Review militèr

Militer Rusia bakal nindakake latihan ing Armenia, Primorye lan wilayah Samara

11
Prajurit Rusia wis miwiti latihan taktis batalyon ing papan latihan Alagyaz, dumunung ing tlatah Armenia.

Militer Rusia bakal nindakake latihan ing Armenia, Primorye lan wilayah Samara


"Luwih saka 1 personil militer lan udakara 300 senjata lan peralatan militer melu latihan, kalebu tank, instalasi artileri lan mortir sing digerakake dhewe, uga senjata pasukan pertahanan udara, "kutipan pers saka Distrik Militer Kidul RIA. "Kabar".

Kajaba iku, layanan pers Pasifik armada informs sing minggu sabanjuré ing Primorye maneuvers bakal dianakaké karo kebangkrutan saka udhara lan segara pasukan serangan sawise asil mriksa kanggo mangsa mangsa.

"Pemeriksaan pungkasan bakal diakhiri karo latihan taktik batalyon (BTU) kanthi pendaratan pasukan serangan laut lan udhara kanthi geni langsung, sing bakal ditindakake ing Cape Klerka ing distrik Khasansky minggu ngarep," cathetan layanan pers.

Luwih saka 800 personel militer, udakara 10 kapal perang, helikopter lan pesawat bakal melu latihan kasebut.

Layanan pers Distrik Militer Tengah nglaporake manawa unit penjaga perdamaian kabupaten wis rampung latihan, sajrone tugas-tugas digarap kanggo nyuda konflik bersenjata simulasi.

"Sawise nuntut penarikan senjata, komandan unit mutusake kanggo numpes kendaraan lapis baja saka formasi bersenjata sing ora gelem ninggalake wilayah operasi perdamaian. Nggunakake peluncur granat RPG-22, RPG-26 lan AGS-17, senapan bermotor nyerang target stasioner lan obah saka posisi tembak sing mbukak lan saka papan perlindungan.

Distrik Militer Barat uga nganakake audit sawise asil musim dingin.

"Kru kendaraan tempur kudu nindakake latihan tembak kontrol kanthi tembakan artileri biasa saka tank T-90 paling anyar, T-72B3 lan T-80 sing dimodernisasi kanthi jero, kendaraan tempur infanteri BMP-2 lan pembawa personel lapis baja BTR-80, uga lulus standar kanggo nyopir pertempuran lan peralatan khusus, "ujare layanan pers distrik.

Secara total, luwih saka 10 ewu personel militer bakal melu manuver.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. RUSOIVAN
    RUSOIVAN 15 april 2015 06:11
    +4
    Piwulang liyane: apik lan beda!
    1. ltshyi01
      ltshyi01 15 april 2015 06:25
      +1
      sawetara latihan kuwi ora bisa nanging bungah-bungah, iki latihan banget kanggo pasukan, lan siji bab, demonstrasi lan alamat tanggi.
  2. Yarik
    Yarik 15 april 2015 06:21
    +1
    › VO, Acara
    Militer Rusia bakal nindakake latihan ing Armenia, Primorye lan wilayah Samara

    ...lan wilayah Saarema wassat
    1. Dembel77
      Dembel77 15 april 2015 06:43
      +1
      ya wis!! Bener, dheweke wis njupuk tentara akhir-akhir iki - lan nyenengake! Ingkang utama ing kene, kaya sing dakkarepake dhewe, yaiku pangembangan interaksi kabeh cabang angkatan bersenjata karo saben liyane, miturut panggunaan komunikasi teknologi modern. Elektronik, elektronik lan elektronik liyane! Ing perang non-kontak modern, iki bakal mbantu supaya ora ana kerugian sing ora perlu ing antarane personel!
      1. langgeng motor
        langgeng motor 15 april 2015 10:54
        0
        Mesthine kudu mbengok: - I-I-I-I-I-I-I-I-z-z-z-z-z-z!!! Banjur sambungan, sambungan ... wassat
  3. aszz888
    aszz888 15 april 2015 06:35
    0
    "Kabeh piwulang iku becik, pilihen manut seleramu!"
    Tanpa sinau, ora ana katrampilan.
  4. siberalt
    siberalt 15 april 2015 07:21
    +1
    Bakal menarik kanggo ngerti reaksi warga ing Armenia (Gyumri) lan posisi Azerbaijan babagan latihan kasebut.
    1. Anaconda
      Anaconda 15 april 2015 08:05
      0
      Quote: siberalt
      Bakal menarik kanggo ngerti reaksi warga ing Armenia (Gyumri) lan posisi Azerbaijan babagan latihan kasebut.

      Azerbaijan, kaya biasane, bakal ngomong yen Armenia wis dikuwasani dening Rusia wassat .
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 15 april 2015 08:19
        0
        Kutipan saka anakonda
        Azerbaijan, kaya biasane, bakal ngomong yen Armenia wis dikuwasani dening Rusia

        Aku ora ngerti babagan pendhudhukan Rusia ing Armenia, nanging pasar Rusia wis suwe dikuwasani dening Azerbaijan lan Armenia. wassat
  5. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 15 april 2015 07:50
    +1
    saben dina kanthi temen-temen bungah ing warta kaya ngono!
  6. POMAH
    POMAH 15 april 2015 11:15
    0
    sinau seni bela dhiri kanthi cara nyata!
  7. Knight Rider
    Knight Rider 15 april 2015 18:44
    +1
    Dijogo! prajurit
    1. igor1981
      igor1981 19 april 2015 09:43
      0
      Foto sing ayu.