Review militèr

Proyek tank T-64-55: hibrida sing menarik tanpa masa depan

91
Pasar internasional kanggo kendaraan lapis baja nduweni sawetara fitur sing menarik. Sukses ing antarane para panuku bisa duwe ora mung kendaraan paling anyar kanthi kinerja paling dhuwur, nanging uga kendaraan lapis baja sing "digunakake" utawa modern. Ora kabeh negara sing pengin gawe anyar taman kasebut tank utawa mesin liyane, saged expenses amba. Akibaté, ana akeh panuku potensial ing pasar sing pengin tuku peralatan kanthi rasio rega-kinerja sing paling sukses.

Proyek tank T-64-55: hibrida sing menarik tanpa masa depan


Ningali kabutuhan pelanggan potensial, desainer kendaraan lapis baja nggawe proyek anyar. Ing wiwitan taun 55-an, karyawan Kharkov Armored Repair Plant (KhBTRZ) wiwit ngembangake proyek anyar sing tujuane nyukupi kabutuhan pelanggan miskin. "Target pamirsa" proyek anyar iki yaiku akeh negara sing isih bersenjata karo tank medium T-64 buatan Soviet. Kanthi modernisasi sing jero saka peralatan iki, diusulake nggunakake unit tank utama T-64 kanthi cara sing paling akeh. A nomer akeh peralatan kuwi tindak menyang Ukraina sak ambruk Uni Soviet. Kanthi jeneng loro tank sing dadi basis, proyek anyar nampa sebutan T-55-XNUMX.

Ing taun-taun pungkasan, ana panjaluk sing tetep kanggo proyek modernisasi kanggo tank T-55 sing wis lungse. Negara-negara sing beda-beda nawakake proyek kanggo nganyarke peralatan iki, sing nggunakake macem-macem unit anyar. Kaping pisanan, pembangkit listrik lan peralatan elektronik diganti. Nanging, malah upgrade kuwi ora Ngartekno nambah karakteristik saka kendaraan wojo outdated.

Sajrone nggawe proyek T-64-55, insinyur Kharkov nemokake yen ngganti mesin lan unit transmisi ora ana gunane. Modernisasi kuwi mbutuhake nganyari massa saka unit loro pembangkit listrik lan sasis. Kajaba iku, pendekatan iki kanggo nganyari tank kalebu nggunakake lambung lawas kanthi karakteristik perlindungan sing ora cukup. Akibaté, nganyari T-55 liwat instalasi komponen anyar lan majelis duwe prospek dubious.

Sawise nganalisa prospek kanggo macem-macem cara modernisasi, karyawan KhBTRZ ngusulake proyek sing luwih saka asline. Dheweke ngusulake supaya menara lan kompartemen pertempuran tank medium T-55. Ing kasus iki, menara kudu diinstal ing chassis rada dipunéwahi saka tank perang utama T-64. Wis dibantah manawa teknik nganyari iki duwe sawetara fitur positif. Dadi, sasis tank T-64 wis dilengkapi karo kabeh Unit perlu, lan interaksi wis rampung nalika testing lan operasi. Kajaba iku, karo modernisasi kuwi ora mbutuhake modifikasi saka waja lambung, kang bisa mengaruhi karakteristik pangayoman sawijining.

Dipuntedahaken bilih modernisasi kanthi ngganti sasis kanthi nyata bakal ningkatake karakteristik proteksi lan mobilitas mesin sing dianyari. T-64 luwih anyar lan luwih maju tinimbang T-55, sing kudu dibayangke ing karakteristik T-64-55 anyar. Utamane, ing antarane kaluwihan mesin sing dianyari kasebut dituduhake mesin 5TDF kanthi daya 700 hp, sing dibedakake kanthi kapadhetan daya dhuwur. Ing panyuwunan pelanggan, T-64-55 sing dimodernisasi bisa dilengkapi karo versi paksa mesin 5TDF kanthi daya nganti 850 hp.

Miturut pangembang, ngganti kabeh sasis digawe iku bisa kanggo entuk gain bobot ngelingke. Turret tank T-55 luwih entheng tinimbang turret T-64, amarga desain waja sing kurang kompleks. Nalika nginstal menara tank medium ing sasis utama, iku bisa kanggo njupuk kendaraan kang bobot pertempuran kira-kira 7 ton kurang saka parameter sing cocog saka T-64 asli. Malah sawise nginstal pesawat saka peralatan anyar T-64-55 dadi luwih entheng tinimbang basa T-64. Miturut data resmi, bobot tempur tank T-64-55 mung 33,8 ton.



Bobot tabungan digawe iku bisa kanggo nambah daya tartamtu saka mesin lan ngurangi beban ing engine. Kajaba iku, beban ing undercarriage wis suda lan, kanthi mangkono, sumber daya rada tambah. Pengembang uga janji nambah kemampuan lintas negara kanthi nyuda beban tartamtu ing lemah.

Penghematan bobot wis dilaporake digunakake kanggo nambah tingkat proteksi saka turret waja homogen. Kanggo nindakake iki, diusulake kanggo nginstal kurung karo fasteners kanggo unit pangayoman dinamis ing cheekbones menara. Ing foto sing kasedhiya saka tank eksperimen T-64-55, katon rong "baterei" unit proteksi dinamis, nutupi sisih bathuk menara. Nanging, ing wektu sing padha, bagean tengah karo topeng gun ora nampa pangayoman tambahan.

Kanthi usulan modernisasi sasis tank T-64, sawetara dandan kudu ditindakake kanthi desain turret sing digunakake. Dadi, prabédan ing diameteripun tali Pundhak (1816 mm kanggo T-55 lan 2245 mm kanggo T-64) dipeksa perancang kanggo njupuk sawetara langkah kanggo nyaring gendheng awak. Kajaba iku, anané loader otomatis ing turret digunakake mimpin kanggo sawetara re-noto kamar gelut. Dadi, ing sisih kiwa, ing ngarep menara ana rak tank lan tambahan kanggo 12 cangkang.



Dadi "hibrida" saka rong tank, T-64-55 sing diusulake mesthine meh padha karo T-55 lan T-64 saka segi karakteristik. Mobilitas kendaraan ana ing tingkat T-64, lan kualitas tempur ing tingkat T-55. Ing dimensi tank anyar cocog karo basa T-55: dawane kira-kira 9 m, jembaré 3,27 m lan dhuwuré 2,2 m Bobot tempur (kanthi set minimal komponen tambahan) yaiku 33,8. Awake isih ana papat manungsa.

Tank T-55 duweni bagean awak frontal ndhuwur ing wangun piring baja 100 mm. T-64 dilengkapi proteksi sing luwih maju, kalebu lembaran baja 80 mm eksternal, rong lembar fiberglass saben 52 mm lan lembaran baja mburi 20 mm. Mangkono, panggantos kabeh sasis bebarengan karo awak wis Ngartekno nambah tingkat pangayoman saka proyeksi frontal. Panginstalan pangayoman dinamis ing bathuk awak lan cheekbones saka turret luwih nambah karakteristik tank.

Amarga mesin 700TDF 5-daya kuda sing luwih kuat, tank T-64-55 nduweni kapadhetan daya 20,7. Iki diijini kanggo akselerasi ing dalan gedhe nganti 65 km / h, lan ngalahake nganti 600 km ing siji refueling. Kanthi gati kanggo ngatasi alangan, tank T-55, T-64 lan T-64-55 duwe ciri sing padha. Dheweke bisa menek slope kanthi ketajaman 32 °, pindhah kanthi gulungan nganti 30 °, menek tembok dhuwure 80 cm lan ngatasi selokan nganti ambane 2,7 m, kanggo nyopir ing jero banyu.

Duwe menara tank medium T-55, T-64-55 anyar nahan persenjataane. Utama gaman mesin iki kiwa karo bedhil rifled D-10T2S kaliber 100 mm. Sampeyan bisa nyelehake 55 cangkang kesatuan kaliber 100 mm ing menara lan rak tank ngarep. Nomenklatur amunisi tetep padha. T-64-55 bisa nggunakake macem-macem amunisi kanggo bedhil D-10T. Persenjataan tambahan yaiku coaxial machine gun 7,62 mm kanthi meriam.



Miturut pangembang, tank T-64-55 modern bisa nampa macem-macem peralatan tambahan sing nambah karakteristik pertempuran. Tank kasebut bisa dilengkapi sistem penindasan optoelektronik kanggo ngreksa marang macem-macem sistem anti-tank, kompleks proteksi aktif Zaslon, proteksi dinamis Knife, lan malah sistem penindasan elektronik seluler kanggo nglindhungi piranti bledosan sing dikontrol radio. Ing panjalukan saka pelanggan, tank sing dianyari bisa dilengkapi sapuan tambang saka macem-macem jinis lan sistem kamuflase kanthi jaringan Kontras sing ndhelikake kendaraan saka macem-macem cara deteksi mungsuh.

Ing produksi tank T-64-55 sing dianyari, menara tank T-64 lan sasis T-55 kudu diluncurake. Desainer Kharkov nganggep iki lan ngusulake proyek kanggo nggunakake unit sing ora perlu. Dadi, sasis tank T-55 diusulake kanggo diowahi dadi kendaraan tempur infanteri abot BMP-55. Menara sing dirilis saka tank T-64 kanthi gaman bisa diowahi miturut proyek BM-125-64. Asil kasebut minangka modul tempur otomatis sing cocog kanggo digunakake ing pambangunan wilayah sing dikubengi utawa pertahanan antiamfibi pesisir. Sajrone modernisasi kasebut, menara kasebut nampa set peralatan remot kontrol lan bisa dikontrol dening operator sing ana ing jarak sing adoh.



Pisanan warta babagan konstruksi lan uji coba tank T-64-55 eksperimen muncul ing taun 2007. Ing mangsa ngarep, KhBTRZ bola-bali nerbitake artikel lan warta babagan kemajuan proyek kasebut, sing nggambarake aspek positif. Nanging, tank T-64-55 durung dadi subyek saka kontrak kanggo modernisasi kendaraan lapis baja. Ing pungkasan dasawarsa pungkasan, ana lapuran miturut kang spesialis Kharkiv ora duwe hak kanggo saiki pembangunan anyar ing pameran internasional senjata lan peralatan militèr. Mangkono, kanggo dangu project T-64-55 bener tetep dingerteni antarane pelanggan manca.

Amarga alasan tartamtu, project modernisasi tank T-64-55 ora mimpin kanggo asil nyata. Siji (miturut sawetara laporan, luwih) tank eksperimen dibangun, sing digunakake ing tes. Amarga kekurangan pesenan saka para panuku potensial, produksi tank kasebut ora ditindakake.

Malah ing tingkat konsep dhasar, proyek modernisasi tank T-55 kanthi nggunakake unit mesin T-64 sing akeh banget. Pendekatan sing digunakake kanggo modernisasi pancen bisa nambah sawetara karakteristik mesin anyar dibandhingake karo basa T-55. Miturut sawetara prakiraan, mobilitas tank tambah 40%, lan pangayoman saka bathuk awak - dening 3 kaping. Kajaba iku, ana pangurangan nyata ing biaya karya. Nginstal menara T-55 ing sasis T-64 mesthine biaya kurang seprapat tinimbang nginstal mesin anyar lan unit liyane ing sasis T-55.



Nanging, kuwalitas positif saka project T-64-55 diiringi sawetara cacat tartamtu. Kapisan iku perlu kanggo golek nggunakake turrets T-64 lan T-55 chassis sing tetep sawise modernisasi. Yen ana pesenan kanggo BMP-55 utawa BM-125-64, iki ora bakal dadi masalah, nanging peralatan kasebut uga kudu disedhiyakake ing pasar. Yen ora, Ukrainia Enterprises risked ndarbeni unclaimed produk sing njupuk munggah spasi ing warehouses lan panyimpenan. Kajaba iku, saliyane kanggo kaluwihan saka T-64-55, dipun warisaken pesawat kabèh saka masalah gawan ing loro tank basa. Pungkasan, senadyan keamanan tambah, daya tembak saka mesin nganyari tetep ing tingkat saka T-55 outdated.

Akibaté, tank T-64-55 tenan bisa dadi kapentingan kanggo sawetara panuku manca sing kudu upgrade armada kendaraan wojo lungse. Sawetara negara manca isih ngoperasikake tank T-55, lan sawetara bisa uga dadi klien KhBTRZ. Nanging, proyek anyar sing menarik ngalami masalah birokrasi. Para pangembang ora duwe kesempatan kanggo ngiklanake proyek kasebut lan promosi ing pasar internasional, amarga kabeh upaya wis dibuwang. Akibaté, akeh T-55 isih tetep ana ing negara manca sing mbutuhake modernisasi, lan T-64 sing ora diklaim terus nganggur ing pangkalan panyimpenan Ukrainia.





Miturut situs web:
http://otvaga2004.ru/
http://alternathistory.org.ua/
http://andrei-bt.livejournal.com/
http://btvt.narod.ru/
http://vestnik-rm.ru/


Pengarang:
Foto sing digunakake:
http://otvaga2004.ru/
91 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tukang gawe
    tukang gawe 27 april 2015 06:04
    + 19
    Sayange yen proyek kasebut ora bisa ditindakake, dheweke bakal ngethok kabeh tanke, saiki dheweke bakal ngaco menara saka T-64 menyang truk kanggo ATO, kaya ing mantan Libya.
    1. Malkor
      Malkor 27 april 2015 08:54
      + 30
      Iki mung soko: kaya aku ngerti, kanggo modernize T55, kabeh T64 disassembled menyang turret lan awak - hibrida T64-55 didol luwih murah tinimbang T64, nanging luwih larang tinimbang T55. Lan kasunyatan sing tank T64 ilang karo ciri temenan luwih saka T64-55 dianggep normal dening Ukrainians. Saiki iku bisnis!
      1. abrakadabre
        abrakadabre 27 april 2015 09:34
        +8
        Mekaten. Ing skema rumit kanggo narik suckers ing tank, panuku sing ati-ati tansah wedi yen dheweke pengin nglairake dheweke.
        Ing kasus iki, ora ana rasa wedi, nanging kapercayan konkrit sing dikuatake ing pegatan kanggo nenek.
        1. MoOH
          MoOH 27 april 2015 12:50
          +5
          Utawa mungkin kabeh luwih gampang? Sadurunge perang, crests stubbornly nyoba kanggo ngedol ewu sewidak papat saka panyimpenan kanggo paling sawetara dhuwit. Lan panjaluk kasebut minimal amarga reputasi dheweke dadi-dadi. Mula, wong-wong mau duwe pilihan kanggo ngedol barang-barang basi kanggo wong miskin.
          1. Aqela
            Aqela 28 april 2015 01:12
            +3
            Aha! Karya cerdik saka "pembuat tank" Ukraina modern: "Ing ndhuwur saka jas bapakku, sing ngisor saka kaftan simbahku, lan lapisan saka selendang mbahku!" sedulur wassat
            Ing wektu sing padha, ana yakin manawa desainer tank sing paling berpengalaman, sawise nyoba atusan model eksperimen sing beda-beda, njupuk pengalaman ora mung ing Perang Donya II, nanging uga akeh konflik lokal lan tes militer. ora tau mikir babagan "kastil" ing tingkat "ganti telung kanggo topi." .. lol belay
            Logika "manajer efektif", nanging ... wong bodho Nyuwun negatif
            Soko kaya iki! hi prajurit
        2. prasaja_rgb
          prasaja_rgb 27 april 2015 14:56
          +4
          wesi!!!
          Minangka salah siji film misuwur ngandika:
          -Ho-ho.
          - Ora ho-ho, nanging OH-GO-GO!!!
      2. prasaja_rgb
        prasaja_rgb 27 april 2015 15:02
        +3
        Lan tinimbang mesin 5tdf, ketel uap. ngguyu
        Kanggo mesthekake lampahing, supaya bisa ngomong, lan memori sajarah.
        Aku kelingan KhBTZ nglacak leluhure menyang bangunan lokomotif. ya
        1. Aqela
          Aqela 28 april 2015 01:19
          +4
          ya. Iku uga "mabut" kanggo tamparan mesin jet decommissioned saka MiG-21 lan boosters bubuk saka wong-wong mau ing sisih! apik ya basa
          Bdyyyyyyyyyy! Lan kabeh diwiwiti aaaaaaaaaaaaaaaa!!! sedulur lol wassat
          Lan ing mburi menara ing "kompartemen mesin" - mortir 82-mm !!! belay
          Lan ing sisih pinggir, ing ndhuwur "mesin nyata bertenaga minyak tanah" - pager wattle saka brushwood Galician sing dipercaya, minangka "layar anti-kumulatif" !!! WOW !!! sedulur
          Iki pinten peralatan decommissioned lan suku cadang basi bisa dilebokake ing sirkulasi saka gudang? sedulur Ngimpi saka ensign-manager gudang! lol
          1. prasaja_rgb
            prasaja_rgb 28 april 2015 02:46
            +2
            Kutipan saka Aqela
            Ya. Liyane "mabuto" ing sisih ...

            Aku setuju penerbangan pikirane !!!
            Aku njupuk sadurunge hi sampeyan topi
      3. Alekseev
        Alekseev 27 april 2015 16:10
        +7
        Kutipan saka Malkor
        ukry_ iki dianggep normal. Saiki iku bisnis!

        Disambungake kanggo modernisasi lawas (menara T-55) lan ora ana gunane (sasis T-64)
        Apa sampeyan mikir dheweke (Kharkov modernists) ora ngerti iki? nglirik
        Padha ngerti kabeh ... Nanging dhuwit diparengake kanggo karya, lan hulls lawas lan menara durung rampung mati ing warehouses lan dhasar.
        Contone, mesin V-55 utawa V-46, sing luwih kuat lan meh asli saka 84, ora diprodhuksi ing alun-alun. nanging sing loro-stroke, sanajan ora cukup apik, etc.
      4. Aqela
        Aqela 28 april 2015 01:04
        +2
        Iku misale jek sing Ukraina wis keluwihan mesin kanggo T-64. Aku bakal njupuk kebebasan kanggo ngelingake wong-wong mau amarga ana masalah karo mesin lan sasis T-64 saka Ukraina, mula dheweke nyoba ora ngirim menyang endi wae (ora kaya T55, T-62, T-72, lan T-80 - njaluk wong metu carane akeh padha ing GDR!). Déné amarga saka linuwih dhuwur lan rasio rega / kualitas apik saka T-54 / T-55, T-XNUMX / T-XNUMX didol ing saindhenging donya ing jumlah ora frail.
        Ing cendhak, konsep aneh metu - "sirah" apik, nanging kanthi lemah, miturut standar saiki, meriam lan tanpa nganyari sistem ngarahake, dadi ora bisa dipercaya, nanging "ass.pu sarwa" ... aran
        Biasane kaya "penipuan bablos" ... keprungu
        Nyoba kanggo nginstal meriam anyar modern lan sistem penampakan anyar ing T-55, kaya aku ngerti, iku cukup larang, lan iku angel kanggo "nyorong", diwenehi tata kandhel lan katon saka dawa lengkap. pitakonan: "Apa sing kudu dilakoni karo amunisi 100-mm, warga!" sedulur
      5. papik09
        papik09 28 april 2015 02:50
        +2
        Kutipan saka Malkor
        Iki mung soko: kaya aku ngerti, kanggo modernize T55, kabeh T64 disassembled menyang turret lan awak - hibrida T64-55 didol luwih murah tinimbang T64, nanging luwih larang tinimbang T55. Lan kasunyatan sing tank T64 ilang karo ciri temenan luwih saka T64-55 dianggep normal dening Ukrainians. Saiki iku bisnis!

        Bener.
  2. blizart
    blizart 27 april 2015 06:05
    +6
    Pembuat kapal Inggris, sawise owah-owahan sing ora kaetung saka "kucing" Laksamana Fisher, ujar: "Luwih becik nyelehake kapal anyar tinimbang nggawe maneh sing lawas." Sejatine, mati "Khud" minangka gambaran sing paling jelas babagan nasibe "perubahan"
    1. Perse.
      Perse. 27 april 2015 07:16
      + 10
      Kabeh "kucing" saka Admiral Fisher, kapal pisanan masalah, gawe maneh utawa ora. Desain kapal sukses ora bakal rusak dening rework apik, utamané nalika ngirit wektu lan dhuwit, lan, malah luwih, nalika ora ana pilihan liyane. Meh kabeh operator pesawat sing mlebu ing Perang Donya II diowahi saka dreadnoughts utawa battlecruisers, iku angel kanggo ngomong yen Kaga Jepang saka Akagi utawa Saratoga Amérika minangka kapal sing ora sukses ing kene, lan kudu diakoni yen konversi kasebut logis lan bener. . Kapal perang Italia saka jinis "Giulio Cesare" ngalami modernisasi, sing, nyatane, konversi saka dreadnoughts lawas menyang kapal perang modern. Sajrone Perang Donya II, kapal sipil diowahi dadi operator pesawat pengiring lan pengawal. Kabeh bedhil poto-propelled Jerman, nyatane, owah-owahan, nggunakake chassis tank, akeh bedhil poto-propelled Jerman iki sukses banget. Israel, wong lanang ora bodho, diowahi dijupuk T-54 / T-55 lan outdated British "Centurions" menyang heavy armored personel operator, lan sampeyan ora bisa ngomong sing bodho. Kita duwe saham T-72 lawas sing uga bisa diowahi dadi BMPT utawa operator personel lapis baja abot. Alteration of alteration - perselisihan. Dene kasus nyabrang menara T-55 karo lambung T-64 ... Jujur, mesthi ana akal yen akeh lambung sing ora ana menara, nanging ana menara. Yen ora, aku arep kanggo muter pranks sing menara T-55 kiwa tanpa hulls kudu ditempelake ing menara T-64 kiwa tanpa menara. Sing terakhir bakal luwih logis, amarga awak T-64 cocok kanggo konversi apik dadi kendaraan tempur infanteri abot.
      1. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 27 april 2015 12:56
        +2
        Kutipan saka Perse.
        Meh kabeh operator pesawat sing mlebu Perang Dunia II minangka konversi saka dreadnoughts utawa battlecruisers

        Enooo... nggih, mboten meh kabeh, lan AB naval normal pisanan yaiku owah-owahan saka LK utawa LKR. Bangunan khusus AB wis luwih maju.

        IJN nduweni "Akagi" lan "Kaga" saka owah-owahan. "Soryu", "Hiryu", "Shokaku", "Zuikaku" lan "Ryujo" - bangunan khusus (nanging banjur seri mantan liners lan transports hydro-air lan malah superLKs ngiring).

        USN saka owah-owahan - "Sarah" lan "Lex". "Ranger", "Big E", "Yorktown", "Tawon", "Hornet" - bangunan khusus (nanging banjur seri saka mantan cruisers ngiring).
        1. Perse.
          Perse. 27 april 2015 13:25
          +2
          Kutipan: Alexey R.A.
          Enooo ... ya, ora meh kabeh, nanging AB angkatan laut normal pisanan yaiku owah-owahan saka LK utawa LKR. Bangunan khusus AB wis luwih maju.
          Ya, aku ora terus-terusan ing tuduhan kasebut, kita ngomong babagan owah-owahan, kaya ngono. Nanging, yen kita njupuk Inggris, banjur metu saka pitu operator pesawat pra-perang, iku mung loro bangunan khusus - Hermes lan Ark Royal, iku dadi metu - meh kabeh. Yen sampeyan "sandhung" luwih, banjur Prancis mung duwe "Béarn", diowahi saka superdreadnought sing durung rampung saka jinis "Normandie", yaiku, umume ana "kabeh" ing kene. Nanging, matur nuwun kanggo tambahan.
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 27 april 2015 13:56
            +4
            Kutipan saka Perse.
            Nanging, yen kita njupuk Inggris, banjur metu saka pitu operator pesawat pra-perang, iku mung loro bangunan khusus - Hermes lan Ark Royal, iku dadi - meh kabeh.

            Ya bener, aku lali babagan RN.
            Nanging pangéran padha ngaco. Wong-wong mau kanthi aktif nyingkirake "gajah putih Fischer" lan kepengin AB "supaya bisa" nganti meh kabeh ton kontraktual:
            Artikel VII saka Prajanjian Washington ngidini Inggris duwe operator pesawat. kanthi total pamindahan 135 ewu ton. Ing dasawarsa sabanjure, Furies diowahi saka battlecruiser, dilebokake minangka kapal perang lan rampung minangka kapal induk pesawat, Eagle, lan kapal pisanan saka konstruksi khusus, Hermes, mlebu layanan. The battlecruisers pungkasan saka jinis padha kanggo Furies padha dibangun maneh minangka operator pesawat, Koreydzhes lan Glories. Mangkono, ing awal 30s, armada Inggris wis enem kapal kelas iki kanthi total pamindahan watara 115 ewu ton.

            Dadi ternyata limes mung 20 kt ing AB kapindho bangunan khusus. Mula, para pangéran padha mutusaké ora kesusu manèh.

            Lan Prancis iku ... armada sing ora. eseman
      2. Alexander 72
        Alexander 72 27 april 2015 18:54
        +6
        Kapal perang "Giulio Cesare" sawise modernisasi meh ora bisa disebut kapal sukses. Cukup kanggo kelingan sing mantan 320-inch bosen kanggo kaliber 12 mm menehi buyar monstrous saka salvos ing kadohan diperlokaké dawa. Lan kapal-kapal iki uga duwe geter lambung sing kuwat banget ing kacepetan lengkap, meh kaya Panzerschiff Jerman saka jinis Deutschland. Amerika "Lady Sarah" ("Saratoga") lan "Lady Lex" ("Lexington") wis radius ngowahi gedhe banget - i.e. ora maneuverability dipun warisaken saka battlecruisers durung rampung. "Akagi" lan "Kaga" ora liwat siji, nanging kabèh siklus upgrade lan owah-owahan, biaya kang padha karo biaya mbangun kapal anyar. Kapal-kapal kasebut nduweni kekurangan sing signifikan, nanging karakteristik umume operator pesawat saka 20-30s - Maksudku irung "mbukak", sing "udan". Umumé, kabeh "modernisasi lan owah-owahan kapal sing durung rampung ing jaman Perang Donya I minangka keputusan sing dipeksa, sing bisa nylametake kapal sing durung rampung sing bakal rusak amarga "dikirim menyang pin lan jarum" utawa nggawa tuwa kanthi cepet. kapal luwih utawa kurang nganti tingkat syarat modern, utamané karo ban ing construction saka anyar.
        Minangka kanggo Ukrainia iki "Miracle Tank", sikap menyang iku bisa ditulis ing siji frase - "ora iwak utawa daging." Aku ora bisa mbayangno yen ana wong sing bisa kepengin lan entuk shushpanzer iki kanthi jumlah sing signifikan. Kajaba kanggo koleksi pribadi, minangka penasaran wojo saka nilai meh antik. Nanging, uga negara ing ngendi hibrida ula lan landak iki lair.
        Aku duwe pakurmatan.
        1. Perse.
          Perse. 27 april 2015 22:58
          +1
          Kutipan: Alexander72
          Cukup kanggo kelingan sing mantan 320-inch bosen kanggo kaliber 12 mm menehi buyar monstrous saka salvos ing kadohan diperlokaké dawa.
          Yen kita pirembagan bab "dispersi monstrous", banjur iki, luwih, nuduhake bedhil 381 mm anyar saka perusahaan Ansaldo (kanggo Littorio lan Impero) lan OTO (kanggo Vittorio Veneto lan Roma). dipeksa kanggo watesan (kisaran maksimum sing diduweni dening projectile dhuwur-mbledhos 381 kg ing lapangan latihan Kottrau, 824 meter. Rega kanggo cathetan dubious iki (ing panjalukan saka customer) tambah sawur lan suda barel survivability. ing kene saya tambah akeh amarga kualitas cangkang sing kurang, kanthi produksi reged (pisanan, watesan toleransi massa). Cai Duilio" saka "Andrea Doria". Kapal perang kasebut asline duwe bedhil saka perusahaan Inggris "Armstrong" (48269 mm kanthi dawa laras 305 kaliber), sing dibedakake kanthi balistik sing kuat lan akurasi sing apik. Watesan safety barel nggawe bisa nglairake nganti 46 mm tanpa kompromi kualitase. Kecepatan moncong tong 320 mm ya iku luwih murah tinimbang ing 320 mm (waja-tindik 305 mm wis 320 m / s mungsuh 800 m / s kanggo 840 mm, lan kanggo dhuwur-mbledhos 305 mungsuh 830, mungguh). Tambah ing jarak tembak utamane amarga kenaikan sudut panuntun vertikal (kanggo pasangan kapal perang pisanan nganti + 840 derajat, kanggo kaloro nganti + 27), kanthi alami, bobot cangkang mundhak, lan, kanthi mangkono , bobot saka salvo saka kaliber utama. Yen ora, apa wae sing sampeyan pikirake, Giulio Cesare sing dimodernisasi luwih apik tinimbang sing ora dimodernisasi, lan nalika dadi Novorossiysk, ternyata luwih kuwat tinimbang Sevastopol kita, nyatane, kanca sejarahe. Kanggo nggawe maneh (utawa modernisasi) soko utawa ora iku prakara wayahe sajarah, kemungkinan ekonomi lan teknis. Asil, saka potensi gawan saka teknologi lan bakat saka "modernists".
          1. Aqela
            Aqela 28 april 2015 01:25
            +2
            Thanks kanggo diskusi menarik! tresna
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 april 2015 12:47
      +2
      Kutipan saka blizart
      Pembuat kapal Inggris, sawise owah-owahan sing ora kaetung saka "kucing" Laksamana Fisher, ujar: "Luwih becik nyelehake kapal anyar tinimbang nggawe maneh sing lawas."

      Sehat lan rejeki sing apik... eseman
      Epik iki kanthi "Perestroika" lan "Alterasi" minangka asil saka siji dokumen sing ditandatangani ing Washington ing taun 1922. Amarga dheweke, LCR lawas kudu bola-bali dikirim menyang galangan kapal - pisanan amarga ora ana kapal anyar sajrone 15 taun sabanjure, lan banjur amarga kahanan ing Eropa saya suwe saya suwe. anyar "KGV" sadurungé Armada ora bakal nampa 1940.
      Kutipan saka blizart
      Sejatine, mati "Khud" minangka gambaran sing paling jelas babagan nasibe "perubahan"

      Bener, pati "Khuda" minangka gambar nasib sing paling apik Battlecruiser Inggris ing perang karo kapal perang lengkap. Kepiye carane sampeyan ora nganyarke LCR - nanging isih bakal tetep kapal penjelajah.
      Delengen, wong Jepang uga modernisasi lan modernisasi papat "Kongo" - lan malah ganti jeneng dadi LK. Dadi apa? Ing perang banget pisanan karo LC nyata, mungsuh saka Jepang - "SoDak" - kenek Japanese 14 "tahan. Nanging" Kirishima "ora tahan respon saka" Washington ". Nanging, adhine" Hiei "malah 8" saka KRT Amerika wis cukup kanggo gagal.
  3. sims2000
    sims2000 27 april 2015 06:40
    +6
    Sawetara omong kosong ... Artikel kasebut minangka tambahan, nanging pangembangane dadi minus. Omong kosong lengkap!!!! Apa wong sing duwe T-55 lan sing pengin upgrade tank iki ora munggah menyang T-64? Iku luwih gampang kanggo mung tuku T-64, mbusak turret saka T-55 lan nggawe BMP-55 saka tank Mekaten!!!
    1. Mik13
      Mik13 27 april 2015 11:03
      +3
      Kutipan saka: siMS2000
      Sawetara omong kosong ... Artikel kasebut minangka tambahan, nanging pangembangane dadi minus. Omong kosong lengkap!!!! Apa wong sing duwe T-55 lan sing pengin upgrade tank iki ora munggah menyang T-64? Iku luwih gampang kanggo mung tuku T-64, mbusak turret saka T-55 lan nggawe BMP-55 saka tank Mekaten!!!


      Contone, amarga sifat tempur 55 cocog karo wong-wong mau, lan mrikso mesin / pindah mlaku, amarga kuna nemen saka shaitan-arba, wis angel. Nanging senjata isih duwe sumber daya, ana akeh cangkang ing gudang, suku cadang ...

      Lan ing kene - modernisasi sing murah, lan tanker ora perlu dilatih maneh, gaman sing padha - tegese layanan RAV (utawa apa wae sing diduweni pelanggan) bisa uga ora ngganggu. Stok amunisi ing gudang tetep relevan, lsp. Ana akeh titik positif.

      Ya, iki kanggo negara-negara ing jagad katelu ...
      1. Moose
        Moose 27 april 2015 11:28
        +5
        Lan ing kene - modernisasi murah, lan tanker ora perlu dilatih maneh,

        ya wis. Iku mung 5TDF, siji karo lenga. Ana masalah banget penting karo operasi ing SA, kang, ing kasunyatan, mimpin kanggo kahanan absurd nalika 3 jinis tank utama ing layanan. Dadi kudu nglatih maneh, lan nglatih maneh khusus.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. bolat19640303
          bolat19640303 27 april 2015 12:24
          +4
          ya wis. Iku mung 5TDF, siji karo lenga. Ana masalah banget penting karo operasi ing SA, kang, ing kasunyatan, mimpin kanggo kahanan absurd nalika 3 jinis tank utama ing layanan. Dadi sampeyan kudu nglatih maneh, lan khusus nglatih maneh. [/ Quote]

          Ing SA, sopir sing ora sopan mung gampang overheated mesin, kanthi akibat. Ing ngendi mesthine ngirim hibrida, sistem pendinginan ejeksi 5TDF ora bakal bisa ditindakake. Negara operasi T-55 ora sugih, lan ora serius kanggo ngetung kasunyatan sing bakal nanggung biaya tambahan kanggo njaga pangkalan anyar. Kajaba iku, kualitas tempur bakal tetep ora owah (KUV lawas saka T-55, ora malah saka T-64).
          1. Mik13
            Mik13 27 april 2015 15:34
            +3
            Kutipan saka: bolat19640303
            Ing ngendi mesthine ngirim hibrida, sistem pendinginan ejeksi 5TDF ora bakal bisa ditindakake. Negara operasi T-55 ora sugih, lan ora serius kanggo ngetung kasunyatan sing bakal nanggung biaya tambahan kanggo njaga basis anyar. Kajaba iku, kualitas tempur bakal tetep ora owah (KUV lawas saka T-55, ora malah saka T-64).


            Ya, dheweke kepengin entuk dhuwit, lan ora nindakake kabecikan marang wong Afrika. Ora ana tank liyane ing Ukraina. Apa sing diduweni yaiku sing didol.

            Mbok menawa dijupuk saka kethokan, iku luwih gampang kanggo mulihake mung engine karo transmisi saka kanggo ngumpulake Komplek senjata maneh. Iki 64s isih glethakaken watara kaya sampah ing fasilitas repair tank Kharkov.

            Lan banjur - yen sumber mlaku biasane migunakaken luwih cepet saka senjata. Bisa uga ana kahanan nalika menara isih urip, lan ora ana gunane malah ndandani sasis lan mesin.
            Cetha yen pribumi luwih prasaja, nanging ora ana 55 ing Ukraina. Lan ana 64s.
          2. Moose
            Moose 28 april 2015 06:26
            0
            Ing ngendi mesthine ngirim hibrida, sistem pendinginan ejeksi 5TDF ora bakal bisa ditindakake.

            Ora mung. Ing kana, persiyapan sing rada rumit dibutuhake amarga skema rong batang.
        3. Aqela
          Aqela 28 april 2015 01:30
          0
          Persis! Sampah iki bakal metu: menara karo meriam kanggo tanker saka "negara-negara donya katelu" cukup diakses lan dingerteni, nanging pindah mlaku karo engine - "peteng neraka"! am
          Ing kana, karo sekolah menengah Soviet, sanajan kadhangkala "rata-rata" pendidikan, mesin padha ngaco munggah bebarengan, lan malah "ing katelu" - bakal terus-terusan "disel tiba" ... sedulur ngguyu
      2. sims2000
        sims2000 27 april 2015 18:35
        +1
        Napa dheweke butuh tank? Tayota karo DShK cukup kanggo negara kasebut.
    2. planetil18
      planetil18 27 april 2015 13:22
      +5
      Kutipan saka: siMS2000
      Artikel plus
      Aku uga sijine plus, lan tak wedi. Dumadakan teka ing pikiran kita kanggo nggawe T-72-55.
      Senajan, mobil T-54-55 unpretentious lan akeh wis nambah ing warehouses ing distrik ing tlatah Federasi Rusia. Sijine, lan ekspor menyang negara miskin kanthi pilihan.
    3. Patton5
      Patton5 27 april 2015 21:05
      +3
      sawetara jenis omong kosong ... Artikel punika plus, nanging pembangunan punika minus. Omong kosong lengkap!!!! Apa wong sing duwe T-55 lan sing pengin upgrade tank iki ora munggah menyang T-64? Iku luwih gampang kanggo mung tuku T-64, mbusak turret saka T-55 lan nggawe BMP-55 saka tank Mekaten!!!
      Miturut cara, tanduran Omsk uga nyoba nyabrang ula lan landak, lan kanthi asil sing padha ....
  4. D-Master
    D-Master 27 april 2015 06:40
    + 11
    Kanggo Ukraina (kita mbuwang empedu lan moyoki ing jawaban, kita mung ninggalake logika lan analisis nyata) solusi kasebut bisa uga menarik, ngidini kanggo ngatasi sawetara masalah sekaligus. 1. Panggunaan sasis kasedhiya. 2 Panganggone saham gedhe saka T-55s ing cadangan. 3 Tank sing diasilake bisa dianggep minangka tank dhukungan lan cukup cocog kanggo terobosan sing jero lan cepet ing mburi garis mungsuh amarga bobote suda lan daya dhuwur saben 1 ton kira-kira 21 hp. lan cadangan daya wujud kanggo tank - 600 km. Umumé, solusi (saka sudut pandang engineering) cukup cocok, ngijini sampeyan kanggo njaluk mobil menarik banget. Kita kudu ora lali sing sekolah Kharkov iku salah siji saka sekolah tank anjog saka USSR lan Kharkov tansah kutha saestu Russian - ora gerah saka "Svidomism" karo sekolah engineering banget dikembangaké. IMHO alamiah.
    1. planetil18
      planetil18 27 april 2015 13:10
      0
      Aku bakal nambah sing malah sawise losses ing ATO, Ukraina bisa kurban akeh pindah mlaku saka T-64. Aku ora bakal ngirim gambar amarga ana akeh ing situs.
    2. Komentar wis dibusak.
  5. ing-5
    ing-5 27 april 2015 06:44
    + 10
    Pranyata modernisasi ngelawan. Biasane, nalika arep nganyarke tank lawas (pesawat, kapal), emphasis kanggo nambah firepower - ing tembung liyane, padha sijine bedhil luwih kuat. Ing kene, meriam 125mm sing apik diijolke karo 100mm sing sengaja kurang kuat, sing, minangka bedhil tank, dadi lungse 50 taun kepungkur.
    1. D-Master
      D-Master 27 april 2015 06:56
      +9
      Colleague - kepiye sampeyan cocog karo 125 mm menyang menara T-55? Lan menara cocok banget - iku praktis "beton bertulang". Iku angel banget kanggo nembus malah karo bedhil 125 mm. Ing sisih liya, hibrida sing diasilake luwih apik tinimbang basis T-55. Sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti. Ora ana sing bakal njupuk tank iki ing layanan - dheweke bakal modernisasi kanggo negara-negara Afrika lan bisa uga Asia. Sing logis banget lan bakal ngidini tanduran bisa diisi nganti pirang-pirang taun. Solusi kasebut menarik banget lan aku bakal ujar - arang banget ora pati penting.
      1. AlNikolaich
        AlNikolaich 27 april 2015 07:18
        +7
        Umumé, aku siap setuju karo sampeyan, nanging ... Kabeh padha, tank wis outdated. absen
        loader otomatis, lokasi stowage amunisi ing volume padha karo kru, banget
        "apik" mesin diesel loro-stroke, sing bisa digunakake ing kondisi dhukungan teknis pabrik,
        apa sing bisa kita ucapake babagan wong Afrika ... Siji-sijine yaiku massa kurang lan mobilitas luwih apik.
        IMHO, iku luwih apik kanggo upgrade lan ngedol T-64.
      2. ing-5
        ing-5 27 april 2015 07:39
        +7
        Kutipan: D-Master
        Colleague - kepiye sampeyan cocog karo 125 mm menyang menara T-55? Lan menara cocok banget - iku praktis "beton bertulang". Iku angel banget kanggo nembus malah karo bedhil 125 mm. Ing sisih liya, hibrida sing diasilake luwih apik tinimbang basis T-55. Sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti. Ora ana sing bakal njupuk tank iki ing layanan - dheweke bakal modernisasi kanggo negara-negara Afrika lan bisa uga Asia. Sing logis banget lan bakal ngidini tanduran bisa diisi nganti pirang-pirang taun. Solusi kasebut menarik banget lan aku bakal ujar - arang banget ora pati penting.

        Apa aku ngomong babagan adopsi tank iki kanggo layanan? Aku maca artikel kasebut kanthi ati-ati, aku malah maca sadurunge saka sumber liyane (umpamane, situs web Chobitka), ora ana sing butuh modernisasi iki sanajan ing Afrika. ora nambah firepower saka tank, lan iki prioritas kanggo tank. Sijine dhewe ing panggonan sawetara umum Afrika sing duwe tank T-55 kasedhiya lan mikir bab apa iku worth ngganti awak saka tank yen ora njupuk luwih lan luwih irit saka iki.
      3. abrakadabre
        abrakadabre 27 april 2015 09:12
        +4
        Sampeyan maca artikel kasebut kanthi teliti. Ora ana sing bakal njupuk tank iki ing layanan - dheweke bakal modernisasi kanggo negara-negara Afrika lan bisa uga Asia. Sing logis banget lan bakal ngidini tanduran bisa diisi nganti pirang-pirang taun.
        Saka sudut pandang tanduran Kharkov, kabeh logis kanggo kesempurnaan.
        Pitakonan utama yaiku apa logika sihir kasebut ing tank saka sudut pandang pelanggan potensial.
        1. Aqela
          Aqela 28 april 2015 01:36
          +1
          Divorce kanggo nenek! Apa maneh logika ing kene?
      4. tchoni
        tchoni 27 april 2015 09:13
        +4
        Kutipan: D-Master
        Iku angel banget kanggo nembus malah karo bedhil 125 mm.

        200 mm? angel - Ya, ora pitakonan dear Malah PG-7V lan vlob.
        Kutipan: D-Master
        Ing sisih liya, hibrida sing diasilake luwih apik tinimbang basis T-55.

        Nanging luwih awon tinimbang basis T-64 ....
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Patton5
        Patton5 27 april 2015 14:34
        +7
        Lan menara cocok banget - iku praktis "beton bertulang".
        Ya, dheweke praktis ora bisa dikalahake ...
      7. Aqela
        Aqela 28 april 2015 01:35
        +1
        Lan apa ora sijine menara T-55 ing sasis MTLB utawa, ngomong, PT-76, BMP-1? Miturut logika iki, cukup "solusi teknik"! wassat
    2. abrakadabre
      abrakadabre 27 april 2015 09:09
      + 12
      Malah ing tingkat konsep utama, proyek kanggo modernisasi tank T-55
      Apa modernisasi T-55? Miturut logika iki, yen aku nyelehake kunci saka set Zhiguli ing njero mobil F-1, aku bakal entuk mobil F-1 Zhiguli.
      Miturut nomer / proporsi bagean saka T-64 lan T-55 ing hodgepodge iki, iki ora upgrade saka T-55, nanging downgrade saka T-64.

      Banjur, umpamane:
      - Aku (negara tartamtu) duwe T-55 ing layanan lan ora duwe dhuwit kanggo tuku tank anyar.
      - Aku pengin upgrade murah.

      Kanggo upgrade iki, aku kudu mbayar:
      - biaya T-64
      - biaya reworking siji saka loro tank.
      - tambah biaya kanggo operasi lan pangopènan luwih saka rong model tank, tinimbang siji pisanan.

      Pitakonan: apa sing bakal dadi tabungan?
      Mungkin luwih gampang tuku tank bekas kanthi desain sing luwih anyar.

      Umumé, iku arang banget mangu ing syarat-syarat modernisasi lan ing syarat-syarat tabungan biaya.
      1. MoOH
        MoOH 27 april 2015 13:05
        +2
        Lan yen sampeyan ora pengin ngganti kaliber lan operate loader otomatis capricious? Lan ing wektu sing padha, awak lengkap T-64 ditawakake luwih murah tinimbang unit daya anyar ing T-55?
        1. abrakadabre
          abrakadabre 27 april 2015 15:40
          +2
          Lan ing wektu sing padha, awak lengkap T-64 ditawakake luwih murah tinimbang unit daya anyar ing T-55?
          Lan yen biaya total uga kalebu biaya kanggo njaga ing kondisi apik ing mangsa ngarep? Sing, sawise modifikasi kuwi. Lan apa bab komponen kanggo periode iki, etc.?
  6. inkass_98
    inkass_98 27 april 2015 07:52
    +6
    Kutipan: AlNikolaich
    IMHO, iku luwih apik kanggo upgrade lan ngedol T-64.

    Tembung kunci yaiku ngedol. Lan ing kana, paling ora suket ora tuwuh, ayo padha pindhah menyang kantor liyane kanggo layanan, T-54/55 dudu pembangunan Ruin.
    Ing cendhak, ana gagasan, nanging implementasine saya kalem. Ing kahanan saiki ing Ruin, iki apik, sanajan pangembangan hibrida ditindakake 3 taun kepungkur. Ayo padha nindakake luwih apik karo dolanan kasebut, kabeh wong bakal entuk manfaat, nanging ora ana gawe piala.
    1. ing-5
      ing-5 27 april 2015 08:10
      +5
      Kutipan saka: inkass_98
      Kutipan: AlNikolaich
      IMHO, iku luwih apik kanggo upgrade lan ngedol T-64.

      Tembung kunci yaiku ngedol. Lan ing kana, paling ora suket ora tuwuh, ayo padha pindhah menyang kantor liyane kanggo layanan, T-54/55 dudu pembangunan Ruin.
      Ing cendhak, ana gagasan, nanging implementasine saya kalem. Ing kahanan saiki ing Ruin, iki apik, sanajan pangembangan hibrida ditindakake 3 taun kepungkur. Ayo padha nindakake luwih apik karo dolanan kasebut, kabeh wong bakal entuk manfaat, nanging ora ana gawe piala.

      Bener, sampeyan ngerteni tembung kunci sing didol. Modernisasi iki minangka panemuan sepeda Ukrainia, nalika ana akeh tank sing digawe wiwit jaman Soviet, lan ora ana panggonan kanggo nyelehake, mula dheweke mutusake kanggo ngedol logam kethokan kanthi cara iki. Sanajan bali ing taun 80-an, sawise asil perang ing Afghanistan, Uni nganyarke T-55 menyang tingkat tank modern kanthi nggawe T-55M lan T-55AM. Kendaraan iki bisa didol menyang Afrika lan Asia, utawa tank ana upgrade kanggo tingkat, lan iki Ukrainia prasetya katon luwih kaya gamble saka bisnis serius.
  7. Terminal
    Terminal 27 april 2015 07:56
    +3
    Thanks kanggo penulis kanggo artikel. Bener, kita ngatasi kekurangan tenaga api kanthi ngembangake amunisi anyar (bisa uga luwih gampang nempelake 125 mm menyang menara T-55), nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, kanggo negara-negara Afrika, ing ngendi konfrontasi kasebut ana ing antarane teknologi 50- Ing taun 80-an, modernisasi kasebut bakal ditindakake. Gagasan sing apik asring ana ing sangisore karpet, lan saiki malah ora nganti.
    Pitakonan kanggo penulis: Apa alasan kanggo mungkasi implementasine proyek kasebut?
    1. RBLip
      RBLip 27 april 2015 08:07
      + 11
      Kutipan saka Terminol
      Pitakonan kanggo penulis: Apa alasan kanggo mungkasi implementasine proyek kasebut?

      Aku ora ngerti apa sing bakal dijawab dening penulis, nanging aku curiga manawa "hibrida" iki ora ana gunane kanggo sapa wae.
    2. abrakadabre
      abrakadabre 27 april 2015 09:25
      +4
      Bener, kita ngatasi kekurangan tenaga api kanthi ngembangake amunisi anyar
      Apa sampeyan yakin negara-negara miskin Afrika sing dimaksud?
      endi konfrontasi antarane teknologi 50-80s, modernisasi kuwi bakal metu saka panggonan
      Pitakonan iku regane. Nyatane, tinimbang nganyarke T-55 pelanggan, disaranake tuku T-64 kanthi disarmament tambahan - ijol-ijolan bedhil 125 mm kanggo bedhil 100 mm.
      Ing wektu sing padha, tanduran duwe gesheft saka modernisasi dhewe lan bisa uga pangopènan luwih lanjut.
      Pelanggan duwe tuku tambahan (kanggo dheweke) model tank, owah-owahan utama ing logistik operasi kanggo ngganti sing digunakake, biaya tambahan kanggo mitra dhukungan teknis sing anyar (saka kabodhoan dhewe) sing diwakili dening tanduran Kharkov.
      1. Terminal
        Terminal 27 april 2015 16:21
        +1
        Maksudku UkrProm.
        Ora mungkin negara-negara sing ora sugih bakal miwiti ngrampungake kontrak kasebut. support, uga, kajaba mesthi sampeyan temenan sumber spare parts. bagean.
        Tuku t-64 ... vryatli ing lengkap, njupuk menyang akun sasis isih saka t-55. Aku mikir bakal luwih murah tinimbang t-64, sanajan sapa ngerti ...
    3. planetil18
      planetil18 27 april 2015 13:15
      +2
      Kutipan saka Terminol
      kelet 125 mm menyang menara t-55

      Aku kepengin weruh apa sing bakal mabur luwih adoh: cangkang utawa menara?
      1. Terminal
        Terminal 27 april 2015 16:22
        0
        Aku ora bakal dadi kritis ... iku luwih saka pitakonan teknis saka siji hipotetis.
        1. planetil18
          planetil18 27 april 2015 21:54
          +2
          Kutipan saka Terminol
          Aku ora bakal dadi kritis ... iku luwih saka pitakonan teknis saka siji hipotetis.

          yen ora kanggo akuisisi brisance dening bedhil balistik minangka umur amunisi ing warehouses Ukrainia.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. REZMovec
      REZMovec 27 april 2015 14:54
      +1
      Artikel kasebut ujar manawa tanduran kasebut ora duwe hak mlebu pasar internasional, amarga ana UkrOboronProm utawa liya-liyane. Iku prasaja - padha ora menehi "mundur" utawa kurban sethitik.
      1. Terminal
        Terminal 27 april 2015 16:22
        +1
        Apa iki spekulasi utawa kasunyatan?
        "Pengembang ora duwe kesempatan kanggo ngiklanake proyeke lan promosi ing pasar internasional, minangka asil kabeh upaya wis boroske "...
  8. Evilillion
    Evilillion 27 april 2015 08:09
    +4
    Kita njupuk sasis sudhut mlengkung paling rumit lan sijine menara kuna ing. Pitakonan siji, sapa sing bisa nggawe omong kosong kaya ngono?
    1. Moose
      Moose 27 april 2015 11:32
      +3
      Pitakonan siji, sapa sing bisa nggawe omong kosong kaya ngono?

      Licik kita "ora sedulur."
  9. 3 asep
    3 asep 27 april 2015 08:25
    +5
    Murni saka sudut pandang pragmatis, artikel kasebut ditambah +++++, murni saka sudut pandang praktis, aku ora spesialis lan ora bakal pinter. Saka sudut pandang manungsa, sayang. yen negara kuwi ambruk lan kabeh industri sawise partisi ora bisa mindhah kanthi mandiri. Saka sudut pandang patriotik, aku seneng yen kabeh wis liwati. Lan industri mobil Soviet kita nglawan DPR lan LPR, lan dudu sing anyar lan luwih sampurna. Ya, mbok menawa ora suwe wit pangembangan tank negara UkroAriev bakal katon ing tank, dheweke ora nuntut. Yen ora, nyanyian ing wiwitan perang wis lara. hi
    1. abrakadabre
      abrakadabre 27 april 2015 09:42
      +4
      Lan industri mobil Soviet kita nglawan DPR lan LPR, lan dudu sing anyar lan luwih sampurna.
      Sampeyan salah persis ngelawan. Matur nuwun Gusti sing soko anyar lan orasampurna, lan ora Soviet "industri otomatis". Yen "industri mobil" sing padha ing 80-85s perang kaya ngono, yen ora jam, mesthine dina Novorossia bakal cepet banget.
      Inggih, mbokmenawa rauh wit pembangunan tank negara UkroAriev bakal katon ing tank.
      Aku ora ngerti babagan wit kendaraan lapis baja, nanging kemungkinan wit kasebut bakal katon ing desain kendaraan lapis baja Ukrainia iki. Ing wangun bar, balok, tameng hinged saka sleepers. Utawa liyane ...
      1. 3 asep
        3 asep 27 april 2015 12:07
        +1
        abrakadabre SU Aku ora ngerti bab wit kendaraan wojo, nanging banget kamungkinan sing wit bakal rauh katon ing desain banget saka kendaraan wojo Ukrainia iki. Ing wangun bar, balok, tameng hinged saka sleepers. Utawa liyane.. Matur nuwun, mesem. ngguyu
      2. Aqela
        Aqela 28 april 2015 01:41
        +1
        Inggih, inggih. Taun 1968 minangka gambaran sing apik babagan iki.
  10. tchoni
    tchoni 27 april 2015 09:05
    +5
    Dadi "hibrida" saka rong tank, T-64-55 sing diusulake mesthine meh padha karo T-55 lan T-64 saka segi karakteristik. Mobilitas kendaraan ana ing tingkat T-64, lan kualitas tempur ing tingkat T-55.
    Ing crests sandi pungkasanipun pindhah. Cara liya kanggo nerangake manawa kanggo entuk siji tank sing ora cocog, dheweke ngrusak 1 tank sing cocog (lan mesin T-64, sanajan ketinggalan jaman, cukup cocog karo syarat SLA lan babagan perlindungan sing luwih dhuwur tinimbang T-55). + 1 tank cilik taun (T-55 sanajan ajur, nanging minangka pemblokiran utawa bedhil self-propelled ersatz cukup panjelasan) Panjelasan sing dakdeleng ing umum yaiku 2:
    1) Pangéran ireng nglarang duwe tentara modern.
    2) Tingkat pendidikan lan industri ora ngidini njaga kompleks robotik menara T-64 sing rada rumit (SUO, AZ, lsp.)
    Paling kamungkinan ana loro alasan.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 27 april 2015 09:45
      +4
      Panjelasan sing dakdeleng ing umum yaiku 2:
      Sawise kabeh, aku ndeleng paling ora siji liyane:
      3) Kanggo dilute customer miskin kanggo expenses amba, loro ing wektu lan ing mangsa, wis mimpin liwat kuping karo mestine modernisasi kanggo mestine sethitik dhuwit. Lan ngganti ndhuwur, karo soko dubious, nanging temenan luwih larang. Manajemen efektif jaman kapitalisme liar ing tumindak.
      1. kosmos111
        kosmos111 27 april 2015 10:17
        +3
        Menara sing dirilis saka tank T-64 kanthi gaman bisa diowahi miturut proyek BM-125-64. Asil kasebut minangka modul tempur otomatis sing cocog kanggo digunakake ing pambangunan wilayah sing dikubengi utawa pertahanan antiamfibi pesisir.


        apa sing ditindakake bangsa-bangsa kanthi sukses, ing Perang Donya II, ing 1944-45 .....
        iku menarik saiki, uk-ry, padha nindakake proyek iki, sak construction, wilayah benteng ing Donbass ???

        "Tembok Atlantik" menara T-V "Panther"


        nangis
        1. tchoni
          tchoni 27 april 2015 11:13
          +3
          Kabeh wis jelas karo Nazi. Produksi menara rada luwih dhisik tinimbang produksi sasis - iki cadangan kanggo sampeyan .... Nanging ing kene ....
          Yen pindah mlaku normal ... Apa ngirim menara nang endi wae sing cukup modern lan efisien ... lan ngganti karo ersatz?
          Utawa ana keluwihan walkers ing Hohland? Banjur pitakonan babagan panggunaan menara ora jelas ...
          Iku bakal dingerteni yen, ngomong, produksi undercarriage diadegaké, lan turret diprodhuksi, uga, ayo ngomong ing Rusia ... Konflik, kabeh sing, pangiriman mandegake lan minangka cara metu kita sijine apa . .. Ing perang, padha nyurung patang puluh lima padha kanggo 34ku .....
          Iki kesimpulane..
          1. MoOH
            MoOH 27 april 2015 13:15
            +2
            Dheweke dhewe nulis babagan kompleks robot menara kasebut. Saiki elinga yen tank iku kanggo wong Papua. 5TDF uga ora cocok banget kanggo Papuans, nanging crests ora weruh 72s ekstra nglirik
            1. tchoni
              tchoni 27 april 2015 14:44
              +2
              Kutipan saka MooH
              nanging crests ora weruh 72s ekstra

              Yagene padha nandhang sangsara? kapitalisasi ing T-55 lan adol ... Paling awon, ganti mesin (menyang komersial) (paling ora), transmisi lan angsa (iki wis apik lan pamer, nanging nyenengake) lan nambah 3 pasang wengi. kaca mata sesanti tanpa iluminasi kanggo kit lan adol ..
              Nanging ketoke iki angel kanggo tanduran Kharkov.
              1. MoOH
                MoOH 27 april 2015 16:02
                +2
                Ing Hochland, kajaba tdfs, mesin tank ora diprodhuksi. Pesen Muscovites supaya mesin utawa spare parts kanggo ibukutha menehi zapadlo. Biaya MTU luwih akeh tinimbang perakitan T-64 sing mentas didandani. Mulane, ana logika tartamtu. Liyane bab iku logika nakal lan ketoke malah Papuans temen maujud sing kroilovo ndadékaké kanggo popadalov lan ora miwiti kanggo tuku hibrida iki.
                1. tchoni
                  tchoni 27 april 2015 16:15
                  +2
                  Nah, kenapa kita butuh tank? KRAZ padha elinga ngempalaken mesin kanggo 500 hp.
                  Kutipan saka MooH
                  Mulane, ana logika tartamtu. Liyane bab iku logika nakal lan ketoke malah Papuans mangertos yen kroilovo ndadékaké kanggo popadalov lan ora miwiti kanggo tuku hibrida iki.

                  Ya, iki minangka jinis logika sing salah ... walker 64-ki ora luwih gampang tinimbang menara ...
                  1. MoOH
                    MoOH 27 april 2015 17:42
                    0
                    Aku ora ngerti babagan produksi motor KRAZ, aku nganggep manawa ana sawetara nuansa ing instalasi lan operasi. Kenapa tank? Dadi syarat sing beda banget: multi-bahan bakar, meksa, bahan bakar tentara lan pelumas lan pangopènan ...
                    1. tchoni
                      tchoni 28 april 2015 09:19
                      +1
                      Kutipan saka MooH
                      Dadi syarat sing beda banget: multi-bahan bakar, meksa, bahan bakar tentara lan pelumas lan pangopènan ...

                      Akeh Tayots lan Mercedes lan MAN liyane mlaku ing Afrika. Apa masalah karo njupuk mesin Mercedes utawa Mana kanggo setengah ewu pasukan? Paedahe panguwasa iku cukup dhewe. Kabeh bakal luwih modern tinimbang asli
                  2. kosmos111
                    kosmos111 27 april 2015 18:33
                    +1
                    Kutipan saka tchoni

                    Ya, iki minangka jinis logika sing salah ... walker 64-ki ora luwih gampang tinimbang menara ...

                    iku kabeh jawaban ... T-64, padha bisa operate, mung tanpa / teknis kompeten prajurit + ndandani ...
                    kanggo nyabrang sasis T-64 lan menara saka T-55 padha karo, kanggo nyabrang ula lan landak ...

                    nyedhiyakake USSR, menyang Afrika kanggo sedulur-sedulur swarthy kita T54/55, wong Afrika nguwasani dheweke lan nindakake misi tempur sing apik ... sanajan dheweke kalah akeh, lan asring ora rusak ...
                  3. REZMovec
                    REZMovec 27 april 2015 19:52
                    +2
                    Mesin durung tau dirakit ing KrAZ, kanthi memori sampeyan duwe ...
                    1. tchoni
                      tchoni 28 april 2015 09:13
                      0
                      Persis. Wis bungah.
                      Nanging ing kasus apa wae, mesin uga bisa ditemokake ing bourgeoisie ... Apa sing ditindakake ing KRAZ saiki ... Sanajan nganti saiki, YaMZ didorong.
          2. kosmos111
            kosmos111 27 april 2015 19:15
            +1
            Kutipan saka tchoni
            .. Ing perang, padha nyurung murai sing padha ing 34ku .....

            punika foto, ing subyek ... padha nulis sing taun 43rd, bedhil cetha ora 76 mm ((foto langka))

            nangis
            1. Vladkavzaz
              Vladkavzaz 27 april 2015 19:26
              +5
              kosmos111
              Iki diprodhuksi ing seri winates saka tank fighter bersenjata karo bedhil 57 mm T-34-57.
              1. kosmos111
                kosmos111 27 april 2015 19:29
                +2
                Kutipan: vladkavkaz
                tank destroyer bersenjata karo gun 57 mm T-34-57.

                Vladkavzaz
                Sampeyan bener ((foto ora jelas)) nanging katon kaya dheweke sing paling ...
                1. Alexander 72
                  Alexander 72 27 april 2015 20:14
                  +1
                  Fotone ora pati jelas. Nanging misale jek ing foto ana T-34-85 kanthi bedhil D-5T sing diprodhuksi dening pabrik Krasnoye Sormovo. Ana seri tank sing winates banget ing taun 1944, lan tank kasebut diuji ing musim gugur taun 1943. Bener, padha duwe input antena ing sisih tengen awak, karakteristik mung kanggo model iki, lan cupola komandan sing banget pindah maju. Iki ora katon ing foto. Nanging ing kasus apa wae, ora ana bedhil ZiS-57 4-mm ing menara. Gun iki diprodhuksi ing jumlah 30 bêsik lan dipasang ing jumlah winates tank tempur ing 1941 karo conventional "pie" turret lan komandan cupola (kang mung diinstal ing T-34 ing 1943) ora bisa ing. dheweke kanthi definisi. Senapan 45-mm ora dipasang ing T-34, tank iki bersenjata karo bedhil 76,2 mm: rilis awal - karo bedhil L-11 (saka 452 nganti 458 kendaraan tempur kanthi total, miturut macem-macem sumber) utawa F -34 - kabeh tank T liyane -34 nganti dilengkapi maneh karo bedhil tank 85-mm (D-5T ing jumlah winates utawa ZIS-S53 - kabeh kendaraan liyane).
                  Senajan, mbok menawa foto nuduhake modifikasi malah rarer saka tank T-34 karo gun ZiS-57M 4-mm. Ing spring saka 1943, nalika Jeksa Agung bisa ngetokake saka combating nawakke Jerman waja apik lan bedhil poto-propelled (utamané tank abot Tiger), produksi ZIS-4 dibalèkaké. Wis ing Mei, tanduran No. 92, nggunakake backlog 1941, dikirim 5 bedhil, 4 kang ing Juli 1943 dipasang ing tank T-34 karo turret-nut. Sawise tes lapangan, telung tank saka 21 Agustus nganti 5 September 1943 dites ing ngarep, sing marem. Data akurat babagan produksi serial mesin kasebut, uga panggunaan pertempuran, ora kasedhiya.
                  Aku duwe pakurmatan.
                  1. tchoni
                    tchoni 28 april 2015 09:04
                    0
                    miturut foto iki
                    Padha elinga 57-mm bedhil ZIS-2 lan ZIS-4 ing 1943, nalika bedhil 57-mm dadi siji-sijine sistem artileri nguwasani sing bisa nahan tank abot Jerman anyar.
                    Ing Mei 1943, tank T-34 Tank Fighter lan KB Tank Fighter, bersenjata meriam ZIS-57M 4-mm, diadopsi maneh dening tentara Soviet. Gun anyar beda karo ZIS-4 diprodhuksi ing 1941 dening sawetara simplifications ngenalaken ing desain saka F-34 ing 1941-43, yaiku:
                    adhedhasar bahan saka situs http://tank.uw.ru/ artikel "Lali Telung Puluh Sekawan"
                    Babagan 45 ki saka memoar komandan platoon saka brigade tank 166, letnan junior Zhuravlev A.F.
                    "Senapan iki ora diprodhuksi ing Gorky, nanging bedhil anti-tank 45 mm digawe. Moscow dijaluk kanthi ketat babagan rencana kasebut, lan bedhil 34 mm iki dipasang ing sawetara T-45. Mesthi, kurang kuat tinimbang sing diwènèhaké. bedhil telung-inch. pandelengan. Akeh wong lanang nolak tank kuwi, sanajan kita padha nggawe percoyo sing bedhil apik, lan kita bakal njaluk pandelengan "ing titik." Lan, supaya ngomong, gambar. Nanging aku ora yakin babagan gambar kasebut ...
            2. REZMovec
              REZMovec 27 april 2015 19:55
              +1
              Paling kamungkinan gun 57 mm, padha sijine iki ing sawetara T-34s
          3. planetil18
            planetil18 27 april 2015 21:59
            +1
            magpies ing T-34 padha shoved mung ing buku V. Pikul. Lan tank ora digawe saka wesi ketel.
  11. Oleg Ivanovich
    Oleg Ivanovich 27 april 2015 10:19
    +4
    Tahap sabanjure yaiku instalasi menara T-34 (dijupuk saka monumen) ing pangkalan 64.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 27 april 2015 10:27
      +3
      Lan manawa kanggo nelpon kabeh modernisasi T-34
  12. Padang
    Padang 27 april 2015 11:00
    +2
    Ora bakal ana panuku kanggo kerajinan iki. Yen mung APU.
    Saka remnants saka Soviet kepungkur saka warehouses, padha nyoba kanggo mbentuk soko combative lan waras.

    Ing bangunan lawas, menara anyar wis janji.
    Ing nalisir - downgrade.
  13. naga-y
    naga-y 27 april 2015 11:10
    0
    "Aku wuta dheweke saka apa ..."
  14. gallville
    gallville 27 april 2015 11:43
    +3
    Yagene kabeh wong padha kepengin banget karo mobil?
    Artikel kasebut kanthi jelas nyatakake. Bobot karo kabeh lonceng lan whistles 33,8 ton. Iki minangka tank sing entheng kanggo alas lan rawa.
    Sawetara panuku? Won Vietnam punika Argentina padha kanggo ngganti Ana. Miturut cara, piranti proteksi iki bakal luwih apik tinimbang Tama sing padha lair saka marder.
    Minangka kanggo kaliber, 100mm cukup kanggo sawetara, sanajan aku L7A3.
    Kanggo MZ / AZ, cangkang pisanan bisa mabur luwih cepet, banjur komandan ngemot 12-18 cangkang kanthi tangan kiwa, asil rata-rata plus utawa minus padha. Kajaba iku, loader nyurung cangkang 100mm sing bobote kurang. Iku gumantung ing konsep aplikasi - kanggo ninggalake cepet kanggo njupuk 22-28 cangkang lan mlayu utawa sacara sistematis wesi posisi wong karo 50 cangkang.
  15. tukang jaga
    tukang jaga 27 april 2015 11:54
    +2
    64-k ing Ukraina kaya rereget, nanging umume ora bakal pindhah menyang ngendi wae, lan sasis luwih gampang kanggo ndandani saka tank kabèh, mula proyek kuwi. Bener, aku mikir aku kudu nerusake! Menara saka T-34 ing sasis T-80! Senjata kasebut mesthi ora ana lan ora bakal duwe analog donya.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 27 april 2015 15:53
      +1
      Apa sampeyan bisa langsung, ngliwati kabeh tahap modernisasi sabanjure, masang poros kanthi clamp menyang mata ngarep? Lan engine bakal gampang banget kanggo ngganti.
  16. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 27 april 2015 12:31
    0
    Hehehehe ... ndeleng instalasi remote sensing ing menara ing area bedhil - lan wong-wong iki nemokake kesalahan karo T-72B3. eseman
  17. shans2
    shans2 27 april 2015 14:04
    0
    Militer mbukak rahasia "Armata" "Mesin kasebut unik banget kanthi cara dhewe. Nduwe tata letak sing beda karo sing kita kenal lan saiki. Sistem informasi kanggo kontrol gerakan kendaraan, kontrol geni kendaraan. Mesin kasebut dilengkapi visi teknis. Sadurunge, padha uga ngrancang kanggo nginstal locator, nanging ora gelem locator, "ujare Sergey Maev, kepala direktur wojo utama saka Kamentrian Pertahanan Rusia ing 1996-2004.

    umume, penolakan saka locator, kaya ing "chrysanthemum s" matèni kula, sing, beda saka tank sadurungé saiki ora dadi pinunjul, tank Korea Newest padha duwe radar, tank bodho mung bisa dipandu dening a imager termal ing kabut, nanging sadurungé bisa diluncurake ing rudal radar....
    1. REZMovec
      REZMovec 27 april 2015 15:15
      -1
      Sing sho sampeyan ngomong, tank paling maju!
      Maneh, luwih murah, maneh pembangunan apik ing ... oops, kaya "Elang Ireng" ...
      Jendral lan menteri pertahanan liyane ora melu perang, aja ngrusak nyawane.
      Dheweke bisa nggawe paling ora setengah ewu kendaraan sing dilengkapi, paling ora siji saben peleton.
      Lan umume, luwih apik kanggo nganyarke T-72 - luwih murah lan luwih gampang karo cadangan seluler - dheweke ngrekrut pembalap traktor lan mlebu perang (minangka Mentri Pertahanan RF mikir, wis ana artikel).
      Kanthi gati kanggo artikel iki, nyoba kanggo mulang monkey nggunakake modern (malah yen relatif) SLA. T-55 pas kanggo wong-wong mau ... Lan BMP-55 minangka pangembangan KhBTRZ sing apik banget - pira sing bisa disimpen.
      P.S. Kanggo sing paling pinter - diesel TDF wis kabukten kanthi apik ing Pakistan lan China, mulane - apik kanggo nulis, "spesialis" ...
      1. Komentar wis dibusak.
      2. bolat19640303
        bolat19640303 27 april 2015 16:10
        +3
        Kutipan saka REZMovec
        Sing sho sampeyan ngomong, tank paling maju!
        Maneh, luwih murah, maneh pembangunan apik ing ... oops, kaya "Elang Ireng" ...
        Jendral lan menteri pertahanan liyane ora melu perang, aja ngrusak nyawane.
        Dheweke bisa nggawe paling ora setengah ewu kendaraan sing dilengkapi, paling ora siji saben peleton.
        Lan umume, luwih apik kanggo nganyarke T-72 - luwih murah lan luwih gampang karo cadangan seluler - dheweke ngrekrut pembalap traktor lan mlebu perang (minangka Mentri Pertahanan RF mikir, wis ana artikel).
        Kanthi gati kanggo artikel iki, nyoba kanggo mulang monkey nggunakake modern (malah yen relatif) SLA. T-55 pas kanggo wong-wong mau ... Lan BMP-55 minangka pangembangan KhBTRZ sing apik banget - pira sing bisa disimpen.
        P.S. Kanggo sing paling pinter - diesel TDF wis kabukten kanthi apik ing Pakistan lan China, mulane - apik kanggo nulis, "spesialis" ...


        Kanthi T-14, kahanan katon padha karo bedhil self-propelled "Vienna". Luwih gampang lan luwih murah. Kanggo tentarane, pranyata larang lan angel.
        Sampeyan bisa mulang carane ngomong monkey kanggo kabeh, malah numpak mancal. Cukup sapa sing ngerti monyet? Yen prajurit kita conscripts, banjur ing SA padha sampurna nguwasani "relatif" modern FCS obyek 219РВ. Iku malah luwih gampang kanggo prajurit saka outdated. Sampeyan ora perlu mikir - bedhil dhewe bakal ngadeg ing garis penampakan (ngajari sampeyan nguripake AZR, stabilizer, ngukur sawetara) lan sampeyan ora perlu nggunakake rumus sewu.
        Udakara 5TDF. Sinau lan ketemu ing pasukan. Aku ngerti langsung. Ora ana mesin capricious. Sampeyan ora bakal miwiti ing mangsa, malah karo injeksi lenga, panas ing mangsa panas, mangan lenga ing ember (miturut fitur desain engine 2-stroke). Mbutuhake manungsa waé sing ati-ati. Kanggo Pakistan, T-80UD diwenehake karo mesin liyane -6TD, dicocogake karo kondisi operasi. Yen sampeyan milih saka sistem kontrol senjata T-80 utawa T-64 padha, Aku bakal milih T-80 karo mesin turbin gas.
        1. REZMovec
          REZMovec 27 april 2015 20:02
          +1
          Bolat, aku nulis kanthi jelas babagan "monyet" - kanggo sing duwe T-55, Afrika, jelas.
          Bentenipun antarane 5TD lan 6TD ana ing jumlah "pot", inti saka engine dhewe ora ngganti.
          Babagan kualitas TD - menehi wong bodho sepotong kaca, dheweke bakal ngilangi, lan malah ngethok tangane.
          A engine normal, yen ora wedhus konco tuas lan ing panggonan komandan.
          1. tchoni
            tchoni 28 april 2015 09:16
            0
            Miturut Armata - sampeyan bisa ngenteni kanggo nemokake kesalahane piranti kasebut. Durung dirilis....
  18. Ketik 63
    Ketik 63 27 april 2015 17:16
    +1
    Akibaté, ing babagan efisiensi, kaya Romania TR-85M1 bakal katon
    1. Alas
      Alas 27 april 2015 23:17
      0
      Iku ora kasunyatan. Chassis 64 cocog, sanajan luwih sampurna tinimbang 55 cocog, nanging capricious.
  19. Padang
    Padang 27 april 2015 18:17
    +1
    Miturut T-14, ora ana bukti apa sing bakal kelakon tanpa radar.
    Sergei Maev - dheweke wis ora melu pesenan pertahanan kanggo 6 taun saiki.
    Durung ana produksi serial, dadi aku ora weruh alesan kanggo upset.
  20. izGOI
    izGOI 29 april 2015 02:13
    +1
    Ing sasis dibebaske saka T-55, sijine menara saka 34 (mbusak saka pedestals), lan nggunakake sasis saka 34 minangka traktor kanggo menara saka T-64. Nalika iku omong kosong dadi lengkap lan lengkap.