Review militèr

Departemen Luar Negeri AS: Washington prihatin babagan keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem S-300 menyang Iran

97
Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Marie Harf ujar manawa Washington prihatin babagan keputusan Moskow pasokan sistem rudal S-300 menyang Iran.

Departemen Luar Negeri AS: Washington prihatin babagan keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem S-300 menyang Iran


"Kita wis nyatakake keprihatinan kita suwene suwe. (...) Kita ora nganggep konstruktif iki, ”kutipan RIA Harf "Kabar".

Juru bicara Departemen Luar Negeri nyathet yen "Sekretaris Negara AS John Kerry ngetokake masalah iki ing obrolan saiki karo Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov."

Miturut dheweke, rasa wedi AS adhedhasar "tumindak destabilisasi Iran ing wilayah kasebut", utamane ing Yaman.

Newspaper "Ndeleng" uga nyathet yen sekretaris pers Gedung Putih, Josh Earnest, ujar manawa Washington nimbang ngetrapake sanksi sepihak marang Federasi Rusia yen barang-barang Rusia diwenehake menyang Tehran minangka ijol-ijolan minyak.

"Mesthi wae, kita ngerti usulan-usulan kasebut, sing sejatine kalebu pasokan barter minyak Iran minangka ijol-ijolan barang Rusia. Kita sinau rincian. Lan yen persetujuan kaya iki maju, bakal nyebabake keprihatinan serius, bisa uga menehi sanksi, "ujare Ernest.

Ing wektu sing padha, dheweke nyathet yen kahanan karo persetujuan barter "beda saka" kahanan kanthi kemungkinan pangiriman sistem rudal anti-pesawat S-300 Rusia menyang Iran.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
97 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 14 april 2015 06:33
    + 52
    Amerika bisa ngomong blaka - yen kita pengin ngebom Iran, kita bakal ngadhepi kangelan tartamtu. Banjur:

    "Kita wis nyatakake keprihatinan kita suwene suwe. (…) Kita ora nganggep konstruktif ”
    1. fiksi ilmiah
      fiksi ilmiah 14 april 2015 06:38
      + 32
      Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Marie Harf ujar manawa Washington prihatin babagan keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem rudal S-300 menyang Iran.

      Aku bakal bisu yen sampeyan setan belang ora kuwatir.
      1. Simon
        Simon 14 april 2015 07:21
        + 15
        Sampeyan kudu ngirim S-300 menyang Iran luwih cepet, banjur kita bakal duwe sekutu liyane ing wates kidul. Lan embargo ora nggegirisi kanggo kita, kita wis ditampilake ing saindenging jagad. Iku mung ndadekake negara kita kuwat lan bebas saka AS lan negara Eropah. basa
        1. Sergey Vl.
          Sergey Vl. 14 april 2015 07:57
          +1
          Anggota staf ora pengin Iran diwenehake S-300. Yen padha ora pengin, banjur supaya padha ora nyedhiyani. Lan kita piye wae sepi ing Segara Kaspia, nanging liwat gunung ...
        2. 23 wilayah
          23 wilayah 14 april 2015 08:15
          +2
          Mungsuh saka mungsuh umum kadhangkala durung cukup kanca.
          1. pathfinder
            pathfinder 14 april 2015 11:41
            +2
            Aku setuju yen Iran dudu kanca kita, nanging dadi mitra perang nglawan negara-negara, lan migunani banget kanggo nyedhiyakake S-300. ing 2010, Medvedev bocor menehi hasil ing meksa saka "udud" lan uga trocoh Libya. Kapal kita wis ana ing pelabuhan sing siap mbongkar peralatan militer, nanging Dima ora menehi prentah kanggo mbongkar, minangka asil, negara kasebut dadi huru-hara lan meh ora ana.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. U-47
          U-47 14 april 2015 08:30
          +6
          Kutipan: Simon
          Sampeyan kudu ngirim S-300 menyang Iran luwih cepet, banjur kita bakal duwe sekutu liyane ing wates kidul.

          Ayo, sampeyan. Apa sekutu? S-300s dibutuhake kanggo nglindhungi fasilitas nuklir ing kasus kasebut. Kasunyatan manawa wong Persia bakal duwe senjata nuklir yaiku masalah wektu. Kita lagi squeezed metu saka pasar energi Eropah, arep kanggo menehi niche kanggo Persia, Turkmens lan Azerbaijan, lan sampeyan ngomong bab sawetara jinis allies. Kesederhanaan sing suci.
        5. NEXUS
          NEXUS 14 april 2015 09:04
          0
          Kutipan: Simon
          Sampeyan kudu ngirim S-300 menyang Iran luwih cepet, banjur kita bakal duwe sekutu liyane ing wates kidul. Lan embargo ora nggegirisi kanggo kita, kita wis ditampilake ing saindenging jagad. Iku mung ndadekake negara kita kuwat lan bebas saka AS lan negara Eropah. basa

          supaya kita nyedhiyakake kabeh sekutu duka Mulane Amerika wis arep nggawe pipelats generasi kaping 6 tanpa rampung Kilat. Nutup langit kanggo penerbangan Raptors sing sombong saka B-2 ... isih Bastions ana kanggo mblokir selat
        6. sket
          sket 14 april 2015 09:14
          0
          Kutipan: Simon
          Sampeyan kudu ngirim S-300 luwih cepet menyang Iran

          lan Siria
          1. U-47
            U-47 14 april 2015 09:25
            -1
            Kutipan saka sketet
            Kutipan: Simon
            Sampeyan kudu ngirim S-300 luwih cepet menyang Iran

            lan Siria

            lan Suriah S-300 ing ara? Apa dibom kabeh wektu?
      2. Alex_Rarog
        Alex_Rarog 14 april 2015 07:49
        +2
        Ya, ora preduli carane katon ing wong, padha tansah kuwatir bab apa. Sing ajaran sing Ukraina! Saiki uga kontak Federasi Rusia karo Iran, lan skizofrenia karo mania buron ora adoh.
        1. insafufa
          insafufa 14 april 2015 08:10
          +1
          Tansah munggah kanggo dangu iku isin kanggo ndandani Medvedev
      3. kroso
        kroso 14 april 2015 07:51
        +1
        Lan Moscow piye wae ora kuwatir yen Fashington kuwatir!
      4. Eugene-Evgeny
        Eugene-Evgeny 14 april 2015 08:16
        +1
        Aku bakal bisu yen sampeyan setan belang ora repot

        Kuat
        1. Deniska
          Deniska 14 april 2015 09:08
          0
          Eugene-Evgeny


          Aku pengin sijine + nanging Lyashko ana ing avatar ...
          1. Eugene-Evgeny
            Eugene-Evgeny 14 april 2015 10:29
            +1
            Oke, aku bakal mikir apa sing kudu diganti yen dheweke ora ngerti humorku (sampeyan dudu sing pertama menehi komentar babagan iki)
            1. insafufa
              insafufa 14 april 2015 11:10
              +1
              Kutipan: Eugene-Eugene
              Oke, aku bakal mikir apa sing kudu diganti yen dheweke ora ngerti humorku (sampeyan dudu sing pertama menehi komentar babagan iki)

              Humor dingerteni mung kanggo Lyashko irritates banget
          2. Manul
            Manul 14 april 2015 12:56
            0
            Kutipan saka Deniska
            Aku pengin sijine + nanging Lyashko ana ing avatar ...

            Kajaba iku))) Saiki plus.
      5. Kent0001
        Kent0001 14 april 2015 09:19
        +1
        Lan kita tentara apa negara prihatin. Kita minangka negara sing berdaulat lan nggawe keputusan dhewe.
        1. pathfinder
          pathfinder 14 april 2015 11:43
          0
          kadhaulatan isih adoh, nalika mungsuh ing njero luwih akeh tinimbang njaba
    2. Komentar wis dibusak.
    3. ImperialColorad
      ImperialColorad 14 april 2015 06:40
      +6
      Dadi Amerika Serikat saiki wis wiwit ngambung Iran meh kanthi semangat. Apa maneh?
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 14 april 2015 06:45
        +8
        Kutipan saka ImperialColorad
        Dadi Amerika Serikat saiki wis wiwit ngambung Iran meh kanthi semangat. Apa maneh?

        Ya, ora ana sing ngambung ing kana - iki katon ing jagad iki. Israel isih mikir apa sing kudu diomongake babagan iki. Ngomong utawa langsung jancok ing kompleks nalika teka ing kana.
        Banjur maneh bakal bisa nyalahake Rusia, kayata Rusia nyebabake konflik kanthi nyetel kompleks.
        1. landak ing kabut
          landak ing kabut 14 april 2015 06:50
          +2
          bantalan kasur eseman
          melu-melu kuat sing kesusu kanggo nul
        2. U-47
          U-47 14 april 2015 08:53
          +2
          Kutipan: Alexander Romanov
          Israel isih mikir apa sing kudu diomongake babagan iki.

          apa karo wong Yahudi? Negara-negara wis adhem menyang dheweke, mula masalah nylametake wong sing tenggelam, lsp. miturut teks. Dheweke bakal setuju karo Saudis ing koridor lan ngebom fasilitas nuklir yen dadi luwih panas. Obyek sing kondhang iki akeh banget lan nyebar ing saindhenging wilayah Iran, mula siji-sijine sing bakal ditindakake yaiku mbatalake program Iran babagan senjata nuklir limang nganti sepuluh taun kepungkur. Bakal ana kekacoan mesthi. Lan kene ing exaltation saka Persia kita wrote mudhun minangka allies. ngguyu.
        3. sket
          sket 14 april 2015 09:12
          0
          Kutipan: Alexander Romanov
          Israèl isih mikir apa sing kudu diomongké bab iki.
          Banjur maneh bakal bisa nyalahake Rusia, kayata Rusia nyebabake konflik kanthi nyetel kompleks.

          Dadi S-300 kanggo pertahanan, ora kanggo nyerang) Aja mabur brazenly liwat wilayah Iran, nanging ora uncalan bom lan pluru ing, lan sampeyan ora perlu sumelang.
      2. Foxmara
        Foxmara 14 april 2015 07:18
        +5
        padha sanalika sawise mburi rembugan dites bom anti-bunker, kanggo wong-wong sing ora pracaya ing Triumph demokrasi. Nanging wiwit bom kudu digawa dening pesawat nyata, banjur S-300 ing Iran badhan ing omah putih aran
        1. pathfinder
          pathfinder 14 april 2015 11:46
          0
          mung kanggo titik, iki minangka respon kanggo tes bom anti-bunker, GDP dumadakan mutusake kanggo nyelehake S-300
      3. ibu355yandex.ru
        ibu355yandex.ru 14 april 2015 08:27
        0
        Dadi dheweke munggah kanggo ngambung, lan wis ana bokong Rusia sing ketemu ...
      4. Komentar wis dibusak.
    4. rpek32
      rpek32 14 april 2015 06:43
      +1
      "Kita wis nyatakake keprihatinan kita suwene suwe. (…) Kita ora nganggep konstruktif ”

      Minangka ujar kasebut:
      Aku ndeleng.
      1. Dembel77
        Dembel77 14 april 2015 06:58
        0
        Lan apa ana sumelang ing bab Departemen Negara bab Iran, padha bakal s..lan luwih apik bab kudeta anti-konstitusional ing Ukraina dadi kuwatir.
        Kontrak kanggo pasokan sistem S-300 Rusia menyang Iran ditandatangani ing pungkasan taun 2007. Sumber resmi ora nyebutake biaya sing tepat, nanging media kasebut nulis manawa Rusia mesthine nyedhiyakake limang divisi sistem rudal anti-pesawat (SAM) S-300PMU-1 kanggo Teheran kanthi jumlah total $ 800 yuta. Amerika Serikat lan Israel nyoba nyegah implementasine kontrak kasebut.
        Ing wulan Juni 2010, Dewan Keamanan PBB ngadopsi Résolusi 1929, sing mbatesi panyedhiya senjata konvensional menyang Iran, kalebu misil lan sistem rudal, tank, helikopter serang, pesawat tempur, lan kapal. Ing tanggal 22 September, Presiden Rusia Dmitry Medvedev nandatangani dekrit sing nglarang pangiriman sistem pertahanan udara S-300 utawa materi sing ana gandhengane, kalebu suku cadang, menyang Iran miturut resolusi Dewan Keamanan PBB.
        Iran njupuk keputusan Rusia kanggo mundur saka kontrak kasebut kanthi nesu. Menteri Pertahanan Iran Jenderal Ahmad Vahidi banjur ujar manawa Rusia ngremehake awake dhewe kanthi ngetutake pimpinan komunitas internasional babagan masalah iki. Presiden Iran Mahmoud Ahmadinejad malah luwih kethul: ngandika, alluding kanggo Amerika Serikat, sing Rusia wis nilar kontrak "ing pangaribawa saka Iblis." Tehran ngancam Federasi Rusia kanthi tuntutan hukum lan nyatakake yen Iran bakal ngembangake sistem pertahanan udara sing luwih unggul ing paramèteré tinimbang S-300 sing wis lungse.
        1. Saratoga833
          Saratoga833 14 april 2015 07:12
          0
          Kutipan: Dembel77
          Presiden Rusia Dmitry Medvedev

          iPhone iki nindakake akèh alangan nalika ing setir. Lan sakperangan alesan, isih ditemokake ing pimpinan gedhe. Apa dheweke ora bisa diganti?
          1. Panji medeni
            Panji medeni 14 april 2015 08:23
            0
            V.V.P., dheweke mung netepi janji ... Aifosha dijanjekake dadi perdana menteri kanggo periode 12 nganti 18. Lan presiden netepi janjine, utamane janjine umum. Muga-muga janjine ora nganti tekan mangsa kapindho.
          2. Kubus123
            Kubus123 14 april 2015 08:42
            +1
            Kaping pisanan, kabeh wilayah strategis penting wis dibusak saka ngisor.
            Sing nomer loro, pilihan pacar "ayu" + pacar "elek" ora dianggep sampeyan?
          3. Komentar wis dibusak.
          4. pathfinder
            pathfinder 14 april 2015 11:48
            0
            iku banget awal ... FSE ing kontrol
        2. 23 wilayah
          23 wilayah 14 april 2015 08:44
          +1
          Kutipan: Dembel77
          Napa Departemen Luar Negeri kuwatir babagan Iran?

          1. Kesepakatan barter minyak-kanggo-barang karo Iran wis ditindakake. "Barter ditindakake minangka ijol-ijolan minyak mentah Iran, lan kita ngirim jinis produk tartamtu," ujare Ryabkov.
          2. Salah sawijining bank Amerika lan donya paling gedhe, Morgan Stanley, ngumumake yen wis didol menyang Rosneft Rusia, sawijining divisi sing melu dagang minyak, uga panyimpenan lan transportasi. Sisih finansial saka transaksi kasebut ora diungkapake (Rosneft bakal nampa, ing kerangka transaksi kasebut, utamane, saham 49% ing Heidmar Holdings LLC, sing ngoperasikake armada sekitar 100 tanker).
          3. Proyek Bursa Minyak lan Gas Asia, ing ngendi hidrokarbon bakal didol kanggo "keranjang mata uang lokal", lan ora kanggo dolar, entuk kontrol volume minyak kasebut (lan, ing mangsa ngarep, gas) yaiku langkah sing ndadekke Rusia lan allies luwih nyedhaki breaking "jarum petrodollar", kang "pati Koshcheev" saka haters jaban rangkah kita.
          4. Keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem rudal S-300 menyang Iran.
          Nambahake 1+2+3+4 lan...
          Iku Amerika lan howled. Pangarep-arep kanggo jinak Iran ditutupi cekungan tembaga, bebarengan karo prospek ngganggu Federasi Rusia.
        3. Komentar wis dibusak.
      2. planetil18
        planetil18 14 april 2015 10:13
        0
        Bon appetit!
    5. Sergei S.
      Sergei S. 14 april 2015 06:55
      +9
      Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Marie Harf ujar manawa Washington prihatin babagan keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem rudal S-300 menyang Iran.

      Lan kita prihatin.
      Yen perang diwiwiti ing tapel wates kidul, kita ora bakal duwe papan kanggo pindhah: pengungsi, bantuan kamanungsan, welas asih kanggo wong sing diremehake lan gelo ...
      Dadi, mungkin dheweke bakal waspada karo bom ...
      Dadi, yen amers ora seneng, banjur rampung kanthi bener!
    6. Wayahe
      Wayahe 14 april 2015 06:57
      +4
      Mesthi wae dheweke prihatin, amarga invasi Iran bisa dadi masalah gedhe kanggo Amerika.
      1. Simon
        Simon 14 april 2015 07:23
        0
        Kuatir iki main ing tangan Rusia!
    7. sanja.grw
      sanja.grw 14 april 2015 07:15
      +1
      Amerika nesu, aja ngandelake Iran saka udhara kanggo nonton
    8. Dreiko11
      Dreiko11 14 april 2015 07:22
      0
      iku mau, wedi yen serangane ora efektif, luwih-luwih rugine ora cilik.
    9. waterdolaz
      waterdolaz 14 april 2015 07:25
      0
      Dheweke pancen kuwatir, amarga dheweke ora bakal bisa mabur tanpa ukuman.
    10. 222222
      222222 14 april 2015 08:08
      +1
      Jarak Teheran - Seattle, Washington, USA 10744 km = 6676 mil.
      Jarak tembak saka kompleks S-300 .. " .. saka sawetara kilometer - nganti 150, 200, 300 kilometer, gumantung saka jinis unsur kulawarga S-300 sing digunakake lan, utamane, rudal interceptor ".
      supaya Yankee ambegan LEBIH jero lan turu kanthi apik.. lan njaga sistem saraf sampeyan.
    11. RPG_
      RPG_ 14 april 2015 08:46
      0
      Basa diplomasi. Sawetara sy ngerti carane nggunakake, kang tegese iku persis apa sing wrote.
    12. igor.borov775
      igor.borov775 14 april 2015 09:24
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Kita wis nyuarakan keprihatinan kita suwene suwe. (…) Kita ora nganggep konstruktif ”

      Halo, kok padha ngomong langsung, wong-wong Yahudi bakal ndhisiki, lan dheweke wis suwe nggawe pilihan. nglawan sistem iki. Dheweke wis suwe latihan bebarengan karo S-300. Sistem apa wae duwe ciri dhewe, mula dheweke duwe sistem liyane sing ora kalebu jendela terobosan mungsuh .. Lan mungsuh ora bakal tumindak kanthi acak. Sing paling lemah. link ing sistem sing paling rumit wong. Iman ing gamane gumantung banget marang katrampilan lan keberanian. Lan Iran minangka negara sing ringkih. Ekonomi meh ora bisa ngatasi masalah sing muncul. Sanksi nyerang ekonomi kanthi keras lan ing saindenging negara lan utamane populasi. Amerika Serikat ngerti banget babagan iki lan jelas spekulasi babagan iki. Yankees ora bakal ngidini ekonomi Tehran tuwuh. Mung siji sing kudu mrentah ing wilayah kasebut yaiku TEL AVIV. Tehran dhewe ngupayakake SCO lan EURASES. Para ahli kita ing Timur nyebar desas-desus babagan bebaya Muslim ing Teheran kanthi kuat lan utama. Lan Yankees ngucapake kanthi kuat lan utama, ya, ya. specialists bisa ing pendapat temen beda? Kanggoku, panguwasa ing negara kasebut wis suwe dadi Akademisi Primakov, Satanovsky. Nanging media liberal kita ora seneng karo dheweke. Lan akeh sing duwe ide sing ora jelas babagan Iran dhewe. Umume, ORT sing gagah berani, Rusia-24 tetep meneng babagan iki. Negara-negara, nanging kabeh wong ngerti sing kedadeyan ing EU. Kabijakan saluran kasebut aneh banget. Ing jaman informasi, ora ana apa-apa babagan Armenia, Azerbaijan, Iran. Lan Amerika Serikat nggunakake kesempatan kanggo ngangkat sanksi kanthi kuat lan utama, ngubungake akeh masalah ing dalan kanggo awake dhewe lan kanca sing paling apik ing kana. Mula kabeh ancaman sing terus terang iki. Tehran ngacungake driji kanthi ujar, aja lunga menyang endi wae, yen ora, kabeh bakal tetep kaya saiki. Sanajan Tehran meh ora ana hubungane karo Yaman. Dheweke nyatakake posisine marang Yankees.
      1. Wend
        Wend 14 april 2015 09:39
        +2
        Kita wis nyuarakan keprihatinan kita suwene suwe. (…) Kita ora nganggep iki mbangun

        Lan sadurunge iku perlu kanggo mikir nalika sanksi ngenalaken lan wiwit histeria Russophobic. Saiki nyedhot nganti lengkap. Saiki ora bisa ngebom. Tutup kasur ora bakal mabur ing misi kasebut, ANGGOTA NATO liyane kudu dikirim. Senajan aku Jerman ora bakal miwiti pesawat maneh, lan liyane bakal teka munggah karo soko. Lan Kutub lan gasket liyane kudu mabur ngguyu
    13. Gsh-18
      Gsh-18 14 april 2015 09:40
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Amerika bisa ngomong blaka - yen kita pengin ngebom Iran, kita bakal ngadhepi kangelan tartamtu. Banjur:

      "Kita wis nyatakake keprihatinan kita suwene suwe. (…) Kita ora nganggep konstruktif ”

      Oke, negara, deleng carane akeh squealing saka Israel! Dheweke mung ujar babagan kemungkinan ngangkat sanksi! Lan apa sing bakal kelakon sawise pangiriman S-300? Pertahanan udara nyuda kemungkinan aggressor kesempatan kanggo nggunakake penerbangan. Lan panggunaan operasi darat kebak korban akeh kanggo pihak sing nyerang, mula ora bisa ditampa sadurunge. Nyuwun
    14. Shirioner
      Shirioner 14 april 2015 10:15
      -1
      Ora bakal ana kiriman S-300 menyang Iran. Topik iki digunakake minangka pengaruh ing Amerika kanggo nyegah pasokan senjata mateni Ukraina. Akibaté, dheweke bakal entuk persetujuan: ngalangi pasokan senjata menyang Ukraina minangka ijol-ijolan amarga ora nyedhiyakake senjata menyang Iran.
      1. pathfinder
        pathfinder 14 april 2015 11:53
        0
        bakal ana langkah liyane babagan pasokan senjata, S-300 menyang Iran minangka pengungkit tekanan tepat ing Timur Tengah.
  2. rafaelich
    rafaelich 14 april 2015 06:33
    +3
    Asu barks, kafilah obah ing ... ©
  3. Venzim
    Venzim 14 april 2015 06:33
    + 11
    Proses kasebut ditindakake, "mitra" kelangan pengaruh lan kontrol ing kahanan saben dina, mula dheweke kuwatir babagan kabeh.
  4. Lukich
    Lukich 14 april 2015 06:35
    +9
    Koran Vzglyad uga nyathet yen Sekretaris Pers Gedung Putih Josh Earnest ujar manawa Washington nimbang ngetrapake sanksi sepihak marang Federasi Rusia yen barang Rusia diwenehake menyang Tehran minangka ijol-ijolan minyak.

    ora bakal luput karo sanksi. kaya parrots, padha mbaleni bab sing padha
  5. Pemanah Sihir
    Pemanah Sihir 14 april 2015 06:38
    + 16
    Sing lucu, Amerika malah ora kuwatir karo senjata nyerang!Jebule isih ana rencana arep nyerang Iran..
    1. SSR
      SSR 14 april 2015 07:01
      + 11
      Kutipan saka Magic Archer
      Sing lucu, Amerika malah ora kuwatir karo senjata nyerang!Jebule isih ana rencana arep nyerang Iran..

      Ya, iki malah ora lucu .... ABM nglawan Iran ing Eropa lan keprihatinan Federasi Rusia konyol, dhukungan kanggo teroris dening Cartar lan Saudis sacara internasional "bener", nanging mung njaluk dialog damai ing Yaman. wis bilai. Bom Yaman, Donbass, Suriah "bener" lan perlawanan marang para pengebom dadi masalah. wassat
      Secara pribadi, aku kuwatir babagan stake aspen sing ora dipateni ing jantung Fashington.
      Setuju, kanca-kanca, yen kemunafikan Barat wis suwe ngluwihi kesopanan palsu.((((
  6. SarS
    SarS 14 april 2015 06:46
    +4
    Comrade Assad uga kudu nyuplai S-300 minangka bantuan kamanungsan.
    1. pathfinder
      pathfinder 14 april 2015 11:56
      0
      ana kontrak mlebu, nanging ora ana pangertèn kanggo ngirim. Rusia kanthi tegas ngelingake anggota NATO supaya ora goyangake prau, lan cukup
  7. 34 wilayah
    34 wilayah 14 april 2015 06:49
    +5
    eh! Kita pengin nyedhaki Meksiko. Ngelingake babagan wilayah sing diserahake menyang negara. Ya, sampeyan bisa nyelehake raket. Utawa paling ora ngomong babagan umum. Aku wonder apa jenis urination Sir Washington bakal duwe banjur?
    1. satris
      satris 14 april 2015 06:55
      +4
      Kanggo miwiti, kanggo ngrampungake persetujuan karo Meksiko babagan kerjasama militer, ijol-ijolan delegasi, banjur ing trifles ... Nyedhiyani latihan gratis - kanggo sawetara jinis pesawat. Nah, banjur ...
      1. setan184
        setan184 14 april 2015 08:51
        +2
        Lan ora bakal cilaka kanggo ngumumake zona perdagangan bebas kanthi serikat pabean kanthi entri sabanjure, lan malah serikat militer.
  8. kostyan77708
    kostyan77708 14 april 2015 06:51
    +2
    Ya, ayo padha ngenalake, mung ngirim lan perdagangan nalika padha dagang ... iki kanggo wong-wong mau lan tendhangan ing bokong bakal dadi conto liyane!
    1. meriem1
      meriem1 14 april 2015 06:56
      +3
      100% akurat !!! Potensi, pasar senjata Iran yaiku 30 yuta. Yen ora kita, banjur enggal wong liya. Supaya sanksi wedi.
  9. kot28.ru
    kot28.ru 14 april 2015 06:51
    +8
    Quote: fantastis
    Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Marie Harf ujar manawa Washington prihatin babagan keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem rudal S-300 menyang Iran.

    Aku bakal bisu yen sampeyan setan belang ora kuwatir.

    bisa diklik! apik
    1. yllo
      yllo 14 april 2015 08:58
      +1
      cah, iki rekaman apik
  10. RusDV
    RusDV 14 april 2015 06:51
    +1
    Wedi AS adhedhasar "tumindak destabilisasi Iran ing wilayah kasebut"

    Iki minangka "wedi" arrogant .... Negara-negara nganakake negosiasi karo Iran, setuju babagan masalah nuklir, entuk persetujuan babagan pencabutan sanksi, lan sampeyan .... dumadakan dadi "destabilizing" .... Mungkin iku supaya, nanging kok negara karo Iran ala kanggo mbangun sesambetan lan kerjasama...? Ahhh ... ya ... padha, kaya wong liya, ora bisa kerja sama karo Rusia .....
  11. spek
    spek 14 april 2015 06:54
    +3
    Washington nimbang ngetrapake sanksi sepihak marang Rusia
    1. pashaxnumx
      pashaxnumx 14 april 2015 06:58
      +1
      Rusia ora peduli babagan sanksi kasebut))))
  12. holod19
    holod19 14 april 2015 06:55
    +7
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/243/mpeo500.jpg
    YES kita bakal drum wedi ov! Tanggapan kita marang grizzlies yaiku: "GO TO....!!!
  13. pvv113
    pvv113 14 april 2015 06:57
    +5
    iku bakal nimbulaké badhan serius

    Nalika aku sinau babagan keprihatinan Departemen Luar Negeri, dadi jelas yen kabeh wis rampung kanthi bener. Aku pengin supaya negara luwih kuwatir nglirik
  14. tukang hutan
    tukang hutan 14 april 2015 06:58
    +2
    Aku mikir yen sawise nyebarake komplek, Amerika utawa Israel bakal nyoba S-300 ing tumindak, mesthi, ora kanthi bantuan pesawat, nanging kanthi penerbangan sawetara negara koalisi. Aku pengin petungan dilatih kanthi apik.
  15. f,hfrjlf,hf
    f,hfrjlf,hf 14 april 2015 07:03
    +1
    Amerika, kanthi keprihatinan, bakal menyang geyrop lan kuwatir ing kana lan ora bakal munggah menyang Rusia, yen ora, kita langsung wedi kaya sing didaftar.
  16. fa2998
    fa2998 14 april 2015 07:04
    +2
    Kerjasama militer karo Iran minangka bisnis. Rusia kudu entuk manfaat saka ngangkat sanksi marang Iran. Yen ana luwih uyah ing tatu karo Amerika Serikat, iki luwih apik. hi RS - bisa uga penghapusan larangan saka Iran bakal nyebabake fluktuasi ing pasar minyak lan gas - nanging Rusia ora bakal njagong ing salawas-lawase ing jarum bahan mentah, kita duwe barang liyane.
  17. Athenogen
    Athenogen 14 april 2015 07:06
    +1
    "Kita wis nyatakake keprihatinan kita suwene suwe. (...) Kita ora nganggep konstruktif iki, ”kutipan Harf


    Apa konstruktif kanggo ngrusak negara, ing ngendi bom, lan ing ngendi karo Maidans? Bener, kita mutusaké kanggo nyedhiyani Iran karo Komplek karo - 300. Sampeyan perlu kanggo ngirim wong pisanan lan ora katon ing Amerika, apa padha ngomong lan carane bakal njupuk care.
  18. 1536
    1536 14 april 2015 07:10
    +3
    C-300 minangka senjata pertahanan. Iran iku pepadhamu, ora ketompo. Lan yen geng bandit saka Amerika Serikat lan Inggris bakal ngrampok utawa mateni pepadhamu, mesthine kudu dibantu, lan ora mung karo sistem S-300. Lan ing umum: "mungsuh mungsuhku iku kancaku" - kawicaksanan Wétan muni.
  19. minyak tanah
    minyak tanah 14 april 2015 07:18
    0
    lagi ngomong: ora komentar.
  20. novel68rus
    novel68rus 14 april 2015 07:23
    +3
    Nah, yen dheweke kuwatir, ayo ngombe valerian .. prajurit
  21. Tatar 174
    Tatar 174 14 april 2015 07:29
    0
    "Kita wis nyatakake keprihatinan kita suwene suwe. (…) Kita ora nganggep konstruktif ”

    Yagene kita kudu nindakake apa sing mbangun kanggo sampeyan?!
  22. Nyrobsky
    Nyrobsky 14 april 2015 07:32
    0
    Nanging kita ora kuwatir yen AS prihatin ...
    Padha liwat alas
  23. fomkin
    fomkin 14 april 2015 07:34
    +1
    opo sing iso tak unekke...
  24. Corsair5912
    Corsair5912 14 april 2015 07:36
    +1
    Yen Fashington ora bakal ngebom Iran, mula dheweke ora duwe apa-apa, lan yen dheweke arep, maling kasebut pantes tepung.
  25. Alkohol
    Alkohol 14 april 2015 07:40
    0
    Apa, ngeri? :)
    Mekaten.
    Saiki wong Semit kudu wedi :)
    nggih :)
  26. sgr291158
    sgr291158 14 april 2015 07:49
    0
    Keprigelan wong Amerika ora kuwatir. Wis wong-wong mau pungkasan wektu terus-terusan wasir mengkene.
  27. DiViZ
    DiViZ 14 april 2015 07:53
    +2
    Amerika ngirim tank menyang Latvia - kita ngirim senjata nyerang menyang Tehran saka 300 senjata pertahanan. sing kudu luwih prihatin. saiki kita kudu sijine sawetara jinis gegaman ing Siria.
  28. kaldon
    kaldon 14 april 2015 07:55
    +2
    "Prihatin" USA!!! Mesthine, saiki bakal angel ngirim "bom ajaib" anti-bunker menyang papan kasebut, kepiye ora kuwatir! Banjur padha dites, wedi, lan banjur bummer!
  29. Lyton
    Lyton 14 april 2015 08:01
    0
    Ya, kabeh jagad kudu kuwatir yen Amerika nempelake irunge ing endi wae sing bisa lan ora bisa, lan ing endi wae dheweke nyoba ngobong geni perang.
  30. Zomanus
    Zomanus 14 april 2015 08:03
    +1
    Aku kepingin weruh apa sing bakal dikandhakake "umat pilihan Gusti Allah" babagan iki. Sawise kabeh, dheweke duwe peran penting kanggo mlebu larangan pasokan S-300. Dheweke janji karo kita nishtyakov, banjur dibuwang. Bingung apa sing bakal ditindakake wektu iki. Kanggo Iran, kita kudu kerja sama karo dheweke, amarga akeh mungsuh umum.
  31. wladimir
    wladimir 14 april 2015 08:10
    +1
    "Prihatin", tansah kuwatir. Lan sampeyan dhewe ora menek ngendi padha ora takon!
  32. avl01
    avl01 14 april 2015 08:23
    0
    Aja peduli babagan "prihatin" Sing utama yaiku wong Iran wis nglatih, motivasi personel sing kerja ing kompleks kasebut, banjur bakal ana asil.
  33. Abbra
    Abbra 14 april 2015 08:23
    0
    Iki, setan belang, mung wiwitan ... Pangiriman Topols liwat udhara wis samesthine ...
  34. Master
    Master 14 april 2015 08:26
    0
    Kutipan: Alex_Rarog
    lan skizofrenia karo buron mania ora adoh.

    Supaya wong-wong mau duwe sirah lan lara, iku kothak, lan bisa uga loro, ing kasus iki sampeyan ora bakal ndemek.
  35. kvampaku
    kvampaku 14 april 2015 08:29
    0
    Yen Iran duwe kompleks kasebut, mula kita ora bakal bisa nggawa Dermokrasi ing swiwine. Kok ngono??? Oh Rusiaku. Kabèh bangsa bakal sirna tanpa kabébasan Amérika sing dipuji
  36. ibu355yandex.ru
    ibu355yandex.ru 14 april 2015 08:31
    0
    Wis wektune kanggo nyelehake S-300, yen ora, kabeh wong creeping ing kolega lan kanca! Kabeh padha, sanksi padha raked menyang kuping banget! Nalika iki wis entuk manfaat gedhe ...
  37. Kelabu 43
    Kelabu 43 14 april 2015 08:31
    0
    Padha wedi yen bisa "sengaja" nyelehake kethek saka swarga ing lemah - kaya Boeing ing Donbass, supaya bisa ngomong - miturut hukum boomerang.
  38. rus-5819
    rus-5819 14 april 2015 08:31
    0
    Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Marie Harf ujar manawa Washington prihatin babagan keputusan Moskow kanggo nyuplai sistem rudal S-300 menyang Iran.
    Kutipan saka: sgr291158
    Keprigelan wong Amerika ora kuwatir. Wis wong-wong mau pungkasan wektu terus-terusan wasir mengkene.


    Aja nyisir Tehran!
  39. U-47
    U-47 14 april 2015 08:35
    +2
    Deleng saka sisih liyane: kasur nduweni hak kanggo ngatasi masalah kanthi kuat karo pangembangan senjata nuklir dening Persia. S-300 dirancang kanggo nutupi fasilitas nuklir. Mangkono, kita bakal kanthi ora langsung nulungi Persia supaya bisa ngrampungake program nggawe senjata nuklir. Ayo terus ngunyah babagan kekancan Rusia-Iran.
    1. Gur
      Gur 14 april 2015 08:58
      +1
      Iran uga duwe cukup sawetara senjata liyane, nanging ora mbuwang dhewe ing sapa wae, kok sampeyan nganggep yen wis saperangan saka warheads, iku bakal langsung nggunakake mau pimpinan Iran kapindho langsung nolak pasokan gas kanggo Eropah, ngandika. ing teks biasa yen dheweke ora bakal nyabrang dalan Rusia lan dheweke duwe cukup klien ing papan kasebut (iki ana ing pungkasan taun kasebut)
      1. U-47
        U-47 14 april 2015 09:12
        0
        Kutipan: Gur
        ngandika ing teks kosong sing ora arep nyabrang dalan saka Rusia

        Ah, mulyane. Kanggo nangis. Kasunyatan bilih Erdogan arep menyang Iran kanggo diskon lan diskusi prospek, kalebu. transit gas menyang Eropah - iki piye wae ora pas menyang tesis saka uncompetitiveness Iran.
        Kutipan: Gur
        yen wis saperangan saka warheads, kang bakal langsung nggunakake

        Nah, ayo digawa kabeh menyang klub nuklir. Xoxlov padha. Ayo padha ngidini piyambak "saperangan saka warheads", apa ana.. Ora bakal digunakake.
  40. Henokh
    Henokh 14 april 2015 08:48
    0
    banjur iki bakal nyebabake keprihatinan serius, bisa uga bakal menehi sanksi, "ujare Ernest.


    Yen sampeyan ngganggu banget, ayo padha nampa Purgen - kabeh bakal dibusak kaya tangan. Kita wis suwe kuwatir babagan sanksi kasebut lan ora ana apa-apa - kekebalan mung mundhak saka infeksi saka sisih kulon.
  41. vkl-47
    vkl-47 14 april 2015 08:51
    0
    Keprihatinan AS .... mesthi saiki UAV-ne ora bakal bisa mabur tanpa hukuman
  42. 3vs
    3vs 14 april 2015 09:08
    0
    "Wedi AS adhedhasar 'tumindak destabilisasi Iran ing wilayah', utamane ing Yaman."
    Pernyataan sing menarik babagan pitakonan - Yaman dibom dening Saudis, lan Iran "destabilises".
    1. U-47
      U-47 14 april 2015 09:23
      +1
      Kutipan: 3vs
      Pernyataan sing menarik babagan pitakonan - Yaman dibom dening Saudis, lan Iran "destabilizes"

      boten menarik. Gerakan Syi'ah diilhami dening Iran.
  43. Alexey-74
    Alexey-74 14 april 2015 09:31
    +1
    Ngidini dheweke ketegangan lan mikir maneh yen ing kasus iki dheweke kudu ngadhepi masalah serius ing wilayah udara. Ingkang utama yaiku Iran nggunakake S-300 kanthi bener lan ora ngidini negara-negara kasebut ngrasakake impunity. Kita isih bakal nulungi Suriah, yen ora, kahanan ing kana dadi luwih rumit prajurit
  44. Gsh-18
    Gsh-18 14 april 2015 09:46
    0
    Quote: Wend
    Lan kutub lan gasket liyane kudu mabur ngguyu

    Kanggo nindakake iki, dheweke bakal cepet nrima xoxlostan minangka ANGGOTA Nata (sementara) lol
  45. bossynok
    bossynok 14 april 2015 09:53
    0
    Ngendi sing menarik saiki bab iki bakal dilampirake)))
  46. koksalek
    koksalek 14 april 2015 10:11
    0
    Tutup kasur, apa keprihatinan babagan pertahanan rudal sampeyan ing geyrop ora ngganggu sampeyan? Kene kita uga! Gosok menyang loreng lan ngilangke!
  47. atamankko
    atamankko 14 april 2015 10:32
    0
    Kuwatir iku apik.
  48. evm-2005
    evm-2005 14 april 2015 10:41
    0
    Ora ana sangsi yen dheweke bakal "rattle". Apa iku "langit mbukak" kanggo loro Israel lan saben wong sing pengin, digunakake iku 100 persen kesempatan kanggo rake malah ing nyedhaki tapel wates, lan ora mung siji mobil ing wektu.
    Swara sing nyenengake:
    "Washington nimbang kemungkinan nemtokke sanksi sepihak marang Federasi Rusia yen ana pasokan barang Rusia menyang Tehran minangka ijol-ijolan minyak," i.e. maneh pen_oss wis weruh PBB iki adoh lan ngirim menyang arah tartamtu. Iku kabeh struktur keamanan global sawise perang.
    Sampeyan bisa, mesthi, narik bear karo kumis. Sampeyan bisa nindakake iki kanggo sawetara wektu, nanging misale jek beruang wis kesel .....
  49. siera
    siera 14 april 2015 10:44
    0
    Padha ngirim instruktur saka kabeh ndonya bebarengan. Jendral-jendral sing bingung arep mateni Rusia. Lan Rusia dadi prihatin. Inggih, Israel. Prezik dheweke ora gelem lunga. Pancen dudu prajurite Rusia sing ngetokne pawon. Kene sampeyan njaluk iku.
  50. Dhukungan
    Dhukungan 14 april 2015 12:45
    0
    Sing dijupuk metu saka open. Cukup crita bab kompor kanggo mbaleni. Wong-wong Yahudi saka Jerman ngasilake dhuwit, nganti pirang-pirang taun Israel dadi gratis. Artikel nyedot