Review militèr

"Rahasia Ndhuwur: Banyu Plus Oksigen ..." Part II. Ing udhara, ing jero banyu lan ing papan

4
Jet "Komet" saka Reich Katelu

Nanging, Kriegsmarine ora mung organisasi sing narik kawigaten turbin Helmut Walter. Dheweke kasengsem banget ing departemen Hermann Goering. Kaya ing liyane critalan iki wis wiwitan. Lan disambungake karo jeneng pegawe perusahaan Messerschmitt, desainer pesawat Alexander Lippisch, supporter ardent desain pesawat mboten umum. Ora kepekso kanggo njupuk pancasan umum ditampa lan panemu ing iman, kang miwiti nggawe pesawat dhasar anyar, kang weruh kabeh ing cara anyar. Miturut konsep kasebut, pesawat kasebut kudu entheng, duwe sawetara mekanisme lan unit tambahan, duwe wujud sing rasional babagan nggawe angkat lan mesin sing paling kuat.

Mesin piston tradisional ora cocog karo Lippisch, lan dheweke nguripake jet, luwih tepat, roket. Nanging kabeh sistem pasokan sing dikenal ing wektu kasebut kanthi pompa gedhe lan abot, tangki, kontak lan sistem pangaturan uga ora cocog karo dheweke. Dadi, ide nggunakake bahan bakar sing bisa diobong dhewe mboko sithik dadi kristal. Banjur mung bahan bakar lan oksidator sing bisa diselehake ing papan, pompa rong komponen sing paling gampang lan ruang bakar kanthi nozzle jet bisa digawe.

Ing prakara iki, Lippisch begja. Lan kaping pindho begja. Kaping pisanan, mesin kasebut wis ana - turbin Walther sing padha. Kapindho, pesawat pisanan karo mesin iki wis digawe ing mangsa panas 1939 ing pesawat He-176. Senadyan kasunyatan sing asil dipikolehi, kanggo sijine iku mildly, padha ora nyengsemaken - kacepetan maksimum pesawat iki tekan sawise 50 detik saka operasi engine mung 345 km / h - pimpinan Luftwaffe nganggep arah iki cukup janjeni. Padha weruh alesan kanggo kacepetan kurang ing tata letak tradisional pesawat lan mutusaké kanggo nyoba pemanggih ing Lippisch "tailless". Dadi inovator Messerschmitt nampa airframe DFS-40 lan mesin RI-203 ing pembuangan.

Kanggo daya engine, padha digunakake (kabeh banget rahasia!) A bahan bakar loro-komponèn dumadi saka T-stoff lan C-stoff. Ing mburi cipher sing angel, hidrogen peroksida lan bahan bakar sing padha didhelikake - campuran 30% hidrazin, 57% metanol lan 13% banyu. Solusi katalis kasebut diarani Z-stoff. Senadyan ana telung solusi, bahan bakar dianggep loro-komponen: kanggo sawetara alesan, solusi katalis ora dianggep minangka komponen.

Ora let suwe dongeng kasebut nyritakake, nanging ora suwe tumindak kasebut rampung. Paribasan Rusia iki sampurna njlèntrèhaké sajarah nitahaken saka fighter-interceptor rudal. Tata letak, pangembangan mesin anyar, mabur mubeng, latihan pilot - kabeh iki telat proses nggawe mesin full-fledged nganti 1943. Akibaté, versi tempur saka pesawat - Me-163V - mesin rampung sawijining, kang marisi mung tata letak dhasar saka sawijining leluhur. Ukuran cilik saka airframe ora ninggalake desainer ora ana papan kanggo peralatan kebangkrutan sing bisa ditarik, utawa kanggo kabin sing wiyar.



Kabeh papan dikuwasani dening tank bahan bakar lan mesin roket dhewe. Lan karo dheweke, kabeh "ora matur nuwun marang Gusti Allah". Ing Helmut Walter Veerke, padha ngetung sing mesin roket RII-163 ngrancang kanggo Me-211V bakal duwe tikaman 1700 kg, lan konsumsi bahan bakar T ing tikaman lengkap bakal nang endi wae watara 3 kg per detik. Ing wektu petungan iki engine RII-211 mung ana ing wangun tata letak. Telu berturut-turut ing lemah ora kasil. Mesin kasebut kurang luwih digawa menyang kondisi penerbangan mung ing musim panas 1943, nanging isih dianggep eksperimen. Lan eksperimen maneh nuduhake yen teori lan praktik asring beda-beda: konsumsi bahan bakar luwih dhuwur tinimbang sing diwilang - 5 kg / s kanthi dorongan maksimal. Dadi Me-163B duwe cadangan bahan bakar mung enem menit penerbangan kanthi tenaga mesin lengkap. Ing wektu sing padha, sumber daya ana 2 jam kerja, sing rata-rata menehi kira-kira 20 - 30 sorties. Rakus turbin sing luar biasa ngganti taktik nggunakake pejuang kasebut: lepas landas, menek, nyedhaki target, siji serangan, metu saka serangan, bali menyang omah (asring ing mode glider, amarga ora ana bahan bakar maneh kanggo penerbangan). Ana mung ora perlu kanggo pirembagan bab perang online, kabeh pitungan ana ing swiftness lan kaunggulan ing kacepetan. Kapercayan ing sukses serangan ditambahake dening persenjataan ngalangi saka Comet: loro meriam 30-mm, plus kokpit wojo.



Paling ora rong tanggal kasebut bisa nyritakake babagan masalah sing diiringi nggawe versi penerbangan mesin Walther: pesawat pertama model eksperimen ditindakake ing taun 1941; Me-163 diluncurake ing taun 1944. Jarak kasebut, minangka salah sawijining karakter Griboyedov sing misuwur, ukurane gedhe banget. Lan iki senadyan kasunyatan manawa para perancang lan pangembang ora ngidoni ing langit-langit.

Ing pungkasan taun 1944, Jerman nyoba kanggo nambah pesawat. Kanggo nambah durasi pesawat, engine iki dilengkapi karo kamar pangobongan tambahan kanggo njelajah karo suda tikaman, tambah sumber bahan bakar, lan sasis rodha conventional dipasang tinimbang troli dicopot. Nganti pungkasan perang, iku bisa kanggo mbangun lan nyoba mung siji sampel, kang nampa sebutan Me-263.

"Viper" ompong

Impotensi "reich sewu taun" nalika ngadhepi serangan udara, mula kudu golek cara, kadhangkala paling luar biasa, kanggo nglawan bom karpet Sekutu. Iku ora tugas penulis kanggo njelasno kabeh kamulyan karo kang Hitler ngarep-arep kanggo nindakake Ajaib lan nyimpen, yen ora Jerman, banjur piyambak saka pati sing ora bisa dihindari. Aku bakal manggon ing mung siji "penemuan" - vertikal njupuk mati interceptor Ba-349 "Nutter" ("Viper"). Keajaiban teknologi musuhan iki digawe minangka alternatif murah kanggo Me-163 "Kometa" kanthi penekanan ing produksi massal lan bahan limbah. Iki direncanakake nggunakake jinis kayu lan logam sing paling terjangkau kanggo nggawe.

"Rahasia Ndhuwur: Banyu Plus Oksigen ..." Part II. Ing udhara, ing jero banyu lan ing papan


Ing gagasan iki Erich Bachem, kabeh wis dikenal lan kabeh ora biasa. Takeoff direncanakake ditindakake kanthi vertikal, kaya roket, kanthi bantuan papat booster bubuk sing dipasang ing sisih mburi fuselage. Ing dhuwur 150 m, rudal sing dibuwang dibuwang lan penerbangan kasebut terus amarga operasi mesin utama - Walter 109-509A LRE - jinis prototipe roket rong tahap (utawa roket kanthi booster bahan bakar padat). Ngarahake target ditindakake kanthi radio otomatis, banjur pilot kanthi manual. Persenjataan kasebut ora kurang biasa: nyedhaki target, pilot ngluncurake voli 73 roket XNUMX mm sing dipasang ing fairing ing irung pesawat. Banjur dheweke kudu misahake ngarep fuselage lan parasut mudhun menyang lemah. Mesin kasebut uga kudu diturunake parasut supaya bisa digunakake maneh. Yen sampeyan pengin, sampeyan uga bisa ndeleng prototipe Shuttle ing iki - pesawat modular karo bali ngarep sawijining.

Biasane ing panggonan iki padha ngomong sing project iki ahead saka kemampuan technical saka industri Jerman, kang nerangake bilai saka salinan pisanan. Nanging, senadyan asil sing bener-bener budheg, pambangunan 36 Natters liyane rampung, sing 25 dites, lan mung 7 ing penerbangan berawak. Ing April, 10 A-seri Natters (lan sing mung diitung ing sabanjure?) Ditugasake ing cedhak Kirheim cedhak Studtgart kanggo ngusir serangan bom Amerika. Nanging gagasan Bachem ora diijini melu perang tank sekutu, sing padha ngenteni sadurunge bom. "Nutters" lan peluncur dirusak kanthi petungan dhewe [14]. Dadi mbantah sawise iku kanthi panemu manawa pertahanan udara sing paling apik yaiku tank kita ing lapangan udara.

Isih, daya tarik mesin roket kasebut gedhe banget. Dadi gedhe banget yen Jepang tuku lisensi kanggo produksi pesawat tempur roket. Masalah dheweke karo penerbangan Amerika Serikat padha karo Jerman, mula ora nggumunake yen dheweke njaluk solusi marang sekutu. Loro kapal selam kanthi dokumentasi teknis lan conto peralatan dikirim menyang pesisir kekaisaran, nanging salah sijine dicemplungake nalika transisi. Jepang mbalekake informasi sing ilang dhewe lan Mitsubishi mbangun prototipe J8M1. Ing pesawat pisanan ing Juli 7, 1945 tabrakan amarga gagal mesin nalika climbing, sawise kang subyek mati aman lan quietly.



Supaya sing maca ora njaluk mratelakake panemume tinimbang woh-wohan sing dipengini, hidrogen peroksida nggawa mung kuciwo kanggo apologists sawijining, aku bakal menehi conto, temenan, mung cilik nalika iku migunani. Lan iki ditampa mung nalika desainer ora nyoba kanggo remet irungnya pungkasan saka kemungkinan. Kita ngomong babagan detail sing sederhana nanging perlu: unit turbopump kanggo nyuplai komponen propelan ing roket A-4 (V-2). Ora mungkin kanggo nyedhiyakake bahan bakar (oksigen cair lan alkohol) kanthi meksa tank kanggo roket kelas iki, nanging turbin gas cilik lan entheng sing didhukung dening hidrogen peroksida lan permanganat nggawe gas uap sing cukup kanggo muter pompa sentrifugal.


Diagram skematis mesin roket "V-2" 1 - tank karo hidrogen peroksida; 2 - tank karo sodium permanganate (katalis kanggo dekomposisi hidrogen peroksida); 3 - silinder karo udara sing dikompres; 4 - generator uap lan gas; 5 - turbin; 6 - exhaust pipa cabang saka uap lan gas ngginakaken; 7 - pompa bahan bakar; 8 - pump oxidizer; 9 - kothak gear; 10 - pipa pasokan oksigen; 11 - kamar pangobongan; 12 - prechambers

Unit turbopump, generator uap kanggo turbin lan rong tangki cilik kanggo hidrogen peroksida lan kalium permanganat diselehake ing kompartemen sing padha karo sistem propulsi. Gas uap sing dibuwang, sawise liwat turbin, isih panas lan bisa nindakake karya tambahan. Mulane, iki dikirim menyang exchanger panas, ngendi digawe panas sawetara oksigen Cairan. Bali menyang tank, oksigen iki digawe ngedongkrak tipis ana, kang rada nggampangake karya saka unit turbopump lan ing wektu sing padha nyegah tembok tank saka flattening nalika dadi kosong.

Panggunaan hidrogen peroksida ora mung solusi sing bisa ditindakake: uga bisa nggunakake komponen utama, nyedhiyakake menyang generator gas kanthi rasio sing adoh saka optimal, lan kanthi mangkono njamin nyuda suhu produk pembakaran. Nanging ing kasus iki, iku bakal perlu kanggo ngatasi sawetara masalah Komplek gadhah kanggo mesthekake kontak dipercaya lan ngramut pangobongan stabil saka komponen iki. Panggunaan hidrogen peroksida ing konsentrasi rata-rata (ora ana gunane kanggo daya nemen) bisa ngatasi masalah kanthi gampang lan cepet. Dadi mekanisme kompak lan unremarkable nggawe jantung agawe roket kapenuhan ton bahan peledak ngalahaken.

Hit saka jero

Judhul buku Z. Perl, kaya sing dipikirake penulis, cocog karo judhul bab iki. Tanpa ngupayakake kanggo nuntut bebener sing paling utama, aku isih bisa negesake manawa ora ana apa-apa sing luwih elek tinimbang pukulan dadakan lan meh ora bisa dihindari ing sisih loro utawa telung sen TNT, saka ngendi bulkheads bledosan, baja bengkong lan mekanisme multi-ton. mabur saka gunung. Gemuruh lan singsot uap sing murub dadi requiem kanggo kapal, sing, kanthi kejang-kejang lan kejang-kejang, mlebu ing banyu, nggawa menyang kerajaan Neptunus wong-wong sing apes sing ora duwe wektu kanggo mlumpat menyang banyu lan lelayaran. saka kapal sing tenggelam. Lan sepi lan inconspicuous, kaya hiu insidious, prau silem alon dissolved menyang telenging segara, nggawa rolas liyane saka peparingé agawe padha ing weteng baja.

Gagasan tambang mandhiri sing bisa nggabungake kacepetan kapal lan daya bledosan raksasa saka flyer jangkar muncul ing jaman biyen. Nanging ing logam, iku temen maujud mung nalika katon mesin cekap kompak lan kuat sing menehi kacepetan luwih. Torpedo dudu kapal selam, nanging mesine uga butuh bahan bakar lan oksidator ...

Torpedo pembunuh...

Iki carane legendaris 65-76 "Kit" disebut sawise acara tragis Agustus 2000. Versi resmi nyatakake yen jeblugan spontan "torpedo kandel" nyebabake pati kapal selam K-141 Kursk. Ing kawitan marketing, versi paling pantes manungsa waé: torpedo 65-76 ora rattle bayi ing kabeh. Iku mbebayani gamankang mbutuhake skills khusus kanggo nangani.

Salah sawijining "titik lemah" torpedo yaiku propulsi - jarak tembak sing nyengsemake ditindakake kanthi nggunakake propulsi hidrogen peroksida. Lan iki tegese anané kabeh buket pesona sing wis dikenal: tekanan gedhe, komponen sing reaksi kasar lan potensial kanggo miwiti reaksi sing ora sengaja sing mbledhos. Minangka argumentasi, panyengkuyung saka "torpedo kandel" versi bledosan kasebut nyatakake yen kabeh negara "beradab" ing donya wis nilar torpedo hidrogen peroksida [9].

Penulis ora bakal regejegan bab nimbulaké pati tragis Kursk, nanging sawise menit saka kasepen ngurmati memori Severomorians mati, kang bakal mbayar manungsa waé kanggo sumber energi torpedo.

Cara tradisional, pasokan oksidator kanggo mesin torpedo minangka silinder udara, jumlah sing ditemtokake dening daya unit lan jangkauan. Kerugian iku ketok: bobot ballast saka silinder nglukis-walled, kang bisa diowahi dadi soko liyane migunani. Kanggo nyimpen udhara kanthi tekanan nganti 200 kgf/cm² (196•GPa), tank baja tembok kandel dibutuhake, massa sing ngluwihi massa kabeh komponen energi kanthi 2,5 - 3 kali. Sing terakhir mung kira-kira 12-15% saka total massa. Operasi pembangkit listrik mbutuhake banyu seger sing akeh (22-26% saka massa komponen energi), sing mbatesi cadangan bahan bakar lan oksidator. Kajaba iku, udara tekan (21% oksigen) dudu agen oksidasi sing paling efisien. Nitrogen sing ana ing udhara uga ora mung ballast: banget larut ing banyu lan mulane nggawe jejak gelembung sing ditandhani kanthi amba 1 - 2 m ing mburi torpedo [11]. Nanging, torpedo kuwi uga duwe kaluwihan ora kurang ketok, kang terus saka shortcomings, kang utama safety dhuwur. Torpedo operasi ing oksigen murni (cair utawa gas) dadi luwih efektif. Padha suda Ngartekno tilas, nambah efficiency saka oxidizer, nanging ora ngatasi masalah karo distribusi bobot (balon lan peralatan cryogenic isih nyumbang kanggo bagean pinunjul saka bobot torpedo).

Hidrogen peroksida, ing kasus iki, minangka jinis antipoda: kanthi karakteristik energi sing luwih dhuwur, uga dadi sumber bebaya. Nalika ngganti udhara teken ing torpedo termal online karo jumlah sing padha karo hidrogen peroksida, sawetara wis tambah dening 3 kaping. Tabel ing ngisor iki nuduhake efisiensi nggunakake macem-macem jinis operator energi sing digunakake lan janjeni ing ECS ​​torpedo [11]:



Kabeh kedadeyan ing ECS ​​torpedo kanthi cara tradisional: peroksida decomposes dadi banyu lan oksigen, oksigen ngoksidasi bahan bakar (minyak tanah), uap-gas asil muter poros turbin - lan saiki kargo agawe cepet-cepet menyang sisih kapal. .

Torpedo 65-76 "Kit" minangka pangembangan Soviet pungkasan saka jinis iki, sing diwiwiti ing taun 1947 kanthi sinau babagan torpedo Jerman sing durung rampung ing cabang Lomonosov NII-400 (mengko - NII "Morteplotekhnika") ing pimpinan pimpinan. desainer D.A. Kokryakov.

Karya rampung kanthi nggawe prototipe, sing diuji ing Feodosia ing taun 1954-55. Sajrone wektu iki, perancang Soviet lan ilmuwan bahan kudu ngembangake mekanisme sing ora dingerteni nganti wektu kasebut, ngerti prinsip lan termodinamika karyane, adaptasi kanggo panggunaan kompak ing awak torpedo (salah sawijining desainer nate ujar manawa kerumitan torpedo lan roket angkasa nyedhaki jam). Turbin tipe mbukak-kacepetan dhuwur saka desain kita dhewe digunakake minangka mesin. Unit iki ngrusak akeh getih kanggo para panyipta: masalah karo burnout saka kamar pembakaran, telusuran bahan kanggo tank panyimpenan peroksida, pangembangan regulator kanggo nyedhiyakake komponen bahan bakar (minyak tanah, hidrogen peroksida kurang banyu (85). % konsentrasi), banyu segara) - kabeh iki nyeret metu tes lan nggawa torpedo kanggo 1957 taun iki armada nampa torpedo hidrogen peroksida pisanan. 53-57 (miturut sawetara laporan, dheweke duwe jeneng "Alligator", nanging mbok menawa iki jeneng proyek kasebut).

Ing taun 1962, torpedo homing anti-kapal diadopsi 53-61, digawe ing basis saka 53-57, lan 53-61M karo sistem ngarep majeng.

Pangembang torpedo mbayar manungsa waé ora mung kanggo Isi elektronik, nanging ora lali bab jantung. Lan, kaya sing kita eling, rada capricious. Kanggo nambah stabilitas karya karo nambah daya, turbin anyar karo rong kamar pangobongan dikembangaké. Bebarengan karo ngisi omah anyar, dheweke entuk indeks 53-65. Liyane modernisasi saka engine karo Tambah ing linuwih menehi wiwitan kanggo urip modifikasi 53-65M.

Awal taun 70-an ditandhani kanthi pangembangan senjata nuklir kompak sing bisa dipasang ing hulu ledak torpedo. Kanggo torpedo kuwi, simbiosis bahan peledak kuat lan turbin kacepetan dhuwur cukup ketok, lan ing taun 1973 diadopsi torpedo peroksida unguided. 65-73 kanthi hulu ledak nuklir, dirancang kanggo numpes kapal permukaan gedhe, klompok lan fasilitas pesisir. Nanging, para pelaut ora mung kasengsem ing target kasebut (lan paling ora ana) lan telung taun sabanjure dheweke nampa sistem bimbingan tangi akustik, sekring elektromagnetik lan indeks 65-76. Warhead uga dadi luwih serbaguna: bisa uga nuklir utawa nggawa 500 kg TNT konvensional.



Lan saiki penulis kaya kanggo menehi sawetara tembung kanggo tesis bab "ngemis" saka negara sing bersenjata karo torpedo hidrogen peroksida. Kaping pisanan, saliyane kanggo USSR / Rusia, lagi ing layanan karo sawetara negara liyane, contone, Swedia Tr1984 torpedo abot dikembangaké ing taun 613, kang lumaku ing dicampur saka hidrogen peroksida lan etanol, isih ing layanan karo Angkatan Laut Swedia. lan Angkatan Laut Norwegia. Torpedo timbal ing seri FFV Tr61, torpedo Tr61 mlebu layanan ing taun 1967 minangka torpedo sing dipandu abot kanggo digunakake dening kapal permukaan, kapal selam lan baterei pesisir [12]. Pabrik propulsi utama nggunakake hidrogen peroksida lan etanol kanggo nguwasani mesin uap 12 silinder, lan torpedo meh ora ana jejak. Dibandhingake karo torpedo listrik modern, ing kacepetan sing padha, sawetara njelajah 3-5 kaping luwih. Ing taun 1984, Tr613 sing luwih dawa mlebu layanan, ngganti Tr61.

Nanging wong Skandinavia ora mung ing lapangan iki. Prospek panggunaan hidrogen peroksida ing urusan militer dianggep dening angkatan laut armada Amerika Serikat malah sadurunge taun 1933, lan sadurunge Amerika Serikat mlebu perang, torpedo dileksanakake ing stasiun torpedo laut ing Newport, ing ngendi hidrogen peroksida digunakake minangka agen oksidasi. Ing mesin, solusi hidrogen peroksida 50% decomposes ing meksa karo solusi banyu saka permanganate utawa oksidator liyane, lan produk dekomposisi digunakake kanggo njaga alkohol kobong - kita bisa ndeleng, skema sing wis dadi mboseni sak crita. Mesin kasebut saya apik banget nalika perang, nanging torpedo sing nganggo hidrogen peroksida ora bisa digunakake ing pertempuran ing Angkatan Laut AS nganti pungkasan perang.

Dadi ora mung "negara miskin" sing dianggep peroksida minangka agen oksidasi kanggo torpedo. Malah Amerika Serikat sing cukup terhormat menehi penghargaan marang zat sing rada menarik. Alesan kanggo nolak nggunakake ESA iki, kaya sing dideleng penulis, ora ana ing biaya ngembangake ESA bertenaga oksigen (ing USSR, torpedo kasebut, sing mbuktekake apik banget ing macem-macem kahanan, wis digunakake cukup suwe. dangu lan kasil), nanging ing kabeh aggressiveness padha, bebaya lan kahanan kang ora tetep hidrogen peroksida: ora stabilizers njamin XNUMX% njamin anané pangolahan bosok. Kepiye carane iki bisa rampung, aku mikir ora perlu dicritakake ...

... lan torpedo lampus

Aku sing jeneng kuwi kanggo kondhang lan kondhang Kaiten dipandu torpedo luwih saka sabdho. Senadyan kasunyatan bilih pimpinan Angkatan Laut Imperial nuntut supaya lawang evakuasi kalebu ing desain "man-torpedo", pilot ora nggunakake. Iku ora mung bab roh samurai, nanging uga pangerten saka kasunyatan prasaja: iku mokal kanggo urip jeblugan ing banyu siji lan setengah ton amunisi, kang ing kadohan saka 40-50 meter.

Model pisanan Kaiten Type-1 digawe adhedhasar torpedo oksigen Tipe 610 93-mm lan sejatine mung versi sing luwih gedhe lan bisa dienggoni, manggoni ceruk antarane torpedo lan kapal selam mini. Jarak maksimum ing kacepetan 30 knot kira-kira 23 km (kanthi kacepetan 36 knot, ing kahanan sing apik, bisa nganti 40 km). Digawé ing pungkasan taun 1942, banjur ora ditampa ing layanan karo armada Land of the Rising Sun.

Nanging ing awal 1944, kahanan wis diganti Ngartekno lan project saka gegaman sing bisa ngleksanakake prinsip "saben torpedo ing target" dibusak saka beting, iku wis ngumpulake bledug kanggo meh setengah taun. Iku angel ngomong apa sing nggawe para laksamana ngganti sikape: salah siji layang saka desainer Letnan Nisima Sekio lan Letnan Senior Kuroki Hiroshi, ditulis ing getih dhewe (kode pakurmatan mbutuhake maca langsung saka layang kasebut lan menehi alesan. jawaban), utawa kahanan bencana ing teater angkatan laut. Sawisé modifikasi cilik, Kaiten Type 1 wiwit diproduksi ing Maret 1944.

Man-torpedo "Kaiten": tampilan umum lan piranti.

Nanging ing April 1944, karya wiwit nambah. Kajaba iku, iki dudu babagan ngowahi pangembangan sing wis ana, nanging babagan nggawe pangembangan anyar saka awal. Kanggo cocog ana tugas taktis lan teknis sing ditanggepi dening armada kanggo "Kaiten Type 2" anyar, kalebu njamin kacepetan maksimal paling ora 50 knot, jarak jelajah -50 km, lan ambane nyilem -270 m [15]. ]. Karya ing desain "man-torpedo" iki dipasrahake menyang Nagasaki-Heiki K.K., anggota saka badhan Mitsubishi.

Pilihan kasebut ora sengaja: kaya sing kasebut ing ndhuwur, perusahaan iki aktif nggarap macem-macem sistem roket adhedhasar hidrogen peroksida adhedhasar informasi sing ditampa saka kolega Jerman. Asil saka karya ana "engine nomer 6", kang mlaku ing dicampur saka hidrogen peroksida lan hidrazin karo kapasitas 1500 hp.

Ing Desember 1944, loro prototipe saka "man-torpedo" anyar wis siyap kanggo testing. Tes kasebut ditindakake ing lemah, nanging karakteristik sing dituduhake ora bisa marem karo pangembang utawa pelanggan. Pelanggan mutusake supaya ora miwiti uji coba laut. Akibaté, "Kaiten" kaloro tetep ing jumlah rong potong [15]. Modifikasi luwih lanjut dikembangake kanggo mesin oksigen - militer ngerti manawa industri kasebut ora bisa ngasilake hidrogen peroksida sing kaya ngono.

Iku angel kanggo ngadili efektifitas saka gegaman iki: propaganda Jepang sak perang ngubungake matine kapal Amérika gedhe kanggo meh kabeh kasus nggunakake Kaitens (sawise perang, obrolan ing topik iki, kanggo alasan ketok, subsided). Kosok baline, Amerika wis siyap sumpah babagan apa wae yen kerugiane sithik. Aku ora bakal kaget yen ing sepuluh taun umume bakal nolak sing ing asas.

jam paling apik

Karya desainer Jerman ing bidang ngrancang unit turbopump kanggo roket V-2 ora digatekake. Kabeh pangembangan Jerman ing bidang senjata rudal sing diwarisake kanthi teliti ditliti lan diuji kanggo digunakake ing desain domestik. Minangka asil karya kasebut, unit turbopump lair, kanthi prinsip sing padha karo prototipe Jerman [16]. Ilmuwan roket Amerika, mesthi, uga ngetrapake solusi iki.

Inggris, sing meh ilang kabeh kekaisaran nalika Perang Donya II, nyoba kanggo cling kanggo remnants saka mantan gedhe, nggunakake warisan piala kanggo kebekan. Ora ana perkembangan ing bidang teknologi roket, dheweke fokus marang apa sing diduweni. Akibaté, padha kasil ing meh mokal: roket Black Arrow, kang digunakake sepasang kerosene - hidrogen peroksida lan perak keropos minangka katalis, kasedhiya Great Britain karo panggonan antarane kakuwasan papan [17]. Sayange, kelanjutan program ruang angkasa kanggo Kakaisaran Inggris sing cepet banget dadi larang banget.

Turbin peroksida sing kompak lan rada kuat digunakake ora mung kanggo nyuplai bahan bakar menyang kamar pembakaran. Iki digunakake dening Amerika kanggo ngarahake kendaraan mudhun saka pesawat ruang angkasa Mercury, banjur, kanggo tujuan sing padha, dening perancang Soviet ing pesawat ruang angkasa Soyuz.

Ing babagan karakteristik energi, peroksida minangka agen oksidasi luwih murah tinimbang oksigen cair, nanging ngluwihi agen oksidasi asam nitrat. Ing taun-taun pungkasan, ana minat maneh kanggo nggunakake hidrogen peroksida pekat minangka propelan kanggo mesin saka macem-macem ukuran. Miturut para ahli, peroksida paling atraktif nalika digunakake ing pangembangan anyar ing ngendi teknologi sadurunge ora bisa bersaing langsung. Perkembangan kuwi mung satelit sing bobote 5-50 kg [18]. Bener, wong sing mamang isih percaya yen prospeke isih samar. Mangkono, sanajan Soviet RD-502 LRE (pasangan bahan bakar - peroksida plus pentaborane) nuduhake impuls spesifik 3680 m / s, tetep eksperimen [19].

“Jenengku Bond. James Bond"

Aku meh ora ana wong sing durung krungu tembung iki. Penggemar sing kurang saka "karep spy" bakal bisa menehi jeneng tanpa alangan kabeh pemain peran agen super saka Layanan Intelijen kanthi urutan kronologis. Lan pancen penggemar bakal ngelingi gadget sing ora biasa iki. Lan ing wektu sing padha, ing wilayah iki, iku ora tanpa ketepakan menarik, karo kang donya kita dadi sugih. Wendell Moore, insinyur ing Bell Aerosystems lan jeneng saka salah siji pemain paling misuwur saka peran ditetepake, dadi panemu salah siji saka kendaraan endah saka karakter langgeng - mabur (utawa luwih, jumping).

Struktural, piranti iki minangka prasaja minangka Fantastic. Basis digawe saka telung silinder: siji dikompres nganti 40 atm. nitrogen (katon ing kuning) lan loro karo hidrogen peroksida (biru). Pilot nguripake kontrol throttle lan katup kontrol (3) mbukak. Nitrogen sing dikompres (1) ngganti hidrogen peroksida cair (2), sing mlebu generator gas (4) liwat tabung. Ana kontak karo katalis (piring perak tipis sing dilapisi lapisan samarium nitrat) lan rusak. Campuran uap-gas sing diasilake saka tekanan lan suhu dhuwur mlebu rong pipa ninggalake generator gas (pipa kasebut ditutupi lapisan insulator panas kanggo nyuda mundhut panas). Banjur gas panas nglebokake nozzle jet rotary (nozzle Laval), ing endi sing pisanan digawe cepet lan banjur ditambahi, entuk kacepetan supersonik lan nggawe jet thrust.

Regulator tikaman lan roda tangan kontrol nozzle dipasang ing kothak sing dipasang ing dhadha pilot lan disambungake menyang unit kanthi kabel. Yen dibutuhake kanggo nguripake menyang sisih, pilot muter siji saka handwheels, deflecting siji muncung. Kanggo mabur maju utawa mundur, pilot muter roda tangan loro ing wektu sing padha.

Iki sing katon ing teori. Nanging ing laku, minangka asring kasus ing biografi hidrogen peroksida, iku ora bisa rampung kaya sing. Utawa, ora babar pisan: tas kasebut ora tau bisa mabur kanthi mandiri. Durasi penerbangan maksimal paket roket yaiku 21 detik, jarake 120 meter. Ing wektu sing padha, tas kasebut diiringi kabeh personel layanan. Kanggo penerbangan rong puluh detik, nganti 20 liter hidrogen peroksida dikonsumsi. Miturut militer, Bell Rocket Belt luwih minangka dolanan sing apik banget tinimbang kendaraan sing efisien. Biaya tentara ing kontrak karo Bell Aerosystems gunggungipun $150, lan Bell dhewe nglampahi liyane $000. Militer nolak pendanaan luwih lanjut kanggo program kasebut, kontrak kasebut rampung.

Nanging, dheweke isih bisa nglawan "mungsuh kebebasan lan demokrasi", nanging ora ana ing tangane "putrane Pakdhe Sam", nanging ing pundhake pejabat film-ekstra-super-intelijen. Nanging apa sing bakal dadi nasibe mangsa ngarep, penulis ora bakal nggawe asumsi: iki minangka tugas sing ora duwe matur nuwun - kanggo prédhiksi masa depan ...

Mbok menawa, ing wektu iki ing crita babagan karir militèr saka zat biasa lan ora biasa iki, siji bisa mungkasi. Kaya ing dongeng: ora dawa utawa cendhak; loro sukses lan ora sukses; loro janji lan ora duwe pengarep-arep. Dheweke mbadek masa depan sing apik kanggo dheweke, nyoba nggunakake dheweke ing pirang-pirang instalasi ngasilake energi, kuciwa lan bali maneh. Umumé, kabeh kaya ing urip ...

Sastra
1. Altshuller G.S., Shapiro R.B. Banyu oksidasi // "Teknik - pemuda". 1985. No. 10. kaca 25-27.
2. Shapiro L.S. Rahasia ndhuwur: banyu ditambah atom oksigen // Kimia lan Urip. 1972. No. 1. kaca 45-49 (http://www.nts-lib.ru/Online/subst/ssvpak.html)
3. http://www.submarine.itishistory.ru/1_lodka_27.php).
4. Veselov P. "Putusan babagan perkara iki kanggo nundha ..." // Teknik kanggo para pemuda. 1976. No. 3. kaca 56-59.
5. Shapiro L. Ing pangarep-arep saka perang total // "Teknologi kanggo muda". 1972. No. 11. kaca 50-51.
6. Ziegler M. fighter pilot. Operasi tempur "Me-163" / Per. saka Inggris. N.V. Gasanova. M.: CJSC "Tsentrpoligraf", 2005.
7. Irving D. Senjata balesan. pluru balistik saka Reich Katelu: Inggris lan Jerman titik tampilan / Per. saka Inggris. sing. Lyubovskaya. M.: CJSC "Tsentrpoligraf", 2005.
8. Dornberger V. Senjata super saka Reich Katelu. 1930-1945 / Per. saka Inggris. I.E. Polotsk. M .: CJSC "Tsentrpoligraf", 2004.
9. Kaptsov O. Apa ana torpedo luwih mbebayani tinimbang "Squall" // http://topwar.ru/29752-est-li-torpeda-opasnee-shkvala.html.
10. http://www.u-boote.ru/index.html.
11. Dorodnykh V.P., Lobashinsky V.A. Torpedo. Moscow: DOSAAF USSR, 1986 (http://weapons-world.ru/books/item/f00/s00/z0000011/st004.shtml).
12. http://voenteh.com/podvodnye-lodki/podvodnoe-oruzhie/torpedy-serii-ffv-tp61.html.
13. http://f1p.ucoz.ru/publ/1-1-0-348.
14. Rudal Ramming // http://topwar.ru/2133-raketa-taran.html.
15. Shcherbakov V. Kanggo mati kanggo kaisar // Kakang. 2011. No.. 6 // http://www.bratishka.ru/archiv/2011/6/2011_6_14.php.
16. Ivanov V.K., Kashkarov A.M., Romasenko E.N., Tolstikov L.A. Unit Turbopump saka mesin roket propelan cair sing dirancang dening NPO Energomash // Konversi ing teknik mesin. 2006. No.. 1 (http://www.lpre.de/resources/articles/Energomash2.pdf).
17. "Maju, Britain!.." // http://www.astronaut.ru/bookcase/books/afanasiev3/text/15.htm.
18. http://www.airbase.ru/modelling/rockets/res/trans/h2o2/whitehead.html.
19. http://www.mosgird.ru/204/11/002.htm.
Pengarang:
Artikel saka seri iki:
"Top Secret: Water Plus Oksigen..." Part I. Hiu Admiral Doenitz
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rigel
    rigel 22 april 2015 10:15
    +3
    Viktor Schauberger uga makarya ing Messerschmitt, uga wong legendaris.
  2. Kornilovets
    Kornilovets 22 april 2015 10:37
    +6
    ATP kanggo materi.

    Matur nuwun Gusti sing tentara lan Intelligence kita. layanan sing mandheg ing wektu, Hitler, taun liyane, lan angel banget:

    - pesawat tempur, bom;
    - rudal pelayaran lan balistik;
    - ngrancang bom;
    - sistem rudal anti-pesawat;
    - senjata kimia lan nuklir.

    lan mbokmenawa mergo sing kita ora ngerti, nanging ana ing pembangunan utawa plans.

    Kamulyan kanggo Tentara Soviet, Angkatan Laut lan Rakyat amarga menang perang sing angel nglawan mungsuh sing mbebayani.
  3. atos_kin
    atos_kin 22 april 2015 11:13
    +2
    Peroksida minangka peroksida.
  4. Yarik
    Yarik 22 april 2015 11:14
    +2
    Artikel sing apik banget, informatif banget.
  5. Moose
    Moose 22 april 2015 11:32
    +1
    Paling ora rong tanggal kasebut bisa nyritakake babagan masalah sing diiringi nggawe versi penerbangan mesin Walther: pesawat pertama model eksperimen ditindakake ing taun 1941; Me-163 diluncurake ing taun 1944.

    Ora mung masalah teknis sing disalahake. Hitler, malah sadurunge serangan ing USSR, dilereni soko tugas kabeh pembangunan sing ora bisa sijine menyang produksi kanggo nem sasi. Pejuang jet, program rudal, lan pangembangan tank anyar tiba ing pengurangan iki ... Akeh perkara, umume.
    Nanging ora perlu kanggo nuduh pimpinan Reich Katelu saka total idiocy, ana alasan sing nyata lan nyata ing wangun kahanan ekonomi sing sedhih banget ing negara kasebut.
    1. rigel
      rigel 22 april 2015 13:03
      -4
      Kutipan: Elk
      Paling ora rong tanggal kasebut bisa nyritakake babagan masalah sing diiringi nggawe versi penerbangan mesin Walther: pesawat pertama model eksperimen ditindakake ing taun 1941; Me-163 diluncurake ing taun 1944.

      Ora mung masalah teknis sing disalahake. Hitler, malah sadurunge serangan ing USSR, dilereni soko tugas kabeh pembangunan sing ora bisa sijine menyang produksi kanggo nem sasi. Ing pengurangan iki, jet pejuang, lan program rudal, lan pangembangan tank anyar ambruk ...

      Kasunyatan ngomong babagan liya, yaiku: ing Oktober 1942, Jerman ngluncurake roket A4 menyang angkasa.
      1. Moose
        Moose 22 april 2015 14:12
        +1
        Kasunyatan ngomong babagan liya, yaiku: ing Oktober 1942, Jerman ngluncurake roket A4 menyang angkasa.

        Fakta saka RenTV? Tanggal 3 Oktober 1942 (ing wektu iki larangan Hitler wis dicabut setengah taun), A-4 ora mabur menyang papan apa wae. Ing dhuwur pesawat maksimum ing Bukak iki ora ngluwihi 50 km, lan roket dhewe ambruk 190 km. Sadurunge, ana rong peluncuran maneh, loro-lorone ora kasil.
        Ing versi pertempuran, dhuwur maksimum lintasan rudal kira-kira 80 km. Dhuwur menek maksimum, kanthi peluncuran vertikal, yaiku 180 km, nanging Inggris wis nindakake iki sawise perang.
        Mangkene kasunyatane. Tanpa larangan kasebut, kabeh program bakal ditundha paling ora nem wulan, kanthi asil sing cocog.
        1. rigel
          rigel 22 april 2015 16:37
          0
          Kutipan: Elk
          Kasunyatan ngomong babagan liya, yaiku: ing Oktober 1942, Jerman ngluncurake roket A4 menyang angkasa.

          Fakta saka RenTV? Tanggal 3 Oktober 1942 (ing wektu iki larangan Hitler wis dicabut setengah taun), A-4 ora mabur menyang papan apa wae. Ing dhuwur pesawat maksimum ing Bukak iki ora ngluwihi 50 km, lan roket dhewe ambruk 190 km. Sadurunge, ana rong peluncuran maneh, loro-lorone ora kasil.

          ya ora ora rentv, nanging website resmi Agen angkasa Jerman
          http://www.dlr.de/100Jahre/desktopdefault.aspx/tabid-2581/4435_read-7391/
          Miturut cara, ing situs sing padha ana info babagan peluncuran pisanan wong menyang ruang angkasa dening Jerman ing Februari 1945, banjur info kasebut dibusak.
          1. Moose
            Moose 22 april 2015 17:25
            +4
            Agen angkasa Jerman

            Aku lunga lan maca, foto ing kono apik ...
            Ora ana sing luwih nggumunake. Lan ing peluncuran kasebut, mesin kasebut dipateni kanthi prentah saka lemah sajrone menit, amarga ora ana sing nyetel tugas peluncuran lengkap. Tugas kasebut yaiku mriksa sistem rudal lan peralatan telemetri. Lan ing sawetara menit, sanajan diluncurake kanthi vertikal, A-4 ora bisa tekan wates ruang kanthi fisik.
            Miturut cara, ing situs sing padha ana informasi babagan peluncuran pisanan wong menyang angkasa dening Jerman ing Februari 1945.

            Nanging iki nemen nambah "kapercayan" kanggo sumber informasi.
            1. rigel
              rigel 22 april 2015 22:05
              -2
              Kutipan: Elk

              Nanging iki nemen nambah "kapercayan" kanggo sumber informasi.

              uga, yen sampeyan milih antarane rong sumber, siji kang resmi, negara, lan panganggo liya ing julukan "elk", banjur aku bakal milih pisanan.
              1. Moose
                Moose 22 april 2015 22:56
                +2
                Inggih, yen pangguna kanthi julukan "bolt" nganggep mangkono, mula pangguna kanthi julukan "Moose" bisa uga ngetung pendapate.
                Z.Y. Sampeyan mesthi durung maca "Aelita", kancaku ...
                1. rigel
                  rigel 22 april 2015 23:10
                  -2
                  Kutipan: Elk
                  Inggih, yen pangguna kanthi julukan "bolt" nganggep mangkono, mula pangguna kanthi julukan "Moose" bisa uga ngetung pendapate.
                  Z.Y. Sampeyan mesthi durung maca "Aelita", kancaku ...

                  ngomong opo sayang? baut apa? Aku maca Aelita, lan apa hubungane karo iki?
                  Nalika aku ngerti, sampeyan kabeh padha maca soko ing topic, nanging aku ketemu karo wong sing makarya kanggo Reich Katelu ing Messerschmit, lan uga ketemu karo sing makarya kanggo Schauberger (mugi sampeyan ngerti jeneng lan karya).
                  1. Scraptor
                    Scraptor 23 april 2015 08:09
                    -2
                    bisa iku sing padha ing dlr lan wrote bab Februari 1945 uga saka Schauberger? yen ora, banjur rincian technical nalika bali saka astronot kapentingan. iku ora banjur ngandika "Aku ngobong Fuhrer sandi!" lan kabeh wong krungu sawise antena dipateni?
                    1. BM-13
                      BM-13 24 april 2015 21:53
                      +1
                      Kutipan saka Scraptor
                      iku ora banjur ngandika "Aku ngobong Fuhrer sandi!" lan kabeh wong krungu sawise antena dipateni?

                      Iki, EMNIP, minangka crita "dipercaya" babagan keajaiban kertas liyane - Amerika diarani tukang ngebom. Kodhok stratosfer Zenner, sing, ing asas, ora bisa mabur (kadhangkala ana kesalahan ing petungan). Wis dadi akeh omongan lan gosip babagan "kosmonot Reich Katelu" sing malah wong Jerman luwih seneng meneng: ternyata palsu sing ora sopan.
                      1. Moose
                        Moose 26 april 2015 16:36
                        +1
                        pengebom amerika

                        Amerika-bomber wis boten apa karo. Program kanggo nggawe bom sing bisa njupuk Amerika saka wilayah sing dikuwasani dening Reich Katelu diluncurake sadurunge perang. Sanadyan goyah utawa Valko, gagasan iki ditindakake nganti 1944. Sawetara proyek digawe ing perusahaan sing beda-beda, nanging kanthi alasan sing adil, ora ana sing luwih maju tinimbang prototipe.
                      2. Alex
                        26 april 2015 19:39
                        +3
                        Kutipan: Elk
                        Amerika-bomber wis boten apa karo.

                        Aku ora ngomong babagan program bom antarbenua strategis (IMHO, utopia murni, ayo, dudu topik sing bener). Aku ngomong bab iki miturut omongane uwong frasa misuwur "Fuhrer sandi, aku ing geni." Kaya sing kasebut ing pirang-pirang sumber sing "kompeten", ujare pilot ing pengebom iki, sajrone tes (panemu ing kene beda-beda), utawa nalika ana sortie (padha ngomong babagan iki luwih asring, mula katon kaya ngapusi).
                      3. Moose
                        Moose 28 april 2015 18:48
                        +1
                        Persis apa ngapusi. Manungsa nyedhaki peluncuran makhluk urip menyang antariksa mung 15 taun sabanjure. Iku tugas angel banget. Iki meh padha karo panyiapan produksi bubuk tanpa asap ing awal abad pertengahan. Secara teoritis, praktis - "Ngunjungi dongeng".
                      4. Scraptor
                        Scraptor 28 april 2015 20:12
                        -2
                        Ana setelan dhuwur-dhuwur, ana V-2 sing mlumpat menyang angkasa kanggo pisanan, ana kamungkinan ora sistem bali uga dikembangaké.
                        Lompatan suborbital NASA ing Redstones ora beda banget. Iki dudu penerbangan ngubengi Bumi, sing kecepatan mlebu maneh beda banget.
                  2. Moose
                    Moose 23 april 2015 08:14
                    +2
                    Riegel - 1) deadbolt, 2) katup, 3) bar, 4)samberan
                    Ya. Aku sinau maca ing umur 6 lan wis akeh maca wiwit iku. Kalebu Schauberger. Aku uga maca "Energi Banyu" (sanajan diagonal). Dadi, individu iki minangka penipu utawa profesor "edan". Sanajan aku bakal menehi sawetara kuotasi, hakim dhewe:
                    Produk saka gerakan involusioner iki, sing tansah fokus ing sawijining titik lan ing wektu sing padha twists dhewe, yaiku biomagnetisme. Gelombang biomagnetik ndawakake, mancarake energi keluwihan vertikal lan narik, contone, trout.

                    Biomagnetisme minangka sumber urip. Mungsuhe yaiku kabeh wujud over-iluminasi, overheating, lan tekanan sing diakibatake centrifugally. Ing kasus iki, bioelectricity diprodhuksi, ing wangun gaya atom saka overpressure, karo energi sing fungsi electrolytically lan peroksida lan matèni kabeh wangun urip. Ing cahya saka panemuan iki, rusak saka kali lan tlaga dadi cukup dingerteni. Ora ana konservasi energi sing permanen ing pangertene sing dingerteni saiki. Ana uga ora padha karo massa lan energi, lan ora ana gaya gravitasi irresistible ing envelope atmosfer. Lan ana interplay rhythmic antarane pasukan komponen bipolar sing pungkasanipun mbukak munggah degenerasi final. Ing fungsi obrolan, pasukan nyedhot ditimbulake lan tenaga pendorong sing paling apik lan paling murah kanggo mesin diprodhuksi liwat vakum biologis.
                    A kudung ambruk saka mripate kanca ilmuwan nalika aku nerangake marang dheweke yen apa sing dibuang saka kerak bumi (fosil, mineral, tilak logam) perlu kanggo proses reproduksi, regenerasi lan pangembangan munggah. Sawise iku, dheweke mangsuli: "Lhoo wae, sejarah kita dadi salah! Yen kita terus kaya iki, budaya teknis kita sing katon dhuwur mesthi bakal rusak.

                    Alesan kanggo karusakan banyu yaiku emisi zat sing dianalisis, yaiku radiasi cadaverine (radiasi ptomaine), sing muncul saka konsentrasi alifatik cair, nalika sacara mekanis disebabake tekanan sentrifugal lan energi sing ora bisa dipisahake sacara fisik nyebabake getaran ing tingkat struktur molekul.

                    Lan sakteruse...
                    Nah, siji bukti dokumenter liyane saka pendapat sampeyan.

                    Nawakake foto iki menyang "sumber informasi resmi negara."
                    1. rigel
                      rigel 23 april 2015 10:12
                      -2
                      Kutipan: Elk
                      Kalebu Schauberger. Aku uga maca "Energi Banyu" (sanajan diagonal). Dadi

                      Inggih, menawi diagonal, kula nyuwun pangapunten. Pakdhe sing ora duwe gelar akademik wis nyirnakake akeh jago sing sinau. Yen sampeyan kasengsem, aku bisa upload foto saka piranti ing wayah sore, kalebu kasunyatan sing Amerika dicekel ing pungkasan perang lan ora bisa miwiti, bubar iki bali menyang putu Schauberger, kang ngadegaké museum mbah kakung ing. Austria Foto dijupuk dhewe.
                      Riegele minangka merek bir Bavaria, dudu bolt))
                      1. Scraptor
                        Scraptor 23 april 2015 10:22
                        0
                        schauberger ana freak lara ... snag.
                      2. Moose
                        Moose 23 april 2015 12:00
                        +2
                        Menawi kasengsem

                        Ora, ora kasengsem. Aku ora seneng pseudoscience, lan yen sampeyan nemokake sawetara makna sing luwih dhuwur ing tulisan kasebut ing ndhuwur, mula sampeyan ora kanggo aku.
                      3. BM-13
                        BM-13 24 april 2015 21:55
                        +1
                        Kutipan saka riegel
                        foto pirantine, kalebu sing dicekel Amerika ing pungkasan perang lan dadi ora bisa mlaku,

                        Nanging, kedadeyan sing ora dikarepke ...
  6. Scraptor
    Scraptor 22 april 2015 15:38
    -1
    "Viper" iki ora ompong, iku mung NUR Messers-262 sing nembak ngebom paling abot.
    1. Moose
      Moose 22 april 2015 17:27
      +4
      Lan pirang-pirang potongan?
      1. Scraptor
        Scraptor 22 april 2015 18:03
        -3
        akeh, deleng ensiklopedia ... ing musim gugur 1944, ana siji tembung sumpah ing Inggris ing udara.
      2. MoOH
        MoOH 23 april 2015 02:44
        +1
        Lan pirang-pirang potongan?


        Aku maca ing wayah wengi ing sirah stale. Aku mikir kanggo dangu apa Yu-87 wis apa karo ngguyu
    2. BM-13
      BM-13 24 april 2015 21:57
      +1
      Mu-262 - Mungkin, nanging ora "Viper". Dheweke duwe untu, nanging dudu nasibe.
      1. Scraptor
        Scraptor 26 april 2015 18:46
        -1
        ora kelakon...
  7. MoOH
    MoOH 23 april 2015 02:48
    0
    Alexander "Alex" Bereshchenko
    Kaping pisanan, mesin kasebut wis ana - turbin Walther sing padha.

    Mesthine, aku ngerti yen sampeyan ahli kimia lan dudu insinyur, nanging iku blunder banget. Apa karo turbin? Ana ora malah meneng ing, ana apa-apa kanggo nguripake.
    1. Alex
      23 april 2015 23:07
      +3
      Kutipan saka MooH
      Mesthine, aku ngerti yen sampeyan ahli kimia lan dudu insinyur, nanging iku blunder banget. Apa karo turbin? Ana ora malah meneng ing, ana apa-apa kanggo nguripake.

      Yen aku nulis "instalasi Walter", apa ana owah-owahan? Utawa iku kabeh sing nggawe sampeyan bungah?
      1. MoOH
        MoOH 24 april 2015 23:23
        +1
        Iku bakal ngganti yen sampeyan nulis - mesin roket bahan bakar telung komponen. Lan turbin uap-gas, sing diterangake kanthi rinci ing publikasi pungkasan, ing pesawat jet kira-kira kaya pernyataan yen ana zat anyar ing reaksi kimia banyu lan gula - sirup. nglirik
        Miturut cara, matur nuwun kanggo artikel, aku ora ngerti akeh sadurunge maca. About nitrates, mesthi, iku luwih menarik, nanging ana, miturut definisi, topik luwih voluminous lan kurang hackneyed.
        1. Alex
          25 april 2015 14:13
          +4
          Kutipan saka MooH
          Lan turbin uap-gas, sing diterangake kanthi rinci ing publikasi pungkasan, ing pesawat jet kira-kira kaya pernyataan yen ana zat anyar ing reaksi kimia banyu lan gula - sirup.

          Aku setuju, aku rada kegawa. Nanging ing kene ana pikirane (omong kosong, mesthi, nanging isih): apa turbin uap-gas, sanajan ora suwe, bisa njamin penerbangan pesawat tempur? Bobot iku cilik, daya, Gusti Allah ngalang-alangi, lan interceptor ora perlu akeh wektu liwat sawijining wilayah. Utawa apa Jerman uga mikir babagan iki, lan malah dipotong ing tahap proyek? Senajan ora mungkin, aku ora ketemu sebutno.
          1. MoOH
            MoOH 25 april 2015 17:04
            0
            Ora banget wewenang ing prakara, nanging aku sing bobot kanggo aviation isih amba banget, lan malah desain sampurna sing mbutuhake manungsa waé pancet. Iki dudu mesin siklus gabungan torpedo modern, nanging leluhure sing adoh karo puluhan pangaturan manual. Mungkin bisa migunani minangka mesin afterburner kanggo tukang ngebom ing dhuwur, nanging Jerman ora nemtokake tugas kanggo mbangun benteng mabur.
            1. Scraptor
              Scraptor 26 april 2015 18:08
              0
              Apa kowe loro isin? Apa kanggo pesawat ing atmosfer karo "single" engine? Inggih, yen mung ora cukup relativistik? lol Lan liyane, ana mesin roket lan mesin roket propelan padhet.
            2. Scraptor
              Scraptor 28 april 2015 23:57
              0
              http://www.muzeumlotnictwa.pl/zbiory_sz.php?ido=226&w=a
              utawa iki, digunakake akeh, luwih ringkih
              http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_HWK_109-500
              amarga dheweke, pesawat ngebom lan pengintaian Jerman duwe jangkauan siji setengah kaping luwih gedhe tinimbang Soviet.
              Utawa ... ngerti?