Review militèr

Kepala VUNC: saiki Akademi Angkatan Udara ora kekurangan peralatan pendidikan anyar

25
Akademi Angkatan Udara saiki ora duwe masalah karo diakoni penerbangan peralatan lan layanan, saiki kadet mabur utamane ing pesawat Yak-130, helikopter Ansat-U lan Ka-226, laporan RIA News karo referensi kanggo kepala pusat latihan Voronezh saka akademi Gennady Zibrov.

Kepala VUNC: saiki Akademi Angkatan Udara ora kekurangan peralatan pendidikan anyar


"Dina iki, akademi ora nemu masalah apa wae babagan bahan bakar, utawa ing layanan peralatan penerbangan, utawa kasedhiyan, kalebu kanggo latihan lan njaga katrampilan penerbangan siswa"ujare mayor jendral.

"Taun pungkasan, akademi kanthi 12 pangkalan udara latihan mabur meh 55,7 ewu jam," ujare. – Iki gropyokan gedhe banget. Instruktur saiki wis siyap banget supaya bisa nerusake kerja serius kanggo latihan pilot kanthi jumlah gedhe.

Miturut Zibrov, saiki latihan pilot penerbangan operasional-taktis ditindakake ing pesawat Yak-130. "Ing mangsa ngarep bakal dadi pesawat latihan tempur utama. 20 pilot pisanan kanthi total wektu penerbangan 220 jam, kalebu 60 jam ing Yak-130, dirilis ing taun 2014. Ing taun 2018, atusan lulusan kaya ngono bakal teka menyang tentara, ”ujare.

Pilot penerbangan tentara kasil dilatih ing helikopter Ansat-U lan Ka-226 "kanthi sistem koaksial sing gampang ngidini pasukan bisa nguwasani helikopter tempur Ka-52 Alligator," jlentrehe.
Foto sing digunakake:
ria.ru
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pikirane Raksasa
    Pikirane Raksasa 27 april 2015 17:14
    + 10
    Ing ngisor iki artikel kaya balsem kanggo jiwa, apike yen tentara kita mulihake keagungan biyen.
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 27 april 2015 17:35
      +4
      Lan pelatih mbokmenawa anyar lan ayu.

      Kabeh padha, ana plus lan minuses nang endi wae - ing Monino, akademi ing pungkasan 90s mung parodi pathetic saka apa sadurunge. Nganyari dibutuhake. Lan ora mung ing basis materi. Para perwira butuh tentara lan dudu apa sing ana ing 98. Saiki tentara duwe semangat lan eseman ing pasuryan para perwira.

      Sayange yen iki kedaden kanggo staf pengajar. Nanging kabeh lancar mung ing kertas. Uga bakal ana guru anyar sing kompeten.

      PS Saiki ing Monino, ing situs saka akademi, padha wiwit break mudhun kabeh bangunan lan mbangun sekolah kadet presiden anyar saka ngeruk. Konstruksi lan rencana nyengsemaken. Insya Allah wiwitan swara kuwi bakal rampung.



    2. Sith Gusti
      Sith Gusti 27 april 2015 17:36
      +4
      Quote: Raksasa Pikiran
      Ing ngisor iki artikel kaya balsem kanggo jiwa, apike yen tentara kita mulihake keagungan biyen.

      Saiki dheweke bakal nelpon sampeyan "uryakryakalki" lan nerangake manawa kabeh iku ala ing negara kasebut, kaya ing uripe, mula sampeyan kudu nandhang sangsara! ngguyu
      1. s-t Petrov
        s-t Petrov 27 april 2015 17:41
        +2
        miturut artikel kaya mengkono iku angel kanggo nglawan "rezim". Kita kudu ngenteni sawetara jinis libel babagan pensiun utawa babagan Vasilyeva. Ana, kaya ing knurled)
      2. ora Russian
        ora Russian 27 april 2015 18:13
        +2
        Sampeyan ora kudu mikir supaya Kabeh apik banget ing negara Lan sampeyan ora kudu nandhang sangsara, mung kerja. Utawa sampeyan mesthi kudu nuduhake prosesi sing menang. Dadi kanggo aku, eseman ing pasuryan prajurit cukup Lan Gusti Allah pareng dadi surem
        1. lis-ik
          lis-ik 27 april 2015 18:22
          -3
          Sampeyan wis ora ing situs kanggo supaya dawa ngerti ironi ing komentar, Aku ora kasil berjuang karo penulis slogan ing situs kita, miwiti saka porto kuwi 65 lan luwih, nanging kanggo saben dhewe.
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 27 april 2015 18:37
            +4
            Aku ngenteni karya sampeyan kanthi gaya - "Perjuanganku". Nalika bakal ana presentation saka artikel migunani anyar babagan carane slogan ngganggu urip saben dina saka situs?

            Nalika penulis slogan pungkasan dikalahake dening sampeyan, banjur negara bakal langsung ngadeg! Wis perjuangan bakal luwih migunani tinimbang nulis slogan


            PS Sing utama ora kudu sedih. Kanggo saben dhewe (s) Kanggo sapa slogan, kanggo sapa perjuangan kursi, kanggo sapa kasur (aku ora ngerti kenapa aku eling Shenderovich karo kasur).

            prajurit

        2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
    3. lis-ik
      lis-ik 27 april 2015 18:02
      -5
      Lan aku mikir, sing panemu padha! Hayuk Kawan!
      1. Chertkov Oleg
        Chertkov Oleg 27 april 2015 18:25
        +5
        Anakku sinau ing kana, kabeh apik, kabeh seneng. Langit sing cerah kanggo dheweke lan skuadron kanca ing mburi buntut, kanggo kabeh wong.
    4. Komentar wis dibusak.
  2. pionir lawas
    pionir lawas 27 april 2015 17:15
    +2
    Matur nuwun marang Gusti Allah lan kabeh sing melu iki, sing kaping masalah kanggo Rusia wis liwati, nalika abang ing wektu flights lan tugas pertempuran ana lack banal saka bahan bakar.
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 28 april 2015 00:25
      0
      lucu banget maca komentar sampeyan babagan negara sing paling akeh minyak. lan sedih banget ... hi
  3. Hubun
    Hubun 27 april 2015 17:15
    +2
    kudune ngono, ora ana sing ngomong. Tentara berkembang kanthi profesional lan nyenengake
  4. mung eksploitasi
    mung eksploitasi 27 april 2015 17:17
    +3
    Mugi Gusti Allah mboten sare terus kados mekaten.
    liyane mabur kanggo flyers kita lan langit langit.
    1. SSI
      SSI 27 april 2015 17:19
      +6
      Aviation saiki kabeh-weather. Yen langit cetha - carane sinau "angel"?
    2. Volgarr
      Volgarr 27 april 2015 18:35
      0
      Hard ing sinau - gampang ing perang! Fly lan fly wong liyane!
    3. Komentar wis dibusak.
  5. kursus87
    kursus87 27 april 2015 17:22
    +1
    Latihan pilot kudu ditingkatake kabeh wektu! Aviation minangka link penting banget ing kemampuan pertahanan negara.
    1. INFOLegioner
      INFOLegioner 28 april 2015 00:28
      0
      diwenehi sing kudu perang karo - aviation (lan nimbali udhara!) Apa link PALING PENTING ing kemampuan pertahanan. Staff lan underhanders tansah nggawa mudhun langit pisanan am prajurit
  6. Lance
    Lance 27 april 2015 17:24
    +1
    Saiki sing utama yaiku penerbangan tempur ora kekurangan peralatan, jam penerbangan lan pilot.
  7. plotnikov561956
    plotnikov561956 27 april 2015 17:27
    +3
    Artikel kasebut nyenengake ... nanging isi informasi umume babagan latihan personel Angkatan Udara meh nol ... ana anggepan yen reformasi "uga" ngliwati Sekolah lan Akademi ... Info babagan Voronezh .. .iya..lan liyane..?
  8. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  9. Valkh
    Valkh 27 april 2015 17:43
    0
    Akhire!!!! Nunggu artikel kaya ngono! Saiki babagan warga sipil ngenteni)))) ngguyu apik
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Komentar wis dibusak.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. Linkor9s21
    Linkor9s21 27 april 2015 17:46
    +3

    Wong lanang, deleng iki lucu)
  14. Putnik960
    Putnik960 27 april 2015 17:54
    -1
    Ya, pilot Zibrov, ha ha. Aku lulus saka departemen logistik, aku bakal nindakake apa sing diwulangake ...
  15. EvgNik
    EvgNik 27 april 2015 18:00
    0
    Apik banget, lan kudu luwih apik. Luwih akeh pesawat, pilot sing dilatih. Banjur aku ngelingi wektu nalika pesawat dipasang - ora ana bahan bakar. Apa latihan pilot sing bisa kita gunakake? Lan carane wong ayu saiki mabur - sampeyan ora bisa njupuk mripat!
  16. pvv113
    pvv113 27 april 2015 18:06
    +1
    Artikel punika positif, iku mung tega sing ora tembung bab preparation saka IAS.
  17. lis-ik
    lis-ik 27 april 2015 18:08
    -2
    Quote: Gusti saka Sith
    Quote: Raksasa Pikiran
    Ing ngisor iki artikel kaya balsem kanggo jiwa, apike yen tentara kita mulihake keagungan biyen.

    Saiki dheweke bakal nelpon sampeyan "uryakryakalki" lan nerangake manawa kabeh iku ala ing negara kasebut, kaya ing uripe, mula sampeyan kudu nandhang sangsara! ngguyu

    Aku pribadi bungah sing ana ing paling sawetara kemajuan, Aku sengit ngomong kosong lan slogans kanggo pluses, lan please Wigati sing aku durung stooped kanggo karusakan saka penulis slogan nganti saiki, kahanan ing negara wis dipeksa kula. Aku ngomong iki tanggung jawab. saben dina aku komunikasi karo paling sing ora bisa mangan wong langsung. Pasukan kerja!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. lis-ik
      lis-ik 27 april 2015 18:44
      -3
      Raksasa Kowe minus, mandeg Kowe kaya bocah sekolah, apa wis dadi kene, kaya herring ing tong.
  18. IAlex
    IAlex 27 april 2015 19:24
    +3
    Kabar apik yaiku, sing isih ana yaiku ngganti kabeh liyane ...
  19. midshipman
    midshipman 27 april 2015 19:43
    +3
    Akademi dhawuh TMK "Repiter-M" kanggo latihan perwira kontrol pertempuran lan kru penerbangan. Simulator iki bakal dikirim menyang VNIIRA JSC ing 2016. Kita wis ngirim buku teks lan monograf anyar menyang VUNC kanggo digunakake ing proses pendhidhikan: "AS ATC", "Kompleks latihan kanggo kontrol radar wilayah udara", "Kompatibilitas elektromagnetik kompleks radio-elektronik", lsp. VUNTS kudu dilengkapi fasilitas paling modern lan sastra modern. Good luck kanggo sampeyan, kolega. Aku duwe pakurmatan.
  20. tukang servis.
    tukang servis. 28 april 2015 06:31
    0
    Dadi ternyata reformasi Serdyukov, transfer akademi menyang Voronezh, isih apik lan bener!