Review militèr

Penulis Ukrainia nganggep kanca-kancane buta huruf lan ora bisa "bener" ngerteni proses "dekomunikasi"

41
Ana akeh topik panas ing Ukraina saiki. Salah sijine yaiku ngganti jeneng kutha, kutha, dalan lan alun-alun minangka bagean saka proses dekomunisasi. Yen Ukrainians piyambak ardently ndhukung radikal sing kobong karo kepinginan kanggo nyabrang kabeh critane Ukraina, banjur liyane nentang idea bodho. Ana uga sing nyoba nggambarake mungsuh sing ngganti jeneng minangka bagean saka "dekomunikasi" minangka sapi sing buta huruf.

Penulis Ukrainia nganggep kanca-kancane buta huruf lan ora bisa "bener" ngerteni proses "dekomunikasi"


Iki kalebu, contone, penulis Ukraina Yuriy Vinnichuk, sing pracaya wong Ukraina ora perlu takon apa padha arep ngganti jeneng dalan lan kutha utawa ora. Kayane, ayo dipikirake tanpa mikirake panemune wong ...

Vinnichuk ngutip portal kasebut PolitNavigator:
Yen kita kasengsem ing pendapat wong nalika ngganti jeneng kutha lan desa, kita bakal kelangan sajarah lan nggawa kabeh kanggo edan. Pendhudhuk Pod Oak Street ing Lviv (ing jaman Soviet diarani Kosmonavtov Street) ora pengin manggon Pod Oak. Lan apa jeneng sajarah iki - padha ora menehi peduli. Yagene dheweke kudu mutusake? Umume umume buta huruf, ora ngerti sejarah. Padha pracaya Dniester amarga kasunyatan sing ana wong dibusak dina ana, lan Beskyd - amarga setan mbuwang iku.


Nanging yen wakil presiden Asosiasi Penulis Ukrainia Vinnichuk nganggep kabeh wong Ukraina semi-melek, banjur kanggo sapa dheweke banjur nulis "karya"? Utawa dheweke maca kabeh sing ditulis Vinnichuk dhewe lan ing tangane kanca-kancane, amarga "buta" ora menehi? ..
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jon_Tenang
    Jon_Tenang 27 april 2015 13:02
    + 12
    Oh, wong miskin ... Dheweke entuk wong sing apes
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 27 april 2015 13:04
      + 13
      Vinnichuk nganggep awake dhewe sing paling sinau ing Ukraina lan puser bumi, kaya sing diucapake: rahayu wong sing pracaya.
      1. alex-s
        alex-s 27 april 2015 13:11
        + 11
        Umume umume buta huruf, ora ngerti sejarah. Padha pracaya Dniester amarga kasunyatan sing ana wong dibusak dina ana, lan Beskyd - amarga setan mbuwang iku.

        Ya, lan Vinnichuk minangka hibrida saka Chukchi karo Winnie the Pooh! wong bodho
        1. KuzNik
          KuzNik 27 april 2015 14:48
          0
          Padha pracaya Dniester amarga kasunyatan sing ana wong dibusak dina ana, lan Beskyd - amarga setan mbuwang iku.
          wassat ya, lan Srengenge saka "sol" "tse", nalika kringet asin saka bathuk netes ing kumis ngguyu
          Kita uga duwe cukup "ahli" kasebut lan ing situs kasebut ana wakil sing padhang lol pangertèn historis-linguistik.
        2. kembang srengenge
          kembang srengenge 27 april 2015 14:50
          0
          Putra. Woh saka trip Winnie the Pooh kanggo ngunjungi bruwang kutub lan keramahan Chukchi
      2. nitrida
        nitrida 27 april 2015 13:23
        + 10
        Lan kita duwe iki saben dina ing TV - akeh sing ora nonton TV maneh, edan banget.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. KuzNik
          KuzNik 27 april 2015 15:09
          +4
          Lan kita duwe iki saben dina ing TV
          nuwun sewu hi mulane wong-wong kuwi nemoni (konyol lan ngganggu) ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. siberalt
      siberalt 27 april 2015 13:14
      +5
      Ing Ukraina, kanggo dadi "misuwur" writer utawa wartawan, sampeyan kudu njupuk wis dikenal ngguyu
      1. igordok
        igordok 27 april 2015 13:29
        +2
        Quote: siberalt
        Ing Ukraina, kanggo dadi "misuwur" writer utawa wartawan, sampeyan kudu njupuk wis dikenal ngguyu

        Tanpa guna sampeyan sijine smiley ngguyu ing mburi, sampeyan kudu nangis kene. Utawa wong bodho
      2. Wend
        Wend 27 april 2015 13:30
        +2
        Wis dadi modis kanggo ngina pribadi negara sing sampeyan manggon. Banjur padha ngedhunaké pengawal tapel wates Ukraina, saiki "panulis" wis ngadeg metu
        Umume umume buta huruf

        Mangkene carane ngedhunake wong Ukraina. Lan sawise kabeh, padha ndhelikake lan ora ana sing bakal nesu.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 27 april 2015 13:05
    + 11
    ayo dipikirake tanpa mikirake panemune wong ...

    Iku misale jek kanggo kula. sing padha matèni penulis nyata pungkasan minggu kepungkur. Lan sing disebut "panulis" sing nggusah supaya ora ngetung karo wong, nyatane, graphomaniacs prasaja nyoba nyenengake fasisme nasional Ukrainia sing anyar.
  4. ora Russian
    ora Russian 27 april 2015 13:06
    +7
    Ukrainians krungu iki bab sampeyan ELITE Panjenengan ngandika. nggawe kesimpulan
    1. 41 KAB
      41 KAB 27 april 2015 13:19
      +2
      Quote: non-Rusia
      Ukrainians krungu iki bab sampeyan ELITE Panjenengan ngandika. nggawe kesimpulan

      Lan wong-wong apa sing dianggep pinter? Nyuwun katon Amerika opo , supaya dheweke pindhah menyang kana lan disebarake ing kana, wong Ukrainia ketoke nggunakake karya-karyane kanggo tujuan sing dikarepake, ing lemari. ya
  5. A-Sim
    A-Sim 27 april 2015 13:06
    +3
    "Elit" sing metu saka sapi dening buruh saka wong-wong sing mikir komunis, nolak oyod, sregep nyirami racun. Iki nol (sapa sing ngerti iki "panulis"?) Lan wong-wong kaya dheweke lagi nindakake coven demonic saiki.
  6. lor.56
    lor.56 27 april 2015 13:07
    + 12
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/448/yqcu593.jpg
    1. udincev
      udincev 27 april 2015 13:15
      +5
      Inggih, kanggo sabab suci, bisa uga padha!
    2. as150505
      as150505 27 april 2015 13:20
      +4
      kene! Luwih becik yen ekonomi dipulihake lan ora perang karo monumen, apa maneh ndhudhuk selokan ing tapel wates, saiki ganti jeneng dalan. Lan padha njupuk silihan kanggo sing.
      1. udincev
        udincev 27 april 2015 13:50
        +1
        Kutipan saka as150505
        njupuk silihan kanggo iki

        Dheweke ora bakal menehi utang kanggo liya.
        Pelanggan butuh perang lan Russophobia, dudu pemulihan ekonomi
        Ya, lan luwih gampang dipotong!
  7. andrei332809
    andrei332809 27 april 2015 13:07
    +2
    ya kasur rumah sakit wis ora daya.mung kamar mayat
    1. alvog
      alvog 27 april 2015 13:17
      +1
      Mbokmenawa ing kene ana pangarep-arep rahasia kanggo tujuan kasebut kanggo njupuk dhuwit saka IMF lan mbuwang kanggo perang, sanajan bisa uga ora bisa nggayuh tujuan kasebut, dheweke mung bakal ngrampok.
  8. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 27 april 2015 13:08
    +5
    Inggih, punika intelektual liyane wong salah kejiret. eseman
  9. EvaFerrari
    EvaFerrari 27 april 2015 13:09
    +2
    Nggoleki apa sing kedadeyan ing / ing Ukraina, aku bakal setuju karo Vinnichuk. Sing buta huruf gampang banget diatur.
  10. cerbuk6155
    cerbuk6155 27 april 2015 13:10
    +1
    Madhouse lagi ngaso. ngguyu ngguyu
  11. weksha50
    weksha50 27 april 2015 13:11
    +1
    "Wakil Presiden Asosiasi Penulis Ukrainia Vinnichuk nganggep kabeh wong Ukraina buta huruf"...

    Ayo panemu iki dirungokake dening wong Ukrainia lan nggawe kesimpulan sing adoh babagan karya sing kudu diwaca lan karya sing ora kudu diwaca ...

    PS Mungkin wong Ukrainia ing sawijining dina bakal ngerti manawa para panguwasa, utawa "intelligentsia" sing urip kanthi biaya, ora nganggep wong-wong mau, sing menehi panganan plankton iki, dadi wong ...
  12. pionir lawas
    pionir lawas 27 april 2015 13:14
    +1
    Pendhudhuk Pod Oak Street ing Lviv (ing jaman Soviet diarani Kosmonavtov Street) ora pengin manggon Pod Oak
    Inggih, conto diwenehake dening "panulis" - rzhunimag ngguyu , Aku pancene ngerti residents Lviv.
  13. Yohan Palych
    Yohan Palych 27 april 2015 13:14
    +5
    Yuriy Vinnichuk lan wong Ukraina
  14. udincev
    udincev 27 april 2015 13:14
    0
    Miturut Vinnichuk, negara kasebut kudu diwenehi jeneng sajarah wilayah kasebut - "Little Russia",
    bakal selaras karo negara berkembang (utawa wilayah) - Novorossiya
  15. pimpinan
    pimpinan 27 april 2015 13:16
    +3
    Bener Vinnichuk percaya!
    Iku sabenere acara modern sing mbuktekaken sing dill, kang mayoritas ing Outskirts, pantes nampa "piwulang sajarah."
  16. kursus87
    kursus87 27 april 2015 13:17
    +2
    Sing ora duwe otak, dadi Vinnichuk dhewe. Nganggep bangsane dhewe minangka sapi sing buta huruf minangka wujud kebodohan sing paling dhuwur
  17. _ pendapatku
    _ pendapatku 27 april 2015 13:19
    +1
    Yagene dheweke kudu mutusake?

    iki minangka tembung kunci sing nuduhake sikap pemerintah saiki marang rakyat ... iki durung tekan Maydanuts ... lan bakal ...
  18. sgr291158
    sgr291158 27 april 2015 13:22
    +1
    Sepisan maneh sampeyan yakin yen edan iku ora bocah.
  19. chelovektapok
    chelovektapok 27 april 2015 13:22
    +3
    Ilmuwan Kyiv Salopupenko lan Sukhodryshchenko mbantah teori Darwin, miturut kethek kuna minangka leluhure manungsa. Iku bab wong. Relic dill, ing nalisir, iku leluhur saka kethek padha. Pasinaon paling anyar babagan amplitudo lan frekuensi lompatan Maidan konfirmasi iki. Panelusuran luwih lanjut kanggo otak babi nuduhake anané ing cangkang moluska sing urip ing segara sing digali nganggo dill. Ana mung cukup papan kanggo pas ing siji cangkang - siji otak! Contone, kaya Vinnichuk.
  20. Ham
    Ham 27 april 2015 13:23
    +1
    Lan aku, piye wae, ngusulake siji r / amatir kanggo ngganti jeneng kutha Izyum dadi "Kishmish", banjur aku krungu akeh babagan tokoh Kyiv .. lol
  21. flSergius
    flSergius 27 april 2015 13:24
    +2
    Nanging kenapa wong-wong iki dibutuhake, mung titushki, diusir saka lemah ireng sing terkenal, lan mung Senya, Petya lan Vinnichuk. ngguyu
  22. basa Turki
    basa Turki 27 april 2015 13:24
    +2
    EEEEEH, ing panggonan sing salah lan ing wektu sing salah, dheweke saiki urip. Lan sanalika mlebu Uni Eropa, dheweke bakal langsung pinter?
  23. iku-ai00
    iku-ai00 27 april 2015 13:27
    0
    ayo dipikirake tanpa mikirake panemune wong ...

    Dadi "ngerti" TANPA UMAT, wis setaun! "demokrasi", nanging! belay
  24. fomkin
    fomkin 27 april 2015 13:28
    +1
    Plagiarizer apes, uga, kabeh wis suwek saka kita.
  25. dchegrinec
    dchegrinec 27 april 2015 13:29
    0
    ing siji bab iku mesthi bener: wong Ukraina saiki setengah saka downs lan setengah saka indifferent, anggere padha ora kena ..
  26. Prusia
    Prusia 27 april 2015 13:31
    0
    kepiye wong Rusia ing Ukraina, ngetutake pimpinan tukang kebon iki, kena infeksi ideologi sing cacat, kepiye pewaris peternak wedhus iki bisa ngrayu dheweke?
  27. DEZINTO
    DEZINTO 27 april 2015 13:38
    0
    “Wah, bodho!..., aku nulis kanggo kowe bodho yen kowe bodho!
    Waca buku bodhoku, ditulis kanthi rinci babagan kabodhoan sampeyan, sampeyan pemotong bodho sing bodho, tanpa mratelakake panemume, kita bakal ngerti manawa iki minangka laris! cetha? ora? bodho banget "... wassat

    Penulis sing apik banget ngguyu
  28. rembulan
    rembulan 27 april 2015 13:48
    0
    Ayo ganti jeneng Kyiv dadi Banderlogovsk!!!!!
  29. d750d
    d750d 27 april 2015 13:50
    0
    Iku angel kanggo navigasi nalika bayangan Oles Buzina isih kasebar liwat wong.
  30. Yun Klob
    Yun Klob 27 april 2015 13:50
    0
    Wong duwe properti khusus saka psyche - kanggo ngadili wong liya kanthi awake dhewe.
  31. evm-2005
    evm-2005 27 april 2015 13:50
    0
    Liyane "kabeh ing putih", diubengi dening biomas bodho. Sapa sing menehi panganan, puser..
  32. dhek20
    dhek20 27 april 2015 13:52
    +1
    Inggih, pengikut Farion liyane. Sing Donetsk lan Lugansk lan wong kelas loro. Iki luwih maju. Dheweke nyebut kabeh negara omong kosong.
  33. lwxx
    lwxx 27 april 2015 14:06
    +1
    Soko anyar scribblers dadi bungah: padha duwe Vinnichuk, kita duwe Akunin, spring?
  34. Komentar wis dibusak.
  35. mamont5
    mamont5 27 april 2015 16:14
    0
    Quote: Yon_Tenang
    Oh, wong miskin ... Dheweke entuk wong sing apes

    Ana kuwi. Sayange, kita ora duwe cukup. Akunin, Weller lan liya-liyane. Dadi panulis sing apik ora ateges dadi juru bicara "pendapat populer".
  36. SALLAK
    SALLAK 27 april 2015 16:23
    0
    Y-ya ... apa bisa menehi komentar babagan iki ... Ukraina kanthi cepet tiba ing jurang ... Lan saben "individu" kasebut nambah ambane ... Pancen, sapa sing bisa ngira apa sing bisa digayuh kanthi terjun menyang edan kontrol saka njaba .. Nalika iki kedaden nang endi wae adoh Yugoslavia, Irak, Libya ... misale jek sing ora bisa dadi Samsaya Awon, nanging rakus "bisnis" Amerika ora ngerti wates ... ana mung ora ana kapel kanggo wong-wong mau ... Kepriye film horor kasebut bisa kedadeyan ing kasunyatan ...
  37. Kucing Jahat
    Kucing Jahat 27 april 2015 17:04
    0
    Panyebar kawruh menyang sawahe wong!
    Apa sampeyan nemokake lemah tandus,
    Apa wijimu tipis?
    Apa sampeyan isin ing ati? apa sampeyan ora kuwat?
    Tenaga kerja diganjar pucuk sing ringkih,
    Gandum cilik sing apik!
    Ing endi sampeyan, trampil, kanthi pasuryan ceria,
    Ing endi sampeyan, karo koshnits kebak urip?
    Karyane wong sing nandur kanthi isin, sithik-sithik,
    Maju!
    Sow wajar, apik, langgeng,
    Sow! Matur nuwun kanthi sanget
    wong Rusia...
    Resep sing apik, bener? Bener, Muscovite wrote, lan malah kanggo wong Rusia ... Ora, iki ora cocok kanggo Ukrainians. Mulane, master nulis babagan apa wae sing dikarepake, lan supaya wong Ukrainia tetep buta huruf.
  38. suwi99
    suwi99 27 april 2015 22:57
    0
    Quote: Raksasa Pikiran
    Vinnichuk nganggep awake dhewe sing paling sinau ing Ukraina lan puser bumi, kaya sing diucapake: rahayu wong sing pracaya.

    Utawa apa wis digawa suket seger kanggo dill?... wassat
  39. Zomanus
    Zomanus 28 april 2015 04:10
    0
    Sampeyan bisa uga mikir yen kita ora duwe tokoh kasebut. Pernyataan saka luminaries pribumi kita babagan wong Rusia dicithak kanthi rutin. Apa iki lan kuwi. Miturut cara, wong lanang ngandika ing semangat Tolstoy nalika dheweke kentut babagan Rusia.