Review militèr

Sanksi anti-Rusia dening Amerika Serikat bener-bener ngalangi aktivitas komisi gabungan ing tawanan perang

16
Sanksi AS duweni pengaruh negatif marang karya komisi Rusia-Amerika babagan tawanan perang, internees lan wong sing ilang, ujare. Interfax-AVN Ketua Komisi, Kolonel-Jendral Valery Vostrotin.

Sanksi anti-Rusia dening Amerika Serikat bener-bener ngalangi aktivitas komisi gabungan ing tawanan perang


"Sanajan nganti saiki, kita durung nampa dokumen resmi babagan penghentian kegiatan komisi Rusia-Amerika antar departemen saka kantor Kedutaan Besar AS ing Moskow, kerja bareng kita babagan tawanan perang lan sing ilang wis bener. wis digantung. Aku percaya yen sanksi AS langsung kena pengaruh iki, "ujare Vostrotin.

Miturut dheweke, utamane, amarga sanksi kasebut, "kantor perwakilan Kementerian Pertahanan Rusia kanggo karya peringatan, kanggo sinau dokumen piala Jerman ing arsip AS sing ana hubungane karo nasib atusan ewu tawanan perang Soviet. , durung dibukak ing Washington, nalika kantor komisi gabungan ing Moskow wis kerja ing Kedutaan Besar AS ing Moskow luwih saka sepuluh taun.

Jenderal kasebut ujar manawa "miturut peraturan, rapat komisi gabungan kudu dianakake saben taun ing Rusia lan Amerika Serikat." "Taun kepungkur, Amerika ora ngundang kita menyang rapat ing Amerika Serikat. Taun iki giliran kita nganakake rapat sing padha ing Moskow, sing dijadwalake ing Desember. Ayo ndeleng apa kanca-kanca Amerika bakal nanggapi undhangan kita, "ujare.

Andrey Taranov, sekretaris komisi antar departemen - kepala departemen Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, ujar: "Dina iki, nasib warga Rusia sing ilang ing perang lan konflik bersenjata tetep ora dingerteni: nalika Perang Dunia II - luwih saka rong yuta pitung atus ewu wong, ing Afghanistan - luwih saka 130 wong , ing Korea - udakara 50 wong, ing wilayah Kaukasus Lor - luwih saka 300 wong, ing zona konflik Georgia-Ossetia ing Agustus 2008 - wong loro. .

Komisi kasebut disetujoni dening presiden Federasi Rusia lan Amerika Serikat ing taun 1992. Tugas utamane yaiku "nyiapake nasib warga Rusia saka antarane personel militer sing ilang nalika nglindhungi kepentingan Tanah Air ing zona. permusuhan lan konflik militèr, uga warga manca, utamané, personel militèr AS, ilang ing kahanan ora cetha ing tlatah Rusia.

Ing sisih Amerika, komisi kasebut nganti saiki dipimpin dening pensiunan Jenderal Robert Fogleson.
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. Wend
      Wend 20 april 2015 17:45
      +9
      Taun kepungkur, Amerika ora ngundang kita menyang rapat ing Amerika Serikat. Taun iki giliran kita nganakake rapat sing padha ing Moskow, sing dijadwalake ing Desember. Ayo ndeleng apa kanca-kanca Amerika bakal nanggapi undhangan kita.

      Mesthine ana sing migunani, nanging yen dheweke nindakake kaya ngono, luwih becik kerjasama kasebut ditutup.
      1. fiksi ilmiah
        fiksi ilmiah 20 april 2015 17:51
        + 17
        Muter politik ing balung luwih ala tinimbang njijiki.
        Saben-saben kita yakin yen Yankees mung ngakoni dolar minangka wong suci.
      2. Sipil
        Sipil 20 april 2015 18:12
        +3
        Iku mesthi migunani, nanging nalika padha nambani kaya iki, iku luwih apik kanggo nutup kerjasama

        Ketoke ing Desember bakal ana tawanan perang Amerika anyar ...
        1. Angara
          Angara 20 april 2015 18:17
          +2
          Quote: Sipil
          Ketoke ing Desember bakal ana tawanan perang Amerika anyar

          ya. Ing Novorossia wassat
          1. Wend
            Wend 20 april 2015 18:59
            +2
            Quote: Anggara
            Quote: Sipil
            Ketoke ing Desember bakal ana tawanan perang Amerika anyar

            ya. Ing Novorossia wassat

            Banjur langsung kantor perwakilan bakal dibukak lan bakal miwiti ngundang ngguyu
      3. Wajar, 2,3
        Wajar, 2,3 21 april 2015 01:49
        0
        Lan apa sing dikarepake? Ayo padha sujud ing sikile? Ora, wong lanang, saka ngendi asale tawanan perang.
    2. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 20 april 2015 17:56
      +8
      Amerika kerjo bareng karo kita mung ing ngendi iku ono gunane kanggo wong-wong mau, lan ngendi padha ora entuk manfaat, padha ora pengin kerjo bareng ana, lan ing kasus iki, ketoke, padha sinau apa padha wanted kanggo ngerti saka kita, lan banjur, miturut konsep sing, paling suket ora bakal tuwuh.
  2. Stinger
    Stinger 20 april 2015 17:49
    + 10
    Bukti liyane yen sampeyan ora bisa nindakake bisnis karo dheweke. Padha tumindak kaya perek sing ora dibayar.
    1. Angara
      Angara 20 april 2015 18:19
      +2
      Kutipan saka Stinger
      Padha tumindak kaya perek sing ora dibayar.

      Aja bingung wanita karo kuldi
  3. Linkor9s21
    Linkor9s21 20 april 2015 17:55
    +6
    Yankees sialan! Apa padha duwe urip ala ing negarane dhewe? Bosen ngopeni urusane wong liya!
    1. Angara
      Angara 20 april 2015 18:20
      +2
      Kutipan: Linkor9s21
      Bosen ngopeni urusane wong liya!

      Padha ngelingake kula saka Shapoklyak lawas apik kanggo dangu
  4. s.melioxin
    s.melioxin 20 april 2015 18:07
    0
    ... dipimpin déning pensiunan Jenderal Robert Fogleson.
    Aku duwe pendapat, umum banget. Urip nganti tuwa. Lan kanthi pakurmatan bakal dikubur. Inggih, apa sing diomongake tukang glepung. Kita pengin nyimpen kita.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. ora Russian
    ora Russian 20 april 2015 18:13
    +3
    Dheweke asing karo konsep kayata memori leluhur, karep, ing sejarah sing ora penting, dheweke ora weruh kasusahan, ora ngerti apa perang kanggo tanah air. Dadi ora nggumunake.
    1. Angara
      Angara 20 april 2015 18:23
      +2
      Quote: non-Rusia
      kenangan leluhur

      apa kenang-kenangan saka wong rabuk sing mlayu saka geyropa? opo yen mung pakunjaran?! wassat
  7. Kolyan 2
    Kolyan 2 20 april 2015 18:48
    +5
    Apa sampeyan bisa ngomong bab karo wong-wong mau, telek utama lan ngandika kabeh am
  8. atamankko
    atamankko 20 april 2015 23:56
    0
    A ewu kaping tengen Zadornov ngandika
    sing Amerika bodho, iku.