Review militèr

Pakar: militer AS ora semangat kanggo nglawan negara sing kuwat

61
Survei taunan AS nuduhake manawa luwih saka setengah personel militer negara kasebut ora setuju karo kinerja Obama minangka panglima utama. Alesan kanggo swasana ati iki yaiku tentara Amerika ora siap perang karo mungsuh sing kuwat nalika ngadhepi Rusia utawa China, miturut pengamat militer Viktor Litovkin, sing mratelakake panemume dikutip dening saluran kasebut. warta urip.

Pakar: militer AS ora semangat kanggo nglawan negara sing kuwat


"Semangat kemenangan tentara Amerika yaiku nalika perang karo Irak, karo Afghanistan, nalika nyerang Somalia lan pesawate ngebom Libya. Saiki, militer AS saya cedhak karo konflik karo negara kayata China utawa Rusia, - pakar pracaya. - Pasukan Amerika ora siap nglawan mungsuh sing serius. Prajurit lan perwira AS ora kepengin melu konflik karo negara kasebut.

Pernyataan saka komando Amerika uga duwe pengaruh negatif marang swasana ati internal militer.

"Ing upaya kanggo ngetokake dhuwit luwih akeh saka Kongres, Senat lan Presiden kanggo pangembangan Angkatan Bersenjata, para komandan ngomong karo media babagan carane tentara Rusia lan Cina meh nyedhaki tingkat pembangunan tentara Amerika. , "ujare Litovkin.

Dheweke ngelingi yen ing Amerika Serikat, "program psikologi positif khusus dikembangake kanggo nuwuhake ketahanan lan optimisme ing militer, nanging proyek iki, sing mbayar pajak $ 287 yuta, ora mbantu, lan semangat tentara Amerika terus mudhun. ."

"Sistem iki uga mengaruhi prajurit Amerika. Nalika wong wiwit nggawe percoyo sing ireng putih lan kosok balene, padha ngerti sing iki lamis lan goroh. Lan yen sampeyan lagi diapusi, moral ora bisa dhuwur, "ahli yakin.

Miturut dheweke, nyuda semangat juang tentara kasebut mengaruhi potensiale. "Yen pejuang ora yakin karo kamenangan, sukses lan dheweke gaman sing paling kuat lan efektif, banjur kepinginan kanggo perang lan nindakake misi pertempuran ilang langsung, "Litovkin pracaya.

Saluran kasebut ngelingi yen wiwit pertengahan taun kepungkur, Amerika kanthi sistematis nambah kehadirane ing Eropa Timur, nransfer kendaraan lapis baja ing kana. Ing latar mburi iki, tambah akeh latihan militer jangka panjang sing dicathet ing cedhak wates Federasi Rusia, sing nduweni konotasi anti-Rusia sing jelas.
61 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lor.56
    lor.56 24 april 2015 12:32
    + 18
    Sapa wong Amerika sing dadi prajurit? Tanpa lemari garing, hamburger lan bir, dheweke ora bakal njupuk bedhil menyang tangane. Wiwit jaman Korea lan Vietnam, dheweke mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri. Lan ya, iku nyedot.
    1. jj
      jj 24 april 2015 12:39
      +7
      Dadi wis duwe masalah kanggo rekrut prajurit saka fisik normal. Sawetara wong lemu
      1. Tumbler
        Tumbler 24 april 2015 12:51
        +5
        Kutipan saka jjj
        Dadi wis duwe masalah kanggo rekrut prajurit saka fisik normal. Sawetara wong lemu
    2. Starover_Z
      Starover_Z 24 april 2015 12:42
      +4
      Kapethik saka: sever.56
      Wiwit jaman Korea lan Vietnam, dheweke mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri.

      Ing salah sawijining siaran "Rahasia Militer" dikandhakake lan dituduhake manawa pasukan khusus Amerika disiapake kanggo dikirim menyang panggonan operasi khusus. dening helikopter !
      Inggih, nggih ... Lan warga lokal bakal nemtokake situs kebangkrutan yen gagal GPS?
      1. Varyag_1973
        Varyag_1973 24 april 2015 13:00
        + 11
        "Yen pejuang ora manteb ing ati ing kamenangan, ing sukses lan ing kasunyatan sing gegaman sing paling kuat lan efektif, kepinginan kanggo perang lan nindakake misi pertempuran langsung ilang," Litovkin pracaya.

        "Sistem iki uga mengaruhi prajurit Amerika. Nalika wong wiwit nggawe percoyo sing ireng putih lan kosok balene, padha ngerti sing iki lamis lan goroh. Lan yen sampeyan lagi diapusi, moral ora bisa dhuwur, "ahli yakin.


        Iku ora babagan gaman lan ora ana sing ngapusi produsen kasur, nanging babagan motivasi! Prajurit kita mesthi ngerti apa lan kanggo sapa dheweke perang!

        Saka film "Brother 2":
        - Dakkandhani, Amerika, apa kekuwatane?! Ing dhuwit?! Dadi sedulur mikir sing ing dhuwit!
        - Lan aku rumangsa yen kekuwatan ana ing BENER, sapa sing BENER luwih kuwat !!!

        Dadi ora kanggo kasur kanggo saingan karo kita, TRUTH konco kita! Sebab kita adil lan kita bakal menang!
    3. Jan Krumins
      Jan Krumins 24 april 2015 12:46
      + 16
      Biasane impunitas - makhluk ...
    4. Kosyar
      Kosyar 24 april 2015 12:47
      +7
      Tentara Rusia lan Cina meh nyedhaki tingkat pangembangan tentara Amerika

      Sampeyan perampok ing jaban rangkah ora bakal tuwuh nganti level kita !!! Lan ojo sok mbandhingake awakmu karo awake dewe, bajingan cilik...!!!
      1. NEXUS
        NEXUS 24 april 2015 13:15
        +5
        Quote: Kostyara
        Tentara Rusia lan Cina meh nyedhaki tingkat pangembangan tentara Amerika

        nggih ngguyu Siji tokoh - kanggo 1000 taun sajarah Rusia 650 kita perang.Lan saiki pitakonan, kang Amérika wis genom pertempuran kuwi? duka
      2. ROD VDVshny
        ROD VDVshny 24 april 2015 13:25
        + 27
        Quote: Kostyara
        perampok ing samodra, aja nganti tingkat kita !!!

        ana gambar sinematik saka pahlawan tunggal Rimbaud Kapten Amerika. IT ora kobong ing geni, ora tenggelam ing rawa lan mangan naga loro kanggo sarapan sedulur Wajib ing latar mburi kain kasur, wuda nganti bangkekan lan ing siji swoop saka pitung pukulan. wassat basa Hollywood nyoba...
        Pancen wong biasa. Cantik zaturkannye lan intimidated dening tembung KONTRAK - tanpa waja njaba basa ora-ora (ora ana insurance), kunci ora bakal dijupuk - CONTRACT ora kasedhiya (apa yen Ham tiba saka Jack lan crushes?). Aku weruh wong-wong mau ... bakal wallow karo bedhil ing siap ing selokan, nanging Ham ora bakal ngganti setir rusak. Kanggo ngumbah kaos kaki utawa jubah ing seng saka kartrid - dheweke ora bakal bisa (ing dhasar mesin cuci), dheweke ora bakal nggodhok banyu saka aliran ing jar - ora ana !!! Yen sampeyan njupuk dizer, iku uga insurance minus, wong dhewe bakal pion sing ngombe saka stream!
        Sinyal GP-ES sing ilang digawa menyang stupor (ora maca peta kanthi apik), sambungan sing ora stabil, lsp.
        Mesthi, ana sawetara lan spesialis sing dilatih, lan akeh ora rambo.
        Freeloader arang banget ... ora ngerti ngombe vodka, padha crook kaya pedang Turki, nanging ora nyeret. ngguyu
        1. ARES623
          ARES623 24 april 2015 14:35
          +2
          Kutipan: ROD VDVshny
          Freeloader arang banget ... ora ngerti ngombe vodka, padha crook kaya pedang Turki, nanging ora nyeret.

          Kanggo saber Turki - ngormati !!! Ya, lan kabeh liya ... Aku setuju babagan amers. Wong mati ora butuh dhuwit. Ing Rusia, pati kanggo sabab adil menehi pakurmatan lan pakurmatan, sanajan anumerta.
        2. kikume
          kikume 25 april 2015 01:53
          0
          Kanthi maca peta lan kita ora apik, kita kudu nyeponsori gerakan orienteering. Bab liyane yaiku ing wilayah kita ngerti kabeh sudhut ...
        3. Dilshat
          Dilshat 25 april 2015 04:21
          0
          Dadi apa saiki markas lapangan kudu dibom vodka? Nyuwun
    5. ImperialColorad
      ImperialColorad 24 april 2015 12:49
      +2
      Kapethik saka: sever.56
      Sapa wong Amerika sing dadi prajurit? Tanpa lemari garing, hamburger lan bir, dheweke ora bakal njupuk bedhil menyang tangane. Wiwit jaman Korea lan Vietnam, dheweke mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri. Lan ya, iku nyedot.

      Dheweke saiki ora resmi nggunakake doktrin sing beda lan nggunakake layanan Al-Qaeda lan ISIS sing wis diwasa. Mesthi, siji ngirim ora lali bab Blackwaters lan pandherekipun ideologi saka Bandera.
    6. landak
      landak 24 april 2015 13:04
      0
      Kapethik saka: sever.56
      Wiwit jaman Korea lan Vietnam, dheweke mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri.

      Nanging kepiye Rambo, lan film perang liyane babagan pahlawan Amerperdos? Apa Hollywood ngapusi babagan kabeh iki? Eh, ngrusak kabeh pangerten saka penguin rasa seneng. Nanging prajurite padha nyekel gendera negara ing cedhak omah. Menarik, kanggo tujuan apa?
      1. Surg
        Surg 24 april 2015 15:35
        +3
        Gendéra dianakaké supaya ora lali ing negara ngendi manggon.
    7. Surah
      Surah 24 april 2015 13:06
      +3
      Dheweke dadi scumbag lan scumbag ing Afrika. Scumbag wedi lara lan kuwat, lan mulane nyerang, mung ing sing jelas banget.
    8. Kazakh
      Kazakh 24 april 2015 13:17
      +5
      Kapethik saka: sever.56
      mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri.

      Apa pancene ala? Gesang prajurit dhewe ing kabeh cara luwih larang tinimbang bom ekstra. Kanggo sawetara alasan, aku tansah mikir yen netepi pesenan kanthi kerugian sing paling sithik luwih apik tinimbang nuduhake "kepahlawanan" nanging iki mung bisa nyenengake. patriot palsu karo siji batalyon.Sanadyan ambruk mungsuh ora bisa nanging bungah .
    9. hagakure
      hagakure 24 april 2015 13:50
      +3
      Kenangan saka prajurit Jerman sing ketemu prajurit Amerika ing perang - kita panginten kita bakal weruh wong kaya Rusia, nanging kita ketemu gazelles isin! ... Padha tau warriors ing pangerten kita! Kanggo nyopir pribumi lan pribumi minangka langit-langit, mula negara katelu (ngembangake) ...
  2. ZU-23
    ZU-23 24 april 2015 12:34
    +6
    Ana sing kaya ngono, utamane yen sampeyan ndeleng wong Amerika sing nglatih Nazi, prajurit kita wis luwih pinter tinimbang instruktur kasebut.
  3. serg1970
    serg1970 24 april 2015 12:36
    0
    Apa popok larang? Utawa psikolog?
    1. fiksi ilmiah
      fiksi ilmiah 24 april 2015 12:47
      +1
      Kutipan: serg1970
      Apa popok larang? Utawa psikolog?

      Ora, mungsuh bisa ngisi pasuryan lan njupuk dhuwit, supaya wong nggunakake kertas jamban.
      1. Tumbler
        Tumbler 24 april 2015 12:54
        +3
        Quote: fantastis
        Ora, mungsuh bisa ngisi pasuryan lan njupuk dhuwit, supaya wong nggunakake kertas jamban.


        Ayo gulung munggah.
    2. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 24 april 2015 12:52
      0
      ana sepatu abang sawetara, durung kabeh prajurit Amerkian wis kasedhiya.
    3. ROD VDVshny
      ROD VDVshny 24 april 2015 12:55
      +4
      Kutipan: serg1970
      Apa popok larang? Utawa psikolog?

      Asline padha beda... ngguyu wassat
  4. Balamyt
    Balamyt 24 april 2015 12:36
    +2
    Dheweke siap perang mung nalika lungguh ing bunker ing monitor komputer. Lan getih lan pati sing sejati iku nasibe wong liya! Wong-wong sing ing sawijining wektu ora peduli banget karo tentarane dhewe! wong bodho
  5. svp67
    svp67 24 april 2015 12:36
    +4
    Pakar: militer AS ora semangat kanggo nglawan negara sing kuwat
    Ya, padha mungsuh kesehatane dhewe ... Iku salah siji bab kanggo nglawan "pribumi" kanthi bantuan UAV lan ora ngenteni jawaban, nanging beda banget nalika "pribumi" bisa mangsuli ... gelut karo "barbar" kaya ngono. luwih larang kanggo sampeyan dhewe. Kanggo perang, karo "barbar" kaya sampeyan kudu nyambungake "barbar" liyane ... lan mbayar nganggo "cookies"
  6. Chebman
    Chebman 24 april 2015 12:37
    +2
    Nonton film "A Good Kill" lan sampeyan bakal ngerti carane Amerika seneng perang: nglawan militan kasebar lan, luwih, tanpa kontak langsung.
    Sanajan, militer apa wae luwih seneng perang kaya ngono.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 24 april 2015 12:38
    +1
    wadyabala Amerika durung siyaga perang karo mungsuh kang kuwat ngadhepi Rusia utawa Cina

    Dheweke ora siap banget kanggo perang karo resistance banget, nanging sengit. Iki ora kanggo ngebom saka papan sing dhuwur lan tanpa ancaman pertahanan udara. Kene sampeyan kudu ngetik menyang kontak geni langsung, lan padha ora ing kabeh siap mati kanggo sawetara becik Amérika. Iki ngendi bioskop Hollywood rampung lan kasunyatan diwiwiti.
  8. petugas pers
    petugas pers 24 april 2015 12:39
    + 12
    padha cedhak tapel wates kita rub? ngguyu
  9. mackonya
    mackonya 24 april 2015 12:41
    0
    Nalika rokok lan bir entek ing kampanye Vietnam utawa Irak, dheweke ora mlebu perang nganti pasokan diterusake, mula angel diarani prajurit, nanging cukup tentara bayaran.
  10. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 24 april 2015 12:42
    +2
    "Ing upaya kanggo ngetokake dhuwit luwih akeh saka Kongres, Senat lan Presiden kanggo pangembangan Angkatan Bersenjata, para komandhan ngandhani media carane tentara Rusia lan Cina meh nyedhaki tingkat pembangunan tentara Amerika ...
    Ya, kita ora bisa dibandhingake babagan pembangunan karo tentara Amerika - prajurit lan perwira kita mesthi dadi urutan sing luwih dhuwur.
  11. Bronik
    Bronik 24 april 2015 12:45
    +1
    lan padha ora ing kabeh siap kanggo mati kanggo sawetara becik Amérika.

    Kasunyatane yaiku sampeyan kudu mati kanggo sawetaraтawal Ukraina Apa padha kudu iku?
  12. DEZINTO
    DEZINTO 24 april 2015 12:51
    +7
    Umume wong Amerika iku wong sing wani ...

    Kanthi pistol, baton lan lencana, polisine wani gelut karo bocah-bocah wadon remaja...malah siji-siji wani lunga!!
    1. Alexey_K
      Alexey_K 24 april 2015 13:11
      -3
      Reel ora apik banget. "cah wadon" nyoba kanggo ndhelikake soko ing ngisor kaos, aku iku maling. Lan polisi uga ora pengin njaluk pulpen ing sisih saka penjahat. "Polisi" kita uga tumindak karo penjahat kanthi semangat sing padha, yen ora, sampeyan bisa entuk peluru.
      1. Sorokin
        Sorokin 24 april 2015 19:05
        0
        Inggih, dudu peluru, nanging obeng. Lan saka cah wadon ayu.
        1. nosgoth
          nosgoth 27 april 2015 09:14
          0
          Kita kudu ora lali instruksi (apa sing diwulangake) ing kasus kasebut (ing wong-wong mau, kanthi cara, kita ora duwe tembung babagan kalah saka mburi kanggo wong sing ora nuduhake agresi, sampeyan ora bisa masang borgol. marang dheweke).

          Lan ing kene ing Vladivostok, bubar, sawetara "mudhun" ing instruksi bisa nempatake karyawan bersenjata langsung menyang "stan" karo tahanan (lan ora liwat alangi), sawise iku padha nembak karo gegaman dhewe bebarengan karo liyane. ngiringan saka kabin (sing muni dijupuk, mlumpat metu lan mbukak lawang booth kaya-kaya ora ana apa-apa lan nyetel piyambak), lan sopir bodho dikunci ing kokpit lan "pooped" ana nganti bala teka.
          Miturut cara, "mega cool" sing oncat saka ngisor konvoi iku siji-legged. Aku dhewe mung liwat nalika wis akeh wong sawise kedadean (mbokmenawa ing 20-30 menit).
          "Cripple" pungkasane kejiret, nanging kabeh iki diiringi operasi ... ahem ... "liberal" sing aku wis meneng. Ana demo pasukan, lan ora nggunakake (polisi bersenjata karo bedhil mesin, VVshniki, patroli karo asu, etc.).
          Nanging ora ana sing narik wong metu saka mobil, ora nyopot bedhil ing pasuryan, ora nyemprotake gas "kanggo nyegah" ing pasuryan, ora mriksa refleks kanthi kejut listrik, kanggo insubordination (ora metu saka mobil sing dikarepake ... sanajan ing kasus iki, tutup kasur mung bisa kanggo teka-teki mobil, apa maneh "ngemis" kanggo manut) ora nahan, lsp. Yen ana ing kasur (bandit bersenjata sing mateni sawetara polisi lolos), wis ana jam malam lan ora bakal nggatekake hak-hak warga.

          Dadi ing ngisor iki instruksi ditulis kanthi alesan, lan mbolos kelas, teori lan praktik, ora ana gunane, mengko bakal luwih elek. Lan tutup kasur mung duwe instruksi dhewe KANGGO ... "demokratis" kaya kabeh pamrentahane :-)))) (Gestapoisme kanthi kedok kebebasan)
      2. nosgoth
        nosgoth 27 april 2015 08:53
        0
        Sampeyan salah.

        Iki "budaya prilaku" (nyurung kabeh kekuatan ing mburi mlaku-mlaku, ora mlayu wong, lan smacking marang tembok padha, mobil, cagak, etc.) punika primordially basis kasur.

        Kita mung bakal nyekel tangane (sawise kabeh, wong ninggalake, ora mlayu) lan ngilangi (yen dheweke nolak, lan malah ora mesthi, kita duwe finishers liberal banget yen polisi bakal dadi guilty sanajan ing mripate jaksa. pengawasan), tanpa "Batman swoops" kaya biasane karo kasur :-)))))
    2. Corsair
      Corsair 24 april 2015 13:15
      +2
      kayane wong lanang ngetok-ngetok cah wadon kuwi, untunge ora langsung nembak, tibake geger otak. belay
  13. bocsman
    bocsman 24 april 2015 12:52
    0
    Kutipan saka Fitter65
    "Ing upaya kanggo ngetokake dhuwit luwih akeh saka Kongres, Senat lan Presiden kanggo pangembangan Angkatan Bersenjata, para komandhan ngandhani media carane tentara Rusia lan Cina meh nyedhaki tingkat pembangunan tentara Amerika ...
    Ya, kita ora bisa dibandhingake babagan pembangunan karo tentara Amerika - prajurit lan perwira kita mesthi dadi urutan sing luwih dhuwur.

    Aku setuju. Kanggo nyekel munggah karo tentara sampeyan kudu: Lair freaks moral.
  14. Sorokin
    Sorokin 24 april 2015 12:53
    0
    Nalika wong lanang nyoba dhewe apa perang ing lingkungan kutha lan dibandhingake karo kinchiks, iku cetha apa padha bareng karo comrades. Ya, lan dheweke ora nganggep plastik wuta. Apa cita-cita ing FIG amarga partisans perang nang endi wae lan nglawan aturan. Dadi, uga, pendidikan lan miflegots, lan karo kewarganegaraan ing bokong.
  15. BABAY22
    BABAY22 24 april 2015 12:53
    0
    Pasukan Amerika ora siap nglawan mungsuh sing serius. Prajurit lan perwira AS ora kepengin melu konflik karo negara kasebut

    Ora objektif. Piye wae, prajurit lan perwira biasa ora kudu duwe kekarepan kaya ngono. Kekarepan kanggo perang lan matèni iku salah siji sing kepengin banget karo perang, utawa wong sing wis nandhang sangsara saka tumindake mungsuh.
    Kapentingan negara iku prakara liyane, aku nampa pesenan, ngandika "Ya" lan tindak perang everyone - boten pribadi.
    Cukup, kita bodho wedi karo Rusia lan Cina, amarga padha bisa doyo sampeyan ing pasuryan.
  16. sgr291158
    sgr291158 24 april 2015 12:54
    0
    Amerika ora tau lan ora bakal dadi tentara normal. Dheweke wis biasa nindakake kabeh nganggo tangane wong liya, nanging dheweke dhewe ora bakal mlebu ing parit tanpa biopot. Lan sing paling dhuwur mung dadi guyonan.
    1. DEZINTO
      DEZINTO 24 april 2015 13:03
      0
      Digunakake kanggo nindakake kabeh kanthi tangane wong liya


      Kanggo pahlawan Ukrainia, iki tentara heroik paling apik ing donya!!!

      Kayane aku dudu wong Amerika sing duwe RPG ing tangane sing bakal pindhah menyang tank ...

      Mesthi, padha ngerti carane nggunakake pribumi admiring manik.

  17. VMF7981
    VMF7981 24 april 2015 12:56
    + 17
    Kapethik saka: sever.56
    Sapa wong Amerika sing dadi prajurit? Tanpa lemari garing, hamburger lan bir, dheweke ora bakal njupuk bedhil menyang tangane. Wiwit jaman Korea lan Vietnam, dheweke mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri. Lan ya, iku nyedot.

    Aku ora mikir yen klise iki diulang maneh. Lan luwih kanggo gawe uwong yakin dhewe sing amers ora ngerti carane perang. Dheweke duwe pengalaman tempur tartamtu, ana cara latihan tempur, ana logistik militer sing wis dipikirake kanthi apik, duwe senjata lan peralatan sing apik lan ora ala, lan ngerti carane nggunakake. Iki kudu ditindakake kanthi ati-ati lan kanthi ati-ati. Sampeyan kudu tansah nyiapake skenario paling awon, lan ora ngarep-arep yen ora ana lemari garing utawa hamburger, mungsuh mung bakal nyerah tanpa gagal. Mungsuh nyerah mung nalika tingkat karusakan pribadine (mratelakake panemume) ngluwihi utawa ora menehi ganti rugi dening asil tugas. Saben mungsuh kudu tansah dianggep serius. Underestimation ndadékaké kanggo losses, nanging padha ora bisa overestimated. Sampeyan mung perlu kanggo njupuk menyang akun kabeh kekiyatan lan kelemahane mungsuh. Iku wajar kanggo njupuk menyang akun loro kekiyatan lan kelemahane. Adhedhasar iki, mbangun (nyiapake) pertahanan utawa nyerang, kanthi nganggep kemampuan sampeyan ing babagan pasukan lan sarana.
    1. Bombardier
      Bombardier 24 april 2015 13:12
      +3
      cekap semanten! +
      Sawetara komentar sing cukup, ora cocog maneh (ing kasus iki) - Hooray!
      Aku langsung kelingan film "Only old man go into battle!" :

      - "Kabeh wong ngomong yen Jerman iku pengecut, dheweke bakal nyingkiri, nanging aku ora nolak!"

      Ya, lan kita wis duwe capcozadadelstvo iki karo kita - ing wilayah manca, nanging karo sethitik getihen.
      Lan nyatane, apa sing kita duwe - prajurit Amerika resmi nyiapake ghouls ing Ukraina, lan wong Rusia mati ing Donbass.
  18. SibSlavRus
    SibSlavRus 24 april 2015 12:58
    +1
    Kapethik saka: sever.56
    Sapa wong Amerika sing dadi prajurit? Tanpa lemari garing, hamburger lan bir, dheweke ora bakal njupuk bedhil menyang tangane. Wiwit jaman Korea lan Vietnam, dheweke mung bisa maju sawise bom karpet lan perawatan artileri. Lan ya, iku nyedot.

    Malah ing kono padha duwe dhukungan saka sisih Lor utawa Kidul. Lan luwih tanpa opsi.
  19. uralex
    uralex 24 april 2015 13:02
    +1
    Malah Amerika ss * t perang karo Rusia, lan sawetara crests sing semangat kanggo ngumumake perang ing Rusia, ketoke nganggep awake dhewe abadi))))
  20. Yohan Palych
    Yohan Palych 24 april 2015 13:06
    +1
    Apa jancok iku "program psikologi positif khusus"
  21. Vovochka cilik15
    Vovochka cilik15 24 april 2015 13:08
    0
    Prajurit-prajurit pin-dostan sing gagah prakosa iki wani perang karo wong India lan Papua, nanging yen kudu ngadhepi wong lanang sejati, penyakit "beruang". Dadi kudu nggawa popok lan lemari garing. Kulite dhewe luwih larang. !
  22. SibSlavRus
    SibSlavRus 24 april 2015 13:10
    +4
    Yen ana wong lanang ing VO sing njabat ing tilas Yugoslavia, ing Bosnia ing taun 1990-an, ing jejere Yankees, elinga pasuryan sing kaget utawa bingung nalika ijol-ijolan kawruh lan pengalaman. Aku malah ora nyebutake "turnamen lan kompetisi" ing pangkalan. Semangat juange wis diganti karo keunggulan teknologi lan suap. IMHO.
    Padha sinis lan scoundrels, nanging adoh saka bodho lan suicidal.
  23. XYZ
    XYZ 24 april 2015 13:11
    +1
    Sampeyan ora kudu nemen lan ngerti manawa Amerika ora nindakake apa-apa tanpa pariwara, lan luwih-luwih babagan kesiapan tempur lan senjata. Ing kene dheweke dadi master gedhe lan Hollywood mbantu dheweke. Ya, dheweke duwe pengalaman tempur, nanging pengalaman iki utamane ing operasi polisi utawa perang kolonial. Dheweke wis suwe banget ora nglawan mungsuh sing kuwat, padha lan bersenjata, lan ing kene pengalamane minimal. Kadospundi wadyabalanipun badhe mimpin, manawi botên ngrampungi mêngsah, risak dening rudal tuwin serangan udhara, lajêng kapêksa, ing salêbêting meriem, badhé nyerbu bètèng ingkang santosa. Tegese, perang, kaya sing diomongake, nyatane, nalika ora mungsuh bakal nyerah nganti ewonan, nanging prajurite bakal mati ewonan amarga ora ana sing ngerti kepentingane.
    1. VMF7981
      VMF7981 24 april 2015 13:26
      +1
      Kutipan saka XYZ
      Sampeyan ora kudu nemen lan ngerti manawa Amerika ora nindakake apa-apa tanpa pariwara, lan luwih-luwih babagan kesiapan tempur lan senjata. Ing kene dheweke dadi master gedhe lan Hollywood mbantu dheweke. Ya, dheweke duwe pengalaman tempur, nanging pengalaman iki utamane ing operasi polisi utawa perang kolonial. Dheweke wis suwe banget ora nglawan mungsuh sing kuwat, padha lan bersenjata, lan ing kene pengalamane minimal. Kadospundi wadyabalanipun badhe mimpin, manawi botên ngrampungi mêngsah, risak dening rudal tuwin serangan udhara, lajêng kapêksa, ing salêbêting meriem, badhé nyerbu bètèng ingkang santosa. Tegese, perang, kaya sing diomongake, nyatane, nalika ora mungsuh bakal nyerah nganti ewonan, nanging prajurite bakal mati ewonan amarga ora ana sing ngerti kepentingane.

      Aku setuju karo sampeyan, nanging iki sabenere pitakonan saka nimbang kelemahane lan kekiyatan saka mungsuh. Ora sethitik pengalaman pertempuran saka Amerovs adhedhasar operasi militèr utamané ing Sarabia, ing anané saka senjata abot utawa kasekengan patologis kanggo nggunakake, lan ing Fantastic "stamina" saka Arab ing confrontation langsung. Nanging iki ora ateges analis militer ora nimbang opsi liyane. Nanging, aku uga pengin ngrampungake (ngresiki) mungsuh ing benteng-benteng sing kuwat, sawise serangan rudal lan artileri sing akeh banget. Malah sawetara hits. Aku mikir akeh wong bakal setuju karo aku babagan iki.
  24. yuta
    yuta 24 april 2015 13:19
    +1
    Amerika bakal ngaco munggah ing tawuran pertempuran langsung pisanan! Dheweke mung pahlawan ing film, nanging ing urip, umume pengecut!
  25. BilliBoms09
    BilliBoms09 24 april 2015 13:23
    +1
    Biyen, Amerika dadi bangsa gedhe sajrone 100 taun kanggo munggah saka koloni menyang negara maju kanthi teknologi lan sugih. Dheweke perang ing Vietnam suwene 10 taun, ngalahake Jepang ing Perang Dunia II, nanging ing 25-30 taun kepungkur, ana sing pecah, Somalia mlayu, Irak mlayu, Afghanistan mlayu. Tentara dudu tulang punggung Amerika, Amerika putih siji lantai, dudu petani putih, nanging wong buangan, lumpen kutha, lan pendatang kanggo ijin panggonan.
    1. CONTROL
      CONTROL 24 april 2015 14:04
      +3
      Amerika wis tau dadi bangsa gedhe, padha rabble! Lan negara iki ora tau dadi gedhe ... dheweke milih dhewe!
    2. BilliBoms09
      BilliBoms09 24 april 2015 16:42
      0
      Aku wonder apa kita minus kanggo siji sing aku propose ngormati mungsuh.
      1. Manul
        Manul 25 april 2015 00:47
        0
        Kutipan saka: BilliBoms09
        Aku wonder apa kita minus kanggo siji sing aku propose ngormati mungsuh

        Wedi - ya. Go menyang perang karo sirah kelangan - ya. ngurmati? Aku ora bisa ngormati wong-wong mau. Dheweke terus-terusan ngrusak tanah kelairanku lan nggawa sedhih banget ing saindenging jagad. ngurmati? Sing, dianggep minangka mungsuh sing pantes? Aja (asu edan iku mungsuh sing ora pantes, sanajan mbebayani). Dheweke ora duwe kamulyan utawa kamulyan. Padha ngebom kilang kimia lan lenga ing Yugoslavia kanggo ngrusak lingkungan kanggo blackmail. Padha gampang ngeculake bom atom ing Jepang. Wong-wong mau ngojok-ojoki Nazisme ing kabeh negara lan ngatur kudeta, banjur mateni, ngobong urip-uripan, lan ngeksekusi para pemimpin sing dipilih dening rakyate kanthi ora manungsa.
        Umumé, makhluk kasebut ora pantes diajeni. Kita ora mbuwang topi, kita mung ngremehake lan ngidoni arah kasebut kanthi cara iki.
  26. Corsair
    Corsair 24 april 2015 13:25
    +1
    Aku padha diwulang kanggo menang karo 3-5 utawa luwih kaping teknologi lan numerik unggul, plus sajarah wong, aura saka pemenang - ora ketompo carane padha rub wong kutha babagan wonder women, kapten amerika lan pahlawan liyane, ing film sing Rusia digambarke mung sethitik konco, lan ing kaping, lan kosok balene, saingan banget insidious lan kuwat. Ya, lan martinete bisa uga kebak tupari, nanging dheweke ngerti yen Bangsa sing mabur menyang antariksa, duwe kapal selam nuklir, misil sing bisa nyirnakake Amerika Serikat saka permukaan bumi - kanthi definisi, ora bisa lemes.
  27. Ivan Ivanovich
    Ivan Ivanovich 24 april 2015 13:28
    +2
    Semangat gelut dheweke mung katon ing obat-obatan ... lan mulane, akeh wong aneh ...
  28. nyeret33
    nyeret33 24 april 2015 13:28
    +4
    Amerika, sanajan kabeh kekuwatan teknis sing nggumunake, dudu pejuang umume. Malah bapakku, prajurit garis ngarep, ngandhani yen Amerika wis biasa perang kanthi kepenak, nganggo panganan sing anget, nganggo bantal kembung, lsp.
    Lan katon carane padha "perang" ing Irak padha, Afghanistan? Dheweke wesi wilayah kasebut kanthi artileri lan roket, lan nalika ora ana apa-apa maneh, "pejuang" sing gagah berani tumindak ...
    Lan iki minangka kutipan saka artikel menarik babagan obat psikotropika (diterbitake, kalebu ing VO):
    "Penggunaan psikostimulan tempur sing nyebar wiwit nalika Perang Donya II. Utamane, dheweke digunakake dening Amerika Serikat. Kenapa dheweke butuh? Kasunyatane, miturut psikiater militer Amerika, sajrone pertempuran ing Eropa. udakara seprapat prajurit Amerika muntah-muntah amarga wedi, akeh sing ora bisa ngendhaleni ususe, kira-kira 10% nguyuh ing celonone, lan ana sing mlayu saka paprangan langsung ing geni mungsuh. Lan mung udakara 2% saka wong-wong sing disalahake bisa nanggapi kahanan kasebut kanthi cukup." (http://www.regnum.ru/news/polit/1915701.html)
    Apa komentar babagan "kekuwatan tempur" lan "semangat sing ora bisa dikalahake" prajurit Amerika dibutuhake ing kene? Sawise kabeh, ora ana owah-owahan wiwit iku (elinga Donald Cook cedhak Crimea ing 2014, overflights pesawat kita lan buyaran sakteruse saka 27 kru kapal Amérika).
    Dadi Amerika pancen ora siap lan ora bakal nglawan mungsuh sing kuwat! Usus iku tipis lan dhengkul ditekuk ... Sampeyan bisa ngawula ing tentara kanggo dhuwit, nanging sampeyan ora bisa mati kanggo dhuwit!
  29. imax3000
    imax3000 24 april 2015 13:58
    +2
    Kutipan saka: BilliBoms09
    ngalahaké Jepang ing Perang Donya II

    aran aran nanging ora ngerti yen Amerika Serikat ngalahake Jepang ing Perang Dunia II ??? Apa sampeyan bisa njlèntrèhaké kanthi luwih rinci rantai kesimpulan babagan perkara iki saka panggonan iki?
    1. BilliBoms09
      BilliBoms09 24 april 2015 16:12
      0
      1941 Pearl Harbor, 1943 Midu El Atoll, lsp. Lan aja kaya wong Amerika sing percaya yen dheweke ngalahake Jerman. Lan babagan Tentara Kwantung, aku ngelingi yen dikalahake dening Tentara Merah ing komando Marsekal Vasilevsky sajrone 1 wulan.
  30. VMF7981
    VMF7981 24 april 2015 14:04
    +2
    Bali menyang topik "morale mungsuh, apa dheweke bisa perang utawa ora."
    Saben uwong utawa akeh ngelingi kekalahan konvoi militer ing Chechnya. Lan pitakonane kok? Ya, amarga mungsuh dianggep bodho. Ngirim kolom ing zona pertempuran minangka operasi militer kanthi langkah-langkah sing cocog. Sadurunge pengintaian papan-papan sing mbebayani, patroli maju lan liya-liyane. Yen sampeyan ngarep-arep kanggo "Mungkin iku bakal jotosan liwat" utawa "padha ora bakal mikir bab iku sadurunge", banjur asil - sampeyan ngapusi ing kobong wojo operator personel, ing kumelun lan bledug, nyoba kanggo njupuk tanpa tansah ngerti ngendi, lan mungsuh, sing wis njupuk posisi trep, kanggo bab 10 menit, relatif calmly shoots peralatan lan personel. Siji wong pinter ngandika - "Tujuane ora kanggo mati kanggo tanah air, nanging kanggo nggawe bajingan saka sisih liyane mati kanggo dhewe." Lan iki bisa digayuh mung yen sampeyan wis siyap (sabisane) kanggo pangembangan acara. Iki persis apa sing ditindakake Angkatan Bersenjata saiki - PERSIAP. Nalika VS wis siyap, mungsuh bakal kasebut kanthi teliti, nimbang kabeh pancasan lan mikir satus kaping - iku worth sijine kang banget orane ing baris kanggo saperangan duwit.
  31. CONTROL
    CONTROL 24 april 2015 14:11
    +2
    Kabeh iku prasaja kanggo primitif, lan iki mbuktekaken dening operasi militèr banget seger ing Novorossia!
    Wedi pati iku gawan ing sembarang makhluk urip; nanging mung wong sing bisa ngatasi kanthi sadar, miturut pengaruh sawetara kapercayan sing kuat, ide - motivasi! Dhuwit ora motivasi! Bener, bisa dadi kepinginan kanggo uwal saka pati, utawa - kanggo nylametake wong sing cedhak karo sampeyan, properti, nilai materi ...
    Dadi - pitakonan ora mung ing kaunggulan teknis, nanging uga sing motivasi apa lan carane ... lan psikotropika ora mbiyantu ing kene ...
  32. fomkin
    fomkin 24 april 2015 14:13
    +2
    Yen kita kelingan opus film Hollywood, iku striking sing Rusia digambarke minangka karikatur, utamané militèr lan malah seragam militèr. Wong apik nganggo M-16, kabeh wong ala nganggo AKM. Mênggah pitakenan punapa, awit sanès-sanèsipun, malah tiyang Tionghoa, botên dipun ajèni kanthi pakurmatan ingkang kados makatên punika. Mbok menawa iki minangka rasa wedi patologis ing tingkat subconscious? Mungkin ana sing ngandhani wong-wong mau, sing bakal ana pice lengkap.
  33. utama147
    utama147 24 april 2015 15:43
    +2
    Miturut pendapatku, unit "pen-do-owls" sing paling siap tempur dipasang ing distrik militer Hollywood.
  34. tolancop
    tolancop 24 april 2015 15:55
    0
    Kutipan saka: BilliBoms09
    Biyen, Amerika dadi bangsa gedhe sajrone 100 taun kanggo munggah saka koloni menyang negara maju kanthi teknologi lan sugih. Dheweke perang ing Vietnam suwene 10 taun, ngalahake Jepang ing Perang Donya II ....

    Tentara Kwantung Jepang cacahe 1 yuta jiwa. Elinga sapa sing nggawe? Aku menehi saran: dudu AMERIKA!!!
    Kalebu Amerika ORA KALAHKAN Jepang. Nanging, dheweke "gawe tangan ing kamenangan" ...
    1. BilliBoms09
      BilliBoms09 24 april 2015 16:24
      +1
      Aku wis mangsuli ing ndhuwur, dheweke nahan perang ing operasi teater Pasifik lan ora kaya media donya sing padha nguwuh yen Jerman Nazi dikalahake dening Anglo-Amerika lan aku elinga yen K.A. ngasorake Jepang. miturut komando Marsekal Vasilevsky
      1. Komentar wis dibusak.
  35. RUSIA
    RUSIA 24 april 2015 16:01
    +3
    Militer Amerika dudu yen dheweke ora kepengin nglawan sing kuwat, dheweke mung ora ngerti carane nglawan sing kuwat ... dheweke uga ora ngerti carane nglawan wong sing ringkih.
  36. suharev-52
    suharev-52 24 april 2015 18:51
    +2
    Aku maca komentar lan ....... Aku freaking metu. Carane akeh "pahlawan" sing padha nggawa mudhun satus Yankees karo tangan siji. Aku bakal pitutur marang kowe pendapat: Underestimating mungsuh ndadekke losses gedhe. Lan transisi menyang tentara kontrak, lan lack saka pendidikan patriotik ing sekolah, lan akeh faktor liyane wis impact negatif ing Angkatan Bersenjata kita. Dadi ayo ora nguwuh "Hurrah" lan melu gething, nanging ayo serius babagan nyiapake perang sing bakal teka, saben ing tingkat sing bisa diakses. Ikhlas.
  37. Migor102
    Migor102 24 april 2015 19:17
    0
    wis suwe banget ngerti yen Amerika mung nglawan wong sing ringkih ....
  38. SAXA.SHURA
    SAXA.SHURA 24 april 2015 20:33
    0
    Kutipan saka jjj
    Dadi wis duwe masalah kanggo rekrut prajurit saka fisik normal. Sawetara wong lemu

    Saiki, pasukan khusus saka Chechnya wis dadi juara dunia ing profesionalisme lan latihan tempur.
  39. Nyrobsky
    Nyrobsky 24 april 2015 22:54
    0
    Sapa sing marani kita nganggo pedhang, mesthi bakal nampani pedhang.
    Dheweke duwe kapentingan moneter lan materi, lan kita duwe motivasi luhur - MOTHERLAND lan, mesthine, sing kondhang - "Nanging iku neraka kanggo menek"
  40. Nehist
    Nehist 25 april 2015 04:18
    0
    Miturut pendapatku, tentara Amerika mung duwe siji kelemahan - logistik. Inggih, dheweke ora bakal bisa tumindak yen dirusak. Ing Soviet lan ing tentara Rusia, lack of logistics dingerteni, lan kadhangkala anané kuwi, wis dawa dadi pakewuh. Nalika dadi mandor, dheweke mesthi duwe set ekstra kabeh lan kabeh, mung yen ana. Bener, ing sembarang mriksa, kabeh kudu didhelikake, inspektur bakal nemokake surplus ...