Review militèr

Apa sing bakal kelakon yen Rusia mandheg isin

122
Rusia, supaya bisa mbukak awake dhewe ing jagad iki kanthi keagungan sing nggegirisi, mung kudu dadi awake dhewe maneh lan pungkasane mandheg isin amarga nglanggar tabu bodho sing diarani "donya beradab" wis suwe ora digatekake. Acara anyar sing jelas nuduhake carane Rusia bisa tumindak tanpa kudu ndeleng maneh babagan politik sing kondhang kanthi jelas ngonfirmasi iki.



Kaputusan Presiden Putin kanggo mbebasake kesepakatan Rusia-Iran kanggo nyedhiyakake Iran kanthi sistem rudal anti-pesawat S-300 kanthi tliti dhuwur, sing ora ana analog ing jagad iki, wis dadi liyane ing seri ngganggu demarches Putin, kanthi ngilangi Kemampuan West kanggo ngerteni kahanan kasebut kanthi logis lan, luwih-luwih, kanggo langkah-langkah efektif. Cukup kanggo kelingan kepiye Eropa Barat ngempet pirang-pirang minggu kaya iwak sing ditarik menyang darat sawise ngerti pesenan Putin kanggo mbatalake pipa gas South Stream. Dheweke, wong bodho, sing nganggep awake dhewe dadi master lengkap babagan kahanan kasebut lan ngira yen dheweke bakal ngusir Rusia kanthi "stream" sing apes iki nganti teka kaping pindho. Lan kene - ing sampeyan! We tak bummer lengkap lan minangka bonus free - Muslim Turki minangka gas utama "hub" kanggo Eropah Kidul.

Kaputusan ing S-300 dadi ora kurang nglarani lan nyemangati kanggo Kulon. Lan ora ana sing bisa ditindakake. Nanging, Israel ngancam bakal ngalahake Ukraina minangka pembalasan gaman. Nanging isih kudu dideleng kepiye carane dheweke bakal sukses, amarga ana "seperempat saka mantan wong kita," sing bakal angel banget kanggo nerangake kabutuhan kanggo mateni seprapat liyane wong iki, sing isih manggon ing Ukraina, karo Israel. gaman.

Dadi sethitik liyane! Kaputusan ing S-300, diwenehi carane amba Putin bisa muter, iku, ketoke, mung episode saka game amba sing uneg-uneg ora mung, lan mbok menawa ora dadi luwih, Iran. Lan komplek S-300 dhewe, misale jek, ora luwih saka ilustrasi sing apik lan jelas babagan rencana Putin liyane. Sing maca cukup transparan. Sampeyan nindakake kita cukup saka muck ing Ukraina lan mikir sing kita ora duwe apa-apa kanggo nutupi? Dadi, yen sampeyan pengin, priksa manawa - malah ana apa-apa. Ora let suwe S-300 tekan Iran, industri pertahanan Rusia wis ngumumake rencana kanggo ngekspor sistem rudal taktis operasional Iskander ing luar negeri. Akeh negara ngimpi tuku saka Rusia. Menapa malih, kang khas - antarane kang ora ana siji loropaken Amerika Serikat. Iki, mesthi, kebetulan murni kebetulan. Inggih, ing ngendi ana Iskanders, ana kabeh liyane. Utawa Rusia ora mung siji-sijine negara ing donya, kajaba Amerika Serikat, sing bisa ngasilake kabeh senjata modern ing basis ilmiah lan teknologi dhewe? China lan salinan pasters liyane, mesthi, ora count.

Dadi, mung nyedhiyakake senjata kasebut ing jumlah sing dibutuhake kanggo saben wong sing ambegan ora rata menyang Amerika. Libya padha contone. Kang, dening cara, wis nguripake kanggo Putin karo panjalukan kanggo bantuan maneh nglengkapi tentara. Wong Libya, sing kudu dipikirake, mesthi bakal ngeling-eling kepiye NATO, kanthi kawruh babagan Washington, muzzled negara sing biyen ayu. Irak, Suriah, Venezuela, Korea Utara, Afghanistan duwe akun dhewe karo Amerika Serikat - lan sing ora duwe ing globe cilik iki ngendi Amerika wis ngaco akeh kayu bakar.

Dadi wektune wong-wong Amerika njupuk pelajaran saka eurovassals babagan ngulu hawa sing bener, dumadakan ditarik menyang darat.

Nanging iki, kayane, isih mung kembang. Genius Rusia sing nakal, dibebasake saka rantai kabeneran politik, mung wiwit mbukak kabeh kamulyan. manungsa waé! Sukarelawan saka ... negara Texas muncul ing sisih milisi ing Donbass. Iku isih "u-es-hey". Nanging ing kana, Gerakan Kemerdekaan Texas mung duwe sawetara atus ewu anggota. Ing antarane ana akeh wong sing kuat karo marinir nyata. Sing, sing ngerti, "kabeh wong bisa" ing tembung saka pahlawan warni saka film "Nerusake kanggo liquidation."

Aku ndeleng bocah-bocah Texas iki ing Moskow - ing konferensi anti-globalisasi. Apa sing bisa dakkandhakake - dheweke menehi inspirasi! Nanging, aku isih ora ngerti - kenapa dheweke ketarik menyang Belokamennaya? Teka kene sapisan ing musim gugur. Banjur ing mangsa. Lan saiki kabeh wis dijlentrehake, teka-teki wis dadi - sukarelawan Texas ing Donbass! Lha, ing endi maneh, ndedonga, bisa para pejuang kamardikan Republik Bintang Lone bisa entuk pengalaman garis ngarep lan ngalami koordinasi pertempuran? Bakal ana pemandangan bisu nalika prajurit hardened karo Donbass sumelang ing mripat ing kabeh kamulyan lan daya tempur bakal katon ing asli Texas! Apa sampeyan mikir yen ing Chechnya, mung kanggo sawetara tembung, dheweke ngeculake frasa babagan kemungkinan nyedhiyakake senjata menyang tapel wates Meksiko? Enteni!

Lan entuk apa? Amerika, banjur, bisa nyandhang militan lan nglatih wong-wong mau ing saindenging jagad kanggo nggulingake pamrentah sing sah, kalebu Ukraina, nanging Rusia, ternyata, ora ana cara? Kenapa kudu? Ora ana hukum sing ngidini wong bisa nindakake kabeh lan wong liya ora ana apa-apa.

Dadi katon dhaptar kejutan gedhe Rusia kanggo Amerika ora kesel. Lan nalika Putin durung ngumumake nganti pungkasan, mungkin Washington isih kudu mikir babagan iki? Ing tembung saka pahlawan film kultus liyane: "Stop lokomotif, aja ngalahake rodha, kondektur mencet rem!"
Pengarang:
Sumber asli:
http://news-front.info/2015/04/16/chto-budet-esli-rossiya-perestanet-stesnyatsya-yurij-selivanov/
122 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0,5
    0,5 18 april 2015 14:19
    + 79
    Bodho ngetutake aturan nalika main kertu sing luwih cetha, nanging sadurunge njupuk candelabra lan ngalahake kertu sing luwih cetha, luwih becik ngira kekuwatan sampeyan.
    Penulis piye wae dadi bungah karo Libya, Amerika numpes ing kono, lan Libya nawakake kita bantuan karo infrastruktur. Negara kasebut mlarat lan sampeyan bisa uga kudu ngilangi utang mengko ... Opsi kasebut wis liwati ing jaman Soviet, wektune sinau babagan ngitung dhuwit lan ora mbayar utang lan tanpa bali.
    1. vadson
      vadson 18 april 2015 14:30
      -26
      ing, kanggo miwiti, kanggo menehi hasil karo Bank Central, lan mundhakaken ekonomi, lan banjur senjata Libya. banjur puser bakal nguculi. ing bilyar ana aturan kasebut: dudu sing utama kanggo menang, sing utama yaiku entuk. iki babagan penempatan senjata ing luar negeri kanggo dangu. conto ussr ing pasuryan
      1. gelembung5
        gelembung5 18 april 2015 14:43
        + 42
        Kita durung mlebu kanthong, nanging ora kantun bal - iki sing utama ing tahap iki
        1. tol 100w
          tol 100w 18 april 2015 17:16
          + 11
          Kutipan saka bubla5
          aja kantun bal

          Lan iki sing paling penting! Miturut bal "Iku nyengsarakke", lan SGA wiwit ngerti sing "eksklusivitas" bakal mimpin wong-wong mau bakal tilar saka dhaftar urip pantes!
          1. Zionis 4
            Zionis 4 20 april 2015 01:14
            0
            bakal dadi telek mambu sing padha mung tanpa komplek, sing Rusia bakal dadi nalika mandheg isin.
        2. satris
          satris 18 april 2015 20:53
          +3
          Ing "Biliar Cina" sampeyan ora bakal kantun bal! eseman
        3. yermolai
          yermolai 20 april 2015 07:01
          +9
          ahaha!
          Kutipan saka bubla5
          kita ora kantun bal - iki sing utama ing tahap iki
          lan yen apik kanggo mencet bal, banjur kanthong dhewe bakal diganti. sedulur
          1. dg32wesdgg
            dg32wesdgg 20 april 2015 23:16
            -1
            Mungkasi ngrokok wis dadi ora mung bisa, nanging uga gampang. Ora ana sing mbantu nganti aku nyoba obat iki. Seminggu mengko aku mandheg mikir babagan rokok, aku sinau babagan teknik saka blog iki, lan dhawuh ing kana - http://ow.ly/LNr5V
          2. dg32wesdgg
            dg32wesdgg 20 april 2015 23:16
            -1
            Mungkasi ngrokok wis dadi ora mung bisa, nanging uga gampang. Ora ana sing mbantu nganti aku nyoba obat iki. Seminggu mengko aku mandheg mikir babagan rokok, aku sinau babagan teknik saka blog iki, lan dhawuh ing kana - http://ow.ly/LNr5V
        4. liyane
          liyane 20 april 2015 20:51
          -1
          ing bal supaya adoh mung kanggo kita. Ana sing arep ngukur pi.. karo NATO?
        5. liyane
          liyane 20 april 2015 20:51
          -2
          ing bal supaya adoh mung kanggo kita. Ana sing arep ngukur pi.. karo NATO?
      2. Nick
        Nick 18 april 2015 16:16
        + 36
        Kutipan saka vadson
        ing, kanggo miwiti, kanggo menehi hasil karo Bank Central, lan mundhakaken ekonomi, lan banjur senjata Libya. banjur puser bakal nguculi. ing bilyar ana aturan kasebut: dudu sing utama kanggo menang, sing utama yaiku entuk. iki babagan penempatan senjata ing luar negeri kanggo dangu. conto ussr ing pasuryan

        ing beyo saka Bank Central, sampeyan mbokmenawa bener, nanging kuwatir muspra babagan solvency saka Libya. Aku mikir para ahli minyak kita bakal seneng melu pangembangan ladang minyak Libya ...
        1. spanduk
          spanduk 18 april 2015 18:31
          +2
          Ya, lan "pekerja sepur" - uga.
        2. Arikkhab
          Arikkhab 18 april 2015 20:12
          + 13
          Aku mbaleni ... malah Gaddafi nawarake kanggo mbayar ALL utang karo lenga (sanajan tanpa partisipasi ing celengan) dening barter. kita ora setuju kanggo njupuk lenga. lan sawise Gaddafi tilar donya, aku kudu ngilangi utang amarga ora ana sing bisa diajak ngobrol
          1. yermolai
            yermolai 20 april 2015 07:56
            +3
            Kutipan saka Arikkhab
            kita ora setuju kanggo njupuk lenga.

            iku penting banget yen panyulingan lenga ing Federasi Rusia, mungkasi dipakani manca, lan banjur tuku petrokimia ing prices exorbitant. banjur katergantungan ing rega lenga bakal suda, lan untung saka treasury bakal nambah, lan drive naebulina karo bank sentral lan iku wektu kanggo nulis ulang konstitusi kanggo kapentingan Federasi Rusia lan ora FSA.
        3. taram taramych
          taram taramych 18 april 2015 23:57
          +1
          Rusia isih duwe kontrak rampung, sanajan karo mantan panguwasa, negara-negara sing wis ngalami agresi dening koalisi Barat ing sajarah anyar.
      3. waterdolaz
        waterdolaz 18 april 2015 16:22
        +9
        Kutipan saka vadson
        ing, kanggo miwiti, kanggo menehi hasil karo Bank Central, lan mundhakaken ekonomi, lan banjur senjata Libya. banjur puser bakal nguculi. ing bilyar ana aturan kasebut: dudu sing utama kanggo menang, sing utama yaiku entuk. iki babagan penempatan senjata ing luar negeri kanggo dangu. conto ussr ing pasuryan

        Yen kita wedi karo kabeh, kita bakal tetep dadi lampiran bahan mentah saka Kulon.
        1. Allend
          Allend 18 april 2015 19:45
          +4
          lan ing ngendi ekonomi lan Bank Sentral disambungake karo pasokan senjata kita?
          1. Sing luwih dhuwur dolar, luwih nguntungake kanggo ekspor kita lan kanggo pangembangan industri lan ekonomi ing negara kasebut. Sing luwih nguntungake pasokan senjata langsung.
          Kanthi dolar sing dhuwur, kita dadi luwih kompetitif ing pasar manca. Pitakonan dudu kurs dolar, nanging stabilitas saiki.
          2. Ing kasus iki, apa Bank Sentral ngalangi sampeyan? kanggo nyedhiyakake senjata? Sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku nyuda tingkat diskon kanthi bertahap. Apa sing dakkira lan bakal ditindakake sajrone 2 taun sabanjure, nganti 5-7%.
          3. Sing paling ala kanggo ekonomi kita yaiku ora bisa entuk utang amarga sanksi kanggo jangka panjang. Sanksi bakal dicabut, kabeh utawa sebagian, bakal ana calico sing beda banget.
          Banjur miwiti kabeh endhog ing siji kranjang, Bank Sentral, ekonomi, ngurutake, senjata ...
          Sampeyan luwih apik muter biliar, lan ora ngetrapake aturan biliar kanggo pangembangan ekonomi, iki mesthi ora duweke sampeyan.
          1. Yeah
            Yeah 20 april 2015 15:25
            +2
            Kutipan saka Allend.
            Bank Sentral ing kasus iki, apa sing ngalangi sampeyan? kanggo nyedhiyakake senjata? Sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku nyuda tingkat diskon kanthi bertahap. Apa sing dakkira lan bakal ditindakake sajrone 2 taun sabanjure, nganti 5-7%.

            ora bakal. Negara kita pancen dibagi antarane klan kriminal.
            Lan sistem iki ing saben cara bisa crushes unit ekonomi sawijining ing wangun sudagar pribadi sing wis produksi dhewe, property dhewe, sumber silihan mirah, tabungan fireproof lan kesempatan kanggo mbuktekaken kasus ing pengadilan.
            Lobi kriminal ora bakal nggawe urip luwih gampang kanggo warga biasa, amarga wong sing mlarat lan ora duwe hak sing mbutuhake. Lan utangan murah (lan gratis) jangka panjang dipikolehi dening para petinggi kita ora liwat Bank Sentral, nanging liwat sambungan pribadi utawa ing mburi layar.
      4. NordUral
        NordUral 18 april 2015 17:35
        +2
        Kanthi muspra dheweke minus, Watson cocog karo Bank Sentral, ora dingerteni sapa, lan babagan ekonomi, ora dingerteni sing endi.
        1. DanaF1
          DanaF1 20 april 2015 01:13
          +1
          Kutipan: NordUral
          Kanthi muspra dheweke minus, Watson cocog karo Bank Sentral, ora dingerteni sapa, lan babagan ekonomi, ora dingerteni sing endi.

          iku bakal koyone, carane Bank Central lan S-300 disambungake karo Iskanders?
      5. Veteran
        Veteran 20 april 2015 11:04
        +2
        Kita ora bakal melu amal, nanging ing SALES senjata modern kita menyang "kanca" AS lan NATO! industri pertahanan kita mung bakal ngiyataken Rusia. Terus, ana paribasan.. "Ora usah luwih pinter tinimbang Gusti" ben ora katon konyol....ora usah ngudi luwih pinter tinimbang Pemimpin kita V.V Putin, iki uga katon. bodho.
    2. Manungsa Kucing Null
      Manungsa Kucing Null 18 april 2015 14:30
      + 34
      IMHO, nalika ora ana sing ngalahake sing luwih cetha. Padha mung miwiti muter dening aturan padha sharpie apik
    3. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 18 april 2015 14:31
      + 12
      Kita kudu njupuk lan nindakake.
      Banjur kita mung nonton carane "duwe" kita, nglanggar perjanjian, hukum.
      Senajan padha mbutuhake kita kanggo tundhuk karo wong-wong mau.
      1. SRC P-15
        SRC P-15 18 april 2015 14:41
        + 81
        Quote: Tanah Air Rusia
        Senajan padha mbutuhake kita kanggo tundhuk karo wong-wong mau.

        Iki kabeh kabijakan Amerika:
        1. Starik72
          Starik72 19 april 2015 17:02
          +3
          SRC P-15. Banget akurat lan mbiyantu !!!
      2. ltshyi01
        ltshyi01 18 april 2015 14:49
        +7
        [Kutipan = Motherland Rusia] Senajan padha mbutuhake kita kanggo tundhuk karo wong-wong mau.

        Lan iku pancene bodho kanggo tindakake aturan saka game siji-cara, iku wektu kanggo nuduhake untu, supaya padha muter saiki!
    4. vlade99
      vlade99 18 april 2015 14:39
      +2
      Kutipan: 0,5
      luwih becik kanggo ngira-ngira kekuwatanmu

      Kuwasane ana ing bebener, sedulur.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. nadezhiva
      nadezhiva 18 april 2015 14:43
      +9
      Kutipan: 0,5
      Negara iki mlarat lan bisa uga kudu ngilangi utang mengko ...


      Negara iki wis dadi "negara miskin" khusus kanggo sawetara wektu saiki. Sawise demokratisasi sing dileksanakake miturut skenario Amerika.
      Mungsuh mungsuh kita kanca kita. Lan kanca kudu mbantu.
      1. Arikkhab
        Arikkhab 18 april 2015 20:21
        +6
        Libya MISKIN??? saben wong Libya (lair) ing sangisoré Gaddafi nampa sawetara bagéan saka hasil lenga (kaya Saudis). Iki cukup kanggo wong pribumi Libya urip kanthi apik, saengga akeh warga lokal sing ora bisa kerja. umume. mulang bocah-bocah ing luar negeri. buruh tamu saka Palestina, Mesir lan negara padha plowed kanggo wong-wong mau. lan sampeyan ngomong miskin ...
        PySy, saiki kabeh wis owah ... thanks kanggo "mitra"
        1. Vladislav
          Vladislav 18 april 2015 22:12
          + 10
          GDP per kapita - $ 14.
          Kanggo saben anggota kulawarga, negara mbayar subsidi $ 1 saben taun.
          Tunjangan pengangguran - $ 730.
          ... Gaji perawat $ 1.
          $ 7 dibayar kanggo saben bayi.
          Penganten anyar diwenehi $64 kanggo tuku apartemen.
          Bantuan finansial sepisan kanggo mbukak bisnis pribadi - $ 20.
          Pajak lan biaya gedhe dilarang.
          Pendidikan lan obat gratis.
          Pendidikan lan latihan ing luar negeri - kanthi biaya negara.
          Jaringan toko kanggo kulawarga gedhe kanthi rega simbolis kanggo produk panganan dhasar.
          Kanggo adol produk kanthi umur rak kadaluwarsa - denda gedhe lan ditahan dening unit polisi khusus.
          Bagéan saka apotek - kanthi dispensing obat gratis.
          Obat-obatan palsu kena ukuman pati.
          Nyewa ora ana.
          Ora ana pambayaran listrik kanggo warga.
          Penjualan lan konsumsi alkohol dilarang - "hukum garing".
          Utangan kanggo tuku mobil lan apartemen ora ana bunga.
          Layanan real estate dilarang.
          Negara mbayar nganti 50% kanggo tuku mobil, 65% kanggo pejuang milisi.
          Bensin luwih murah tinimbang banyu. 1 liter bensin - $ 0,14

          sumber: http://za-kaddafi.org/node/94
          http://anti-global.ru/liviya/zhizn-naroda-livii-pri-kaddafi-tol-ko/
          1. Gemini
            Gemini 20 april 2015 18:32
            +2
            wong bodho apa sampeyan kudu ngaco iki
        2. starley saka kidul
          starley saka kidul 19 april 2015 13:13
          +1
          Kutipan saka Arikkhab

          PySy, saiki kabeh wis owah ... thanks kanggo "mitra"

          Miturut cara, babagan "mitra". Aku ora ngerti saka tangane kang, nanging sampeyan wis ngeweruhi sing partners saiki disebut wong sing mesem ing pasuryan, lan konco sampeyan nindakake njijiki lan tegese, gedhe lan cilik?
    7. Starover_Z
      Starover_Z 18 april 2015 15:11
      +5
      Dadi, mung nyedhiyakake senjata kasebut ing jumlah sing dibutuhake kanggo saben wong sing ambegan ora rata menyang Amerika.

      Sing bener - to the point! Nanging akeh negara ing donya nate ambruk, aku mikir, "umpan Amerika", kanthi tumbas lan kesimpulan kontrak liwat tender sing diarani!
      Sistem kasebut misale jek migunani, nanging ing wektu sing padha transparan - kabeh wong bakal ngerti apa negara sing pengin tuku lan saka sapa. Patut, counteraction diuripake ing kabeh tingkat karo tumbas sing objectionable kanggo sawetara negara. Iki tegese perlu kanggo nggarap negara-negara sing ramah babagan kemungkinan tuku rahasia lan pasokan senjata sing dibutuhake kanggo negara-negara, tanpa kontrol negara-negara bendera "belang"!
      1. tol 100w
        tol 100w 18 april 2015 17:40
        +3
        Kutipan saka: Starover_Z
        tanpa kontrol negara gendéra "belang"!

        Butiran saka bebener saiki, nanging ing kasunyatan modern iku angel kanggo ngleksanakake. Akeh sing ora bakal marem yen ora ana kickback, liyane bakal keganggu amarga tuwuhing kekuwatan keadilan!
    8. SSW-GSM
      SSW-GSM 18 april 2015 15:43
      0
      lenga dadi dofiga lan luwih saka setengah Eropah diwenehake. kita ora bakal ing pesawat, iku ora Kuba
    9. NordUral
      NordUral 18 april 2015 17:34
      +1
      Aku setuju, mung ing basis bebarengan nguntungake, cukup kanggo apa-apa. Lan sing paling penting, Rusia kudu tumindak kanthi tegas, nanging kanthi ati-ati.
      1. Basarev
        Basarev 18 april 2015 18:40
        0
        Liga Kehakiman kudu diatur!
        1. lola 63
          lola 63 18 april 2015 19:45
          + 19
          ha
          Lan foto judhul artikel kudu didandani - bakal luwih apik, lan luwih bener lol
    10. Arikkhab
      Arikkhab 18 april 2015 20:09
      0
      Libya miskin, nanging bangga ... malah Gaddafi nawarake kanggo mbayar ALL utang ing lenga dening barter. kita ora setuju kanggo njupuk lenga (lan sakperangan alesan padha sarujuk saka Iran, sanajan saka Libya kanggo Eropah iku mbokmenawa luwih cedhak saka Iran). lan sawise Gaddafi tilar donya, aku kudu ngilangi utang amarga ora ana sing bisa diajak ngobrol
    11. Komentar wis dibusak.
    12. satris
      satris 18 april 2015 20:52
      0
      Negara iki, mesthi, miskin. Bye. Nanging, lenga ing - isi munggah. Lan cedhak karo Eropah. Lan yen kita pindhah ana ing paling sethithik ... Sing utama ora metu mengko.
      1. Yeah
        Yeah 20 april 2015 15:38
        0
        ora perlu nampa keuntungan langsung saka transaksi. sanajan kerjasama ing Libya mung breakeven, proses sing digandhengake karo iki bakal menehi plus kanggo wutah ekonomi negara kita lan ora bakal ngidini mungsuh kita kanggo tuwuh, lan uga bakal ditambahake kanggo panguwasa internasional (worn metu wiwit dina. saka USSR, nanging konsep isih relevan) uga bakal ditambahake.
        ing jaman USSR iki uga dimangerteni
  2. rata-rata
    rata-rata 18 april 2015 14:21
    + 10
    Luwih-luwih kita ndeleng Barat ing tumindak kita (carane kita bakal dirasakake ing kana), luwih akeh kita bakal disalahake kanggo kabeh tumindak kita. .
    1. TrofimBel
      TrofimBel 19 april 2015 19:03
      0
      Ah iki hak wong ing kabeh satus! Inggih, carane ndeleng carane jinis minoritas nanggepi prilaku wong normal. (Aku ngomong sopan, nanging aku kabeh ngerti) :)
  3. Wend
    Wend 18 april 2015 14:23
    + 10
    nalika iki warriors pengalamane karo Donbas sumelang ing mripat ing kabeh kamulyan lan daya pertempuran bakal katon ing Texas native!

    Ana paribasan, utang dibayar abang. Yen Texas wiwit mbebasake, aku mikir wong lanang Donbass sing kuwat bakal katon ing kono kanggo ndhukung sedulur.
  4. ALEXX.
    ALEXX. 18 april 2015 14:24
    -35
    Kowe nyambut gawe sapa Yudas.
  5. Genghis Khan
    Genghis Khan 18 april 2015 14:25
    + 10
    Iku tengen kanggo ngidoni ing moyoki lan ancaman saka Israel saka menara lonceng dhuwur.
    1. 0,5
      0,5 18 april 2015 14:31
      + 13
      Quote: Genghis Khan
      Iku tengen kanggo ngidoni ing moyoki lan ancaman saka Israel saka menara lonceng dhuwur.

      Ya, nalika Israel nyedhiyakake senjata menyang Georgia lan nyiapake instruktur kanggo tentara Georgia, kepiye wae aku ora mikir babagan "bali" ...
      Dadi, kaya ing lelucon lawas: Apa kita ???
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 18 april 2015 15:02
        +3
        Kutipan: 0,5
        Quote: Genghis Khan
        Iku tengen kanggo ngidoni ing moyoki lan ancaman saka Israel saka menara lonceng dhuwur.

        Ya, nalika Israel nyedhiyakake senjata menyang Georgia lan nyiapake instruktur kanggo tentara Georgia, kepiye wae aku ora mikir babagan "bali" ...
        Dadi, kaya ing lelucon lawas: Apa kita ???

        Banjur Rusia kudu luwih gelo dening Serbia, Turki lan Republik Ceko, ora kanggo sebutno Ukraina. Kanggo, sepisanan, padha nyedhiyakake senjata luwih akeh lan luwih akeh, lan kaping pindho, ora kaya Israel, sing mandhegake pangiriman ing panyuwunan Rusia wiwit Maret 2008 lan durung diterusake nganti saiki, negara kasebut nyedhiyakake senjata sadurunge, sajrone lan sawise Agustus. 08.
        1. 0,5
          0,5 18 april 2015 15:07
          +3
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan: 0,5
          Quote: Genghis Khan
          Iku tengen kanggo ngidoni ing moyoki lan ancaman saka Israel saka menara lonceng dhuwur.

          Ya, nalika Israel nyedhiyakake senjata menyang Georgia lan nyiapake instruktur kanggo tentara Georgia, kepiye wae aku ora mikir babagan "bali" ...
          Dadi, kaya ing lelucon lawas: Apa kita ???

          Banjur Rusia kudu luwih gelo dening Serbia, Turki lan Republik Ceko, ora kanggo sebutno Ukraina. Kanggo, sepisanan, padha nyedhiyakake senjata luwih akeh lan luwih akeh, lan kaping pindho, ora kaya Israel, sing mandhegake pangiriman ing panyuwunan Rusia wiwit Maret 2008 lan durung diterusake nganti saiki, negara kasebut nyedhiyakake senjata sadurunge, sajrone lan sawise Agustus. 08.

          Wong sing ringkih padha gelo, critane kowe ngianati lan kaya-kaya wis kebak coklat, banjur katon mung warnane coklat lan ambune njijiki.
      2. Arikkhab
        Arikkhab 18 april 2015 20:28
        0
        Ya, wong liya kudu nyedhiyakake senjata ... dudu Israel, mula Jerman, Prancis, Anglo-Saxon, lsp. mung bisnis, boten pribadi. Panggonan suci ora tau kosong. yen ana sing arep tuku gaman, mesthi ana sing ngedol.
        PS lan nalika ing 60-80 USSR bersenjata Arab "mitra" marang Israel? - uga game politik antarane AS lan USSR
        Miturut cara, ora ana pelanggaran
    2. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 18 april 2015 15:03
      -22
      Quote: Genghis Khan
      Iku tengen kanggo ngidoni ing moyoki lan ancaman saka Israel saka menara lonceng dhuwur.

      Ala Akbar.
      1. Shishiga
        Shishiga 19 april 2015 16:54
        +2
        Allaga Shakyr, Allaga Shakyr pilihan Allah. Lan kanggo sampeyan bisa lan Alla Bersa
      2. Starik72
        Starik72 19 april 2015 17:13
        +3
        Aaron Zaavi. Sampeyan ora bakal njerit nalika AS lan lobi YAHUDI mandheg nulungi Israel.
    3. Gleb
      Gleb 18 april 2015 15:13
      +1
      rungokake, menarik, apa mung aku sing bingung karo julukan "Genghis Khan"?
      Kanggo aku mlebu masyarakat Rusia kanthi julukan kaya ngono iku padha karo julukan "Hitler"
      Maksudku pira wong Rusia sing dipatèni khan iki lan pira susahé wong Mongol menyang Rusia
      1. Bayonet
        Bayonet 18 april 2015 17:34
        +9
        Kutipan: Gleb
        pinten wong Rusia khan iki matèni lan carane akeh sungkowo digawa Mongol menyang Rusia

        Ing pesisir Segara Ireng lan malah ing Don (Tanais), ana akeh koloni Yunani. Mungkin kita bakal ngelingi iki - "kolonialis sialan!" wong Yunani?
        1. Gleb
          Gleb 19 april 2015 01:26
          0
          ing ngendi wong Yunani, utawa Buryats, utawa Jerman? Apa aku nulis kanggo wong? sampeyan nyoba nglalekake kekejemane Genghis sing nelukake, pasukane lan kekaisarane. Kanthi pendekatan iki, sampeyan bakal enggal-enggal ngomong babagan Hitler, lan padha ngomong, ing ngendi Nazi cedhak Stalingrad, utawa Leningrad-"Mungkin kita bakal ngelingi dheweke"
          1. Bayonet
            Bayonet 19 april 2015 07:20
            +2
            Kutipan: Gleb
            sampeyan nyoba nglalekake kekejemane Genghis

            Ing tampilan wong awam modern, Mongol, Genghis Khan lan Batu gabung dadi siji gambar mungsuh bangsa kita. Nanging, Genghis Khan nindakake kampanye utama ing China, Asia Tengah lan Kaukasus. Kievan Rus mung kena pengaruh kampanye sawetara detasemen Genghis Khan: Jebe lan Subudai pahlawan, kang rampung ing perang ing Kali Kalka, lan muncul maneh ing tapel wates Rusia mung dasawarsa sawisé séda Genghis Khan.
            1. Gleb
              Gleb 19 april 2015 07:23
              0
              sanajan, ing mratelakake panemume, "ora akeh" Rusia mati, iku ora nggawe aku aran luwih apik sing nelukaké lan numpes bangsa liya.
              ing kene ana sing ngalem Napoleon, kaya wong kita ora mati, ora ngobong Moskow.
              1. starley saka kidul
                starley saka kidul 19 april 2015 13:24
                +3
                Kutipan: Gleb
                sanajan, ing mratelakake panemume, "ora akeh" Rusia mati, iku ora nggawe aku aran luwih apik sing nelukaké lan numpes bangsa liya.
                ing kene ana sing ngalem Napoleon, kaya wong kita ora mati, ora ngobong Moskow.

                Kuk Mongol muncul ora tanpa kesalahan kita. Ing wektu iku kita dipérang dadi panguwasa tartamtu, tansah ing kasus kaya mengkono, kaya-kaya saka ngendi wae, mungsuh katon, lan kedaden luwih saka siji nyoba kanggo nelukake kita. Dadi kita bakal asu - Genghis Khan bakal katon, kita bakal urip bebarengan - Genghis Khan bakal ngliwati kita nganti sewu mil!
      2. Max_Bauder
        Max_Bauder 18 april 2015 19:32
        +7
        Kutipan: Gleb
        rungokake, menarik, apa mung aku sing bingung karo julukan "Genghis Khan"?
        Kanggo aku mlebu masyarakat Rusia kanthi julukan kaya ngono iku padha karo julukan "Hitler"
        Maksudku pira wong Rusia sing dipatèni khan iki lan pira susahé wong Mongol menyang Rusia


        nanging saiki saben Buryat (utawa wakil liyane saka klompok ètnis kang leluhur padha ing tentara Mongol) mbela Rusia, kaya sing mungkasi kolom Georgians karo bedhil mesin ing siap, foto wis dikirim bubar ing forum.
      3. uge.garik
        uge.garik 18 april 2015 22:07
        +5
        ... Lan ora ana Genghis Khan ing Rusia ..! Mamai, Batu - padha .., nanging Genghis Khan ora ..!
        1. Bayonet
          Bayonet 19 april 2015 07:12
          +1
          Kapethik saka: uge.garik
          ... Lan ora ana Genghis Khan ing Rusia.


          Ing abad kaping 13, Rusia dadi gumantung ing Mongol - Tatar, sing ing 1237 lan 1239 nggawe rong kampanye nglawan Rusia. Kampanye kasebut dipimpin dening putu Genghis Khan Batu Khan utawa Batu. Kampanye pisanan nglawan tanah Rusia diwiwiti ing Desember 1237 lan terus nganti musim semi 1238.
          1. Gleb
            Gleb 19 april 2015 07:18
            -2
            lan Peperangan Kalka ing 1223? Apa ora ana ing sangisore Genghis? Utawa wong Rusia sing ditindhes ora karuwan? lan yen Hitler numpes bangsa liya, nanging ora menyang Rusia, apa dheweke bakal mandheg dadi pembunuh lan fasis?
            kowe ngiyanati leluhurmu nganggo alasan iki
      4. Bayonet
        Bayonet 19 april 2015 08:50
        0
        Kutipan: Gleb
        pinten wong Rusia khan iki matèni lan carane akeh sungkowo digawa Mongol menyang Rusia

        Penaklukan Rusia lan pamrentahane ditindakake dening Mongol ing sangisore penerus Genghis Khan - Batu lan Berke nalika taun 1237-1254.
      5. TrofimBel
        TrofimBel 19 april 2015 19:13
        +1
        apa sing kudu dipikirake? Mungkin sampeyan kudu ngerti sapa Genghis Khan? Temenan dudu Hitler .... Utawa apa sampeyan isih percaya karo kuk Tatar Mongol lan omong kosong liyane?
    4. TrofimBel
      TrofimBel 19 april 2015 19:07
      +1
      Iku perlu kanggo mungkasi mbayar manungsa waé kanggo moyoki wong Yahudi kanggo dangu ... Iku misale jek kula sing suku iki kudu mandheg ana ing planet iki ...
  6. penembake gunung
    penembake gunung 18 april 2015 14:29
    +9
    Ing paprangan, asring ora sing paling kuat sing menang, nanging sing paling tekad lan duwe tujuan. Ana ing paprangan sing dipriksa sapa sing paling kuat. Ayo ndeleng perkembangan luwih lanjut. GDP alon-alon "nguatake" tim. Mesthi, dheweke entuk warisan sing abot. Inggih, iki ngendi alangan diwiwiti.
    Sampeyan ora bisa nampa aturan game saka cheater sing menehi hasil kertu ditandhani, lan ing wektu sing padha ora tindakake aturan saka game.
    1. spanduk
      spanduk 18 april 2015 18:42
      0
      Punika soko lan iku, sing "ing sly."
    2. starley saka kidul
      starley saka kidul 19 april 2015 13:31
      0
      Quote: penembak gunung
      Ing paprangan, asring ora sing paling kuat sing menang, nanging sing paling tekad lan duwe tujuan

      Aku mung bisa nambah sing menang ing perang-perang, ing tembung saka pahlawan misuwur, ora sing bakal njupuk sapa, nanging sing bakal ngganti pikirane! Lan karakteristik kinerja peralatan sing digunakake nduweni peran sekunder.
  7. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 18 april 2015 14:29
    +3
    Impen Impen.
  8. semirek
    semirek 18 april 2015 14:31
    +3
    Yankees mung bisa kerot untu - carane kanggo break Rusia? Hit karo atom? Apa yen ana jawaban, nanging sampeyan pengin manggon, perang ing tanah dhewe - asil ketok, sangsara pati biasa minangka superpower obah menyang liga suntingan, iki hukum Darwinian urip, lan kompetisi hukum, nanging dening cara kang iki "game" diputer dening Amerika cetha mbeling. donya - panggonan kakuwasan donya, negara Western sakperangan alesan ora ngerti iki, mbaleni kaya pandonga -Rusia minangka kekaisaran ala.
    1. Komentar wis dibusak.
  9. serg.ru
    serg.ru 18 april 2015 14:32
    +5
    wis wayahe tumindak kanggo kepentingan kita dhewe lan ora mirsani apa sing ora digatekake wong liya.
    1. lola 63
      lola 63 18 april 2015 14:44
      + 24
      UN


      Apa sampeyan ngusulake PBB supaya tumindak kaya ngono lol

      Sing ora sopan ngguyu
  10. oleg vatnik
    oleg vatnik 18 april 2015 14:33
    + 15
    2-3 taun kepungkur aku ngetung bagean
    "St. George kang Pita" omong kosong
    saiki wis siyap masang tape
    lan teles maydanuts
  11. vch 72019
    vch 72019 18 april 2015 14:33
    + 25
    Pilihan gratis Texas! Referendum
    1. Gemini
      Gemini 20 april 2015 18:43
      +1
      Wah kok wong Texas nang Donbass, gendera meh padha karo Novorossia
  12. Sergei K.
    Sergei K. 18 april 2015 14:35
    +5
    Ing sawijining dina, dina lan jam iku bakal teka nalika negara-negara ing donya katelu, uga kabeh wong sing kesel karo pengaruh omah putih, duka marang mungsuh umume, bakal tangi saka dhengkul lan ngucapake tembung sing abot. Lan WORD iki bakal dadi pungkasan kanggo AS lan koalisi kabeh. Lan ketoke dina iku ora adoh ...
  13. pofigisst74
    pofigisst74 18 april 2015 14:37
    +2
    Quote: Wend
    nalika iki warriors pengalamane karo Donbas sumelang ing mripat ing kabeh kamulyan lan daya pertempuran bakal katon ing Texas native!

    Ana paribasan, utang dibayar abang. Yen Texas wiwit mbebasake, aku mikir wong lanang Donbass sing kuwat bakal katon ing kono kanggo ndhukung sedulur.

    Iku misale jek kula sing Amerika demokratis ora argue karo wong-wong mau! Inggih, iki ora barbarians, langsung kanggo beyo!
  14. pofigisst74
    pofigisst74 18 april 2015 14:39
    +5
    Mods aneh kene! Amerika liyane saka Amerika ora diijini kanggo disebut.
    1. spanduk
      spanduk 18 april 2015 19:05
      0
      Lan, mesthine, ana ing sirah saben wong yen Amerika mung warga Amerika Serikat. Sing. kabeh bangsa saka loro Amérika piye wae ngenali piyambak (Kanada, Brazilian, etc., lan padha, misale jek, uga kabeh Amerika), lan ing USA padha mung Amerika. Iku bakal adil kanggo wong-wong mau kanggo milih jeneng cocok lan dingerteni (Aku ngerti sing everyone wis akèh saran), nanging kuwi sing moderator bakal ngidini, lan sing "cocog".
      1. TrofimBel
        TrofimBel 19 april 2015 21:10
        +1
        Startras (asal saka kasur star) cocok?
  15. vektor
    vektor 18 april 2015 14:40
    +3
    Mung Rusia isin warga sawijining dening Law on Weapons, kang banget drive warga menyang katergantungan ing badan punitive. Beda karo iki, kita ndeleng wong sing bebas ing Novorossia, sanajan ana senjata ing tangane wong-wong sing wis njupuk pertahanan wong sing dikasihi lan dudu dalan kejahatan.
  16. kodhok
    kodhok 18 april 2015 15:09
    +4
    Ing tandhing karo shtatovtsy, sampeyan kudu nggunakake ora mung pedhang, nanging uga keris beracun.
    1. mad
      mad 18 april 2015 15:53
      +4
      Pilih es! Ya, lan pengalaman kayane durung nesu ...
  17. cerey51046
    cerey51046 18 april 2015 15:11
    0
    Padha kenceng kanggo dangu.
  18. barik92090
    barik92090 18 april 2015 15:22
    +3
    Kutipan: vch 72019
    Pilihan gratis Texas! Referendum

    wong Texas! Njupuk conto saka Abkhazia lan apik luck kanggo YOU!
  19. rotmistr60
    rotmistr60 18 april 2015 15:32
    +1
    Kayane dhaptar kejutan Rusia sing gedhe banget kanggo Amerika ora kesel.

    Yen mangkono, banjur gedhe. Kita ngarepake tumindak kaping pindho saka pagelaran iki. Senapan mung kudu murub.
    1. NEXUS
      NEXUS 18 april 2015 20:35
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Kayane dhaptar kejutan Rusia sing gedhe banget kanggo Amerika ora kesel.

      Aku mikir, saliyane kompleks S-300, Iran bakal entuk Bastions lan Iskander sing padha ing versi ekspor, banjur katup crane minyak saka wilayah kasebut bakal mandheg dadi properti Amerika Serikat lan sekutu.
      Venezuela, Vietnam (Aku padha bakal banget gelem tuku), Argentina (ana pitakonan kanggo Inggris wiwit Perang Falkland), Brazil karo memori dawa saka kudeta isolasi, etc. ing Maret saka demokrasi Amérika ing saindhenging donya. Aku ora bakal kaget yen Balls lan Bastions padha, ing versi ekspor, katon ing pasar ing domain umum.
  20. Dahurian
    Dahurian 18 april 2015 15:37
    +2
    Kutipan: Gleb
    rungokake, menarik, apa mung aku sing bingung karo julukan "Genghis Khan"?
    Kanggo aku mlebu masyarakat Rusia kanthi julukan kaya ngono iku padha karo julukan "Hitler"
    Maksudku pira wong Rusia sing dipatèni khan iki lan pira susahé wong Mongol menyang Rusia

    Genghis Khan dhewe ora mateni Rusia siji, loro komandan Mongol melu ing perang ing Kalka ing 1223 (siji pancen putrane), sing, ing istilah modern, nindakake pengintaian ing perang. Rus ditaklukaké déning Batu putu Genghis Khan. Apa sampeyan duwe keluhan babagan mbah Hitler ??? Sinau sejarah!!! Kajaba iku, perbandingan kasebut bisa nyinggung para Buryat sing nganggep Genghis Khan minangka leluhure !!!
    1. Gleb
      Gleb 18 april 2015 15:47
      -9
      Genghis Khan dhewe ora mateni wong Rusia siji
      Apa sampeyan yakin yen Hitler mateni awake dhewe? Apa Poroshenko bunuh diri? Dheweke nggawe kekaisaran sing wis pirang-pirang abad. Hitler, mula aku ndemek lan nyinggung perasaane
      Bodho tenan kok nganggep wong iku keturunane wong siji.
      Aku teka karo alesan - pengintaian ing perang ... sampeyan ora bisa njaluk iku mati ing siji urip
      1. Moose
        Moose 18 april 2015 19:30
        +3
        dheweke nggawe kekaisaran sing wis pirang-pirang abad nggawe kasusahan, lan aku pengin nyenyet wong Buryat sing bangga karo pembunuh.

        Kanthi kekaisaran Genghis Khan, kabeh iku adoh saka prasaja lan ora ambigu kaya sing ditulis ing buku teks sejarah. Dadi sampeyan bisa ngrokok, tenang ...
      2. Gemini
        Gemini 20 april 2015 18:45
        0
        Lha, dheweke ngomong tanpa mikir, kok repot-repot?
  21. ealex1000
    ealex1000 18 april 2015 15:38
    +3
    Simpati karo sopan santun apik ing perawatan intensif lan hospice, lan ora ing "dalan dhuwur" ....
    Nasib Nicholas 2nd (karo kulawargane) lan Kakaisaran Rusia iku rega elek kanggo ati-ati lan indecision
    ing Politik Agung !! Sejarah ora mung kudu dingerteni lan dieling-eling, nanging uga dimangerteni !!
  22. pts-m
    pts-m 18 april 2015 15:50
    0
    Nasib dhewe mbantu enterprising, lan nolak indecisive.
  23. panin58.58mail.ru
    panin58.58mail.ru 18 april 2015 15:50
    +2
    Iku wektu kanggo nuduhake untu!
  24. agis
    agis 18 april 2015 15:54
    0
    ... Apa sing bakal kelakon yen Rusia mandheg dadi isin?...

    Kanggo nindakake iki, perlu kanthi radikal ngganti psikologi wong lan dadi pragmatis kaya staf lan wong Kulon.
  25. POMAH
    POMAH 18 april 2015 16:14
    +1
    Kabeh iku bener, mung nanging! ... ayo dadi (distribusi senjata ing saindenging jagad anti-Amerika) paling ora biaya lan luwih dhisik dhuwit ...
  26. Tribun
    Tribun 18 april 2015 16:36
    +8
    Terlalu sederhana lan naif dadi kenyataan...

    Kanggo mandheg dadi "isin" Rusia kudu dadi negara sing sugih lan kuwat: kanthi ekonomi lan militer ...
    Sayange, dibandhingake karo industri Eropa Kulon lan Amerika Serikat, negara kita saiki minangka negara kanthi ekonomi berkembang, sing, sayangé, minangka bahan mentah, lampiran sumber daya saka Kulon ...
    Lan yen Rusia ora duwe senjata nuklir, banjur Kulon bakal "mangan" biyen ...
    Lan nganti Rusia ninggalake ekonomi liberal lan ngalih menyang ekonomi mobilisasi industri kanggo nyepetake nggawe industri sing dirusak dening pemasar liberal, kemungkinan saka Kulon kanggo "ngulu" Rusia tetep!
  27. albatros.domanov
    albatros.domanov 18 april 2015 16:36
    0
    Saiki wektune kanggo ngupayakake kabijakan luar negeri sing luwih agresif, jagad iki mung ngakoni kekuwatan, Ditilik dening para sadulur kita ing USSR, akeh pimpinan sing kalah karo tekanan amers lan ora bakal teka ing Moskow tanggal 9 Mei.
  28. Migor102
    Migor102 18 april 2015 17:04
    0
    ya, tekan kabeh ...
  29. Sapiens 63
    Sapiens 63 18 april 2015 17:08
    -8
    Artikel mbebayani .... saka kategori urya urya, kita bakal siram kabeh nganggo topi
    1. Kombitor
      Kombitor 19 april 2015 14:34
      +2
      Kutipan saka sapiens 63
      Artikel elek....

      Apa sampeyan wis maca, utawa "ndeleng buku - aku weruh anjir" ... Ora ana tembung babagan "topi". Kita bakal mbuwang rudal S-300 lan Iskader.
  30. Intensifier
    Intensifier 18 april 2015 17:56
    +2
    South Stream liwat Turki minangka solusi sing apik. Ayo nyambung Yunani sabanjure. Banjur Serbia, Hongaria, Italia uga ora adoh. Lan supaya Jerman dhewe nglindhungi pipa saka oligarki Ukrainia.
    1. gunya
      gunya 18 april 2015 19:31
      +1
      Lan supaya Jerman dhewe nglindhungi pipa saka oligarki Ukrainia.


      Kanggo apa? Ana Nord Stream, langsung menyang Jerman.
      1. Intensifier
        Intensifier 18 april 2015 20:11
        0
        Aku nampa bantahan, nanging aku rumangsa jelas.
  31. BAIKAL03
    BAIKAL03 18 april 2015 18:29
    +1
    Many thanks kanggo penulis kanggo artikel!
  32. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 18 april 2015 18:50
    +1
    Kutipan saka vadson
    ing bilyar ana aturan kasebut: dudu sing utama kanggo menang, sing utama yaiku entuk.

    Aku dudu spesialis ing kasuistry biliar, mula aku bakal nyatakake gagasanku kaya ing ngisor iki: ing politik gedhe ora perlu nyekel bal, sing utama yaiku nyopir bal sing dikarepake menyang kanthong.
  33. panjaluk1
    panjaluk1 18 april 2015 18:54
    0
    Aku bubar maca warta ing kene yen Afghanistan njaluk gabung karo SCO lan malah Taliban ora kepikiran
  34. Siberian
    Siberian 18 april 2015 19:30
    +1
    Kabar bakal nalika Dobrolyot mabur menyang Texas lan visa-free kanggo Rusia.
  35. japs
    japs 18 april 2015 21:22
    +5
    Ganteng! Rencana kasebut apik banget lan apik! Deleng metu jendhela - ing plataran ka-pi-ta-li-zm! Karo Kudrins, Medvedevs, Abramovich-Potanins, Prokhorovs lan kanca-kanca saka Great. Endi sing liberal? Lan padha ana ing saben pelayanan lan departemen! Bribers, kickbacks, birokrat wis moncong kaya Faberge ing fluff! Siji Putin ing bear - prajurit ing lapangan? Ing sirah kolom kaping lima? Aja muter karo cheaters! Aja main kertu babar pisan! Main catur, ora ana potongan sing ditandhani. Sampeyan kudu mbangun negara! Praktis kumpul maneh profesional. Tentara lan angkatan laut mung kanca kita. Urip maneh lan kuwat!
  36. Lance
    Lance 18 april 2015 21:24
    +4
    Kutipan saka sapiens 63
    Artikel mbebayani .... saka kategori urya urya, kita bakal siram kabeh nganggo topi

    Lha nek 300an lan Iskander iku CAPS.. Terus aku dadi komandan petungan USHANKA PMU2! ngguyu
    Malah medeni mikir babagan mbuwang boots saka lemah lan basis tambang ..)))
  37. avia1991
    avia1991 18 april 2015 21:34
    -2
    Piye wae tulisane ditulis.. seneng banget, kene! "Tudung mabur ing mungsuh" katon. Mesthine, dodolan senjata iku bisnis sing nguntungake.. maneh - USAHA! Ngendi bathi? Lan kenapa gaman anyar ora disedhiyakake, utamane, kanggo tentara kita dhewe - nganti 70% peralatan anyar sing misuwur ing pasukan tekan? ..
    Ing wektu sing padha, pentinge "mungsuh serius Amerika Serikat" kaya Suriah, Korea Utara, lan liya-liyane kanggo nguatake posisi Rusia ing tataran donya ora sakabehe jelas, kaya aspek hukum sing ora jelas - carane siap Rusia kanggo "nglirwakake" hukum internasional .. punika gagasanipun:
    Amerika, banjur, bisa nyandhang militan lan nglatih wong-wong mau ing saindenging jagad kanggo nggulingake pamrentah sing sah, kalebu Ukraina, nanging Rusia, ora ana cara?
    ora bakal bisa: "mudhun" kanthi tegas - Presiden kanthi pribadi ngomong babagan iki kanthi ora mesthi Nyuwun Utawa apa dheweke dijaluk nglanggar tembunge dhewe? lol Nanging, ing cahya saka acara taun pungkasan, ternyata iki bisa) Aku dhewe ngomong kabeh wektu sing tengen kuwat iku kawicaksanan wikan paling apik ing donya! Nanging apa pikiran kita krungu "ing ndhuwur"? Kasunyatan digawe dening "sing dipilih" ombenan
    Kanggo Gerakan Kemerdekaan Texas, ayo dideleng nomer kasebut. Ing jajaran komunitas iki - elinga, dudu pesta! - dumadi saka kira-kira 260-280 ewu wong. Populasi Texas ngluwihi 25 yuta. Apa sampeyan mikir "kaum independen" iki minangka kekuwatan politik sing nyata?(Kanthi hormat hi )
    Dadi ana akeh kepinginan ing artikel kasebut - nanging adoh saka kasunyatan Nyuwun
  38. Poveraler53
    Poveraler53 18 april 2015 21:50
    +2
    Ing politik internasional - "urip karo asu ajag - lolong kaya asu ajag." Kanthi Kulon iku ora cocog kanggo ngasilake tenderness veal. Perlu, sawise ngumpulake kekuwatan ekonomi lan militer, kanthi yakin tetep ing garis kita. Kanca-kanca bakal "mbubrah", lan para panguwasa donya bakal ngerti yen dheweke lagi ngadhepi saingan sing serius lan padha.
  39. Komentar wis dibusak.
  40. Komentar wis dibusak.
  41. sevmar
    sevmar 19 april 2015 02:00
    0
    Apa sing kita isin tenan? Dadi gedhe lan kuat, lan kita ora sijine ing Panggonan mlaku unbelted insolent. Ing kene, contone, Korea Lor, langsung menehi bantahan sing angel marang para pelanggar. Lan ora ana wong, kalebu negara, bisa mbengkongake ing dhengkul. Pranyata, kita kudu ngenali lan mbasmi sing nyebabake rasa isin kita ing negara ing tataran oligarki, sawise asile ora bakal suwe. Kaya aturan bisnis gedhe ing negara, padha ing Rusia. Ibukutha swasta sing gedhe mung kerja kanggo sing duwe, dene liyane dadi sandera kepentingan asing. Kanggo menang ing confrontation external, kanggo wiwitan, sampeyan kudu nyedhiyani mburi dipercaya.
    1. Platonych
      Platonych 19 april 2015 05:03
      0
      Kabeh bener! Ngelingi yen ibukutha iki duwe kira-kira 70% perusahaan lan aset Rusia!!!Kabeh ana ing tangan perusahaan transnasional lan wakil sing ditresnani! Yen Putin duwe satus wong kaya Shoigu, Rogozin lan Glazyev, mesthi apik!
    2. gorsten79
      gorsten79 20 april 2015 00:23
      0
      Korea Lor bisa mangsuli. Aku ora mbantah. Ana pasukan Amerika ing Korea Selatan. Dadi wong kidul bakal entuk. voli ing Seoul lan sakubenge. Iku bakal luwih ala tinimbang Hiroshima. Lan Tentara DPRK ing pasukan darat luwih akeh tinimbang pasukan darat Rusia. Mung sing banjur kudu Feed mayuta-yuta pengungsi. Aku ora mikir sing China utawa Korea Selatan.
  42. bocsman
    bocsman 19 april 2015 04:51
    0
    Carane ora ngerti !? Anggere Amerika Serikat ana ing planet ing wangun saiki, Rusia ora bakal dadi sugih utawa makmur! Lan Putin, kanthi cara kasebut, ujar sadurunge. Dheweke ora bakal! Dheweke ora bakal lunga! Lan kesimpulan sing jelas - kesejahteraan Rusia lan kabeh jagad mung sawise penjinakan hegemon! Lan jelas yen Rusia mung ora bisa ngatasi.
  43. dchegrinec
    dchegrinec 19 april 2015 07:44
    0
    Rusia ora isin, Rusia urip minangka negara dhuwur spiritual adhedhasar prinsip Kristen, yen iki ora kelakon, yen kita dinuga mandheg dadi isin, kita bakal dadi sapi, padha karo donya Kulon.
  44. Altona
    Altona 19 april 2015 11:11
    +1
    manungsa waé! Sukarelawan saka ... negara Texas muncul ing sisih milisi ing Donbass. Iku isih "u-es-hey". Nanging ing kana, Gerakan Kemerdekaan Texas mung duwe sawetara atus ewu anggota. Ing antarane ana akeh wong sing kuat karo marinir nyata. Sing, sing ngerti, "kabeh wong bisa" ing tembung saka pahlawan warni saka film "Nerusake kanggo liquidation."

    ------------------------
    Penghormatan gedhe kanggo wong-wong ing negara bagian kidul Amerika, sing ditindhes dening federal, wis suwe banget ... Ya, lan Negro ing kepala Amerika katon lucu lan ngremehake ...
  45. starley saka kidul
    starley saka kidul 19 april 2015 13:06
    0
    Gambar penulis dadi jambon banget ... Nanging tetep +! Sawise kabeh, ana masalah - kita mesthi ana ing pertahanan, kita nandhang pukulan, kadhangkala kita kudu nyerang. Lan ora kaya wedi karo S-300, sing mung arep dikirim menyang Iran, nanging wektune kanggo njupuk langkah sing luwih kuat ing pirang-pirang wilayah. Kita duwe kesempatan. Aku ana.
  46. Sorokin
    Sorokin 19 april 2015 14:00
    0
    Kita isih duwe masalah karo kekuwatan. Setengah saka industri pertahanan ing "mitra", contone, Perm motors, tanduran Motovilikha (Grad, Hurricane, Nona, etc.) Bunch liyane. Mesthi, padha diurutake metu karo wong-wong mau, nanging alon-alon. Nanging kita arep. bener
  47. Sapiens 63
    Sapiens 63 19 april 2015 15:01
    -2
    Kutipan: Kombitor
    Kutipan saka sapiens 63
    Artikel elek....

    Apa sampeyan wis maca, utawa "ndeleng buku - aku weruh anjir" ... Ora ana tembung babagan "topi". Kita bakal mbuwang rudal S-300 lan Iskader.

    Apa sampeyan primitif banget yen sampeyan ngerti kabeh tembung kanthi harfiah? Njupuk wektu sethithik kanggo mbandhingake potensial militer kita lan Amerika Serikat lan NATO, sawise iku bakal suda kanggo mbuwang kepinginan ... ora ... iki yen sampeyan waras saka mesthi
    1. Gemini
      Gemini 20 april 2015 18:52
      0
      Ya, kita wis nyoba seneng lan nyopot celana, kita ora seneng, aku mikir bisa dadi luwih konstruktif.
  48. serge siberian
    serge siberian 19 april 2015 15:10
    0
    mung aja padha bungah-bungah ing ngarep, minoritas sing mrentah ora bakal ngidini wong Rusia urip kanthi makmur, tanpa utang, ora kanggo kepentingane. Yen ora, dheweke (rakyat) ora bakal bisa ngatur minoritas "iki" .nalika ora kaya saiki.nanging minoritas bakal terus dadi kurang ajar.Bareng padha ngomong babagan kesetaraan,kabeh dituku saka dheweke.
    1. akendram
      akendram 21 april 2015 11:15
      0
      Masalah kita yaiku elit kita terus-terusan katon ing Kulon, lan umume, yen ana wong sing duwe rampasan, dheweke nggawa menyang sisih kulon, ing cendhak, kita butuh elit sing kasengsem ing Rusia minangka papan panggonan permanen lan panyimpenan saka kasugihan, nanging kita ora duwe iki. Anak kabeh manggon lan sinau utamané ing luar negeri, supaya nganti iki kedaden, elit kita bakal susu kabeh jus saka wong. Putin katon wis nyetel dalan kanggo nasionalisasi elit , nanging nganti saiki mung tembung, nanging tumindak sing dibutuhake.
  49. Khagysh
    Khagysh 19 april 2015 16:12
    +2
    Iku wektu, iku wektu kanggo muter dening aturan dhewe lan ora muter bebarengan karo kasur lan terus-terusan ing sisih kalah.
  50. Kirdin
    Kirdin 19 april 2015 16:52
    +4
    Nanging, Israel ngancam bakal ngalahake Ukraina kanthi senjata minangka pembalasan. [quote] Lan Ukraina, kaya biasane, bakal adol
    1. twincam
      twincam 20 april 2015 17:16
      0
      Zoe****al iki Israel, jujur.
      Mesthi, aku ngerti, panggonan suci lan kabeh liya, nanging apa jenis bolt padha metu saka?
    2. Gemini
      Gemini 20 april 2015 18:53
      0
      Iki carane milisi sinau instruksi ing basa Ibrani ??
      1. liwat
        liwat 20 april 2015 19:30
        0
        Sing nduweni senjata bakal mbantu, lan Parashenko dhewe, sing kasengsem ing kamenangan, bakal mbantu, lan ing kana Yatsenyukh ... Nanging sampeyan ora ngerti sapa sing kompeten ing basa ing kono?!