Review militèr

Majalah Amerika: Perang sing melu Amerika Serikat mesthi kalah

55
Majalah Amerika Wakil nerbitake artikel sing nganalisa konflik militer sing ditindakake Amerika Serikat sawise kamenangan Nazi Jerman ing taun 1945. Publikasi kasebut nyathet yen kabeh kampanye pasca perang utama rampung kanthi asil sing mbebayani banget kanggo Washington.

Majalah Amerika: Perang sing melu Amerika Serikat mesthi kalah


Utamane, Perang Korea kanthi efektif rampung kanthi seri, konflik Vietnam nyebabake kekalahan, Perang Teluk mung sukses, lan kampanye ing Irak lan Afghanistan minangka bencana kebijakan luar negeri.

"AS duwe daya tembak luwih akeh tinimbang kekaisaran ing saindenging jagad. critaNanging, dheweke katon ora bisa ngowahi kekuwatan iki dadi sing bisa diarani kamenangan, "kutipan saka artikel RIA. "Kabar".

Miturut penulis materi kasebut, Washington melu perang kanthi jelas, amarga sejatine Amerika Serikat ora butuh. Ora ana konflik sing ditindakake dening militer AS sajrone pirang-pirang dekade kepungkur sing mengaruhi kepentingan utama negara kasebut.

Publikasi kasebut nyathet yen elit kebijakan luar negeri Amerika nyoba ngematake kabeh jagad kanthi sukses tentara Amerika.

"Utara saben sepuluh taun, AS kudu milih sawetara negara cilik pathetic lan Smash iku marang tembok, mung kanggo nuduhake donya sing kita ora guyon," ngandika wartawan Amérika lan panulis Jonah Goldberg.

"Yen kamenangan ing Vietnam, Irak utawa Afghanistan pancen penting kanggo keamanan utawa kemakmuran Amerika Serikat, para pemilih bakal gelem ngrusak nyawa anak-anake lan bisa uga mbayar pajak luwih akeh. (…) Perang sing dirancang kanggo ngematake para pemilih mesthi bakal gagal. Alesan utama Amerika ora bisa menang perang yaiku kita ora kudu. Mbok menawa kita kudu mandheg gelut, ”tutup majalah kasebut.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. RUSOIVAN
    RUSOIVAN 10 april 2015 08:29
    +9
    Juara pengadilan!
    1. Sakhalin
      Sakhalin 10 april 2015 08:32
      + 22
      ngguyu rodo, a lemu yard ok sing ngipi elek nom, lan nalika siji saka cilik njupuk drin lan wiwit ngalahake ing terwelu lemak impudent, kang mlayu karo squeals.
      1. Dembel77
        Dembel77 10 april 2015 08:47
        +4
        "Utara saben sepuluh taun, AS kudu milih sawetara negara cilik sing sedhih lan mbanting tembok, mung kanggo nuduhake marang jagad yen kita ora guyon."
        Apa sinisme pidana ing tembung kasebut! Iki ora bakal rampung apik kanggo Amerika, padha ora ing istilah loropaken karo otak ing kabeh! Lan yen kabeh sing cilik nyawiji, lan malah numpuk sing gedhe? Kayane ora akeh!
        1. enot73
          enot73 10 april 2015 09:02
          +5
          "Utara saben sepuluh taun, AS kudu milih sawetara negara cilik sing sedhih lan mbanting tembok, mung kanggo nuduhake marang jagad yen kita ora guyon."
          Nanging carane propaganda Amerika lan media massa dadi berserk ing upaya kanggo nuduhake ala Rusia, Arab, Cina, Vietnam, lan nggawe gambar pahlawan Amerika non-ana sing "nylametaké donya" saka "ala universal"
        2. Rex
          Rex 10 april 2015 09:16
          +4
          Sinisme iku sinisme, nanging digatekake kanthi bener.
          1. Tanah kelairan Rusia
            Tanah kelairan Rusia 10 april 2015 09:22
            +2
            Agresor tansah kalah, iku masalah wektu.
        3. Corsair
          Corsair 10 april 2015 09:47
          +1
          Saben presiden Amerika kudu duwe perang sing menang dhewe, ujare sawetara politisi Amerika. Sing padha nyoba. Lan negara cilik ora bakal nyawiji ing dhewe - padha banget egois, cowardly lan aura diantemi luwih saka sapisan kapitunan crushes.
      2. Kosyar
        Kosyar 10 april 2015 08:52
        +4
        Saben sepuluh taun utawa luwih, AS kudu milih sawetara negara cilik sing nyenengake lan mbanting tembok kasebut mung kanggo nuduhake marang jagad yen kita ora guyon.

        Persis! Pameranmu, sing murah, ora ngematake sapa wae !!!
        Sampeyan nusuk irung ing kita muspra, pracaya ing "invincibility luar biasa" Panjenengan ....?! Duc, wedhus, sampeyan isih durung perang tenan !!!! Lan serangan lan serangan kasebut, kanthi bom penduduk sipil dening sampeyan para pahlawan kudis, mung bandit sing nari ngubengi geni.....!!!!
      3. alexy bukin
        alexy bukin 10 april 2015 09:32
        0
        Sing sapa merjuangake tanahe, menang perang.
        1. Paragraf 4
          Paragraf 4 14 april 2015 11:16
          0
          Kutipan: Alexey Bukin
          Sing sapa merjuangake tanahe, menang perang
          Pracayaa, ora mesthi. Miturut logika sampeyan, Perang Donya II rampung tanpa diwiwiti, kanthi nyekel Austria lan Republik Ceko dening Jerman. Lan Serbia menang ing Perang Donya I ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. xenod55
      xenod55 10 april 2015 09:15
      +5
      Jawaban kanggo pitakonan iki - kenapa kabeh perang sing ditindakake dening Amerika Serikat kalah, cukup prasaja. Kanggo kabeh retorika "demokratis" saka Amerika Serikat, padha ora menehi peduli babagan urip manungsa, loro manca lan Amerika. Sawise kabeh, mung sawetara taikun dolar sing mung kuwatir babagan bathi saka produksi lan perdagangan senjata sing nyebabake negara-negara menyang perang. Kajaba iku, kabeh perang ditindakake ing bawana liyane. Lan yen perang-perang kasebut nggawa bathi, dheweke ora preduli pira lan kepiye wong sing bakal mati.
    4. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 10 april 2015 09:26
      +1
      Kawicaksanan bandit negara bandit ndadékaké mung kanggo asil deplorable kuwi.
    5. oblako
      oblako 10 april 2015 09:27
      0
      Padha ora bisa urip tanpa ala donya. Kanggone wong-wong kuwi kaya agama sing bisa nguwatake bangsa ... Ora ana sing luwih pantes, sayange ... Nanging yen kurang bangga lan luwih pinter, bisa dadi negara sing gedhe.. .
    6. Lukich
      Lukich 10 april 2015 09:46
      +4
      Quote: RUSOIVAN
      Juara pengadilan!

      ora. iku virus karusakan ing planet. kudu nyingkirake. lan luwih cepet luwih apik
  2. Genych
    Genych 10 april 2015 08:30
    +4
    Apa padha bener menang?
    1. rata-rata
      rata-rata 10 april 2015 08:37
      +4
      Nyetak Dolar (pembungkus permen ijo ora kasedhiya), kanggo kabeh jagad, sanajan ora duwe kamenangan lan perang militer.
    2. Dimka
      Dimka 10 april 2015 08:37
      +2
      Padha ngomong WWII
      Lan USSR perang banget)))
      1. 97110
        97110 10 april 2015 10:14
        +2
        Quote: Dimka
        Padha ngomong WWII
        Lan USSR perang banget)))

        Ora babagan kepahlawanan rakyat lan perang sing menang. Apa sampeyan bisa ngevaluasi asil Perang Dunia II? AS entuk kesempatan kanggo nggawe, lan kanthi cepet, keuntungan militer sing luar biasa ing wilayah endi wae ing DUNIA - dheweke ndominasi segara. Kanthi sawetara pangecualian, USSR nduweni wilayah gedhe sing ora bisa diakses saka segara. Aku crita apa? Lan nalika isih enom, aku nganggep tentara Soviet minangka sing paling keren, lan kabeh wong nyebut pejuang sing paling mati ing unit kasebut "badai petir beret ijo." Lan padha mbanting loro SA lan USSR tanpa gaman, karo tangan ibu prajurit lan pengusaha individu liyane. Lan padha nggawe mungsuh kanggo kita ing Ukraina. Saiki ing Hurray kita !!!! Serdyukov, Vasilyeva, kepala Sakhalin, pimpinan pambangunan Timur ... Apa dheweke wis ditembak? Utawa wong wadon tuwa dheweke banjir saka karya? Nganti saiki, mung Rogozin Njaluk dheweke dipecat. Lan dheweke minangka "pegawe sing pantes". Maca crita kasebut kanthi teliti. Prusia ing 1806 banter mlayu menyang Napoleon. Jena lan Auerstedt - lan ing ngendi Prusia? Prancis show-off kabungkus ing 1870 - Sedan, lan ngendi Prancis? Apa sing nyegah Rusia njupuk selat paling sethithik miturut asil Perang Dunia I? Lan kita entuk perang ing sangisore sandiworo, lan - bebarengan karo Inggris lan Prancis, nampa gelar juara. Lan dheweke mung tuku kabeh liya kanggo dhuwit sing dibayar Eropa, amarga wedi karo Jerman.
    3. 41 KAB
      41 KAB 10 april 2015 08:45
      +3
      Kutipan saka Geny
      Apa padha bener menang?

      "Yen kamenangan ing Vietnam, Irak utawa Afghanistan pancen penting kanggo keamanan utawa kamakmuran Amerika Serikat
      Lan apa sing lagi stalking? Nyuwun Tujuan utama yaiku ndhukung kertas jamban ijo, nalika ngatur, muga-muga ora bakal cukup suwe
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Sergei Medvedev
      Sergei Medvedev 10 april 2015 08:46
      +1
      Kutipan saka Geny
      Apa padha bener menang?


      Dheweke ora menang apa-apa. Ing pungkasan WW1, padha clung menyang pemenang. Ing WW2, kanggo 4 taun, padha butted sirah karo Jepang tanpa mburi lan pinggiran, nganti kita campur tangan lan mbusak Jepang dadi bubuk ing sasi.
    6. 3 asep
      3 asep 10 april 2015 08:46
      +2
      Kutipan saka Geny
      Apa padha bener menang?

      Nyatane, ing perang-perang ing ngendi Rusia utawa Uni Soviet dadi sekutu dheweke, dheweke dadi pemenang. hi
    7. 97110
      97110 10 april 2015 08:51
      -6
      Kutipan saka Geny
      Apa padha bener menang?

      Loro-lorone perang donya.
      1. Alex_Popovson
        Alex_Popovson 10 april 2015 09:12
        +2
        Loro-lorone perang donya.

        Aku bakal ndhukung - losses tithik, lan padha entuk sugih fabulously, lan malah raked katelu saka planet ing piyambak. USSR lan Deutschland bisa dianggep minangka kapitunan utama.
        1. Dimka
          Dimka 10 april 2015 09:52
          +2
          Yen ora kanggo USSR, neraka bakal Amerika Serikat ndharat ing Prancis!)))
          1. 97110
            97110 10 april 2015 17:10
            0
            Quote: Dimka
            Yen ora kanggo USSR, neraka bakal Amerika Serikat ndharat ing Prancis!)))

            Dadi terus. Yen ora kanggo USSR, Amerika Serikat bakal mbuwang cangkang 14 inci ing Beirut. Utawa 16 inci. Ora ana kekuwatan utawa kepinginan kanggo ngandhani bocah-bocah babagan urip. USA - ing juara donya kapindho. Lan kita wis pojok. Mungkasi, lanang, pamer kanggo ngalahake. Ora ana sing bakal saingan karo sampeyan ing perang mbukak. Sampeyan bakal dituku, didol lan dituku maneh. Ya, mripat, pancake karo kaviar, mbukak. WAR karo AS, WAR! Lan aku downvoted! ANAK! Sampeyan ora duwe mandor prayoga! KOWE BAKAL PERANG! APA ORA NGERTI?
    8. bylec
      bylec 10 april 2015 09:02
      +2
      ya padha (dhewe) ora menang apa-apa
      2 Donya -- USSR
      lan padha nyebul kabeh liyane
      uga sinau kanggo rake ing panas karo tangan wong liya
      lan nyebut awake dhewe minangka Juruwilujenging manungsa
      1. Ibu Teresa
        Ibu Teresa 10 april 2015 09:08
        +7
        Sampeyan bingung menang lan menang. USSR menang, lan AS menang.
        1. Corsair
          Corsair 10 april 2015 09:31
          +2
          Quote: Mother Teresa
          Sampeyan bingung menang lan menang. USSR menang, lan AS menang.

          Aku ora bakal nyebataken menang , padha digawe MediaWiki, padha digawe akèh dhuwit. Sampeyan bisa nelpon karo huruf kapital MARAUDERS, iku ora kanggo apa-apa sing duwe elang ing lambang, njupuk iwak saka lumahing banyu, game cilik lan mangan.
      2. Komentar wis dibusak.
    9. umah
      umah 10 april 2015 09:14
      0
      Kutipan saka Geny
      Apa padha bener menang?

      Ya, dheweke ngalahake Jepang ing Perang Donya II kanthi nyelehake bom atom ing dheweke. Lan padha pinter banget kecanthol paling donya ing dollar sing.
    10. Rex
      Rex 10 april 2015 09:21
      +2
      Panama, Grenada, Yugoslavia, Libya dikalahake. Mungkin sawetara liyane sawetara negara cilik pathetic
    11. Poppy
      Poppy 10 april 2015 12:05
      +1
      ya, contone, negara kuat kaya Panama dikalahaké
  3. rotmistr60
    rotmistr60 10 april 2015 08:30
    +3
    Ora ana konflik sing ditindakake dening militer AS sajrone pirang-pirang dekade kepungkur sing mengaruhi kepentingan utama negara kasebut.


    Nanging dheweke ndemek ambisi lan "eksklusivitas" Amerika Serikat. Ya, lan para pengikuté kudu nduduhké sapa sing kuwasa ing donya iki.
  4. Rav075
    Rav075 10 april 2015 08:34
    +2
    Mungkin kita kudu mandheg gelut


    Mungkin sampeyan kudu sinau mikir? Yen ora babagan wong liya, banjur babagan sampeyan dhewe?
  5. leshiy076
    leshiy076 10 april 2015 08:35
    +4
    "Yen kamenangan ing Vietnam, Irak utawa Afghanistan pancen penting kanggo keamanan utawa kemakmuran Amerika Serikat, para pemilih bakal gelem ngrusak nyawa anak-anake lan bisa uga mbayar pajak luwih akeh.
    Mesthi edan banget. Ngendi Vietnam, Irak lan Afghanistan lan ing ngendi AS.
  6. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 10 april 2015 08:35
    +6
    "Amerika Serikat nduweni daya tembak luwih akeh tinimbang kekaisaran ing sejarah, nanging dheweke ora bisa ngowahi kekuwatan kasebut dadi apa sing bisa diarani kamenangan," ujare RIA Novosti ngutip ekstrak saka artikel.


    Mungkin WASHINGTON ora duwe tujuan kanggo menang kamenangan militer sejatine ... sing utama yaiku pindhah menyang wilayah manca kanggo ngganggu semut .... mbukak kothak PANDORA banjur nonton kabeh iki saka sebrang segara, mbenerake acara ing sisih tengen. arah karo tangan sing salah.

    Dibagi lan digdaya, iku prinsip sing digunakake ... iki kedadeyan karo YUGOSLAVIA, IRAQ, LIBYA, UKRAINE, lan iki sing arep ditindakake karo RUSIA.

    Nanging karo Rusia padha bummer utama lan RUSSIA bakal sijine luwih saka siji hedgehog ing celonone saka elang Amérika.
  7. serg1970
    serg1970 10 april 2015 08:36
    +6
    Siji "daya tembak" ora cukup. Tujuane uga penting, sing nuwuhake semangat juang lan stamina prajurit lan perwira sing prasaja. Lan nalika ora ana tujuan, nalika ora jelas kenapa kanca-kancane mati, ora bisa menang.
  8. ale-x
    ale-x 10 april 2015 08:37
    +3
    Mulane Amerika Serikat gelut utamane kanthi proxy. A bagean prayoga saka Angkatan Bersenjata dumadi saka pelamar kanggo kewarganegaraan, lan siji ngirim ora lali bab macem-macem "pemberontak" lan "pejuang kamardikan". Kajaba iku, kepala negara, dikontrol saka kedutaan. Dadi enggal-enggal padha ora perlu njaga tentarane dhewe.
  9. aszz888
    aszz888 10 april 2015 08:38
    +4
    Mbok menawa kita kudu mandheg gelut, ”tutup majalah kasebut.


    Sayange, Merikatos ora bisa nglawan.
    Lan mung ambruk LENGKAP saka kekaisaran jago iki bakal nggawe donya stabil lan awet.
    1. Panji medeni
      Panji medeni 10 april 2015 08:48
      +2
      Ing-in, .. "kekaisaran jago" ...
      Ing taun 95th utawa 96th, berets ijo teka kanggo kompetisi ing Brigade Asbestov saka Pasukan Khusus. Rampung, kabeh nganggo body kit, seragam, sepatu bot, kabeh pamer ...
      We pooped lanang conscript kita.
  10. SIMALEX
    SIMALEX 10 april 2015 08:40
    +2
    Tujuan saka perang iki padha - supaya sawetara moneybags lawas (yen ora - eccentrics ing "m") ing beyo saka wajib pajak nambah rejeki. Lan presiden lan kabeh riffraff saka Senat bakal entuk potongan.
    kapitalisme ept
  11. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 10 april 2015 08:40
    +8
    Amerika Serikat durung nyoba Rusia kanggo "chub" ... Takon Jerman .. Padha ngerti Rusia uga lan elinga! Kita bisa ngelingake sampeyan kapan wae. hi
  12. Panji medeni
    Panji medeni 10 april 2015 08:43
    +1
    Prilaku Amerika Serikat ing tataran donya iku prilaku jock-overgrown ambisi, sing ngirim sawetara jotosan ing perusahaan saka imperfections padha, lan metu menyang dalan kanggo mencet bocah-bocah wadon karo relief lan volume otot. Lan padha nduduhake kaprigelan lan kakuwatane khusus kanggo wong sing ora keterlibatan lan lemah. Mulane, ing ngendi padha diwenehi rebuff nyata, ora perlu kanggo pirembagan bab ngarsane luwih utawa kurang kamenangan. Kanggo otot, uga bakal ana pikiran kanthi pendidikan sing bener, bisa uga ana kedadeyan sing bermanfaat. Dadi, .. punks, dheweke punk ...
  13. prabis
    prabis 10 april 2015 08:44
    +2
    Ing sawijining dina, dheweke bakal kalah!
  14. plahish_alex
    plahish_alex 10 april 2015 08:45
    +3
    "Utara saben sepuluh taun, AS kudu milih sawetara negara cilik sing sedhih lan mbanting tembok, mung kanggo nuduhake marang jagad yen kita ora guyon."
    Iki tegese orane, kabeh wektu dheweke nyoba kanggo mbuktekake yen dheweke HEBAT.
  15. ibu355yandex.ru
    ibu355yandex.ru 10 april 2015 08:49
    0
    Kabeh perang ana ing endi wae sing adoh banget, motivasi kanggo sing melu permusuhan yaiku dhuwit. Ora ana gagasan lan insentif - kanggo nglindhungi wong tuwa, anak, wong sing dikasihi lan Tanah Air, ing pungkasan. Ya, lan prajurit mau, kaya peluru go.vna sing!
  16. Thompson
    Thompson 10 april 2015 08:50
    +1
    Quote: LYOKHA padha
    "Amerika Serikat nduweni daya tembak luwih akeh tinimbang kekaisaran ing sejarah, nanging dheweke ora bisa ngowahi kekuwatan kasebut dadi apa sing bisa diarani kamenangan," ujare RIA Novosti ngutip ekstrak saka artikel.


    Mungkin WASHINGTON ora duwe tujuan kanggo menang kamenangan militer sejatine ... sing utama yaiku pindhah menyang wilayah manca kanggo ngganggu semut .... mbukak kothak PANDORA banjur nonton kabeh iki saka sebrang segara, mbenerake acara ing sisih tengen. arah karo tangan sing salah.

    Dibagi lan digdaya, iku prinsip sing digunakake ... iki kedadeyan karo YUGOSLAVIA, IRAQ, LIBYA, UKRAINE, lan iki sing arep ditindakake karo RUSIA.

    Nanging karo Rusia padha bummer utama lan RUSSIA bakal sijine luwih saka siji hedgehog ing celonone saka elang Amérika.

    Kabeh bener! Washington ora miwiti perang siji-sijine kaya ngono! Sampeyan ora kudu santai.
    Lan ora ana perang dheweke nemtokake tujuan kanggo nyekel lan menang (ing pemahaman kita) !!!
    Tujuane pancen beda-beda - ana sing kudu nyapu pemerintah sing ora maju ing negara, liyane duwe posisi strategis, akeh sing duwe sumber daya strategis, ana sing ora ngidini munggah, dadi kuwat.
    VICTORY kaya sing padha ora perlu! Kita butuh kekacauan, kehancuran, sing nyebabake kelemahane negara lan ... nggunakake sing wis disiapake!
  17. fomkin
    fomkin 10 april 2015 08:53
    +2
    Apa Goldberg entuk kritik. Ana sing salah karo Israel. jejak Iran?
    1. Vitaly Anisimov
      Vitaly Anisimov 10 april 2015 09:11
      +1
      Kutipan: fomkin
      Apa Goldberg entuk kritik. Ana sing salah karo Israel. jejak Iran?

      Iku paling..! meneng wae.. keprungu
  18. NEXUS
    NEXUS 10 april 2015 08:57
    +5
    Aku ora bakal ngadili kanthi kategoris ... ayo ngomong ing Irak sing padha ngompa lenga lan pamrentah pro-Amerika ing kekuwatan. diwenehi sawetara wektu mupangati Apa padha iso dibandhingke karo biaya loro ing syarat-syarat dhuwit lan ing prakara strategi lan prestise saka Amerika Serikat, minangka negara, iki pitakonan amba ... "Smearing ing tembok" sawetara regime objectionable ing negara sing lemah militer yaiku nuduhake kekuwatane ing ngarepe mungsuh sing sengaja ora kuwat.Nanging ana lan ana pitfalls, kayata kedadeyan ing Vietnam, ing ngendi Amerika Serikat, diantemi dening petani, lolos lan nganti saiki ora seneng ngomong. bab isin iki.
    Nanging tentara AS durung nemoni mungsuh sing bersenjata lan terlatih. Lan aku ora mikir bakal, amarga iki temenan nyebabake kekalahan lan karusakan saka mitos negara adidaya kanthi tentara paling kuat ing donya. militèr dudu prajurit. Lan iki kasunyatan. Sawetara "kamenangan", kayata, contone, ing Yugoslavia, bisa diterangake kanthi anané senjata presisi dhuwur, kekurangan pertahanan udara sing apik lan pertahanan rudal ing Yugoslavia. , lan kasunyatan sing ana perang sipil ing tlatah negara iki.
    Ing Irak, nganti dina iki lagi ndamu munggah, shooting, ing umum, perang gerilya arep ing lengkap, kaya ing Afghanistan lan ing negara liyane, Amers ora bakal weruh kamenangan. hi
  19. Oleg1080
    Oleg1080 10 april 2015 09:03
    0
    Sampeyan bisa nelpon artikel iki "The Age of Enlightenment in the States"
  20. Andryukha
    Andryukha 10 april 2015 09:03
    +1
    Iku mung ora perlu kanggo mbuwang topi. Negara-negara kasebut isih duwe ekonomi sing kuwat. Pengalaman gedhe ing perang finansial lan ideologis. Ilmu majeng. Sistem sing kuat kanggo narik sumber daya manungsa. Yagene padha menang perang? Banjur wilayah kasebut kudu direksa, dibalekake lan liya-liyane. Wong sing kasengsem duwe penghasilan sing lumayan saka perang. Perang ngijini sampeyan kanggo ketegangan populasi dhewe, supaya mati "uap" passionaries, supaya pump financial diuripake, ora menehi sumber daya kanggo wong liya, nggunakake sumber daya kanggo dhewe.
  21. Zam
    Zam 10 april 2015 09:04
    0
    Perang sing paling penting ing buku sejarah yaiku perang antarane Lor lan Kidul. Lan perang sing padha menang ora bisa dipungkiri perang karo populasi pribumi Amerika - wong India. Perang kasebut ing ngendi Amerika Serikat melu ing njaba negarane mung minangka bisnis kanthi tujuan kanggo ngrebut ischo ...
  22. Volzhanin
    Volzhanin 10 april 2015 09:21
    0
    "...Mbok menawa awake dhewe kudu mandheg gelut," tutup majalah kasebut.
    Gopniks belang lintang kudu njagong ing USH-wilayah, kaya ing leladen lan ora ninggalake utawa nglangi metu saka iku.
    Banjur kita bakal ngidinke wong-wong mau.
  23. evm-2005
    evm-2005 10 april 2015 09:29
    0
    "Luwih kuwat yaiku wong sing nduweni bebener."
    Pitting sistematis saben wong ing kapentingan dhewe cepet utawa mengko rampung karo realisasi saka set-up dening pitted. Lan ing kene sampeyan bisa nesu ...
  24. Sloavaros
    Sloavaros 10 april 2015 09:31
    0
    Yen saben dina lan saben wengi kita cokotan ing mburi, kita bakal cokotan kanthi tentrem! Mung direncanakake. Pitik pitik pecks ing wiji lan kebak. Dheweke ora perlu ndemek Tanah Air kita, kanthi lisan utawa tulisan! Saiki wedi!
  25. Alex Sharp
    Alex Sharp 10 april 2015 09:32
    0
    Wangsulan: Bab ingkang paling menarik ing donya Western tansah tutup kanggo agresi militer, malih, ora rumit. sadurungé iku perang salib nglawan pagan, nglawan Rusia lan Timur, banjur padha nyebar peradaban, kaya ing Afrika, India lan Amerika. lan saiki padha nggawa demokrasi. kaping lan jeneng ganti, inti tetep.
  26. Anaconda
    Anaconda 10 april 2015 09:38
    0
    Sembarang perang minangka kerugian yen sampeyan ora duwe pengaruh liyane lan sampeyan kepeksa melu konflik.
  27. dhek20
    dhek20 10 april 2015 09:44
    0
    Ala ora bisa menang. Dadi kabeh gampang banget, yen Amerika Serikat njupuk dalan kabecikan, mula ora perlu perang.
  28. Averias
    Averias 10 april 2015 09:50
    0
    Ya, padha ora perlu kanggo menang perang iki, kok? Dheweke nggawa kekacauan ing wilayah sing ana, nggulingake pamrentah, dibuwang maneh ing pembangunan, njupuk apa sing dikarepake ing tangane. Perusahaan senjata uga nggosok tangane, politisi lan senator uga. Donya ora tenang, mungsuh potensial wis liyane mmmm, ngomong kangelan. Prajurit mati - ya, dheweke ora peduli, nanging "fanfare" kanggo "pahlawan" ing AS, gagasan "patriotisme", pertahanan demokrasi, pilihan bangsa lan ajaran sesat liyane. dipalu ing wong-wong mau. Lan banjur milking wajib pajak. Anggere ana perang, ana penghasilan kolosal ing kabeh. Uga sumber daya, pengaruh geopolitik. Lan sing paling Jahwéh, sekutu kamungkinan saka mungsuh kamungkinan kanggo Amerika Serikat wis dipatèni kanggo dangu. Aku exaggerating, mesthi, nanging yen katon ing Vietnam padha (perang), iku amarga wong padha marang crita bab "komunis elek", nanging nyatane, testing ground kanggo mlaku ing kabeh sing bisa lan pangentukan. saka perusahaan militèr. Carane akeh padha entuk ing siji bom.
  29. gozmosZh
    gozmosZh 10 april 2015 10:10
    +1
    Kutipan: 97110
    Kutipan saka Geny
    Apa padha bener menang?

    Loro-lorone perang donya.

    iku sarkasme!?
    1. 97110
      97110 10 april 2015 11:25
      0
      Kutipan saka gozmosZh
      iku sarkasme!?

      Nanging sampeyan ora bisa ngira-ngira asil, rasio losses lan hasil? USSR, tanpa ngomong ing punuk, narik VICTORY ing WW2. Lan ing antarane para pemenang sing padha karo kita yaiku Prancis pelacur, sing berjuang kanggo Jerman lan Amerika Serikat kanthi mundhut setengah kuburan Piskarevsky. Negara kita rusak dadi sampah, lan duwe setengah jagad ing ajiné lan kauntungan sing luar biasa ing segara. Kita duwe proses pembuangan amunisi - malapetaka kanthi cemlorot setengah cakrawala, padha ditembak ing Beirut. Iku ing bathuk. Lan yen sampeyan nganggep yen USSR ora ana maneh, lan klub bal-balan Rusia mung dihukum amarga nggunakake simbol NAZI dening para penggemar ... bengok-bengok maneh. Kene (ing VO) thunderstorms berets ijo pegatan ... Negara ora arep perang. Ora nolak agresi. Aku ora ngomong bab nggawa pasukan kanggo Donbass - iki asor. Yen sampeyan ngerti kekalahan minangka kamenangan militer ing perang mbukak, kamenangan mungsuh, mula sampeyan wis dipotong dadi gyrus kanthi band. Aku ngomong babagan persiapan perang. Mobilisasi ekonomi penting banget. Nanging kaping satus luwih penting yaiku latihan personel, kabeh populasi. Ing wayahe ketegangan paling dhuwur ing Perang Donya II, padha nguwuh "komunis - maju!". Lan padha tangi. Padha bengok-bengok "Kanggo Tanah Air, kanggo Stalin!" Lan wong menang. Apa sing bakal ngunggahake sampeyan nganti mati? Kanggo tukang bangunan Timur! Judhul penembake Serdyukov? Gambar perwira khusus saka TT lan perwira NKVD karo Maxim, dipun promosiaken kanggo dhuwit-dollar Amer?
      WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Ayo padha kena! Padha wis shrugged mati setengah saka negara menang, pitted bangsa siji liyane, lan narik liwat kabeh allies saka USSR menyang sisih. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
      Dadi sapa sing menang ing jagad kapindho? Lan dina iki dheweke isih menang. Kita, Rusia, duwe siji kesempatan kanggo menang - kanggo bisa kanggo kamenangan, kanggo nyuwek urat, kaya mbah MY, lan sampeyan, aku pracaya, buyut buyut. Lan sampeyan, kaya bocah, ngalahake pamer. Dheweke, AS, saiki sing paling kuat. Lan iki FAKTA. Lan negara kita ora bisa ngatasi nyolong gubernur.
      AU-U, minus. Kesempatan kanggo kerja ing AS wis dibukak.
  30. Khagysh
    Khagysh 10 april 2015 10:20
    0
    Mung ing film-film aksi Hollywood sing ngerti carane perang, lan yen perang nyata kelakon, malah ing wilayah, ora bakal cukup popok.
  31. SAHALIN
    SAHALIN 10 april 2015 10:25
    0
    "AS duwe daya tembak luwih akeh tinimbang kekaisaran ing sejarah, nanging kayane ora bisa nerjemahake kekuwatan kasebut dadi apa sing bisa diarani kamenangan."
    Kaya kethek karo granat wassat, Deleng, yen ora, dheweke bakal nyelehake granat ing bokong ngguyu
  32. afrikanez
    afrikanez 10 april 2015 13:47
    0
    Dheweke ora kudu mulai gelut, kabeh iki ora ana gunane ...
  33. POMAH
    POMAH 10 april 2015 15:36
    0
    Saka tumindake sampeyan bakal ngerti dheweke ...
  34. Mercenary
    Mercenary 10 april 2015 15:57
    0
    "Yen kamenangan ing Vietnam, Irak utawa Afghanistan pancen penting kanggo keamanan utawa kamakmuran AS, para pemilih bakal gelem ngrusak nyawa anak-anake lan bisa uga mbayar pajak luwih akeh."
    Mangkene jawaban sampeyan: Napa kabeh histeria babagan mungsuh nomer 1 - Rusia. Meden-medeni kasur kanggo colic kanggo ngalahake metu dhuwit.