Review militèr

Roskomnadzor menehi komentar babagan posisi departemen sing ana hubungane karo demonstrasi ing media lan Internet simbol Nazi

56
Roskomnadzor ngumumake keputusane babagan panggunaan simbol Nazi ing media lan sumber daya Internet sing ora ana hubungane karo media. Kaputusan Roskomnadzor kaya ing ngisor iki: gambar simbol kasebut diijini ing kasus sing ora dadi unsur propaganda. statement Roskomnadzor kang ndadékaké Interfax:

Накануне 70-летия Победы в Великой Отечественной войне Роскомнадзор считает необходимым заявить правовую позицию ведомства в отношении публичной демонстрации нацистской символики. При этом нацистская символика не может быть использована с целью оскорбления советского народа и памяти о понесенных в Великой Отечественной войне жертвах, для популяризации идей нацизма, теории расового превосходства, оправдания военных преступлений фашистов. Роскомнадзор намерен использовать в своей правоприменительной практике именно такую трактовку соответствующих норм закона "О противодействии экстремистской деятельности".


Roskomnadzor menehi komentar babagan posisi departemen sing ana hubungane karo demonstrasi ing media lan Internet simbol Nazi


Kaputusan Roskomnadzor cocok banget, amarga, ternyata bahan apa wae sing ditemokake gambar, contone, swastika, ambruk ing larangan, sanajan materi sing ana gegayutane. sajarah informasi babagan kejahatan marang manungsa sing ditindakake dening Nazi lan kanca-kancane. Saiki isih ngarep-arep yen Roskomnadzor bakal bisa mbedakake bahan-bahan ing ngendi simbol Nazi digambarake minangka, contone, unsur publikasi sajarah babagan Perang Donya II, saka bahan sing ningkatake Nazisme.
56 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Abbra
    Abbra 15 april 2015 17:38
    + 14
    Iku wektu dhuwur kanggo misahake mabur saka cutlets.
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 15 april 2015 17:40
      +6
      Kabeh bener, yen ora, bisa uga katon kaya ing paribasan: nggawe wong bodho ndedonga marang Gusti Allah, supaya dheweke bakal lara bathuk.
      1. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 15 april 2015 17:43
        +7
        Solusi sing bener. Lan jebule spanduk fasis sing dibuwang ing sikil mausoleum ora bisa ditampilake. Dheweke duwe swastika.
        1. enot73
          enot73 15 april 2015 18:05
          + 15
          Quote: Petugas cadangan
          Lan jebule spanduk fasis sing dibuwang ing sikil mausoleum ora bisa ditampilake. Dheweke duwe swastika.
          Paraphernalia Nazi bisa ditemokake ing meh kabeh museum militer utawa film babagan perang, lan iki ora nate nggawe masalah.
          1. Alexey_K
            Alexey_K 15 april 2015 19:47
            -11
            Kutipan saka: enot73
            Paraphernalia Nazi bisa ditemokake ing meh kabeh museum militer utawa film babagan perang, lan iki ora nate nggawe masalah.

            Lan liberal wis suwe ngimpi babagan iki. Saiki sapa wae bisa nganggo simbol fasis kanthi prasasti cilik - "iki dudu iklan, nanging ideologiku."
            1. Sibom
              Sibom 15 april 2015 20:34
              0
              Bakal "nyandhang", bakal Lungguh nganti FULL! Miturut hukum, fasisme DILARANG ing RUSIA uga IDEOLOGI saka Nazi!
        2. zennon
          zennon 15 april 2015 19:30
          +4
          Quote: Petugas cadangan
          Dheweke duwe swastika.

          Swastika kasebut disetujoni dening Adolf Hitler nalika musim panas taun 1920 minangka simbol Partai Buruh Jerman Sosialis Nasional. Nanging banjur ora katon! Swastika minangka salah sawijining simbol grafis sing paling kuna lan nyebar. Iki minangka simbol saka Srengenge, nasib apik, rasa seneng lan ciptaan. Ora bener yen mung digunakake minangka simbol Nazisme. yaiku pola busana wanita ing abad kaping 17 ing sisih lor Rusia:
          1. Mahmut
            Mahmut 15 april 2015 19:49
            0
            Ing guise perang fasisme, padha mutusaké kanggo nglarang pratandha Slavic kuna. Lan swastika kadhangkala katon ing lapangan. Sapa sing arep dicekel, sapa sing nandur iki.
          2. Alex_Rarog
            Alex_Rarog 15 april 2015 21:11
            +2
            Matur nuwun para Dewa! Paling ora siji wong pinter wis ditemokake! Swastika ing budaya Slavia iku penting banget! Lan ora mungkin amarga Nazi digunakake kanggo ngidoni apa sing dadi bagian saka budaya lan sejarah kita! Sampeyan ngirim ora kaya scumbags lan banderlogs sing ngapusi lan ngganti sajarah kanggo keuntungan dhewe!
          3. Tersky
            Tersky 15 april 2015 21:19
            +3
            Kutipan saka zennon
            Swastika kasebut disetujoni dening Adolf Hitler nalika musim panas taun 1920 minangka simbol Partai Buruh Jerman Sosialis Nasional.

            A ora akurat cilik, aku bakal nambah:
            Kanggo pisanan minangka tandha politik, swastika digunakake ing 10-13 Maret 1920 ing helm militan sing disebut "Erhard Brigade", sing dadi inti saka "Korps Sukarelawan" - paramiliter monarkis. organisasi sing dipimpin dening Jenderal Ludendorff, Seeckt lan Lyuttsov, sing nindakake Kapp putsch. Wiwit wektu iki, tandha swastika wiwit dadi tandha ekstremisme sayap tengen. Lan mung ing taun 1923, ing wayah wengi "kudeta bir" Hitler ing Munich, swastika dadi lambang resmi partai Nazi NSDAP (Partai Buruh Jerman Sosialis Nasional), lan wiwit September 1935 - lambang negara utama Nazi Jerman. kalebu ing lambang lan gendera. kolega, hi
            1. zennon
              zennon 15 april 2015 22:07
              0
              Kutipan: Tersky
              A ora akurat cilik, aku bakal nambah:

              Ing taun 1919, Kron tartamtu, dokter gigi kanthi profesi, ngusulake nggunakake swastika minangka tandha kanggo NSDAP. Iki adhedhasar riset Guido von List, sejarawan gaib sing yakin karo tujuan khusus wong Jerman. Hitler nampa proposal Kron, nanging banjur mutusaké kanggo ngganti arah swastika. Dhèwèké ora preduli karo masalah lan makna simbol kasebut. Dheweke nampa tandha kasebut uga cocog ing maknane karo tujuan sing diupayakake para nasionalis. Hitler pitados bilih swastika, minangka simbol saka NSDAP, tegese kamenangan Aryans lan karya kreatif.
              hi
              1. Olegovi4
                Olegovi4 17 april 2015 01:34
                0
                Nemu iki...
          4. AlexDARK
            AlexDARK 16 april 2015 04:26
            -1
            Swastika dadi simbol srengenge mung nalika diuripake ngiwa. Ing sisih tengen, wis ora srengenge maneh, iku nggiling lan mowing soko. Dadi sampeyan salah!
            1. Rakti Kali
              Rakti Kali 16 april 2015 10:55
              0
              Kutipan saka: AlexDARK
              Swastika dadi simbol srengenge mung nalika diuripake ngiwa.

              Kanggo pengamat sing dumunung ing sisih kidul khatulistiwa - persis ngelawan. ora
          5. Komentar wis dibusak.
      2. Alexey_K
        Alexey_K 15 april 2015 19:44
        -5
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kabeh bener, yen ora, bisa uga katon kaya ing paribasan: nggawe wong bodho ndedonga marang Gusti Allah, supaya dheweke bakal lara bathuk.

        Lan ora ana sing bener. Yen aku sijine bandage karo simbol fasis, banjur iki dudu propaganda, amarga aku ora nelpon sapa ing gendera fasisme. Aku mung nuduhake yen aku iki fasis lan ora liya.
        Aku sing bakal luwih bener diwenehi ijin khusus saka FSB kanggo simbol fasis nalika nindakake tumindak kanggo wektu cendhak.
        Saiki ngenteni munculé simbolisme iki ing foto pembaca - sawise kabeh, padha ora Panggenan fascism, ora siji tembung.
      3. tol 100w
        tol 100w 15 april 2015 20:20
        -5
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kabeh bener, yen ora, bisa uga katon kaya ing paribasan: nggawe wong bodho ndedonga marang Gusti Allah, supaya dheweke bakal lara bathuk.

        Utawa mungkin luwih gampang kanggo nyelehake kabeh simbol fasisme ing njaba hukum! Supaya ora ana maca rong arah kaya ing aturan lalu lintas?
      4. bulatovvvas
        bulatovvvas 16 april 2015 05:34
        0
        Quote: Raksasa Pikiran
        Kabeh bener, yen ora, bisa uga katon kaya ing paribasan: nggawe wong bodho ndedonga marang Gusti Allah, supaya dheweke bakal lara bathuk.

        Lan sing ngenalaken larangan iki, apa sampeyan mikir padha wis thukul wicaksana? Sampeyan kudu nemtokake "watesan" kasebut bebarengan. Lan iki ditrapake kanggo akeh larangan, kalebu sastra patriotik modern sing ngritik kepemimpinan "liberal".
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 15 april 2015 17:45
      +1
      Kutipan saka Abbra.
      Iku wektu dhuwur kanggo misahake mabur saka cutlets.

      Aku setuju. Nanging muga-muga para demotivator ora bakal disentuh ...
      1. MoOH
        MoOH 15 april 2015 17:57
        0
        Pungkasan, posisi sing cukup ing paling ora salah sawijining masalah kontroversial. Nanging, kanthi ekstremisme lan wong-wong sing percaya ing urat sing padha, dheweke mesthi mutusake.
        1. Sid.74
          Sid.74 15 april 2015 18:49
          -1
          Kutipan saka MooH
          Nanging, kanthi ekstremisme lan wong-wong sing percaya ing urat sing padha, dheweke mesthi mutusake.

          mandheg Iku ora perlu mung kanggo ndemek wong pracaya lan simbol iman!
          1. Alexey_K
            Alexey_K 15 april 2015 19:59
            -3
            Kutipan: Sid.74
            Iku ora perlu mung kanggo ndemek wong pracaya lan simbol iman!

            Wow, carane padha nyanyi! Lan kenapa wong-wong Kristen sing pracaya ngrusak Iman Ortodoks sing sejatine luwih saka sewu taun kepungkur, kanggo wong Kristen. Dadi luwih supaya padha numpes kabeh tulisan lan sajarah bangsa Slavic, i.e. karo geni lan pedhang padha matèni wong-wong sing maca lan bener-bener percaya sing nggawa kawruh. Lan nalika sing disebut skismatics wanted kanggo njaga simbol bener saka Iman saka Kristen Ortodoks, padha uga wiwit numpes fisik, lan akeh oncat dening ndhelikake ing taiga. Kristen Ortodoks Stalinis mesthi meneng. Tukang mateni! Apa jenis Ortodoks sampeyan nalika pasamuwan sampeyan diarani Ortodoks. Ya, lan sampeyan kabeh ora ortodoks, yen sampeyan melu ngrusak wong-wong sing ora sopan, duwe budak, ngrampok petani kanthi prasepuluhan lan iuran, mbela tuan lan bangsawan nalika jaman kerusuhan populer.
            1. Alexey_K
              Alexey_K 15 april 2015 20:45
              -1
              Kutipan: Alexey_K
              Kutipan: Sid.74
              Iku ora perlu mung kanggo ndemek wong pracaya lan simbol iman!

              Kristen Ortodoks ora seneng bebener bab Gréja sing. Babagan pemerkosa lan tukang mateni, bab sing duwe budhak lan wong sing nindhes! Minus setan Iblis!
              1. Alex_Rarog
                Alex_Rarog 15 april 2015 21:17
                +1
                Aku ora bakal miwiti kanggo nyalahke kabeh mung ing Katolik Ortodoks, banjur padha bakal ngelak getih!
                Sanajan wiwitan pembantaian Slavia kanggo aku yaiku 988.
            2. Sid.74
              Sid.74 16 april 2015 00:49
              0
              Kutipan: Alexey_K
              Wow, carane padha nyanyi!

              Dheweke nyanyi, sapa? Bolshevik! Sejarawan asing ing sangisore tsars! Penyelenggara alun-alun! Sapa?
              Sampeyan mbokmenawa wis revisi Levashov lan REN-TV.
              Kutipan: Alexey_K
              Kristen Ortodoks Stalinis mesthi meneng. Tukang mateni!

              Ahhh! Stalinis Ortodoks, iku! Apa ora "ortodoks" Bronsteins lan Blanks?
              Sing umume langsung "Ortodoks" Yahudi ing Papan!
              Kutipan: Alexey_K
              Apa jenis Ortodoks nalika pasamuwan sampeyan diarani Ortodoks. Ya, lan sampeyan kabeh ora ortodoks, yen sampeyan melu ngrusak wong-wong sing ora sopan, duwe budak, ngrampok petani kanthi prasepuluhan lan iuran, mbela tuan lan bangsawan nalika jaman kerusuhan populer.

              Omonganmu opo ?aku duwe budak ???Dear, kowe ngomong opo?
              Kutipan: Alexey_K
              Kristen Ortodoks ora seneng bebener bab Gréja sing. Babagan pemerkosa lan tukang mateni, bab sing duwe budhak lan wong sing nindhes! Minus setan Iblis!

              Aku ora duwe pitakon maneh... opo
              1. Alexey_K
                Alexey_K 16 april 2015 12:07
                -2
                Kutipan: Sid.74
                Omonganmu opo ?aku duwe budak ???Dear, kowe ngomong opo?

                Sampeyan durung Gréja! Utawa sampeyan mbayangno kamulyan Hitler lan Stalin? Aku ujar manawa pasamuwan Rusia Ortodoks sampeyan minangka pasamuwan pembunuh, pemilik budhak, sing ngrampok wong kerja lan petani, mbela para panggedhe lan bangsawan. Apa sampeyan seneng karo pasamuwan iki, kanthi sejarah getih, bisnis sampeyan, mung aja ngetrapake organisasi Iblis iki marang wong liya.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. siberalt
      siberalt 15 april 2015 18:15
      +6
      Kita kudu perang ora karo simbol, nanging karo gagasan. Ya, ngilangi sistem pendidikan Bologna. Saka karusakane ing sirah.
      1. tol 100w
        tol 100w 15 april 2015 20:26
        0
        Quote: siberalt
        Kita kudu perang ora karo simbol, nanging karo gagasan. Ya, ngilangi sistem pendidikan Bologna. Saka karusakane ing sirah.

        Penawaran paling apik kanggo ngrampungake urip masa depan Rusia!
    6. GRAMA111
      GRAMA111 15 april 2015 18:33
      0

      ..........................................
    7. dikirim-onere
      dikirim-onere 15 april 2015 19:42
      +2
      Ing lingkungan apa kita ndeleng padha "swastika"? Ing relief ing candhi India utawa minangka lencana ing jaket? Ing foto misuwur saka Parade Kemenangan ing Lapangan Merah ing taun 1945, katon puluhan spanduk Nazi Jerman sing kalah. Kabeh iku relatif. Tanpa oposisi lan tetanggan, kabeh cenderung menyang propaganda kosong ...
      1. Altona
        Altona 15 april 2015 19:49
        +1
        Kutipan saka sent-onere
        Ing lingkungan apa kita ndeleng padha "swastika"? Ing relief ing candhi India utawa minangka lencana ing jaket? Ing foto misuwur saka Parade Kemenangan ing Lapangan Merah ing taun 1945, katon puluhan spanduk Nazi Jerman sing kalah. Kabeh iku relatif. Tanpa oposisi lan tetanggan, kabeh cenderung menyang propaganda kosong ...

        --------------------------
        Swastika Nazi nduweni kemiringan 45 derajat lan ditrapake ing paraphernalia NSDAP lan Reich Katelu ... Ana deskripsi khusus babagan simbol Nazi lan simbol Buddha saka Srengéngé ... Lan sampeyan ora perlu. seret menyang toko bocah-bocah bebarengan karo gambar potret penjahat Nazi ...
        PS Nalika wong Jerman pisanan weruh swastika, iku dudu simbol EVIL, iku simbol saka kasempatan lan pangarep-arep ...
    8. dikirim-onere
      dikirim-onere 15 april 2015 19:49
      +2
      Swastika dhewe durung ateges propaganda Nazisme (sanajan iki sing kita pikirake nalika ndeleng swastika) amarga Nazi nggunakake simbol pagan lawas Kolovrat (sing dadi jimat ing jaman semana)! Nanging yen simbol iki digunakake kanggo ngrusak raos suci saka Rusia kanggo moyoki memori saka Perang Donya II, banjur iki pantes paukuman abot!
    9. dikirim-onere
      dikirim-onere 15 april 2015 19:50
      -2
      Bakal teka ing titik yen ing perang tematik nglawan wong sing main ing sisih SS, dheweke bakal mbukak tembakan kanthi pertempuran ...
    10. Dreiko11
      Dreiko11 16 april 2015 03:43
      +1
      Wis wektune kanggo tumindak apa wae agitasi menyang fasisme. Sampeyan bisa ndeleng kepiye infeksi iki wiwit nyebar maneh. Supaya ora ngenteni nyebar lan ora ngrasakake kedadeyan 39-45, mula kudu dibasmi.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. finch
      finch 15 april 2015 17:41
      +4
      Iki minangka ciri nasional pejabat kita - kanggo kari apa wae, lan mung banjur mikir! ngguyu
  3. jj
    jj 15 april 2015 17:39
    +4
    Roskomnadzor ngontrol media. Lan struktur federal liyane bakal nandur
    1. Gratis
      Gratis 15 april 2015 17:45
      -1
      offtop: foto Almaty

      video http://www.youtube.com/watch?v=GFKhQFTQ-xc
  4. mig31
    mig31 15 april 2015 17:40
    -4
    Sampeyan kudu luwih angel toleransi, mbusak saka sejarah manungsa, ninggalake mung kanggo para sejarawan lan spesialis, yen ora ana risiko urip maneh, Gusti Allah ngalang-alangi ....
    1. ora Russian
      ora Russian 15 april 2015 18:09
      +3
      Kaping pisanan, tandha iki tegese siklus ing alam, lan Nazi ngaco.
      1. vsoltan
        vsoltan 15 april 2015 18:43
        +1
        Ya, ana luwih saka satus varietas swastika. ... tandha Arya kuna, solstice,. .. menyang provinsi Kostroma utawa Vologda, ndeleng seni rakyat daerah. ... kabeh fasis? Pendekatan kasebut kudu cukup, masalahe yaiku massa manajer saiki dudu spesialis. ... mikir utawa takon mung ora biasa. ..a, waved teken. ... dadi dadi. ... negara sing bener-bener dikuasai dening "tukang masak" ....
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Tor Hummer Kab
      Tor Hummer Kab 16 april 2015 00:03
      0
      Kutipan saka: mig31
      Sampeyan kudu luwih angel toleransi, mbusak saka sejarah manungsa, ninggalake mung kanggo para sejarawan lan spesialis, yen ora ana risiko urip maneh, Gusti Allah ngalang-alangi ....


      Omonganmu omong opo? Apa sing kita resiko kanggo urip maneh?
      1. vsoltan
        vsoltan 16 april 2015 00:40
        +1
        Sergey, ya, demi Gusti Allah, mandheg "nyodok" kabeh kanthi berturut-turut .... sampeyan ora bisa nindakake. ..
  5. Petrof
    Petrof 15 april 2015 17:40
    +6
    kudu ana pratondo cetha ing nulis carane mbedakake - "Roskomnadzor bakal bisa kanggo mbedakake bahan kang simbol Nazi digambaraké minangka, contone, unsur publikasi sajarah bab Perang Donya II, saka bahan mromosiaken Nazisme."
    1. kula 1970
      kula 1970 15 april 2015 18:13
      +1
      yen nyedhaki bathuk - sampeyan bisa tekan edan ....
      Contone, ing film "Ordinary Fascism" dening Romm, ing kawitan pasukan marching ing spanduk fasis ing saindhenging Eropah - lan yen sampeyan duwe kepinginan, sampeyan bisa cukup nganggep iki minangka propaganda saka fascism - sing carane padha pindhah apik lan kuat ing spanduk karo. swastika.
      Utawa, contone, foto 2 prangko 1939, lan ing ngisor ana tulisan "Banjur merek stabil" - uga cukup alesan kanggo ngomong propaganda ..
      kabeh tergantung sudut pandang...
  6. Sergei K.
    Sergei K. 15 april 2015 17:42
    0
    Ing Ukraina, umume, dheweke nggawe undang-undang babagan penghapusan penghargaan para veteran, miturut omongane uwong padha promosi ideologi komunis lan padha ora peduli, lan sakperangan alesan kita kuwatir yen swastika lan squalor Nazi liyane bisa. digunakake ing arah sing bener. Mesthi, ora ana sing bisa diomongake sing dipuji))
    1. Penelope
      Penelope 15 april 2015 17:45
      +4
      Ing kabeh babagan, ora perlu ngliwati garis nalar, mula kabeh bakal apik.
  7. Kahlan Amnell
    Kahlan Amnell 15 april 2015 17:44
    +1
    Nanging ing kasunyatan bakal beda. Pejabat Roskomnadzor bakal tumindak miturut prinsip "kuchimaly" lan "apa wae sing kedadeyan." Ora kanggo pisanan rake iki dumunung ing dalan ...
  8. EvgNik
    EvgNik 15 april 2015 17:45
    +3
    Ing kene sampeyan kudu ati-ati banget. Kita bisa kokwaca tumindak padha ambiguously. Lan ya, simbolisme mengaruhi wong kanthi cara sing beda-beda.
  9. alien50
    alien50 15 april 2015 17:48
    +1
    Ingkang utama yaiku ora mbingungake platform kanthi stabil.
  10. Tukang gun
    Tukang gun 15 april 2015 17:52
    +1
    Ya sial, apa sing sampeyan gelut? Kanggo kamardikan. Gorby ngumumake perestroika, EBN - kebebasan. GDP isih mbangun kapitalisme sing maju. Kebebasan iku akses gratis kanggo informasi, pisanan kabeh. Ing kang sosialisme burned metu, ing pungkasan. Ora ndhukung wong Abang. Ing negara sing bebas, saben wong duwe hak kebebasan berekspresi, kalebu T-shirt kanthi swastika. Lan mung banjur bakal masalah saka chela disandangi minangka Iku. Aku tau maca pendapat saka wartawan, amer, sing wis makarya ing Rusia kanggo dangu. ...*Rusia minangka negara paling bebas ing donya. Sampeyan bisa nindakake kabeh. Sampeyan ora bisa mbayangno kepiye urip ing Kulon, sing saben langkah lan pikirane diatur *...
  11. ksv1973
    ksv1973 15 april 2015 17:55
    -1
    Ing lawang pirang-pirang toko, supermarket, pusat perbelanjaan, lan liya-liyane, ana stiker kanthi asu, rokok, lan kamera. Sampeyan perlu kanggo nambah kanggo wong-wong mau, ing Kawa saka mengeti 70th saka Kamenangan, uga stiker karo foto presented ing artikel. Lan menyang tumpukan - lan stiker kanthi panji-panji AS lan Uni Eropa sing nyabrang. aran
    1. tol 100w
      tol 100w 15 april 2015 20:40
      -2
      Kutipan saka: ksv1973
      Lan menyang tumpukan - lan stiker kanthi panji-panji AS lan Uni Eropa sing nyabrang.

      Ora perlu kaya wong buta huruf lan ora pantes! Ayo munggah ing dhuwur! Sing nanggapi stiker lan slogan ora duwe otak dhewe!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. ksv1973
        ksv1973 15 april 2015 20:57
        +1
        Kutipan: tol100v
        Kutipan saka: ksv1973
        Lan menyang tumpukan - lan stiker kanthi panji-panji AS lan Uni Eropa sing nyabrang.

        Ora perlu kaya wong buta huruf lan ora pantes! Ayo munggah ing dhuwur! Sing nanggapi stiker lan slogan ora duwe otak dhewe!

        Aku duwe asu bully apik saka jenis Jack Russell Terrier, aku ngrokok 20-25 rokok dina. Cedhak toko omah "pyaterochka" lan "matroskin".
        Nalika aku mlaku-mlaku asu (3-4 kaping dina) lan ngrokok ing wektu sing padha, aku ora mikir arep menyang toko karo asu tanpa mbuwang puntung rokok ing tong sampah. Aku REACT kanggo stiker ing lawang toko.
        HALELLUJA!!! Dina iki aku ngerti yen aku "buta huruf lan ora pantes" amarga aku "reaksi" kanggo stiker! Dina iki aku nyadari yen "aku ora duwe otak dhewe"!
        Matur nuwun, rekan! Sampeyan, sampeyan, dina iki nggawe aku sadar yen aku CH.M.O lengkap!!!!!
        Saiki aku bakal mlebu toko karo asu, nghirup asap rokok kanthi seneng, aku bakal ngobrol ing ponsel nalika lepas landas lan landing (aku mabur kabeh) ... Saiki aku bakal nindakake akeh perkara - sing utama yaiku nglawan aturan sing diatur dening urip manungsa normal kanggo urip kita.
        Mergo ngono...
  12. dibusak
    dibusak 15 april 2015 18:27
    -1
    Roskomnadzor ngumumake admissibility nggunakake gambar swastika tanpa tujuan propaganda. Panjelasan sing cocog dikirim ing situs web departemen.


    A counter-proposal kanggo detupeds sing dumadakan dadi juara kemurnian lan moralitas. Ngumumke dilarang:
    1. Jerman.
    2. Basa Jerman.
    3. Tembung "Berlin", "Reich", "Rhine" lan liya-liyane.
    4. Sembarang referensi kanggo Swabia, Teuts, Boschs lan fasis Nazi intolerant liyane lan leluhure nganti generasi 140th.

    Ing cahya saka nix anyar karo bocah-bocah wadon nari nganggo busana tawon, iku uga dilarang banget:
    1. Rok wanita luwih cendhek tinimbang tumit sepatu.
    2. Demonstrasi busana lan jeroan wanita.
    3. Bikini swimwear lan liyane.
    4. Mbusak saka rentals kabeh film sing ana ambungan, awak wadon wuda (mudhun kanggo driji)
    5. Buku lan film sing nyebutake pelukan, hubungan apa wae antarane jinis, diijini ditampilake lan diwaca mung saka umur +70.
    6. Tari wae.
    7. Geguritan apa wae, kajaba pesta favorit (EP).
    8. Musik apa wae, kajaba lagu babagan pesta favorit (EP).
    9. Lomba olah raga ing ngendi perangan awak wadon katon.

    Edan tansaya kuwat, pangkate wong munafik tansaya padhet, aturan moral semu.
    ya wis! Minangka paukuman kanggo guilty, ngidini auto-da-fe (colloquially - kobong ing saham saka Inquisition Suci). Mbalekake inquisition dhewe. Medvedev kudu diangkat dadi Inkuisitor Agung. Iki kanggo nggawe Torquemada muter liwat ing kuburan. Amin. Maksudku - amba!
  13. ochakow703
    ochakow703 15 april 2015 18:32
    0
    Aku ora seneng ide iki. Kaping pisanan, iki dudu wektu sing pas! Kapindho, ngangkat larangan sing jelas ing negara kita mesthi bakal dianggep - amarga kabeh bisa. Lan toko sing diarani Roskomnadzor bakal nyerang akeh pelanggaran sing ala. Dadi dheweke ora weruh apa sing kedadeyan ing sekolah tari ing Yekaterinburg? Lan kanthi cara, ana kejahatan. Dadi kabeh ora ana gunane. Ing setahun kita bakal weruh swastika ing saben trem. Lan kabeh ing hukum!
  14. Kelevra
    Kelevra 15 april 2015 18:34
    +6
    Apa sih, kinerja Nazi saka swastika kudu tansah dilarang lan sembarang omong kosong nasionalis!
  15. Alkohol
    Alkohol 15 april 2015 18:38
    +4
    Mbusak, ngidini ora ana sing bakal owah saka iki.
    "Swastika" ana lan bakal.
    Ana tansah akeh wong bodho nyoba kanggo nyepetake ing piyambak.
    Pungkasan kanggo kaya ngono iku alamiah.
    1. tol 100w
      tol 100w 15 april 2015 20:44
      +1
      Quote: Alkohol
      Pungkasan kanggo kaya ngono iku alamiah.

      Alkohol, Alkohol, lan pikiran sehat!
      1. Alkohol
        Alkohol 16 april 2015 09:34
        -1
        Ya seneng ngomong karo TOL 100 nganggo "v" :))
  16. Babayka
    Babayka 15 april 2015 18:47
    -1
    Mangkene carane dheweke nggambar garis - kabeh diwiwiti kanthi cilik, aja ngapusi dhewe.
  17. Babayka
    Babayka 15 april 2015 18:56
    -1
    Saiki tanggal 9 Mei ana sing mlaku-mlaku nganggo kaos nganggo swastika.. para veteran bakal kaya apa?
    1. tol 100w
      tol 100w 15 april 2015 20:46
      +1
      Quote: Babaika
      lan sawetara bakal mlaku-mlaku ing T-shirt karo swastika.

      Mung kanggo dangu?
  18. Babayka
    Babayka 15 april 2015 19:06
    0
    Iki minangka bom wektu - ora ana masalah karo swastika, kabeh wong ngerti apa sing kedadeyan. Umume, aku nganggep iki minangka provokasi kanthi akibat sing adoh.
    1. Emulti
      Emulti 15 april 2015 20:21
      0
      Ana kemungkinan kasebut, nanging aku ora bakal nggawe kesimpulan sing durung wayahe. Aku bakal luwih seneng bali menara kanggo Kadurjanan serius, lan nindakake propaganda Nazi ana. Iki bakal ngrampungake masalah ngangkat larangan nggunakake swastika, mula kabeh wong bakal ngerti kanthi jelas apa risiko kasebut.
  19. Denis_469
    Denis_469 15 april 2015 23:20
    0
    "Keputusan Roskomnadzor kaya ing ngisor iki: gambar simbol kasebut diijini ing kasus sing dudu unsur propaganda." - Inggih, matur nuwun Gusti! Aku wis suwe ngenteni keputusan Roskomnadzor, nalika nulis sejarah kapal selam. Mung katrangan babagan layanan tempur. Lan kanggo dangu ana gagasan kanggo masang gendéra ing kang perang kanggo saben prau. Mandheg mung nggatekke apa iku diijini utawa ora. Saiki wis jelas apa sing diidini, amarga sampeyan bisa masang gendera ing saben prau, kalebu sing Jerman.
  20. Ruswolf
    Ruswolf 16 april 2015 05:51
    0
    Yen ana sing kasengsem, banjur swastika ana ing seragam Tentara Abang
    Pitakonan kasebut ora mung babagan swastika dhewe, nanging panyebaran ideologi.
    Ing kasus iki, swastika mung bisa dianggep minangka salah sawijining unsur.
    Kaya lintang lima. Wong Jepang uga nganggo nalika matèni wong Korea lan Cina ... lan ora mung ing antarane wong-wong mau. Saben tandha kuna nduweni atusan makna.
  21. mackonya
    mackonya 16 april 2015 06:11
    0
    "Lho, kok padha bubar" dilarang persis kanggo tujuan propaganda, ing babad ilmiah lan sejarah, stands ora dilarang, sejarah kudu dieling-eling, ora diuripake maneh.