Review militèr

Komputer bakal ngrancang wong enom dadi tentara Lithuania

46
Rusia ngirim cathetan menyang Lithuania babagan pasokan dening negara Baltik gaman Ukraina. Sadurungé, resmi Vilnius ngumumake manawa ora ana alesan kenapa ora bisa nyedhiyakake senjata menyang Kyiv. Sawise nampa cathetan saka Rusia, panguwasa Lithuania mutusake ninggalake tanpa tanggapan resmi. Nanging, komentar saka pejabat Lithuania muncul ing media Lithuania.

Komputer bakal ngrancang wong enom dadi tentara Lithuania


Utamane, publikasi Lietuvos zinios ngutip tembung Menteri Luar Negeri Lithuania Linkevičius:
Kita ora nganggep (kanggo njawab cathetan Rusia - cathetan VO) perlu. Lithuania ora weruh alesan kanggo mangsuli utawa nggawe alesan kanggo wong-wong sing terus-terusan nglanggar hukum.


Kajaba iku, Lithuania ujar manawa senjata sing dikirim Vilnius menyang Kyiv mung pertahanan.

Sauntara kuwi, persiapan legal kanggo nerusake wajib militer ing Lithuania terus. Kaya sing sampeyan ngerteni, warga Lithuania enom sing umur 19 nganti 26 bakal miwiti wajib militer wiwit September taun iki. Ing wektu sing padha, parlemen mutusake yen 3,5 wajib militer saka meh 45 sing layak (ora kalebu mahasiswa) Lithuania bakal kalebu sing dipilih saka dhaptar dening komputer. Inisiatif kasebut dikritik dening aktivis publik Lithuania, ujar manawa ora transparan, nanging bisa nyumbang kanggo tuwuhing korupsi. Aku kepengin weruh kepiye carane wajib militer Lithuania bakal ditindakake yen peretas entuk akses menyang sistem komputer - apa Linkevicius lan Grybauskaite bakal mlebu ing wajib militer? ..
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. non-pejuang
    non-pejuang 9 april 2015 19:40
    + 22
    Ibu Jepang ... Iki top gedhe ngguyu
    1. jj
      jj 9 april 2015 19:45
      + 10
      Jajaran tukang pipa lan tukang listrik London wiwit aktif diisi maneh karo warga enom Lithuania.
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 9 april 2015 19:51
        +4
        Kutipan saka jjj
        Jajaran tukang pipa lan tukang listrik London wiwit aktif diisi maneh karo warga enom Lithuania.

        Pasukan plumbing dibentuk, pasukan ekspedisi ...
    2. Rostov Papa
      Rostov Papa 9 april 2015 19:52
      + 24
      ora weruh alesan kenapa dheweke ora bisa nyedhiyakake senjata menyang Kiev.

      Pangiriman piranti visi wengi sing digawe Lithuania wis diwiwiti menyang Ukraina ...
      1. nggrundel
        nggrundel 9 april 2015 20:06
        + 15
        Ana uga lonceng lan singsot.
        1. tol 100w
          tol 100w 9 april 2015 20:52
          +9
          Kutipan: hrych
          Ana uga lonceng lan singsot.

          Mesthi wae "lonceng lan peluit" kasebut dilebokake ing kabeh pimpinan "mandiri" ing Eropa! Lan jumlah benang gumantung saka stubbornness individu!
          1. PEMBADAN
            PEMBADAN 9 april 2015 21:09
            +4
            Lan jumlah benang gumantung saka stubbornness individu

            Lan dimensi saka conthong - dumadakan jog banget worn metu.
    3. STOP VOINE 2014
      STOP VOINE 2014 9 april 2015 19:54
      +2
      Kayane dheweke wis kesel teka karo kabeh "fakyu modern-histeris" anyar ... lan mutusake mung "ngembangake rai lan ngadeg ing pojok"!
      Kita duwe ekspresi kaya ngono - "nalika ora ana sing kudu diomongake lan apik banget" ....
    4. Minstrel
      Minstrel 10 april 2015 06:38
      0
      Nanging ora kabeh: Sawise telpon digawe, komputer sing padha bakal ngurutake rekrut:
      - ndhaptar setengah ing Starship Troopers lan kirim menyang galaksi sing adoh, adoh, kanggo nglawan Pokémon ruang sing wis nyekel bolongan ireng anggaran Lithuania;
      - separo kapindho bakal diwenehi judhul elves saka tingkat 80 lan padha bakal dikirim menyang Mordor, kanggo menang maneh dering omnipotence: transportasi pisanan lan kaloro, lan uga Taman lan, yen sampeyan lagi bejo, Boulevard ring saka omnipotence.
      Komputer modern kaya ngono, sampeyan bisa nglawan kanthi skala gedhe. ngguyu
  2. saag
    saag 9 april 2015 19:42
    +1
    "... sing komputer bakal milih saka dhaftar."

    Kanca-kanca, sampeyan ana ing dalan sing bener, karo pejabat, ayo ngomong, sampeyan kudu berjuang tanpa mbuwang weteng:-)
    1. pionir lawas
      pionir lawas 9 april 2015 19:47
      +4
      Ana akun ing "tank" - ngawula.
    2. Alf
      Alf 9 april 2015 19:53
      0
      Kutipan saka saag
      ...sapa komputer bakal milih saka dhaftar. "

      Kita kudu njaluk Kaspersky kanggo ngurus komputer iki.
  3. andrei332809
    andrei332809 9 april 2015 19:43
    0
    Grybauskaite
    jamur wis "ing tentara" - iki komandan paling dhuwur saka Lithuania keprungu
  4. dikirim-onere
    dikirim-onere 9 april 2015 19:46
    0
    Sampeyan perlu kanggo mobilize kabeh pemain basket, supaya padha olahraga kanggo uncalan werni menyang mbukak lawang ngisor tank, Kajaba iku, backboards basket bisa diselehake ing tapel wates karo Rusia lan nggawe garis Maginot-Grybauskaite. ngguyu
    1. olegkrava
      olegkrava 10 april 2015 02:03
      0
      Luwih bener yen bisa diselehake ing tapel wates karo Rusia lan nggawe garis Mezhdunog-Grybauskaite.
  5. brassist
    brassist 9 april 2015 19:47
    +5
    Narik pertandhingan luwih apik nyoba kanthi sembrono, nyenengake lan jujur ​​... ya
    1. Rostov Papa
      Rostov Papa 9 april 2015 20:47
      +3
      Narik pertandhingan luwih apik nyoba kanthi sembrono, nyenengake lan jujur ​​...

      Ayo padha ngajak Yakubovich. Aku njamin sampeyan "Field of Miracles" ing Lithuania bakal ngilangi kabeh peringkat popularitas ing Rusia.
  6. Moscow
    Moscow 9 april 2015 19:50
    +3
    Dheweke bakal miwiti nelpon ing komputer, banjur mrentah, banjur tentara bakal dadi virtual ... Fun. Lan dheweke bakal sinau babagan macem-macem game tematik. Tank ana, lan liya-liyane. Aku ora ngerti, nanging wong enom sing kerja seneng ...
  7. wolf7
    wolf7 9 april 2015 19:50
    +3
    Katon kaya padha nyuwek rem tangan lan sijine gedhe ... mung ing panggonan apa, iku ora cetha. Senajan padha duwe. wong bodho
  8. Thompson
    Thompson 9 april 2015 19:51
    0
    Mdaaa. Howled ing asu ajag! Kok ora usah ngeluh mengko!
    Iki carane esensi sing ora pati penting katon!
  9. maksim
    maksim 9 april 2015 19:53
    +1
    kanggo wong-wong mau iki kedadean normal, nanging kok mung pilihan dening komputer, padha bisa wis ngawula ing Internet adhedhasar game populer "Call on Duty"
  10. Dmitry Volodin
    Dmitry Volodin 9 april 2015 19:54
    +1
    Kutipan saka Moscow
    Dheweke bakal miwiti nelpon ing komputer, banjur mrentah, banjur tentara bakal dadi virtual ... Fun. Lan dheweke bakal sinau babagan macem-macem game tematik. Tank ana, lan liya-liyane. Aku ora ngerti, nanging wong enom sing kerja seneng ...

    Lan carane perang? Miturut jinis: njupuk granat, ngalahake tank, sijine maneh granat? lol
  11. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 9 april 2015 20:04
    0
    Priksa sore saka rancangan anyar. Privates: Ananistov - Me! Gomosekov-aku! De.bilov-I! Inggih, padha duwe jeneng, .... ibumu, aku !! wassat
  12. pvv113
    pvv113 9 april 2015 20:05
    +1
    Apa Linkevicius lan Grybauskaite bakal mlebu wajib militer?..

    Ing Ukraina, komisaris militèr dipecat kanggo nimbali tentara, dipasrahaké marang wong sing bapakné ngerti dhéwé. Apa komputer bakal dipecat ing Lithuania?
  13. ArchiAntiPendos
    ArchiAntiPendos 9 april 2015 20:06
    +2
    yen padha, kanggo nuduhake ing topic: "carane legiun saka Balts bakal ngusir invasi barbarians saka Timur," diselang peralatan saka tanggi (wis tank kabèh saka siji ing Simpenan), sampeyan bisa kanthi aman mbayangno apa jenis saka komputer iku. Kangelan iku durung cetha ngendi padha bakal takon lan aku banget kuwatir bab timeliness saka loro telpon lan entri menyang armada lucu saka rekrut. Aku langsung kelingan anekdot janggut babagan prabédan antarane tandha dalan Rusia "Roundabout" lan Baltik. Umumé, ora ana apa-apa, mung sing pungkasan ditambah karo piring informasi "Maksimum telung puteran!"
  14. atamankko
    atamankko 9 april 2015 20:15
    +1
    Medeni minangka akeh medeni, tentara saka invincible.
  15. kikuk
    kikuk 9 april 2015 20:21
    + 10
    jamur galya, njupuk lan bajingan militan saka spratia sing apik banget - negara wanita Komsomol sing diowahi maneh
  16. Tukang nyolong
    Tukang nyolong 9 april 2015 20:21
    +2
    Dadi wong miskin urip saka tangan nganti tutuk, lan ing kana uga - Perang Rusia! KESEHATAN!!!!!! wassat
  17. ALABAY45
    ALABAY45 9 april 2015 20:35
    +1
    "Sapa sing bakal dipilih komputer saka dhaptar"
    Lan, kalkulator sekolah "Electronics-120" ora bakal ngrampungake karo "tugas super" kuwi?! wassat
  18. kodhok
    kodhok 9 april 2015 20:36
    0
    Ek puffs munggah karo sprats.
  19. evm-2005
    evm-2005 9 april 2015 20:38
    +1
    Sing luwih cilik "limitroph", luwih akeh pamer.
    Nang endi wae ana spesialis "ora dingerteni" ing "repair" sistem kanthi akses remot ....))
  20. Tribun
    Tribun 9 april 2015 20:39
    0
    Rekrut Lithuania, yen dikirim menyang Ukraina, dianjurake kanggo sinau ayat saka kobzar:
    "Nalika aku mati, kubur
    Ing Ukraina dear,
    Ing tengah steppe amba
    Nggali kuburan..."


    Kanggo informasi: Puisi Taras Shevchenko "Nalika aku mati, ngubur kekasihku ing Ukraina ...", 1845, trans. saka Ukraina Alexander Tvardovsky
  21. pest
    pest 9 april 2015 20:45
    +3
    Ya, rong bot spam bakal direkrut liwat komputer perusahaan.
  22. panggang
    panggang 9 april 2015 20:55
    +4
    Ing sprats, "menara" pungkasane dibongkar: kanthi tenang rustling karo slate, "atap" obah alon! US Lizuna!
  23. kembang srengenge
    kembang srengenge 9 april 2015 20:57
    +2
    Lithuania minangka pemasok senjata. Donya, sialan, pimpinan.
    Surrealisme. Aku duwe glitches. Mangga nelpon ambulans.
    Dakkandhani, sapa wae, senjata apa sing bisa diwenehake Lithuania?
    AJA Nawakake SPRATS AS WMD!!!
    1. SteelRatTV
      SteelRatTV 9 april 2015 23:47
      0
      Kolega! Mandheg!!! Inggih, pzha-a-alsta! nangis Aku ora bisa maca teks: nangis ing mripatku saka ngguyu. apik
  24. Yohan Palych
    Yohan Palych 9 april 2015 21:03
    +2
    Kasur "Cinta" kanggo Balts ...
  25. DrShan
    DrShan 9 april 2015 21:13
    +1
    Kita ora nganggep (kanggo njawab cathetan Rusia - cathetan VO) perlu. Lithuania ora weruh alesan kanggo nanggapi utawa mbenerake sadurunge sing tansah nglanggar hukum
    Legislatif kaya ngono, kaget! Bisa nampilake paling ora siji ditulis ora dening wong-wong mau, quietly, hukum sing Federasi Rusia nerak?
  26. Gag
    Gag 9 april 2015 21:29
    +1
    conscripts wis mlaku saka pinggiran kanggo kita, saiki uga Balts, pitakonan muncul, apa Motherland kita perlu kabeh kapribaden iki dubious?
  27. Athenogen
    Athenogen 9 april 2015 21:31
    0
    Komputer bakal ngrancang wong enom dadi tentara Lithuania


    Lan komputer bakal ngawula kanggo wong-wong mau ing tentara ngguyu
  28. 71 rus
    71 rus 9 april 2015 21:33
    +1
    Aku, kaya aku ngerti, sing komputer uga bakal disebaraké rasukan tiyang istri ?!
    1. ksv1973
      ksv1973 9 april 2015 21:44
      0
      Kutipan: 71 rus
      Aku, kaya aku ngerti, sing komputer uga bakal disebaraké rasukan tiyang istri ?!

      Busana - ora apa-apa ...
      Iku misale jek sing komputer bakal ngilangke bokong, lan Mungkin - lan bodho mati, pissy! wassat
    2. Komentar wis dibusak.
  29. 23424636
    23424636 9 april 2015 21:35
    +1
    Lithuania minangka proyek Stalin, iki kanggo nggawe Polandia rumangsa dadi bagean saka Persemakmuran, wong Lithuania sing wis ilang hubungan karo Rusia (Iosif Volotsky, Sanin Lithuania, pejuang paling apik nglawan Yudaisme, Katulik lan Islam) ngumbara ing alam liar Kulon. Satanisme, ora ngerti yen Rusia minangka oasis kedaulatan.
  30. ksv1973
    ksv1973 9 april 2015 21:40
    0
    Komputer bakal milih "3,5 ewu saka meh 45 ewu cocok".!!!!!!!!
    Aku meh ngguyu!!!!!
    Elinga, tulung, pira wong lanang sing ditelpon ing Rusia saben taun tanpa omong kosong elektronik?
  31. semuil
    semuil 9 april 2015 22:46
    0
    Sial, kelangan carane ing "peradaban" sampeyan bisa tamparan unit.
  32. Baracuda
    Baracuda 9 april 2015 22:48
    0
    Utawa Mungkin "Eskander" uga milih ing komputer sing kenek ing .. Lan nemtokake saben negara toko prioritas dhewe ing program? Nganggep macem-macem faktor - demolition monumen kanggo para peserta Perang Dunia II, pelanggaran populasi sing nganggo basa Rusia, prosesi Nazi, bajingan EU ... nglirik
    1. olegkrava
      olegkrava 10 april 2015 02:06
      0
      Sawise faktor kasebut, Iskander bakal mulai smack kaya bedhil mesin.
  33. Komentar wis dibusak.
  34. Kombitor
    Kombitor 9 april 2015 23:48
    +2
    <<Aku kepengin weruh carane telpon Lithuania bakal pindhah yen peretas entuk akses menyang sistem komputer>>
    Nanging aku mikir liyane ... Lan yen peretas, wis entuk akses menyang database, pengin demobilize kabeh conscripts Lithuania lan ngilangi kabeh perwira lan sersan saka angkatan bersenjata Lithuania, saka Menteri Pertahanan kanggo sersan utama pungkasan, menyang cadangan?
  35. ratfly
    ratfly 9 april 2015 23:56
    0
    Kayane para deserters bakal cepet-cepet marani kita maneh ...
  36. spanduk
    spanduk 10 april 2015 00:33
    +1
    Iku ora trep, mesthi, nelpon menteri luar negeri minangka "tram boor," nanging, kaya sing dikandhakake, apa sing wis berkembang wis tuwuh. Lan aku malah seneng idea saka "roulette Lithuania". Saiki pejabat militer Lithuania, yen ana, bakal duwe "alasan": lan dudu aku sing ngrancang sampeyan dadi tentara; lan sampeyan bisa argue karo sing.
    1. fiodor
      fiodor 10 april 2015 01:06
      +1
      Quote: bannik
      kita ora nelpon sampeyan menyang tentara; lan sampeyan bisa argue karo sing.

      Ya, ing lotto Lithuania Nanging, kaya sampeyan entuk peran iki, sampeyan entuk tiket begja ngguyu
      1. vitamin ky
        vitamin ky 5 Mei 2015 21:21
        +1
        supaya padha muter roulette Russian langsung - bobot rampung ranyono ora Samsaya Awon saka hello saka komputer sedulur
        1. fiodor
          fiodor 5 Mei 2015 22:25
          0
          iku apik nanging kanggo wong-wong mau kabeh zapadlo Russian, nanging STE Eropah utawa Amérika ya, supaya mung Las Vegas lan Monte Carlo ing impen lan pakurmatan. eseman
  37. EvgNik
    EvgNik 10 april 2015 05:21
    0
    "Kajaba iku, Lithuania ujar manawa senjata sing dikirim Vilnius menyang Kyiv mung pertahanan"

    Ya, lan kanggo mbela awake dhewe, mesthine mung saka Rusia. Kabeh Kulon (maca USA) wedi karo bruwang Rusia, lan mulane sijine tongkat (NATO) ing lair. Ketoke arep mriksa apa dheweke turu apa ora. Tangi.
  38. Sultan Babai
    Sultan Babai 10 april 2015 05:36
    0
    Komputer sing padha bakal nyawiji kanthi pasangan, uga, Eropa sing sabar, kabeh pancen kudune ...