Review militèr

Nalika Latvia sinau kanggo ngusir "agresi Rusia", Rusia tuku perusahaan strategis

157
Warga Latvia kaget banget nalika sinau saka dina iki warta manawa perusahaan RZD negara Rusia bakal tanggung jawab kanggo transportasi rel barang ing Latvia. Anak perusahaan RZD, RZD Logistics, ngrampungake kesepakatan kanggo ndarbeni 50% saham ing operator rel barang Latvia. LNT (Liepājas naftas transzits). Iki dilaporake dening situs web resmi "Logistik Kereta Api". Laporan kasebut ujar manawa transaksi kasebut ditindakake liwat perwakilan bisnis Railway Rusia sing ana ing Latvia - liwat perusahaan RZDL Multimodal BV minangka bagean saka usaha patungan ERT.

Nalika Latvia sinau kanggo ngusir "agresi Rusia", Rusia tuku perusahaan strategis


Perusahaan RZD-Logistics ujar manawa kesepakatan kasebut bakal bisa ngenalake pelabuhan Latvia, sing bathi bubar mudhun, dadi sistem siji kanggo ngangkut produk minyak bumi. Kajaba iku, kesepakatan kasebut bakal nambah proses nggawe sistem transportasi Eropa-Asia siji, sing potensial banget.

Direktur Umum RZD-Logistik Pavel Sokolov:
Salah sawijining prioritas kanggo RZD Logistics minangka bagean saka United Transport and Logistics Company yaiku pangembangan bisnis ing Eropa lan Asia. Sadurunge, kanggo tujuan iki, kita wis nggawe usaha bareng Rusia-Latvia Euro Rail Trans. Lan entri saiki menyang ibukutha operator Latvia anyar ngarahake implementasine luwih saka strategi kita kanggo mlebu pasar transportasi kargo multimodal Eropa.


Ing Latvia, warta kasebut nyebabake, kanthi gampang, reaksi ambigu. Ing komentar pangguna media sosial, warga Latvia ironis babagan kasunyatan sing nalika tentara Latvia "sinau kanggo ngusir agresi militer Rusia", Rusia mung tuku perusahaan sing strategis penting kanggo kabeh wilayah Baltik. Ing ngisor iki sawetara komentar:

Augusta (terjemahan)
Dadi apa kita duwe apa-apa liyane? Aku panginten padha adol metu dangu ago.


NM Rudnieks (terjemahan)
Iki apik. Saiki Rusia mesthi ora bakal nyerang kita - mung bakal tuku kita. Urip Uni Eropa.
157 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kosta153
    Kosta153 9 april 2015 18:09
    + 74
    Dheweke ora bakal nyerang, dheweke bakal tuku! Mbayar maneh dhewe kanggo njupuk maneh.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. DDR
      DDR 9 april 2015 18:13
      + 107
      Kutipan: Kosta153
      Mbayar luwih kanggo njaluk maneh.

      Ora, kita ora butuh freeloader kaya ngono! Ayo EU "susu"!
      1. Viktor Kudinov
        Viktor Kudinov 9 april 2015 18:18
        + 26
        Ing sawijining dina, negara-negara Baltik bakal tangi lan ngerti yen dheweke ora ana ing Uni Eropa, nanging ing Rusia. Dadi apa patut kanggo politikus Baltik saiki ngrusak masa depane!? ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
        2. lanang landhep
          lanang landhep 9 april 2015 19:16
          + 15
          Masa depane ora ana ing Latvia! Iki sing diupayakake kanthi kabeh kekuwatane!
          1. skrabplus.com
            skrabplus.com 10 april 2015 12:03
            + 10
            Latvia-Lithuania-Polandia - ing mratelakake panemume subyektif, sayangé, saiki negara-negara marginal pancen ora kompeten sing ora ana sing menehi perhatian nganti tekan pangkalan NATO utawa pro. Sampeyan kudu mutusake sikap marang wong-wong mau sapisan lan kanggo kabeh: kita sekutu utawa mungsuh. Lan nganti padha mutusake - umume -tentara kita!
            1. papik09
              papik09 11 april 2015 08:43
              +1
              Kutipan: skrabplus.ru
              tentara kita!

              hi
              Ngapunten, nanging tembung iki ditulis SIJI
              ombenan
              1. larand
                larand 11 april 2015 08:51
                +2
                Kutipan saka: papik09

                Ngapunten, nanging tembung iki ditulis


                Yen sampeyan nulis bebarengan, moderator ora bakal kantun.
                Ana paribasan: mungsuh ngomong sing peteng, lan kita mangsuli - lan kita tentara. Kepiye sampeyan pengin, lan jawaban kasebut diwaca.
              2. Pule
                Pule 12 april 2015 07:28
                +1
                Kanggo sapa sing digabung, nanging kita dadi tentara ing kuk ... Aku ndhukung speaker sadurunge ... ombenan
              3. Alexey_K
                Alexey_K 13 april 2015 19:42
                0
                Ing Rusia, wis suwe ana pasemon cendhak: "Ing sisih kiwa - tentara kita, ing sisih tengen - tentara kita lan perang Ibu Rusia disimpen - ngandika Suvorov lan ngunci kasus ing dodo."
                Lan iki minangka frasa "emas" saka basa Rusia, nalika pronunciation ora pas karo ejaan, nalika makna non-sastra lan ejaan sastra duwe pangerten sing ora jelas babagan kekuwatan Rusia.
            2. Slava511
              Slava511 12 april 2015 08:23
              0
              kabeh negara iki pelacur politik, sapa mbayar jogèd.
        3. kapten
          kapten 9 april 2015 19:30
          + 53
          Sing misuwur, perusahaan-perusahaan negara kita narik dhuwit ing luar negeri. Lan carane ngedhunake pelabuhan kita ing Luga lan St.
          1. spanduk
            spanduk 9 april 2015 20:09
            + 32
            Ora wonder Yakunin njaluk dhuwit saka dana stabilisasi - dheweke wis ngerti ngendi kanggo masang. Pancen, kok butuh sepur listrik, wong numpak, banjur dhuwit nyata bakal muter ing luar negeri. Iku menarik: lan kanggo sapa lan ing ngendi iki "putri" saka Railways Russian kedhaftar?
            1. ARS56
              ARS56 10 april 2015 01:29
              + 25
              Sepur ora kabeh.
              Railways Rusia rencana kanggo mbukak pelabuhan Latvia, nambah bathi kanggo ngrusak terminal Luga. Iki minangka sabotase ekonomi langsung marang Rusia.
              Oligarki, bebarengan karo klan liberal pamaréntah, minangka mungsuh utama Rusia.
              Oligarki duwe siji tanah air - dhuwit. Kabeh liya dikhianati kanthi gampang, lan Ukraina minangka conto sing jelas lan njijiki.
              1. larand
                larand 11 april 2015 09:14
                0
                Kutipan: ARS56

                Oligarki duwe siji tanah air - dhuwit. Kabeh liya dikhianati kanthi gampang, lan Ukraina minangka conto sing jelas lan njijiki.


                Yagene kita kaget lan nesu? Kapitalisme ing taun 1991 menang ing Federasi Rusia. Lan juara, minangka Abbians sang, njupuk kabeh.
          2. Kunar
            Kunar 9 april 2015 21:01
            +2
            Sial, angel mbantah ing kene .... Aku duwe dacha ing Bolshoy Berezovy .....
          3. NordUral
            NordUral 9 april 2015 21:17
            + 25
            Wong bodho ora mulang apa-apa. Utawa Mungkin kita iki bodho sing isih ngidinke tari babak maling bl_dsky iki.
            1. shvn
              shvn 10 april 2015 16:35
              +1
              lan sampeyan, Pak, sampeyan bakal bisa kanggo pengaruhe "tari babak maling bl_dsky iki" karo paling soko?
              lan kenapa fray ...)) kaya-kaya Yakunin bakal krungu sampeyan lan cepet-cepet "kanggo njlentrehake investasi dhuwit
          4. gal
            gal 11 april 2015 15:19
            0
            Ayo ngrumusake pitakonan kanggo presiden tanggal 16 April.
        4. wolf7
          wolf7 9 april 2015 19:55
          +4
          Masa depane ora jelas, nanging aku rumangsa wis duwe vila ing pesisir segara sing anget.
        5. NordUral
          NordUral 9 april 2015 21:16
          +3
          Ora, dheweke mati, kaya ngono dheweke mati. Kabeh pitakonan saka Latvians kanggo Merkel, lan luwih cepet kanggo Obama.
        6. sergeybulkin
          sergeybulkin 9 april 2015 21:44
          +2
          Ayo politisi sing terus nindakake ajaran sesat saka stands, lan kita bakal alon tuku trifle iki ing Bud. Ing sajarah anyar, ana conto tuku kabeh negara. Senajan siji perusahaan mesthi ora cukup. Kita uga kudu tuku lemah.
        7. Pule
          Pule 12 april 2015 07:25
          +1
          Kanggo wiwitan, bakal dadi "latvia lor" lan "latvia kidul"... hi
      2. zloybond
        zloybond 10 april 2015 00:10
        + 15
        Wakil Walikota Moskow, Kepala Departemen Transportasi Maxim Liksutov lan garwane duwe aset manca (miturut data daftar bisnis Estonia, miturut Liksutov mandheg duwe aset perusahaan Estonia Transgroup Invest AS tanggal 20 Juni, 2013), ing dina sing padha, jumlah saham perusahaan sing padha muncul ing Tatiana Liksutova. Transgroup duweni saham ing Aeroexpress, OAO City Light Rail System, lan Railtransavto. Navalny nganggep iki minangka konflik kepentingan.

        Liksutov mbantah informasi sing bojoné Tatyana ndarbeni Enggo bareng manca ing circumvention saka hukum: ing 26 Juni taun pungkasan, padha pegatan. Larangan kasebut wiwit tanggal 19 Agustus. Miturut kaputusan saka Pengadilan Zamoskvoretsky Moscow, kabeh properti manca liwati kanggo mantan garwane pejabat, sing wis kewarganegaraan Estonia. Liksutov ujar manawa dheweke wis ngedol saham ing aset bisnis Rusia. Setaun kepungkur, dheweke ngandhani Vedomosti yen dheweke wis ngedol kabeh aset bebarengan karo mantan mitra.

        Liksutov teka ing pamrentah saka bisnis transportasi: Liksutov dianggep minangka pemilik perusahaan transportasi Transmashholding, Transgroup AS, Aeroexpress, Sistem Transportasi Rail Light City, Monorail Moscow lan perusahaan gabungan karo Railways Rusia - Railtransavto, Moskovsko - Tver Suburban Passenger Perusahaan, Perusahaan Penumpang Pinggiran Kota Tengah (TsPPK).

        Dadi, logis .... wakil walikota, anggaran .... bojo ... resmi duwe ibukutha ... Estonia ....
        Ayo dipikirake ... apa apa ... utawa kaya sing diucapake "X .. menyang irung" ... pranyata dheweke (Estonians) ora susu Uni Eropa sing dihormati ..., dheweke (Estonians) nampa Moscow. duit anggaran karo pajak....kepriye ngono...yen aku bisa maca lan ngerti apa wae ing urip iki....
        Opo aku salah????????????
        1. EvgNik
          EvgNik 10 april 2015 05:29
          +4
          Kutipan saka zloybond
          Liksutov mbantah informasi sing bojoné Tatyana ndarbeni Enggo bareng manca ing circumvention saka hukum: ing 26 Juni taun pungkasan, padha pegatan. Larangan kasebut wiwit tanggal 19 Agustus.

          Apa sampeyan mikir dheweke ora ngerti yen undang-undang kasebut bakal ditindakake? ngerti banget, lan mulane pegatan. Iku laku umum ing bunderan iki.
      3. DrMadfisher
        DrMadfisher 10 april 2015 02:56
        -1
        Uga, ing kasus iki, dheweke ora bakal dadi freeloader, amarga dheweke kudu kerja ing perusahaan sing ana ing Rusia (lan kenapa perang karo dheweke nalika sampeyan mung bisa tuku?)
      4. Archon
        Archon 10 april 2015 11:06
        0
        Ya, yen ora kanggo Uni Eropa, banjur Latvia ngasilake barang lan urip kanthi normal.
      5. Pule
        Pule 12 april 2015 07:24
        0
        Apa "freeloaders" - bakal mbayar transportasi, bahan bakar diesel, bensin. lol Banjur kanggo persimpangan rel sepur ... ombenan
    3. neobranet
      neobranet 9 april 2015 18:16
      + 47
      Kutipan: Kosta153
      Mbayar luwih kanggo njaluk maneh.

      1. rasputin17
        rasputin17 9 april 2015 18:33
        +4
        Tersenyum tulus! :)
    4. Komentar wis dibusak.
    5. siberalt
      siberalt 9 april 2015 18:21
      + 29
      Saiki, kayane sepur listrik uga bakal dibatalake ing Latvia. ngguyu
      1. churka
        churka 9 april 2015 19:33
        +7
        Padha ana lan kalebu rong mobil.
      2. Rif
        Rif 9 april 2015 21:07
        +1
        Dheweke ora tau ana!
    6. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 9 april 2015 18:32
      0
      Betapa bungahe dheweke tuku kabeh.
  2. wong apikan
    wong apikan 9 april 2015 18:09
    + 34
    Iku yen Railways Rusia prihatin babagan kejatuhan bathi pelabuhan Latvia, dheweke mutusake kanggo mbantu dheweke kanthi biaya.
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 9 april 2015 18:24
      + 27
      Ing kene aku meh padha. Pranyata Railway Rusia kita mung duwe bisnis, mung dhuwit. Lan ing ngendi pajak saka anak perusahaan iki bakal pindhah? Wong Latvia bakal nyambut gawe ing dalan, tegese kerja tambahan kanggo Latvia, nanging lukisan minyak.
      1. svd-73
        svd-73 9 april 2015 21:21
        + 25
        Lan sesuk, wong Latvia bakal ngliwati sawetara jinis hukum lan nasionalisasi sepur, utawa njupuk bagian saka Railways Rusia minangka indemnity kanggo "pendudukan Soviet." Aku nganggep minangka pidana kanggo nandur modal dhuwit saka perusahaan negara ing negara-negara Eropa ing kahanan saiki, yen perang ing Ukraina terus, padha bakal ilang ing salawas-lawase.
        1. Vasek
          Vasek 9 april 2015 22:35
          0
          Kutipan: svd-73
          Lan sesuk, wong Latvia bakal ngliwati sawetara jinis hukum lan nasionalisasi railway, utawa njupuk bagian saka Railways Rusia minangka indemnity kanggo "pendudukan Soviet."

          Banjur perlu kanggo nasionalisasi lan njupuk kabeh Latvia kanggo ngimbangi karusakan moral lan gangguan saraf Pak Yakunin. keprungu
      2. Asyer
        Asyer 10 april 2015 04:51
        -4
        Lan apa sampeyan, utamane ing dina nalika sampeyan nampa pemukiman, mikir babagan Latvia lan pajak ing sirahmu? Railways Rusia digawe kanggo entuk bathi, kaya kabeh perusahaan kapitalis liyane, kanggo tujuan dhuwur liyane kanggo kabutuhan negara, dheweke mbayar pajak lan EVERYTHING!
        1. Debriansk
          Debriansk 12 april 2015 16:07
          0
          Yen Railways Rusia digawe dening kapitalis kanthi nandur modal dana dhewe, dheweke ora bakal tuku aset ing negara-negara sing ana kemungkinan kelangan aset kasebut, dheweke lali babagan nasionalisasi, lan isih ana sawetara alat kanggo pengaruhe aset kita. resiko dana umum, lan yen padha nampa MediaWiki rzhdeshnoe maling lan sing kuwasa Apa entuk manfaat kanggo negara kabeh ambisi kekaisaran lan maneh wong mbayar kabeh.
    2. KvVtSr
      KvVtSr 9 april 2015 18:30
      +9
      ya, dheweke duwe saham ing pelabuhan kasebut, lan padha repot karo biaya negara kanggo nambah penghasilan ...
    3. Jovanni
      Jovanni 9 april 2015 18:47
      +3
      Ya! Saiki tetep tuku port, ora ana sing kudu ditindakake. Banjur bathi lan mundhak ...
    4. Eugene-Evgeny
      Eugene-Evgeny 9 april 2015 18:47
      +9
      Rusia mbentuk jaringan transportasi lan logistik tunggal sing dirancang kanggo ngirim operator energi menyang Eropa: nggawe / ngontrol saluran pipa, infrastruktur pelabuhan, lan jalur sepur. Tugas utama kegiatan iki yaiku langsung menyang konsumen gas lan minyak. Iki bakal ngilangi perantara lan nambah bathi ekspor. Ing proses iki, dheweke dadi adoh banget, ing kasunyatan, iku mung kanggo mbangun South Stream, banjur Ukrainians pungkasanipun bakal dipeksa kanggo ngedol infrastruktur kanggo pangiriman gas kanggo Federasi Rusia. Mbok kene dumunung ing werna saka partisipasi Jerman ing Maidan (bab ov obrolan kapisah): padha pracaya sing metu langsung saka pipe Russian menyang negara zona euro bakal ngidini Federasi Rusia kanggo menang liwat akeh lackeys Frau. Mulane, padha miwiti lolong iki babagan "paket energi 3rd". Awit saking punika, wonten ing pundi-pundi kita kedah mundur, bubar ana perusahaan distribusi gas ing Jerman didol menyang Jerman. Nanging, miturut kabar iki, tren kasebut terus. Dadi ayo Berlin pindhah, Rusia uga pengin duwe kanca ing Eropa (lan secara harfiah, ora kanthi kiasan, kaya sing ditindakake FRG).
    5. jktu66
      jktu66 9 april 2015 19:17
      + 22
      Iku yen Railways Rusia prihatin babagan kejatuhan bathi pelabuhan Latvia, dheweke mutusake kanggo mbantu dheweke kanthi biaya.
      Ing Kaliningrad, puluhan crane pelabuhan wis beku ing salawas-lawase, pirang-pirang taun aku ora weruh sepur sing tumuju menyang pelabuhan. Ing tangan liyane, siji bisa bungah kanggo Latvia, RZD, ing anané saka perlu kanggo berkembang ekonomi Rusia, mundhakaken Chukhonian.
      1. Asyer
        Asyer 10 april 2015 04:54
        -3
        Kaliningrad kudu duwe pangkalan militer lan perusahaan sing kuat kanggo nglayani. Ora ana gunane ngembangake perkara liya ing kana.
        1. sasha52ru
          sasha52ru 10 april 2015 17:25
          0
          Aku setuju banget! Sampeyan ora bisa mlaku menyang Kaliningrad, nanging ana mungsuh ing saubengé
        2. sasha52ru
          sasha52ru 10 april 2015 17:25
          0
          Aku setuju banget! Sampeyan ora bisa mlaku menyang Kaliningrad, nanging ana mungsuh ing saubengé
        3. Yeah
          Yeah 10 april 2015 17:36
          +2
          sijine minus kandel
          Kaping pisanan, populasi kasebut kudu melu nggawe PDB, lan ora mung mlaku ing lapangan parade.
          sareh, ora ana siji mbatalake ing paling arah layanan - titik transshipment, basa repair, loading lan unloading terminal, bandara lan akeh liyane.
          katelu, pangkalan militer "kuat" mung sandera. Ora ana bedane jumlah prajurit. Elingi sejarah pangkalan Hanko. Minangka sentinel, titik pengintaian - ya. Minangka pangkalan militer gedhe - ora, amarga. banget ngrugekke. Minangka basis utama / transshipment / latihan / sauntara / titik repair - please.
    6. Komisaris NKVD
      Komisaris NKVD 9 april 2015 20:51
      +1
      Nah, kaya ngono. Kita ora bisa tuku port ing wangun sing saiki ana ing Latvia.
  3. Lulus Huk
    Lulus Huk 9 april 2015 18:10
    +3
    Sing mbayar lan pesen musik!
    1. samarin1969
      samarin1969 9 april 2015 22:18
      +4
      Wajib pajak saka Federasi Rusia mbayar, lan negara NATO - Latvia menang, ... Rusia ndhukung pesaing transportasi kanthi dhuwit umum ... kabijakan gila!
  4. Horst78
    Horst78 9 april 2015 18:10
    +3
    Ironi saka nasib Nanging.
  5. aak
    aak 9 april 2015 18:10
    +4
    Maneh, Putin teka saka mburi ...
  6. oleg gr
    oleg gr 9 april 2015 18:10
    +7
    EU bakal nyingkirake negara Baltik kanthi tenang. Dheweke bakal didol menyang pengusaha Rusia.
    1. APASUS
      APASUS 9 april 2015 18:35
      + 10
      Kutipan saka: oleg-gr
      EU bakal nyingkirake negara Baltik kanthi tenang. Dheweke bakal didol menyang pengusaha Rusia.

      Ora kabeh gampang banget, Balts bakal digunakake minangka ram nglawan Rusia lan kabeh wis rampung dhasar. Dheweke bakal nampa sing padha karo "Paket Energi Katelu" lan kabeh wong nangis dhuwit. Ing EU, malah wong Papua bisa duwe pipelines. , nanging ora Rusia, supaya sampeyan bungah awal
      1. Komisaris NKVD
        Komisaris NKVD 9 april 2015 20:55
        +1
        Ing wektu iku, ora bakal bisa nampa iki. Amarga dalan-dalan wis dituku.
        1. spanduk
          spanduk 9 april 2015 21:42
          +6
          Piye wae, Deripaska uga tuku pabrik sing padhang ing alun-alun. Dadi apa? Bye-bye, pabrik cilik!
      2. tol 100w
        tol 100w 9 april 2015 21:17
        +6
        Kutipan saka APAS
        .Ing EU, malah Papuans bisa duwe pipelines, nanging ora Rusia, supaya bungah-bungah awal

        Iku bisa uga bener! Minangka bagéan saka sanksi, padha bakal teka munggah karo apa wae! Lan dheweke bakal teka ora ing Negara Baltik, nanging ing Departemen Negara! Nanging bubar ana dhiskusi babagan pangalihan aliran kargo menyang port Rusia anyar! Lan sing pracaya: pamaréntah utawa Railways Rusia?!
        1. APASUS
          APASUS 10 april 2015 17:37
          0
          Kutipan: tol100v
          Lan sing pracaya: pamaréntah utawa Railways Rusia?!

          RZD mesthi ora bisa dipercaya, iki minangka kantor kanthi manajemen sing bosok. Cukup maca skandal paling anyar lan bakal dadi jelas - kanggo RZD, tingkat pengembalian luwih dhuwur, pakurmatan, hukum, moralitas
    2. sasha52ru
      sasha52ru 10 april 2015 17:27
      0
      Utawa mungkin kabeh luwih gampang, tuku kabeh infrastruktur nalika lagi rame !!!!
      1. Yeah
        Yeah 10 april 2015 17:41
        +1
        ora perlu tuku wong Latvia, nanging kanggo ngembangake infrastruktur dhewe.
        iku luwih bathi. Umume masalah kita amarga kita ora nandur modal ing negara kita, lan apa sing nandur modal dicolong kanthi 3/4 kanthi skema sing gampang. Kita bener-bener lunga ora adoh saka taun 90-an, mung pelanggaran hukum ninggalake dalan-dalan ing babagan keuangan lan ing "kekuwatan vertikal"
  7. Kovlad
    Kovlad 9 april 2015 18:10
    +3
    Dear! Lha, dosane ngguyu wong lara!
  8. Loner_53
    Loner_53 9 april 2015 18:11
    +1
    Iki apik. Saiki Rusia mesthi ora bakal nyerang kita - mung bakal tuku kita. Urip Uni Eropa
    Enteni sethithik, sampeyan ora bakal nguwuh Uni Eropa, nanging GLORY TO RUSSIA! nglirik .
    1. Vasek
      Vasek 9 april 2015 22:39
      -1
      Kutipan: Loner_53
      sampeyan ora bakal nguwuh Uni Eropa, nanging GLORY TO RUSSIA!

      Mlumpat. ngguyu
      (Sapa sing ora mlumpat, sing Chukhon).
  9. s.melioxin
    s.melioxin 9 april 2015 18:11
    +2
    Iki apik. Saiki Rusia mesthi ora bakal nyerang kita ...
    Nanging apa ana prasyarat kanggo iki? Singa ora nanggepi mongrels. Dadi, sampeyan bisa uga bungah babagan pentinge sampeyan. Lan sing didol didol.
  10. jj
    jj 9 april 2015 18:12
    +2
    Senajan tuku ril sepur ing Eropah durung diwatesi dening sembarang Paket Katelu. Bukak maneh lan miwiti nuntut kanggo mungkasi kesepakatan kasebut
  11. andrei332809
    andrei332809 9 april 2015 18:12
    +7
    sadurunge nandur modal ing Latvia, sampeyan kudu tuku kabeh, yen ora, aku wedi, Nazi bakal mangan kanthi ati-ati saka pajak.
    1. shvn
      shvn 10 april 2015 16:39
      0
      lan kenapa dheweke malah butuh?
  12. SAM 5
    SAM 5 9 april 2015 18:12
    0
    Iki apik. Saiki Rusia mesthi ora bakal nyerang kita - mung bakal tuku kita. Urip Uni Eropa.

    Lan labus ora ilang rasa humor.
    Ancaman Lan nyatane, ternyata.
  13. SteelRatTV
    SteelRatTV 9 april 2015 18:13
    +1
    Kutipan: Kosta153
    Dheweke ora bakal nyerang, dheweke bakal tuku! Mbayar maneh dhewe kanggo njupuk maneh.

    Apa EU bakal ngalangi kesepakatan kasebut?
  14. Siberian
    Siberian 9 april 2015 18:13
    +2
    Ya, tenang, cilik nanging bangga. Wong kudu ngladeni Railway Rusia kanthi apik, bisa uga kabeh ora bakal ala.
    1. Jaket quilted Rusia
      Jaket quilted Rusia 9 april 2015 18:16
      +1
      Bangga, mesthi, apik. Nanging keluwen ora lik. Supaya padha buzz luwih. Lan nalika dheweke keluwen, kita bakal tuku barang liya ... Ora ana sing pribadi, mung bisnis. hi Nanging sampeyan kudu ngakoni manawa adol barang menyang agresor banget ngina, lan malah amarga kanca-kanca ora nulungi ... Tse Europa, sprats ... ngguyu
      1. lanang landhep
        lanang landhep 9 april 2015 19:25
        0
        Kanggo jujur, iku mbantu! Lan ora sethithik! Iku mung masalah nggunakake bantuan tengen! Sanajan, ing taun-taun pungkasan, ana sawetara kemajuan ing arah kasebut.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. kembang srengenge
      kembang srengenge 9 april 2015 18:53
      +3
      Kabecikan perusahaan Rusia ora kudu menehi panganan marang mungsuh.
  15. kikuk
    kikuk 9 april 2015 18:15
    +1
    lokomotif kita maju...
    1. BOB48
      BOB48 10 april 2015 09:05
      0
      mandheg ing kabut ...
  16. Kelevra
    Kelevra 9 april 2015 18:17
    -1
    Bener, tembung babagan histeria ala saka awal!
  17. Koronik
    Koronik 9 april 2015 18:19
    + 15
    Ora sakabehe jelas tuku saham 50% saham saka operator sepur kargo Latvia LNT, yen Railway Rusia duwe dhuwit akeh, lan bakal nandur modal ing pangembangan pelabuhan Rusia ing Baltik, utawa luwih gampang. nyolong ing Latvia? Ora ana dhuwit kanggo sepur listrik ing negara asale, nanging ana dhuwit kanggo tuku aset moneter ing luar negeri.
    1. Siberia 9444
      Siberia 9444 9 april 2015 19:27
      +3
      Ana akeh ing dana kesejahteraan; kanthi pribadi, aku mbayar 2% saka gaji hi
    2. lidy
      lidy 9 april 2015 20:51
      +1
      "Ora ana dhuwit kanggo karya sepur listrik ing negara asalku"
      Sepur listrik ora duwe bathi. Pengusaha "normal" apa sing bakal nandur modal? Liyane iku transportasi. Dheweke uga nggawa bathi ing Afrika.
      1. Vasek
        Vasek 9 april 2015 22:45
        0
        Kutipan saka lidy
        Kanggo karya sepur listrik

        Lan apa bab robot?
    3. vadsonen
      vadsonen 9 april 2015 20:54
      +2
      Tarif sepur ing Rusia (lan ing ruang pasca-Soviet umume) sithik banget nganti meh ora entuk bathi dibandhingake karo transportasi barang.

      Kajaba iku, ndhuweni perusahaan ing luar negeri minangka aliran mata uang menyang negara kasebut, sing apik banget.

      Kajaba iku, pangopènan jalur sepur ditindakake dening perusahaan milik negara - sing padha nyedhiyakake transportasi penumpang. Lan penghasilan, aku mbaleni, saka transportasi. Sing. Latvia ngemot sapi, lan Rusia susu. Apa sing ala?

      Ing titik pungkasan, aku bisa uga rada salah babagan Latvia, nanging ing Estonia skema sepur kaya ngono.
      1. spanduk
        spanduk 9 april 2015 22:03
        +1
        Yah? Tarif ing kompartemen 4 kursi saka Berlin menyang Paris kira-kira 100 euro (6,5 ewu rubel). St Petersburg - Moscow saka 4,2 ewu rubles. Apa jenis rega murah sampeyan ngomong babagan?
      2. yutsuken
        yutsuken 10 april 2015 11:35
        0
        Iki sapa maneh sing bakal diperah, kanggo nggunakake trek (lelungan, endapan, lsp), sing duwe jaringan sepur pancen ngisi ragad saka sing duwe rolling stock.
  18. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 9 april 2015 18:19
    + 17
    Tuku dalan, copot ril, tarik wong turu. Njupuk kabeh menyang Rusia. Ayo wong Latvia nunggang kuda! ngguyu wassat
    1. ORA MILIH
      ORA MILIH 10 april 2015 12:07
      +1
      Kutipan: Kos_kalinki9
      Tuku dalan, copot ril, tarik wong turu. Njupuk kabeh menyang Rusia. Ayo wong Latvia nunggang kuda! ngguyu wassat

      Inggih, banjur Latvians mesthi bakal pindhah menyang trek Eropah, nanging ora langsung lan ing volume cilik ngguyu
      Nanging kanthi serius, sejarah wong bodho paling anyar ora mulang apa-apa, dheweke mbangun padang rumput kanggo tanduran, tuku real estate, akun ing bank-bank Latvia lan .... ijin panggonan ditolak. apik Aku ora bakal dhaptar liyane saka "tuku bisnis janjeni". Ing mangsa panas, Ukrainians bakal pindhah ing nyerang, Eropah bakal beku akun kita ..... banjur apa? wong bodho
      1. Kos_kalinki9
        Kos_kalinki9 10 april 2015 19:17
        0
        Inggih, Railways Rusia kaya-kaya ana hubungane karo negara ing sawetara cara, kepiye lan nganti tekan ngendi aku ora ngerti persis. Yen kedadeyan force majeure (penyitaan properti), dheweke bakal njaluk bantuan. Dadi dheweke bakal menehi pitulungan marang sampeyan.
  19. Alexander 3
    Alexander 3 9 april 2015 18:20
    +1
    Apike kita tuku lan ora ngedol.
    1. spanduk
      spanduk 9 april 2015 22:11
      0
      Minangka Pakdhe Fyodor ngandika: "Kanggo ngedol barang sing ora perlu, sampeyan kudu tuku sing ora perlu." (C). Lan "kanca-kanca sing sumpah" bisa nggawe dalan iki ora perlu kanggo kita sepisan utawa kaping pindho. Sawise kabeh, Tribalts wis ngomong babagan transfer sepur menyang eurotrack.
  20. Yohan Palych
    Yohan Palych 9 april 2015 18:20
    +4
    Nalika Latvia sinau kanggo ngusir "agresi Rusia", Rusia tuku perusahaan strategis ...

    "Lan Vaska ngrungokake lan mangan" (c)




    1. Vasek
      Vasek 9 april 2015 22:48
      +1
      Quote: Yohan Palych
      "Lan Vaska ngrungokake lan mangan" (c)

      Mung ora Vaska, nanging Vovka. keprungu
  21. Klim2011
    Klim2011 9 april 2015 18:23
    +6
    Bank-bank Latvia minangka mitra suwene Railway Rusia ing pirang-pirang proyek infrastruktur ing Rusia. Nalika wong-wong ing Latvia disengkuyung kanggo nyiapake agresi Rusia, lan wong-wong ing Rusia disaranake supaya ora tuku sprats, bisnis sibuk karo pitakonan dhewe lan ora perlu ngalami ilusi sing ora perlu. Ibukutha ora duwe tanah kelairan.
    1. andrei332809
      andrei332809 9 april 2015 18:27
      + 17
      Kutipan saka Klim2011
      . Nalika wong-wong ing Latvia didesak kanggo nyiapake agresi Rusia,

      kaya iki? nglirik
      1. samarin1969
        samarin1969 9 april 2015 22:27
        -8
        ... sing paling nggumunake yaiku TWO MILLIONS bakal diwenehi, lan Kiselev bakal teka karo KENAPA WONG ... liyane "rencana licik!
  22. panjaluk1
    panjaluk1 9 april 2015 18:28
    +2
    Apa perang karo wong lan mbuktekaken soko yen sampeyan mung bisa tuku?
    1. Epifan
      Epifan 10 april 2015 08:56
      +2
      Bener. Mung wong bodho lan wong panas sing gelut. Teknologi anyar wis digunakake kanggo dangu. Rusia dikepung saka kabeh pihak, nanging wong bodho ora ngerti. Kabeh negara ersatz iki minangka wilayah sing digawe sacara artifisial ing pinggiran kekaisaran. wong bodho terus bengok-bengok ora perlu dipakani, jerit-jerit nalika perestroika, nanging asile ana, tanah ora kena diedum, nanging bali.
  23. pensiunan
    pensiunan 9 april 2015 18:30
    + 10
    Opo kuwi? Pranyata nalika latihan sabanjure Latvia - NATO bakal ngeterake peralatan NATO lan personel militer menyang lokasi latihan, utawa apa? opo Iki minangka kesempatan sing mbukak, sing nggumunake apik ! Saka derailment sepele saka gerbong aran nganti pungkasane maling ya Sepur karo peralatan lan l / s menyang tlatah Rusia nglirik !
    1. Vasek
      Vasek 9 april 2015 22:51
      +3
      Quote: pensiunan
      nganti barang banget mbajak sepur kanthi peralatan lan l / s menyang wilayah Rusia!

      apik Peralatan - menyang Donbass, l / s - menyang Siberia!
      sugeng sonten!
  24. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 9 april 2015 18:39
    +4
    Off! Saiki stasiun sepur Rizhsky ing Moskow kudu diganti jeneng Yakuninskiy! keprungu
  25. Simon
    Simon 9 april 2015 18:42
    +1
    Pranyata kanthi tenang negara iki bisa dituku. ngguyu
  26. ARES623
    ARES623 9 april 2015 18:43
    +3
    Amarga Yakunin minangka bagéan saka bunderan jero Putin, mung sethithik sing katon ing permukaan kesepakatan iki. Ana sawetara jinis operasi multi-langkah.
  27. Tribun
    Tribun 9 april 2015 18:49
    0
    Ora akeh babagan Latvia, nanging babagan Eropa Kulon, sing Rusia nindakake perdagangan intensif ...

    Proyek anyar menehi RZD Logistics kesempatan kanggo njamin stabilitas lan irama saka kargo transit. menyang Eropah.
    1. spanduk
      spanduk 9 april 2015 22:14
      0
      Mung ing ngendi Latvia wewatesan karo Eropah? Dadi, apa kita arep tuku sepur Lithuania saiki?
  28. Mindaugas
    Mindaugas 9 april 2015 18:51
    +4
    Bakal tekan wektune, lan bakal padha kandha - ya, ana bangsa kaya ngono - wong Latvia. Rusia nyoba nylametake saka karusakan, nggawe republik cantik cilik khusus, nandur modal dhuwit, wungu industri, nanging kabeh ora ana gunane, padha tresna marang Nazi ... Lan apa jenis wong - sampeyan bisa nonton Soviet. film "Long dalan ing dunes". Lan saiki wektu kanggo njupuk episode pungkasan saka film iki: Dalan rampung ing dunes.
    1. Vasek
      Vasek 9 april 2015 22:55
      +1
      Kutipan saka Mindaugas
      "Jalan dawa ing dunes"

      "... ing inci."
  29. pvv113
    pvv113 9 april 2015 18:52
    +3
    Railways Rusia - senjata rahasia Rusia? Aku ora ngerti manawa !!!
  30. Samarskiy
    Samarskiy 9 april 2015 18:55
    +6
    Kene sampeyan wong aneh. Ngguyu ing negara cilik. Muga-muga Gusti Allah nunggil karo wong-wong mau. Yagene kita butuh wong-wong mau? Apa ora ana sing metu menyang Baltik? Luwih becik ndeleng sapa sing dadi pemegang saham saka akeh fasilitas strategis ing Federasi Rusia, utamane industri pelabuhan. Contone, dana Amerika The Capital Group Companies aktif banget tuku. Menarik kepiye transaksi kasebut lan kenapa obyek sing dibangun ing saindenging negara nggawa penghasilan kanggo Amerika lan pengkhianat lokal saka macem-macem tingkat.
    1. shvn
      shvn 10 april 2015 16:46
      0
      uga, sampeyan bakal mangerteni carane menehi hasil, lan apa teka saka iku?
  31. ARES623
    ARES623 9 april 2015 18:56
    0
    Saben crita bosok iku tau dadi warta.
  32. pochtavas2014
    pochtavas2014 9 april 2015 18:57
    0
    A nakal sing njupuk, nanging bodho sing menehi.
  33. Maks-80
    Maks-80 9 april 2015 18:58
    +3
    Yakunin kudu ditembak kanggo iki! pengkhianat.
    1. shvn
      shvn 10 april 2015 16:47
      0
      mung dheweke?
    2. Yeah
      Yeah 10 april 2015 17:58
      0
      wuh, noooo! dadi gampang aja ditinggal
      1. rampasan.
      2. mratobat umum
      3. periode layanan masyarakat wajib sing apik, contone, minangka petugas kebersihan, Alternatif yaiku eksekusi KELUARGA .
  34. 1536
    1536 9 april 2015 19:01
    +1
    Bener, lan proyek bakal dilestarekake lan paling ora entuk manfaat saka wilayah iki.
  35. EGOrkka
    EGOrkka 9 april 2015 19:07
    0
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora kita tuku !?, nanging padha didol kanggo kita !! Pilihan kanggo wong Latvia yaiku adol utawa mbungkuk. Lan anehe, dheweke milih sing biasa ...
    1. Vasek
      Vasek 9 april 2015 22:57
      +2
      Kutipan: EGOrkka
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku ora kita tuku !?, nanging padha didol kanggo kita !!

      Lan kita mesthi seneng tuku luwih saka adol.
      Ora Mistral, dadi LatZhD.
  36. ora Russian
    ora Russian 9 april 2015 19:07
    +7
    Carane ngerti sampeyan, purun, padha sade Rusia, iku ora apik, Rusia uga tuku munggah kanti awon. Wektu kanggo mutusake.
    1. lanang landhep
      lanang landhep 9 april 2015 19:31
      0
      Supaya ora ana perang, ijol-ijolan bagean sampeyan menyang bagean sing padha lan mungsuh bakal dadi mitra! nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
  37. Grigoryevich
    Grigoryevich 9 april 2015 19:13
    +1
    Apa saiki luwih akeh kargo bakal ngliwati Latvia? Kenapa? Kita ora duwe pelabuhan dhewe?
    Apa kita mangan maneh?
    Utawa mungkin iki minangka langkah sing angel: dheweke bakal tuku lan adol kanggo kethokan.
  38. Komentar wis dibusak.
  39. BAIKAL03
    BAIKAL03 9 april 2015 19:18
    0
    Kaya sing dikandhakake, kita bakal mudhun saka gunung kanthi tenang lan ...... am
    1. shvn
      shvn 10 april 2015 16:49
      0
      supaya sampeyan nawakake kabeh Railways Russian?
  40. NKV
    NKV 9 april 2015 19:25
    0
    Iki Rusia wis dadi ora sopan)) Aku ora bakal kaget yen ana kabar yen Rusia wis tuku pelabuhan Latvia ing wektu sing padha))) Lan apa sing dikarepake saka mantan "penjajah"?)
    1. EvgNik
      EvgNik 10 april 2015 05:37
      0
      Ora bandar. Sampeyan perlu kanggo nebus kabeh pesisir. ambane 50 kilometer. Kabeh pesisir kita bakal! Lan komunikasi langsung saka wilayah Kaliningrad karo Rusia.
  41. kitakaze
    kitakaze 9 april 2015 19:25
    +2
    Bisnis Rusia, tentara paling apik ing donya, nelukake Baltik kanthi dhuwit.
  42. fa2998
    fa2998 9 april 2015 19:42
    +2
    Kutipan saka: wong apikan
    Iku yen Railways Rusia prihatin babagan kejatuhan bathi pelabuhan Latvia, dheweke mutusake kanggo mbantu dheweke kanthi biaya.

    Russian Railways minangka perusahaan milik negara, aku pengin takon, kenapa kita ora duwe papan kanggo nandur modal, kenapa mbatalake modal kanthi tuku saham asing? Lan malah menyang negara sing dihormati Russophobia. Lan yen Balts ngencengi sanksi. malah luwih, dheweke bakal nasionalisasi properti Rusia.kush kanggo modernisasi BAM, uga, padha bakal sijine dhuwit dhewe ana! hi
  43. sagita
    sagita 9 april 2015 19:44
    +5
    Apa exaggerate banjur ?, Sepur rudal strategis Rusia, nanging ing cara dhewe! ayu! ngguyu
  44. Klim2011
    Klim2011 9 april 2015 20:16
    +2
    Tuku 50% saham dudu tuku perusahaan, nanging investasi ing negara sing ora ramah ing ngendi monumen tentara Soviet dibongkar, sanajan umume komentator ninggalake otak ing topi sing dibuwang ing komentar.
    1. VUS 068
      VUS 068 9 april 2015 22:36
      0
      50% dudu "master", nanging kabeh wong duwe kurang saka setengah tiy. Dadi hak milih kita nomer siji!
      1. Klim2011
        Klim2011 9 april 2015 22:37
        0
        Nyedhiyani link menyang saham saka pendiri.
  45. evm-2005
    evm-2005 9 april 2015 20:31
    0
    Apa aku ora ana apa-apa utawa ora ana port ing Baltik saiki?
    Inggih, perlu kanggo nggawe sistem transportasi siji "Eropa-Asia" ora bisa dipungkiri. Nanging kudu mungkasi ing bandar OUR, lan ora ing Labus.
    Zhirinovsky bener - endi labuse ...... !!!!
    1. VUS 068
      VUS 068 9 april 2015 22:39
      -1
      Pelabuhan (kita) isih kaya saiki lan berkembang. Transit liwat "Balts" wis tiba kaping pirang-pirang, kanggo dangu.
  46. tikus
    tikus 9 april 2015 20:36
    -1
    Quote: kapten
    Sing misuwur, perusahaan-perusahaan negara kita narik dhuwit ing luar negeri. Lan carane ngedhunake pelabuhan kita ing Luga lan St.


    Dadi wong-wong ngomong Yakunin duwe properti ing kana. Iku luwih trep kanggo nyelehake dhuwit ing meja bedside.
    Lan ana dhewe kanggo wong-wong mau - lan ing kene iku wong liya (utawa luwih, soko sing durung dicolong).
  47. spanduk
    spanduk 9 april 2015 20:36
    +4
    Kutipan saka SAXA.SHURA
    Betapa bungahe dheweke tuku kabeh.

    Lan aku kesel. Sawise kabeh, Yakunin terus-terusan nyoba manawa dheweke ngalami kerugian terus-terusan. Dadi, apa, - saiki kita bakal menehi subsidi kanggo Railway Latvia? Lan, umume, kanthi biaya kabeh pesta iki lan sapa sing bakal mangan panganan sing enak saka meja iki? (Sapa sing bakal entuk turahan - mesthi).
    1. VUS 068
      VUS 068 9 april 2015 22:43
      -2
      RZD dudu perusahaan swasta. Lan karo LZD kita bakal nampa ...
      1. Kos_kalinki9
        Kos_kalinki9 10 april 2015 19:27
        +1
        Saka kupinge kuldi mati.
  48. 1 angsa3
    1 angsa3 9 april 2015 20:40
    +1
    Kutipan saka: wong apikan
    Iku yen Railways Rusia prihatin babagan kejatuhan bathi pelabuhan Latvia, dheweke mutusake kanggo mbantu dheweke kanthi biaya.

    Malah mboseni, awale tuku port, terus.... Rantai kasebut diarani Saka wedhus ireng, Latvia, tuft apik saka wool. lol
  49. Komentar wis dibusak.
  50. atamankko
    atamankko 9 april 2015 20:48
    +2
    Baltik tansah ora seneng karo Rusia.
    1. Eugene-Evgeny
      Eugene-Evgeny 9 april 2015 21:20
      +2
      Ya, supaya wong-wong mau paling ora ngilangake awake dhewe kanthi ora seneng, Rusia modern ora dadi USSR maneh, ora ana gunane kanggo nglebokake "wong gay Jerman sing intelektual banget" ing ngarepe Balts. Apa sing dibutuhake saka wong-wong mau: ngontrol komunikasi transportasi lan nyopir barang-barang kanggo diekspor menyang Eropa tanpa mbayar ing wilayahe. Lan supaya wong bodho iki terus nggawe pasuryan watara sudhut, apa njupuk saka wong-wong mau, rahayu. Sampeyan ora bisa nelpon wong fasis. Paling ora Nazi Jerman iku wong lanang, sanajan psyche sadis. Lan iki, ugh, setengah cah wadon, nganggo renda nganggo swastika.
      1. VUS 068
        VUS 068 9 april 2015 22:57
        0
        Dadi dheweke wis mbangun komunikasi. Lan ing "tempo waltz" kita nerjemahake rute ... Dheweke wis nyanyi "cuckoo" ing pelabuhan.
      2. Nuduhake
        Nuduhake 10 april 2015 06:17
        +1
        Kabeh bekas republik cilik Uni Soviet iki wis dadi enem - JIWA. Siap wallow ing sikil amers - fu, apa sing njijiki. Ora, dheweke nyebabake rasa jijik.
      3. anip
        anip 11 april 2015 09:47
        0
        Kutipan: Eugene-Eugene
        Ya, supaya wong-wong mau paling ora ngilangake awake dhewe kanthi ora seneng, Rusia modern ora dadi USSR maneh, ora ana gunane kanggo nglebokake "wong gay Jerman sing intelektual banget" ing ngarepe Balts.

        Dadi kita bakal feed.

        Kutipan: Eugene-Eugene
        Paling ora Nazi Jerman iku wong lanang, sanajan psyche sadis.

        Ya, paling ora bisa diajeni minangka mungsuh sing paling kuat.
    2. VUS 068
      VUS 068 9 april 2015 22:53
      +1
      Aku ana pakdhe, bulik, sepupu lan ponakan. Dheweke ora kudu tresna. Nanging ing Uni ana banget kelangan. Lan ora ana sing "ngomong". Dheweke preinan ana saben musim panas. Sedih...