Review militèr

Militer AS ing Eropa mbutuhake Kongres kanggo nyedhiyakake dana kanggo nganyarke armada peralatan militer

54
Komando resimen pengintaian kaping 2 saka klompok Eropa tentara Amerika bali menyang Kongres kanthi panjaluk kanggo nyedhiyakake dana kanggo nganyarke armada peralatan militer. Ing tartamtu, kita ngomong bab operator personel wojo Stryker dilengkapi maneh karo mriem otomatis 30-mm. Komando kasebut nglapurake yen rearmament urgent saka resimen dibutuhake amarga "ancaman tambah sing ditimbulake dening Rusia." Iki dilaporake dening Breaking Defense.

Militer AS ing Eropa mbutuhake Kongres kanggo nyedhiyakake dana kanggo nganyarke armada peralatan militer


Penulis materi ing Nglanggar Pertahanan nyerat sing Strykers nganyari bakal gain kauntungan liwat kendaraan lapis waja cahya Russian, kayata kendaraan tempur infanteri.

Ing wektu sing padha, publikasi kasebut nyatakake yen Resimen Reconnaissance 2nd Tentara AS, sing ana ing Jerman, dadi "salah sawijining formasi militer pungkasan sing ana ing Eropa." Breaking Defense jeneng Brigade Airborne 173rd Angkatan Darat AS, sing ditugasake ing Italia, sing nomer loro "sing pungkasan". Saiki sawetara atus prajurit saka formasi kasebut wis dikirim menyang negara-negara Baltik.

Ukara "salah siji sing pungkasan" nuwuhake pitakon. Yen miturut publikasi kasebut, Resimen Pengintaian kaping 2 minangka siji-sijine tatanan Tentara AS sing isih ana ing Jerman, banjur kepiye jumlah total pasukan Amerika sing dipasang ing wilayah Jerman? Lan nomer iki kira-kira 50 ewu wong ... Apa babagan "latihan" permanen saka pasukan Amerika ing Romania (foto kanggo artikel ing BD dijupuk ing Romania), pangkalan udara ing Inggris, Portugal, Jerman padha, karo pangkalan Angkatan Darat ing negara Benelux, Pangkalan Layanan Angkatan Laut AS ing Yunani?..
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 26 april 2015 08:29
    + 26
    Strykers bakal entuk kauntungan tinimbang kendaraan lapis baja Rusia kayata kendaraan tempur infanteri. Ya saiki ngimpi! Ora nalika aku nandheske ora nalika teknologi tanah saka Amerika ora ngluwihi kita, kajaba ing fantasi Hollywood!
    1. Sipil
      Sipil 26 april 2015 09:05
      +8
      "Ancaman tambah" ... ya, tegese sadurunge kabeh padha ana "ancaman" ... nanging padha ngomong sing beda banget.
      1. ahli botani
        ahli botani 26 april 2015 09:41
        +8
        Ya, yen mung bedhil 30 mm ora cukup kanggo nambah kemampuan tempur, mula aku bisa tenang.
        1. poquello
          poquello 26 april 2015 16:33
          +1
          Quote: Botanist
          Ya, yen mung bedhil 30 mm ora cukup kanggo nambah kemampuan tempur, mula aku bisa tenang.

          uga, ya - bedhil, senapan mesin coaxial 7,62, modul pengiring lan, umume, BTR-82
          1. olegkrava
            olegkrava 26 april 2015 18:17
            -1
            Ya, maxime dipasangake. Lan sampeyan kudu ngerti carane murub meriam.
            1. poquello
              poquello 26 april 2015 20:52
              0
              Kutipan saka: olegkrava
              Ya, maxime dipasangake. Lan sampeyan kudu ngerti carane murub meriam.

              Sampeyan isih bisa singsot menyang, nanging ing njaba.
              Rekomendasi maxims kanggo dill, nanging ing operator personel wojo, 2A72 senapan serbu karo PKTM rampung nggoleki nganti saiki.
            2. Komentar wis dibusak.
    2. NEXUS
      NEXUS 26 april 2015 09:22
      +4
      Kutipan: Observer2014
      Ora nalika aku nandheske ora nalika teknologi tanah saka Amerika ora ngluwihi kita, kajaba ing fantasi Hollywood!

      lan warriors iki mikir lagi rambs nganti wayahe nalika "tulip" karo kothak seng ora fly menyang sayur sup lan fly menyang tank.
    3. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 26 april 2015 09:34
      0
      Fantasi ing pikiran inflamed saka militèr AS babagan ancaman Rusia khayalan ora ngidini wong-wong mau, ketoke, kanggo turu tentrem.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Lt. angkatan udara cadangan
      Lt. angkatan udara cadangan 26 april 2015 10:39
      0
      Kutipan: Observer2014
      Strykers bakal entuk kauntungan tinimbang kendaraan lapis baja Rusia kayata kendaraan tempur infanteri. Ya saiki ngimpi! Ora nalika aku nandheske ora nalika teknologi tanah saka Amerika ora ngluwihi kita, kajaba ing fantasi Hollywood!

      Dina iki, sembarang peluncur granat anti-tank modern bisa nembus waja saka kendaraan tempur infanteri lan tank apa wae, saengga bedhil 30 mm ora bisa nylametake. Saiki, yen sawetara sistem pertahanan udara BMP individu dipasang, kemungkinan bakal saya tambah.
      1. BARKAS
        BARKAS 26 april 2015 11:27
        +1
        Ayo padha Cut metu saka kayu lan sijine iku luwih murah, nanging efek padha!
        1. ROD VDVshny
          ROD VDVshny 26 april 2015 13:04
          +8
          Kutipan saka BARKAS
          Ayo padha Cut metu saka kayu lan sijine iku luwih murah, nanging efek padha!

          Yah... recourse
          Sampeyan ora perlu kanggo nimbang amers mung minangka wong bodho, padha aktif ngawasi "karya" saka macem-macem senjata ing perang saiki, lan nyoba kanggo awake dhewe, gedhe-gedhe tresna. lol
          "Krupnyak" ing menara Stryker kaya mengkono, ing dhengkul, karo bedhil-telung puluh, sampeyan ora bisa ngganti. Iki paling ora modernisasi industri, mbutuhake redesigning kanggo nyelehake telung puluh lan amunisi ing mesin, kudu ngganti tampilan. Ngatasi masalah pasukan pendaratan, volume internal bakal mudhun. Saliyane "kabungahan" kasebut, Strikers duwe lara alami:
          -Miturut prajurit sing kudu menehi hasil karo mesin iki ing Irak, iku mbuktekaken banget dipercaya, kurang dilindhungi saka anti-tank lan senjata cilik, karo firepower kurang, lan uga duwe cacat desain wujud.

          -Miturut prajurit sing kedadeyan perang ing Stryker, APC bisa ditumpes kanthi siji hit sukses saka peluncur granat RPG-7 konvensional. Kanggo piye wae nglindhungi operator waja saka gegaman banget umum iki, kabeh kendaraan ing Irak padha dilengkapi grilles anti-kumulatif khusus. Gratings iki dirancang kanggo ngrusak amunisi kumulatif malah sadurunge padha tekan waja. Ing wektu sing padha, gratings kuwi, kang ing kasunyatan mungkasi mung bab setengah saka granat, akeh overloaded waja operator personel. Amarga apa, sopir-mekanik kepeksa mriksa tekanan ban kaping 3 dina.
          -Kanthi nggunakake aktif saka armored personel operator dikiataken kanggo siji dina, ana perlu kanggo ngganti kabeh ban, kang aggravated dening masalah sumber serius, amarga convoys Amérika asring nandhang sangsara marga saka serangan gerilyawan Irak. Bobot mesin sing tambah dadi masalah serius sanajan udan deres. Ing kahanan kaya mengkono, Strykers umume nyoba ora kanggo nggunakake, amarga padha ora mung bisa kanggo mindhah liwat terrain atos, nanging uga macet ing dalan rereget lendhut, lan engine relatif ringkih saka mobil ing kahanan kuwi cepet gagal.

          Nanging, maca kabeh kanggo dhewe ... kene iku cilik: http://topwar.ru/8231-kolesnyy-btr-strayker.html

          Nanging kabeh titik kasebut yaiku Amer ing siji frase saka artikel iki - Penulis artikel Breaking Defense nyerat manawa Strykers sing wis ditingkatake bakal entuk keuntungan saka kendaraan lapis baja ringan Rusia, kayata kendaraan tempur infanteri. KELEBIHAN!!! Ora bakal bisa tanpa kaluwihan Rimba wassat

          RINGKASAN....Miturut prakiraan panggunaan tempur saka operator personel lapis baja Stryker ing Irak, militer AS nyusun laporan khusus sing dikhususake kanggo efektifitas panggunaan kendaraan kasebut. Miturut ahli militèr, mesin iki ora cocog karo tugas-tugas sing wis disetel kanggo dadi luwih sing modifikasi luwih kanggo nggunakake ing pasukan misale jek dipercaya. Ngomong nganggo istilah manungsa - kaya mesin perang, kebak boorishly ...
          1. wanderer_032
            wanderer_032 26 april 2015 14:03
            0
            Halo maneh. eseman

            Kutipan: ROD VDVshny
            - Miturut prajurit sing kudu nangani mesin iki ing Irak, mbuktekaken banget ora bisa dipercaya, kurang dilindhungi saka anti-tank lan senjata senjata cilik, kanthi daya tembak sing kurang, lan uga duwe cacat desain sing signifikan.


            Kabeh sing kudu diwaca utawa nonton babagan Stryker, kabeh dikomentari utawa diterbitake mung dening kabeh jinis "ahli" kita.
            Reviews of warriors nyata Amer kang digunakake "Stryker" piye wae ora kelakon kanggo maca / nonton / krungu.
            Contone, kondhang S. Suvorov, ing kabeh serius, "nimpa" sing M-1128 bedhil poto-propelled, digawe ing basis saka M-1126 Stryker armored personel operator, mesthine ora bisa murub saka sisih.
            Pranyata metu sing nyatane bisa, lan ing Go.

            Kutipan: ROD VDVshny
            -Miturut para prajurit sing duwe kesempatan kanggo nglawan Stryker, operator personel lapis baja bisa dirusak kanthi siji hit sukses saka peluncur granat RPG-7 konvensional.


            Maneh, saka ngendi iki? Where is link menyang sumber tartamtu?
            Saka RPG-7, kanthi sukses, akeh AFV roda sing ana ing donya bisa kanthi gampang "menehi kayu oak". Kalebu lan kabeh BTR-60/70/80/90 kita. Amarga padha ora Originally dirancang kanggo duwe pangayoman kuwi. Kabeh "kit awak" sing ana ing donya teka minangka kit tambahan, sing dipasang ing mesin langsung ing bagean.

            Kutipan: ROD VDVshny
            Ing wektu sing padha, gratings kuwi, kang ing kasunyatan mungkasi mung bab setengah saka granat, akeh overloaded waja operator personel. Amarga apa, sopir-mekanik kepeksa mriksa tekanan ban kaping 3 dina.


            Yagene banyu mekanik "Strykers" nindakake iki? Yen Stryker wiwitane dipasang saka pabrik kanthi sistem kontrol tekanan ban terpusat (TSRDV), kanthi ukuran tekanan ing panel instrumen, utawa kanthi output ing tampilan komputer ing papan.
            1. wanderer_032
              wanderer_032 26 april 2015 14:14
              +3
              Kutipan: ROD VDVshny
              Bobot mesin sing tambah dadi masalah serius sanajan udan deres. Ing kahanan kaya mengkono, "Penyerang" umume nyoba ora nggunakake, amarga padha ora mung ora bisa pindhah liwat terrain atos, nanging uga macet ing dalan rereget lendhut, lan engine relatif kuwat mesin ing kahanan kuwi cepet gagal.


              Kanggo transmisi lan diesel sing dipasang ing Stryker.
              utamané lucu,bab engine relatif ringkih ngguyu ...
              Punika diesel: Caterpillar 3126



              Lan iki ciri-cirine:
              Fitur Utama:
              Tipe mesin: Enem-silinder, mesin diesel papat-stroke
              Daya: 280 nganti 305 hp
              Diameter piston: 110 mm
              Stroke piston: 127 mm
              Pamindahan: 7,2 L
              Sistem intake: turbocharged karo intercooler udara
              Arah rotasi (sisih flywheel): anti-clockwise
              Sistem pendinginan: 13,2 l
              Sistem pelumasan (volume ngisi): 28 l
              Bobot saka engine unfilled karo flywheel (kira-kira): 588 kg
              http://imachinery.ru/spares/uzli_i_agregati/dvigatel-caterpillar-3126/

              Miturut data liyane, ing M-1126 Stryker versi liyane dipeksa saka mesin diesel karo kapasitas 350 hp.

              Kanggo mbandhingake, aku bakal menehi mesin diesel sing dipasang ing BTR-82 (A, AM):



              Karakteristik teknis KAMAZ-740.662-300
              Jeneng parameter Value
              1. Parameter utama
              Daya maksimal, hp (KW) 300 (220.65)
              Lokasi lan nomer silinder V8
              Volume kerja, l 11.76
              Kacepetan crankshaft sing dirating, min-1 1900
              Kacepetan crankshaft kanthi torsi maksimal, min-1
              2. Ukuran lan bobot
              Bobot, kg 870
              Dawa x Jembar x Dhuwur, mm 1260 x 930 x 1045
              3. Karakteristik kinerja
              Konsumsi bahan bakar spesifik minimal, g/(hp*h) 207
              Konsumsi lenga ing mode daya dirating,% saka konsumsi bahan bakar 0.1

              Kabeh, lagi ngomong, dikenal ing comparison.
              Pay manungsa waé khusus kanggo dimensi, volume kerja lan bobot.
              1. wanderer_032
                wanderer_032 26 april 2015 14:55
                0
                Lan carane dadi metu sing in-line 6 karo slave.ob. ing 7,2 liter., ngluwihi daya V-shaped 8-ku karo abdi. ing 11,8 liter. lan ing wektu sing padha disebut kabeh jinis "ahli", engine relatif kuwat?...

                Bobot saka mobil loro iku meh padha.
                Kanggo Stryker, iku pr.: 17,2 ton.
                Kanggo BTR-82, iku pr.: 16 t.

                Saiki kanggo transmisi.
                Ing armored personel carrier "Stryker":
                Engine disambungake menyang transmisi otomatis "Allison" MD-3066R (enem Gir maju lan siji mbalikke). Pembangkit listrik Stryker uga kalebu kothak prapatan loro-kacepetan lan papat diferensial otomatis, sing uga bisa dikontrol kanthi manual.
                Sumber: http://www.modernarmy.ru/article/413/btr-stryker © Portal "Tentara Modern"

                BTR-82:
                Gir rodha padha manunggal, shafts cardan karo splines mburi dipasang, lan absorbers kejut karo tambah kakiyatan energi diinstal. As drive kanthi diferensial sing bisa dikunci gear duwe kunci paksa 100%, sing nambah kemampuan kendaraan ing dalan. Kasus transfer wis diowahi - kasus transfer kanthi gearing konstan wis dipasang - supaya ora gagal gear sadurunge lan nambah sumber daya.
                http://q99.it/jFdEXap

                Pengangkut personel lapis baja kita ngluwihi operator personel lapis baja Stryker ing babagan jarak, luwih entheng (nanging kurang dilindhungi, Stryker wis nggabungake waja ing pangkalan), luwih bisa dilewati (mesthi), bisa nglangi liwat alangan banyu jero. duweke.

                Ora ana sing bisa dingerteni babagan persenjataan, amarga. matèni kula, nanging aku ora nemu foto siji saka Stryker karo mriem 30-mm. Mung karo DBM karo senapan mesin kal. 12,7 mm, utawa karo 40 mm AG, M-19. LAV-3 Kanada ora dianggep.

                Stryker ngluwihi BTR-82 ing babagan kapasitas (9 wong lawan 7 ing BTR-82), ing pangayoman waja balistik saka lambung, ing babagan komunikasi lan navigasi (debatable).
                1. ROD VDVshny
                  ROD VDVshny 26 april 2015 16:11
                  +3
                  Kutipan: wanderer_032
                  Halo maneh.

                  Duwe sing apik sampeyan uga hi
                  Kutipan: wanderer_032
                  matèni kula, nanging aku ora nemu foto siji saka Stryker karo mriem 30-mm.

                  Aku ora bakal mateni ngguyu lan kanggo apa-apa ... lol
                  Nanging aku bakal nang. Dadi ... mung sethithik.
                  1. Sumber laporan yen militer Amerika saka unit militèr tartamtu mbutuhake bedhil - telung puluh kanggo cart utama. Muga-muga sampeyan ora kepikiran yen ing medan perang, telung puluh kemungkinan luwih sithik tinimbang senapan mesin kaliber gedhe (senapan mesin abot) ???
                  Sing mesthi nggawe aku ngguyu (utamane Profesor) nalika mbandhingake conto teknologi - iku tokoh telanjang. Kang bisa ing COMPLEX karo liyane saka gaman lan peralatan. Mbok menawa iki minangka perang karo wong sing disamak, lan kerjane kanthi sukses, nanging dheweke ngormati, jelas ing Ukraina, yen ora kabeh dadi manis ing game perang kanthi cara sing serius? Sing ora bakal bisa metu drang nah osten marang latar mburi gendéra star-belang, ing chirp saka helikopter, ing rumble saka V-52s lan rock and roll? Amarga bakal ana oposisi nyata, pertahanan udara, penerbangan, RZSO. lsp. lsp. Lan ing kahanan kaya mengkono, Stryker bakal mati.
                  2. Ing kasunyatan, conto outdated massive kita bersenjata telung puluh. Sampel janji lan sing dijadwalake dikirim menyang pasukan - paling ora telung puluh. Bab kasebut ala lan nyenyet, cukup dawa, lan kekuwatane rada gedhe. Ing 2008, kita murub ing tank Khryzunsky (padded metu) - projectile luh kothak karo pangayoman saka waja, sweeps metu lampiran, triplexes ... gandum duwe kesempatan serius, nanging padha cilik, cilik!
                  Ngelingi ing ndhuwur, ana kasempatan gedhe banget kanggo ing kahanan wis kalah - karo gedhe marang telung puluh.
                  3. Kepatenan lol - BeTer ora nyopir liwat lendhut? belay Aku njaluk sampeyan, ngilangke kabeh sirkuit lan ngganti peralatan bebarengan karo ...
                  4. Kiriman sadurunge, umume, yaiku modernisasi Stryker minangka bisnis sing larang lan alon, lan ora ana pesaing kanggo model anyar kendaraan lapis baja Rusia. hi keprungu ombenan
                  1. wanderer_032
                    wanderer_032 26 april 2015 16:51
                    0
                    Kutipan: ROD VDVshny
                    Nanging aku bakal nang. Dadi ... mung sethithik


                    OK. ngguyu

                    Komando resimen pengintaian kaping 2 saka klompok Eropa tentara Amerika bali menyang Kongres kanthi panjaluk kanggo nyedhiyakake dana kanggo nganyarke armada peralatan militer. Ing tartamtu, kita ngomong bab operator personel wojo Stryker dilengkapi maneh karo mriem otomatis 30-mm.

                    Dadi aku khusus mikir apa sing umume dibutuhake?
                    Isih, sijine meriam 30-mm (banjur kenapa artikel kasebut ngomong babagan "Strykers" sing wis dilengkapi maneh kanggo senjata kasebut ???! Nyuwun, nanging ora ana foto "Strikers" ing ngendi wae), utawa ngganti bedhil 30-mm karo sing luwih kuat (contone, "Bofors" Swedia 40-mm utawa kaya ngono ??? Nyuwun ). Salah siji iki terjemahan kikuk lan banjur kabeh cetha.

                    Kutipan: ROD VDVshny
                    nanging padha ngormati, temenan ing Ukraina, sing ora kabeh dadi manis ing game perang ing cara serius? Sing ora bakal bisa metu drang nah osten marang latar mburi gendéra star-belang, ing chirp saka helikopter, ing rumble saka V-52s lan rock and roll? Amarga bakal ana oposisi nyata, pertahanan udara, penerbangan, RZSO. lsp. lsp. Lan ing kahanan kaya mengkono, Stryker bakal mati.


                    Aku bakal mbukak "rahasia militer" cilik, nanging ora kurang "elek" ... belay
                    "Drang nah osten" isih direncanakake, nanging ora direncanakake yen "Striker" bakal mlebu ing ngarep.
                    Lan kenapa wong Amerika butuh yen ana wong sing ndhisiki supaya dipateni? nglirik

                    Dhaptar ing arah kulon katon kaya iki:
                    Bulgaria, Romania, Polandia, Ukraina, Lithuania, Latvia, Estonia...
                    Saka sisih lor-kulon dheweke pengin mlebu Norwegia, Swedia, Finlandia miturut kesepakatan iki ...
                    Saka Kaukasus, Georgia, Azerbaijan ...

                    "Strykers" bakal teka ing kahanan iki mung ing eselon 2nd/3rd.
                    Nalika, miturut petungan, kita wis sawetara partisans nyopir UAZs (paling apik).

                    Kutipan: ROD VDVshny
                    Aku njaluk sampeyan, ngilangke kabeh sirkuit lan ngganti peralatan bebarengan karo ...


                    Dadi, ayo dicopot saka operator personel lapis baja, uga saka URAL, truk KAMAZ lan kabeh kendaraan militer liyane sing dilengkapi.
                    1. wanderer_032
                      wanderer_032 26 april 2015 16:52
                      0
                      Kutipan: ROD VDVshny
                      dheweke ora saingan kanggo model anyar saka kendaraan lapis baja Russian

                      Anyar, apa iku? "Boomerang" nembe muncul. Lan BTR-82 karo kabeh, apa maneh, mung modernisasi jero saka BTR-80. Miturut cara, 80s dina iki mobil utama kelas iki karo kita. Dadi Stryker cukup munggah kanggo par, kanggo saiki.
                      Lan babagan tingkat perlindungan, malah ngluwihi 80s / 82s kita. Amarga dheweke pisanan nggabungake waja saka jinis Chobham (baja / pengisi komposit / waja + lapisan).
                      82 wis mbalek waja + lining.
                    2. ROD VDVshny
                      ROD VDVshny 26 april 2015 17:25
                      +2
                      Kutipan: wanderer_032
                      Salah siji iki terjemahan kikuk lan banjur kabeh cetha.

                      Iki terjemahan kikuk. Ora Strikers karo mriem 30mm.
                      Kutipan: wanderer_032
                      Aku bakal mbukak cilik, nanging ora kurang "elek" "rahasia militèr" ... "Drang nah osten" isih ngrancang, nanging ora ngrancang sing "Strikers" bakal mlebu ing ngarep. Lan kenapa wong Amerika butuh yen ana wong sing ndhisiki supaya dipateni?

                      eh...aku isin arep takon... lol Sampeyan ngirim dhaptar ...
                      Kutipan: wanderer_032
                      Dhaptar ing arah kulon katon kaya iki:Bulgaria, Romania,Polandia,Ukraina,Lithuania, Latvia, Estonia

                      Apa lan carane sampeyan nuntun? Yen kiasan, banjur ing rahang set rong puluh untu, siji utawa loro bisa cokotan ... hmm ora

                      Kutipan: wanderer_032
                      Saka sisih lor-kulon dheweke pengin mlebu Norwegia, Swedia, Finlandia miturut kesepakatan iki ..

                      Apa padha arep, utawa wis padha mlebu? Kepengin ora ala lol

                      Kutipan: wanderer_032
                      Saka Kaukasus, Georgia, Azerbaijan ...

                      Khryzuny - kabeh cetha karo wong-wong mau. Padha nganti skirmish serius pisanan. Ora warriors, buktiaken.
                      Azerbaijan??? Pilyakha fly .... perang dudu pasar, dudu montor karo semangka kanggo nyopir ... Aku ragu-ragu ... ora

                      Kutipan: wanderer_032
                      "Strykers" bakal teka ing kahanan iki mung ing eselon 2nd/3rd.

                      Film "Fanfan Tulip" ditonton? Aku nyaranake - ana perencanaan sing cetha banget lol Babagan apa sing lancar ing kertas, nanging lali babagan jurang - apa sampeyan krungu? Babagan roti panggang - apa sampeyan ngerti manawa kemampuan kita pas karo kepinginan kita?
                      Tata letak iki kanthi perencanaan lan kasunyatan ing kahanan pertempuran beda-beda ... alas.
                      Kutipan: wanderer_032
                      Dadi, ayo dicopot saka operator personel lapis baja, uga saka URAL, truk KAMAZ lan kabeh kendaraan militer liyane sing dilengkapi.

                      - guyonan akhire...
                      nanging nyatane sampeyan maneh ora ngerti amarga terjemahan sing kikuk ing artikel kasebut. Ana swap ana, lan manawa resiko abang ing skala iku normal. tekanan. Nanging operator personel waja kakehan bar, lan suhu ing Irak kabeh anget. Aku ketemu karo amers, mulane aku ngguyu - padha bodho, lan kanggo wong-wong mau iku tugas UNSOLVABLE - apa tekanan kanggo njaga ban !!!
                      1. k_ply
                        k_ply 4 Mei 2015 14:53
                        +1
                        Kutipan: ROD VDVshny
                        Iki terjemahan kikuk. Ora Strikers karo mriem 30mm.

                        "Saka Piranha menyang Stryker siji langkah."

                        Sampel demonstrasi saka perusahaan "Piran-4" MOWAG (General Dynamics *) karo ORCWS-30 DUBM (meriam 30-mm Mk.44 Bushmaster II) saka perusahaan Israel "Elbit":



                        * General Dynamics minangka pabrikan kulawarga Pirana AFV ing Eropa, lan Stryker/LAV III ing Amerika Utara (Kanada).

                        BBM Belgia "Pirana-3C" DF90 (kiwa) lan DF30 (tengen), foto kasebut nuduhake manawa DF30 BRM uga duwe kompleks pengintaian optik-elektronik ing meja putar, DBMS lan instrumentasi ditutupi karo piring waja:




                        Kaya biasane karo DBM, pasokan amunisi ditindakake saka kothak njaba (ndeleng foto), panyimpenan lan transportasi amunisi uga ana ing njaba (ing sisih pinggir lan ing buritan), bebarengan karo tambahan. canisters, kothak spare parts, l / s backpacks, supaya kru lan kebangkrutan saka "Stryker" (2 + 9 = 11 wong) bakal nggawe sethitik kamar.
                      2. Komentar wis dibusak.
                2. dzeredzavkomimu
                  dzeredzavkomimu 26 april 2015 16:16
                  +1
                  Aku takon sampeyan, wiwit kapan ana wong diselehake ing armored personel carrier-82? ketoke aku wis ora weruh papat liyane, apa padha ndhelik nang endi wae? Unit apa iki? papat lungguh ing waja lan tutup? , apa karo waja?
                  1. wanderer_032
                    wanderer_032 26 april 2015 17:03
                    0
                    Kutipan: dzeredzyavkomimu
                    Aku takon sampeyan, wiwit nalika wong pas karo armored personel carrier-82?


                    Lan saka kuwi.
                    Awak: komandan / gunner / banyu mekanik = 3 wong.
                    Landing: 7 bedhil bermotor (6 ing kursi 3 kursi ing kompartemen pasukan lan 1 ing mburi komandan kendaraan ing kursi lipat.
                    Total: 10 wong.
                    Yen sampeyan nggawe kamar, banjur liyane + 2 wong bisa diiseni, nanging iki watesan, amarga banjur ora ana panggonan kanggo nguripake.
                    Kanggo nginstal bedhil 30-mm, aku kudu mbayar rega bedhil motorized -1st.
                    1. dzeredzavkomimu
                      dzeredzavkomimu 27 april 2015 00:06
                      +1
                      striker ngluwihi operator personel wojo ing kapasitas - apa tembung sampeyan?
                      1. wanderer_032
                        wanderer_032 28 april 2015 08:32
                        0
                        Kutipan: dzeredzyavkomimu
                        striker ngluwihi operator personel wojo ing kapasitas - apa tembung sampeyan?


                        Lan apa paramèter liyane, ing mratelakake panemume, apa kapasitas saka armor personel bisa diukur?
                        Ing bis, contone, kapasitas ditemtokake dening jumlah kursi penumpang.
                        Pengangkut personel waja iku bis padha, mung waja.
                        Tujuan utamane yaiku ngirim senapan bermotor menyang panggonan operasi, ing sembarang terrain, ing sangisore tutup waja. Persenjataan ing operator personel lapis baja dipasang utamane kanggo ndhukung pasukan kebangkrutan kanthi geni sajrone transportasi lan nalika kebangkrutan. Kendaraan iki ora dimaksudake kanggo pertempuran langsung, iki dudu kendaraan tempur infanteri utawa tank.
                        Sawise kebangkrutan, armor personel carrier menyang area tunggu, kang ing njaba zona kontak langsung karo pasukan mungsuh.
                        Kru sesambungan karo komandan regu, yaiku pasukan pendaratan sing diangkut dening operator personel lapis baja.

                        Nalika cuplikan saka warta ditampilake manawa Pasukan Internal Kementerian Dalam Negeri, pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri lan FSB, operator personel lapis baja digunakake sajrone serangan utawa nalika ngresiki titik kita, mula ora ana papan. tindak ning.
                        Amarga operator personel waja rodha kabeh sing padha mestine miturut negara (ora ngetung waja URAL utawa truk KAMAZ poto-digawe), nganti bubar, nalika kendaraan wojo saka macem-macem kelas wiwit teka ing wong.
                3. ora utama
                  ora utama 26 april 2015 19:33
                  +2
                  Kutipan: wanderer_032
                  Lan carane dadi metu sing in-line 6 karo slave.ob. ing 7,2 l., ngungkuli daya V-shaped 8-ku karo karya. ing 11,8 liter. lan ing wektu sing padha diarani kabeh "ahli", mesin sing rada ringkih? ...

                  Kekuwatan ora kabeh. Bandhingake ZIL-130 (150ls) lan mobil manca modern! Apa mesin kothak sabun iki kanthi daya luwih saka 150 hp bisa mindhah ZiL? (malah ora dimuat). Kanggo sawetara alasan, karakteristik kantun torsi engine lan kacepetan ing torsi maksimum wis tekan!
                  1. wanderer_032
                    wanderer_032 28 april 2015 09:10
                    0
                    Quote: non-principal
                    Kanggo sawetara alasan, karakteristik kantun torsi engine lan kacepetan ing torsi maksimum wis tekan!


                    Bener, aku mung ora ndeleng kanthi rinci. Mung perusahaan Caterpillar ngrancang mesin diesel kanggo peralatan khusus kanggo macem-macem tujuan.
                    Lineup kalebu mesin diesel malah kanggo truk pertambangan abot, buldoser abot lan excavator. "Uler" iku salah siji saka pimpinan donya antarane perusahaan mesin-bangunan kanggo produksi peralatan khusus kanggo macem-macem tujuan (kalebu heavy equipment), mesin diesel, generator diesel lan akeh liyane.
                    Wong-wong sing wis nggarap teknik kasebut ngerti teknik kasebut.

                    Dadi, diesel sing ana ing "Stryker" kebak meets syarat sing ditrapake kanggo iku.
                    Ing babagan karakteristik traksi (torsi), iku urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang mesin diesel saka KAMAZ (kanggo nguripake GMP (transmisi otomatis) + RK + 4 as lan mindhah mobil kanthi bobot 17-18 ton, ing kacepetan kira-kira 100 km / h, traksi apik dibutuhake ), nalika iku luwih kompak, luwih entheng ing bobot lan urutan gedhene luwih ekonomis, lan liyane, karo volume apa cilik, iku luwih kuat saka KAMAZ 50 hp.
                    Lan diesel KAMAZ, sing dipasang ing BTR-82, wis ngerti apa modifikasi saka mod engine basa 740., kang wis diprodhuksi wiwit 70s pungkasan abad pungkasan. Sapa wae sing akrab karo produk KAMAZ ngerti iki, kalebu. lan aku. Aku ora ngerti carane saiki, nanging nalika KAMAZ wiwit gawé mesin diesel kanggo standar Eropah, ana akeh keluhan bab linuwih. Siji break, banjur liyane. Lan ing mesin anyar sing ora bisa digunakake.
          2. dzeredzavkomimu
            dzeredzavkomimu 26 april 2015 15:36
            0
            hit sukses RPG 7 striker bisa numpes striker? omong kosong apa, sing sukses abram bisa ngrusak, tapi cukup kanggo striker lan kvt, wah, yen ora ing tangan, kaya Ptr) )) banjur peluncur granat bakal nindakake))))
          3. sherman1506
            sherman1506 26 april 2015 16:17
            +2
            Aku mesthi ujar manawa tentara amers sing paling kuat ora liya mung omong kosong sing diiklanake. Mulane, aku wanted kanggo chhat ing balobolstvo lan ancaman.
      2. poquello
        poquello 26 april 2015 16:38
        +2
        Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan

        Saiki, peluncur granat anti-tank modern bisa nembus waja, kendaraan tempur infanteri lan tank apa wae, saengga bedhil 30 mm ora bisa nylametake ...

        padha kuwatir sing kita waja operator personel saka wong-wong mau nggawe colander tanpa nyedhak
        1. Lt. angkatan udara cadangan
          Lt. angkatan udara cadangan 26 april 2015 16:47
          +1
          Kutipan saka poquello
          padha kuwatir sing kita waja operator personel saka wong-wong mau nggawe colander tanpa nyedhak

          Amerika isih ngarep-arep A-10S. Ing kasus iki padha mikir pesawat iki bakal njupuk tank kita saka meriam. Sanajan sistem pertahanan udara militer bakal entuk. Pesawat iki mung cocok kanggo njeblug pickup teroris karo bedhil mesin ing mburi. Paling-paling, bisa tahan kena pukulan Strela-1 MANPADS (sing duwe 1,1 kg bahan peledak), Igla-S MANPADS dilengkapi hulu ledak sing luwih kuat, 2,5 kg (bakal nyuwek kabeh buntut. pesawat)
          1. poquello
            poquello 26 april 2015 17:33
            +1
            Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan

            Amerika isih ngarep-arep A-10S. Ing kasus apa padha mikir ...

            ya, ora peduli turu tentrem warga Rusia dilindhungi dening negara
            http://news.vse42.ru/feed/show/id/17463750
          2. Komentar wis dibusak.
    6. alex-defensor
      alex-defensor 26 april 2015 13:02
      +3
      Kutipan: Observer2014
      ...Ora kapan Aku nandheske ora kapan...


      Iku luwih apik ora mung kanggo nandheske, nanging ing umum ora kanggo fokus manungsa waé saka pirsawan ing buta huruf.

      Mangkene carane bener: "... NATE, aku nandheske, NATE ..."
      1. Basarev
        Basarev 26 april 2015 20:26
        0
        Nanging kita isih kudu nyelehake operator personel lapis baja ing peran 2A38M kaliber utama - lan njupuk ing target lemah kanthi bebas lan apik lan ing helikopter!
  2. pest
    pest 26 april 2015 08:30
    +7
    Apa, kaleng timah ora nyimpen? Iku ora Afrika. medeni?
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 26 april 2015 18:58
      +1
      Amerika pancen siyap-siyap perang. medeni utawa ora, iki puisi. Ora suwe hi prajurit
  3. rata-rata
    rata-rata 26 april 2015 08:30
    +4
    Nalika nganyari Taman Peralatan Militer ing Eropa, sing "lawas" mesthi bakal tiba ing Ukraina.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Phoenix Rusia
      Phoenix Rusia 26 april 2015 08:42
      +4
      Kutipan saka avvg
      Nalika nganyari Taman Peralatan Militer ing Eropa, sing "lawas" mesthi bakal tiba ing Ukraina.

      Ing komentar sampeyan, kesalahan gramatikal lan stilistika "nyusup", mbenerake:

      Nalika nganyari Taman Peralatan Militer ing Eropah, "lawas" persis Р uwuh У ton ing Ukraina.
  4. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 26 april 2015 08:31
    +3
    peralatan maneh resimen urgent dibutuhake amarga "ancaman tambah dening Rusia"


    Saiki, ndhelikake chip iki, sampeyan bisa njaluk dhuwit kanggo nglereni saka Kongres AS.

    Kajaba iku, kapribaden kaya McCain kerja ing Kongres, iki bakal menehi dhuwit kanggo perang karo RUSIA.
  5. iku-ai00
    iku-ai00 26 april 2015 08:34
    +4
    Kene asu, lan menek, lan menek menyang geyropa, escalating kahanan, padha mung arep unleash perang karo Rusia, jalmo! am
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 26 april 2015 19:01
      0
      ing Ukraina padha wis sukses. meh. Ayo ngenteni preian Mei. ngenteni ibumu... am
  6. Rurikovich
    Rurikovich 26 april 2015 08:35
    +8
    Amerika duwe visi dhewe babagan kahanan ing jagad iki, adhedhasar "eksklusivitas" ... Nyuwun
    Mulane, atusan pangkalan Amerika sing kasebar ing tapel wates Rusia ora nyebabake ancaman, lan latihan tentara Rusia ing wilayah Rusia nyebabake ancaman kanggo Amerika! Iki ndadékaké kanggo lack of Amerika ing lapangan kekancan karo sirah lol
  7. bocsman
    bocsman 26 april 2015 08:37
    +3
    Lucu, ing wiwitan media lan politisi nggawe mitos, banjur dheweke wiwit percaya lan wedi! Lan sing paling lucu yaiku dheweke malah sijine bedhil kapal, lan ing perang karo prajurit nyata, ora popok cukup!
  8. EvgNik
    EvgNik 26 april 2015 08:37
    +2
    50000 (mung resmi) ing Jerman. Lan ing Baltik? Negara Eropa liyane? Lan yen sampeyan njupuk menyang akun pakulinan saka Amerika Serikat kanggo underestimate nomer, iki tokoh rodo gedhe. Kita kudu nyiapake.
  9. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 26 april 2015 08:39
    +9
    Aku njabat ing Odessa ing awal 90s lan aku elinga carane h..lam Amerika banjur dikunci munggah Hamers kanggo "peacekeeping" misi ing Yugoslavia. Banjur ing paling padha cukup pinter kanggo murub ing papan latihan. Ing cendhak, siji lan setengah ton wesi kudu digantung ing wong-wong mau sadurunge prajurit diselehake ing kono, aku umume meneng babagan kabeh jinis "Bradleys" amarga kabeh gudang iki mung kanggo perang karo partisan.
    1. panggang
      panggang 26 april 2015 08:50
      0
      "vaunted" "Abrams" uga kobong uga!
    2. Rusich1980
      Rusich1980 26 april 2015 08:51
      +1
      Aku setuju, nanging perang gerilya minangka perang sing paling nggegirisi lan paling ora bisa ditebak. Perang gerilya durung dibatalake lan angel banget kanggo menang. Lan supaya, sampeyan plus kanggo komentar.
  10. figwam
    figwam 26 april 2015 08:42
    +1
    nyuwun marang Kongres kanthi panyuwunan kanggo nyedhiyakake dana kanggo nganyari armada peralatan militer
    Apa bandera, maneh dhuwite entek !?
  11. Komentar wis dibusak.
  12. pionir lawas
    pionir lawas 26 april 2015 08:45
    +1
    Gosip tekan wong-wong mau yen ing Donetsk malah cyborg ora bisa nyekel bandara, lan supaya wong-wong mau njaluk robot karo bokong wesi ngontrol striker.
  13. ora Russian
    ora Russian 26 april 2015 08:48
    +2
    Dheweke ora butuh bedhil, nanging kru kudu diganti
  14. panggang
    panggang 26 april 2015 08:48
    +1
    Ing sasi pungkasan, pangiriman tank saka Polandia menyang Pengawal Nasional Ukraina lan Kamentrian Pertahanan diwiwiti. Peralatan kasebut ditarik saka gudang darurat Kementerian Pertahanan Polandia, dumunung ing cedhak kutha Wieliczka, Lesser Poland Voivodeship, 30 kilometer saka kutha Krakow. Transfer peralatan ditindakake kanthi rel saka stasiun Kalina-Mala ing distrik Mechuvsky ing Malopolska Voivodeship liwat pos papriksan Yagodina ing tapel wates Polandia-Ukraina menyang papan latihan tank Kovalin ing sacedhake kutha Bila Tserkva, Kyiv wilayah.

    Ing wilayah Ukraina, pangopènan lan retrofitting tank, uga latihan kru, ditindakake. Dadi katon padha T-72s siro, kang ngandika Yuri Pashchenko, Wakil Direktur Umum House of Budaya "UkrooboronProm". Kanggo media Ukrainia lan kanggo warga Ukraina, iki T-72 Ukrainia sing dilengkapi maneh kanggo standar NATO.


    Polandia "ditarik", sapa "sabanjure"?
    1. penembake gunung
      penembake gunung 26 april 2015 09:37
      0
      Lan sapa sing mbayar "perjamuan"? Supaya psheks nyolong barang gratis - nanging ora tau. Mbokmenawa, tuan ireng wis metu. Nanging kothak kuwi saka yuta lan setengah dolar! Lan mbutuhake luwih saka 30 saben batalyon. Lan yen sampeyan ngira kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina ing Debaltseve lan ganti rugi sing prasaja, sampeyan butuh kira-kira telung atus. Ora, minangka akuntan ngandika, nomer ora "ngalahake".
  15. ROMAN VYSOTSKY
    ROMAN VYSOTSKY 26 april 2015 08:57
    -1
    Komando resimen kudu njaluk dhuwit kanggo modernisasi celana. Penting banget kanggo ngembangake "celana jero udhara sing digabungake karo wadhah popok."
  16. Kapralwdw
    Kapralwdw 26 april 2015 08:57
    +2
    carane trep iku saiki kanggo njaluk loot, ngandika yen saka ancaman Russian iku perlu lan bam dhuwit teka, blunder !!
  17. weksha50
    weksha50 26 april 2015 09:07
    +1
    Biyen ana Soviet, saiki ana ancaman Rusia ... Lan kabeh "ancaman" Soviet-Rusia iki mbantu ngetokake dhuwit saka Kongres lan anggaran ...

    Iku menarik kanggo mbayangno sejatine sifate teoritis: Rusia ana ing siji donya, lan Amerika Serikat ing liyane ... sing bakal padha milih minangka ancaman maneh ... Oh, ya, China ...
  18. Komentar wis dibusak.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. fomkin
    fomkin 26 april 2015 09:28
    +7
    Sawetara jinis x ... apa Eropa bakal kesel? Utawa carane.
  21. tukang kayu
    tukang kayu 26 april 2015 09:30
    +2
    saka alam fantasi, mesthine - luwih becik ngenalake menyang Wilayah Moskow Taburetkin lan Vasilyeva eseman
  22. penembake gunung
    penembake gunung 26 april 2015 09:41
    0
    Lan saka apa 30 milimeter bakal nylametake? Ya, saka apa-apa. Wong lanang wanted kanggo njupuk saka kaliber gedhe (kabeh luwih gedhe tinimbang Browning 0.50). Inggih, Paman Sam kudu garpu metu. Tentara iku suci.
  23. kikuk
    kikuk 26 april 2015 10:31
    +1
    wong bodho sakperangan alesan padha gandheng kasur, saiki kasur saka kasur uga dibutuhake ...
  24. sereginaleks
    sereginaleks 26 april 2015 10:32
    0
    Lan apa sing bisa padha nglawan 100 mm kita? mung 30? Dadi kita duwe tahap kepungkur sing dawa.
  25. Sorokin
    Sorokin 26 april 2015 10:40
    0
    Quote: tukang kayu
    saka alam fantasi, mesthine - luwih becik ngenalake menyang Wilayah Moskow Taburetkin lan Vasilyeva eseman

    Sawyyêripun wontên sawêlas sawêlas, inggih badhe gonjing bangsa Éropah, botên kenging bela.
  26. pvv113
    pvv113 26 april 2015 10:49
    +1
    peralatan maneh resimen urgent dibutuhake amarga "ancaman tambah dening Rusia"

    Minangka padha wis tak karo ancaman sing! Dheweke nggawe rasa wedi kanggo awake dhewe, nggedhekake nganti ora bisa ditindakake, lan saiki padha goyang-goyang. Skizofrenia!
  27. bmv04636
    bmv04636 26 april 2015 11:06
    +4
    lan padha ngerti yen kita duwe modul kanthi otomatis 57 mm. mriem. Lan BMD 4 kita duwe arsenal ing ngisor iki
    100 mm bedhil/peluncur 2A70 (34 proyektil fragmentasi mbledhos dhuwur)
    pistol otomatis 30 mm 2A72 (500 puteran)
    Senapan mesin PKTM 7,62 mm (2000)
    ATGM 9M117M3 "Arkan" (papat ATGM)
    ATGM 9M113 "Kompetisi" (papat ATGM)
    Granat asap 81 mm ZD6 (ZD6M) (6 pcs.)
  28. chelovektapok
    chelovektapok 26 april 2015 12:31
    0
    Saxon wis didol. Ayo wong Amerika duwe gesheft ing pameran Ukrainia. Dheweke bakal nganyari lan mbanjiri Internet kanthi tawaran kanthi rega sing murah. Kajaba iku, akeh bakal dipamerake nalika Hercules isih ana ing Atlantik. Jatah pasokan ukrovermacht wis didagang ing jatah garing.
  29. terran125
    terran125 26 april 2015 13:20
    0
    Kutipan: Rurikovich
    Iki ndadékaké kanggo lack of Amerika ing lapangan kekancan karo sirah

    iki sing ngganggu
  30. voliador
    voliador 26 april 2015 13:26
    +1
    Liyane squeals babagan ancaman Rusia. Bakal ana liyane sing bakal teka.
  31. Maxus
    Maxus 26 april 2015 14:24
    0
    Kutipan: Observer2014
    Strykers bakal entuk kauntungan tinimbang kendaraan lapis baja Rusia kayata kendaraan tempur infanteri. Ya saiki ngimpi! Ora nalika aku nandheske ora nalika teknologi tanah saka Amerika ora ngluwihi kita, kajaba ing fantasi Hollywood!

    Ejaan sing bener ora tau. Ya, ana sawetara wektu nalika peralatane luwih unggul tinimbang kita, ing Korea, ing Vietnam ing Irak, sanajan ana peralatan LAMA kita)))
    Sayange, cangkang 30mm luwih unggul tinimbang cangkang 30mm kita (BMP-2 nembak kaya ngono).
    1. dzeredzavkomimu
      dzeredzavkomimu 26 april 2015 16:26
      0
      ya, kita uga duwe granat saka sistem salah, lan kita duwe 125 tank tank mm, lan padha duwe 120 mm, mbokmenawa amarga kekirangan?))) nanging bab peralatan ing Korea, Vietnam, ngendi sampeyan maca bab kekirangan? panemuan, lan malah Amerika ora weruh kekirangan teknologi kita, mbokmenawa amarga padha ngaco munggah? Lan iku bisu kanggo mungsuh sing ringkih kanggo meneng? Apa sing mbokmenawa logika? Ya?
  32. STALGRAD76
    STALGRAD76 26 april 2015 15:15
    0
    Secara pribadi, aku ora bisa mbayangake manawa komando sawetara resimen kita bakal nulis layang menyang Dewan Federasi utawa Duma Negara ???? belay
    Iki minangka seruan njaluk tulung utawa nglanggar subordinasi sing serius, kaya iki ....
  33. dzeredzavkomimu
    dzeredzavkomimu 26 april 2015 16:34
    -1
    nganti Amerika iki nuduhake awake dhewe ing paling ing tank biathlon, kabeh lagu sing ora ana gunane, nanging bab kita lan 30mm, apa jenis omong kosong, padha dites ing latihan padha, utawa ana kesimpulan digawe saka kacepetan projectile? 'Aja nggawe wong ngguyu babagan kaunggulan, luwih kanthi penyesalan
    1. dzeredzavkomimu
      dzeredzavkomimu 27 april 2015 00:09
      0
      Aku ora butuh biji, gawe bocah sekolah mesem
  34. tchoni
    tchoni 26 april 2015 17:39
    0
    Komando kasebut nglapurake yen rearmament urgent saka resimen dibutuhake amarga "ancaman tambah sing ditimbulake dening Rusia."
    Iku wektu kanggo njaluk persentasi saka lanang iki.
  35. INFOLegioner
    INFOLegioner 26 april 2015 19:12
    +1
    Prajurit AS ing Eropah iku setengah-Meksiko lan setengah-Ukrainia ing baris kanggo kewarganegaraan AS. apa padha ngerti ana utawa njaluk rumiyin Violet reptilians racially bener saka Komplek militèr-industri lan IMF. Nalika Papa Rothschild ngandika mangkono, Papa Rockefeller nglirik. dadi obamka kluruk. sedulur hi
  36. k_ply
    k_ply 26 april 2015 21:30
    +2
    Yen miturut publikasi kasebut, Resimen Pengintaian kaping 2 minangka siji-sijine tatanan Tentara AS sing isih ana ing Jerman, banjur kepiye jumlah total pasukan Amerika sing dipasang ing wilayah Jerman?

    Kita ngomong babagan formasi senjata gabungan, penulis kudu nyinaoni konstanta kasebut perang komposisi saka SV (ora Angkatan Bersenjata) saka Amerika Serikat ing Eropah *, lan ing wektu sing padha komposisi pertempuran lan kekuatan kabeh SV, lan kaget carane kekuatan Staff ALL unit tempur (brigade) bedo saka kantor total. nomer SW.

    * https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b1/US_Army_Europe_OrBat.png lan klik
  37. Olga Samoilova
    Olga Samoilova 26 april 2015 22:55
    0
    Dana dibutuhake luwih kanggo hiburan)))
  38. Tribun
    Tribun 27 april 2015 00:58
    +1
    Iku mung kembang - panyuwunan dana pisanan kanggo salah sawijining resimen Amerika ing Eropa, - woh wohan beri ing ngarep, yaiku, bakal ana panjaluk liyane saka unit Amerika liyane ing Eropa, contone, ing Jerman ...
    Saiki, ing Jerman, Yankees nyekel 40 pangkalan kanggo macem-macem tujuan, ing ngendi udakara 50 ewu tentara Amerika dipasang ...

    Dadi Kongres AS kudu ngilangi ...
    Lan iki sanajan kasunyatane saiki utang njaba Amerika Serikat yaiku 18 triliun dolar, lan layanan taunan yaiku 5% saka PDB ...
  39. k_ply
    k_ply 29 april 2015 22:34
    +1
    Kutipan saka Tribuns
    - panjalukan pisanan kanggo dana kanggo salah sawijining resimen Amerika ing Eropa, ...

    Sing. Pranyata ana sawetara rak liyane kene?
    Total 3 unit tempur, 2 senjata gabungan:
    - resimen kavaleri lapis waja kaping 2, Jerman (kanthi OShS khas padha karo brigade Stryker);
    - Brigade udhara kapisah kaping 173, Italia;
    - Brigade kapisah saka aviation tentara (AA), Jerman (12 helikopter Apache, 48 jinis Black Hawk lan 50 Chinook ing 12 batalyon helikopter).
    Unit lan subunit tempur lan dhukungan logistik, saliyane brigade AA, ana brigade kapisah saka cabang lan layanan bersenjata liyane: 1 teknik, 2 komunikasi, 1 intelijen militer, 1 polisi militer, 1 logistik, anti-pesawat. batalion rudal, batalyon pasokan ing Jerman lan Italia, sing digabung dadi brigade dhukungan, unit lan institusi liyane (administratif lan finansial).
    Asosiasi militer paling dhuwur saka Angkatan Darat AS ing kene yaiku Komando Latihan Angkatan Darat kaping 7 (ing struktur NATO - Komando Latihan Multinasional Gabungan (JMTC), uga komando: Pertahanan Udara Militer kaping 10, Logistik 21 (lan batalyon markas), 5 - e komunikasi, lan medis regional (+ pusat medis lan rumah sakit, 1 batalyon medis).
    Kutipan saka Tribuns
    Saiki, ing Jerman, Yankees nyekel 40 pangkalan kanggo macem-macem tujuan, ing ngendi udakara 50 ewu tentara Amerika dipasang ...

    ...utawa sampeyan seneng duplikat penulis?
    A hangar kanthi helipad lan pager bisa uga diarani pangkalan militer, obyek.
  40. k_ply
    k_ply 2 Mei 2015 23:23
    +1
    "Stryker", uga formasi sing dilengkapi karo wong-wong mau, disusun kanggo konflik sing disebut. intensitas kurang lan medium, lan kanggo airlifts cepet dening medium kerjasama militèr-teknis S-130, Empu kesimpulan sing kanggo udan dushmans ing jeeps saka jinis "pickup" lan digunakake kanggo pengintaian - iku, kanggo target wojo luwih serius, pasukan landing wis ATGM "Javelin" ( 2,5 km). Rencanane RCP 2 dhewe ana ing Eropah kanggo operasi njaga perdamaian ing kene (Balkan), lan pindhah menyang Timur Cedhak lan Timur Tengah, utawa menyang Afrika, mesthine yen ora ana groan sawetara. Anggota NATO, pelacur politik langgeng (Polandia, Rumania, negara-negara Baltik).