Review militèr

Wartawan Sergei Sukhobok tiwas ing Ukraina

42
Wartawan Sergei Sukhobok tiwas ing Ukraina. Pembunuhan kasebut kedadeyan ing wayah wengi tanggal 12-13 April, miturut publikasi online "Obkom", kang co-founder Sergey. Saliyane makarya ing Obkom, Sergey Sukhobok melu aktivitas jurnalistik ing publikasi online ProUA, dadi pendiri. Sergey miwiti karir ing jurnalisme ing 1998 ing media Delovoy Donbass. Rajapati njupuk Panggonan ing Kiev. Rincian pembunuhan Sergei Sukhobok durung dilaporake. Versi utama: pembunuhan disambungake karo kegiatan profesional.

Wartawan Sergei Sukhobok tiwas ing Ukraina


Pembunuhan wartawan ing Ukraina maneh nandheske informasi yen Ukraina minangka bagean saka klompok negara ing donya ing ngendi karya jurnalistik kalebu sing paling mbebayani. Ing dhaptar iki, Ukraina jejer karo negara kayata Irak, Suriah lan Afghanistan. Sawise syuting kantor editor majalah Charlie Hebdo sing kondhang, Prancis uga ana ing dhaptar iki.

Sadurungé, wartawan saka Rusia lan Italia tiwas ing wilayah Ukraina, wartawan saka Inggris tatu. Ing wektu sing padha, akeh wartawan sing kerja ing Ukraina saben dina ngadhepi ancaman ora mung saka radikal motley, nanging uga saka pejabat pemerintah. Wakil saka Verkhovna Rada ngidini piyambak kanggo break menyang kantor saka kepala saluran TV lan inflict reprisals mung amarga padha ora seneng iki utawa laporan. Jurnalisme Ukraina wis suwe ngowahi saka jurnalisme dadi propaganda kikuk.
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lor.56
    lor.56 16 april 2015 13:30
    + 11
    "Skuadron pati" wis diatur. Karusakan politisi, tokoh masyarakat, wartawan sing ora bisa ditindakake, lan ora ana organisasi hak asasi manungsa utawa politisi "gay Eropa" sing bakal nglawan.
    1. Metallurgist
      Metallurgist 16 april 2015 13:32
      +8
      Tanah garing iki, nyatane, LDNR nelpon separatis lan ing endi wae ...
      http://politobzor.net/show-51029-v-ukraine-ubit-redaktor-obkoma-sergey-suhobok.h
      tml
      1. Wend
        Wend 16 april 2015 13:34
        +3
        Liyane "bunuh diri".
        1. Darek
          Darek 16 april 2015 14:02
          +2
          Quote: Wend
          Liyane "bunuh diri".

          Kok ora bunuh diri??? Sapa sing durung dandan??? Pancen, ing basa babi sing normal diucapake: "Saben uwong mateni awake dhewe amarga wedi marang paparan lan tanggung jawab"!
          1. alex-s
            alex-s 16 april 2015 14:21
            +3
            Wartawan lan panulis Ukrainia sing kondhang, Oles Buzina, tiwas ing cedhak omahe ing Kyiv, Kamis awan. Iki dilaporake menyang TASS dening dokter ambulans.
            Kula nyuwun pangapunten!
      2. GUS
        GUS 16 april 2015 14:04
        +2
        Quote: Metallurgist
        Tanah garing iki, nyatane, LDNR nelpon separatis lan ing endi wae ...


        Iki mung siji kutipan saka karyane

        Bestiality kolektif, vividly lan unequivocally ditampilake dening wong Rusia ing periode anyar (wektu saka Maidan lan penaklukan Crimea, ora kanggo sebutno perang ing Donbass), misale jek, ngirim ora surprise wong maneh. Nanging rasa isin massive saka Rusia isih apik tenan.

        Ana sing nggumunake: jurang sing ana ing antarane nilai-nilai manungsa universal lan jimat "donya Rusia" dadi luwih jero tinimbang sing dibayangake sadurunge - jurang mau dadi jurang. Ing teori, analisis fitur saka "donya Rusia" kudu ngganti "Sovietology", amarga iku cukup cetha yen wis nyisihaken saka "sovdepiy", Rusia tetep serius, yen ora hopelessly, lara karo entitas infèksi. kabeh ing saubengé (definisi "DNR-LNR" minangka "abses", sing diwenehake wingi dening kepala Kementerian Luar Negeri Rusia, gejala ing kabeh pangertèn). Lan ora mung menarik, nanging pancen perlu kanggo mangerteni, ing tembung Nikolai Berdyaev, "asal-usul lan makna" saka Rusia lan komunisme-Stalinisme, lan fasisme-Putinisme, lan (sebagian) "Donbassism".

        Aku ora melas marang dheweke.
      3. Bombardier
        Bombardier 16 april 2015 14:22
        +2
        Wartawan Oles Buzina tiwas ing Kiev

        KYIV. 16 April. UNN. Wartawan Oles Buzina tiwas ing distrik Shevchenko ibukutha. Iki dilaporake menyang UNN dening para pekerja medis.

        Kedadeyan kasebut dumadi ing Degtyarevskaya Street ing plataran omah nomer 58. Wartawan kasebut ditembak mati ing cedhak lawang omahe dhewe.
    2. Kosyar
      Kosyar 16 april 2015 13:33
      +2
      Keributan wis ilang ......, kaya sing diomongake, sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong ......
      1. enot73
        enot73 16 april 2015 13:41
        +2
        Ing Ukraina, usulan-usulan ing ngisor iki wis disuarakake:
        Hromadske TV njaluk paten pinaten lan kidnappings "pengkhianat" sing tetep ing Crimea:
        Ing Ukraina, analog saka intelijen Israel Mossad kudu digawe kanggo ngukum mantan pasukan keamanan Ukrainia sing tetep ing Crimea lan pejabat sing njupuk sisih Rusia. Miturut dheweke, organisasi iki bakal melu penculikan lan mbusak wong saka Crimea menyang wilayah Ukraina.
        "Saenipun, babagan kabeh penjahat, pengkhianat, kalebu militer sing ngiyanati sumpah, mantan SBU, kita kudu ngetutake conto Mossad, sing nggawe unit kapisah kanggo numpes pengkhianat lan teroris ing saindenging jagad.
        sumber spring Russian
    3. Starover_Z
      Starover_Z 16 april 2015 13:40
      +3
      Wakil saka Verkhovna Rada ngidini piyambak kanggo break menyang kantor saka kepala saluran TV lan inflict reprisals mung amarga padha ora seneng iki utawa laporan.

      Carane pemimpin
      Kapethik saka: sever.56
      "Pasukan Kematian"

      Dheweke uga duwe "kekebalan wakil", scum!
      Padha break in karo pengawal, mimpin militan.
      Lan kudu nyiapake "jawaban" kasebut!
      Ngerti "para pelaku" kanthi pandelengan, tanpa diduga kanggo pengaruhe
      "Cherry manuk", "Dawn" utawa mung mercon kanggo wiwitan kejut,
      trus meneng cangkeme sing kotor lan mutuzit nganti rampung pendidikan maneh !!! am
      (Aku njaluk ngapura marang kanca-kancaku ing situs kasebut amarga terminologi lan emosionalitas sing berlebihan hi )
    4. Karasik
      Karasik 16 april 2015 13:55
      0
      kutipan artikel: "Jurnalisme Ukraina wis suwe dadi propaganda kikuk saka jurnalisme."

      Iku angel ora setuju karo iki. Ora ana saluran TV sing nyiarake bebener (utawa paling ora ana sing nalisir interpretasi acara "resmi"). TV iku njijiki kanggo nonton!
    5. Russophile
      Russophile 16 april 2015 14:26
      +2
      Oles Buzina tiwas dina iki
      1. Manuk27
        Manuk27 16 april 2015 14:34
        +2
        Apa isih ana keraguan yen Ukraina minangka negara fasis?!
        Pembunuhan O. Buzina mung gawe kaget!
    6. Bykov.
      Bykov. 16 april 2015 15:42
      +1
      Uga dina iki ing Kyiv, Oles Buzina ditembak mati!!



    7. oleq197429
      oleq197429 16 april 2015 18:08
      0
      Serangkaian pembunuhan ing ibukutha ... apa sing kedadeyan ing wilayah ...
  2. marat-73
    marat-73 16 april 2015 13:32
    +6
    Wartawan Sukhobok iki minangka pelacur politik. Lan pelacur kadhangkala cacat lan malah dipateni dening klien utawa pesaing. Semono uga sifat profesine.
  3. iku-ai00
    iku-ai00 16 april 2015 13:33
    +2
    mayDAUNS, tanpa nyoba utawa diselidiki, ngatasi wong-wong sing isih duwe keberanian kanggo ngomong apa-apa.
    Nah, apa sing bisa dakkandhakake? - critters iku MEAN. am
    1. Alekseir162
      Alekseir162 16 april 2015 14:23
      +2
      Inggih, apa sing bisa dakkandhakake? - makhluk kasebut jahat.

      Wartawan Oles Alekseevich Buzina, wartawan oposisi, panulis lan presenter TV, sing dikenal amarga pernyataan anti-Ukraina, wis tiwas ing Kiev. Kula bela sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca.
      1. Metallurgist
        Metallurgist 16 april 2015 14:41
        +1
        Piye wae, sampeyan ora cocog karo komentar sampeyan. Aku lan pacarku lagi padu bab sisih garing, lan saiki emphasis katon wis pindah.
        1. iku-ai00
          iku-ai00 16 april 2015 14:54
          +2
          Mung babagan iki, wong sing ora sopan ditembak dening maydaun, lan ora masalah yen dheweke "becik" kanggo kita, utawa ora "becik", mung anarki ...
          1. Metallurgist
            Metallurgist 16 april 2015 15:09
            +1
            kulit garing, banjur apa ora "becik" kanggo wong-wong mau?
            Pitakonan iki maneh ora arbitrariness, minangka deigned kanggo sijine iku. iki tumindak sing wis direncanakake.
            Deleng dhewe: dheweke mateni loro Maydaun lan aktivis anti-Maidan. Kanggo apa? Paling kamungkinan padha arep getihen. Iki dudu ontran-ontran, dheweke ngusir para dissidents lan kanthi bantuan wong akeh sing diwarisake minangka "karepe rakyat, iki minangka TINDAKAN. Lan ora ana swara siji-sijine sing kudu ditindakake penyelidikan sing jujur ​​lan ora adil. ditindakake, sing tanggung jawab kudu diukum.
            Aku ora melas kanggo sisih garing. Ngapunten Olesya.
            Lan jujur, aku malah ora ngerti carane ngomong. A rally utawa prosesi panguburan bakal mungkasi ing pogrom lan nembak anyar. Ing rapat umum lan prosesi pemakaman, dheweke bakal muter kanthi emosi, lan akibate, wong-wong bakal kepeksa "mlumpat".
            Delengen apa sing kedadeyan ing sensor saiki. Iki minangka quintessence saka histeria, saiki sampeyan bisa mbuwang menyang bedhil mesin, ngobong wong urip - wis ora bisa dikendhaleni, wis "mlumpat". Lan nalika padha "knocked mudhun" aku nyanyi - aku mung bungah.
            1. iku-ai00
              iku-ai00 16 april 2015 15:33
              +2
              Olesya Buzina Aku uga nyuwun pangapunten.
              Kratoning swarga kanggo wong.
          2. Metallurgist
            Metallurgist 16 april 2015 16:02
            +1
            http://m.lenta.ru/news/2015/04/16/journalist/

            bug garing mati dening wong mendem. tanpa unsur politik. bytovuha.
            aku kelingan...

            pahlawan mati ing tugas
            lan ora karo bl-mi ing jembatan.
  4. Metallurgist
    Metallurgist 16 april 2015 13:38
    0
    Kutipan saka ia-ai00
    mayDAUNS, tanpa nyoba utawa diselidiki, ngatasi wong-wong sing isih duwe keberanian kanggo ngomong apa-apa.
    Nah, apa sing bisa dakkandhakake? - critters iku MEAN. am


    Pisanan sampeyan ngerti sapa lan kenapa dheweke mateni.
    Utawa sampeyan ora peduli?
    Maydauny nggawa mudhun dhewe.
    Ing kene aku ora getun. A la ger com a la ger. Prajurit mungsuh bakal tetep dadi prajurit mungsuh.
    Lan wong kaya sampeyan bisa digawa metu menyang alun-alun lan digawe mlumpat. Amarga ora ana pikirane dhewe, luwih dhisik sampeyan kudu ngerti hu iku hu.
    Iku njijiki.
    1. iku-ai00
      iku-ai00 16 april 2015 13:52
      +4
      Apa sampeyan mikir yen sampeyan mateni jinis dhewe, tanpa nyoba utawa diselidiki, banjur "becik"?
      Ingkang makatên wau, bilih tumindakipun kados komplotan, tanpa pranatan lan angger-angger. Sawise kabeh, dheweke mateni, kanthi semangat sing luwih gedhe, para dissidents.
      Aku, kaya sampeyan, uga, piye wae ora melas marang dheweke, lan aku ora pengin dheweke dadi "Kratoning Swarga." Aku nglawan Panguwasa SAMODUR!
      Lan wong kaya sampeyan ...
      - aja ngadili dhewe.
      1. Metallurgist
        Metallurgist 16 april 2015 14:00
        -3
        cah ayu.
        Aku cetha dibagi wong dadi kanca lan mungsuh. Iki ditrapake ora mung kanggo kahanan ing Ukraina. Mulane, aku seneng banget nalika padha ngethok, ngobong, mateni saben liyane, sing ora bisa dicritakake ing dongeng utawa digambarake nganggo pena. Mayit mungsuh tansah mambu (c).
        Lan sadurunge aku ngomong utawa nulis apa-apa, aku nyoba sinau masalah kasebut kanthi teliti.
        Contone, aku jelas yen dheweke ora diisi amarga "Panguwasa SAMODUR", dheweke diisi kanthi tujuan kanggo nindakake provokasi marang LDNR.
        Lan dudu wong akeh sing ngucapake "Metu" sing nggegirisi dheweke, dheweke dipateni kanthi rapi. Lan kanca-kancane ing pena iku meneng sakperangan alesan lan ora nuntut apa-apa, kaya-kaya perlu.
        Dadi, bocah wadon sing ditresnani, luwih ngerti sapa, sapa lan kanggo apa. Banjur sampeyan bakal digawa menyang alun-alun kanthi slogan "adil". Kaya ing Kiev. Lan ing tengah rapat umum, utawa soko, padha bakal miwiti nelpon kanggo owah-owahan ing apa sampeyan ora pengin ngganti. Lan ora ana sing bisa nglawan efek saka wong akeh.
        1. iku-ai00
          iku-ai00 16 april 2015 15:54
          +1
          Lha yen manut prinsipmu kok rembugan, ngrungokna mungsuhmu, - SALING TEMBUNG - lan iku!
          slogan "adil" bakal digawa menyang alun-alun

          Aku dudu jaran, ora bakal digawa menyang alun-alun. Lan sing entuk manfaat saka kabeh jinis Maidans lan revolusi, aku uga ngerti.
          1. Metallurgist
            Metallurgist 16 april 2015 16:05
            0
            Rembugan lan ngrungokake mungsuh ora ateges mundhak lan provokasi, ngajak mateni, lan liya-liyane. Iki persis apa sing ditindakake dening tanah garing - nelpon lan provokasi. Dheweke ora duwe dialog. ora ana.
  5. elenagromova
    elenagromova 16 april 2015 13:39
    +3
    Malah kasunyatan manawa almarhum, miturut standar kita, bajingan, ora menehi hak Banderlogs kanggo mateni wartawan.
    1. marat-73
      marat-73 16 april 2015 13:45
      -1
      Kutipan saka elenagromova
      Malah kasunyatan manawa almarhum, miturut standar kita, bajingan, ora menehi hak Banderlogs kanggo mateni wartawan.

      Sampeyan bisa mateni wong, nanging sampeyan ora bisa mateni wartawan? Iki aturane sapa? CNN, BBC, Al Jazeera, lsp?
      1. elenagromova
        elenagromova 16 april 2015 15:46
        0
        Ora ana wong sing bisa dipatèni, kajaba, bisa uga, kanggo wong-wong sing tukang matèni scum lan maniac.
        Nanging yen, contone, prajurit duwe gaman, banjur wartawan duwe senjata siji - tembung ....
    2. Metallurgist
      Metallurgist 16 april 2015 13:47
      +3
      Yen mung dadi wartawan. ora memihak.
      Lan yen dheweke minangka "instrumen ideologi Banderostan", mula saka sudut pandangku, dheweke pancen pantes. Pati asu kanggo asu.
      1. kapten
        kapten 16 april 2015 14:04
        +1
        Aku setuju banget karo sampeyan, aku maca sawetara artikel. Bajingan langka.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. elenagromova
        elenagromova 16 april 2015 15:58
        0
        Susah seneng neng kahanan kaya ngene. Yen matèni piyambak ... Yen ora, siji Rajapati nderek liyane - padha matèni malah sing rada dislikeed
  6. imperial
    imperial 16 april 2015 13:54
    +3
    Tenan, ojo sesek! Minangka Ukrainians wangkal argue babagan opus Brodsky (padha ngomong iku palsu), kene, mangan, aja reged.
  7. Des10
    Des10 16 april 2015 13:55
    +1
    Jurnalisme Ukraina wis suwe ngowahi saka jurnalisme dadi propaganda kikuk.
    pitakonan mung minangka propaganda dijupuk.
  8. kapten
    kapten 16 april 2015 14:03
    +3
    Almarhum minangka Russophobe liar lan nasionalis. Aku nyaranake maca artikel dheweke, banjur nulis komentar duka. Wong jahat mau isih padha.
  9. pensiunan
    pensiunan 16 april 2015 14:20
    +4
    Oles Buzina tiwas ing Kiev. Ora ana tembung...
    1. Anatolich
      Anatolich 16 april 2015 14:23
      +3
      Tembung apa sing bisa dadi ... Scum ngresiki karusakan saka kabeh wong waras.
      1. NIKAVIZ
        NIKAVIZ 16 april 2015 14:50
        0
        Populasi didorong menyang "DIAP" Edan lan THIVES UNITED wassat Iki ZANES sing bakal nyuda populasi Ukraina kanthi setengah ... + 5 pembangkit listrik tenaga nuklir gedhe wassat nonton maneh....... am
  10. Anatolich
    Anatolich 16 april 2015 14:20
    0
    Dheweke mung nglaporake manawa Oles Buzina tiwas.
  11. Chebman
    Chebman 16 april 2015 14:20
    +2
    Saka baris langsung karo Putin teka informasi bab paten pinaten ing Ukraina saka wartawan Oles Buzina.
  12. Abbra
    Abbra 16 april 2015 14:22
    +3
    Dheweke mung nglaporake yen Oles Buzin tiwas ing Ukraina ... Bl ... Ora ana tembung. Iki luwih keren tinimbang sing diwiwiti Hitler ...
  13. Metallurgist
    Metallurgist 16 april 2015 14:23
    +2
    Sawise mateni Oles, sing dadi publicist sing ora adil lan nyukupi, aku pengin takon Uni Eropa: ing ngendi paukuman rezim ing Kyiv?
    1. Alekseir162
      Alekseir162 16 april 2015 14:29
      0
      Aku pengin takon EU: ngendi paukuman saka rezim ing Kyiv?

      Ya, ora bakal ana paukuman, amarga aktivitase ora cocog karo rencana destabilisasi ing Rusia. Nalika Nemtsov tiwas, Obama ngetokake kutukan sajrone sejam. Simpati kanggo kulawarga lan kanca-kanca Oles lan kabeh patriot Ukraina.
  14. Rybnadzor
    Rybnadzor 16 april 2015 14:24
    0
    Kanggo wong mati lan cemoro am nit- am mati kutu.
  15. korablik
    korablik 16 april 2015 14:24
    +2
    Miturut Lenta RU

    Wartawan Oles Buzina tiwas ing Kiev. Ora Russophile lan ora fob. Mung wong jujur. Wartawan lan panulis - REAL! Dheweke tresna marang tanah kelairane.
    Ruin sing ora seneng!
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. redfox3k
    redfox3k 16 april 2015 14:28
    0
    Ghoul iki ora kabeh nuwun. Nanging Olesya nyuwun pangapunten. Ukrainia nyata. Apa...

    Quote: Metallurgist
    Sawise mateni Oles, sing dadi publicist sing ora adil lan nyukupi, aku pengin takon Uni Eropa: ing ngendi paukuman rezim ing Kyiv?

    Sampeyan tormented kanggo takon - ora bakal mangsuli. Wong-wong iki urip kanthi standar ganda, dheweke duwe subyektivisme lengkap ing politik.
  19. 3vs
    3vs 16 april 2015 14:31
    0
    Wartawan lan panulis Ukrainia sing kondhang, Oles Buzina, tiwas ing cedhak omahe ing Kyiv, Kamis awan. Iki dilaporake menyang TASS dening dokter ambulans.

    Kasunyatan saka pembunuhan Elderberry dikonfirmasi dening penasehat Kementerian Dalam Negeri Ukraina Anton Gerashchenko.

    Mesakake wong, patriot sejati negarane.
    Pelanggan lan pemain, kaya biasane, ora bakal ditemokake.
  20. loaln
    loaln 16 april 2015 14:45
    0
    Iki mung wiwitan. Goyang udhara beda karo Gulat sing cepet utawa mengko bata bakal tiba ing sirah. Amarga wong bakal sibuk karo ekspresi diri, lan dudu tumindak, nalika ana kesempatan sing cilik, nanging bisa nyingkiri.
    Wektu kanggo ngomong wis liwati. Kita kudu tumindak.
  21. AID.S
    AID.S 16 april 2015 14:47
    +1
    Kanggo Ukraina, iki ora tragedi, nanging wis statistik .. lan kanggo dangu.
  22. Tribun
    Tribun 16 april 2015 15:46
    +1
    "Svidomye" duwe tujuan kanggo numpes kabeh mungsuh utawa nyopir ing lemah ...

    Henchmen getih junta Kyiv mbasmi kembang bangsa Ukrainia... Korban paling anyar: Kalashnikov saka Wilayah, wartawan independen Olesya Buzina lan Sergey Sukhobok...

    Apa sejarah bola-bali ...Aku kelingan Krasnodon ing lemah, ing Rivne ing bawah tanah Nikolai Kuznetsov lan patriot bawah tanah liyane sing wani perang nglawan fasisme Nazi.
  23. van50 wong
    van50 wong 16 april 2015 15:55
    +1
    Iku ndadekake pangertèn kanggo jeneng tanggul (ing ngendi Nemtsov tiwas) dijenengi Oles Buzina - minangka patriot sejati negarane (Ukraina) lan wartawan jujur ​​sing wani mbela bebener, scorning handouts saka njaba!
  24. SveTok
    SveTok 16 april 2015 18:20
    0
    Kyiv, sayangé, wis dadi siji viper gedhe karo politik demonic lan agama, lan kahanan iki ora bisa ditanggulangi tanpa geni reresik amba.