametake ekonomi Ukraina saka standar.

      Apa kolaborasi!
      Rusia saiki mbutuhake ekstrem sing bakal mangsuli kemungkinan gagal peluncuran - lan iki bakal dadi Ukraina (sawise kabeh, perjanjian kasebut ana antar negara bagian!). Dadi malah denyushka cilik ing jumlah $ 200-300 bakal kalebu ing jumlah utang Ukrainia kanggo Rusia!
      1. SteelRatTV
        SteelRatTV 6 april 2015 11:39
        0
        Apa sampeyan kabeh, tembung sing bener, bingung? Ya, dheweke bakal miwiti "Lybid", ing orbit bakal dadi "Swan" keprungu Elingi "The Bat": "... dheweke mati minangka Hector! Dadi, nyatane, Emma!" nglirik
    8. Wanda
      Wanda 6 april 2015 09:37
      0
      kita duwe masalah dhewe, nylametake wong..
    9. xenod55
      xenod55 6 april 2015 09:54
      +4
      Lan KITA butuh "Lybid" sing ala iki ing orbit ??? Kajaba iku, sawetara "suku cadang" liyane kudu digawa saka Rusia kanggo peluncuran iki. Lan apa sing bakal dadi dana standar kanggo mbayar? Utawa bakal njaluk diskon maneh, utawa malah utang? Lan umume, konsep apa sing "nglayani" peluncuran roket dhewe kanthi satelit dhewe. Konsep layanan kalebu pembayaran kanggo layanan sing padha. Iki apa, yeshe lan mbah-mbah pengin nyuda dhuwit saka Rusia kanggo layanan iki. Iki sawetara omong kosong.
  2. ora Russian
    ora Russian 6 april 2015 07:58
    +4
    Dheweke dhewe ora kasengsem kanggo njaluk ijin saka bangkrut. Aku bisa mbayangno apa penting Ukrainians lungguh saiki. Ora ketompo carane karnaval teka.
  3. holod19
    holod19 6 april 2015 07:58
    + 20
    Iki wis dadi fashion pemerintah kita, kita menehi diskon kanggo gas, padha menehi munggah ing rega PLN. energi kanggo Crimea! Malah saiki, dill bakal teka kanthi rasa syukur !! Sawise kabeh, kita minangka negara AGGRESSOR! Kabeh campur aduk ing omah edan iki !!!
    Aku mung ora bisa ngerteni maneh!
    1. avia1991
      avia1991 6 april 2015 08:24
      +1
      Kutipan saka: holod19
      Aku mung ora bisa ngerteni maneh!

      Apa sing ora dingerteni ing kene? "Bisnis ora duwe kewarganegaraan"
      1. hidroks
        hidroks 6 april 2015 09:26
        +2
        Kutipan saka: avia1991
        "Bisnis ora duwe kewarganegaraan"

        Lan apa hubungane karo iki?
        Peluncuran kasebut komersial lan Rusia entuk dhuwit sing apik kanggo saben peluncuran roket sing lawas banget ...
  4. ratfly
    ratfly 6 april 2015 08:00
    0
    Satelit sing diarani Lybid ora duwe prospek.
    1. sergeybulkin
      sergeybulkin 6 april 2015 08:13
      +2
      "Libid" lol "Apa wae sing diarani prau, kaya ngono iku bakal ngambang." lol
      Iku kaya "pedigripal" utawa "vidalsosun". wassat
  5. kopral
    kopral 6 april 2015 08:00
    +3
    Ing lemah kita perang ora resmi, ing angkasa kita kerja sama, nanging Madhouse. opo
  6. mik667
    mik667 6 april 2015 08:00
    + 25
    Utawa bisa uga cukup kanggo nindakake kabijakan standar ganda dhewe? lan nyebut negara iki junta kanggo mungkasi kerjasama, utamané ing bidang antariksa.
  7. RUSIA kaping pindho
    RUSIA kaping pindho 6 april 2015 08:01
    +6
    Iki dill, gumun aku. Salah siji masquelaku kanggo gilyak, utawa padha arep miwiti satelit saka situs kita.
    Bener pangandikane, "nalika jambul wis lair, wong Yahudi nangis."
    1. Sibom
      Sibom 6 april 2015 08:11
      +4
      Kajaba iku, mesin GRATIS, wong-wong Yahudi kita ana ing REPERTOIRE! Suwe-suwe ora ana sing tiba karo "PARTISIPASI" Khokhlyat, banjur bakal SHOUT yen Putin V.V. - GUILTY!
      1. GRAy
        GRAy 6 april 2015 10:34
        0
        Kutipan saka Sibom
        Ya, malah mesin FOR FREE

        Kenapa gratis? Jaman saiki malah laler ora ngece.
    2. avia1991
      avia1991 6 april 2015 08:22
      +3
      Kutipan: RUSIA kaping pindho
      Iki dill, gumun aku

      Lan ora dill sing nyerang aku kaya ngono, kabeh wis suwe jelas karo dheweke. Nanging apa sing dipikirake para panguwasa kita dhewe minangka PITAKON.
  8. Simon
    Simon 6 april 2015 08:01
    +4
    Utawa Mungkin ing cara iki kanggo nggodho specialists apik saka Ukraina kanggo Rusia? opo
    1. Raider
      Raider 6 april 2015 08:14
      +3
      Kutipan: Simon
      Utawa Mungkin ing cara iki kanggo nggodho specialists apik saka Ukraina kanggo Rusia? opo

      Spesialis-pembangun roket minangka kasta cilik lan tertutup.
      Padha ngerti saben liyane pribadi kanggo sisih paling. Sapa sing duwe kepinginan kanggo mbujuk lan duwe moral lan bisnis, wis suwe banget.
      Nanging babagan tugas apa pepelat ruang Mazepan iki dipenjara - pitakonan mbukak!
  9. rotmistr60
    rotmistr60 6 april 2015 08:02
    + 12
    Aku bakal takon ing basa Rusia - suwene ora ana kacilakan ing wiwitan? Mentel terus karo Kyiv wiwit kesel.
  10. Decathlon
    Decathlon 6 april 2015 08:02
    +2
    "Kita wis nampa kabeh ijin saka panguwasa Ukraina"
    "Kita ngidini kerjasama karo negara agresor, ora ana dhuwit, nanging kita butuh luwih akeh"?! belayDheweke wiwit ngurmati serangga kanthi hormat, sanajan iki meneng lan munafik ora ana ing dheweke ...
  11. Ibu Teresa
    Ibu Teresa 6 april 2015 08:02
    +4
    Ya, dheweke isih milih ing ngendi dheweke bakal kerja sama lan ora.
  12. pionir lawas
    pionir lawas 6 april 2015 08:04
    +5
    Nanging aku kepengin weruh yen klompok spesialis teknis bakal bali menyang Yuzhmashzavod kanthi kekuwatan lengkap? Utawa apa dheweke bakal njupuk kauntungan saka pitunjuk saka spesialis Rusia yen pengalaman bisa uga dikarepake ing perusahaan kita?
    1. hidroks
      hidroks 6 april 2015 09:31
      +4
      Quote: pionir lawas
      klompok specialists technical ing pasukan lengkap bakal bali menyang Yuzhmashzavod?

      Nanging, turu akeh (utawa maca sethitik):: masalah iki kuat rembugan ing 2012. lan malah banjur cetha yen pamindhahan wis meh rampung ing wektu kasebut (udakara limang atus spesialis, lan kulawargane!)
  13. valokordin
    valokordin 6 april 2015 08:05
    +9
    Kutipan saka: mik667
    Utawa bisa uga cukup kanggo nindakake kabijakan standar ganda dhewe? lan nyebut negara iki junta kanggo mungkasi kerjasama, utamané ing bidang antariksa.

    Bener, Nazi minangka Nazi lan liya-liyane, kaya sing dikandhakake patriot kekuwatan sing kondhang Dmitry Kieselev, kita kudu nyeluk dheweke kanthi jeneng sing cocog lan mandheg main karo dheweke. Ayo padha ngirim Zenith menyang Cape Canaveral utawa Kura. Boeing ing bokong.
  14. tempur66
    tempur66 6 april 2015 08:07
    +7
    Cara sing apik kanggo nggodho spesialis sing wicaksana. Mung ing konteks kaya mengkono acara iki bisa dimangerteni lan nduweni dhasar moral. Sisane ..... njaga ekonomi terpencil .... yaiku sabotase.
    1. Raider
      Raider 6 april 2015 08:17
      -3
      Kutipan saka pertempuran66
      Cara sing apik kanggo nggodho spesialis sing wicaksana.


      Kenapa dheweke apik? "Proton" wis suwe ora tiba?
      ************
      Aku menehi sampeyan minus. hi
      1. Raider
        Raider 6 april 2015 12:22
        +2
        Kutipan: Raider
        Kenapa dheweke apik? "Proton" wis suwe ora tiba?
        ************
        Aku menehi sampeyan minus.

        Lan sing dadi stubbornly lan persistently sculpts "cons". ngguyu
        Hei, minusers, nanging ing otak utawa jagung adi sing ngganti, pikirane ora creep ing pamindhahan kanggo poach specialists saka Yuzhmash, kang bursting ing kabeh lapisan, gampang katebak dening layanan khusus manca?
        Utawa mikir yen tukang roket khusus sing wis lungguh tanpa gaji nganti pirang-pirang wulan kanggo merekrut iku pancene?
  15. Landwarrior
    Landwarrior 6 april 2015 08:09
    + 11
    Apa tegese? opo Apa ora ana spesialis? Utawa mung aja nganti Yuzhmash mati?
    Utawa mung manthuk menyang UA?
    Kanggo kula, kabeh telung pilihan kanggo x padha ... ora apik. ora
  16. fomkin
    fomkin 6 april 2015 08:12
    + 15
    Hubungan kita kaya gambar iki.
  17. Andryukha
    Andryukha 6 april 2015 08:16
    +2
    Mesthi wae.
    Spesialis diidini panguwasa kanggo muter menyang Baikonur - kanggo ndeleng roket.
    Pitakonan gedhe yaiku sapa sing nelpon dheweke ana.
    Nanging ya, "roket wis siyap, mung ora ana mesin lan ora ana sing bisa dikemudiake"
  18. avia1991
    avia1991 6 april 2015 08:17
    +6
    Sisih Ukrainia wis ngonfirmasi manawa rencana ngluncurake satelit penyiaran Lybid saka Baikonur kanthi bantuan Roscosmos.
    Inggih, ya, sing bener: karo dheweke, bakal dadi luwih trep kanggo mbuwang lendhut ing Rusia ing media njaba .. "Bisnis tanpa wates", sialan! Lan uga tanpa patriotisme, bangga nasional, tanggung jawab.
  19. Pencil
    Pencil 6 april 2015 08:19
    0
    Ora ketompo carane padha Smashed meja wiwitan kanggo bêsik kanggo kita, ngandika, "ing cara loropaken."
  20. Semenov
    Semenov 6 april 2015 08:23
    0
    Boten kados Kyiv, Moscow ndhukung tim Yuzhmash. Mesthi ana sawetara prospek ing mangsa ngarep. Ya, lan pekerja keras sing prasaja bakal ngomong yen Rusia ora ngidini mati keluwen.
    1. Raider
      Raider 6 april 2015 08:31
      +7
      Kutipan: Semenov
      Ya, lan pekerja keras sing prasaja bakal ngomong yen Rusia ora ngidini mati keluwen.


      Mungkin dheweke bakal ngomong. Lan putrane sing cilik bakal njaluk dhuwit marang bapake, lan menehi dhuwit kanggo ndhukung pembunuh pedunung Donbass.
  21. nord62
    nord62 6 april 2015 08:24
    +9
    Utawa aku ora ngerti apa-apa, nanging saka kadohan aku kaya mangkene: "SSR Ukrainia ngrancang ngluncurake satelit kanthi bantuan RSFSR"
    Iki frills politik angel kanggo kula kanggo nangkep, salah siji Grachev degenerate ing NTV, utawa diskon ing gas saka kabeh loman utawa kabeh bodho, lan saiki uncalan satelit menyang langit ..... Lan kabeh padha mlumpat lan telek. , iki Benderites!
    1. 3 asep
      3 asep 6 april 2015 08:38
      +6
      Kutipan saka nord62
      Utawa aku ora ngerti apa-apa, nanging saka kadohan aku kaya mangkene: "SSR Ukrainia ngrancang ngluncurake satelit kanthi bantuan RSFSR"
      Iki frills politik angel kanggo kula kanggo nangkep, salah siji Grachev degenerate ing NTV, utawa diskon ing gas saka kabeh loman utawa kabeh bodho, lan saiki uncalan satelit menyang langit ..... Lan kabeh padha mlumpat lan telek. , iki Benderites!

      Dear, ing forum 95% wong kaya YOU. Aku uga maca, saiki aku lungguh lan mikir: aku mesthi kebak debs..... lan aku ora ngerti apa? Padha diwutahake ember slop marang aku, dileksanakake sanksi, ing toko, ing pom bensin lan utilitas mung ana interjeksi, lan pemerintahku peduli ........ Umume ora ana tembung. hi
  22. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 6 april 2015 08:28
    +7
    tetep mung kanggo njaluk mesin lan sistem kontrol saka Rusia, "
    Tembung kunci "entuk saka Rusia" - kabeh lan ing endi wae lan ora peduli karo pangirim Nyuwun
  23. Stinger
    Stinger 6 april 2015 08:43
    +1
    Sampeyan bisa miwiti saka Baikonur. Ing siji syarat. Yen penumpang satelit Lybid yaiku Gunpowder lan Kelinci.
  24. nyegat58
    nyegat58 6 april 2015 08:45
    -4
    Luwih bener nulis LEBID yen persis miturut transkripsi
    1. Belarus
      Belarus 6 april 2015 09:42
      +3
      Luwih bener nulis LEBID yen persis miturut transkripsi


      Ya, miturut pendapatku, kabeh wong ora peduli babagan transkripsi babagan Ukraina.
  25. aszz888
    aszz888 6 april 2015 08:50
    +1
    Miturut dheweke, ing pungkasan Maret, rapat ing satelit Lybid dianakake ing Ukraina, ing ngendi wakil manufaktur lan pelanggan melu. Sajrone negosiasi kasebut, nyatakake yen pesawat ruang angkasa wis siyap diluncurake.


    Inggih, ayo padha ngluncurake roket iki saka Khreshchatyk!!!!!!!!

    A pendekatan sejatine sifate merikatos, sing padha ono gunane kanggo Nazi, banjur "kita karo Rusia" "!!!"
    Napa ora dikirim menyang kita (sanajan nganggo roket, sanajan tanpa) ??? mandheg
  26. Hans72
    Hans72 6 april 2015 08:56
    +4
    Kutipan: VNP1958PVN
    tetep mung kanggo njaluk mesin lan sistem kontrol saka Rusia, "
    Tembung kunci "entuk saka Rusia" - kabeh lan ing endi wae lan ora peduli karo pangirim Nyuwun
    Mangkene salah sawijining kanca ngandhani aku, mung pengecut sing mbayar utang,
  27. atamankko
    atamankko 6 april 2015 09:21
    +2
    Dheweke menehi kita diare, lan kita menehi diskon. Kanggo apa?
  28. sersan7667
    sersan7667 6 april 2015 09:25
    +1
    Minangka salah siji saka kenalanku ngandika, "Aku bisa oh..t, nanging ora oh..ee"

    Aku meh ora bisa mbayangno apa sing kudu kita (yaiku, oligarki ing Tanah Air sing wiyar lan bebas) saka Ukraina fraternal supaya bisa menehi hadiah kasebut (utawa mutusake kanggo mbayar Crimea kanthi tenang: kanthi batu bara "gratis", "perjanjian Minsk sing tentrem", saiki ing kita ngundang papan kanggo entuk dhuwit, bank-bank sing bisa kanggo kita, kanggo mbangun pager watara kabeh perimeter ...) Matur nuwun, Pak utawa kanca ... Aku malah ora ngerti carane nindakake iku bener .. .. P.n.d.s. korupsi.
  29. weksha50
    weksha50 6 april 2015 09:28
    +4
    "Mitra Ukrainia ora nanggapi panjalukan kanggo dhukungan teknis kanggo peluncuran Zenit. Kajaba iku, Yuzhmashzavod ora gelem menehi wewenang pengawasan lan pangopènan teknis sistem rudal tempur R-36M "...

    Mangkene tumindak nyata Ukraina ... Lan Roscosmos kita nyoba nggawe sawetara jinis hubungan ...

    Katon yen Lavrenty Pavlovich bakal ujar "NO" kategoris kanggo kerjasama kasebut, lan "ngamuk" wong-wong sing ngusulake iki saka Roskosmos ...
  30. Moore
    Moore 6 april 2015 09:34
    +2
    Aku mung bisa nyaranake siji bab kanggo pertahanan idea bodho iki kanggo narik kawigaten ukrov kanggo Baikonur:
    kiwa ing tong sampah ana sawetara unshooted Yuzhmash "Zeniths", kang digawa metu dening pengawasan penulis Ukrainia.
    Yen ana kedadeyan ing Zeniths ing wiwitan, nanging ora ana ukrov, ora bakal ana sing menehi ...
  31. Belarus
    Belarus 6 april 2015 09:38
    +3
    Aku ora ngandel yen Federasi Rusia ora utawa ora duwe wong sing bakal ngladeni peluncuran tinimbang Ukraina, aku ora ngandel. Plus, ngluncurake satelit Ukraina umume paragraf lengkap. Banjur Ukraina saka satelit iki bakal ngrusak Federasi Rusia ????!!!!Lan Dnipropetrovsk "Yuzhmashzavod" ora nyiapake tank kanggo operasi punitive kanthi kasempatan ???!!!! Lan sanalika Benya "dibusak" saka gubernur, sawetara pemerintah ing Kyiv langsung menehi go-ahead????

    Kabeh iki menarik lan lagi ngomong ing lumahing supaya nganggo kanggo umum, nanging iki sing ora dingerteni kanggo umum. Temenan pamaréntah Rusia ngerti apa sing kedadeyanlan mesthi aku kepengin ngrungokake katrangane Rogozin, kaya sing diomongake, ayo ndeleng kepiye peluncuran lan apa sing bakal kedadeyan.

    Nanging aku mbaleni yen kabeh katon kaya omong kosong.
  32. vlbelugin
    vlbelugin 6 april 2015 09:58
    +3
    Lha, nganti kapan? Dheweke (Ukrainia) ngidoni kita ing endi wae lan ing endi wae, lan kita miwiti satelit siaran kanggo dheweke. Apa bakal luwih trep kanggo pour slop ing kita? Aku wis duwe panemu tenan: ngendi sampeyan ora ngambung, ngendi sampeyan ora ngambung, menyang ngendi wae.o.p.a.
  33. ibragim
    ibragim 6 april 2015 09:59
    +2
    Aku ora ngerti panguwasa kita, padha ngetokaké telek ing kita saka sirah kanggo jempol, lan kita duwe diskon ing gas, miwiti satelit komunikasi, piye wae iku salah. Kita kudu luwih angel.
    1. chunga-changa
      chunga-changa 6 april 2015 12:06
      +5
      "Para panguwasa kita" wis setaun saiki wis dadi siji lan ora bisa dipisahake saka Ukraina, lan mitra sing dipilih kanthi sah lungguh ing Kiev, lan yen sampeyan mikir yen Rusia dipateni ing endi wae, mula iki salah. Rusia kasil dibela ing Krimea, lan nyatane yen Ukrainia mateni Ukraina ing Donbass yaiku ATO sing ditindakake, iki ora ana hubungane karo Rusia utawa "panguwasa kita", kanthi cara apa wae. Ora ana perang, kanca-kanca ing saubengé, kok banjur "wong sing diajeni" kudu nolak geshefts. Lan kenapa, kanggo bisnis sukses Gref lan Muller, ora mungkin menehi diskon kanggo mitra kanthi biaya perbendaharaan? Padha tansah menehi, nanging dumadakan iku mokal, apa kedaden?
  34. zotow-1953
    zotow-1953 6 april 2015 10:39
    0
    Nolak miwiti lan nyetel katemton mutusaké sing karo sampeyan
  35. kalajengking
    kalajengking 6 april 2015 10:56
    +1
    Carane bosen iki "Yahudi" ing politik, ekonomi, ing kulawarga ... Ing, kulawarga ??? Ora bakal ngidini !!!
    Sanadyan ing kene aku duwe apa-apa, aku BISA !!!
  36. james
    james 6 april 2015 10:56
    +3
    Aku ora ngerti soko. Rusia minangka mungsuh, agresor. Donya kabeh njaluk boikot Rusia, lan kanggo nanggepi, Rusia diskon gas, batu bara gratis, lsp. utawa dhuwit isih ora mambu.
  37. ma_shlomha
    ma_shlomha 6 april 2015 11:01
    +3
    Perwakilan saka Roscosmos ora menehi komentar resmi ing hubungan karo perusahaan Ukrainia, Nanging, nyatet sing isih kahanan sing durung mesthi ing sawetara masalah.


    Yen dheweke "menehi ijin", mesthine kudu golek korupsi. 30 potongan perak Ukrainia kanggo sawetara "mutusake" - uga mentega kanggo roti.
  38. Normal ok
    Normal ok 6 april 2015 11:11
    +2
    Kutipan saka Iline
    Piye wae, informasi bubar ilang yen Roskosmos nolak roket Zenit Ukrainia nalika ngluncurake satelit.

    Ora kabeh warta kudu dipercaya.
  39. pimpinan
    pimpinan 6 april 2015 11:21
    +6
    Aku ora ngerti maneh babagan hubungan Rusia-Ukraina!
    Singkate, kabeh wis ilang! Aku ora peduli, "perjuangan" kaya sing dikarepake.

    Ukrainians wis mati kanggo kula. Banderlogs tetep.
  40. naga-y
    naga-y 6 april 2015 11:24
    0
    Kutipan saka: hydrox
    Lan aku ora bakal kaget yen R-36 lan bakal diluncurake saka peluncuran Tyuratam

    Mangga nerangake - apa jenis "Tyuratamsky" miwiti? :)
    1. SteelRatTV
      SteelRatTV 6 april 2015 11:51
      0
      Iki Baikonur. aran
    2. hidroks
      hidroks 6 april 2015 13:16
      0
      Saliyane ruang angkasa (dikenal kabeh wong), uga ana rolas peluncuran jinis silo (kanggo macem-macem rudal sing ana ing layanan sekaligus), kalebu. lan mortir, digunakake kanggo Iblis, Scalpel lan uga rampung.
      Lan dumunung ing radius 5-10 km saka Baikonur
  41. den3080
    den3080 6 april 2015 11:34
    +3
    Kutipan saka: BOB044
    Sampeyan isih mbayar cuti lara Yarosh. Pinten sampeyan bisa ndhukung wong-wong sing nyirnakake rakyate ing sisih kidul-wétan.

    Lan padha mbayar. Wong-wong Yahudi menangake dokter paling apik dhewe Yarosha, langsung saka Israel, langsung menyang Ukraina. Bandera kudu nambani tatu sing ditampa kanthi mateni wong ing Wetan Kidul. Lan dhuwit mung saka Rusia (diskon gas, listrik, lan liya-liyane) ora ana liyane ing Ukraina kanggo dangu. West menehi sethitik kurang saka iku mestine kanggo njupuk adoh lan njupuk kabeh iku marang enggal + bagean saka pajak lan tagihan sarana saka populasi. Menapa malih, silihan IMF ora malah nglintasi tapel wates Ukraina, iku mung transfer dhuwit ing akun Western, tsiferki virtual sing tenan kudu mbayar karo tanah, mineral lan kasetyan politik ing posisi dhengkul-sikut.

    Kangge, pejabat Rusia lan semi-komersial saka panguwasa "ilang" 40 milyar rubel ing pambangunan kosmodrom Vostochny. Tegese, wong-wong mau ora sopan banget yen dheweke langsung saka fasilitas strategis paling penting ing Federasi Rusia, miturut pimpinan Pak Ragozin, kanthi cara. Wong-wong nyatakake mogok keluwen amarga ora mbayar gaji ing Vostochny.
    Sampeyan katon ing TV ing kabeh iki "patriot" karo pipi pink meh bursting saka satiety lan wiwit kroso lara.
  42. a bear
    a bear 6 april 2015 11:45
    +1
    Aku malah ora ngerti apa neraka supaya Ukrobanderites menyang Baikonur, lan isih bantuan karo mesin saka Rusia?
    Ora, ora normal !!! We urgently kudu bantuan partisans ing wilayah Dnepropetrovsk.
  43. chunga-changa
    chunga-changa 6 april 2015 11:51
    0
    Nanging kepiye Angara?
    1. hidroks
      hidroks 6 april 2015 13:21
      0
      Apa kabar Angara?
      Pisanan sampeyan kudu mbuwang kabeh sampah sing wis mbela kabeh tenggat wektu peraturan, banjur nyoba "seger"
  44. den3080
    den3080 6 april 2015 11:52
    +2
    Kutipan: Raider
    Kutipan: Semenov
    Ya, lan pekerja keras sing prasaja bakal ngomong yen Rusia ora ngidini mati keluwen.


    Mungkin dheweke bakal ngomong. Lan putrane sing cilik bakal njaluk dhuwit marang bapake, lan menehi dhuwit kanggo ndhukung pembunuh pedunung Donbass.

    Ya, ora mung bakal mbalekake, nanging uga bakal nganggo balaclava lan ngalahake kanca-kancane bapak, sing lunga menyang piket amarga ora mbayar gaji, malah wong tuwa dhewe bakal tiba ... , saka kancane anake.
    1. Raider
      Raider 6 april 2015 12:27
      +1
      Kutipan saka: den3080
      Ya, ora mung bakal mbalekake, nanging uga bakal nganggo balaclava lan ngalahake kanca-kancane bapak, sing lunga menyang piket amarga ora mbayar gaji, malah wong tuwa dhewe bakal tiba ... , saka kancane anake.


      Ya, wong-wong sing metu kanggo protes marang non-pembayaran upah - padha tirelessly forge senjata kanggo matèni sipil ing Donbass saka iku.
      Lan Putin ala wong utang gaji - saka sudut pandang saka skakopitek forlocked, iki cukup ketok!
  45. Baracuda
    Baracuda 6 april 2015 12:02
    0
    Kabeh padha, buruh hard Yuzhman ora bakal bisa ndeleng kurang saka 3 sasi utang gaji. sad Saiki wis setengah taun...
  46. stapler
    stapler 6 april 2015 12:11
    +2
    "Lybid" - iku dialek manuk surzhik desa, "ibu saka basa Rusia" minangka ragul tenan mikir. Dheweke bakal diarani "Lymar", contone ..

    http://teenslang.su/id/4782 ngguyu
  47. wladimir
    wladimir 6 april 2015 12:13
    +2
    Aja nglilani wong-wong mau, dheweke bakal nggabungake kabeh informasi menyang Amerika
  48. kalajengking
    kalajengking 6 april 2015 12:25
    +1
    Kepiye babagan diskon gas? Lan budaya komunikasi antar negara (ora tanpa bantuan saka kanca karo jeneng "Lavrov"). Apa neraka kanggo Feed fasis?
  49. Jurkovs
    Jurkovs 6 april 2015 12:53
    +2
    Gusti Allah mboten sare! Ora perlu kanggo satelit siaran "Lybid", lan kabeh otak ukrams padha ngrusak.
  50. UVB
    UVB 6 april 2015 12:57
    +1
    Kita bener-bener ngrampungake roket kanggo peluncuran iki, tetep mung nampa mesin lan sistem kontrol saka Rusia, "ujare direktur umum Yuzhmashzavod.
    Yen mesin lan sistem kontrol iku Rusian, banjur apa padha gawé? Tangki bahan bakar lan oksidator?