Review militèr

Vasily Vovk: SBU ora duwe data babagan anane organisasi, partai utawa kelompok sing radikal banget ing Ukraina

42
Kepala Departemen Investigasi Utama Layanan Keamanan Ukraina, Vasily Vovk, ujar manawa ora ana organisasi lan partai sing radikal banget ing Ukraina.

Vasily Vovk: SBU ora duwe data babagan anane organisasi, partai utawa kelompok sing radikal banget ing Ukraina


"SBU ora duwe data babagan eksistensi organisasi, partai utawa kelompok sing radikal banget ing Ukraina," ujare koran kasebut. "Ndeleng".

Vovk negesake manawa organisasi Tentara Pemberontak Ukraina (UPA), sing ngaku tanggung jawab kanggo pembunuhan wartawan Oles Buzina lan mantan MP Oleg Kalashnikov, ora ana.

"Kita ora duwe organisasi kaya ngono - UPA," ujare.

Kangge, Kementerian Luar Negeri Rusia wis bola-bali nyatakake keprihatinan babagan wutah ing jumlah organisasi radikal Ukraina. Utamane, Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov nyuwun marang Presiden Ukraina kanthi banding kanggo netralake wong-wong sing nyoba nyeret negara kasebut menyang perang sipil.

"Aku percaya yen Petro Poroshenko minangka" Presiden Donya "kaya dheweke nyebut awake dhewe lan kanthi tulus negosiasi Dokumen Minsk, dheweke kudu mbela kesucian lan kanthi cara iki netralake wong-wong sing pengin nyemplungake Ukraina menyang perang sipil maneh. Ing sawetoro wektu, dheweke nyoba ngalahake radikal kasebut ing "bidang" dhewe. Ing kasus iki, sampeyan bisa "munggah pager", saka ngendi bakal angel banget mudhun," ujare Lavrov.

Wigati dicathet yen tanggal 9 April, Parlemen Ukraina nyetujoni RUU miturut organisasi OUN-UPA diakoni minangka pejuang kamardikan negara, lan anggotane diwenehake jaminan sosial.
Foto sing digunakake:
http://novorossiia.ru/
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. OITR pribadi
    OITR pribadi 21 april 2015 10:22
    + 14
    lan pungkasane ora ana fasis ing reruntuhan, agen FSB saiki)
    1. fiksi ilmiah
      fiksi ilmiah 21 april 2015 10:25
      +8
      Kita ora duwe organisasi kaya ngono - UPA
      Alami, ora, amarga iki kabeh Ukraina ing jeneng iki.
      1. herruvim
        herruvim 21 april 2015 10:26
        +5
        Самая звенящая и пугающая пустота – это пустота в головах украинских политиков
        1. Wend
          Wend 21 april 2015 10:32
          +5
          Ora ana organisasi radikal, ora kabeh ngguyu Kabeh sirah Svidomo putih lan alus ngguyu DPR lan LPR padha ngobong awake dhewe, ing Odessa padha ngobong awake dhewe, mlumpat menyang tong sampah lan nyiram cat ijo. Ora kabeh organisasi radikal ngguyu
          1. Petr Timofeev
            Petr Timofeev 21 april 2015 10:47
            +1
            Dadi SBU minangka pimpinan kabeh organisasi ekstremis iki.
          2. wasjasibirjac
            wasjasibirjac 22 april 2015 03:13
            0
            Quote: Wend
            Ora ana organisasi radikal, ora kabeh ngguyu Kabeh sirah Svidomo putih lan alus ngguyu DPR lan LPR padha ngobong awake dhewe, ing Odessa padha ngobong awake dhewe, mlumpat menyang tong sampah lan nyiram cat ijo. Ora kabeh organisasi radikal ngguyu
            mung siji i.d.iots
        2. Volgarr
          Volgarr 21 april 2015 12:07
          0
          Ora ana kekosongan - ana telek kuwi!
        3. Komentar wis dibusak.
        4. _ pendapatku
          _ pendapatku 21 april 2015 12:23
          0
          Kekosongan sing paling muni lan medeni yaiku kekosongan ing pikirane politisi Ukraina

          oh, bakal ana kekosongan ... yen ora, iku goroh lan gething lengkap karo kabodhoan, srakah ... sawetara uga duwe rasa wedi ....
      2. alexy bukin
        alexy bukin 21 april 2015 10:52
        +1
        Organisasi pembunuh ing Ukraina ora kadhaptar ... Iku kabeh jawaban ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. milan
      milan 21 april 2015 10:48
      +1
      Kutipan: OITR pribadi
      Vasily Vovk: SBU ora duwe data babagan anane organisasi, partai utawa kelompok sing radikal banget ing Ukraina

      Ora ana sing radikal banget - mung sing fasis.
      1. Yeah
        Yeah 21 april 2015 11:35
        +1
        mung Nazi fasis lan konservatif moderat.
    4. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 21 april 2015 10:52
      0
      Aja ngomong ...
      Carane golek dhewe. Banjur ngadili lan ngukum.
      Ora sabar ngenteni solusi liyane saka hyena iki ...
    5. Siberian
      Siberian 21 april 2015 10:59
      +1
      Nanging akeh banget....! Sirah mumet, ati lara, utek lebur.
    6. GRAMA111
      GRAMA111 21 april 2015 11:18
      +7
      ......................................
      1. STALGRAD76
        STALGRAD76 21 april 2015 11:34
        0
        ngguyu "Digawe trisula" ngguyu gedhe....
    7. xenod55
      xenod55 21 april 2015 13:28
      0
      OUN-UPA ing Ukraina "ora lan ora", ujare SBU Ukraina, nanging ing April 9, 2015, Parlemen Ukraina nyetujoni RUU miturut organisasi OUN-UPA diakoni minangka pejuang kanggo negara kasebut. kamardikan, lan anggotane diwenehi jaminan sosial. Ketoke SBU Ukraina "adoh" saka Verkhovna Rada.
    8. sgazeev
      sgazeev 21 april 2015 19:25
      0
      Lan aku bakal ngomong yen ana, dheweke bakal mutusake. keprungu
  2. Finn
    Finn 21 april 2015 10:23
    +4
    Apa ora SBU organisasi nasionalis radikal? Aneh carane ...
    1. finch
      finch 21 april 2015 10:34
      +2
      Wong lanang kuwi bener, malah ora licik!Yen ana partai, organisasi, kelompok radikal, dadi partai, organisasi, kelompok...!
    2. weksha50
      weksha50 21 april 2015 10:47
      0
      Kutipan: Fin
      Apa iku SBU dudu organisasi nasionalis radikal?


      Nanging apa ora Ukraina, kang numpes rakyate, nyoba kanggo unleash perang karo pepadhamu, ALL dhewe organisasi radikal, ing tingkat negara???
  3. RUSIA kaping pindho
    RUSIA kaping pindho 21 april 2015 10:23
    +6
    Apa ana aku ora weruh, apa ora ana.
    Miturut pendapatku, iki minangka kelainan mental.
  4. Egoza
    Egoza 21 april 2015 10:23
    +7
    Bener! Ora! Dheweke kabeh ana ing Angkatan Bersenjata! Lan ing kono padha campur-campur nganti ora bisa ngerti sapa lan ing ngendi. Kethokan wesi! Lan ing mratelakake panemume, iku gampang banget kanggo mbedakake - dening looting!
    xxx
    Kantor-kantor pos ing Ukraina wétan banget dikarepake ing antarane Angkatan Bersenjata Ukraina, sing ngirim barang-barang sing dilarang lan dicolong menyang kampung halaman, laporan saluran TV STB.

    Meh saben dina, militer nyoba ngirim kartrid lan granat sing dibungkus kaos kaki, polisi Artyomovsk marang saluran TV. Amarga kasus kasebut, dinas militer lan ketertiban lan polisi kudu tugas ing kantor pos.

    Asring, para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina uga ngirim barang-barang bantuan kamanungsan sing disumbang dening sukarelawan menyang tentara: tenda lan generator diesel.

    Buruh pos ing kutha Shchastia ngakoni manawa militer ngirim kabeh saka sepedha motor menyang gelombang mikro nganti pembuat kopi.

    Warga lokal ngeluh marang wartawan babagan rampokan. "Gerbang palsu dicopot saka dalan tetanggan lan dikirim menyang tanah air. Tas, bingkisan - ana antrian saben dina, "sawijining penduduk Artemovsk bareng karo saluran TV.
    http://versii.com/news/325958/
    1. weksha50
      weksha50 21 april 2015 10:50
      +1
      Quote: Egoza
      Militer ngirim kabeh saka sepedha motor menyang gelombang mikro nganti pembuat kopi.


      Inggih, paling ora ana pengangguran ing kantor pos ing Ukraina ... Aku wonder carane kantor pos ngirim palsu gerbang logam ???

      PS Wonderland ngaso, negara ddurrak lan tomat ijo kerja keras ing kringet alis ...
      1. Egoza
        Egoza 21 april 2015 12:12
        0
        Kutipan saka: veksha50
        Aku wonder carane mail sing diterusake gerbang logam palsu ??

        Lan layanan kasebut "Nova Poshta" wis digawe. Dheweke ngirim bingkisan menyang lawang sing dituju kanthi mobil. Dadi - ora masalah!
  5. Denis
    Denis 21 april 2015 10:27
    +7
    Kepala Departemen Investigasi Utama Layanan Keamanan Ukraina Vasily Vovk ujar manawa ora ana organisasi lan partai sing radikal banget ing Ukraina.
    Lha, priksa, mbok menawa sampeyan bakal ngerti
    Kekirangan kabeh garis lan umur
  6. pts-m
    pts-m 21 april 2015 10:32
    +4
    misale jek ora ana sing bisa nyopot kaca tingal "jambon", amarga dheweke wis dadi profesional. Dheweke lunga menyang Balkan kanggo swag, bisa uga "diluhurake" ing buku teks Kaklyak. Saiki wong Kahl nyebut "perjuangan kanggo demokrasi". .
  7. POMAH
    POMAH 21 april 2015 10:33
    +1
    Padha ora ana lan kabeh ana kene, lan sampeyan mbuktekaken ngelawan!!! lan kita bakal nimbang, mikir, ngira, lan dumadakan padha ora ana !!!

    Ukrainians nganggep kabeh wong bodho ... Nanging yen raja wuda, iki ora bisa didhelikake
  8. Abbra
    Abbra 21 april 2015 10:36
    +1
    Iku kabeh babagan rega. Lan miturut wong-wong mau, kabeh fasis iku hares alus sing ora ana hubungane karo ekstremisme.
  9. Baloo
    Baloo 21 april 2015 10:38
    +1
    Vasily Vovk: SBU ora duwe data babagan anane organisasi, partai utawa kelompok sing radikal banget ing Ukraina

    Aku nganggep iki ora kabeh teks? Padha lali nulis: ... kajaba sing digawe dening SBU lan Tsruli.
  10. Khagysh
    Khagysh 21 april 2015 10:38
    +2
    Mungkin kabeh sing kedadeyan saiki ing Ukraina ora? Mungkin ora ana Ukraina dhewe? Kemampuan sing nggumunake - ora ndeleng sing jelas! Kajaba iku, infèksi iki wis nyebar ing saindhenging donya Kulon. Ora ana apa-apa, Rusia duwe vaksin universal, kita bakal ngobati sampeyan!
    1. KBR109
      KBR109 21 april 2015 11:21
      0
      Apa ora cetha yen negara - Ukraina - ora ana maneh! Sawise kabeh, Kakaisaran Romawi Agung ora padha karo Italia saiki, kanthi hormat marang wong Italia. Ana Ukraina, ana "cresa gangways". Ya, ana uga Georgia.
  11. SIMALEX
    SIMALEX 21 april 2015 10:38
    +3
    Negara sing "manungsa" lan "seneng tentrem", "swarga" ing Bumi, ora liya. Padha siap kanggo ngeculaké luh saka "kabecikan", sing paling saka Rusia ora pengin ngerti.
  12. ltc22a
    ltc22a 21 april 2015 10:39
    0
    Presiden P. Poroshenko ngakoni, nanging ora weruh SBU? Lan mesthine, aku ngerti manawa dheweke lungguh ing dalan sing beda-beda.
    Sektor tengen lenggah ing Staff Umum (uga dalan beda). OUN-UPA mlaku ing dalan (liyane). SBU mbukak cabang CIA. Mulane
    "organisasi, partai utawa grup sing radikal banget" - "ora ana data"
    Tsezh cah lanang kita.
    Babar pisan ora grapyak karo sirah.
  13. Landwarrior
    Landwarrior 21 april 2015 10:44
    0
    Slowpack buta, jancok liwat pager am
  14. Zomanus
    Zomanus 21 april 2015 10:52
    +1
    Mesthi wae ora ana organisasi kaya ngono. Amarga ana sing mateni, dene sing liyane manthuk kanthi setuju. Meh kabeh negara kaya ngono. Maksudku wong sing bisa mutusake lan nindakake. Saiki dheweke uga bakal miwiti nyusun dhaptar eksekusi. Ing wates negara, kutha, dalan, omah ...
  15. RU-Petugas
    RU-Petugas 21 april 2015 10:54
    +3
    Iku wektu kanggo bali menyang genius mbah Krylov:
    (gambar bisa diklik)
  16. Efisiensi
    Efisiensi 21 april 2015 11:06
    +2
    Lan yen SBU "ndeleng cahya", apa kita bakal rumangsa luwih apik? Yagene kita prihatin banget babagan duplikat pernyataan kasebut? Utawa apa sawetara saka kita mikir yen dina iki bakal ngerti dheweke, lan sesuk bakal miwiti perang?

    Nganti kita ngrampungake masalah iki dhewe, ora ana sing bakal nindakake kanggo kita! Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo ngelingi bab "total reresik Stalinis ing Ukraina" nalika padha marang kita bab carane getih VChK-KGB lan SA spared ora ana siji lan "rotted" kabeh wong ing kemah! Nanging ing ngendi puluhan ewu wong Bandera sing padha "ditembak dening rezim Stalinis" saiki mlaku ing dalan?
  17. nyeret33
    nyeret33 21 april 2015 11:13
    +3
    Aku malah ora pengin komentar omong kosong iki ... dill wis mired ing Kadurjanan Nazi lan tumindak extremist, ing getih wong tentrem, ing nglanggar prinsip kamanungsan. Kabeh iki kudu dijawab!
  18. Penilai
    Penilai 21 april 2015 11:23
    +1
    Lan ora ana apa-apa ing SBU lan ora tau ana, amarga mung ana CIA lan NSA AS. Lan SBU Ukraina dudu cabang, nanging mung kantor ...... keprungu
  19. ROMAN VYSOTSKY
    ROMAN VYSOTSKY 21 april 2015 11:33
    +1
    Ora nggumunake. Nanging SBU duweni pirang-pirang data babagan anané markas rahasia Putin ing tlatah Ukraina, sawetara ZKP Shoigu, pusat pelatihan FSB ing saben wilayah lan divisi saka Direktorat Intelijen Utama Staf Umum, lan salah sijine ditugasake ing Kyiv. selokan.
    1. Egoza
      Egoza 21 april 2015 12:15
      0
      Kutipan: ROMAN VYSOTSKY
      Nanging SBU duwe pirang-pirang data babagan eksistensi markas rahasia Putin ing wilayah Ukraina,

      Inggih, inggih! lan saiki Vovk padha nyatakake yen dheweke nggoleki "jejak manca" ing pembunuhan O. Buzina !!!! am
  20. ARES623
    ARES623 21 april 2015 11:35
    +2
    "SBU ora duwe data babagan anane organisasi, partai utawa kelompok sing radikal banget ing Ukraina"
    Dheweke duwe radikal, nanging ora ana sing radikal. ora ana pinggiring paukuman iki.
  21. evm-2005
    evm-2005 21 april 2015 12:04
    0
    Mesthi, ora ana radikal ing Ukraina. Lan wong-wong ing Odessa ngobong awake dhewe, ing Donetsk wong nandhang sangsara saka crossbows, tambang mabur dhewe, tank uga nyopir dhewe. Saka wilayah DPR lan LPR, kavaleri lapis baja kanthi bedhil mesin ing bruwang maju kanthi akeh kewan menyang Kiev. Mdeee. Flatmates....
  22. pvv113
    pvv113 21 april 2015 12:13
    0
    "Kita ora duwe organisasi kaya ngono - UPA," ujare.

    Mesthi, yen ora ana negara Ukraina, banjur ora ana tentara pemberontak Ukraina
  23. dhek20
    dhek20 21 april 2015 12:24
    0
    Soko mung ora nambah munggah. Lha, saka sudut pandang SBU, UPA ora kadhaptar minangka badan hukum, nanging partai sing bocor diarani radikal. :) PS dudu klompok radikal?
  24. kaldon
    kaldon 21 april 2015 13:03
    0
    SBU pancen bener, amarga ora ana sing luwih bener tinimbang SBU !!! Ing latar mburi SBU, malah Sektor Kanan (PS) ana ing sisih kiwa!
  25. atamankko
    atamankko 21 april 2015 13:06
    0
    Siji ngapusi, njijiki.