Review militèr

Pushkov: Kita kudu ora ngidini Latvia "ngomong macem-macem omong kosong" babagan Rusia kanthi impunity

87
Kepala Komite Duma babagan Urusan Internasional, Alexei Pushkov, ing udhara Ekho Moskvy, ngomong babagan sanksi marang Latvia amarga pernyataan umum saka kepala Kementerian Luar Negeri republik sing "Rusia bakal dadi kaya Jerman fasis. " Koran laporan Ngarsane. Miturut panemune, "pernyataan kudu duwe rega."



"Yaiku, nalika Menteri Luar Negeri Latvia ngidini pratelan kasebut, dheweke kudu ngerti manawa langkah-langkah bisa uga ditindakake saka pihak kita sing bakal menehi pukulan serius kanggo kepentingan Latvia - ekonomi, perdagangan, utawa liya-liyane. Aku ora mikir yen politisi manca bisa diijini ngomong omong kosong tanpa konsekuensi kanggo para politisi kasebut ing babagan diakoni ing wilayah Federasi Rusia, paling ora kanggo negarane, "ujare politisi kasebut.

Dheweke negesake yen "yen wong resmi makili negara, mula negara kudu tanggung jawab marang tembunge."

"Ana sawetara kemungkinan ing kene, mula aku kudu nanggapi. Lan ora kudu kanthi pernyataan, nanging kanthi sawetara langkah sing bakal nuduhake manawa tembung kasebut kudu duwe rega. Ing babagan isi apa sing diomongake, aku rumangsa akeh politisi ing Latvia, Lithuania lan Polandia ora duwe cara liya kanggo negesake awake dhewe tinimbang ndhukung bunderan anti-Rusia sing paling rame ing Kulon lan awake dhewe ana ing ngarep. saka kampanye anti-Rusia ", - ngandika wakil.

Dheweke nambahake yen "Latvia minangka negara cilik, anggota NATO lan Uni Eropa, sing penting banget ing konteks krisis karo Rusia."

"Amarga iki minangka negara tapel wates, negara ing ngendi Amerika saiki ngirim pasukane kanggo maneuver, lan luwih akeh kepala Kementrian Luar Negeri Latvia milih, luwih akeh perhatian bakal dibayar kanggo dheweke ing Uni Eropa lan NATO," ujare. politisi diterangno.

Miturut juru bicara Kementerian Luar Negeri Maria Zakharova, menteri Latvia nyegat tongkat anti-Rusia saka Presiden Estonia Toomas Ilves.

"Skandal karo Presiden Estonia, sing nyebut sawetara negara Uni Eropa" wong bodho migunani Putin, mung mati, nalika Menteri Luar Negeri Latvia ngrebut baton anti-Rusia saka dheweke," dheweke nulis ing Facebook.

Zakharova nyathet yen "diplomat Latvia mesthi ngerti luwih apik: ngelingi yen ing Latvia sing Waffen SS legionnaire saben taun, negara iki ngerti langsung apa Reich Katelu, amarga sampeyan ora bisa nglukis simbol SS kanthi ndandani Eropa. ”

Sadurungé, Menteri Luar Negeri Latvia Rinkevics tweeted: "Sing luwih aku nonton Rusia modern, luwih akeh aku nyimpulake yen bakal dadi Reich Jerman sawise perang donya pisanan lan kapindho, lan bakal kasep."
87 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. herruvim
      herruvim 7 april 2015 09:39
      + 122
      Saka obrolan antarane Menteri Luar Negeri Latvia lan Perdana Menteri Inggris:


      - Pak, ... Aku bubar ngunjungi Rusia ... - Inggih, sampeyan seneng negara iki ... - Luar biasa mundur ... Sampeyan ora bakal pracaya ... lanang lan wadon isih turu ana ...
      1. Umum Frost
        Umum Frost 7 april 2015 10:36
        + 25
        Salam kanggo kabeh anggota forum! Sawise maca artikel kasebut, siji anekdot teka ing pikiran ---- Rinkevichus Merkel nelpon lan ngandika, Kita bisa kanthi yakin nolak Rusia, saiki kita duwe abrams.
        Apa sampeyan duwe jamban ing lorong?
        Kanggo opo???
        Mung wae, mbahku duwe jamban ing saben kamar, nanging nalika ing Mei 1945 dheweke ngerti yen wong Rusia ana ing Berlin, dheweke ngoyak dhewe ing koridor.
        hi
      2. Rosich333
        Rosich333 7 april 2015 10:45
        +1
        Dheweke ora bakal ambegan ing arah kita sawise asap mabuk, nanging digawe kanthi licik!
      3. xenod55
        xenod55 7 april 2015 12:12
        +1
        Ketoke Pak Rinkevichs "mulang Eropa" lan dudu sejarah NORMAL. Banjur dheweke bakal ngerti yen ing Perang Donya I lan ing Perang Patriotik Agung, PATI kanggo Jerman lan Reich lan antek-antek Latvia diwenehake dening wong Rusia, sing uga kalebu wong Latvia NORMAL.
    2. waterdolaz
      waterdolaz 7 april 2015 09:43
      + 32
      Akhire. Sampeyan uga perlu kanggo ngenalake sanksi kanggo parade Nazi lan kanggo kasunyatan sing nggawe setengah populasi non-warga.
      1. sasha 19871987
        sasha 19871987 7 april 2015 10:11
        +1
        politisi sing cacat mung ... dheweke ora ngerti carane mbuktekake awake dhewe, dheweke bakal ngganggu wong-wong ing Brussels, lan ora bakal melu ranting ...
      2. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 7 april 2015 10:22
        +1
        padha umume resmi kudu nyatakake negara rasis.
      3. Wend
        Wend 7 april 2015 10:27
        +4
        Kutipan saka vodolaz
        Akhire. Sampeyan uga perlu kanggo ngenalake sanksi kanggo parade Nazi lan kanggo kasunyatan sing nggawe setengah populasi non-warga.

        Lan ora mung nglawan Lithuania, nanging uga nglawan negara liya.
      4. alexy bukin
        alexy bukin 7 april 2015 10:53
        +4
        Wektu kanggo nanggapi saben statement kasebut kanthi cukup. Nyatakake pamicara sing dilarang sing nyandhang lendhut ing negara kita lan rakyat kita. Nyatakake sanksi ekonomi marang negara sing tumindak kaya ngono.
      5. leshiy076
        leshiy076 7 april 2015 16:07
        0
        Ya wis wayahe ngidak endhog. Banjur padha ilang banget mambu.
    3. COSMOS59
      COSMOS59 7 april 2015 09:48
      + 14
      Quote: Baloo
      Pushkov: Kita kudu ora ngidini Latvia "ngomong macem-macem omong kosong" babagan Rusia kanthi impunity

      Aku ndhukung pendapat Pushkov. Mungkasi panganan bajingan.

      Pushkov ora kudu nggawe pernyataan kasebut, nanging kudu langsung tumindak. Sabanjure, kita bakal mikir apa kudu nggawe pernyataan kasebut babagan Rusia.
      Paling kamungkinan, saiki kabeh bakal diwatesi kanggo tembung Pushkov.
      1. meriem1
        meriem1 7 april 2015 10:51
        +5
        Ya, sakperangan alesan))) Lalu lintas kargo ditransfer menyang port OWN kanthi 15% saben taun. Ayo mutt bark! Wong-wong mau padha nesu, amarga ora suwe bakal ana sing dipangan. Aku pancene tresna sprats. Nanging aku ora tuku ing prinsip. Ayo padha ngulu apel dhewe kaya wong Polandia. Saben uwong pengin urip, nanging Kita ora wedi mati.... padha wedi ora sarapan.
        1. alvog
          alvog 7 april 2015 11:28
          +4
          Lalu lintas kargo ditransfer menyang port OWN kanthi 15% saben taun. Ayo mutt babakan! Wong-wong mau padha nesu, amarga ora suwe bakal ana sing dipangan.


          Kayane aku bakal luwih produktif kanggo ngubungake langkah-langkah pencegahan karo tumindake marang negara kita. Contone: statement anti-Rusia muncul saka lambene presiden Latvia, contone, lan, langsung nanggepi, sanksi saka sisih kita, nuduhake alesan kang sanksi iki ngenalaken. lsp. Aku yakin, mayoritas politisi, supaya ora nyebabake bebendune warga, bakal luwih nyukupi ing wicara lan tumindak.
        2. COSMOS59
          COSMOS59 7 april 2015 11:31
          0
          Kutipan saka meryem1
          Ya, sakperangan alesan))) Lalu lintas kargo ditransfer menyang port OWN kanthi 15% saben taun. Ayo mutt bark!

          Iku bab, padha ora kudu babakan. Padha kudu bisu ing gombal, lan yen padha arep kanggo nggawe sawetara statements ing arah saka Rusia, supaya iki claims sabdho. Nganti saiki, mung ngenyek sing keprungu saka wong-wong mau.
        3. kula 1970
          kula 1970 7 april 2015 12:48
          0
          sampeyan mriksa label - kita, utamane ing Kaliningrad (kudu didhukung!), Aku uga nggawe sprats ...
    4. Mahmut
      Mahmut 7 april 2015 10:00
      +4
      Bug cilik, nanging mambu.
      1. SteelRatTV
        SteelRatTV 7 april 2015 12:29
        0
        Kabeh iki, mesthi, bener ... Nanging! Pepatah Rusia ujar: "Kanggo saben wahing, sampeyan ora waras." Lan kanggo barking saben mongrel kanggo mangsuli - ora bakal dadi pakurmatan banget kanggo dheweke? aran
        1. Paramon1979
          Paramon1979 7 april 2015 16:48
          0
          Ora, ora akeh banget. Lan sampeyan kudu njawab saben wahing. Supaya ora ana siji-sijia lusuh sing ora duwe kekarepan malah katon ala ing arah negaraku. Nah, yen ana wong sing wis lara, supaya dheweke ngerti - yen sampeyan bisa kena ing snot. Lan ing pungkasan, kita butuh politisi kanggo iki - kanggo mbela Tanah Air !!!
  2. -gunung-
    -gunung- 7 april 2015 09:39
    + 24
    Sing luwih cilik negara, sing luwih banter padha grunt ... Iku wektu kanggo klik ing patch wis ...
  3. rata-rata
    rata-rata 7 april 2015 09:40
    + 16
    Ing mratelakake panemume, aku yakin manawa kekuwatan dihormati ing Kulon, republik Baltik (Padha nganggep awake dhewe wong Eropa) ora ana sing istiméwa. Wis wektune, paling ora kanthi cara ekonomi (kita duwe pengaruh sing cukup), kudu dilebokake ing papan. .
  4. OITR pribadi
    OITR pribadi 7 april 2015 09:40
    + 20
    Remuk ekonomi negara bug iki
    1. Cheshire
      Cheshire 7 april 2015 09:46
      +5
      A saran swara banget.
  5. lenamir
    lenamir 7 april 2015 09:40
    +2
    Sejarah ora mulang politisi kaya ngono! Mesakaké....
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 7 april 2015 10:04
      +5
      Kutipan: Lenamir
      Sejarah ora mulang politisi kaya ngono! Mesakaké....

      Dheweke ora duwe sejarah, kabeh diciptakake.
  6. atamankko
    atamankko 7 april 2015 09:40
    + 14
    Sampeyan kudu nanggepi kanthi kuat.
  7. Nitarius
    Nitarius 7 april 2015 09:41
    + 15
    ora mung rega!
    1) Larangan paling ora mlebu menyang Rusia amarga ngina
    2) Larangan ekonomi kanggo menteri lan bisnise, yen ana.
    lan mung nganggo sepatu ing sirahe kanggo ngalahake ing umum lan nyodok BUKU TEKS SEJARAH
    1. eksekusi
      eksekusi 7 april 2015 10:33
      0
      Buku pelajarane sapa? Yen ora ana gunane ...
  8. roman72-452
    roman72-452 7 april 2015 09:42
    +7
    Posisi sing bener.Cukup kanggo nahan obrolan lan goroh anak-anak Eropa.
  9. sazhka4
    sazhka4 7 april 2015 09:42
    +9
    "ngomong omong kosong"
    Dadi padha tansah disebut "Chukhons". Bakul omong kosong.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Balamyt
    Balamyt 7 april 2015 09:43
    +7
    Iku sickening kanggo krungu kabeh iki saka pseudo-negara dwarf kuwi. Kita kudu nyelehake ing panggonane sapisan lan kanggo kabeh.
  12. Canecat
    Canecat 7 april 2015 09:43
    +5
    Nggambarake Nanging. Kepiye carane dheweke bisa ngomong ing Echo? ))
    1. COSMOS59
      COSMOS59 7 april 2015 09:52
      +2
      Apa sebabe dheweke melu karo dumpster iki dhewe?
    2. EvgNik
      EvgNik 7 april 2015 11:18
      +1
      Dadi aku pengin ngomong - kanggo sapa dheweke tampil ing "Echo"? Miturut pendapatku, ana sing salah ing kerajaan Denmark.
      1. SteelRatTV
        SteelRatTV 7 april 2015 12:26
        0
        Inggih, ing pungkasan, lan ora kaya "Echo", nyuwil mati. Gampang "ndandani", solusi kanggo "masalah personel" - lan bakal ana pusat media sing cukup prayoga.
  13. atamankko
    atamankko 7 april 2015 09:44
    +4
    Sampeyan kudu reaksi, sampeyan ora bisa meneng
  14. corong
    corong 7 april 2015 09:44
    + 16
    Mangka wangsulana!Sira dadi wakil rakyat, duwe kakuwatan, kesempatan lan kakuwatan.Utawa kita wong mati ing pawon, goyang ajiné.
  15. kit-kat
    kit-kat 7 april 2015 09:44
    +8
    Saiki, yen tembung iki dibayangke ing tumindak struktur resmi, iku mung apik banget. Banjur padha ngerti carane wagu ilat, nanging kanggo njawab? Perlu dipriksa manawa dheweke bisa mangsuli tembunge.
  16. Yohan Palych
    Yohan Palych 7 april 2015 09:44
    +4
    "Yaiku, nalika Menteri Luar Negeri Latvia ngidini pratelan kasebut, dheweke kudu ngerti manawa langkah-langkah sing bisa ditindakake saka pihak kita sing bakal menehi pukulan serius kanggo kepentingan Latvia - ekonomi, perdagangan, utawa liya-liyane. Aku ora mikir yen politisi manca bisa diijini ngomong omong kosong tanpa konsekuensi kanggo para politisi kasebut ing babagan diakoni ing wilayah Federasi Rusia, paling ora kanggo negarane, "ujare politisi kasebut.

    Lan ora ana apa-apa kanggo nambah.
    1. Rostislav
      Rostislav 7 april 2015 10:25
      +1
      Ana sing kudu ditambah - ora ngomong babagan apa sing kudu ditindakake, nanging mung kanggo nindakake.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. rotmistr60
    rotmistr60 7 april 2015 09:45
    +7
    disebut kanggo imposition saka sanksi marang Latvia


    Pushkov bener, lan bener kaping pirang-pirang. Kita isih ngrungokake statement reged saka negara Baltik (menarik, padha isih bakal disebut negara kanggo dangu). Lan Balts saingan antarane piyambak - sing bakal jiwitake Rusia luwih painfully kanggo please master. Iku wektu kanggo sijine titik peluru (dadi adoh ekonomi) ing negara ersatz iki.
  19. semuil
    semuil 7 april 2015 09:46
    +6
    Aku ora ngerti kenapa Pushkov mung ngerti iki? Yagene ora ana reaksi resmi? Katon kaya njerit saka sudhut. Iku isin!
  20. POMAH
    POMAH 7 april 2015 09:49
    +3
    Akhire idea swara, nanging bakal nerjemahake menyang tumindak????
  21. sersan7667
    sersan7667 7 april 2015 09:49
    +2
    tangi? Dadi apa sing ngalangi sampeyan?
    Makarya, ngiklanake internasional ... pantes ideologi, promosi program anti-Nazi ing organisasi internasional ... Lulus hukum sing ngukum tumindak kasebut, ditrapake ing pengadilan internasional. Nemtokake larangan kanggo mlebu wong bodho nganggo kacamata ... sawise kabeh.
  22. lor.56
    lor.56 7 april 2015 09:49
    + 18
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/764/bsmv527.jpg
    1. tankograd
      tankograd 7 april 2015 11:02
      +1
      "Kanggo repaint alas lan rawa ..." Dheweke ora bakal langsung éling karo kabisan mental. Dheweke bakal mikir (utawa wong bakal ngandhani) nalika setengah saka chukhonia ditutupi pasir sing dituku saka Iran.
    2. Paramon1979
      Paramon1979 7 april 2015 17:11
      0
      Garibaldi nganggo klambi abang sadurunge perang supaya para pejuange ora weruh noda getih. Tank kasebut bisa uga dicet nganggo warna iki yen dadi reged !!! :-)
  23. mamont5
    mamont5 7 april 2015 09:49
    +4
    Quote: Baloo
    Aku ndhukung pendapat Pushkov. Mungkasi panganan bajingan.

    Iki ditrapake ora mung kanggo negara Baltik. Isih ana sawetara politisi modern sing "ora mangan madu", supaya padha nguwuh ing Rusia. Iku wektu kanggo nuduhake yen sembarang mongrel yapping ing kita bakal entuk kick.
  24. A1L9E4K9S
    A1L9E4K9S 7 april 2015 09:50
    0
    Kepala Komite Duma babagan Urusan Internasional, Alexei Pushkov, ing udhara Echo saka Moskow, ngomong babagan sanksi marang Latvia amarga pernyataan umum saka kepala Kementerian Luar Negeri republik kasebut yen "Rusia bakal kaya ngono. Jerman fasis"

    Inggih, Comrade Pushkov, sampeyan menehi, tanpa mikir, apa jenis d.
    1. krant
      krant 7 april 2015 10:29
      0
      Sing kabeh titik - maling sing ora pengin, supaya tembung Pushkov bakal nyumerepi ing udhara!
  25. pts-m
    pts-m 7 april 2015 09:51
    +2
    wis wayahe kanggo ngalih saka tembung kanggo tumindak. lan dadi mung siji chatting. utawa birokrat kita wis maca tembung saka macem-macem Kitab Suci ... nggebug ing pipi, banjur nguripake liyane ... scribble iki mung digunakake dening wong Eropah homo. nanging kanggo Rusia kita omong kosong iki ora cocok .. kanggo pasar kudu dijawab!
    1. tankograd
      tankograd 7 april 2015 11:09
      0
      Kanggo wong-wong kaya Balt lan liyane kaya wong-wong mau, luwih cocok: "Kanthi ukuran sing sampeyan ngukur, bakal diukur kanggo sampeyan."
  26. Nissa-on
    Nissa-on 7 april 2015 09:52
    +4
    Bla bla bla. Banjur apa? Mbokmenawa "Komite Penyelidik" bakal mbukak kasus anyar. Apa maneh......
    Salajengipun dipun tunggu wewaler enggal saha ..... ngrembag.Lajengipun menapa? Bener, sing menarik: sanalika ing Kulon nemokake oligarki sing digantung ing dasi utawa defector sing ngombe teh, banjur kasepen langsung mlebu. Aneh ora??? aran
  27. fax 66
    fax 66 7 april 2015 09:53
    +1
    Isih, ekspresi saka taun 90-an sing nggegirisi "Lan sampeyan bakal mangsuli bazaar ..." kudu relevan ing hubungan kabijakan manca ...))
  28. fax 66
    fax 66 7 april 2015 09:53
    0
    Isih, ekspresi saka taun 90-an sing nggegirisi "Lan sampeyan bakal mangsuli bazaar ..." kudu relevan ing hubungan kabijakan manca ...))
  29. Alexey-74
    Alexey-74 7 april 2015 09:54
    +3
    Sampeyan kudu ngukum pratelan kasebut, aku mikir pamrentah kita duwe pengaruh sing cukup kanggo ora mung nutup wong-wong iki ... yen ora bener politik iki lara. duka
    1. Nissa-on
      Nissa-on 7 april 2015 09:59
      +2
      Inggih, sauntara aku ngerti, tuas bisa: meh kabeh "transit" ninggalake negara Baltik (bener yen ora).
      Nanging rasane kaya: luwih elek luwih banter
  30. iner
    iner 7 april 2015 09:58
    +1
    Tembung-tembung kasebut bener. Pejabat kudu tanggung jawab bebarengan karo negara sing diwakili. Saben uwong wis suwe ngomong babagan iki, nanging sayang, ora ana sing ditindakake ngluwihi tembung ...
  31. bocsman
    bocsman 7 april 2015 09:59
    +1
    Akhire! Wis wektune kanggo narik kawigaten para pembicara kasebut kanggo tren! Banjur kesan kasebut yaiku Amerika Serikat
    kompetisi iki announced kanggo sing bakal kentut banter lan iki ora nganti sapiens buyar! Ya, supaya ora ana apa-apa kanggo ambegan! Dheweke bisa uga mikir yen sampeyan menehi indulgensi kanggo urip lan sampeyan bisa ngrusak alam kanthi impunity!
  32. Kelevra
    Kelevra 7 april 2015 10:00
    +1
    Kita ngenteni langkah-langkah pungkasan saka pamrentah kita!
    1. krant
      krant 7 april 2015 10:38
      +2
      Ora bakal ana langkah-langkah, aja ngarep-arep! Kanggo sawetara alesan, pamaréntah kita isih squats lan kadhangkala njupuk pelanggaran ing rudeness saka Kulon lan dill. Ana uga dhuwit oligarki kita, lan oh, pira! Wong bodho apa sampeyan kudu menehi utangan (sing ora bisa dibalekake), kanggo nggawe diskon bensin !!!
  33. XYZ
    XYZ 7 april 2015 10:01
    +3
    kesel! A gelombang anyar Russophobia ing Spratland lan ngluwihi - kasepen. Nulis ton artikel babagan kepiye anggaran umume kalebu bathi transit. Nah, banjur apa? Apa kita bakal stoically keno kabeh iki muntahake, nyekel buzz saka rightness lan toleransi kita? Apa kita gabung karo Tolstoyan ing paduan suara?
  34. fomkin
    fomkin 7 april 2015 10:02
    +8
    Ya, aku kudu nindakake apa-apa, aku menehi kontribusi sing bisa ditindakake. Saka siklus gajah lan pug.
  35. wae09
    wae09 7 april 2015 10:05
    +1
    (C) "" statement kudu duwe rega ""
    Pernyataan minangka perang informasi, nanging negara Baltik ora mung mung pernyataan, nanging tumindak agresif. Sampeyan bakal kudu njawab malah ing basis saka hukum prasaja: "Tindakan nyebabake oposisi."

    Kutipan: OITR pribadi
    Remuk ekonomi negara bug iki

    Bug cilik, nanging mambu. Lan wis suwe ngerti carane nangani parasit serangga.
    1. Tatar 174
      Tatar 174 7 april 2015 10:17
      +1
      Kutipan saka: ava09
      Bug cilik, nanging mambu. Lan wis suwe ngerti carane nangani parasit serangga.

      Semprotan ing soko ngguyu
  36. uri
    uri 7 april 2015 10:07
    +4
    Dhèwèké njabat ing Latvia ing sawijining wektu. Negara miskin, luwe, surem lan udan. Sanksi saka Rusia bakal meksa Jerman kanggo Feed fasis Russophobic iki. Iki minangka ngarep AS liyane nglawan ekonomi Eropa. Ing ngarepe perang ekonomi. Lan uga nyoba kanggo meksa wong-wong Yahudi ing Latvia, wedi dening wutah saka retorika fasis, obah ing Amerika Serikat karo ibukutha. Amarga padha kelingan carane SS Latvia nambani wong Yahudi nalika Perang Patriotik Agung. Mung negara kang meh ALL wong Yahudi padha numpes.
    Umumé, kabijakan Amerika Serikat lan voting miturut manual latihan ing tujuan utama yaiku kepinginan kanggo narik ibukutha Yahudi saka kabeh ndonya menyang bank-bank AS. Banjur kidok paling gedhe bakal ditindakake.
  37. Neophyte
    Neophyte 7 april 2015 10:08
    0
    Wis wektune kanggo mencet ekonomi formasi pro-fasis ing pesisir Baltik!
  38. Appius
    Appius 7 april 2015 10:19
    0
    A. Pushkov bener, sadurunge ngomong, sampeyan kudu mikir babagan apa sing bakal diomongake. Padha kudu digawe kanggo mangsuli pangandikane.
  39. Memo
    Memo 7 april 2015 10:20
    +1
    Quote: Nissa-on
    Bla bla bla. Banjur apa? Mbokmenawa "Komite Penyelidik" bakal mbukak kasus anyar. Apa maneh......
    Salajengipun dipun tunggu wewaler enggal saha ..... ngrembag.Lajengipun menapa? Bener, sing menarik: sanalika ing Kulon nemokake oligarki sing digantung ing dasi utawa defector sing ngombe teh, banjur kasepen langsung mlebu. Aneh ora??? aran

    Kanggo saben statement ngemot spitting ing arah Rusia, Adoption saka ekonomi "hukum Magnitsky ..." kanthi jeneng pi__duna kudu tindakake ... Takoy blurted metu - kanggo ngurangi transshipment lenga dening 25%, maneh - dening 25% . Lan sampeyan kudu nyuda-nolak soko sing duwe umur beting cendhak - kaya apel Polandia, padha ora tuku - menyang kompos. Iki minangka kerugian langsung, lan sawise pembatalan sanksi teknologi tinggi, tumbas lan pangiriman bakal cepet liwati. Banjur wong-wong, sawise ngrasakake kulit akibat saka whining "wong bodho sing migunani ing Washington", bakal nganakake pemilihan sabanjure kanthi entuk manfaat sing luwih gedhe kanggo awake dhewe lan kanggo kabeh wong ....
  40. svu93
    svu93 7 april 2015 10:21
    +1
    Aku elinga guyon sawise ban ing Georgian anggur! "Dina iki, Gennady Onishchenko katon metu saka supermarket karo kaleng sprats...Latvia beku ing nunggu cemas!!!")))
    ing topik, aja nyemprotake! iku perlu kanggo njupuk lan mblokir perdagangan lan hubungan ekonomi! Ayo negara-negara NATO mangan sprats ... dheweke sekutu, dheweke bakal mbantu ... maneh, kontingen NATO ing Latvia kudu diwenehi panganan !!!)))
    Yen ora ngluwihi sirah, iku bakal liwat budget sampeyan! apel bosok, susu dibuwang, keju dibuwang ..... wayahe mbuwang sprat!
    1. weksha50
      weksha50 7 april 2015 10:32
      0
      Kutipan saka svu93
      Ayo negara NATO mangan sprats.


      Sing kabeh wektu: sprats, sprats, sprats ... Jamon, jamon, jamon ...

      Apa ora luwih gampang ngomong; SPRAT!!! HAM!!!

      Lan muni luwih apik: ayo padha mangan sprat ...
      1. EvgNik
        EvgNik 7 april 2015 11:26
        0
        Saiki kita ora njupuk sprat (sprats) iki - ana limang potongan sing ngambang ing jar (lan sing kaya-kaya lusuh), liyane yaiku banyu. Ayo padha mangan.
  41. vladushqa92
    vladushqa92 7 april 2015 10:27
    0
    Mungkin iki wektu kanggo ngilangi wong Latvia? Lungguh blathering saka ing kasepen
  42. xxxJuniorxxx
    xxxJuniorxxx 7 april 2015 10:30
    +3
    Iku misale jek sing Amerika Serikat ing Eropah, utamané ing Eropah Wétan, jinis casting utawa malah jenis tender kanggo Russophobia (alami antarane pemimpin negara), faktor dhasar kang glorification saka Nazisme. Kasunyatan PR saka politisi iki bisa dingerteni, amarga sapa sing nyopir menyang Federasi Rusia ditresnani lan dijaga dening negara. Umumé, prilaku kasebut ing negara-negara Baltik ora anyar, intine yaiku - iku ana ing sangisore wong sing luwih apik. Kabar apik yaiku yen pamrentah kita, pungkasane, saya kurang bisu. Ana swara ing ajang internasional, sing saiki, kaya limang utawa sepuluh taun kepungkur, ora bakal diabaikan maneh
  43. weksha50
    weksha50 7 april 2015 10:30
    +1
    "yen wong resmi makili negara, banjur negara kudu tanggung jawab kanggo pangandikane"...

    Ing latar mburi vyssers ing non-negara kayata Polandia lan wilayah Baltik, kabeh padha, loro presiden kita lan akeh tokoh masyarakat Rusia saka layanan sipil ing statements katon kaya politisi wicaksana, ora kaya akeh (yen ora paling) Western. politisi ... Lan iki - becik, iku - nyebabake rasa hormat ...
  44. Thompson
    Thompson 7 april 2015 10:31
    +1
    Lan maneh, mung obrolan, reproach, luwih kaya plaintiveness lan nesu!
    Kabeh politisi internasional saiki ngalami iki.
    Mungkin dheweke ana ing tentara, kanggo nggarap swara komando ???
    Supaya ing saben swara ana muni?
    Lan bakal luwih apik yen padha pisanan menehi tamparan ing mburi sirah, lan banjur padha ngandika bab padha.
    (kaya ing pasemon ... - apa sampeyan tamparan putra ing pasuryan?
    - Dheweke wis ngerti apa iku lan carane lan yen break jug, dheweke bakal entuk luwih! )
  45. kiparis
    kiparis 7 april 2015 10:31
    0
    Kasunyatan manawa wektune kanggo menehi "jawaban kanggo pasar" kanggo kabeh "anggota" sabuk anti-Rusia iki wis suwe diomongake ing kene, ing VO bakal, kanggo tsiknuli.Voy, mesthine Nanging apa kita kudu wedi?
  46. panggang
    panggang 7 april 2015 10:32
    +2
    Alexey Pushkov! Pribadi: Apa hubungane karo "Echo of Moscow"?! Ra cetho!
    Saiki, yen sampeyan bakal "push" "ucapan" menyang "Vesti 24", iku bakal dadi NOMOR!
    LEMAH?!
    Sampeyan bisa ngomong nganti suwe, nanging sampeyan uga kudu nindakake samubarang (iki aku dhewe!)
    Ora suwe wong Saudi bakal teka, wong bakal disimpen
  47. UzRus
    UzRus 7 april 2015 10:33
    +1
    Ora, RinkevichS sing gelo karo Jurmala, mula dheweke ngalami penghinaan sing nggegirisi!
  48. Wong Neraka
    Wong Neraka 7 april 2015 10:36
    -1
    Kutipan saka: sazhka4
    "ngomong omong kosong"
    Dadi padha tansah disebut "Chukhons". Bakul omong kosong.

    Inggih, ing kene, mesthine sampeyan pancen salah lan sampeyan ora kudu nyasarké wong kanthi kesimpulan pseudoscientific sampeyan. Ora kabeh wong bisa ngerti yen sampeyan lagi guyon kaya ngono
  49. pionir lawas
    pionir lawas 7 april 2015 10:36
    +1
    Politisi bodho saka negara sing ora ana gunane ngidini dheweke nggawe pernyataan kasebut mung amarga Rusia tansah ngendhaleni lan nyoba ora nanggepi omong kosong. Sakehing kasabaran bakal sirna;
  50. Moore
    Moore 7 april 2015 10:37
    +2
    Pudel limitrophe ora bakal tahan seprapat yen ora yapped ajeg ing Federasi Rusia. Dheweke mung ora duwe pilihan kasebut - nutup cangkeme lan meneng - yen ora, dheweke bakal langsung ngganti karo sing luwih cocog.
    "Eksploitasi" sadurunge karo partisipasi Kobzon lan liya-liyane biaya negara wayang akeh yuta euro. Apa sampeyan mikir dheweke ora ngerti yen dheweke nggawe negarane kerugian nyata kanthi kelakuan moronic? Dheweke ngerti kabeh.
    Mung yen kanggo badut, tembung kunci ing konsep "ngabdi marang negara" yaiku "milike dhewe", yaiku. sing nyekel jabatan.