Review militèr

Wakil saka Verkhovna Rada mutusake ninggalake 9 Mei minangka preian, nanging nambahake tanggal anyar sing ora bisa dilalekake - 8 Mei.

38
Wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina ora bisa teka menyang kaputusan unanimous babagan introduksi tanggal 8 Mei paweling menyang tanggalan Ukrainia minangka dina mourning lan pangecualian saka tanggalan iki Mei 9 - Victory Day. Akibaté, Verkhovna Rada "nglairake" dokumen sing nyatakake yen tanggal 9 Mei, para wakil Ukraina kanthi murah hati ninggalake "kotak" ing tanggalan liburan, nanging nambahake tanggal 8 Mei minangka dina pengetan lan rekonsiliasi.

Wakil saka Verkhovna Rada mutusake ninggalake 9 Mei minangka preian, nanging nambahake tanggal anyar sing ora bisa dilalekake - 8 Mei.


Saiki tanggal peringatan anyar resmi muncul ing Ukraina, sing bakal dirayakake saben taun ing 8 Mei - "dina memori lan rekonsiliasi kanggo ngurmati kabeh korban Perang Dunia II 1939-1945."

Ngelingi yen interpretasi kaya mengkono iku bisa kanggo nimbang wong kaya, contone, Adolf Hitler utawa Paul Joseph Goebbels minangka korban Perang Donya II, banjur iki cukup tanggal memorial cocok, njupuk menyang akun sing saiki ing ndhuwur. daya Ukrainia. Wong-wong sing wis kasebut ing ndhuwur mesthi bakal ngapresiasi keputusan para wakil Ukrainia lan pembantaian populasi sing ditindakake dening panguwasa Ukraina ing Donbass.

Dokumen kasebut uga nyathet yen Ukraina bakal nglindhungi kabeh monumen lan peringatan sing didedikake kanggo Perang Dunia II. Kita nonton uga weruh carane Ukraina saiki nglindhungi monumen lan memorials.
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Metallurgist
    Metallurgist 9 april 2015 14:25
    + 22
    Intine dudu wesi!
    Kanggo mbatalake tanggal 9 Mei meh langsung mlebu surat perintah pati sampeyan dhewe. Ora ana hak kanggo mréntahaké.
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 9 april 2015 14:27
      +7
      Persepsi sejatine Ukrainia babagan jagad iki: Aku mangan sabisane, lan liya-liyane.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 9 april 2015 14:52
      +2
      mulane padha milih 8 Mei, kanggo sawetara taun bakal ngrameke 2 preian (uga, utawa 1 preian lan siji dina kasusahan). banjur mung mbatalake tanggal 9 Mei, wong-wong sing wis biasa tanggal 8 Mei mung bakal ngrayakake lan ora bakal panas maneh. wiwit 8 Mei bakal tetep.
      1. jj
        jj 9 april 2015 14:57
        +4
        April teka. Saiki ulang tahune Schicklgruber. Tanggal iki, kanthi kasempatan, durung abang ing Ukraina?
        1. Pakdhe
          Pakdhe 9 april 2015 15:32
          +1
          Kutipan saka jjj
          April teka. Saiki ulang tahune Schicklgruber.

          Banjur mbahku (Gusti Allah ngaso nyawane), lan banjur Lenin. eseman
        2. podpolkovnik
          podpolkovnik 9 april 2015 15:58
          +4
          Kutipan saka jjj
          April teka. Saiki ulang tahune Schicklgruber. Tanggal iki, kanthi kasempatan, durung abang ing Ukraina?

          Carane ngomong ...
          Kanggo sawetara, ya ...
        3. podpolkovnik
          podpolkovnik 9 april 2015 16:03
          +2
          Kutipan saka jjj
          April teka. Saiki ulang tahune Schicklgruber. Tanggal iki, kanthi kasempatan, durung abang ing Ukraina?

          Dheweke duwe rong dina ing April: wiwitan lan pungkasan, EMNIP ....
      2. STOP VOINE 2014
        STOP VOINE 2014 9 april 2015 15:17
        +2
        Aku maca lan ora ngandel kaya apa para veteran bisa urip kabeh saiki, omong kosong kaya ngono
        kita ngalami "sejarah modern", Aku elinga karo pain ngalami bombing NATO Serbia, banjur Irak, Libya, Suriah, apa wis kedados ing umum, carane cepet kita wis digunakake kanggo tragedi kita dhewe (Ukraina), Mungkin iku wektu kanggo ngomong tanpa sussy yen Barat nyebrang neraka sing mbebayani, mbok menawa cukup kanggo nguji kesabaran lan nasib sampeyan dhewe ...
        Sampeyan kudu kanthi tegas nyatakake yen dheweke ngupayakake perdamaian, dheweke kudu ngilangi kabeh pertahanan rudal, lan pungkasane netepi janji palsu yen NATO ora bakal maju menyang tapel watese, nalika kabeh isih bisa ..
      3. Finn
        Finn 9 april 2015 15:49
        +1
        Pira perkara sing kudu dibatalake ing mangsa ngarep ... Pira maneh sing bakal ditindakake ...
    4. Karasik
      Karasik 9 april 2015 14:56
      +2
      Quote: Metallurgist
      Kanggo mbatalake tanggal 9 Mei meh langsung mlebu surat perintah pati sampeyan dhewe. Ora ana hak kanggo mréntahaké.

      Sing mesthi! Iku kaya nggandhol liwat kabeh negara. panji-panji Nazi.
      Liyane kejutan - "Dina Pengetan lan Rekonsiliasi" ...Apa kabar 8 Mei? Perang Donya II rampung tanggal 2 September 1945. Kanggo dill edan aku bakal nerjemahake: Liyane Veresnya 1945 rock !!!
      1. Egoza
        Egoza 9 april 2015 15:10
        +1
        Kutipan saka Karasik
        Liyane sing nggumunake - "Dina Pengetan lan Rekonsiliasi" ... apa hubungane tanggal 8 Mei ???

        Inggih, Eropa lan Amerika Serikat nandatangani nyerahke Jerman ing tanggal 8! "Lan kita Eropa!"
        1. jj
          jj 9 april 2015 21:42
          0
          Quote: Egoza
          Inggih, Eropa lan Amerika Serikat nandatangani nyerahke Jerman ing tanggal 8!

          wektu Eropah. Iku wis kaping 9 ing USSR
    5. podpolkovnik
      podpolkovnik 9 april 2015 16:00
      +3
      Quote: Metallurgist
      Intine dudu wesi!
      Kanggo mbatalake tanggal 9 Mei meh langsung mlebu surat perintah pati sampeyan dhewe. Ora ana hak kanggo mréntahaké.
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 9 april 2015 17:14
        0
        Lan ing 10 Mei, sampeyan bisa ngatur liburan liyane - Persahabatan Bangsa! sedulur
    6. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 9 april 2015 21:17
      0
      Dina iki ember ngandika yen Hitler lan Stalin nyerang Eropah lan Hohland.
  2. LEVIAFAN
    LEVIAFAN 9 april 2015 14:25
    +2
    2 bakal ngombe iku kabeh
  3. ora cesar
    ora cesar 9 april 2015 14:26
    +1
    padha bakal ngrameke dina pikun!
  4. Komentar wis dibusak.
  5. rotmistr60
    rotmistr60 9 april 2015 14:28
    +4
    Lan iki terus moyoki sajarah. Bar iki suwèk rampung lan wis ora bisa dibatalake.
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 9 april 2015 14:53
      +2
      iki dudu bar, iku pitungan sober lan trampil, yen sampeyan nindakake kabeh mboko sithik, sampeyan bisa ngganti worldview saka wong, padha wis nindakake iki kanggo puluh, lan ing cara iki padha instilled mratelakake panemume sing homoseksualitas iku normal. butuh kurang saka 30 taun kanggo nggawe biru norma.
      kene alesan bakal luwih gampang, supaya bakal njupuk maksimum 5 taun, lan paling kamungkinan iku bakal biaya setahun utawa telung.
  6. Balamyt
    Balamyt 9 april 2015 14:28
    +5
    Dokumen kasebut uga nyathet yen Ukraina bakal nglindhungi kabeh monumen lan peringatan sing didedikake kanggo Perang Dunia II. Kita nonton uga weruh carane Ukraina saiki nglindhungi monumen lan memorials.

    Kuburan Saur minangka konfirmasi sing paling nggumunake babagan iki!
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Lukas
    Lukas 9 april 2015 14:29
    +4
    padha ora kesengsem kula (. Saiki, yen timbalan saka Verkhovna Rada disetujoni tanggal anyar - Taun Anyar Ukraina! Lan supaya nomer 32 Desember, ing éwadéné jaket quilted Russian, iku garno!) Lan supaya . ..
  9. Henokh
    Henokh 9 april 2015 14:29
    +1
    Ora ana apa-apa kanggo nempel ing Dina Kemenangan kita babagan fasisme, ing wektu sing padha nyumbang kanggo nyebarake lan mateni sedulur ing Rusia Anyar. Mula, ayo padha mutusake sapa lan menyang ngendi.
  10. cerbuk6155
    cerbuk6155 9 april 2015 14:29
    +2
    Aku luwih yakin yen ing Ukraina perlu kanggo nindakake purge gedhe saka organ. Luwih akeh tumor sing dicopot, luwih akeh kemungkinan Ukraina kudu urip. Ora perlu melas kanggo tumor lan metastase, yen kabeh organisme bakal mati. prajurit
    1. Egoza
      Egoza 9 april 2015 15:07
      +8
      Kutipan saka: cerbuk6155
      Luwih akeh tumor sing dicopot, luwih akeh kemungkinan Ukraina kudu urip.

      Jaringan sosial: Lyubertsy ngukum aktivis Maidan. Dheweke isih bakal teka ing Butovo ...

      Ora mungkin mahasiswa saka Kyiv kuwatir nalika foto kaya iki, ing ngendi dheweke muncul, kenek Internet. Paling kamungkinan, ing nalisir, kang bangga, minangka mbuktekaken partisipasi "heroik" ing kamenangan Maidan ("MaidaUna", minangka tumindak iki asring disebut ing Rusia). Lan, ing pangertèn saka foto, supaya wong mudhun nalika mutusaké kanggo calmly teka ing Moscow - supaya ngomong, kanggo unwind lan katon ing "mungsuh".

      Miturut cara, dheweke wis suwe ora nganggep mungsuh "dheweke", yen, ing umum, dheweke wis dianggep serius. Aku wis suwe kuciwa ing cita-cita Maidan. Kasunyatan manawa dheweke kabeh dibuwang minangka tukang nyedhot pungkasan, aku wis ngerti, nanging suwe-suwe aku lali babagan foto ing jaringan, sanajan sawetara foto kasebut tetep "gantung" ing akun VK pribadi. Lan ana kesalahan, uga partisipasi ing Maidan, lan malah luwih - minangka trip kanggo wilayah Lyubertsy.

      "Pahlawan" ditarik menyang Lyubertsy kanthi alasan sing prasaja. Aneh kaya sing katon, nanging lagu-lagu saka grup Lyube banget populer ing Kiev nganti saiki. Mesthi, iki dudu kamulyan saka Beatles lan Liverpool, nanging tamu saka ibukutha Ukrainia duwe alasan kanggo pindhah menyang Lyubertsy ing wayah sore. Kanca mlaku-mlaku menyang Red Square, lan mangsa "korban" menyang Lyubertsy.

      Kajaba iku, kabeh dikembangake kanthi rutin. Aku lunga menyang bar ing ngendi musik Lube narik kawigaten / narik aku, cepet-cepet aku karo klompok bocah-bocah wadon lokal, kaya saiki adat, langsung wiwit nulis saben liyane minangka kanca ing VK ing ponsel, mbukak kacaku, salah sawijining bocah wadon. ndeleng foto kasebut lan bengok-bengok: "Wong lanang, Maidan teka!"

      Salajengipun, lagi ngomong, "nang endi wae lan tanpa mandheg" - telusuran kanggo pojok kaping lima, mbusak awak, sing ora dirasakake maneh, langit abu-abu Lyubertsy ing ndhuwur sirahku, bantuan saka wong liwat (penulis iki teks), sing dakkandhakake crita iki, ing wayah esuk metro menyang Kievskaya lan ... koper, stasiun sepur, cedhak Kiev.

      Aku ngakoni, aku ora bisa nolak nerangake marang dheweke yen wilayah kita rada "spesifik" lan foto kasebut ora bisa ditampilake ing kene. Mungkin nang endi wae ing tengah Moscow isih bisa, nanging kita mesthi ora.

      Nanging, wong lanang iku apik. Sayange yen dheweke ditampa, jujur.

      "Aku ora gelo," korban ngakoni. - Aku dhewe. kaping pindho. Ora perlu menyang Maidan, banjur kudu mbusak foto kasebut.

      Aku pengin nandheske yen ora ana dhuwit, utawa telpon, ora ana sing ilang saka dheweke. Pitakonan kasebut murni "politik" tanpa "ekonomi". Inggih, Mungkin mung rembugan metu rada karo pewarna "Lyubertsy".

      Lan luwih. Kanca anyarku (ya, kanca, durung dadi kanca, nanging wis dadi kanca) menehi go-ahead kanggo publikasi, nanging njaluk supaya ora nyerahake "penampilan, jeneng, akun", amarga, miturut dheweke, "kanggo kuwi. crita kang ana ing Kyiv supaya minted sing Lyubertsy kanggo rasa seneng bakal katon.

      Kanthi matur nuwun kanggo bantuan kasebut, aku ngajak dheweke ngunjungi Kyiv, nanging aku ora bakal lunga menyang kana. Aku bakal ngenteni nganti kabeh wong Kiev duwe otak ing panggonan. Mungkin supaya kabeh liwat Lyubertsy? Lan apa? Dopomagae!))
      Sumber: http://tusovkamsk.ru/hero-of-Maidan-unlucky-in-Lyubertsy-u/

      Sumber: http://politikus.ru/v-rossii/47277-socseti-lyubercy-pokarali-aktivista-maydana.-
      on-by-esche-v-butovo-priehal..html
      Politicus.ru
      1. Pakdhe
        Pakdhe 9 april 2015 15:37
        0
        Quote: Egoza
        Lyubertsy ngukum aktivis Maidan. Dheweke isih bakal teka ing Butovo ...

        Wong liya disaranake menyang Butovo:
        Metropolitan Hilarion ngajak para penggemar Stalin kanggo ngunjungi Butovo kanggo kenal karo jamane
        Banjur kita duwe wong sing pengin kanonisasi.
        1. Severomor
          Severomor 9 april 2015 16:28
          +4
          Lan ana, lan ana, lan bakal tetep. Ayo metropolitan supaya institusi pasamuwan melu. Nanging Pokryshkin ora bisa disebut korban propaganda:

          "Aku wis tau menyang Gori. We teka dina Minggu. Iku ditutup. Padha mbukak kanggo kula. Mesthi, aku samesthine luwih ... Padha menehi kula buku tamu. Aku nulis:" Aku sujud ing agung saka revolusioner, pimpinan, ing kang pimpinan kita mbangun sosialisme lan ngalahake fascism Jerman Short. Pilot fighter ngomong sedhela.

          Teka ing Moskow, diundang menyang Komite Pusat: "Apa sing sampeyan tulis, apa sampeyan ngerti?" "Apa sing dakrasakake, aku nulis."
          We ngerti soko ing perang, kita perang ing pimpinan. Dheweke nemokake komandan divisi ... Sejarah ora bisa tanpa pasuryan!"
  11. lor.56
    lor.56 9 april 2015 14:29
    + 10
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/622/ssmz142.jpg
  12. prabis
    prabis 9 april 2015 14:31
    +7
    Koleksi celeng.
  13. spanduk
    spanduk 9 april 2015 14:39
    +4
    Lan apa bab Perang Donya II? Ora wiwitan utawa pungkasan ora tiba ing sasi Mei. Aku ngerti yen Svidomo duwe "kalender" dhewe lan "preian" dhewe, nanging dadi Maidan! Kanggo ngrusak Dina Kamenangan, kita siyap kanggo kabodhoan lan kabecikan!
  14. Severomor
    Severomor 9 april 2015 14:40
    +3
    Sawetara jenis trik.
    Kepiye carane sampeyan bisa ngrayakake Dina Kamenangan ing dina kekalahan? Ing dina iki dheweke kudu duwe "Dina Duka kanggo kabeh Bandera sing mateni tanpa dosa"
    1. Egoza
      Egoza 9 april 2015 15:13
      +2
      Kutipan saka Severomor
      Ing dina iki dheweke kudu duwe "Dina Duka kanggo kabeh Bandera sing mateni tanpa dosa"

      padha ngomong Dina Rekonsiliasi! Kaya-kaya para veteran Perang Dunia II bisa rukun karo Bandera! Masalahe yaiku para veteran Perang Dunia II wis mati, nanging turunane Bandera duwe turunan. ora ana apa-apa! Wigati! am
  15. svu93
    svu93 9 april 2015 14:44
    0
    duplikat! padha felt sing padha bakal rauh rampung, minangka cita-cita ing 45 nyoba kanggo metu!
    carane iku ing seni rakyat - lan mangan iwak, lan ... njagong mudhun, lan ora mancing ???
  16. fomkin
    fomkin 9 april 2015 14:47
    +1
    Komentar sing apik banget, ing ngendi diusulake kanggo netepake Taun Anyar Ukrainia. Aku menehi standing ovation.
  17. Syurik
    Syurik 9 april 2015 14:47
    0
    minangka dina pengetan lan rekonsiliasi

    Rekonsiliasi saka WHOM lan karo WHOM?
    1. Vadim237
      Vadim237 9 april 2015 16:55
      0
      Ing Course saka Bandera karo anti-komunis.
  18. kotyara1963
    kotyara1963 9 april 2015 14:52
    0
    Ora cukup pasuryan! Puncak, dheweke iku puncak! Lan apa sing kudu dilakoni karo para veteran Ukrainia saka Perang Patriotik Agung? Where in Sumy, Putivl kanggo nyelehake memori saka pahlawan Kovpak? Where ing donya kanggo nyelehake memori saka partisans ing catacombs, lan ing Rovno babagan Nikolai Kuznetsov?
    Enteni! Saiki dheweke bakal nggawe preian nasional ... mengeti lair saka Bandera lan Shukhevych!
  19. Komentar wis dibusak.
  20. b.t.a.
    b.t.a. 9 april 2015 14:53
    0
    Duc. Ing tanggal 8 Mei, kabeh "Eropah sing beradab" ngrayakake dina mourning. Lan pinggiran tse "Eropa". Rencana kanggo nglawan saben wong Rusia lan Ukraina ing tumindak. Kabeh miturut Bezzhinsky. lan mung nggawe aku ngguyu yen simbol Europa teka karo kembang poppy. Mbokmenawa Holland teka karo.
  21. EvaFerrari
    EvaFerrari 9 april 2015 14:54
    0
    Nyatane, introduksi preian anyar mbebayani banget. Miturut apa jenis pendidikan Russophobic ing Ukraina saiki, apa jenis media Russophobic, apa jenis umum Russophobic umum, ing 5-10 taun, mung sawetara sing bakal dirayakake ing Ukraina ing 9 Mei, kang bakal menehi munggah kanggo sawijining pambusakan lengkap
  22. BABAY22
    BABAY22 9 april 2015 15:00
    0
    Lan apa bab 19 September! Ya, iki minangka liburan sing apik - Dina Pembebasan - mlebu "pembebas" menyang Kiev ing taun 1941!
    Ayo dadi perpetuate tanggal iki wis, sampeyan mung setengah langkah adoh, lan kita, karo kalbu resik, bakal padha karo sing lungguh ing Papan planed ing Nuremberg.
  23. evgen
    evgen 9 april 2015 15:01
    +2
    Liburan liyane kasusahan .... Negara tahan! Mergo wong biasa..
  24. kapten281271
    kapten281271 9 april 2015 15:08
    0
    Aku ora mandheg kaget karo Ukraina
  25. s30461
    s30461 9 april 2015 15:11
    0
    Quote: mung eksploitasi
    mulane padha milih 8 Mei, kanggo sawetara taun bakal ngrameke 2 preian (uga, utawa 1 preian lan siji dina kasusahan). banjur mung mbatalake tanggal 9 Mei, wong-wong sing wis biasa tanggal 8 Mei mung bakal ngrayakake lan ora bakal panas maneh. wiwit 8 Mei bakal tetep.

    Proses iki bakal njupuk luwih saka setahun. Apa Junta duwe wektu akeh - pitakonan retorika ...
    1. Egoza
      Egoza 9 april 2015 15:17
      0
      Kutipan: s30461
      Apa Junta duwe wektu akeh - pitakonan retorika ...

      Dheweke ora ana ing kene! lan minangka molfar nyata pungkasan (penyihir putih ing memori) saka Ukraina ngandika ..
      koresponden: ... tegese, prospek kita ora padhang? peradaban iki.
      Mikhailo Nechay: Ora, ora, kita bakal mudhun, kolam gene kita mati
      wartawan: Mung Ukraina?
      Mikhailo Nechay: Lan Ukraina. Transcarpathian Ukraina bakal Magyars lan Ceko. Gallicia bakal ing Polandia. Ukraina Wétan lan Tengah bakal ing Rusia, Bukovina bakal ing Romania.
      Koresponden: Dadi sampeyan mikir yen Ukraina bakal pamisah?
      Mikhailo Nechay: Mesthi. Ukraina ora bakal ana ing peta, nanging iki minangka fenomena sementara ...
      Dadi, miturut prediksi iki, Ukraina bakal dipérang dadi sawetara bagéan, sing bakal pindhah menyang negara liya. Bisa uga iki sebabe kabeh upaya lan upaya panguwasa Kyiv nyebabake bencana kamanungsan ing Timur Ukraina, lan kedadeyan sing padha bakal kedadeyan ing saindenging negara.
      Nanging, tembung pungkasan saka molfar ngandika sing ing mangsa kawentar Ukraina bakal bisa. Mung kanggo iki, wong Ukrainia kudu bisa nganalisa apa jenis politik lan ideologi sing mimpin negara kanggo disintegrasi lan bencana. Lan yen ing mangsa sing luwih dhuwur bakal diwenehi kesempatan liyane kanggo nggawe negara dhewe, banjur siji ora kudu langkah ing padha "rake" kaping pindho.
      xxx
      Iku kanggo ramalan iki dheweke dipatèni.
  26. agis
    agis 9 april 2015 15:14
    0
    Lan apa sing kedadeyan? Lan ing ngendi penolakan kabeh Soviet? Utawa Svidomo wised munggah utawa negara ngandika "whoa? Nanging apa bab pahlawan lan nasionalis kabeh loreng? Gangguan ing" kothak ", pemilik (Pakdhe Sam) ora supaya yelp?
    1. Egoza
      Egoza 9 april 2015 15:41
      0
      Kutipan saka agis
      Lan apa sing kedadeyan? Lan ing ngendi penolakan kabeh Soviet? Utawa Svidomo wised munggah utawa negara ngandika "whoa? Nanging apa bab pahlawan lan nasionalis kabeh loreng? Gangguan ing" kothak ", pemilik (Pakdhe Sam) ora supaya yelp?


      Kabeh ana!

      Adolf Hitler lan Joseph Stalin ngluncurake Perang Donya II bebarengan ing upaya kanggo pamisah Eropah, Presiden Ukraina Petro Poroshenko ngandika nalika riko kanggo memorial Bykovnyansky Graves karo Presiden Polandia Bronisław Komorowski.

      Dina iki....
      Parlemen Ukrainia ngadopsi undang-undang sing ngakoni organisasi OUN-UPA minangka pejuang kanggo kamardikan Ukraina lan menehi hak kanggo jaminan sosial marang anggotane.
      1. Ana mammoth
        Ana mammoth 9 april 2015 15:47
        +1
        Quote: Egoza
        Adolf Hitler lan Joseph Stalin ngeculake Perang Donya II bebarengan ing upaya kanggo pamisah Eropah, Presiden Ukraina Petro Poroshenko ngandika

        Sithik saka. Dheweke nggambar skenario perang kanthi jam ing dacha Stalin. Nanging, iku ing arsip rahasia. Poroshenko bisa dipercaya. nglirik
  27. nyeret33
    nyeret33 9 april 2015 16:02
    +1
    Aku propose kanggo ban tembung "Ukraina", amarga ora ana negara kaya maneh ... Sisa-sisa negara kasebut yaiku populasi sing mlarat lan semi-miskin, Nazi sing agresif lan penjahat perang, maling terry lan penggelapan dana umum, lan liya-liyane. Iki minangka campuran bahan peledak kanggo mbesuk sosial, geopolitik, ekonomi, militer Fukushima !!! Aku bakal njeblug luwih kuat tinimbang sawetara Chernobyl ... Lan rauh banget!
  28. panjaluk1
    panjaluk1 9 april 2015 16:23
    0
    Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane lan sijine kabeh ing panggonan sing bener
  29. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 9 april 2015 17:51
    +2
    Aku maca diskusi topik iki ing sensor, rambutku ngadeg ing pungkasan
    ana, sawise kabeh, setengah tenan serius claims sing wiwit ora ana ngarep Rusia ing Perang Patriotik Agung, Rusia ora perang.
  30. Alexander 56
    Alexander 56 9 april 2015 20:27
    0
    kene jackals mad - kanggo mbatalake MAY 9, iki dhuwur saka Madness, V. Tsoi ketoke tengen ing song - kabeh Ukraina lara banget karo Maidan lan Svidomo.
  31. Alfer
    Alfer 9 april 2015 21:01
    +1
    Ya, yen Rada ngetrapake undang-undang, yen UPA minangka pahlawan nyata Ukraina. Lan 9 Mei dudu Dina Kemenangan.
    1. Alexander 56
      Alexander 56 9 april 2015 21:23
      0
      kene asu edan saka Verkhovna Rada - lan kita kudu ngumumake Pavel Sudoplatov lan Bohdan Stashinsky Pahlawan nasional - iki wong sing liquidated tokoh paling odious antarane nasionalis Ukraina, lan pilihan sing paling apik kanggo ngirim kabeh buruh saka alun. bali menyang Ukraina, supaya padha panganan dening panguwasa anyar.
  32. 71 rus
    71 rus 9 april 2015 22:36
    +1
    8 Mei minangka Dina Kamenangan ing Eropa. Mulane: Ukraina iku Eropah!
  33. atamankko
    atamankko 9 april 2015 23:23
    0
    Luwih, luwih ala
    dadi junta lan seneng.
  34. ZORKA76
    ZORKA76 9 april 2015 23:33
    0
    Ing 8 April, wakil Partai Radikal, Igor Popov, ing saluran TV Ukrainia 112, nyatakake yen Verkhovna Rada saka Ukraina nimbang masalah ngidini "patriot nyata" nggawa senjata sing ora kadhaptar.


    Sapa sing bakal ngakoni "patriot sejati" minangka patriot, lan iki kanthi otomatis tegese ijin kanggo nggunakake (kayane ya) ... banjur kita mirsani fenomena alam "kelahiran maneh saka crest dadi koboi" utawa "" koboi saddled a crest" .. Oh, malah padha ngadegake pager, bakal aku ngenteni.))))
  35. St25310
    St25310 9 april 2015 23:34
    0
    Mung ora bisa! Sampeyan bisa ngrayakake saben dina.
    1. Simon
      Simon 12 april 2015 08:07
      0
      Apa sing dirayakake - kanggo mlumpat. Ukraina ambruk, lan kabeh padha mlumpat. Hryvnia tiba, lan kabeh padha mlumpat lan bungah. Dadi kabeh uripku lan babagan mlumpat, kenapa kerja Nyuwun