Review militèr

Isaikin: pasokan senjata kanggo militer Siria terus

67
Anatoly Isaikin, Direktur Umum Rosoboronexport, ing wawancara karo koran Kommersant dikonfirmasi informasi sing Rusia terus nyedhiyakake gaman menyang Siria. sumber iki laporan Flot.com.

BDK "Novocherkassk"

"Ana sawetara kesulitan karo transfer dana dolar, sing ngliwati bank-bank Amerika kanthi wektu tundha, nanging kita nemokake pilihan. Iki ora banget mengaruhi netepi kewajiban, "ujare Isaikin.

Dheweke nyathet yen amarga ora ana keputusan Dewan Keamanan PBB babagan sanksi marang Suriah, mula "kabeh kontak kita ing bidang kerjasama militer-teknis karo wong Siria pancen sah." "Ing wektu sing padha, Rusia nganggep kahanan ing wilayah kasebut lan nyedhiyakake mung senjata sing ora bisa digunakake nglawan negara liya," ujare direktur jenderal.

Institut Riset Perdamaian Stockholm sadurunge nglaporake yen saka 2008 nganti 2012, 71% senjata abot ing Suriah diwenehake dening Federasi Rusia. Pangiriman terus sawise wiwitan perang sipil. Nanging, jinis senjata apa sing diimpor menyang negara kasebut ora dingerteni kanthi pasti. Israel mratelakake prihatin banget babagan iki, wedi yen wong Siria bakal nampa SAM-300, sing bakal nyebabake akeh masalah kanggo Israel. penerbangan.

Media wis bola-bali nulis yen pangiriman senjata ditindakake dening kapal pendaratan gedhe saka Angkatan Laut Rusia, sing ajeg nelpon ing pelabuhan Siria Tartus, ing ngendi ana pusat logistik Rusia. Kapal-kapal iki malah nampa julukan "Syrian Express".

Ing September 2014, pers entuk tembung saka komandan Armada Segara Ireng, Alexander Vitko, sing "ngelingake" Vladimir Putin yen "transportasi laut militer ditindakake saka Novorossiysk menyang Crimea lan Suriah."

Kapal landing gedhe Rusia kacathet ngliwati Bosphorus "ana utawa bali" kaping pirang-pirang sasi. Taun iki, 3 lelungan menyang Mediterania wis ditindakake. Kampanye kasebut kanthi resmi diarani "rotasi sing direncanakake ing klompok Mediterania armada".

Tartus
Foto sing digunakake:
armada.com
67 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mig31
    mig31 14 april 2015 16:09
    + 40
    Kanggoku, Suriah, Serbia, Ukraina, Kuba - kaya Tanah Airku ....
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 14 april 2015 16:13
      + 34
      Rusia ora ninggalake sekutu ing alangan, sing dituduhake ing kasus Suriah.
      1. jawata volot
        jawata volot 14 april 2015 16:18
        + 19
        Quote: Raksasa Pikiran
        Rusia ora ninggalake sekutu ing alangan, sing dituduhake ing kasus Suriah.

        Suriah minangka pangkalan angkatan laut kita ing Mediterania, sekutu strategis strategis lan konsumen produk kompleks industri militer kita. Iku wektu kanggo pindhah adoh saka ngrungokake pendapat saka segara lan bank-bank Amérika.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. siberalt
        siberalt 14 april 2015 16:51
        +1
        Masalah ora ana ing sekutu lan sapa sing mbuwang, nanging nyatane yen operasi militer ing BV menyang segara. Deleng kertu. Ana wates beda. Utawa video Iran nglelebke "jerami" kapal induk Amerika. Kabeh luwih rumit. Lan komentar saka sembarang, malah paling "kehormatan" connoisseur - ilmuwan politik, cedhak karo makna, kaya sing saka predictors a la Nostradamus. hi
      4. Vladimir K.
        Vladimir K. 14 april 2015 18:20
        +1
        Oboronexport uga nggawe dhuwit babagan iki, nanging ing kahanan iki ora isin.
    2. waterdolaz
      waterdolaz 14 april 2015 16:23
      +7
      Cara pangiriman sing apik, ora ana bajingan sing wani alon-alon lan mriksa)))
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 14 april 2015 16:31
        +9
        Kutipan saka vodolaz
        Cara pangiriman sing apik, ora ana bajingan sing wani alon-alon lan mriksa)))

        Dadi ekspres Siria diwiwiti kanthi nyatane yen Inggris mbatalake asuransi kapal sipil Alaid sing disewa kanggo ngangkut senjata menyang Suriah, sing nyatane nglarang mlebu pelabuhan. Banjur BDK menyang segara. eseman
    3. Starover_Z
      Starover_Z 14 april 2015 16:27
      + 28
      Israel mratelakake prihatin banget babagan iki, wedi yen wong Siria bakal nampa SAM-300, sing bakal nyebabake akeh masalah kanggo penerbangan Israel.

      Para sedulur, apa sebabé kowé kudu mabur liwat Siria? Mabur liwat Saudi, mabur kidul...
      1. PlayerMan
        PlayerMan 14 april 2015 16:54
        +4
        Ya, ing umum, luwih becik wong Yahudi ora mabur, lan pancen ora kedutan
        1. Pertapa
          Pertapa 14 april 2015 17:17
          +4
          Kutipan saka pemain wong
          Ya, ing umum, luwih becik wong Yahudi ora mabur, lan pancen ora kedutan


          Dheweke kudu mabur menyang Iran nalika S-300 dipasang ing kana / embargo bubar diangkat dening Putin /. perlu kanggo mriksa sistem pertahanan udhara ing kahanan pertempuran ing cara diwasa. Wong Yahudi minangka calon paling apik kanggo iki, utamane yen nggunakake F-35 Amerika, sing dituku kanthi bantuan militer Amerika ing 2010.
    4. Arh
      Arh 14 april 2015 16:28
      +8
      Aku utamané kena ing desa Maalula !!! isih nganggo basa Aram kuna, sing diomongké Yésus!!!***
      1. Arh
        Arh 14 april 2015 16:33
        +5
        Kutipan saka arh
        Aku utamané kena ing desa Maalula !!! isih nganggo basa Aram kuna, sing diomongké Yésus!!!***



        Aku wis netesake luh!!!!!!!!!
    5. Geisenberg
      Geisenberg 14 april 2015 16:50
      + 15
      Kutipan saka: mig31
      Kanggoku, Suriah, Serbia, Ukraina, Kuba - kaya Tanah Airku ....


      Muni paradoks. Aku wong Serbia. Kanggo kula, Ukraina kaya sarang fasisme, umpamane. Loro-lorone sadurunge lan sawise. Lan Kuba muni kaya negara mati-hard, pejuang kamardikan bangga. Aku ora ngerti apa negara iki padha.
      1. Lunic
        Lunic 14 april 2015 18:15
        +2
        Ora kabeh Ukraina kaya ngono, lan ora kabeh wong ing kana kaya ngono.
    6. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 14 april 2015 19:47
      +4
      Sampeyan ndeleng, Israel ora seneng S-300, nanging sampeyan ora njaluk menyang wilayah udara Siria, banjur kabeh bakal penake.
  2. Lt. angkatan udara cadangan
    Lt. angkatan udara cadangan 14 april 2015 16:10
    + 13
    "" Sawetara kangelan padha disebabake transfer dana dollar sing liwati liwat bank-bank Amérika karo wektu tundha, nanging kita ketemu opsi. Iki ora akeh mengaruhi kasenengan saka kewajiban, "Isaikin ngandika.
    Maneh, kenapa nransfer dhuwit liwat bank-bank Amerika? Yen bisa liwat Cina ...
    1. Jan Krumins
      Jan Krumins 14 april 2015 16:16
      +2
      Kanthi wong Tionghoa, umume, sampeyan kudu luwih ati-ati. Tebih saking malaikat...
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 14 april 2015 16:19
        +6
        Quote: Jan Krumins
        Kanthi wong Tionghoa, umume, sampeyan kudu luwih ati-ati. Tebih saking malaikat...

        Umumé, Bank Brix saiki wis didegaké, bisa uga setuju karo negara sing melu, lan nggunakake bank iki kanggo pamukiman antarane negara kanggo pasokan pertahanan, industri, lsp.
    2. Sanyl1
      Sanyl1 14 april 2015 16:31
      +8
      Kanggo alesan prasaja yen kabeh pamukiman ing dolar mung bisa digawe liwat bank-bank Amérika, lan pamukiman ing rubles mung liwat bank-bank Rusia, lan liwat China, mung pamukiman ing yuan bisa digawe. Sampeyan ora bisa ngirim dolar langsung saka bank menyang bank, ngliwati bank koresponden ing Amerika Serikat. Iki minangka praktik perbankan standar sing ora bisa dilewati. Mung kanthi ngganti mata uang. Sampeyan bisa, contone, mbayar ing Euros liwat anak perusahaan saka Sberbank utawa VTB ing Eropah.
      1. Lt. angkatan udara cadangan
        Lt. angkatan udara cadangan 14 april 2015 16:40
        0
        Kutipan saka Sanyl1
        Kanggo alesan prasaja yen kabeh pamukiman ing dolar mung bisa digawe liwat bank-bank Amérika, lan pamukiman ing rubles mung liwat bank-bank Rusia, lan liwat China, mung pamukiman ing yuan bisa digawe. Sampeyan ora bisa ngirim dolar langsung saka bank menyang bank, ngliwati bank koresponden ing Amerika Serikat. Iki minangka praktik perbankan standar sing ora bisa dilewati. Mung kanthi ngganti mata uang. Sampeyan bisa, contone, mbayar ing Euros liwat anak perusahaan saka Sberbank utawa VTB ing Eropah.

        Dadi perlu kanggo nggawe mata uang siji negara Brix, ora bakal ngganti mata uang nasional negara peserta, nanging bakal nglengkapi.
    3. Kucing
      Kucing 14 april 2015 19:47
      0
      Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
      Maneh, kenapa nransfer dhuwit liwat bank-bank Amerika? Yen bisa liwat Cina


      Lan apa bab Cina? Apa, sampeyan ora bisa nransfer dhuwit menyang saben liyane?
  3. ora Russian
    ora Russian 14 april 2015 16:10
    +9
    Nguatake, nguatake, lan nguatake maneh ing Tartus.
  4. Khagysh
    Khagysh 14 april 2015 16:11
    +1
    "ROSOBORONEXPORT" dianggo
  5. Ohtsistem
    Ohtsistem 14 april 2015 16:11
    +2
    "Kommersant" ngonfirmasi informasi yen Rusia terus nyedhiyakake senjata menyang Suriah
    Akeh gaman sing apik lan berkualitas, kaya ngono, kanggo mbantu kanca ... kanggo tujuan sing apik hi
  6. Penjaga tahta
    Penjaga tahta 14 april 2015 16:11
    + 12
    Israel mratelakake prihatin banget babagan iki, wedi yen wong Siria bakal nampa SAM-300
    Betapa ayu terjemahan ing basa diplomatik saka tembung "telek karo bata" muni ngguyu
    Umumé, dudu masalah transportasi menyang BDK lan udhara. Iku luwih gampang kanggo menehi ngiringan kanggo transports normal, ing mratelakake panemume.
  7. ZORKA76
    ZORKA76 14 april 2015 16:12
    +7
    Yen sampeyan wis nulungi, mula sampeyan kudu nulungi, nanging saiki mung katon ... Wektu kanggo Solntsepekov liyane lan "Winnie the Poohs" menyang steppes Suriah sing cerah, bisa uga para tamu bakal bali menyang papan kasebut. asale saka....
    1. samarin1969
      samarin1969 14 april 2015 16:45
      -1
      Iki komentar paling apik, aku ora duwe apa-apa kanggo nambah
    2. Pissarro
      Pissarro 14 april 2015 16:53
      +6
      Kepiye sampeyan ngerti babagan isi Siria Express? Kasunyatan manawa Assad wis mbuwang kabeh sampah sing diklumpukake ing saindenging jagad sajrone 4 taun tanpa henti, paling ora ana babagan aliran amunisi lan suku cadang sing gedhe banget, nanging ing urip nyata babagan pasokan kebak atusan ewu sing terus berjuang. tentara
      1. Yasen Ping
        Yasen Ping 14 april 2015 18:58
        +1
        Aja lali yen Iran nulungi, lan kayane malah DPRK.
  8. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 14 april 2015 16:12
    +3
    "Sawetara kesulitan disebabake transfer dana dolar, sing ngliwati bank-bank Amerika kanthi wektu tundha,


    Sawise maneh, aku yakin yen sampeyan ora bisa duwe bisnis, kontrak normal karo WASHINGTON, wong lanang lokal tansah ngupayakake kabeh sanksi marang kita.

    Lan ASAD butuh bantuan, tanpa bantuan kita dheweke lan SYRIA ora bisa urip ... bakal ana kekacauan Libya.
    1. Pissarro
      Pissarro 14 april 2015 16:57
      +5
      Iku bakal luwih elek tinimbang lam Libya, bakal ana ontran-ontran Kristen lan Syi'ah kaya ing Irak, mung karo prabédan sing ana sawetara wong ing Irak, lan sawetara yuta ing Suriah.
  9. Aero
    Aero 14 april 2015 16:13
    +5
    Ing taun 1977 aku ngunjungi Tartus, akeh kenangan sing nyenengake, perlu kanggo nggedhekake lan nguatake basis, mesthi.
  10. Usernobot
    Usernobot 14 april 2015 16:15
    0
    Kita wis mindhah tapel wates lan wates sekutu kita menyang pangkalan NATO, saiki kita bakal nguatake saiki, supaya ora ana sing pengin ngganggu.
  11. SkiF_RnD
    SkiF_RnD 14 april 2015 16:15
    +2
    Tanpa kemajuan global, kasempatan Assad kanggo njupuk lan menang perang ora nol. Iku mung perang maneh ... Ing kene, pancen, nasib Suriah ana ing tangan Rusia. Yen kita ora nindakake apa-apa, dheweke bakal klelep ing getih.
    1. Pissarro
      Pissarro 14 april 2015 17:01
      +1
      Lelucon iku saka sisih ngelawan dheweke uga ngerti yen ora bakal bisa ngalahake Assad tanpa kemajuan global. Ana buntu nyata lan perang attrition, Assad pancen numpes militan saka negara-negara Arab sing miskin Sunni kanthi pengangguran sing akeh. , ngomong nganggo basa militer. ISIS ora ana watesan lan jumlah geng mung diwatesi amarga angel nyuplai dheweke.
  12. Yohan Palych
    Yohan Palych 14 april 2015 16:15
    + 14
    Carane Shuttle wis diganti wiwit 90s.
    Nyengsemaken!
  13. sasha52ru
    sasha52ru 14 april 2015 16:20
    +3
    Ing Suriah, ing kutha Tartus, mung ana MTO Rusia! Lan yen ana pangkalan lengkap Angkatan Laut Rusia ing kana, "Syrian Express" ora bakal kapisah lan ora kanthi kapal pendaratan gedhe, nanging kanthi konvoi kabeh kaya Perang Dunia II !!!! Sing bakal nyenengake....
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 14 april 2015 16:35
      0
      Kutipan: sasha52ru
      Lan yen ana pangkalan lengkap Angkatan Laut Rusia ing kana, "Syrian Express" ora bakal kapisah lan ora kanthi kapal pendaratan gedhe, nanging kanthi konvoi kabeh kaya Perang Dunia II !!!! Sing bakal nyenengake....

      Kanggo apa? Konvoi nyuda aliran kargo amarga demurrage kapal sing wis dimuat nalika ngunggahake liyane lan mbentuk konvoi ing pelabuhan keberangkatan lan demurrage kapal sing padha ing baris kanggo unloading ing plabuhan tujuan. Siji-sijine plus KOH yaiku nyuda kerugian nalika transisi saka tumindak armada musuhan.
  14. Tribun
    Tribun 14 april 2015 16:24
    +1
    Kenapa Rusia ndhukung Suriah?

    Miturut pendapat kita, kepala Pusat Studi Strategi Eurasia ing Universitas Tsinghua, Wu Dahui, menehi jawaban sing akurat banget kanggo pitakonan iki: "Ing Timur Tengah, Rusia duwe rong sekutu sing dipercaya - Suriah lan Iran ... Rusia percaya yen kekuwatan ing Suriah dibusak, Iran bakal dadi langkah sabanjure. Rusia wedi yen ing mangsa ngarep intervensi uga bakal diarahake menyang negara sekutu kaya Rusia, lan malah, paling kamungkinan, ing tahap sabanjure kanggo negara-negara CIS lan negara-negara Asia Tengah. A veto ing draf resolusi ing Suriah, nyatane, nyuda implementasine maneh model iki.

    PS Rusia nduweni kapentingan utama ing wilayah iki. Pelabuhan Siria Tartus mung siji-sijine pangkalan militer Rusia ing njaba negara, uga Rusia melu perdagangan senjata karo Suriah kanthi jumlah luwih saka 4 milyar dolar AS, kontrak sing relevan durung rampung.
    1. saag
      saag 14 april 2015 17:09
      +1
      Kutipan saka Tribuns
      Kenapa Rusia ndhukung Suriah?

      Ya, amarga yen Assad dicopot, pipa gas Qatar menyang Eropa bakal ditindakake lan Gazprom kudu kecut, mung
      1. Pissarro
        Pissarro 14 april 2015 18:45
        +4
        Bener, iki alesan utama perang. Aku kerja ing Teluk Persia, aku maca pers dheweke. Wiwitane dheweke nyoba setuju karo Assad babagan pipa, koran-koran kebak gambar karo syekh. Nanging setuju karo pipa bakal tegese ngrusak Rusia, sanajan ing wektu sing padha entuk pirang-pirang milyar ing transit. , dheweke miwiti perang kanthi tangan sampah saka kabeh milyar jagad Arab. Assad minangka sekutu, akeh sing bakal tuku pipa
  15. ratfly
    ratfly 14 april 2015 16:26
    +6
    Kasur dhewe, tanpa disadari, meksa Rusia dadi kekuwatan donya. dipeksa bruwang kanggo nyusup metu saka den ... Nah, saiki - mlayu!
  16. atamankko
    atamankko 14 april 2015 16:30
    +1
    Iki kudune wis suwe ditindakake.
  17. evm-2005
    evm-2005 14 april 2015 16:33
    +1
    Wiwit BDK scurrying bolak-balik, padha ora nggawa gingerbread. Mesthi, Suriah ora bisa ditinggalake.
  18. sasha52ru
    sasha52ru 14 april 2015 16:39
    0
    "Sawetara kangelan disebabake transfer dana dolar sing ngliwati bank-bank Amerika kanthi wektu tundha"
    Umumé, aku ora ngerti apa neraka kabeh liwat bank-bank Amérika, Ladies smeared karo madu kanggo kita. Ing wayahe padha bisa njupuk lan beku kabeh dhuwit! Apa sing ora diidini liwat bank kita???
    Kayane urip bakal dadi luwih apik mung nalika PNS lan pejabat mandheg nyimpen lan nransfer dhuwit liwat gunung! Lan anak-anake bakal manggon lan sinau ing omah ing tanah air lan kanggo kabecikan ing tanah air!
  19. Ular AAA
    Ular AAA 14 april 2015 16:54
    0
    Quote: Raksasa Pikiran
    Rusia ora ninggalake sekutu ing alangan, sing dituduhake ing kasus Suriah.

    Quote: Raksasa Pikiran
    Rusia ora ninggalake sekutu ing alangan, sing dituduhake ing kasus Suriah.

    Inggih, inggih! Putin dudu Medvedev, lan sing nggawe aku seneng! Sayange Medvedev bocor Gaddafi!
    1. Corsair
      Corsair 14 april 2015 17:09
      +1
      Kutipan: Serpent AAA
      Inggih, inggih! Putin dudu Medvedev, lan sing nggawe aku seneng! Sayange Medvedev bocor Gaddafi!

      Apa sampeyan mikir Putin ora ngerti? Apa sampeyan yakin yen Medvedev nggawe keputusan serius? Gaddafi main karo EU lan digabungake kanthi tujuan, bisa uga ujar kanthi indikatif - yen sampeyan pengin dadi kanca karo EU - mangga deleng apa revolusi lan "demokrasi" saka negara maju sing ndadékaké, kekancan lan pitulungan karo EU, nalika kita ndeleng, kadhangkala Samsaya Awon lan Samsaya Awon saka sanksi dhewe, lan Amerika Serikat bisa uncalan nalika sembarang, padha wis sah diwènèhaké.
      Kita, mesthine, ndhelikake sawetara bahan kanggo kemungkinan pemerasan kepala negara-negara Uni Eropa lan tekanan ing masalah tartamtu.
      1. Ular AAA
        Ular AAA 14 april 2015 17:16
        +1
        Bisa uga Medvedev nindakake iki ora tanpa kawruh, nanging dheweke dadi presiden, iki kasunyatan, lan ing mangsa presiden ana akeh kayu bakar sing rusak, aku ora pengin dhaptar, lan rating Putin saiki ora. iso dibandhingke karo Medvedev, sanajan aku ora admirer ardent, mung kasunyatan, lan Libya ana sekutu kita!!!
      2. Kucing
        Kucing 14 april 2015 19:55
        +2
        Kutipan saka Corsair.
        Apa sampeyan mikir Putin ora ngerti? Apa sampeyan yakin yen Medvedev nggawe keputusan serius?


        +10000 Sampeyan malah ora bisa dipercaya karo cocog
    2. Pissarro
      Pissarro 14 april 2015 18:53
      +5
      Gaddafi bocor dhewe, dheweke nyimpen rampasan ing bank-bank Eropa, ora modernisasi tentara, ora tuku senjata, lan sing paling penting, ora nggawe aparat negara. intelijen, layanan khusus, lembaga penegak hukum, tentara?
      1. Ular AAA
        Ular AAA 14 april 2015 20:11
        +1
        Sampeyan malah ora bisa argue sing bodho, nanging padha bisa dileksanakake veto lan banjur kabeh ana beda karo Libya!
  20. Komentar wis dibusak.
  21. komentar
    komentar 14 april 2015 17:00
    +1
    Quote: Raksasa Pikiran
    Rusia ora ninggalake sekutu ing alangan, sing dituduhake ing kasus Suriah.

    Lan karo Abkhazia lan kidul. Ossetia lan umume, nalika Rusia ora dikhianati, dheweke ora nate ngiyanati sapa wae.
    1. Pissarro
      Pissarro 14 april 2015 18:56
      0
      Inggih, rezim Najibullah digabungake dening Federasi Rusia ing Afghanistan. Bener, nalika iku Rusia beda, Yeltsin lan Kozyrev. Nanging isih, iku apa
  22. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 17:05
    0
    Minus set, putus. Wong-wong, bukak mripatmu, ing endi wong-wong Yahudi, ana SUSAH lan iki dudu anti-Semitisme. Bukak mripatmu, NDELENG
    1. Wiruz
      Wiruz 14 april 2015 18:54
      0
      Minus set, putus. Wong-wong, bukak mripatmu, ing endi wong-wong Yahudi, ana SUSAH lan iki dudu anti-Semitisme. Bukak mripatmu, NDELENG

      Apa dheweke ngomong dheweke ngerti? belay Lan apa bab wong Yahudi?
  23. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 17:08
    0
    Deleng ing Ukraina, sing muddied kabeh?
    1. komentar
      komentar 14 april 2015 17:14
      +1
      Amerika Serikat ora mung ing Ukraina, nanging ing saindhenging donya. Ing ngendi wae ana perang, kerusuhan lan kekacauan. Amerika minangka penyakit sing paling mbebayani ing bumi.
  24. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 17:10
    0
    kapten, valtsman. Inggih?
  25. 16112014nk
    16112014nk 14 april 2015 17:10
    +1
    Ing taun 1990, dheweke mabur karo klompok turis saka Moskow menyang Suriah. Dheweke mabur menyang Damaskus, manggon ing hotel bintang lima sing dibangun dening Prancis kanggo utusan ing kongres Partai Ba'ath. Dheweke lelungan ing Homs, Malula, Latakia. Ing Damaskus, kita ana ing Pusat Persahabatan Soviet-Syria. Ing ngleboke menyang tengah ana loro prajurit karo "Kalash". Saben uwong wiwit njupuk gambar karo wong-wong mau, amarga. ing wektu iku endah. Iku ora bakal surprise sapa saiki sing policeman karo senapan mesin ing tengah Moscow, nanging banjur ... Sikap marang Rusia apik banget. Luwih saka Latakia lelayaran ing kapal "Lev Tolstoy" ing wayah sore menyang Siprus. Nalika padha ngenteni munggah kapal ing dermaga, padha nyanyi lagu karo kabeh grup kanggo gitar. Wong Siria kang padha nyambut gawe ana ing plabuhan padha teka, ngadeg ing pinggir, padha nyawang aku kaya wong manca.
  26. pionir lawas
    pionir lawas 14 april 2015 17:19
    +4
    Asar, apa wae, Bashad - aku dudu jodho lan dudu bapak baptis. Nanging wong Siria, nglayangake gendera negaraku, kanthi nangis, nalika matur nuwun marang Rusia amarga nyingkirake bom NATO - wong ora asing. Aku ora bakal ngomong kanggo Donbass ing tape iki.
    1. Pissarro
      Pissarro 14 april 2015 19:00
      +6
      Assad mung sekutu sing paling setya. Sing paling setya ing kabeh. Kita kudu ngormati lan mbantu. Yen dheweke setuju karo pipa gas Qatar menyang Eropa ing 2011, dheweke bakal duwe milyaran, lan Gazprom bakal dadi pesaing serius. Dheweke milih perang, karusakan, nanging ora ngiyanati kita.
  27. Shadows
    Shadows 14 april 2015 17:20
    +1
    Kutipan saka: Starover_Z
    Israel mratelakake prihatin banget babagan iki, wedi yen wong Siria bakal nampa SAM-300, sing bakal nyebabake akeh masalah kanggo penerbangan Israel.

    Para sedulur, apa sebabé kowé kudu mabur liwat Siria? Mabur liwat Saudi, mabur kidul...

    Dheweke ora mabur maneh sawise ngirim S-300 menyang Iran
  28. GUN murni
    GUN murni 14 april 2015 17:20
    +1
    Kutipan saka Khagysh
    "ROSOBORONEXPORT" dianggo

    Kabeh padha turu! Ngadhepi lantai! "ROSOBORONEXPORT" dianggo keprungu ngguyu
  29. Shadows
    Shadows 14 april 2015 17:22
    0
    Meri meneng.
  30. Kelevra
    Kelevra 14 april 2015 17:40
    0
    Apa wong Israel sing sombong. Dheweke kuwatir yen Suriah duwe sistem pertahanan udara S-300. Dadi kenapa sampeyan mlebu ing wilayahe? Dheweke luwih ringkih tinimbang Israel lan, kanthi logis, lan prinsip, dheweke ora bisa lan ora bakal nyerang Israel! Mulane , padha ora bakal ngomong bab apa-apa - banjur serangan Siria ing Israel iku omong kosong.Mulane, aviation Israel, ana apa-apa kanggo mbuwang tantrum!
    1. Yasen Ping
      Yasen Ping 14 april 2015 19:13
      +2
      Sombong lan ora sopan, Suriah bakal duwe sawetara sistem pertahanan udara berteknologi tinggi lan Iskanders pendidikan.
  31. 23424636
    23424636 14 april 2015 18:04
    +1
    Misteri agung para suci Ortodoks Siria lan nyuwek Gréja Antiokhia Kakaisaran Ottoman. Rasul Paulus lan Saint Elia. sing nyuwun kamenangan Rusia saka Ibune Gusti Allah ora dilalekake lan nuntut partisipasi, sayang banget yen Gréja Ortodoks Rusia ora nimbali anak-anake kanggo mbela Ortodoks lan kanthi lembut ngukum petualangan mungsuh.
  32. Prishelec
    Prishelec 14 april 2015 19:34
    0
    Artikel iki nentremake atiku, matur nuwun kanggo penulis, nanging bubar ing artikel dheweke ujar manawa anggota ISIS ana 6 kilometer saka istana Assad ... Aku kuwatir banget, mula ora kabeh dadi sedhih.
  33. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 19:34
    0
    Nuwun sewu purun! Aku ora pengin nyinggung sapa wae! Aku nglawan wong Yahudi, padha ala. Ora ana sing mbantah kosok baline (amarga ora ana) HAHA?
    1. Kucing
      Kucing 14 april 2015 20:00
      +1
      Kutipan saka pemain wong
      PlayerMan
      belay

      Overplayed? belay
  34. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 19:36
    +1
    Minus, nglangi.
  35. pvv113
    pvv113 14 april 2015 19:59
    +3
    Israel mratelakake prihatin banget babagan iki, wedi yen wong Siria bakal nampa SAM-300, sing bakal nyebabake akeh masalah kanggo penerbangan Israel.

    Yèn Israèl ora mèlu-mèlu ing Siria, mesthi ora ana sing perlu kuwatir. Lan ZRK-300 minangka senjata pertahanan, ora nyerang hi
  36. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 21:14
    +2
    Yahudi minus? Oh nggih! ngguyu
    1. jaket quilted
      jaket quilted 14 april 2015 21:21
      +2
      Kita kudu nyuplai senjata kanthi cepet, kalebu sistem S-300 lan Suriah (supaya bisa nglindhungi dhewe saka serangan Israel sing agresif banget) lan miwiti persiapan kanggo nyebarake pangkalan angkatan laut lengkap ing Tartus.
  37. PlayerMan
    PlayerMan 14 april 2015 21:32
    0
    wong lanang! Aku arep pitutur marang kowe, aku ora nemokake Amerika, nanging mungkasi pooping kupu. Bukak mripatmu, mungsuh padha karo kita.