Review militèr

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngluncurake situs web babagan parade Kamenangan

21
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia diluncurake situs web babagan parade mengeti Kamenangan, sing bakal dianakake ing 26 kutha Rusia tanggal 9 Mei 2015.

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngluncurake situs web babagan parade Kamenangan


"Ing wengi mengeti 70th saka Kamenangan Agung, ing situs web Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ing framework saka sumber informasi elektronik "Victory May", situs web khusus darmabakti kanggo nyekeli parade Victory, kang bakal dianakaké tanggal 9 Mei ing 26 kutha ing Rusia, wis diluncurake," layanan pers departemen RIA militèr. "Kabar".

Ing situs sampeyan bisa ndeleng peta interaktif Rusia kanthi kutha-kutha sing ditandhani ing ngendi parade bakal ditindakake, uga informasi rinci babagan peralatan lan personel sing melu. Ing wayahe, situs kasebut nduweni data babagan persiapan acara ing papat kutha - Moskow, St. Petersburg, Sevastopol lan Volgograd.

"Saben uwong bisa ngerti kanthi rinci babagan skema passing petungan upacara lumampah, urutan wacana lan komposisi kolom upacara mekanis, diagram penerbangan. penerbangan lan pambentukan parade kapal Angkatan Laut, "ujare layanan pers.

Secara total, situs kasebut bakal duwe data babagan parade ing 26 kutha, kalebu 9 kutha pahlawan: Moscow, St. Petersburg, Smolensk, Murmansk, Tula, Novorossiysk, Volgograd, Sevastopol lan Kerch.
Foto sing digunakake:
http://ria.ru/
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 21 april 2015 11:23
    +5
    Ing Rusia - Hedgehog mlaku ing bokong Kulon!
    1. milan
      milan 21 april 2015 11:30
      0
      http://mil.ru/files/files/parad2015/index.html
      Nang kene.
    2. abrakadabre
      abrakadabre 21 april 2015 13:30
      0
      Ing Rusia - Hedgehog mlaku ing bokong Kulon!
      Hmmm...
      Yen sampeyan pengin bener, banjur:
      Po-russki - ЁJ mlaku ing bokong Зapada!

      Sugeng ejaan...
      wassat
  2. Abbra
    Abbra 21 april 2015 11:23
    +6
    Kita, ing Don, Angkatan Udara wis nyiapake ... Aku weruh penerbangan ing formasi cedhak: pesawat serangan lan MiGs .. KRRRRasota!
    1. Varyag_1973
      Varyag_1973 21 april 2015 11:25
      0
      Kanggo Abbra. Halo sedulur sebangsa saka Belaya Kalitva! Saka ngendi asale bumi dhewe?!
      1. Abbra
        Abbra 21 april 2015 11:27
        0
        Azov. Padha mabur liwat kutha ing dhuwur 500 meter menyang Taganrog. Mungkin dheweke uga trolled wayang. Hai Zema! Kolegaku manggon ing Belaya Kalitva Sasha Lysenko. Aku ora bisa nemokake tilak.
        1. Varyag_1973
          Varyag_1973 21 april 2015 16:50
          0
          Lan taun apa kolega?! Aku duwe kanca sekelas Sergei Lysenko, nanging dheweke utawa adhine ora ana ing pendapatku!
          Yen sampeyan ngelingi data apa, sekolah apa sing sampeyan sinau, uga, utawa liya-liyane, tulisen lan goleki kancamu!
  3. Evgeny_Lev
    Evgeny_Lev 21 april 2015 11:27
    +6







    Iku?
    Aku wingi ora ndeleng situs kasebut
    1. vomag
      vomag 21 april 2015 11:38
      0
      Dina iki aku dhewe weruh ing Politicus kene, kayane ora ana.. nanging aku kesengsem banget, aku mikir kreta cedhak tankila iki diasah kanggo tong minyak sing luwih gedhe.
    2. jj
      jj 21 april 2015 11:39
      +1
      Punika gambar ing trep kanggo pemahaman perspektif. Matur nuwun
    3. Evgeny_Lev
      Evgeny_Lev 21 april 2015 11:42
      0
      mbayar manungsa waé kanggo pesenan dijadwal maneh ing platform abot, kang ana ing foto pisanan.
    4. Rex
      Rex 21 april 2015 11:43
      0
      Iku?
      Aku wingi ora ndeleng situs kasebut


      Ora kaya biasane. Aku isih ngenteni wong sing "nglairake" artikel kasebut eseman
      1. Evgeny_Lev
        Evgeny_Lev 21 april 2015 11:46
        0
        Aku wonder apa tutup bakal dibusak ing arakan?
    5. andrey586
      andrey586 21 april 2015 11:47
      0
      Miturut cara, koalisi wis ana ing platform armata
      1. andrey586
        andrey586 21 april 2015 12:01
        0
        Kancil sing minus apa? Bandingake dhuwur lan wangun awak, ngarepke saka inclination saka vld, nld, lokasi driver lan komandan. Lan aja nulis babagan jumlah rol. Iki dudu kasus t72/90
  4. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 21 april 2015 11:27
    +3
    The Yankees lan slimes sing! Kamenangan iku wong Rusia, ora bisa dicopot, amarga sampeyan ora menehi, lan kita menangake Dina gedhe iki kanthi getih manungsa!!!!!!
  5. Kochegarkin
    Kochegarkin 21 april 2015 11:28
    +4
    Lan dheweke nindakake perkara sing bener ... supaya kabeh jagad duwe kesempatan kanggo ndeleng parade kita. kanggo neh ... marang kita sing wong menang perang ana, lan ngomong sing Rusia nyolong kamenangan .
    Ayo padha ndeleng carane kita nyolong iku, lan karo peralatan apa. lan katon ing Angkatan Bersenjata Ukraina, carane padha bisa menang perang. nanging ... padha ngrusak ...
  6. Yeah
    Yeah 21 april 2015 11:40
    +1
    Apa hubungane Yankees utawa Ukraina? Iki dina Rusia kamulyan lan bangga.
  7. pvv113
    pvv113 21 april 2015 12:03
    +1
    Ide sing apik, iki bakal nggedhekake bunder pamirsa lan nambah patriotisme ing masyarakat apik
  8. VezhChel
    VezhChel 21 april 2015 12:07
    0
    Ora perlu medeni kita, gumunggung kanthi sombong,

    Kita ora kudu ngancam lan muter geni maneh.

    Sawise kabeh, yen mungsuh wani nyoba kekuatan kita,

    Kita bakal nyusoni dheweke ing salawas-lawase kanggo mriksa.
  9. Gardamir
    Gardamir 21 april 2015 12:23
    0
    Lan maneh kabeh biru :(
  10. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 21 april 2015 14:16
    0
    inisiatif sing bener!
  11. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 21 april 2015 14:16
    0
    inisiatif sing bener!