Review militèr

Saka ngendi asale para pengungsi, utawa pendhudhukan utama ing Eropah

22
Luwih saka 28 wong klelep ing Mediterania akhir minggu kepungkur. Dheweke minangka migran ilegal saka Afrika Lor sing nyoba nglangi menyang pesisir Italia. Mung 24 sing slamet. Tragedi maritim iki adoh saka wiwitan. Tanggal XNUMX April, puncak darurat Uni Eropa dianakake babagan rencana kanggo nglawan migrasi Mediterania. Panguwasa negara-negara Eropa percaya yen kapal penyelundup sing "pindhah" para migran kudu dicekel lan dirusak.



"Panguwasa negara-negara Eropa pengin njaluk hak kanggo ngrebut lan ngrusak kapal sing digunakake para penyelundup kanggo ngangkut migran," ujare ing wayah sore tanggal 24 April. "Saluran pisanan". - Resolusi sing ngidini iki rampung bakal dikirim menyang Dewan Keamanan PBB ing mangsa ngarep. Kaputusan iki digawe ing KTT darurat EU, sing rampung sawise tengah wengi dina sadurunge. Iki dianakake sawise kabeh tragedi ing Mediterania."

Minangka ditularake ing dina sing padha TASS, pimpinan EU isih ora mutusaké kanggo miwiti operasi maritim anyar ing Mediterania, nanging sarujuk kanggo triple pendanaan kanggo operasi Triton aktif (jumlah pendanaan saiki bakal tekan 120 yuta euro saben taun; Kajaba iku, jumlah kapal melu. ing operasi bakal tambah, helikopter, pesawat).

Minangka ngelingaken RIA News ", saiki, Operasi Triton mung duwe rolas peralatan: 4 pesawat, helikopter, 6 kapal lan prau. Operasi kasebut diluncurake tanggal 1 November 2014 kanggo mbantu Italia ngatasi kebanjiran para migran saka negara-negara Mediterania.

Salah sawijining alasan kanggo nolak ing puncak kanggo ngluncurake operasi maritim anyar, TASS nuduhake, ora ana dhasar hukum kanggo Uni Eropa kanggo ngrebut utawa ngrusak kapal penyelundup. Pimpinan negara-negara Uni Eropa bakal ngrampungake masalah iki kanthi ngembangake resolusi Dewan Keamanan PBB. (Miturut cara iki, dheweke butuh dhukungan saka Rusia, sing dijanjekake François Hollande bakal entuk.)

Ing puncak darurat, dheweke uga ngumumake niat kanggo nglawan panyebab aliran migrasi. Eropa arep nggedhekake kerjasama karo negara-negara Afrika Lor lan menehi pitulungan.

Nah, sing apik tenan, ayo ditambahake saka awake dhewe. Utamané kanggo wong Prancis. Kaping pisanan, kita bakal ngebom Libya lan ndhukung "Arab Spring" sing demokratis, yaiku, kita bakal nggawe karusakan lan akeh ewu pengungsi, banjur kita bakal nglampahi atusan yuta kanggo bali menyang tanah air sing kobong, "nangkep utawa numpes. kapal penyelundup" lan "mbantu" negara-negara Afrika Lor.

Saluran tv "RT" kelingan sing krisis migrasi ing Mediterania wis intensified mung wiwit 2011, nalika perang ana ing ayunan lengkap ing Libya. Italia melu aktif ing kampanye NATO sing relevan: politisi terkemuka ing negara kasebut ndhukung dhukungan lengkap kanggo operasi militer. Saka papan sing dhuwur ing Roma, ujar manawa Italia kudu nyegah Gaddafi "mateni rakyat negarane."

Banjur demokrasi teka ing Libya. Dina iki, para ahli nyatakake yen Uni Eropa kudu ngadhepi akibat saka tumindak kasebut. Jan Oberg, direktur Yayasan Transnasional kanggo Perdamaian lan Riset Masa Depan, marang RT: "Perdagangan kudu disalahake amarga meh kabeh pengungsi. gamanamarga perang ndadékaké kanggo backwardness ekonomi lan hopelessness. Iki ora babagan wong-wong sing budhal golek urip sing luwih apik, wong-wong iki uwal saka neraka. Nalika perang diwiwiti, humanisme rampung. Kanggo Eropa, iki ora apik. Serangan udara lan nyoba mateni wong ora bisa ngatasi apa-apa, kabeh bali lan nyebabake kebencian, terorisme, lan saiki munculé para pengungsi. Yen dheweke nyoba ngrampungake konflik kasebut sadurunge, lan komunitas internasional pancen pengin ngrampungake masalah iki, lan ora perdagangan senjata, mula biaya ekonomi lan kerugian manungsa bakal luwih murah.

Ya, pancen bener: pedagang senjata yaiku sing entuk bathi saka perang, lan entuk bathi kanthi cepet. Ing Senat AS, kapentingan para pedagang kasebut diwakili dening Senator McCain sing rambut abu-abu. Kabeh kampanye pemilihan dheweke dibiayai dening para petinggi saka kompleks industri militer. Nanging yen Amerika Serikat trep kanggo melu ing operasi Libya, banjur kanggo Eropah murub ing sisih lor Afrika dadi panggonan cedhak mbebayani. Bisnis tukang bedil Eropa, kaya sing dikandhakake, nyimpang menyang warga Uni Eropa.

Nanging dina iki, akeh "pengusaha" iki liwat henchmen ing politik sing meksa nindakake perkara panguwasa Eropah kanggo senjata Ukraina lan malah perang karo Rusia. "Parlemen Eropa wiwit ngomong babagan kesiapan perang karo Rusia" - iki judhul artikel ing situs web Ukraina Korrespondent.netreferring kanggo "EurActiv".

Anggota Partai Rakyat Eropa tengah-tengen ujar manawa Rusia wis dadi mungsuh Uni Eropa, mula kabijakan sing paling apik yaiku kesiapan Uni Eropa kanggo perang.

Roland Fryudenstein, wakil direktur lan direktur ilmiah Pusat Riset Martens (pemikir partai), nyatakake penyesalan amarga "kanthi kabeh kesadaran babagan ancaman Rusia sing anyar, kesiapan Eropa kanggo perang durung dibahas kanthi bener." "Iki kudu diganti ...," ujare politisi kasebut. "Kita kudu nerangake yen ya, kita siyap nglawan apa sing dianggep minangka prinsip eksistensial masa depan Eropa."

Ketoke, kanggo ngindhari masalah pengungsi, "eksistensial" Fryudenstein ujar manawa Kulon kudu bali menyang kabijakan penahanan, kalebu aspek pencegahan nuklir ing konsep kasebut.

Pakar Rusia percaya yen akar masalah kasebut, kalebu para pengungsi, yaiku ketaatan wuta Eropa kanggo kepentingan AS.

"Tindakan Eropa minangka campuran idealisme lan sinis, lan asil saka tumindak kasebut pancen ora nyenengake," ujare. "Free Press" direktur Pusat Studi Strategis Ivan Konovalov. - Ing tangan siji, EU didorong dening pandangan pasifis. Bagéyan saka panyiapan politik Eropah mbangun karir babagan iki, mbela pandangan kasebut ing tingkat legislatif. Nanging ing wektu sing padha - sing medeni - ana uga sinisme Eropa sing nggegirisi, sing ana ing ukara: "Kabeh sing kedadeyan ing njaba EU lan ora mengaruhi kita ora ana hubungane karo kita."

Pandangan kasebut, cathetan analis, kena tekanan saka Washington. Gedung Putih promosi inisiatif politik dhewe ing EU. Washington, mesthi, ora nganggep konsekuensi saka inisiatif kasebut minangka migrasi ilegal. Gedung Putih percaya yen Eropa minangka bagean saka NATO, lan NATO minangka instrumen kanggo ngrampungake masalah politik Amerika.

"Aku kudu ngomong, ing wiwitan konflik ing Libya, ana swara saka ahli Eropa sing ngelingake yen ambruk sistem keamanan ing negara iki bakal nyebabake gelombang migrasi sing ora bisa dikendhaleni. Nanging Amerika Serikat ora nggatekake swara kasebut, lan ngetutake Amerika, uga sekutu Eropa.


Apa wong Eropa ora ngetung akibat saka langkah-langkah kebijakan luar negeri?

Pakar kasebut percaya yen Eropa "ora bebas ing keputusan politik" lan "cenderung melu aliran politik." Uni Eropa urip "ing ndhikte Washington", tanpa mikir "apa sing bakal kelakon sesuk".

Lan iki Yuri Solozobov, Direktur Proyek Internasional Institut Strategi Nasional, ngandika marang publikasi kasebut.

"Dina iki, kahanan ing Ukraina berkembang miturut skenario sing padha (Libya. - O. Ch.). Nalika pisanan ndeleng Euromaidan langsung ing televisi Jerman, aku weruh wong-wong bersenjata watu, ranté, koktail Molotov sing nyerang wakil sing sah saka panguwasa. Lan ing mburi layar, swara Jerman sing tenang ujar: iki minangka transisi demokrasi normal saka negara siji menyang negara liyane, kabeh wis rapi.


Kangge, cathetan ahli, Eropa ngadhepi masalah gedhe ing Ukraina: 45 yuta wong sing manggon ing wilayah "merdika" bakal dadi pengungsi: "Dheweke siap mlayu saka rezim Kyiv saiki, sing ngrusak ekonomi. , kanthi kejam nambah tagihan sarana lan ngirim wong enom minangka pakan meriam menyang perang sing ora ana gunane."

Miturut analis, skenario paling ala kanggo Ukraina dadi Libya utawa Suriah. Saiki ing Eropa, "swara-swara keprungu luwih banter supaya wong Ukrainia ora diidini mlebu ing wilayah Uni Eropa." Kenging punapa? Ana risiko yen wong-wong iki bakal teka nganggo gaman lan wiwit mbales kanthi ngatur geng.

"Wong Eropa ing Libya lan Ukraina ngarep-arep manawa kabeh pergolakan bakal kedadeyan ing njaba EU. Nanging dheweke salah ngitung. Aku mikir yen ing enem sasi utawa setahun sabanjure, Ukraina bakal ngadhepi bencana kamanungsan lan ekonomi sing gedhe-gedhe, lan iki bakal mengaruhi negara tetanggan. Eropa pisanan ...


Dadi, ayo nambahake atas jenenge dhewe, demokrasi sing dileksanakake ing Libya dening NATO, yaiku, militan (ing tembung harfiah) saka Amerika Serikat lan Eropa, saiki klelep ing Segara Mediterania, lan panguwasa Uni Eropa seneng. kanggo nyimpen lan ngirim bali menyang tanah air - amarga saiki ora ana kolonel Gaddafi elek. Panguwasa Uni Eropa, Nanging, ora bisa ngerti apa ora ana siji mlayu saka Gaddafi, lan sawise pati, bab kang Mrs Clinton ngandika misuwur dheweke "wow", puluhan ewu mlayu?

Nalika krisis Ukrainia tekan klimaks, lan nalika panggedhe saiki wis matèni utawa nemokake piyambak ing posisi saka Georgian demokrat Saakashvili, mili ageng pengungsi bakal pour menyang kulon Eropah. Lan sapa sing kudu nggawe alangan kanggo dheweke? Kaping pisanan, Polandia fraternal, sing politisi asring Russophobic. Kadhangkala, sawetara ing restoran ngakoni manawa Polandia "nyedhot" Amerika.

Ing kasunyatan, ora Polandia piyambak sing nyenengi ing pendhudhukan iki - kabeh Eropah ana ing posisi tartamtu. Mung politisi Polandia pancen pengin dadi sing pertama. Apa sampeyan ora pengin "Libya" Ukrainia? Wong-wong kuwi bakal teka nang nggonmu mlaku tanpa prau.

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexsasha77
    Alexsasha77 28 april 2015 06:10
    +4
    Sing nggumunake, apa sing bakal ditindakake karo para pengungsi Ukraina? Bakal padha klelep ing pesisir Belarus?
    1. holgert
      holgert 28 april 2015 12:04
      +1
      ora!!! bakal dikirim menyang tambang ...
  2. dalan-dalan
    dalan-dalan 28 april 2015 06:25
    +7
    Supaya Eropah bisa nyingkirake kabeh imigran, kudu ngrusak awake dhewe. Ora suwe ora ana wong Prancis utawa Jerman sing isih ana. Arab padhet karo Turki.
    1. Bayonet
      Bayonet 28 april 2015 06:49
      +4
      Kutipan saka panah
      Arab padhet karo Turki.

      Lan ana akeh wong ireng! Sawetara wong sing koper dicolong ing Paris, tengen bis, lan kita ing Italia - padha ora menehi dalan, bakul kabeh omong kosong ngganggu kita! Pandhuan ngelingake para wanita, dheweke mung teka lan nyekel kembang, yen sampeyan njupuk, sawetara ireng bakal mbukak lan njaluk dhuwit, terus-terusan ...
    2. Alex_Rarog
      Alex_Rarog 28 april 2015 06:54
      +3
      Dadi bakal kampanye lan bakal klelep bebarengan karo pengungsi. Wiwitane para ahli Toret ing sisih wétan ngatur saiki para pengungsi lan bakal perang. Ide lomba putih ngrembaka ing yus lan gayop.
      1. Telakh
        Telakh 28 april 2015 10:02
        +1
        Apa sampeyan mikir yen dheweke klelep dhewe? Kabeh tanpa istiméwa? Utawa apa iku titanic sing bakal singsot SOS kanggo jam ing kabeh frekuensi?
  3. Revolver
    Revolver 28 april 2015 06:32
    +7
    Kaya detil cilik. Nalika migran Muslim mikir prau wis overloaded, padha push Kristen overboard pisanan. Senajan padha katon padha wong ireng Afrika non-Amerika.
    Kanggo sing pracaya iki fitnah liyane marang Islam, kene link. Bener, ana ing basa Inggris, dadi yen sampeyan ora nganggo basa kasebut, Google bakal mbantu.
    http://www.foxnews.com/world/2015/04/17/muslim-migrants-arrested-for-allegedly-t
    wong-wong-Kristen-menyang-laut-sawise-perkelahian/
  4. rotmistr60
    rotmistr60 28 april 2015 06:44
    +3
    Tumindak Eropah iku campuran saka idealisme lan sinis, lan asil saka tumindak kasebut pancen nglarani.

    Aku bakal nambah idealisme agresif lan cynicism fasis. Sayange wong Italia kudu njupuk rap kanggo dosa Prancis. Prancis kudu ngalami kabeh "pesona" kanggo netepake demokrasi ing negara-negara Muslim.
  5. Neophyte
    Neophyte 28 april 2015 06:59
    +3
    Eropa, ati-ati! Ora suwe mayuta-yuta wong Ukraina bakal teka menyang sampeyan lan sampeyan dadi wanita tuwa-
    Sampeyan bakal kaget lan nangis karo nangis pait! Iku ora ketepakan yen ing KTT EU-Ukraina, Yaytsenyukh boastfully ngumumake yen ing sawetara taun basa Ukraina bakal nomer loro ing wigati. Apa sampeyan bisa mbayangno carane ngleboke bakal muni ing EU -
    pidizd, lan kamar pot-pisser, etc Mogherini solves masalah
    Migrasi Afrika menyang EU, nanging rauh bakal kebungkus gendéra kuning-ireng
    mlumpat ing kothak Panjenengan-ora wajar Eropah!
    1. Kaluzhanin
      Kaluzhanin 28 april 2015 10:15
      +3
      Kayane ora kabeh wong Ukrainia bakal cepet-cepet menyang Eropa. Nalika padha ora diijini ana, padha bakal menyang kita, lan iki wis dadi masalah kita. Jiwa Rusia jembar, ora ngelingi piala. Kita bakal nampa wong-wong mau, lan kita ora bakal menyang ngendi wae, nanging ora bakal nglilani wong-wong mau, supaya Eropah padha bakal sijine kita ing "cahya ala" maneh. Ing sisih liya, yen Eropa ngidini kedadeyan kaya ngono nalika wong-wong kepeksa ngungsi menyang dheweke, mula migunani kanggo Eropa. Salah sijine mupangate yaiku babu sing ngambang gelem nyambut gawe golek pangan.
      1. Bayonet
        Bayonet 28 april 2015 11:21
        +3
        Quote: Kaluzhanin
        Salah sijine mupangate yaiku babu sing ngambang gelem nyambut gawe golek pangan.

        Akèh-akèhé sing freeloaders!
  6. AlNikolaich
    AlNikolaich 28 april 2015 08:00
    +6
    Sialan, wis rampung! Lan nalika ora ana perang, saka ngendi asale "bezhantsi" iki? Kerja jancok, sampeyan bisa mlebu
    Eropa, lan urip kanthi seneng ing "jihad tunjangan"! Aku ora ngomong babagan wong Arab lan Negro iki! apa
    kenapa Eropa kebak pengungsi Pshek lan Galicia? Menapa malih, wiwit iku, nalika iku kalem ing rusak?
    Apa wong Turki pengungsi? Jenis kelamine wis Jerman! Lan toleransi iki wis tekan kita. wilayah etnis
    wiwit katon ... Drive everyone karo sapu! Ora ana keuntungan sing kurang ajar!
  7. Averias
    Averias 28 april 2015 08:12
    +5
    Aku rada bingung karo kasunyatan sing panggonan ing prau (kapal) biaya sawetara ewu USD. Nyuwun pangapunten, kepriye, dheweke bengok-bengok (migran, pengungsi) sing kabeh ana ing kono kabeh pengemis lan bengkak amarga keluwen (aku kanthi teliti sinau video ing ngendi para pengungsi iki ditampilake. Soko sing ora katon kaya luwe lan rickety. ). Sawetara ewu USD, ing Afrika, iki, ing asas, ora ibukutha ala. Aku dhewe ana ing Afrika, lan aku ngerti carane siap kanggo plow guide-huntsmen kanggo 100 USD. Duwe sawetara ewu dhuwit, kok pindhah menyang endi wae risking 90% gesang. Yen bisa entuk kerja ing bawana Afrika? Iku misale jek kula sing iki expansion uga-ngrancang. Sampeyan ndeleng sing nitih (nglangi) banjur. Lan ing kene ana pitakonan liyane, kepiye carane dheweke nggawa wanita? Sawise kabeh, mung ana wong lanang ing prau. Wanita apa, kanthi pesawat utawa apa? Endi dhuwit kanggo iki?
  8. Delorean
    Delorean 28 april 2015 08:30
    +1
    nalika pengungsi utang sawetara ewu greenbacks kanggo obah, iku mangertos sing nganti padha bisa metu (ing Eropah), banjur padha budak saka mafia Afrika, utawa malah luwih prasaja - padha bakal Cut metu ginjel utawa liyane lan ing pitungan. !
  9. Delorean
    Delorean 28 april 2015 08:32
    0
    Aku nambahake manawa sanak-sedulur sing isih ana ing Afrika, kaya-kaya, janji, ora bakal mbayar ........
  10. Fotoceva62
    Fotoceva62 28 april 2015 08:55
    +8
    Wis mesthi ana pengungsi saka negara-negara Afrika sing durung berkembang lan saiki, sawise jagad Kulon nggawe sabuk ketidakstabilan ing Timur Tengah, ana kaping pirang-pirang luwih akeh, sing logis. .) Iku misale jek sing kabeh iki bener, nanging ing kasus iki Eropah mbayar kanggo tumindak edan saka pimpinan lan panuntun AMERIC sing.
    Pitakonan apa sing kudu ditindakake? Kanggo terus ngemot akeh lumpen agresif sing ora bisa mlebu peradaban Eropa lan ora pengin kerja.
    Utawa nutup tapel wates lan njaluk tamu sing ora diundang kanggo ninggalake, ing wektu sing padha, tinimbang melu ing kejahatan Amerika Serikat, nyoba kanggo mulihake kahanan urip ing negara sing rusak. Utopia mesthi. Kabeh bakal rampung karo bedhil mesin ing wates lan nyapu ing ibukutha.
    1. Revolver
      Revolver 28 april 2015 17:06
      +2
      Apa sampeyan nggambar gambar? Miturut iku, iku dadi metu sing Rusia wis dicet ing werna Islam.
      Kutipan saka Fotoceva62
      Kabeh bakal rampung karo bedhil mesin ing wates lan nyapu ing ibukutha.
      Iki dudu pilihan sing paling awon. Nanging misale jek mung bakal ngresiki "kafir". Yen sampeyan tundha tumindak, bakal rampung.
  11. fomkin
    fomkin 28 april 2015 09:04
    +5
    Ora kabeh sing ala - nganti saiki.
  12. _umka_
    _umka_ 28 april 2015 09:29
    +2
    Negara-negara sampah wis grappling karo akibat. Iki kedadeyan yen sampeyan manut marang Pakdhe Sam ing kabeh.
  13. siera
    siera 28 april 2015 09:53
    +4
    Utamane akeh migran ing ibukutha lan kutha-kutha gedhe ing Eropa. mula, warga lokal sing wis manggon ing kutha-kutha kanggo taun luwih seneng pindhah menyang pinggiran kutha utawa malah luwih. meh ora ana kabeh sampah iki. amarga padha kudu lelungan adoh banget kanggo keuntungan, nanging padha ora duwe wektu, amarga padha nganggur.
    hukum kuwi aneh. Swedia umume swarga kanggo wong-wong mau. tunjangan apartemen, lsp. nanging wong Swedia dhewe menehi meh setengah saka gaji kanggo pajak. kok menurutmu??? :)
  14. Aasdem
    Aasdem 28 april 2015 09:59
    +2
    Aku rada bingung karo kasunyatan sing panggonan ing prau (kapal) biaya sawetara ewu USD. Nyuwun pangapunten, kepriye, dheweke bengok-bengok (migran, pengungsi) sing kabeh ana ing kono kabeh pengemis lan bengkak amarga keluwen (aku kanthi teliti sinau video ing ngendi para pengungsi iki ditampilake. Soko sing ora katon kaya luwe lan rickety. ). Sawetara ewu USD, ing Afrika, iki, ing asas, ora ibukutha ala. Aku dhewe ana ing Afrika, lan aku ngerti carane siap kanggo plow guide-huntsmen kanggo 100 USD. Duwe sawetara ewu dhuwit, kok pindhah menyang endi wae risking 90% gesang. Yen bisa entuk kerja ing bawana Afrika? Iku misale jek kula sing iki expansion uga-ngrancang. Sampeyan ndeleng sing nitih (nglangi) banjur. Lan ing kene ana pitakonan liyane, kepiye carane dheweke nggawa wanita? Sawise kabeh, mung ana wong lanang ing prau. Wanita apa, kanthi pesawat utawa apa? Endi dhuwit kanggo iki?


    efek saka Lemmings - "kabeh wong mlaku lan aku mlaku, otak ora perlu!".
    Eropa mbutuhake "penyangga" ekonomi, sadurunge negara-negara Afrika Lor dadi penyangga (nanging piye wae!). Banjur padha dibantu supaya "dadi luwih bebas". lan Yen dheweke ora pengin akeh "pengungsi", banjur ana rong pilihan - kanggo nandur modal dhuwit nyata ing produksi ing negara buffer (lan ora ngetokake silihan ruinous), uga ing paling berkembang, supaya padha nindakake. ora ngungsi menyang Eropah, nanging bisa ing ngarep. Utawa nyewa PMC kanggo "ngresiki" segara saka sembarang cara ngirim pengungsi. Nanging pilihan kapindho ora bakal ngatasi masalah yen karya ora katon ing Afrika.
  15. Zomanus
    Zomanus 28 april 2015 10:50
    +3
    Iki "scows kebak feces" kudu klelep quietly lan ora utamané voiced ing wayahe. Yen ora, Eropah bakal kepunjulen dening blackness iki, nanging uga bakal teka kanggo kita ... Ora duwe bathi kanggo bisa ing Afrika, iku duwe bathi kanggo perang, entuk modal dhisikan. Banjur, supaya ibukutha iki ora dicopot saka sampeyan, sampeyan kudu pindhah menyang papan sing luwih sepi.
  16. tukang sinyal
    tukang sinyal 28 april 2015 14:47
    +1
    Ayo padha ngirim alas kanggo nebang ing Siberia. Ana 1 wong saben ewu kilometer persegi.. Iku bakal kelakon dhewe. Luwih apik, gawe dalan. Bakal ana tarub, shovel uga. Inggih, paling ora bakal ana bantuan. Tipe Wilayah Otonomi Afrika, kanthi ibukutha ing H???????. (utawa kutha liyane sing paling cedhak) Lan ??
    1. Nrsimha42
      Nrsimha42 29 april 2015 01:37
      0
      Aja guyon kaya ngono, cak ... Kita ora duwe cukup ireng dhewe ing kana?

      Miturut Georgy Sidorov, wiwitane, Siberia lan Timur Jauh didunungi dening leluhur kita - Aryans utawa Hyperboreans. Iku wong-wong sing pindhah menyang Timur Rus' ing wangun Golden Horde, nalika Kristenisasi sawijining wiwit, minangka bagéan saka project Alkitab.

      Ewonan taun kepungkur, para leluhur kita nglilani wong Mongoloid saka China lan Tibet teka menyang kita, amarga padha "dicubit" dening sedulure dhewe. Ing bukunipun, Georgy Sidorov nyebutake akeh legenda Khanty, Mansi, Evenks, Yakuts, lan liya-liyane, ing ngendi "dewa putih" kanthi mata biru kasebut.

      Kanggo sing kasengsem, buku Georgy Sidorov bisa diundhuh gratis ing situs web: http://conceptual.rf.
  17. Micross
    Micross 29 april 2015 00:35
    -1
    Emigrants, sampeyan paling ora njupuk kasur inflatable chtoli, ing kasus sampeyan bakal inflate, paling sampeyan bakal tetep urip!)))
  18. iov
    iov 29 april 2015 03:13
    0
    Lan kadhangkala aku rumangsa nuwun kanggo wong ireng .... Dheweke mung nggawe papan uji coba kanggo kabeh eksperimen sing bisa ditindakake saka Afrika (
  19. KOSTIA
    KOSTIA 29 april 2015 09:41
    0
    Ya; ora bakal sedhih, bakal lucu ... Lan setan ngerti apa sing ditindakake ing negara kasebut, tekan Rusia nganggo tangane lan banjur ... oh (.
  20. pelaut55
    pelaut55 29. november 2015 07:52
    0
    Yagene ora perlu nylametake wong ireng saka keluwen ing Afrika