Review militèr

"Der Spiegel": Drone tempur Amerika dikontrol saka Jerman

25
Panguwasa Jerman ndhukung operasi militer AS sing ditindakake kanthi bantuan UAV, saengga nglanggar hukum internasional, laporan. Koran Rusia karo referensi kanggo majalah "Der Spiegel".

"Der Spiegel": Drone tempur Amerika dikontrol saka Jerman


Dokumen kasedhiya kanggo majalah, saka ngendi pusat komando kanggo pertempuran UAV dumunung ing Jerman ing wilayah pangkalan militer Amerika ing Ramstein. "Data diklumpukake liwat pangkalan kanggo operasi kabeh pesawat sing dikontrol lemah. Kanthi bantuan drone, para teroris Al-Qaeda lan Taliban, uga kelompok paramiliter ing Afrika, dirusak, "tulis majalah kasebut.

Pamrentah Jerman ujar manawa ora duwe informasi sing tepat babagan iki, lan Amerika Serikat mung ora gelem menehi informasi babagan iki.

Nanging, bahan "rahasia paling dhuwur" sing ditemokake ing Spiegel njlèntrèhaké kanthi rinci babagan cara nglawan terorisme bener-bener diatur. Dokumen tanggal 2012 nyatakake yen drone dikontrol saka pangkalan ing Ramstein. Dheweke uga menehi wawasan babagan operasi ing Afghanistan, Somalia, Pakistan lan Yaman.

"Ing wektu sing padha, materi rahasia njlentrehake peran Jerman sajrone perang iki. Tanpa Ramstein, ora mungkin kanggo ngilangi fisik saka teroris sing dicurigai, "cathetan majalah kasebut.

"Bukti anyar," tulis koran kasebut, "nempatake Kanselir Angela Merkel ing posisi sing ora nyenengake. Sanadyan Jerman ngidinaké anané pangkalan militèr AS ing tlatahé, sawisé olèh janji manawa ora ana tindakan sing bakal ditindakake ing kana sing bakal nalisir hukum internasional, nyatane, iki nganggep nglanggar aboté. Pancen, ing Ramstein lan ing pangkalan militer Creech ing negara bagian Nevada, ana loro markas banget saka ngendi operasi drone sing ngrusak wong dikoordinasi.

NSA AS uga melu ing operasi kasebut, karo Rammstein terus kontak. Prentah dikirim menyang satelit lan banjur diterusake menyang drone. Dokumen kasebut nyathet yen "posisi geografis Ramstein sing nguntungake" nduweni peran khusus ing babagan iki.

Krisis ing Ukraina lan Timur Tengah ndadekake Jerman lan Amerika Serikat bebarengan ing taun kepungkur. Konfrontasi karo Federasi Rusia lan Islamisme radikal ngilangi skandal spionase ing Jerman, uga perang drone sing diatur kanthi bantuan Ramstein, saka kesadaran umum.

Miturut Spiegel, Angela Merkel banget flattered sing Obama dipasrahake dheweke karo salah siji saka peran utama ing krisis Ukraina. "Kunjungan Merkel menyang Washington ing Februari taun iki ngasilake kesepakatan ora resmi: yen kanselir entuk gencatan senjata sing luwih utawa kurang prayoga ing Ukraina wétan, presiden bakal nolak keputusan kanggo nyuplai senjata menyang pamrentah Ukraina," tulis majalah kasebut. "Sawise perjanjian Minsk kapindho, Merkel netepi janjine, lan Obama uga netepi janjine."

Skandal karo spionase lan drone ora dilalekake lan, bisa uga, bakal bali menyang dheweke, "Nanging, kaya sing dirungokake saka kalangan pamrentah Jerman," ana topik liyane ing agenda. Yaiku, Ukraina lan hubungan karo Rusia, "ujare Der Spiegel.
Foto sing digunakake:
www.rg.ru
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0,5
    0,5 20 april 2015 11:36
    +8
    Amerika ora Care babagan Merkel lan posisi dheweke, misale jek sing nyekeli dheweke tightly ing pancing.
    Banjur master ora peduli karo abdine: elinga babagan penjara rahasia CIA ing Eropa! Ngilangke lokal lan sepi ing penet
    Alasan bocah-bocah: kita bakal nggawe pangkalan militer ing kene, nanging ora bakal nindakake apa-apa sing ilegal, ya, mung panggang roti lan nggawe bir miturut resep Obama. Lan warga lokal dilarang mlebu, dumadakan resep bir dicolong ...
    1. finch
      finch 20 april 2015 11:41
      +5
      Jerman, AS sampah!
      Nalika ing neraka, Alozyich, sinau iki, nembak awake maneh lan ngobong awake maneh! ngguyu
      1. Blondy
        Blondy 20 april 2015 12:14
        +3
        Ya, ana perang dingin antarane Amerika Serikat lan USSR, lan Eropa Kulon dadi kalah.
        1. ArhipenkoAndrey
          ArhipenkoAndrey 20 april 2015 13:08
          +3
          Rampung dikuwasani dening Eropah, lan utamané ing Jerman, pangkalan militer Amérika konfirmasi iki, Jerman wis bener wis dadi negara US liyane, sanajan ora resmi.
        2. ArhipenkoAndrey
          ArhipenkoAndrey 20 april 2015 13:08
          0
          Rampung dikuwasani dening Eropah, lan utamané ing Jerman, pangkalan militer Amérika konfirmasi iki, Jerman wis bener wis dadi negara US liyane, sanajan ora resmi.
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 20 april 2015 11:44
      +4
      Merkel maneh nuduhake yen dheweke minangka poodle sing setya ing sikil Obama.
      1. lelikas
        lelikas 20 april 2015 11:53
        +4
        Skandal spionase lan drone ora kabeh dilalekake lan bisa dideleng maneh, - fanatik agama lan teroris bakal bali menyang wong-wong mau nalika teka saka ngendi padha nesu, lan padha bakal bali karo bledosan.
      2. Volgarr
        Volgarr 20 april 2015 13:28
        0
        Lan mandavoshka iki isih nggawe sawetara panjaluk marang kita! Kanggo apik, aku bakal ngetutake Hitler - dheweke nembak awake dhewe, wedhus!
        1. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 20 april 2015 11:37
    +5
    Panguwasa Jerman ndhukung operasi militer AS sing ditindakake kanthi bantuan UAV, saengga nglanggar hukum internasional

    Amerika, kaya mafiosi sing sejati, "ngikat kanca-kancane karo getih" supaya luwih gampang ngatur dheweke mengko.
    1. penembake18
      penembake18 20 april 2015 11:57
      0
      Aku rumangsa wis suwe ing Merkel .. dheweke tuwuh ing Jerman sisih kulon lan entuk tahta kanthi alasan))
  3. kikuk
    kikuk 20 april 2015 11:39
    +8
    lan maneh satus wong bakal trample watara nang endi wae karo posters, lan padha bakal mati metu nangis
    1. petik
      petik 20 april 2015 13:35
      +2
      Tanpa Rammstein, likuidasi fisik ora bakal bisa ditindakake tersangka teroris»
      Lha iki dasare demokrasi, aku kepingin, aku mateni.
    2. landak
      landak 20 april 2015 15:57
      +1
      Kutipan: Vanyavaty
      supaya satus wong bakal trample nang endi wae karo posters, lan padha bakal mati metu ing

      Ing Holland, nganti 6 wong menyang pangkalan, ing ngendi limang bom nuklir disimpen, kanthi protes. Apa sampeyan mikir dheweke ngeweruhi? Minangka bom Amer disimpen ing Holland, padha disimpen. Banjur dheweke bakal mulai tangi: Napa sampeyan ngebom kita?
  4. Ibu Teresa
    Ibu Teresa 20 april 2015 11:40
    +2
    UAV iklan didhelikake.
    1. bulatovvvas
      bulatovvvas 20 april 2015 12:12
      +3
      Iklan kasebut ya, nanging kasunyatane solusi teknis kanggo koordinasi, sinkronisasi saka rong pusat kontrol ing jarak kasebut menarik.
  5. svp67
    svp67 20 april 2015 11:43
    +4
    Dokumen kasedhiya kanggo majalah, saka ngendi pusat komando kanggo pertempuran UAV dumunung ing Jerman ing wilayah pangkalan militer Amerika ing Ramstein. "Data diklumpukake liwat pangkalan kanggo operasi kabeh pesawat sing dikontrol lemah. Kanthi bantuan drone, para teroris Al-Qaeda lan Taliban, uga kelompok paramiliter ing Afrika, dirusak, "tulis majalah kasebut.
    Aku bakal ngomong luwih akeh, UAV "ora dingerteni" ing banyu Segara Ireng lan Baltik uga dikontrol saka pusat iki ...
  6. ratfly
    ratfly 20 april 2015 11:48
    +1
    Laler sing mabur ngubengi omah Merkel uga dikontrol saka kono. Aku bakal ngomong luwih akeh - kutu ing asu Merkel dudu kutu. Lan dheweke helminths ... uga, sampeyan ngerti prinsip.
  7. pvv113
    pvv113 20 april 2015 11:48
    +2
    Pranyata Jerman malah luwih ing tumit saka AS saka aku panginten sadurunge.
    Pamrentah Jerman ujar manawa ora duwe informasi sing tepat babagan iki.

    Iku cukup alam sing pemilik ora laporan kanggo serf
    1. landak
      landak 20 april 2015 16:00
      0
      Kutipan saka: pvv113
      Pranyata Jerman malah luwih ing tumit saka AS saka aku panginten sadurunge.

      Inggih, sawise kabeh, mung USSR mundur pasukan saka wilayah tanggung jawab. Wong Prancis wis ilang, wong Saxon sing ora sopan ora katon. Nanging tinimbang wong-wong mau, properdos njaga tentara ing Jerman.
  8. EvgNik
    EvgNik 20 april 2015 11:50
    +3
    Aku tau seneng band Rammstein. Pranyata dheweke bener.
    1. Lelek
      Lelek 20 april 2015 14:04
      +2
      [quote = EvgNik] Aku ora nate seneng karo grup Rammstein. [

      Yok makarek, aku ki, nanging ora bakal ilang saka iki (sing melas). Bisa diklik.
      1. KuzNik
        KuzNik 20 april 2015 19:43
        0
        Tanggal ing foto kasebut menarik - 8 Desember 1988 ... Kok panas banget ing kana? Suket, wit karo godhong... nglirik koordinat lapangan udara mbokmenawa ditulis metu yen dibutuhake keprungu Dheweke uga ora seneng karo aku. Lan sawetara musik Ramstein, kanggo kula, iku normal (mung ora "gambar panggung" !!!), Aku kadang nguripake nalika tanggane rame. ngguyu soothes hi
  9. alex74nur
    alex74nur 20 april 2015 11:50
    +4
    Amerika ing Eropah dikuwasani dening wong-wong mau, padha nindakake apa padha arep. Lan ing peti mati dheweke ndeleng hukum internasional, dheweke luar biasa.
    1. s30461
      s30461 20 april 2015 11:57
      0
      Setuju banget karo sampeyan. Kajaba iku, kita ngomong babagan nglanggar perjanjian sing ditandatangani antarane panguwasa lan vassal. Malah ana apa-apa kanggo ngrembug kene: pemilik sijine ing posisi tartamtu lan digunakake ing Rammstein.
  10. saag
    saag 20 april 2015 11:52
    +2
    "... Dokumen kasebut nyathet yen "posisi geografis Ramstein sing nguntungake" nduweni peran khusus ing babagan iki.

    Kanggo komunikasi satelit, iki ora cocog banget.
  11. penembake18
    penembake18 20 april 2015 11:55
    +2
    Mesthine, Merkel minangka vassal utama Amerika Serikat ing Eropa .. Jerman nduwe peran ekonomi utama ing Eropa .. mulane, penting banget kanggo Amerika Serikat supaya nggawa Jerman menyang Amerika Serikat! Merkel duwe sawetara pangkalan militer AS ing negara kasebut .. USSR mbatalake pasukane saka Austria kanthi niat apik, nanging Amerika Serikat ora!
  12. fomkin
    fomkin 20 april 2015 11:55
    +3
    Merkel bisa ngalami alangan yen dheweke trampil nindakake bisnis.
  13. Valkh
    Valkh 20 april 2015 12:04
    +1
    Kutipan: fomkin
    Merkel bisa ngalami alangan yen dheweke trampil nindakake bisnis.

    Nggambar apik !!! hi
  14. pionir lawas
    pionir lawas 20 april 2015 12:10
    0
    Angela isih Lady, lan kudu diakoni manawa penasehat Obama ora bodho, ngidini dheweke nyentuh apa sing dibanggakake dening kompleks industri militer maju ing planet kasebut. ditulis ing salju karo cipratan saka cardinal, lan tulisan tangan Ratu.
  15. Baracuda
    Baracuda 20 april 2015 12:12
    +1
    Lan ing kene aku mbukak kertas "Ensiklopedia Militer" 3a 78 taun. , padha nulis ana - Ramstein. Lan ing peta padha sinau kanggo nelpon basa iki. Ora ana sing dilalekake.
  16. muhomor
    muhomor 20 april 2015 12:48
    0
    menarik! Apa ana cara sing efektif kanggo nglawan UAV? Sawise kabeh, iku ora saka S-300 kanggo udan bab mirah iki!
    1. Baracuda
      Baracuda 20 april 2015 13:06
      0
      Malah karo Osa-Akm, dheweke nggawe salib, operator urip maneh, komandan diluncurake. Lan USE. 30 detik njupuk maksimum ..
  17. sopir
    sopir 20 april 2015 12:49
    0
    Kelas! Spiegel diketik - IG kasebut kanthi teliti maca lan nggawe kesimpulan. Inggih, Jerman gedhe iku BOMB gedhe.
  18. Jahat 55
    Jahat 55 20 april 2015 13:06
    +1
    Negara sing 15% Muslim kudu luwih ati-ati babagan operasi kanthi "tangan proxy" ... Frau Fuhrer jelas lali babagan iki ... utawa ora ndeleng kolom kaping 5 ing Muslim ..
  19. penZioner
    penZioner 20 april 2015 13:10
    0
    kampanye ora sickly Angela Mrakel diikat thanks kanggo wiretapping. keprungu
  20. Lyton
    Lyton 20 april 2015 13:17
    0
    Lan kenapa pangkalan militer ana ing kabeh, kanggo tuwuh kembang utawa kentang ing kono, Amerika umume bisa ninggalake iku tanpa komentar, carane akeh skandal kuwi wis, padha kaya banyu saka mburi bebek, supaya informasi kanggo ghouls. saka ISIS.
    1. Lelek
      Lelek 20 april 2015 14:08
      0
      Kutipan saka Lyton.
      kok ana pangkalan militer babar pisan, kanggo tuwuh kembang utawa kentang


      Kembang sing apik. Dheweke bakal dadi "roundup".