Review militèr

Ukraina wis nerbitake video sing kudu melu warga ing gelombang mobilisasi kaping 5

144
AG Video Production syuting lan nerbitake video online, sing mesthine bisa nyebabake rasa patriotik ing antarane warga. Video kasebut direkam minangka agitasi minangka bagéan saka gelombang ukromobilisasi kaping lima, sing diwiwiti dening panguwasa negara kasebut. Video nuduhake carane gagah ukrovoiny fly kanggo nepaki misi kanggo sawetara alesan ing Amérika UH-60 Black Hawk. Helikopter Ukrainian mung dikhianati dening "ensign Kuning-Blakit" ing papan, sing, ing asas, ora bisa, amarga "Black Hawks" ora dadi bagian saka Angkatan Udara "kamardikan" ... Nanging prajurit sing padha. darat saka helikopter sing beda banget ...

Iki diterusake kanthi nembak perang futuristik tartamtu, digawe kanthi jelas babagan Hollywood ... Minangka asil saka perang, prajurit gagah perkasa tatu, lan salah siji saka wong-wong mau njupuk kanca saka paprangan ing teks mati layar:

Kita ora ninggalake wong kita ing alangan.


Ukara iki utamane kudu narik kawigaten para pejabat keamanan Ukrainia sing sejatine ana ing kawah Ilovaisky lan Debaltsevo. Ketoke, kanggo nyegah wong-wong iki saka mratelakake panemume babagan video iki, komentar ing YouTube marang dheweke "ati-ati" dipatèni:



Sawise video kasebut, ora mungkin warga Ukrainia normal duwe kepinginan kanggo ngungsi menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer ...
144 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. OITR pribadi
    OITR pribadi 20 april 2015 15:26
    + 33
    Deleng kartun Soviet "Ax", mung babagan kaklov)
    1. Wend
      Wend 20 april 2015 15:29
      + 35
      Panguburan pungkasan gagal, nanging Petrushka ora bakal tenang kanthi cara apa wae. Dheweke isih fantasize babagan Ukraina tanpa istiméwa ing tangan. Wah, aku ora bisa mbayangno apa aku mendem. ngguyu
      1. iConst
        iConst 20 april 2015 15:56
        + 21
        Quote: Wend
        Panguburan pungkasan gagal, nanging Petrushka ora bakal tenang kanthi cara apa wae.

        Sawise agitation iki, pahlawan pungkasan, sing bisa uga wis panginten babagan ngawula Fatherland, nanging saiki padha bakal cepet-cepet menyang wilayah "agresor" ing guise saka pengungsi ... eseman
        1. Nevsky_ZU
          Nevsky_ZU 20 april 2015 16:01
          + 18
          Iku misale jek kula sing iki trolling subtle saka Maydanuts ... Ora ana cukup bantahan swara liyane. opo
          1. landak ing kabut
            landak ing kabut 20 april 2015 16:18
            + 19
            Apa mung aku sing kaget karo helikopter Amerika ing wiwitan video ??
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 20 april 2015 16:25
              + 13
              Quote: landak ing kabut
              Apa mung aku sing kaget karo helikopter Amerika ing wiwitan video ??

              Ing tengah, pesawat uga Amerika.
              1. Apologet.Ru
                Apologet.Ru 20 april 2015 16:33
                +4
                hi
                Lan omong kosong iki ngelingake aku liyane, sing ana uga pesawat lan tank, malah, misale jek aku, pasukan Rusia saiki, uga, pasukan khusus mesthi -


                Lan sanajan padha pantes saben liyane ing babagan makna lan nilai seni, nonton sing terakhir luwih menarik.
                Ya wis...
              2. RUS
                RUS 20 april 2015 17:11
                +7
                Kutipan: Ingvar 72
                Ing tengah, pesawat uga Amerika.


                F-35
                1. ArhipenkoAndrey
                  ArhipenkoAndrey 20 april 2015 17:20
                  +7
                  Sawise nonton masterpiece iki agitation, sampeyan banget wiwit mangu kamardikan saka Khokhland, sampeyan langsung elinga lagu kabangsan sing - Ukraina ora vmerla maneh, nanging ora ana maneh sawijining, pesawat Amérika, sandhangan banget, pugs kaya Schwartz ing film kang. , courageously Kritinsky, lan mesthi pahlawan diantemi dening ora ana kang ngerti sing, ing umum, lengkap omong kosong, nanging bebener iki ahli waris geng Bandera lan pungkasan pahlawan iki padha, mung kanggo lemah lan padha ora duwe mangsa. - iki bener ing komik iki.
                  1. Kolonel Ireng
                    Kolonel Ireng 20 april 2015 19:47
                    +3
                    Lagu kabangsan padha karo Polandia: "Polandia durung tiwas ..." Lan joggers nambah: "... nanging mambu."
                    1. Gusti Kang Murka
                      Gusti Kang Murka 20 april 2015 23:57
                      0
                      Kutipan: Kolonel Ireng
                      Lagu kabangsan padha karo Polandia: "Polandia durung tiwas ..." Lan joggers nambah: "... nanging mambu."

                      Ale mambu banget
                    2. NordUral
                      NordUral 20 april 2015 23:59
                      0
                      Sederek, nanging Polandia karo wong Kulon (ora ditrapake kanggo wong normal ing Ukraina Kulon).
              3. Kibalchish
                Kibalchish 20 april 2015 20:16
                +3
                Ing njaba padha nuduhake Hawk ireng Amérika, lan nang padha nuduhake mi 8 karo jendhela babak. Lan f35 karo gendéra dill uga amused kula. Kanggo tuku siji F35, dheweke kudu ngedol negara liya. Kayane padha ngrokok maneh ...
            2. Gusti Kang Murka
              Gusti Kang Murka 20 april 2015 16:40
              + 21
              UH-60 F-35 lan ing pungkasan Apache mudhun))) Curly crests urip))
              Kafan pahlawan)))
            3. Maclukha-MacLeod
              Maclukha-MacLeod 20 april 2015 16:43
              +3
              Lan f35 ora kaget?
              1. Sigizbarn
                Sigizbarn 20 april 2015 16:56
                +5
                Ya, F-35 lan kanthi bendera sing metu, iki kekuwatan!
                Mekaten, aku mirsani video, lan iri wis overflows kanggo peralatan kuwi saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
                Mung sakperangan alesan Black Hawk nang Mi-8 kita siji kanggo siji
                1. Kucing Jahat
                  Kucing Jahat 20 april 2015 19:26
                  +1
                  Langkah sabanjure bakal dadi video ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina numpes mungsuh mitos. Kanggo bungah ing sukses animator Ukrainia? Ora, aku ora pengin.
            4. RUS
              RUS 20 april 2015 17:09
              +2
              Quote: landak ing kabut
              Apa mung aku sing kaget karo helikopter Amerika ing wiwitan video ??

              Helikopter Black Hawk
            5. Miller
              Miller 20 april 2015 17:11
              +6
              Ya, iki ngimpi biru, supaya wong Amerika sing ditresnani menehi kabeh arsenal gratis. Rol jarak dawa. Ya, lan ing antarane mobilized "semangat berjuang" mundhakaken.
            6. Alf
              Alf 20 april 2015 17:36
              +1
              Quote: landak ing kabut
              Apa mung aku sing kaget karo helikopter Amerika ing wiwitan video ??

              Lan ora ana sing kaget karo slogan ing basa Inggris?
              1. ngumbara987
                ngumbara987 20 april 2015 19:49
                +1
                Nanging ing video iki, ora ana sing kaget, amarga Dill ora duwe apa-apa. Dheweke ora bakal ngiklanake peralatan Rusia amarga "kawruh maydaun otak" amarga ora butuh pariwara, nanging Fashington kobong banget kanggo dhewe ora dadi ala!
                1. patrap
                  patrap 20 april 2015 20:55
                  0
                  lan suarane muntah...
            7. maxxdesign
              maxxdesign 20 april 2015 17:57
              +1
              ana uga raptor f35 mabur)))
            8. kroso
              kroso 20 april 2015 18:35
              0
              Damn, ukrov dheweke ora duwe apa-apa, dheweke bakal nyolong kabeh - lan helikopter lan slogan lan ide, kajaba dheweke lemu ing Ukraina!
            9. Kuguar
              Kuguar 20 april 2015 18:58
              +2
              lan Hornet F-18 lan Raptor F-22 karo gendéra kuning ing keel ora surprise sampeyan? ;-)

              Sampeyan bisa tuku setengah saka Ukraina kanggo dhuwit sing menehi Australia kanggo helm pilot
            10. Zoldat_A
              Zoldat_A 20 april 2015 20:44
              +1
              Quote: landak ing kabut
              Aku mung siji sing kaget karo helikopter Amerika ing awal video

              Miturut pendapatku, iki umume minangka trailer kanggo sawetara film Amerika kaya Private Ryan. Ana Ukrainia-mung voice-overs. Dadi bisa nggawe potongan saka "Braveheart" M. Gibson. Lan saka "300 Spartans" ... Ingkang utama yaiku teks ing pamindhahan ing mburi layar cocog ... ngguyu
            11. Lelek
              Lelek 20 april 2015 22:55
              0
              Quote: landak ing kabut
              Apa mung aku sing kaget karo helikopter Amerika ing wiwitan video ??


              Kok kaget. Ora ana apa-apa maneh: pemerintah iku wong manca, senjata manca, dhuwit bungkus permen AS, jatah prajurit Amerika (kadaluwarsa 10 taun kepungkur), malah prajurit dibuwang saka mburi bukit, apa maneh ngomong. babagan politik. keprungu
          2. SSR
            SSR 20 april 2015 23:10
            0
            Kutipan: Nevsky_ZU
            Iku misale jek kula sing iki trolling subtle saka Maydanuts ... Ora ana cukup bantahan swara liyane. opo

            Ing screen saver, iku banget padha karo Misha Galustyan ...... Apa Galustyan bisa njerit karo ekspresi kaya ing pasuryan?)))) aaaaa padha dropped lemak !!!! Mungkin.)))
          3. kroso
            kroso 21 april 2015 07:32
            0
            sampeyan ngerti, aku nonton video iki lan aku weruh - kabeh bener ing video, padha bener nuduhake kahanan mangsa ing Ukraina - pasukan bakal nampa senjata Amerika, seragam anyar Nanging iki ora bakal bantuan, padha isih bakal mungkasi munggah. kaya sadurunge - kuburan utawa paling apik rumah sakit lan kursi rodha! Dadi SALA UKRAINE!!!!
        2. Wend
          Wend 20 april 2015 16:33
          +1
          Kutipan saka iConst
          Quote: Wend
          Panguburan pungkasan gagal, nanging Petrushka ora bakal tenang kanthi cara apa wae.

          Sawise agitation iki, pahlawan pungkasan, sing bisa uga wis panginten babagan ngawula Fatherland, nanging saiki padha bakal cepet-cepet menyang wilayah "agresor" ing guise saka pengungsi ... eseman

          Ora weruh kabeh. Isih ana slicker naif lan nganggo balaclava sing mlaku kanthi obor lan ngrusak monumen.
        3. gunter_lux
          gunter_lux 20 april 2015 20:42
          0
          Agitation iki nggawe aku muntah ...
      2. gxash
        gxash 20 april 2015 15:58
        +7
        Malah grafis komputer sing piye wae rampung metu saka Battlefield ... Nanging soko luwih ringkih.

        Kabeh ing kabeh, ora banget kesengsem.

        Lan kanggo nylametake "Ryan Pribadi", sing slamet saiki - jujur ​​kanggo dheweke - dheweke begja. Ing perang modern, siji dijupuk - siji prajurit mati, iki kasunyatan.

        Kalash, nyuwun pangapunten, rel sepur nembus. Rompi anti peluru, dheweke ora bakal nyimpen ing kahanan kaya mengkono.
        1. VadimSt
          VadimSt 20 april 2015 16:52
          +4
          Kutipan saka Gxash
          Ing perang modern, siji dijupuk - siji prajurit mati, iki kasunyatan.
          Ing endi sampeyan ndeleng, ing Hollywood? Sampeyan bisa nerusake, njupuk menyang akun nembak ing wilayah Donbass ...
        2. Corsair
          Corsair 20 april 2015 17:52
          0
          Kutipan saka Gxash
          Lan kanggo nylametake "Ryan Pribadi", sing slamet saiki - jujur ​​kanggo dheweke - dheweke begja. Ing perang modern, siji dijupuk - siji prajurit mati, iki kasunyatan.

          Dadi dheweke ora nglawan, dheweke mung ngethok ginjel - sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas saka klip kasebut, sandhangane utuh, sampeyan ora bisa ndeleng getih ing endi wae, dheweke mung nempelake weteng ing sisih kiwa. lol
      3. aktivator
        aktivator 20 april 2015 19:00
        +3
        Quote: Wend
        Panguburan pungkasan gagal, nanging Petrushka ora bakal tenang kanthi cara apa wae. Dheweke isih fantasize babagan Ukraina tanpa istiméwa ing tangan. Wah, aku ora bisa mbayangno apa aku mendem. ngguyu

        Aku nyawang ... Aku mlebu ... Aku mlaku saiki ... Ing endi kantor pendaftaran lan pendaftaran militer wassat
      4. torp
        torp 20 april 2015 21:11
        0
        SALO GULANG! KAMULYA DUMPLINGS!! HEROYAM SHIT!! am
    2. wong ispaniard
      wong ispaniard 20 april 2015 15:30
      + 54
      K/F "Dheweke perang kanggo rampokan Waltzman"

      P.S. ora ngerti sing UH-60, AH-64 lan F-35.

      P.P.S. Komentar lan rating ing video kasebut, uga ing video liyane ing YouTube babagan "Heroiv" Novo-Ukraine, dipateni ...
      1. Altona
        Altona 20 april 2015 15:37
        + 14
        Kutipan saka ispaniard
        P.S. Aku ora ngerti yen UH-60 lan F-35 diprodhuksi ing Ukraina.


        ---------------------
        Lan seragam kasebut dijahit ing pewarna Amerika AT-Digital ...
        1. Erzya
          Erzya 20 april 2015 15:45
          +4
          Ing video 1:17 karusakan MH17?
          1. wong ispaniard
            wong ispaniard 20 april 2015 15:54
            + 21
            Kutipan saka Erzya
            Ing video 1:17 karusakan MH17?

            Ya, lan F-35 kanthi gendéra Ukrainia! Sutradara video Hidden Sepor! Cepet nelpon Gerashchenko, supaya dheweke tamparan ing pipi ing ruang paling ngisor SBU karo lontar kringet plump, banjur pasrahake menyang Avakov utawa Lyashka kanggo ambruk ...

            Deleng, apa Sepors licik wis dadi, malah klip patriotik babagan "Geroslavia" difilmake kanthi nada sing didhelikake)))
            1. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 20 april 2015 16:02
              +3
              Kutipan saka ispaniard
              Ya, lan F-35 kanthi gendéra Ukrainia! Sutradara video Hidden Sepor!

              Ora separatis, nanging agen FSB. Salah siji yuta agen FSB ing Ukraina. ngguyu
            2. Revolver
              Revolver 20 april 2015 16:04
              +2
              Kutipan saka ispaniard
              banjur dheweke bakal menehi Avakov utawa Lyashka supaya dirusak ...
              Kanthi "interogator" kasebut, titik sobek diwenehake.
          2. Komentar wis dibusak.
      2. pvv113
        pvv113 20 april 2015 15:37
        +2
        Iku Fantastic! Uga nyatane ora ninggalke awake dhewe nglirik
        1. Metallurgist
          Metallurgist 20 april 2015 15:43
          +9
          Mung kanggo nyimpen film wayang, cathetan lan airtime padha Cut mati slogan. Ing asline, kaya mangkene: Kita ora ninggalake awake dhewe. We Cut metu apa kita bisa banjur kita rampung mati.
          1. Romawi 57 rus
            Romawi 57 rus 20 april 2015 19:54
            0
            Persis, nanging pira bakal menarik kanggo biaya AN-64 ing dill lan ati liyane? :)
        2. gogi
          gogi 20 april 2015 15:57
          +1
          Lan helikopter ditembak mudhun :))))))
      3. Fregate
        Fregate 20 april 2015 15:40
        +9
        Kutipan saka ispaniard
        P.S. Aku ora ngerti yen UH-60, AH-64 lan F-35 diprodhuksi ing Ukraina.

        Dheweke uga ngeculake terminator ing kana, sadurunge dheweke ngluncurake cyborg (padha ujar manawa dudu model sing apik ngguyu ) nglirik
      4. djqnbdjqnb
        djqnbdjqnb 20 april 2015 15:42
        +5
        Video iki bener. Sawise ndeleng, sukarelawan pungkasan bakal nyebar ing semak-semak.
      5. STOP VOINE 2014
        STOP VOINE 2014 20 april 2015 15:47
        +1
        Sayange kanggo wong lanang, wong enom bakal mimpin ing "kalima" maneh, banget nuwun kanggo wong lanang, padha katon wis kabeh urip ahead saka wong-wong mau ("fabulous urip ing Eropah"), nanging ternyata padha. mati ing perang fratricidal dhewe, ing tanah kelairane.
      6. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 20 april 2015 15:55
        +6
        Kutipan saka ispaniard
        P.S. Aku ora ngerti yen UH-60, AH-64 lan F-35 diprodhuksi ing Ukraina.

        Aku bakal pitutur marang kowe liyane: ing video, padha pisanan nuduhake carane F-35 irungnya bom ing "coffins", lan banjur menehi close-up iki litak - wis ensign kuning-blaky ing.
        Ora liya, video titushka digawe.
      7. gogi
        gogi 20 april 2015 15:56
        +9
        Sampeyan kudu nuduhake Mi-2, Rusty BMP-1 lan seragam saka gudang Soviet. Prajurit kabeh kudu nganggo jaket kulit, kanthi kuping siji lan anting-anting. Dheweke kudu njupuk saka RPG kanthi lengen sing dicekel utawa nganggo AGS nalika mlayu.

        Sayange Sauron ora muncul!!!!!
        1. iConst
          iConst 20 april 2015 16:08
          +6
          Kutipan saka Gogia
          Sampeyan kudu nuduhake Mi-2, Rusty BMP-1 lan seragam saka gudang Soviet. Prajurit kabeh kudu nganggo jaket kulit, kanthi kuping siji lan anting-anting. Dheweke kudu njupuk saka RPG kanthi lengen sing dicekel utawa nganggo AGS nalika mlayu.

          Ora - padha cyborgs - saka loro bebarengan: RPG ing sisih kiwa, lan AGS ing sisih tengen. Lan senapan uga ditempelake ing RPG nganggo pita kuning ... kaya ngono.
          Nanging kanthi serius, aku rumangsa duwe masalah: ora bisa nuduhake peralatan (Soviet), luwih kaya "warisan" golem - sapisan, lan pikirane sedih babagan pawon sing sugih - loro. Mungsuh - pahlawan bakal teka, lan bakal diwenehi Kalash Rusty - perang. Nah, pungkasane sisa-sisa semangat prajurit ...
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 20 april 2015 16:16
          0
          Kutipan saka Gogia
          Sampeyan perlu kanggo nuduhake Mi-2, Rusty BMP-1 lan seragam saka warehouses Soviet.

          Ya ... tembok sing dikupas lan jendhela barak sing rusak, lan malah para penjahat sing mabuk nganggo seragam (Mokrushin duwe cathetan saka pejabat salah sawijining UT Ukraina).
          Kutipan saka Gogia
          Prajurit kabeh kudu nganggo jaket kulit, kanthi kuping siji lan anting-anting. Dheweke kudu njupuk saka RPG kanthi lengen sing dicekel utawa nganggo AGS nalika mlayu.

          Saka KPVT saka pinggul. Daya pemicu listrik langsung saka awak. eseman
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 20 april 2015 15:43
      +5
      Kutipan: OITR pribadi
      Deleng kartun Soviet "Ax", mung babagan kaklov)

      Kanggo Ukrainians, bangga nasional dibangun saka ngeruk. Rusia ngluncurake kosmonot, mbangun jet tempur, ngekstrak sumber daya lan ngembangake industri, mbangun kapal selam, macem-macem lembaga riset lan biro desain melu riset ing bagean teoretis lan terapan. Lan apa bisa gumunggung "Prancis Anyar lan Kanada Hemisphere Wétan" (saka film 72 meter)?
      1. _ pendapatku
        _ pendapatku 20 april 2015 16:20
        +1
        Kanggo Ukrainia, kebanggaan nasional dibangun saka awal ...

        tinimbang ing Russophobia lan kebencian Ruson ...
    5. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 20 april 2015 15:58
      +1
      Mie liyane ing kuping petani lan wong enom umur militer, nanging saiki sawetara wong ing Ukraina bakal tuku mie kuwi.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. rauffg
      rauffg 20 april 2015 16:32
      + 32
      ora. Inggih, kita piye wae nggawe video sing luwih nyenengake
      malah katon luwih apik.
    8. Rosich333
      Rosich333 20 april 2015 16:36
      +1
      Aku temen maujud saka video sing waja awak ora bakal bantuan iki "pahlawan", pati bakal nemokake wong tho.
      1. enot73
        enot73 20 april 2015 16:59
        +7
        Ora mung kanggo muter video, nanging pengumuman kasebut kudu ditempelake ngguyu
    9. SSeT
      SSeT 20 april 2015 22:36
      0
      Kabeh iku nggoleki ing video iki - loro Black Hawk lan Apache lan F-35 lan revived "pahlawan" - sala kanggo pahlawan ing final uga nggoleki!
  2. rata-rata
    rata-rata 20 april 2015 15:27
    +8
    Kita ngenteni tahap pengungsi sabanjure (wong normal ora bakal melu perang sipil) umur militer saka Ukraina nganti Rusia.
    1. iConst
      iConst 20 april 2015 15:57
      +2
      Kutipan saka avvg
      Kita ngenteni tahap pengungsi sabanjure (wong normal ora bakal melu perang sipil) umur militer saka Ukraina nganti Rusia.

      Persis!
      Ora - wah, agitasi surem ... sad
    2. oblako
      oblako 20 april 2015 16:24
      +1
      ..lyayayayaya nganti Moscow direktur sibuk karo Hollywood ... tuku playstation ... lan ngendi kabeh-b-back? blasteran?? kasunyatan paralel?!
  3. subbtin.725
    subbtin.725 20 april 2015 15:28
    + 11
    Banjur sampeyan kudu mati kanggo nyata, lan ora kanggo bioskop lan kartun - ora.
  4. andrei332809
    andrei332809 20 april 2015 15:29
    +5
    padha ora bakal rampung 4 ing sembarang cara, padha njupuk munggah 5 wong bodho
    1. abrakadabre
      abrakadabre 21 april 2015 07:31
      0
      padha ora bakal rampung 4 ing sembarang cara, padha njupuk munggah 5
      Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?
      Aku menehi pitunjuk: F16-F18 -> F22 -> F35 ...

      Malah pratandha konvergen: saben tahap sabanjure luwih larang tinimbang sing sadurunge, kerjane luwih elek ...
  5. Mbebayani
    Mbebayani 20 april 2015 15:29
    + 15
    comrades ... F-22 karo gendéra Ukraina ?? belay Apa kabeh padha ngrokok ing kono? Lan kabeh iku pejuang sing gagah prakosa, mung ing ngendi wawanen banjur ilang ing panangkaran, mung snot lan drool. Fagots ing tembung, pahlawan kurang ajar
    1. warhead-3
      warhead-3 20 april 2015 15:35
      +6
      Quote: Mbebayani
      F-22 karo gendéra Ukraina ??

      Nozzle kaping 22 beda banget, iki 35th.
    2. Vadim237
      Vadim237 20 april 2015 15:43
      +1
      Iku Amerika sing nggawe film lan nggawe film tinimbang Ukrainians amarga padha ora ngrampungake karo peran.
    3. gogi
      gogi 20 april 2015 15:59
      0
      Dheweke ora ngrokok, nanging mangan merek. Iki minangka F-35, kanthi cara, lan ora bisa dideleng karo LSD - contone, skuadron piring mabur kanthi panji dill. Amerika nawakake F-18 lan F-16, jebule ora duwe dhuwit kanggo operasi lan ora dikarepake.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 20 april 2015 16:27
        0
        Kutipan saka Gogia
        Amerika nawakake F-18 lan F-16, jebule ora duwe dhuwit kanggo operasi lan ora dikarepake.

        wong Kanada. Ngajokaken CF-18 - mesin utama saka Royal Canadian Air Force.
      2. abrakadabre
        abrakadabre 21 april 2015 07:33
        0
        Amerika F-18 lan F-16 nawakake
        Iku aneh sing padha ora miwiti karo Phantoms, sing ana ing konservasi ing ara-ara samun. F-18 lan F-16 bisa didol menyang pelarut liyane.
  6. Sitnikov Valery
    Sitnikov Valery 20 april 2015 15:32
    +6
    Dheweke ora mati! Nanging wis cedhak!
    1. Altona
      Altona 20 april 2015 15:38
      +3
      Kutipan: Sitnikov Valery
      Dheweke ora mati! Nanging wis cedhak!

      -------------------
      Apa ora mati, mati ...
  7. GUN murni
    GUN murni 20 april 2015 15:32
    +3
    Sawetara jenis intimidated ukrovoyak.
    1. Petrovich
      Petrovich 20 april 2015 16:05
      0
      iku manawa, padha wis lunga kanggo bisa, nanging ana kangen ing mripat. Apa aktor dhewe percaya apa film kasebut?
    2. _ pendapatku
      _ pendapatku 20 april 2015 16:17
      0
      Sawetara jenis intimidated ukrovoyak.

      iki ora nggumunake yen kita elinga yen panguwasa Ukraina nglarang film kita, arguing sing nonton padha nyuda morale tentara Ukraina.
    3. Vitaly72
      Vitaly72 21 april 2015 03:26
      0
      Sing jenggot, ya! Utawa saka lingkungan, utawa playoff
  8. warhead-3
    warhead-3 20 april 2015 15:32
    +7
    Apa topi? Dheweke nuduhake elang ireng, f-35 lan Apache sing ditampani ing Irak.
  9. Alex_Rarog
    Alex_Rarog 20 april 2015 15:33
    +4
    sial kabeh uwuh saka ngendi f35 ??? Iki umume timah!
    Lan apa padha karo ak? Dheweke wong Eropa! Hde g36 lan Agustus?))
    1. Erzya
      Erzya 20 april 2015 15:48
      +1
      G36 lagi mandheg amarga akeh cacat. Senapan mesin mung mbebayani kanggo penembake dhewe.
      1. Alex_Rarog
        Alex_Rarog 20 april 2015 18:12
        +1
        Damn, supaya kabeh penembake sing rusak dikirim menyang ukram.
  10. avt
    avt 20 april 2015 15:33
    +7
    ngguyu Adoh roller! Ing semangat Pedalik Klitschko - Siapke lemah. Kabeh ing pasukan kuburan udhara! ngguyu
  11. kikuk
    kikuk 20 april 2015 15:34
    + 37
    Iki bisa uga minangka eselon strategis nomer loro saka pasukan sofa sing disebarake ...
    1. gogi
      gogi 20 april 2015 16:00
      +1
      SSUPERRR!!!!! wassat
  12. tempur66
    tempur66 20 april 2015 15:36
    +8
    Ya, video kasebut minangka demotivator!
    Para pahlawan ing mripat - kangen marang wong sing cilaka .....
    Iki bakal rampung .... mung wanita sing bakal tetep.
    1. Lyton
      Lyton 20 april 2015 15:49
      +4
      Sing mesthi, utamane ing turntable pejuang rata-rata, ana mung kangen ing mripat, padha nggawa kula menyang boiler liyane, kita ora ninggalake dhewe, sanajan sampeyan lunga, uga, mesthi, bakal ana, komisaris militèr wis nunggu wong-wong mau.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Maclukha-MacLeod
      Maclukha-MacLeod 20 april 2015 16:49
      +1
      Lan wanita ora bakal tetep. Kabeh padha kesusu menyang EUROPE kanggo kathok renda
    4. Platonych
      Platonych 20 april 2015 17:00
      0
      Dadi sing kaping 6 bakal diarani "babolisasi" !!!
  13. A-Sim
    A-Sim 20 april 2015 15:36
    +1
    vobchim kabeh mati ... nanging siji slamet lan isih delirious.
  14. pedhang
    pedhang 20 april 2015 15:37
    + 19
    ... Aku mikir yen video liyane kudu dirilis ing layar TV ing Ukraina. Kaya iki contone
  15. 26 rus
    26 rus 20 april 2015 15:40
    0
    Lan apa, sawise tatu ing dupu, miwiti jantung? wassat
  16. vch 72019
    vch 72019 20 april 2015 15:40
    + 10
    Kabeh menyang kuburan 5! lsp
  17. iku-ai00
    iku-ai00 20 april 2015 15:40
    +2
    Saka sapa "wong-wong" iki arep mbebasake bumi ???, saka wong-wong sing manggon ing kono, mayoritas penduduk asli ing Bumi iki. Lan sawise kabeh iki - "kamulyaning Ukrainia" ??? am
  18. wanderer_032
    wanderer_032 20 april 2015 15:41
    +5
    Ora, iki pancene ora nuduhake kabeh "pesona":



    Lan iki pancen bener (sanajan, mesthine, wis katon ing bolongan, nanging isih):

    1. wanderer_032
      wanderer_032 20 april 2015 15:54
      + 10
      Utawa iki, uga mesthi wis katon, nanging iki ora ilang makna lan relevansi:

  19. pts-m
    pts-m 20 april 2015 15:44
    +1
    minangka Kahlys ngomong ... pikirane yaki, padha lan film sing ... pikirane banjur MATERIALIZE!
    1. Komentar wis dibusak.
  20. ora Russian
    ora Russian 20 april 2015 15:45
    +2
    Ing teori, dheweke kudu duwe tentara yuta sing kuwat. Nanging nyatane, tentara deserters lan refuseniks luwih gedhe
  21. Alexey11
    Alexey11 20 april 2015 15:45
    +2
    Aku ngerti artine video utawa "Herroy" bakal dipateni utawa dheweke bakal dirawat nganti suwe. Video sing bener. nglirik
  22. Balamyt
    Balamyt 20 april 2015 15:46
    +2
    Judhul lan swara akting Ukrainia. Rekaman video 100% saka luar negeri. "Pabrik impen" lokal, kanthi agitasi kasebut, wis suwe banget, wiwit jaman Vietnam!
  23. serpihan666
    serpihan666 20 april 2015 15:47
    +2
    Kayane ing video kanthi orientasi sing padha, wong Ukrainia kudu ngalahake wong, dudu dheweke.
  24. bassoon
    bassoon 20 april 2015 15:48
    +2
    Iku ketoke kanggo kula utawa apa F-35 dill flash ing video?)))
  25. Humpty
    Humpty 20 april 2015 15:49
    +4
    Video kasebut minangka diagnosis. Nyimpen Pribadi Golopupenko, Amerika karo kita.
  26. bassoon
    bassoon 20 april 2015 15:49
    +5
    Ya, video kasebut minangka kertas tracing sing jelas saka agitasi Amerika. Mung ditindakake kaping sepuluh luwih elek.
  27. fzr1000
    fzr1000 20 april 2015 15:49
    +4
    Padha rada sedih. Ketoke padha aran cedhak pungkasan.
    1. Humpty
      Humpty 20 april 2015 15:55
      +2
      Kutipan saka fzr1000
      Padha rada sedih. Ketoke padha aran cedhak pungkasan.


      Katon wis f 35 lan padha ngoceh bab apache.
  28. Vs163
    Vs163 20 april 2015 15:54
    +3
    Kamulyan kanggo para pahlawan
    - kelalen nambah: Gusti Allah ngaso nyawa dosa!
  29. tyzyaga
    tyzyaga 20 april 2015 15:54
    +3
    Saiki undertakers ora bakal ditinggal tanpa karya ngguyu
  30. armata37
    armata37 20 april 2015 15:55
    +3
    Aku duwe sawetara komentar sawise nonton:

    1. Produksi iku sejatine sifate Amérika, sampeyan bisa ndeleng iku.
    2. Nganti 1:10 pasuryan Slavic ora cocog karo prajurit. Cukup ndeleng titik 1 lan jelas kenapa.
    3. Dideleng saka komentar ing ndhuwur, aku ora katon yen ana pejuang NATO?
    4. Senajan video iki dimaksudaké kanggo mréntahaké, kita mambu kaya pati, senadyan kasunyatan sing prajurit urip ing mburi.

    Bab liyane yaiku "Aku penduduk Rusia"! Lan bagéan saka crita iki wungu, lan padha nyritakake babagan wektu sedih, lan bangga kanggo Motherland nguatake Rusia sandi!
    1. wanderer_032
      wanderer_032 20 april 2015 16:12
      0
      Kutipan saka armata37
      Nganti 1:10 pasuryan Slavic ora cocog karo prajurit. Cukup ndeleng titik 1 lan jelas kenapa.


      Mesthine, iki minangka screensaver saka penembak Amerika, kayata "Call of Duty", "Warfair" utawa liya-liyane,
      padha mung retouched dening narik wong dening kuping kanggo topik lan sing.
  31. 0255
    0255 20 april 2015 15:55
    +3
    Soko pasuryan ukrovoyak ing awal video sing ora nguntungke lan unpatriotic negatif Ayo para wajib militer luwih nonton cuplikan saka Debaltseve
  32. Nova
    Nova 20 april 2015 15:57
    +5
    Ing helikopter Amérika UH-60 "Black Hawk" karo gendéra Ukrainia, Zoldaten mabur ing, ninggalake konco bledosan lan mung tank Oplot ngadeg piyambak (yaiku modernisasi jero saka T-64 Soviet). Pejuang F-35 Amerika, larang banget lan ora disedhiyakake menyang Ukraina, kanthi buntut Ukrainia, nembak ing sawetara pesawat (kenapa ora Boeing penumpang?). Wong sing ora katon nggantung wong serius ing prajurit Ukrainia, ing mburine ana helikopter Amerika AH-64A "Apache" sing kobong. Siji-sijine prajurit proto-Ukraina sing isih urip dadi sadar lan ngandhani para pamirsa kabeh iki. Hmm. sarwa.
  33. VNP1958PVN
    VNP1958PVN 20 april 2015 16:02
    +2
    Dheweke kudu nransfer registrasi militer lan kantor pendaftaran menyang Rusia - ana luwih akeh rekrut ing kene tinimbang ing omah!
  34. alekseinew
    alekseinew 20 april 2015 16:03
    +1
    lan apa ana heroik, padha lungguh karo pasuryan kaya wedhus kanggo disembelih, meh kabeh rusak, peralatan rusak, iki patriotisme ing gaya Khokhlyat, lunga lan mati!
  35. _ pendapatku
    _ pendapatku 20 april 2015 16:05
    +3
    mdaaa ... nyedot tenan ... Wajib Ukrainia bakal cepet-cepet menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer sawise nonton "karya film" iki? ... miturut pendapatku, asile bakal dadi sebaliknya ... Lan siji maneh : ing ngendi pasukan Rusia agresif (sing ditumpuk ing batch dening ukrovoyaks), ngendi tandha dill ketok ing wangun forelocks, bloomers, kaos bordir ... uga, utawa ing paling dill flag / dill cutter?

    Ayo ngomong babagan Kemenangan kita:
    Aku sinau ing dina liyane babagan kompetisi film pendek "Kamenangan iku kita !!!"
    saiki aku nggoleki.
    http://shortfilm.russia2.tv/clips/
  36. Alexey-74
    Alexey-74 20 april 2015 16:05
    +4
    Kabeh video ngasilake kesan aneh ... ing mripate, siksa, sawetara jenis melankolis ora bisa nuwuhake swasana patriotik lan kepinginan kanggo mlayu menyang registrasi militer lan kantor enlistment ... nangis
  37. BATMANFOREWER
    BATMANFOREWER 20 april 2015 16:06
    0
    Aku bakal njupuk minangka laxative
  38. MolGro
    MolGro 20 april 2015 16:07
    +9

    Sajarah menang! USSR ngerti yen iki bisa kedadeyan!
  39. tank64rus
    tank64rus 20 april 2015 16:08
    +1
    Made in Hollywood. Sing kenal karo produk kasebut bakal langsung ngerti. Lah, kok padha ora nuduhake carane prajurit nembak tilas sabangsane, wanita, wong tuwa lan bocah-bocah, utawa ngremuk wong-wong mau mendem. Gusti Amerika konsisten nganti pungkasan ing hubungane karo pedunung koloni sampeyan. Miturut cara, plot kasebut sebagian dijupuk saka Hollywood "Black Hawk Down."
    1. U-47
      U-47 20 april 2015 16:32
      0
      Kutipan saka: tank64rus
      Made in Hollywood. Sing kenal karo produk kasebut bakal langsung ngerti.

      iki nduweni hubungan sing padha karo Hollywood karo Mosfilm. Iki ora-brainer.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 20 april 2015 17:52
        0
        Kutipan: U-47
        iki nduweni hubungan sing padha karo Hollywood karo Mosfilm. Iki ora-brainer.

        Odessa Film Studio! ngguyu
  40. U-47
    U-47 20 april 2015 16:08
    +3
    sing liyane penetrating voice-over, luwih sampeyan pengin ngguyu.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 20 april 2015 17:54
      0
      Kutipan: U-47
      sing liyane penetrating voice-over, luwih sampeyan pengin ngguyu.

      Ala sampeyan ... wong nyoba banget kanggo cosplay marinir ruang angkasa - Pathos, Keruwetan lan Presensi!. ngguyu
  41. Petrovich
    Petrovich 20 april 2015 16:09
    +1
    Sorry, nanging aku ngaco munggah. lan liyane sepuluh menit sawise nonton.
  42. NBN
    NBN 20 april 2015 16:10
    +2
    Quote: Metallurgist
    Mung kanggo nyimpen film wayang, cathetan lan airtime padha Cut mati slogan. Ing asline, kaya mangkene: Kita ora ninggalake awake dhewe. We Cut metu apa kita bisa banjur kita rampung mati.

    Mulane, panjalukan kanggo mungsuh - kanggo ngalahake "pahlawan" ing sirah, isih ora ana otak, lan liyane saka spare parts cukup terkenal.
  43. NEXUS
    NEXUS 20 april 2015 16:11
    +4
    lan ing video kasebut, pahlawan kasebut mabur ing Black Hawk, lan F-35 ngluncurake roket ... lan helikopter sing nabrak dudu Apache kanthi kasempatan?
    Jaket Amer am
  44. MAK6301366
    MAK6301366 20 april 2015 16:15
    +3
    Wah sing "kuwat" wis goosebumps, saiki wong Ukraina mesthi bakal menang kabeh. wassat
  45. ekstensif
    ekstensif 20 april 2015 16:16
    +2
    Lan kenapa waja lan helm ora ana? Ya, lan kanthi bantuan "Amerika", ana masalah ... ora ana pencitra termal, ora ana popok, lan kanthi mobilisasi: "pemisahan ora cukup" ing papan, liyane bisa uga "demobilisasi" kanggo kita. Siji bab sing nyenengake - jenggot nambah efektifitas pertempuran ngguyu Umumé, pahlawan saka kain kafan ngguyu
  46. pionir lawas
    pionir lawas 20 april 2015 16:20
    +2
    Napa nggawe crita sing apik banget nalika ana terabyte bukti video. Bocah-bocah sing wis mati, wong wadon sing dirusak dening bledosan awak, iki sing kudu dituduhake. Ora ana efek khusus sing menehi motivasi. Inggih, sing bakal cokotan ing Hollywood puke iki, supaya kang perlu iku.
  47. Ivan Awan
    Ivan Awan 20 april 2015 16:20
    +3
    miturut video, iku cetha ing advance - iku pipa.
  48. pengembara
    pengembara 20 april 2015 16:21
    +1
    Kanggo menang sampeyan kudu WARRIOR ing pangertèn sing paling dhuwur saka tembung.
    Petani ora tau ana lan ora bakal ana, Iki ora diwenehi kanggo wong-wong mau.

    ...... lan video apa .......
  49. atamankko
    atamankko 20 april 2015 16:24
    +3
    Mung mendem lan sampah bakal tiba kanggo mobilisasi.
    1. wanderer_032
      wanderer_032 20 april 2015 16:29
      +1
      Kutipan saka atamankko
      Mung mendem lan sampah bakal tiba kanggo mobilisasi.


      Amarga ora peduli ing ngendi dheweke nongkrong. Utawa mati ing sangisore pager, utawa ing perang.
      Lan ing perang sampeyan katon lan sampeyan bisa loot, swill batang, kumelun batang, obatan batang.
      Rob-mateni, nanging ora ngerti sungkowo.
      Lan yen sampeyan ngerti, isi karo swill, utawa isi karo obat-obatan.
      Lali sapa kowe, lali sapa kowe.
      Ora ana sing bakal takon, nanging apa sing bakal kelakon sesuk, Gusti Allah ngerti babagan iki.
      Satemene, marang sapa susah lan perang, lan marang sapa ibu sing ditresnani.
  50. ekstensif
    ekstensif 20 april 2015 16:25
    0
    Nanging: telung senapan motor mlaku ing ngarep tank. Opsi 3: padha nuduhake dalan supaya ora mbungkus dhewe ing trek, lan sing pungkasan - sapa sing mlayu menyang posisi luwih dhisik, bakal diwenehi panganan. Wes tak tonton videone...