Review militèr

Washington lan Brussels keganggu dening kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang Moskow

39
Departemen Luar Negeri AS wis nyatakake prihatin babagan kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang Moskow. Kunjungan Kammenos menyang Rusia bakal suwene rong dina lan rampung sesuk. Sajrone wektu iki, kepala kementerian pertahanan Yunani bakal ketemu karo mitra Rusia lan ngomong ing konferensi babagan masalah keamanan. Ing rapat karo Sergei Shoigu, miturut media Yunani, Menteri Pertahanan Yunani bakal ngrembug masalah pasokan tentara sing ora diganggu karo komponen sistem pertahanan udara S-300 lan Tor-M1, sing ana ing layanan karo tentara Yunani. .

Washington lan Brussels keganggu dening kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang Moskow


Kunjungan Kammenos menyang Rusia nyebabake reaksi sing ora jelas ing markas NATO ing Brussels (Yunani minangka anggota saka Alliance Atlantik Utara).

RIA News menehi terjemahan saka pecahan materi saka koran "Vima":

Departemen Luar Negeri AS kepengin ngerti ing tingkat apa Yunani bakal diwakili ing konferensi keamanan. Lan iki sawetara dina sadurunge kunjungan menyang Washington dening Menteri Luar Negeri Yunani Nikos Kotzias, sing bakal ketemu karo mitra Amerika John Kerry lan penasihat keamanan nasional AS Susan Rice.


Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca? Utawa tentara Yunani uga dianggep Washington sacara eksklusif minangka legiun Amerika manca ... Apa AS ora akeh banget legiun manca? ..

Sadurunge wiwitan konferensi keamanan ing Moskow, pimpinan NATO mrentahake negara-negara sing dadi anggota Aliansi Atlantik Utara supaya ora gelem melu konferensi kasebut utawa diwakili ing "tingkat sing sithik banget." Yunani, ketoke, ora nggatekake pesenan kasebut.
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Daniel
    Daniel 15 april 2015 13:46
    +6
    Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca? Utawa tentara Yunani uga dianggep Washington sacara eksklusif minangka legiun Amerika manca ... Apa AS ora akeh banget legiun manca? ..

    Ana liyane sing luwih menarik. Kepiye carane wong Yunani mbayar komponen kasebut?
    1. Metallurgist
      Metallurgist 15 april 2015 13:48
      + 14
      - Honduras kuwatir aku.
      - Aja ngeruk dheweke (c)

      Nah, kaya iki.
      1. Gsh-18
        Gsh-18 15 april 2015 22:46
        +1
        Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca? Utawa tentara Yunani uga dianggep Washington sacara eksklusif minangka legiun Amerika manca ... Apa AS ora akeh banget legiun manca? ..

        Negara-negara ngamuk amarga ana alesan. Yunani resmi ing NATO. Lan NATO, kaya sing sampeyan ngerteni, dikelola dening negara-negara, amarga sejatine ngemot blok iki kanggo pengaruh global dhewe.
        Banjur, anggota NATO (tanpa takon lol ) menyang kemah "mitra" lan tumindak ing kono kanthi cara sing ramah lan (oh, medeni !!!) nyimpulake kesepakatan lan perjanjian militer sing ora sah ing kana! belay duka
        Ora, uga, mikir dhewe, yen, umpamane, Menteri Pertahanan Belarus digulung nganti dina Sabat, nyuwun pangapunten, KTT NATO tanpa ngomong apa-apa marang sapa wae ing CSTO! Kita uga ora seneng banget. lol
        Kasur ing nesu ngguyu
        Lan iki gud apik
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 15 april 2015 13:49
      +3
      Kita malah bisa njupuk Yunani ing swiwi kita yen ninggalake NATO.
      1. figwam
        figwam 15 april 2015 13:57
        +3
        Perepidosy digunakake kanggo kemudi kabeh donya, nanging setir wis wiwit nyandhang metu, lan drisch setir.
      2. Metallurgist
        Metallurgist 15 april 2015 14:04
        +3
        Ing ngisor gendheng? Yen mung dhukungan politik sing diwenehake, mula aku.
        Lan ekonomi, Yunani ing iki, heh, heh ... uga, apa neraka.
        1. Daniel
          Daniel 15 april 2015 14:23
          0
          Quote: Metallurgist
          Ing ngisor gendheng? Yen mung dhukungan politik sing diwenehake, mula aku.
          Lan ekonomi, Yunani ing iki, heh, heh ... uga, apa neraka.

          Kasunyatane yaiku wong Yunani ora butuh dhukungan politik. Mung menehi wong kesed iki adonan.
          1. Darek
            Darek 15 april 2015 19:23
            0
            Kutipan saka Daniel
            Kasunyatane yaiku wong Yunani ora butuh dhukungan politik. Mung menehi wong kesed iki adonan.

            pancen bener. Lan kanggo wong-wong sing minus, luwih becik sinau sejarah Yunani ing periode pungkasan. Ya, mungkin dudu sing pungkasan. Utamane, wektu kasebut (tengah abad kaping XNUMX), nalika wong Yunani, sing wis ngatur pamisah kanggo kita, terus lelungan menyang Muscovy lan njaluk bantuan.
            Ing tangan siji, apik yen Yunani, kanthi kabijakan, ngenalake ketidakseimbangan menyang sistem EU sing wis rusak. Nanging sampeyan kudu ngati-ati kanggo ndhukung dheweke. Ora padha karo jam, miturut pakulinan sejarah, dheweke bakal njagong ing gulu. Lan nalika ditakoni kanthi sopan, dheweke uga bakal nyebutake jeneng sing wis ditindakake. Ora pisanan, kanthi cara.
            1. Panco
              Panco 15 april 2015 20:53
              0
              Kutipan saka Darek
              nalika wong Yunani, wis ngatur pamisah kanggo kita,

              Yunani ngatur pamisah kanggo kita, wong Yahudi revolusi, nanging ing ngendi Rusia ing wektu iku, aja nulis omong kosong, ngremehake dhewe.
    3. pensiunan
      pensiunan 15 april 2015 13:50
      +3
      Kutipan saka Daniel
      Ana liyane sing luwih menarik. Kepiye carane wong Yunani mbayar komponen kasebut?

      Wilayah kanggo pangkalan militer kita, mungkin ... aran
      1. Wend
        Wend 15 april 2015 13:53
        +4
        Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca?

        Wiwit aku ilang rasa kasunyatan lan dadi ora cukup ngguyu
      2. nerd.su
        nerd.su 15 april 2015 15:12
        0
        Lan apa, dheweke bakal menehi sawetara pulo ... Dheweke duwe akeh.
      3. horisontal05
        horisontal05 16 april 2015 07:28
        0
        Dheweke duwe akeh pulo. Saperangan luwih, telu kurang.)))
    4. Sakmagon
      Sakmagon 15 april 2015 13:53
      +6
      Departemen Luar Negeri AS pengin ngerti ...

      ... menyang arah ngendi dheweke kudu maju?
      Lha yen"Menteri Pertahanan Yunani (Negara NATO) ngrembug masalah (bertentangan karo pedoman AS) pasokan tentara tanpa gangguan karo komponen kanggo sistem pertahanan udara S-300 lan Tor-M1 (lan dudu tuku conto Amerika anyar) "...
      ...banjur ngidul, bocah-bocah, ngidul! Panah abang ing kompas...
    5. Starover_Z
      Starover_Z 15 april 2015 15:34
      +1
      Sadurunge wiwitan konferensi keamanan ing Moskow, pimpinan NATO mrentahake negara-negara sing dadi anggota Aliansi Atlantik Lor supaya ora gelem melu konferensi kasebut utawa diwakili ing "tingkat sing sithik banget".

      Konferensi kasebut katon minangka regional lan "ora ngeruk" Amerika.
      Lan wong Yunani apik banget! Apa sing kedadeyan ing Eropa lan Timur Tengah, bisa kena pengaruh khusus, mula Departemen Luar Negeri bisa "mlaku"!
      1. jj
        jj 15 april 2015 16:45
        0
        Wong ngomong:
        Hillary Clinton kudu Monica Lewinsky minangka Wakil Presiden
    6. Komentar wis dibusak.
    7. conetite
      conetite 15 april 2015 19:50
      0
      Mungkin pangkalan militer Rusia, bakal dadi kejutan kanggo kabeh jagad.
    8. Gsh-18
      Gsh-18 15 april 2015 23:00
      0
      Kutipan saka Daniel
      Ana liyane sing luwih menarik. Kepiye carane wong Yunani mbayar komponen kasebut?

      Dhuwit epstessno! uga:
      Kasetyan kanggo reorientasi transit gas kita, uga lobi ing antarane anggota NATO lan Uni Eropa! Kita maca ing antarane garis (kita ngetutake gerakan tangan eseman ) Iki zhzhzhzhzhzh ora sembrono!
    9. horisontal05
      horisontal05 16 april 2015 07:24
      0
      Aku padha bakal nemokake iku. Kanggo senjata Amer sing dileksanakake ing wong-wong mau, padha mbayar rega, sanajan ing mundhut kanggo awake dhewe.
  2. jawata volot
    jawata volot 15 april 2015 13:49
    +3
    Yunani iku pahlawan nyata .. grombolan saka Uni Eropa lan iku tega kanggo ngeculake, lan masalah kanggo tetep nglirik Teknologi Rusia luwih apik lan luwih murah, nanging larang kanggo ngalih menyang peralatan gaya NATO.
    liyane menarik liyane. Kepiye carane wong Yunani mbayar komponen kasebut?

    Muga-muga ora jeruk belay , Mungkin kita bakal nyedhiyakake basis kita kanggo wong-wong mau liwat wektu ..... Yunani nindakake peran sing migunani banget kanggo Federasi Rusia minangka splinter ing EU.
  3. mig31
    mig31 15 april 2015 13:49
    +1
    Kanggo kula, supaya Departemen Luar Negeri karo geyropa njaluk gatal Rusia dadi kudis ....
  4. nyeret33
    nyeret33 15 april 2015 13:52
    +4
    Inggih, ing kene bangsa "gedhe" mutusake kanggo mulang wong Yunani sing ora cerdas ... Kasur nutupi, kasur sampeyan bakal bledosan yen sampeyan nyebar ing saindenging jagad. Lan ing wektu sing padha bakal ana rame !!!
  5. morpogr
    morpogr 15 april 2015 13:53
    +2
    Kepiye dheweke pengin kabeh wong ing saindenging jagad dadi tatanan lan nindakake perintah mung saka Washington. Ora suwe saka ketegangan lan nesu bakal nyembur dhewe. eseman
  6. Dwarfik
    Dwarfik 15 april 2015 13:54
    +1
    Aku ora ngerti apa-apa, apa Yunani duwe S-300 ing layanan?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. pensiunan
      pensiunan 15 april 2015 14:22
      +3
      Kutipan saka Dwarfik
      Aku ora ngerti apa-apa, apa Yunani duwe S-300 ing layanan?

      Yo iku. Nang endi wae ing taun 2002-2003 padha diwenehake karo "Antey 2500". ZiK ing Yekaterinburg iya. Dheweke wis kaping pirang-pirang ...
  7. SIMALEX
    SIMALEX 15 april 2015 13:56
    +1
    Kutipan saka: mig31
    Kanggo kula, supaya Departemen Luar Negeri karo geyropa njaluk gatal Rusia dadi kudis ....

    Durung akeh sing isih kari, enggal-enggal priyayi ireng (kajaba permen karet) wiwit gatel ing resepsi diplomatik.
  8. 23424636
    23424636 15 april 2015 13:58
    +6
    iku wektu kanggo wong Yunani kanggo ngatur saperangan pangkalan angkatan laut lan padha bakal entuk dhuwit lan Rusia bakal pleased amarga kita co-religionists
    1. Lelek
      Lelek 15 april 2015 15:19
      0
      Kutipan: 23424636
      iku wektu kanggo Yunani kanggo ngatur saperangan saka pangkalan angkatan laut


      ora tau. Kaping pisanan, Yunani minangka anggota NATO, kaping pindho, Yunani ndhaptar kanggo ngetrapake sanksi marang Rusia, lan kaping telu, Yunani duwe utang marang IMF lan EB sing meh ora duwe apa-apa ing wilayahe dhewe. Kabeh lelungan tokoh Yunani menyang Moskow minangka rombongan saka impotensi. Nasibe padha karo Romania, Bulgaria, Polandia lan negara Baltik - langkah ing sisih kiwa, langkah ing sisih tengen - "BANG". IMHO. mandheg
      1. Gsh-18
        Gsh-18 15 april 2015 23:11
        +1
        Quote: Lelek
        Kabeh lelungan tokoh Yunani menyang Moskow minangka rombongan saka impotensi. Nasibe padha karo Romania, Bulgaria, Polandia lan negara Baltik - langkah ing sisih kiwa, langkah ing sisih tengen - "BANG". IMHO. mandheg

        Sampeyan ora bener. Fortune ndukung sing wani! Yunani nuduhake kabeh donya, NATO, Uni Eropa lan kasur sing padha ora bakal maneh dadi negara "ing tugas" kanggo jaban rangkah "elf cahya", lan nentang "demokratis" kabijakan Eropah sing aggregating everyone dadi siji eurobag. supaya remet kabeh jus ing sih saka negara!
  9. holgert
    holgert 15 april 2015 13:58
    +1
    Mungkin wong liya bakal nyekel Yunani, kanggo wiwitan --- Siprus, banjur Republik Ceko utawa wong liya .....
  10. MoOH
    MoOH 15 april 2015 14:07
    0
    Iki wektu kanggo Washington lan Brussels kanggo njupuk sawetara pil sedative. Padha dadi gemeter, kuatir lan agitated.
  11. tahanan
    tahanan 15 april 2015 14:07
    0
    Wong apa?! Opo lagi sibuk, banjur jengkel, banjur liyane. Wektu kanggo nambani wong-wong mau.
  12. sgr291158
    sgr291158 15 april 2015 14:09
    0
    Sing repot, dheweke lali takon Amerika apa sampeyan bisa lunga apa ora.
  13. Yohan Palych
    Yohan Palych 15 april 2015 14:10
    0
    FSA "nyatakake keprihatinan" kanthi nyebutake Rusia.
    Apik. Bukak jaring, ketik tembung "kuatir", lan apa sing kita deleng?

    "Kahanan kuatir ditondoi dening perasaan obsesif yen ana sing ala bakal kelakon - saiki utawa rauh banget. Keruwetan perasaan iki bisa diucapake supaya wong bakal kelangan kemampuan kanggo manggon ing wektu sing cukup lan siap mlayu ing gupuh saka "bebaya sing bakal teka".

    Pengalaman nglarani ora mung nyebabake nyeri mental, nanging uga kelainan fisik sing spesifik - migren, mual utawa malah muntah, gangguan mangan (bulimia, mundhut napsu). Shades kasenengan bisa beda banget, nanging kabeh mau digabungake kanthi efek ngrusak umum ing PSYCHE ... "
  14. Kelevra
    Kelevra 15 april 2015 15:04
    0
    Dheweke mbuwang Yunani nganti kebak, golek cara kanggo nylametake awake dhewe, lan ing kene sampeyan, kita nesu! Angkuh sing ora ana gunane mung mateni otakku!
  15. Tribun
    Tribun 15 april 2015 15:16
    +1
    Napa Yunani Slavia butuh NATO? ... Sawise kabeh, ana uga "Donya Rusia" ...

    Kammenos ngunjungi kita ora muspra,
    Sanajan Yunani saiki ana ing NATO ...
    "Ambegan ora rata" menyang sistem pertahanan udara, -
    "S-300" manis banget kanggo dheweke ...
  16. qwert
    qwert 15 april 2015 15:21
    0
    sawise kabeh, sedulur Ortodoks
  17. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 15 april 2015 15:43
    +1
    Inggih, kene maneh padha whined Euro-Yankes song melas - Aku nyopir Yunani tengen kali, kang sumerep wong Yunani ing kanker kali ... Ayo menyang neraka, sengsara, kita ngawula mung ana! am
  18. Belarus
    Belarus 15 april 2015 15:48
    0
    Washington lan Brussels keganggu dening kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang Moskow


    Ngombe racun utawa mateni awak kanthi sirah menyang tembok, utawa paling awon, uncalan sirah menyang manure.Banjur sampeyan mikir apa jenis swells, padha pegel, sampeyan ndeleng, fie ing sirah, fie.
  19. pitik59
    pitik59 15 april 2015 15:52
    0
    Kutipan saka Daniel
    Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca? Utawa tentara Yunani uga dianggep Washington sacara eksklusif minangka legiun Amerika manca ... Apa AS ora akeh banget legiun manca? ..

    Ana liyane sing luwih menarik. Kepiye carane wong Yunani mbayar komponen kasebut?

    Zaitun))) Akeh zaitun
  20. Stiks881
    Stiks881 15 april 2015 17:12
    0
    ING CYPRUS kudu ngatur basis lan kanthi lengkap kanggo kabeh pulo ing saubengé garrison Inggris. ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu
  21. evm-2005
    evm-2005 15 april 2015 19:40
    0
    Keturunan Apollo minangka penyayang gratis sing luar biasa. Sampeyan mung kudu muter karo wong-wong mau kanggo dhuwit. Yen ora, dheweke ngupayakake njagong ing gulu, lan njupuk motivasi ora dadi pitakonan.
  22. SAXA.SHURA
    SAXA.SHURA 15 april 2015 19:46
    0
    Kutipan saka Daniel
    Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca? Utawa tentara Yunani uga dianggep Washington sacara eksklusif minangka legiun Amerika manca ... Apa AS ora akeh banget legiun manca? ..

    Ana liyane sing luwih menarik. Kepiye carane wong Yunani mbayar komponen kasebut?

    Kanggo menehi telek kanggo Obama, sampeyan bisa ngetokake silihan kanggo Yunani.
  23. pvv113
    pvv113 15 april 2015 20:44
    0
    Departemen Luar Negeri AS nyatakake prihatin babagan kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang Moskow

    Biar gatel nglirik
  24. t118an
    t118an 15 april 2015 20:51
    0
    lan apa sing bakal dadi pangkalan angkatan laut Rusia sing apik bisa dadi wektu - 1 jam, dikumbah dening telung segara, plus Kreta ing segara liyane, agama kita ...
  25. Panco
    Panco 15 april 2015 20:55
    0
    Kutipan saka Daniel
    Quote: Metallurgist
    Ing ngisor gendheng? Yen mung dhukungan politik sing diwenehake, mula aku.
    Lan ekonomi, Yunani ing iki, heh, heh ... uga, apa neraka.

    Kasunyatane yaiku wong Yunani ora butuh dhukungan politik. Mung menehi wong kesed iki adonan.

    Kerja keras, kira-kira pira wong-wong kesed iki wis numpuk ing sajarah donya, mungkin sampeyan ora perlu nulis kabeh wong minangka wong kesed?
  26. Thunderbolt
    Thunderbolt 15 april 2015 21:08
    0
    masalah pasokan tentara tanpa gangguan karo komponen kanggo sistem pertahanan udara S-300 lan Tor-M1, sing ana ing layanan karo tentara Yunani.
    Aku mung nampani pasokan tanpa gangguan kanggo mata uang negara anggota NATO iki. Tentarane adoh saka teater operasi kita lan wong Yunani ora katon ing operasi ekspedisi. Mulane, negara iki cocok kanggo pangentukan apik lan ngemot Turki! apik
    Sing nggumunake, wiwit kapan Washington entuk hak kasengsem ing status kunjungan Menteri Pertahanan Yunani menyang negara manca?
    Aku mikir manawa iki minangka kesimpulan sing bias politik (lan ora ana hubungane karo analisis politik sing ora adil babagan wektu saiki ing kahanan internasional, lan mulane ...) Kasunyatane yaiku Amerika Serikat minangka tulang punggung blok NATO. Ing weteng saka herring jenenge "Amerika". Mulane, ibu-iwak (Obama-durynda) tansah mikir yen salah siji saka anggota NATO arep mateni dalan lan kanggo sawetara ombone moor menyang pesisir ngelawan. Iki NORMAL , iki sing ditindakake Rusia. Yen Menteri Pertahanan Armenia utawa Belarusia tindak menyang Pentagon, departemen kita bakal duwe pitakonan sing padha. Saiki sing paling penting! Ekonomi Yunani wis lungguh ing bolongan ekonomi sing jero. Nyatane, dheweke terus-terusan nyilih kanggo layanan utangan sing sadurunge dijupuk. Lan ing kene Jerman dadi sponsor utama para sponsor. Dadi, ing kahanan kasebut, penting kanggo ngerti apa maneuver politik Yunani ditujokake kanggo rapprochement karo Rusia --- iku nyoba kanggo nyilih dhuwit kanggo ndawakake kasusahan, apa trolling Jerman, EU lan Amerika kanggo ngalahake restrukturisasi liyane saka wong-wong mau? ..? Anggaran kita terus-terusan dipotong sanajan kasunyatane kita durung tekan dhasar krisis (anggaran sosial, utamane obat-obatan, proyek pangembangan internal dikurangi, sawetara riset militer mandheg, lan program persenjataan maneh cenderung ngalih wektu) .. Ing kahanan kasebut, sampeyan kudu nimbang kabeh lan mikir kanthi ati-ati .., apa perlu kanggo ngutangi sumber daya sampeyan yen Yunani bisa langsung diumumake bangkrut? Ing babagan iki, conto Siprus kudu digatekake. Naval Base (dadi propagandists kita ngandika, saiki padha burem --- dhuwit wis lelayaran menyang Siprus, lan tinimbang basa kita mung duwe syarat kanggo pangopènan pasukan kita ing Segara Tengah. Adhedhasar serat filkin iki, Inggris ing wayahe kritis bisa mblokir persetujuan iki, amarga. duwe pangkalan angkatan laut sing lengkap, ngrebut bagean saka kedaulatan Siprus lan tanpa idin ora ana kegiatan militer-teknis sing bisa ditindakake. Dadi aku pengin ngrungokake lan maca analisis ilmiah sing jelas babagan kabeh keuntungan lan risiko kerjasama kita karo Yunani.
  27. t118an
    t118an 15 april 2015 22:18
    0
    malah jenderal sing kalah ora percaya marang Yankees lan Kodhok.
  28. Dwarfik
    Dwarfik 16 april 2015 09:11
    0
    Quote: pensiunan
    Kutipan saka Dwarfik
    Aku ora ngerti apa-apa, apa Yunani duwe S-300 ing layanan?

    Yo iku. Nang endi wae ing taun 2002-2003 padha diwenehake karo "Antey 2500". ZiK ing Yekaterinburg iya. Dheweke wis kaping pirang-pirang ...

    Matur nuwun kanggo klarifikasi, nanging "Antey 2500" ora S-300 lengkap, Iri wanted kanggo sijine wong ing siji wektu, padha ora setuju.