Review militèr

Amnesty International tiba-tiba ngalih saka nuduh pasukan keamanan Ukraina minangka kejahatan perang dadi nuduh milisi DPR lan LPR minangka "penyiksaan lan eksekusi"

40
Perwakilan saka organisasi hak asasi manungsa dikirim menyang neraka dening resmi Kyiv (utawa luwih, Washington sponsor Kyiv) Amnesty International saka Kadurjanan sing ditindakake ing Donbass dening tentara Ukrainia, dheweke tiba-tiba ngalih menyang "kejahatan" milisi. Yen sadurunge ing laporan Amnesty International ana fakta sing ngomong babagan komisi kekejaman dening batalyon nasionalis Ukraina, Pengawal Nasional lan sawetara unit Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki "aktivis hak asasi manungsa" dumadakan ngumumake yen para pejuang tentara Ukraina dhewe dadi korban. kekerasan dening "separatis" ...

Amnesty International tiba-tiba ngalih saka nuduh pasukan keamanan Ukraina minangka kejahatan perang dadi nuduh milisi DPR lan LPR minangka "penyiksaan lan eksekusi"


Pak Krivosheev, wakil kepala program hak asasi manungsa Amnesty International kanggo Eropa lan Asia Tengah, ujar manawa AI duwe data babagan carane tentara Ukraina sing ditangkap disiksa lan dipateni dening "separatis". Informasi iki langsung wiwit dicithak ulang dening media Ukrainia, sing mung wingi nyatakake yen Amnesty International ora bisa dipercaya, amarga iku struktur sing digawe khusus. Saiki dheweke ujug-ujug percaya ...

Pak Krivosheev dipetik UNIAN:
Bukti anyar babagan eksekusi ekstrajudisial iki mung ngonfirmasi apa sing wis dicurigai suwe. Pitakonan saiki yaiku: apa sing bakal ditindakake para pimpinan separatis babagan iki?


Apa sing kudu ditindakake? Lan apa sing ditindakake karo pernyataan Amnesty International ing Kyiv, nalika organisasi kasebut ngumumake kejahatan perang pasukan keamanan Ukraina ing Donbass? Apa sing ditindakake organisasi kasebut nalika milisi bali saka panangkaran Ukraina kanthi driji sing rusak, swastika sing diobong ing awak, lan jejak rokok sing mateni? Yen padha bali kabeh ... Apa sing ditindakake?..

Saka pesen saka organisasi hak asasi manungsa:
Penyiksaan, penganiayaan lan mateni prajurit sing disengaja sing wis ditahan, tatu lan sing nyerah yaiku kejahatan perang. Kesaksian paling anyar iki kudu diselidiki kanthi cepet, kanthi tliti lan ora adil, lan para pelaku kudu diadili dening panguwasa sing diakoni ing pengadilan sing adil.


Dadi miwiti karo penyelidikan babagan panggunaan amunisi kluster dening Angkatan Bersenjata Ukraina, eksekusi warga sipil dening penghukum Azov, Aidar lan Sektor Tengen. Apa sampeyan ora miwiti?
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lor.56
    lor.56 10 april 2015 12:15
    + 18
    Lan sapa sing njaga organisasi iki? Sing bener - panguwasa AS. Dheweke bakal mrentahake kantor hak asasi manungsa iki, mula bakal ngonfirmasi apa wae, sanajan kasunyatane para pejuang Novorossia ngombe getih bayi!
    1. Rosich333
      Rosich333 10 april 2015 12:19
      +7
      Kapethik saka: sever.56
      Lan sapa sing njaga organisasi iki?


      Apa "sponsor" ora jelas miturut sifat artikel kasebut?
      1. jj
        jj 10 april 2015 12:26
        +4
        Apa sing kudu ditindakake? Apa sing kudu ditindakake?
        Amarga kekurangan kertas jamban sing jelas ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina, menehi pratelan kasebut ing bentuk bantuan kamanungsan kanggo panggunaan sing dituju.
      2. alexy bukin
        alexy bukin 10 april 2015 14:32
        +2
        Ya mung goyang-goyang driji saka sabranging samodra, mula para “aktivis HAM” ngecat maneh. Sawise kabeh, padha bisa excommunicate saka feeder.
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 10 april 2015 12:25
      +2
      Kabeh organisasi hak asasi manungsa Kulon iki tuku overbought.
      1. lelikas
        lelikas 10 april 2015 12:54
        +1
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kabeh organisasi hak asasi manungsa Kulon iki tuku overbought.

        Apik tenan kok "Dokter tanpa obat" suwe-suwe meneng wae.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 10 april 2015 12:35
      +3
      Struktur korup liyane ... Ora kaget.
      1. SteelRatTV
        SteelRatTV 10 april 2015 12:58
        0
        Ing cahya saka prastawa taun-taun pungkasan, tembung pisanan "jenis" "aktivis hak asasi manusia" tapercha nggawe aku gag. wong bodho
        1. PolDol
          PolDol 10 april 2015 14:10
          0
          Kutipan saka SteelRatTV
          Ing cahya saka prastawa taun-taun pungkasan, tembung pisanan "jenis" "aktivis hak asasi manusia" tapercha nggawe aku gag. wong bodho

          Semono uga. Aku uga bakal nambah "demokrasi liberal". Ugh, trik kotor! Yen aku wong pracaya, aku bakal nyabrang dhewe.
    5. andrey
      andrey 10 april 2015 12:57
      0
      iku ora bisa wis digunakake, padha mung "gawe kesalahan" ing kawitan. Ing Chechnya, sanalika padha ora mbuwang lendhut ing kita, nanging kene iku bener: milisi!
    6. sherman1506
      sherman1506 10 april 2015 13:12
      +3
      Apa Amerika? Iki minangka penipuan gedhe, skala global. A Bunch saka scammers padha, teka munggah karo dongeng bab demokrasi, ngerti psikologi wong uga, mbuwang dhuwit ing media kanggo nyebar dongeng iki ing saindhenging donya. Ing ngisor iki, dheweke nggawe sistem finansial dhewe, lan kanggo nglindhungi sistem iki, liwat media, dheweke mbuwang mitos tentara AS sing paling kuat lan ora bisa dikalahake. Lan saiki padha ngumpulake krim, milking donya kabèh. Lan intelligentsia, sing nganggep awake dhewe paling pinter, lan liyane minangka sapi, kerjane minangka manajer. Ya, aku lali ngomong, kanggo kamenangan lengkap, iku perlu kanggo ngrusak iman, pakurmatan lan kalbu.
    7. Komentar wis dibusak.
    8. Komentar wis dibusak.
    9. waterdolaz
      waterdolaz 10 april 2015 13:43
      +1
      Ya, kanggo mbubarake kabeh parasit lan "aktivis hak asasi manusia" saka kono, bebarengan karo OSCE, dheweke isih ora nindakake apa-apa.
  2. Metallurgist
    Metallurgist 10 april 2015 12:16
    +5
    Tim "FAS!" menehi?
    Utawa dipakani cookie?
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 10 april 2015 13:14
      0
      Obama nelpon.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 10 april 2015 12:17
    +4
    Kahanan wis cetha. Nampa instruksi sing ketat saka Washington lan ngganti rekaman kasebut. Perwakilan organisasi iki utamane nyalahake wong-wong sing ditentang Amerika.
  4. sepatu lawas
    sepatu lawas 10 april 2015 12:19
    +4
    Mbokmenawa salah siji sing barks kanggo isi soko sedhep ing tutuk. Kaya: wenehi benang, yen ora, aku bakal terus nguyuh.
  5. Athenogen
    Athenogen 10 april 2015 12:20
    +3
    Lan sapa sing butuh "aktivis hak asasi manusia" sing korupsi????
    1. Sergey-8848
      Sergey-8848 10 april 2015 12:22
      +2
      Mung kanggo majikane dhewe lan gantungane (lan, sayangé, ana akeh)
    2. Altona
      Altona 10 april 2015 12:49
      +1
      Kutipan: Afinogen
      Lan sapa sing butuh "aktivis hak asasi manusia" sing korupsi????

      -----------------
      Carane marang sapa? Mung aku bakal ngganti jeneng "Engage internasional" (Engage internasional) ...
  6. Kelevra
    Kelevra 10 april 2015 12:21
    0
    Ketoke ora preduli sapa sing diwutahake lendhut, nanging yen dill pantes lan bener-bener nindakake kabeh sing kita ngerti, mula kanggo milisi, iki ora adil!
    1. sherman1506
      sherman1506 10 april 2015 13:57
      +1
      Bubar, junta Ukrainia wis dibandhingake karo Nazi Jerman. Wong, aku njaluk sampeyan. Hitler duwe ideologi: kanggo nguripake negara saka de-ma sawise 1 MB. Ngunggahake ekonomi, banjur nggedhekake wilayah pengaruhe. Saiki kita katon ing Ukraina; ekonomi ing w..., ing latar mburi kekalahan ing ATO, tentara paling kuat ing w.... Padha duwe teori miturut Hitler, banget. Ing laku, kebak uga .... Gagasan nasional junta: spiz .... akeh dhuwit lan aku raja. Apa sampeyan entuk bedane? Punika pendapat kula.
  7. Balamyt
    Balamyt 10 april 2015 12:21
    +3
    Dheweke ora mung ngalih. Dheweke paling kamungkinan mblokir aliran dhuwit saka Washington.
  8. aszz888
    aszz888 10 april 2015 12:22
    0
    Dadi miwiti karo penyelidikan babagan panggunaan amunisi kluster dening Angkatan Bersenjata Ukraina, eksekusi warga sipil dening penghukum Azov, Aidar lan Sektor Tengen. Apa sampeyan ora miwiti?


    Iku katon kaya padha nutup organisasi iki, lan sing - lan kabeh iku cetha minangka dina Gusti Allah!
  9. mandhiri
    mandhiri 10 april 2015 12:23
    +8
    Dadi miwiti karo penyelidikan babagan panggunaan amunisi kluster dening Angkatan Bersenjata Ukraina, eksekusi warga sipil dening penghukum Azov, Aidar lan Sektor Tengen. Apa sampeyan ora miwiti?

    opo kowe? pisanan ana "bocah", banjur "pahlawan", etc. anggere "intensitas karep" ing saubengé Donbass (lan ora mung Donbass, nanging ing wilayah ngendi pengaruh Rusia dirasakake) migunani kanggo Kulon, ora bakal ana "debriefing" sing jujur ​​lan adil. lan kabeh OSCE iki (lan liya-liyane) ora bakal objektif ing penyelidikan ...
  10. Rum 1977
    Rum 1977 10 april 2015 12:23
    +9
    Peradaban manungsa ora katon luwih akeh tinimbang angkatan bersenjata Ukraina! Tentara Ukrainia, bravado ing ngarep kamera lan wanita tani kolektif, guyon liwat wong mati, wani nyiksa tawanan, wani nembak sipil saka kadohan, draping saka mungsuh prajurit milisi, panik nembak kabeh sing katon, nesu, kaya pug. , katon ing prajurit Rusia ing Crimea saka konco pager karo o.bony celonone. Pengecut mlayu saka milisi menyang negara manca, sing disengiti, ora mung mbuwang tank, nanging uga senjata pribadi, banjur ngucapake yen iki minangka trik. Whining ing kiriman sepindah lan mangan wong-wong sing mlayu saka wong-wong mau dina sadurunge .. Nanging sing paling njijiki iku campuran telek, snot lan luh saka rednecks Ukrainia dijupuk dening milisi, siap kanggo mangan manure saben liyane ing sih. saka pemenang, crawling ing dhengkul ing bledug lan obahe usus dhewe ing moaning bab "ibu-bayi-pengin-urip-lan-karya". Nanging kudu ditinggalake - dheweke maneh dadi sampah sing ala, nyiksa wong sing ora nganggo senjata, mateni wanita lan bocah-bocah. Malah fundamentalis paling liar utawa suku fasis ing Afrika duwe konsep pakurmatan militer. Pancen, ora ana sing luwih ala, njijiki lan nistha tinimbang angkatan bersenjata Ukraina.
    BATTLE SH.LYUKHA - iki definisi maling sing jelas lan akurat ......



  11. RU-Petugas
    RU-Petugas 10 april 2015 12:24
    +3
    Lan kafilah terus lan terus ...
    Apa sing anyar?
    Pas liyane "obscurantism" - ora luwih.
    "We nglindhungi hak asasi manungsa. Rega ditempelake."
  12. Chis2009diman
    Chis2009diman 10 april 2015 12:29
    +3
    Nah, sing mbayar paling akeh yaiku sing pesen musik, saiki kabeh aktivis hak asasi manungsa manggon ing hibah Departemen Luar Negeri.
  13. surovts.valery
    surovts.valery 10 april 2015 12:34
    +3
    Ing kene, saka "wiki", sing diarani. prinsip organisasi iki:
    Peran penting ing posisi Amnesty International ana hubungane karo kekerasan. Yen tahanan politik, sawise diadili kanthi adil, disalahake amarga tumindak kekerasan, Amnesty International ora mbutuhake dheweke dibebasake.
    Nanging, Amnesty International ora menehi komentar babagan kabeneran kanggo kekerasan ing kahanan tartamtu. Perlu dicathet yen Amnesty International ora nglawan prinsip nggunakake kekerasan kanggo nggayuh tujuan politik ing kabeh kasus, amarga preamble kanggo Deklarasi Universal Hak Asasi Manungsa nyatakake yen "hak asasi manungsa kudu dilindhungi dening aturan kasebut. hukum kanggo mesthekake yen individu ora kepekso kanggo Resor kanggo, minangka Resor pungkasan, kanggo mbrontak marang tirani lan oppression."
    Amnesty International ora ndhukung utawa ngukum ing prinsip nggunakake kekerasan dening kelompok oposisi, uga ora ndhukung utawa ngukum tumindak panguwasa ing nindakake perjuangan bersenjata nglawan gerakan oposisi bersenjata. Nanging, Amnesty International ngajak para panguwasa lan kelompok oposisi bersenjata supaya ngurmati prinsip kamanungsan minimal tartamtu. Yen klompok oposisi nyiksa utawa mateni tawanane, njupuk sandera, utawa kanthi sengaja mateni wong sing ora salah, Amnesty International ngukum tumindak kasebut.

    Ing sawijining wektu, utamane sawise 11.09.2001/XNUMX/XNUMX, dheweke nyoba nempelake irung menyang "pelanggaran hak asasi manungsa" sajrone operasi khusus AS nglawan teroris ing Afghanistan, Irak (Teluk Guantanamo). Nanging katon cepet dilebokake ing panggonane lan saiki digunakake sacara eksklusif kanthi selektif supaya ora ngganggu "hegemon". Kang dikonfirmasi dening artikel iki.
  14. spanduk
    spanduk 10 april 2015 12:34
    +3
    Kanggo langkah aside, padha nyuda gaji saka "katahan wadon" lan meksa dheweke bali menyang "baris". Mung lan kabeh.
  15. Aslan
    Aslan 10 april 2015 12:35
    +2
    Sejarah duwe kebiasaan bola-bali ...
    Iku ngelingake aku carane padha diwutahake lendhut ing Tentara Abang, babagan tumpukan Frau lan Fraulein dirudopekso dening prajurit Soviet alam bébas, diverting manungsa waé saka kekejeman Nazi marang populasi sipil saka USSR.
    1. PolDol
      PolDol 10 april 2015 14:18
      0
      Tugase padha. Push bathuk ing loro-lorone. Yen ora, "gencatan senjata" wis suwe banget. Elingi ing "Mowgli" - "... lan dheweke uga nyebut sampeyan cacing, cacing tanah ..."
  16. pionir lawas
    pionir lawas 10 april 2015 12:38
    +2
    Sajrone pirang-pirang taun njaga nilai-nilai sing diragukan, dhasar moral para aktivis hak asasi manungsa kasebut wis mudhun (mutasi) nganti wong-wong sing duwe pangerten tradisional babagan keadilan lan ora adil ora bisa ngerti lan nampa kabijakane. Objektivitas ing pangerten kita minangka peninggalan jaman kepungkur kanggo dheweke. Sampeyan ngirim ora ngrungokake pendapat saka wong kang prinsip moral ora ing kabeh kita mulang anak kita. Sawise kabeh, malah istilah Toleransi, ing makna medis asli, tegese ora bisa organ utawa organisme kanggo nolak efek saka sesuatu.
  17. Anconsha
    Anconsha 10 april 2015 12:39
    +3
    Lha, aku terus mikir yen wong-wong sing seneng bebener sing palsu iki ngolok-olok Bandera lan ngukum wong-wong mau tumindak ala. Lan saiki kabeh tiba ing panggonan - milisi sing disalahake. Ya, sampeyan ora bisa nglawan Obama kethek lan popopolis setya Potroshenko, yen ora, dheweke bakal nutup meja adol kanthi cepet.
  18. evm-2005
    evm-2005 10 april 2015 12:44
    +3
    Lan aku pancene wiwit kuwatir: -apa AI?
    Apa dheweke pancene dislocated soko ing proses pangayoman internasional utawa kompas wis kesasar ... Nooo - kabeh wis ana. shift wektu wis liwati. Sing mbutuhake iku pembunuh. Sapa sing kudu dadi pembela peradaban Eropa. Mbokmenawa dheweke ngancam bakal beku akun kasebut ...)))
  19. logistik
    logistik 10 april 2015 13:34
    +1
    Ya, greenpeace, apa wong aneh iki ... Dheweke mbayar dhuwit, nuduhake ing ngendi kanggo babakan, mula dheweke bark ... ora ana sing kudu digatekake ...
  20. siberalt
    siberalt 10 april 2015 13:40
    0
    Sampeyan kudu nggawe organisasi internasional pembela hak asasi manungsa dhewe, lan ora nyuda anggaran kanggo NGO sing ora bisa dingerteni.
  21. compotnenado
    compotnenado 10 april 2015 13:45
    0
    Apa gunane nyetak ulang pernyataan organisasi Amerokoluy sing korupsi iki "jam humanoid ing sisih tengen" utawa "amnesia internasional". Cetha yen organisasi kasebut ora ana hubungane karo kegiatan hak asasi manungsa. Lan dheweke minangka mekanisme propaganda Yahudi.
  22. NordUral
    NordUral 10 april 2015 14:12
    0
    perek.
  23. loaln
    loaln 10 april 2015 14:27
    +1
    Ya, aja nyebutake organisasi kasebut. Paling ora ngidoni mripate. Dheweke ora bakal menehi perhatian, mlaku kanggo handout sabanjure lan tugas anyar.
  24. POMAH
    POMAH 10 april 2015 14:59
    0
    Ana perang lagi ... lan ora adhem maneh, nanging cukup anget ... kanggo saiki ...
  25. Alkohol
    Alkohol 10 april 2015 15:24
    0
    Dhuwite entek.
    Saiki dheweke lunga, ngumpulake handout lan dhuwit lan nutup.
    Lan ya, sampeyan ora kudu nggatekake. wassat
  26. RuslanNN
    RuslanNN 10 april 2015 15:36
    +2
    Maneh scumbags diaduk. Ing ngendi amnesti internasional iki nalika padha ngebom Yugoslavia, Irak, Libya, Afghanistan, saiki Yaman dibom
  27. panggang
    panggang 10 april 2015 15:52
    +1
    Apa "lemah" ora disiapake kanggo mbenerake wiwitan perang!? Supaya kanggo nuduhake NAF ing cahya ala, kanggo mbecikake kekejeman mangsa ing sisih APU?!
  28. Rusia
    Rusia 10 april 2015 16:57
    +1
    Sampeyan sengit ireng - rasis!
    Sampeyan sengit Yahudi - Zionis!
    Sampeyan sengit marang Rusia - aktivis hak asasi manungsa!


    /M.Zadornov./
  29. Mindaugas
    Mindaugas 10 april 2015 18:22
    0
    Amnesty International minangka organisasi sing dikuwasani AS. Sampeyan ora kudu ngarep-arep kaadilan saka dheweke.