Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Rusia: Pemriksaan ilegal saka pengamat internasional kudu dihentikan ing Ukraina

31
Rusia nesu karo praktik pasukan keamanan Ukraina kanggo nindakake inspeksi ilegal saka wakil OSCE ing Donbass. Pengamat asring dihina lan diancam, "sing ora bisa ditampa kanthi kategorine," ujare Kementerian Luar Negeri Rusia ing pratelan. Nulis babagan RIA News.

Kamentrian Luar Negeri Rusia: Pemriksaan ilegal saka pengamat internasional kudu dihentikan ing Ukraina


Ing laporan saka misi ngawasi, liyane lan liyane asring padha nunjukaké kasus mriksa document lan searches kendaraan loro dening pejuang saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Unit sukarelawan. Ing wektu sing padha, pasukan keamanan nyoba ngerteni manawa ana wong Rusia ing antarane.

"Kamentrian Luar Negeri Rusia banget ndhesek panguwasa Ukrainia kanggo mungkasi praktik inspeksi ilegal saka pengamat OSCE lan strictly netepi kewajiban internasional, kalebu ing gati kanggo misi ngawasi khusus," document ngandika.
Foto sing digunakake:
Foto AP
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Abbra
    Abbra 27 april 2015 15:43
    + 10
    Ya, sembarang aktivis saka ATO kabeh timbangan kanggo Buzz kanggo menek menyang kanthong saka wong sing teka saka Eropah. Ana - euro, ana - politik. Lan yen wong Rusia makili OSCE, mula dadi buzz!
    1. svetruss
      svetruss 27 april 2015 16:05
      +1
      kok padha ketegangan, tho, mengko pranyata kabeh pengamat padha tuku Putin lol
      1. sherman1506
        sherman1506 27 april 2015 17:01
        +1
        malah kampanye OSCE metu saka dill. mulane padha jiwit.
        1. Volgarr
          Volgarr 27 april 2015 18:41
          0
          Dadi kenapa "misionaris" Barat OSCE meneng? Utawa bisa mung babakan marang Rusia ing perang Chechen karo ki?!!
        2. Komentar wis dibusak.
    2. SOLGA
      SOLGA 27 april 2015 16:38
      +3
      http://vk.com/dw оф. страница немецкой газеты в контакте . зайдите , офигеете от их постов и особенно , коментов определенной группы лиц .
      1. rpek32
        rpek32 27 april 2015 17:41
        0
        Kutipan saka SOGA
        http://vk.com/dw оф. страница немецкой газеты в контакте . зайдите , офигеете от их постов и особенно , коментов определенной группы лиц .

        oh saka dhasaring atiku. wektu kanggo ngobong ngguyu
    3. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 27 april 2015 16:45
      +1
      Nanging Ukraina njupuk kursus menyang provokasi utama, mbok menawa iki bakal disambungake karo OSCE.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 27 april 2015 16:50
      +1
      Saka panjalukmu sing terus-terusan, ora panas utawa adhem, wong-wong bajingan iki mung ngerti tumindak lan ora liya. Tinimbang telpun, biyen biyen bisa njabut kabeh untune, bareng-bareng karo wisdom tooth, nanging ora kelingan wayahe, sing menarik, Kementerian Luar Negeri kita ora bosen nelpon lan nelpon.
  2. penembake gunung
    penembake gunung 27 april 2015 15:44
    +3
    Angger-anggering Toret ora ditulis kanggo wong bodho. Yen dill nggawa pengamat menyang panas putih, apa sing bakal dilapurake? Sembarang kasus sing diragukan bakal diinterpretasikake kanggo Novorossiya.
    1. jktu66
      jktu66 27 april 2015 16:15
      0
      Sembarang kasus sing diragukan bakal diinterpretasikake kanggo Novorossiya.
      Sapa sing bakal resiko gaji-gaji kaya ngono??? opo
    2. ireng
      ireng 27 april 2015 16:25
      +1
      Quote: penembak gunung
      Yen dill nggawa pengamat menyang panas putih, apa sing bakal dilapurake?

      Inggih, apa sing bakal dilapurake ... Sing digoleki kanthi teliti, menehi kesenengan lan kepuasan sing jero ing sawetara panggonan. Sapa maneh sing nganggep "pengamat" minangka struktur independen? Amerika corak présidhèn ing obyek silinder kaya sing dikarepake, nanging apa sing bisa dakkandhakake babagan pengamat!
  3. Kelinci Turbo
    Kelinci Turbo 27 april 2015 15:45
    +6
    Tibakke kuwi. Ukrainia saiki dadi bangsa sing dipilih, bisa. Mengko pengamat bakal dikirim menyang Iriy.
  4. rata-rata
    rata-rata 27 april 2015 15:45
    +3
    Sing duwe nggoleki apa ana pasukan Rusia ing Donbass, lan antek nggoleki apa ana Rusia ing antarane OSCE, kabeh wong nindakake tugase.
  5. ora Russian
    ora Russian 27 april 2015 15:45
    +7
    Iku sing ora mriksa wong-wong mau, nanging nyedhiyani karo beacons radio ing guise saka mriksa. Banjur padha tekan panggonan sing OSCE mandheg suwe.
    1. Yuri Ya.
      Yuri Ya. 27 april 2015 16:18
      +2
      Quote: non-Rusia
      pasokan karo beacon radio ing guise saka mriksa

      Aku kuwatir bab meh padha nanging ing versi beda. Pengamat OSCE ngluncurake drone, padha menarik karo peralatan ngrekam utawa ngirim. Yen karo pemancar, apa ngalangi Amerika saka nyediakke APU karo reception padha, uga, Mungkin sawetara tombol liyane.
  6. DEZINTO
    DEZINTO 27 april 2015 15:51
    0
    Dheweke bakal njupuk panjaluk kasebut kanthi cara dhewe, lan bakal terus mriksa kanthi dendam ...
  7. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 27 april 2015 15:56
    +4
    Ing kasus iki, dheweke dadi master "search and loot" ...
    1. pvv113
      pvv113 27 april 2015 18:32
      0
      Looting lan ngemis antarane dill disetel ing tingkat profesional. Ing kene ora ana sing padha
  8. ksv1973
    ksv1973 27 april 2015 15:56
    +3
    Kok kaget? Kekuwatan ing Ukraina iku fasis lan ora bisa duwe cara liya saka fasis!
  9. udincev
    udincev 27 april 2015 15:57
    +3
    Nanging kanthi serius, wong-wong saka misi kasebut ora kudu iri:
    - Independents njaluk iku pro-republik;
    - padha ngidoni ing DPR lan LPR (populasi), ora weruh asil karya OSCE (pantes!)
    Lan padha mung mirsani, ndandani lan laporan. Lan ing ngendi panguwasa nggunakake laporan kasebut ...
    Aku ora ngerti carane akeh padha njaluk kanggo karya, nanging mbokmenawa kanggo dhuwit iku ora madu ana kanggo ndeleng kabeh lan ndeleng asil.
  10. 3 asep
    3 asep 27 april 2015 16:02
    +1
    Utawa bisa uga iki ditindakake supaya dheweke lunga.Pemerintah Ukrainia Nazi pancen pengin ngganti Helm Biru (NATO biru). hi
  11. pionir lawas
    pionir lawas 27 april 2015 16:06
    +1
    Amarga baseness bosok lan cidra ing atine saka Ukrainia modern, kang ora bisa pracaya marang tulus wong liya. Malah pungkasan mangsa panas, Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake pinwheel putih karo insignia PBB ing operasi punitive. Aja padha digunakake ing perang, nanging sanadyan.
  12. morpogr
    morpogr 27 april 2015 16:10
    0
    Paranoia saka rasa curiga lan rasa wedi ing Ukraina, ora ana sing percaya marang sapa wae.
  13. yowis
    yowis 27 april 2015 16:10
    +1
    Cabang militer AS nindakake apa sing dikarepake. Eropa dikuwasani.
  14. Sergey777
    Sergey777 27 april 2015 16:13
    -1
    Kutipan saka Turbo-Rabbit
    Tibakke kuwi. Ukrainia saiki dadi bangsa sing dipilih, bisa. Mengko pengamat bakal dikirim menyang Iriy.

    Iku apik kanggo ndeleng wong sing kenal karo mitologi Slavia, aku mikir yen sampeyan ngatur survey, banjur sawetara wong saka VIM bakal ngerti apa Iriy.
  15. DEZINTO
    DEZINTO 27 april 2015 16:25
    +5
    Nyamar - tingkat Ukrainia.

    Svidomo waja awak plus 1000 kanggo waja!

    ngguyu ngguyu ngguyu
  16. 511
    511 27 april 2015 16:32
    0
    Apa ora iki wektu kanggo mow mudhun hotbed iki nonhumans?
  17. parafoiler
    parafoiler 27 april 2015 16:51
    0
    Sundel kabeh ilang aromane ...
  18. VMF7981
    VMF7981 27 april 2015 16:56
    +2
    Kanthi gloating sethitik
    Foto langsung nuduhake yen "spesialis" duwe bedhil, kaya - Aku duwe bedhil, lan sampeyan duwe. Apa kudu digantung kaya iki? Lan carane, ing naluri, nyoba kanggo mbaleni apa kang weruh ing Crimea.
  19. kikuk
    kikuk 27 april 2015 18:18
    +2
    lemu bakal keno, malah yen padha urinate ing sirah negatif
    1. Alexander 3
      Alexander 3 27 april 2015 19:30
      0
      Dheweke dadi pengamat, sing bakal nandur.
  20. individu
    individu 27 april 2015 19:32
    0
    Aku seneng karo komentar Zakhar:
    "Helm Biru (NATO biru)".
    Iku tega sing ora bisa sijine plus.
  21. samarin1969
    samarin1969 27 april 2015 19:53
    0
    Kutipan saka Volgarr
    Dadi kenapa "misionaris" Barat OSCE meneng? Utawa bisa mung babakan marang Rusia ing perang Chechen karo ki?!!

    Aku bakal kaget banget yen OSCE tumindak beda ... brainchild elek dermocrats
  22. APASUS
    APASUS 27 april 2015 21:25
    0
    Aku kaget karo upaya Rusia kanggo intercede kanggo OSCE. Sawise kabeh, yen perlu, dheweke nggunakake kesempatan kanggo nanggapi lan menehi tekanan.
  23. Olga Samoilova
    Olga Samoilova 27 april 2015 21:25
    0
    Maneh, panguwasa Ukraina mbayangno soko, utawa wong :)))
  24. Zomanus
    Zomanus 28 april 2015 05:02
    0
    Inggih, kita saged ngaturaken pratelan babagan nglanggar hak OSCE. Manca ora bisa saged iki, lagi feed saka meja liyane. Pengamat biasa bisa sambat, nanging sing utama kanggo panguwasa yaiku netepi pesenan Departemen Luar Negeri, nggoleki pelanggaran LDNR.