Review militèr

SBU laporan babagan penahanan klompok saboteurs, ing antarane ana wong Rusia

54
Sajrone bentrokan kasebut, prajurit Ukrainia nahan 6 saboteurs sing nyerang pos papriksan Angkatan Bersenjata Ukraina, Markiyan Lubkivsky, penasihat kepala SBU, ngandika ing kaca Facebook, Senin. Dheweke dipetik RIA News.

SBU laporan babagan penahanan klompok saboteurs, ing antarane ana wong Rusia


"Ketua SBU Valentyn Nalyvaychenko nglaporake marang Presiden Ukraina Petro Poroshenko yen sajrone operasi militer anyar, angkatan bersenjata Ukraina nahan loro militan bersenjata Rusia sing, minangka bagéan saka sabotase lan kelompok pengintaian, ing wayah wengi, nyoba nyerang pos papriksan Ukraina. ” tulise. penasehat.

Miturut dheweke, "secara total, minangka akibat saka bentrokan militer, militer nahan enem wong, siji saboteur tiwas." Kabeh anggota rombongan padha nganggo bedhil. gaman lan granat.

Ora ana komentar babagan pernyataan kasebut saka milisi Donbass.
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rata-rata
    rata-rata 28 april 2015 10:01
    + 30
    Ditahan Liyane Saboteur Rusia, kanthi sertifikat "Saboteur".
    1. sannych
      sannych 28 april 2015 10:03
      + 14
      Papat jenderal GRU, uga pribadi Putin lan Shoigu. Lan sing paling penting - ora ana kerugian!
      1. fiksi ilmiah
        fiksi ilmiah 28 april 2015 10:07
        + 11
        Padha nembak siji liyane mendem maneh.
      2. Thunderbolt
        Thunderbolt 28 april 2015 10:09
        +1
        Kutipan saka avvg
        Saboteur Rusia liyane
        Sampeyan ironis muspra. Dideleng saka informasi, iki dudu provokasi "tongkat" liyane dening SBU. Wong lanang dijupuk ing perang, nganggo gaman. Lan saiki kudu dideleng sapa sing bisa diijolake. ora ana komentar saka milisi nganti saiki iki sing katon.
        1. Patriot 1
          Patriot 1 28 april 2015 10:33
          +3
          Kutipan: Thunderbolt
          Kutipan saka avvg
          Saboteur Rusia liyane
          Sampeyan ironis muspra. Dideleng saka informasi, iki dudu provokasi "tongkat" liyane dening SBU. Wong lanang dijupuk ing perang, nganggo gaman. Lan saiki kudu dideleng sapa sing bisa diijolake. ora ana komentar saka milisi nganti saiki iki sing katon.

          Aku bakal ndhukung! Ing kene nyatane nyatane menawa para milisi kasebut bisa dicekel. Lan ora Matter yen padha Rusia utawa mantan penambang saka Donbass! Saiki dheweke ora manis banget. Ironi ing kasus iki ora cocok.
          1. Canecat
            Canecat 28 april 2015 11:31
            +6
            Ing gencatan senjata, milisi nyerang pos pemeriksaan? Dill wani nolak serangan lan njupuk tawanan? Dadi aku kaget ... ing wektu sing padha, para sedherek, nerangake marang aku ing ngendi papan papriksan iki, uga, ing pangertene wilayah. Iki uga menehi prajurit Ukrainia hak kanggo operasi militèr ukuran lengkap. Lan ora ana gerakan. Utawa utawa ana?
            Dadi ing ngendi gabungan, tuan-tuan? DRG terus nyerang tanpa ngitung kekuwatane? Apa kita bisa nggunakake otak kita? TAPI? Nah, dadi apa sing kedadeyan ...
          2. Mixalich
            Mixalich 28 april 2015 15:08
            +1
            Sayange padha ora ngrungokake kita. 6 milisi ditahan ing dina liyane ing pos pemeriksaan Ukrov. Antarane wong-wong mau yaiku komandan militer Borisych. Borisych lelungan karo klompok kendaraan sipil ngirim bantuan kamanungsan. Maca laporan saka milisi, INFA saka kono. Wong lanang kudu ditarik metu, siji jam ing panangkaran iku langgeng.
        2. gor530
          gor530 28 april 2015 11:04
          +1
          piye wae curiga. biasane luwih akeh sing mati ing tawuran, luwih sithik sing ditawan. lan ing kene ana kesan yen dheweke bakal nyerah dadi tahanan. sanadyan samubarang bisa kelakon ing perang.
        3. Rakti Kali
          Rakti Kali 28 april 2015 12:18
          +5
          Kutipan: Thunderbolt
          Sampeyan iki ironis muspra. Dideleng saka informasi, iki dudu provokasi "tongkat" liyane dening SBU. Wong-wong mau dijupuk ing perang, nganggo senjata.

          Wong lanang dijupuk tanpa gaman - bagéan saka konvoi karo permen karet. ilang karo mbukak lan mlumpat metu menyang papriksan Ukrainia, ngendi dheweke iki murub marang.
          1. Aleksander
            Aleksander 28 april 2015 12:54
            0
            Kutipan saka Rakti Kali
            Kutipan: Thunderbolt
            Sampeyan iki ironis muspra. Dideleng saka informasi, iki dudu provokasi "tongkat" liyane dening SBU. Wong-wong mau dijupuk ing perang, nganggo senjata.

            Wong lanang dijupuk tanpa gaman - bagéan saka konvoi karo permen karet. ilang karo mbukak lan mlumpat metu menyang papriksan Ukrainia, ngendi dheweke iki murub marang.


            Iki, kayane bener.
      3. weksha50
        weksha50 28 april 2015 10:28
        +2
        Kutipan saka sannych
        Papat jenderal GRU, uga pribadi Putin lan Shoigu.


        Kanggo sukses sajak-pun - plus ...
    2. avt
      avt 28 april 2015 10:08
      +2
      Kutipan saka avvg
      Ditahan Liyane Saboteur Rusia, kanthi sertifikat "Saboteur".

      Ya wis! "Dheweke mung dikenal kanthi ndeleng" - uga, nalika ngombe ..... banjur ngrokok ..... banjur ngombe maneh - dheweke nyekel Putin, ing rong salinan.ngguyuDheweke uga sniffed ing konferensi pers. Katon kaya flattens wong ing foto - dheweke ora ngeculake. ngguyu
    3. finch
      finch 28 april 2015 10:10
      +1
      Soko Avakov wis suwe ora dicathet nalika nyekel teroris kita! SBU ngliwati dheweke ing giliran ... Kesel utawa soko ..., pencet tombol! ngguyu
    4. Rosich333
      Rosich333 28 april 2015 10:14
      +9
      Kargo kamanungsan sing padha digawa menyang Shirokino dening 6 wong.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 28 april 2015 11:18
        -1
        Kanggo mbaleni apa sing ditulis 12 menit sadurunge lan kudu, mesthine, kanggo nanggapi komentar.
    5. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 28 april 2015 12:14
      +1
      Apa kanca apik sing spesialis saka SBU, nanging mung ing kertas.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Siwa83483
      Siwa83483 28 april 2015 14:54
      0
      Nanging babagan balalaika, Budyonovka, bear lan samovar nuklir? Aku meneng babagan parasut, PCA lan ski ing umum?
  2. RUSIA kaping pindho
    RUSIA kaping pindho 28 april 2015 10:02
    +1
    loro militan bersenjata Rusia ditahan

    Para militan ing sisih liya padha gelut, utawa luwih, dheweke ora gelut, nanging fitnah.
  3. Kucing apik
    Kucing apik 28 april 2015 10:02
    +1
    Omong kosong liyane. Ing ngarepe “Markiyan..” wis cetha yen dheweke ngapusi.
    1. brassist
      brassist 28 april 2015 10:10
      -1
      Apa maneh monconge? nglirik
    2. BRM 667
      BRM 667 28 april 2015 10:11
      0
      Quote: Kucing sing apik
      Omong kosong liyane. Ing ngarepe “Markiyan..” wis cetha yen dheweke ngapusi.

      Lan apa ngremenaken ... "Markiyani" ing umum, lan iki ing tartamtu, ora katon, kaya iki "tiba-tiba" ...
      Iki, umpamane, ing wektu pimply, minangka "wreckman" saka Kementerian Luar Negeri, lan uga nggawa badai salju ...
      Sampeyan ora nyekek bajingan, "yanuponchik getih", saiki ngrungokake kabeh omong kosong ...

      Miturut cara ... Kepiye "Kepala Pengungsi Rostov" kita? Ora ana apa-apa ? Anget lan marem kanggo dheweke?
      1. Bangga.
        Bangga. 28 april 2015 11:51
        0
        Kutipan: BDRM 667
        Lan apa sing luar biasa ... "markiyani"

        Mastroiani, sialan!
    3. Pemanah Sihir
      Pemanah Sihir 28 april 2015 10:13
      0
      Dheweke isih balabol.Dheweke janji piye wae kasunyatan anane pasukan Rusia ing wilayah Donbas.Dheweke nuduhake gambar karo kolom tank lan ngomong yen iki FAKTA LAN BUKTI!Pencerita liyane mbenturi watu. wassat
    4. FilFilych
      FilFilych 28 april 2015 10:58
      +3
      Iku ora omong kosong liyane. Wong-wong mau sing ngrebut mobil bantuan kamanungsan Gleb Kornilov. Miturut dana bantuan Novorossiya dhewe, wong-wong mau ilang ing dalan menyang Shirokino lan nyopir menyang posisi Ukrainia. Dheweke nggawa helm, rompi anti peluru lan panganan. nelangsa
  4. rotmistr60
    rotmistr60 28 april 2015 10:02
    +3
    militèr nahan wong enem, siji saboteur tiwas

    Apa dudu relawan sing diomongake ing DPR? Dill maneh "nakal", lan saiki dheweke njaluk ngapura.
    1. Temnozor
      Temnozor 28 april 2015 10:07
      +2
      Pikiran kasebut uga mlebu.
  5. t118an
    t118an 28 april 2015 10:05
    0
    Aku mung komentar babagan "pasukan sing ora katon" ... saiki padha weruh wong saka "pasukan sing ora katon", apa maneh ditahan ... ora kaya Harry Potter, pasukan iki latihan. ngguyu paling weruh siji
  6. Wolverine
    Wolverine 28 april 2015 10:08
    0
    Yen padha weruh saboteur, banjur padha omong kosong ... ora menyang ngendi wae, utawa padha ngimpi kabeh ana ing geni, ing umum, bajing steers.
  7. Setavr
    Setavr 28 april 2015 10:08
    +4
    Iki ketoke carane sukarelawan sing ditembak sawetara dina kepungkur - siji tiwas.
  8. pts-m
    pts-m 28 april 2015 10:10
    0
    Ya, kaya sing dikarepake, Tuan-tuan. Yen sampeyan meneng babagan kamenangan "heroik", dheweke bakal ngilangi gaji sampeyan. wedi kanggo mesin cetak, dumadakan macet amarga ora mbukak.
  9. Lyton
    Lyton 28 april 2015 10:10
    0
    Malah ora lucu maneh lan ora ana sing bisa diomongake.
  10. Barberry
    Barberry 28 april 2015 10:12
    +9
    Iku ora kanggo apa-apa sing panguwasa Ukraina kuwatir, aku ora ngomong, nanging banget padha karo bebener: Eksperimen sosial mboten umum sing dilakokaké dening mahasiswa Rusia nuduhake yen patriotisme Ukrainia, wutah kang dinuga diamati ing negara. , minangka frasa kosong. Blogger saka Ukraina sarujuk kanggo muji Rusia lan malah pindhah kanggo dhuwit.
    Eksperimen kasebut ditindakake dening mahasiswa fakultas psikologi Universitas Negeri Moskow. Dheweke ngubungi telung kategori warga Ukraina lan menehi dhuwit kanggo pindhah menyang Rusia utawa kanggo nerbitake bahan anti-Ukraina. Umume responden setuju.
    Klompok pisanan Ukrainians padha lanang lan wadon umur 18 kanggo 50 sing ora duwe income permanen lan aktif ditulis posisi anti-Rusia online. Dheweke ditawani pindhah menyang Federasi Rusia lan kerja ing spesialisasi kanthi gaji 50 ewu rubel saben wulan. 82% langsung menehi jawaban positif, 10% setuju sajrone telung dina sing diwenehake kanggo iki. Kabeh mau langsung mandheg nerbitake cathetan kanthi pernyataan negatif babagan Rusia.
    Klompok blogger liyane saka Ukraina kalebu wong sing umure padha karo sikap sing padha karo Rusia, nanging tanpa masalah finansial. Dheweke ditawani proyek sing dicekik, sing kalebu nerbitake materi sing kritis marang panguwasa resmi negara kasebut lan njaluk wong Ukrainia gabung karo Uni Pabean. Idin diwenehake dening 63% responden, liyane 15% njaluk pembayaran tambahan. Kajaba iku, 59% nerbitake kiriman "nyoba" sing ngritik Poroshenko lan Yatsenyuk, lan 23% liyane nyaranake nggawe postingan kasebut.
    Sepersepuluh saka subyek nyuda kritik marang Rusia. Wigati dimangerteni manawa ing antarane para blogger kasebut ora ana sing miwiti publikasi anti-Ukraina, saengga nuduhake kesiapane kanggo nulis ing topik sing beda-beda.
    Klompok katelu Ukrainians padha bocah-bocah wadon saka 18 kanggo 25 taun, manggon ing kutha-kutha gedhe ing tengah lan kulon Ukraina lan ora duwe income permanen. Dheweke ditawani dadi "kanca" warga Rusia kanthi kasugihan materi sing dhuwur lan nindakake fungsi juru masak lan pembantu, uga nyedhiyakake layanan intim. Idin diwenehake dening 87% responden, 82% setuju ngirim foto mudo.
    Topik iki dikomentari dening Sergey Markov, Ketua Kelompok Kerja Intercommission ing Kerjasama Internasional lan Diplomasi Umum ing Kamar Umum Federasi Rusia, sing nerbitake asil eksperimen ing kaca Facebook.
    "Aku ora bisa njamin kesahihan informasi iki. Nanging eksperimen dhewe katon cukup masuk akal. Dikenal manawa akeh panyengkuyung Euromaidan mutusake mlayu kanggo kerja ing Rusia. Sing paling misuwur yaiku Denis Grachev, sing saiki kerja ing NTV. Akeh liyane. Iki uga kasunyatan manawa akeh aktivis Euromaidan lan mungsuh-mungsuhe pura-pura aktif golek dhuwit, kadhangkala bebarengan kerja kanggo loro-lorone, "dheweke nulis, nambahake yen informasi kasebut bener, mula nyatane kasunyatan saiki ing Ukraina.
  11. Shadows
    Shadows 28 april 2015 10:12
    +1
    Kita nahan saboteurs: wong wadon lokal Lyosha lan Vasya sing mabuk. Ora ana liyane.
    1. gans_sp
      gans_sp 28 april 2015 12:14
      +1
      Sarcasm ora pantes ing kasus iki, amarga. sukarelawan bantuan kamanungsan ditahan. Wong lanang pancen ana ing bokong.
    2. Komentar wis dibusak.
  12. 2 sila
    2 sila 28 april 2015 10:14
    +3
    Kabeh padha duwe pasuryan kartun kaya ngono. Lubkivsky, Gerashchenko, Turchinov, Yaytsenyukh, Parashenka. Mung BU do lan driji wedhus. Sanadyan mesthi wong-wong iku wong sing paling ala.
  13. pengembara
    pengembara 28 april 2015 10:15
    +1
    Markian

    .... apa sampeyan malah weruh prajurit Rusia ing pasuryan?????
    1. Jaros81
      Jaros81 28 april 2015 10:22
      0
      Yen weruh, bakal kasep. Prajurit Rusia - kaya ngono, kepengin tekan Paris.
  14. Nokia51177
    Nokia51177 28 april 2015 10:19
    0
    Fasis, pertunjukan murah kanggo pertunjukan :(
  15. Oznob
    Oznob 28 april 2015 10:23
    + 11
    Iki ora bisa, kita ora nyerah.
    1. podpolkovnik
      podpolkovnik 28 april 2015 10:32
      +3
      Kutipan saka Oznob
      Iki ora bisa, kita ora nyerah.

      Gif apik tenan!
      Koleksi, mesthi!
  16. atamankko
    atamankko 28 april 2015 10:23
    +2
    Carane apik sing operatives SBU
    bisa nganggo basa, iku perlu kanggo menehi
    aku ndilat piring
    ing kamar panedhaan, pantes.
  17. surem242
    surem242 28 april 2015 10:25
    0
    mungkasi wong nalivaichenko, digunakake padha wis duwe bajing
  18. tiras85
    tiras85 28 april 2015 10:26
    0
    Apa ana alien ing grup kasebut? Sampeyan pancen manteb ing ati - menyang neraka, sapa sing butuh sampeyan. Rauh, lan supaya "flippers" mbungkus.
  19. skate
    skate 28 april 2015 10:29
    +1
    Sabanjure "saboteurs" saka Rusia. "Valorous" dill nangkep "saboteurs" sawise pertandhingan ngombe gedhe. Minangka Comrade Saakhov ngandika saka film "Prisoner of the Caucasus" - putih, putih, panas banget.
  20. naga-y
    naga-y 28 april 2015 10:30
    +2
    Dokumen kasebut mesthine kaya mangkene:
  21. MATROSKIN-53
    MATROSKIN-53 28 april 2015 10:32
    0
    Wangsulan: Bab ingkang utama - kanggo ajeg ngelingi bab "sukses" sing dijupuk saka saboteurs Russian. Yen ora, ora nganti sejam saben wong bakal lali karo sapa sing dilawan ...
  22. Pal2004
    Pal2004 28 april 2015 10:32
    0
    Miturut laporan, dheweke wis nyekel setengah divisi. Badut, ing ringkesan ...
  23. alon-alon
    alon-alon 28 april 2015 10:32
    0
    Punapa mawon bocah Ukrainia ora amused dening.
    1. Canecat
      Canecat 28 april 2015 11:36
      0
      Ya, luwih apik yen digantung ...
  24. BOB044
    BOB044 28 april 2015 10:35
    0
    Oh, bodho. Ukraina iku puser bumi. Padha mlumpat, galloped, nanging padha ora diijini menyang Eropah. ngguyu
  25. Corsair5912
    Corsair5912 28 april 2015 10:37
    0
    SBU nggunakake trik lawas saka Gestapo lan CIA.
    Monyet (saka banderlogs) nyekel lan mateni wong, banjur nyatakake yen dheweke teroris Rusia.
    Zalivaichenko kudu nglaporake dhuwit sing dibuwang menyang master ing CIA.
  26. Sorokin
    Sorokin 28 april 2015 10:45
    0
    Aku ora ngerti siji bab. Duwe "pengalaman" ing perang nglawan DRG, data govnspod ora nandhang kerugian. Sabanjure ing akordion tombol kambing ara? DRG kok arep nangkep Blok? Pass ing tlatah ukrov? Dadi wong-wong mau bakal bocor liwat blok, lan bakal nyeret apa sing dibutuhake. Lan ing cedhak transportasi desa docked. Dadi Chuush. DPR wis cukup pasukan lan sarana kanggo nindakake devers pengintaian. acara. Lagi dicekel. Nanging saiki, kanthi fokus ing intelijen. dideleng saka pratelan pimpinan DPR. Lan iki statements Ukrov .... b .
  27. 290980
    290980 28 april 2015 10:54
    0
    INFA muncul ing internet babagan sawetara jinis perang wengi tanggal 22 April saka klompok pengintaian super duper.
    Operasi khusus sing ditindakake dening unit pasukan khusus sing ora dingerteni ing distrik Amvrosievsky ing wilayah Donetsk ing April 21-22, 2015, bisa kanthi radikal ngganti perang hibrida ing Wétan Ukraina lan siksa Putin dadi pati politik lan malah fisik.

    http://novaukraina.org/news/urn:news:16A57A5

    wis mangan lemak maneh?
  28. Maclukha-MacLeod
    Maclukha-MacLeod 28 april 2015 10:55
    +1
    Iki palsu saka seri sing parashka ksivami retak
    1. vlad7777kul
      vlad7777kul 28 april 2015 11:41
      0
      Aku ora mikir. Paling kamungkinan kita ngomong bab sukarelawan kita. Jumlah converges siji tiwas enem ing panangkaran.
  29. Auditor
    Auditor 28 april 2015 10:57
    +1
    Quote: Barbaris
    Klompok katelu Ukrainians padha bocah-bocah wadon saka 18 kanggo 25 taun, manggon ing kutha-kutha gedhe ing tengah lan kulon Ukraina lan ora duwe income permanen. Dheweke ditawani dadi "kanca" warga Rusia kanthi kasugihan materi sing dhuwur lan nindakake fungsi juru masak lan pembantu, uga nyedhiyakake layanan intim. Idin diwenehake dening 87% responden, 82% setuju ngirim foto mudo.

    80% wanita - kanthi karep kanggo prostitusi ... gene pool jelas rusak
  30. Wong Ural
    Wong Ural 28 april 2015 11:05
    0
    Sajrone bentrokan kasebut, prajurit Ukrainia nahan 6 saboteurs sing nyerang pos papriksan Angkatan Bersenjata Ukraina, Markiyan Lubkivsky, penasihat kepala SBU, ngandika ing kaca Facebook, Senin. Dheweke dipetik dening RIA Novosti.

    Mlaku-mlaku sembarang omong kosong sing diklumpukake saka Facebook.
    Apa Quote omong kosong iki lan nggawa menyang donya.
    Sing pikun nulis - penasehat SBU ... ya muga-muga dheweke nulis apa sing dikarepake ing kana.
    Kanggoku, paling ora dheweke ngenalake awake dhewe dadi Napoleon ing kana lan gelut karo Amerika Serikat utawa Zambia, utawa dheweke mabur menyang rembulan.
    -------------------
    Skizofrenia iki ora apik karo sirahe ... dheweke kejiret 6 bedbugs ing amben ... IKI TOTAL.
  31. sgr291158
    sgr291158 28 april 2015 11:08
    0
    Salah siji provokasi liyane utawa, minangka tansah, goroh.
  32. pimpinan
    pimpinan 28 april 2015 11:16
    0
    Quote: Auditor
    ... kanggo nyedhiyani layanan intim. Persetujuan diwenehake dening 87% responden ...

    Quote: Auditor
    80% wanita - kanthi karep kanggo prostitusi ... gene pool jelas rusak

    87% ... meh tanpa istiméwa. Yen wis diwenehi telung dina maneh kanggo mikir, mesthine 97%.
  33. Pilot200809
    Pilot200809 28 april 2015 11:27
    0
    ... kanggo Lupkivsky dheweke kerjane. Miturut iki, ora kurang DIVISIONS wis kejiret
  34. vlad7777kul
    vlad7777kul 28 april 2015 11:34
    0
    Kayane kita ngomong babagan sukarelawan.
  35. Bangga.
    Bangga. 28 april 2015 11:49
    0
    "... loro militan bersenjata Rusia ditahan, sing dadi bagian saka sabotase lan kelompok pengintaian ing wayah wengi ..."-Aku maca lan nangis!Petugas SBU, sampeyan nulis novel!
  36. ksv36
    ksv36 28 april 2015 12:01
    0
    Laporan saka milisi Novorossiya
    28.04.15/XNUMX/XNUMX. Pesen saka wartawan.

    "Wingi, pihak Ukrainia nyerahake marang wakil Uni Veteran Afghan Luhansk awak pejuang Militia Rakyat LPR, sing tiwas amarga ditembak dening pasukan keamanan Kyiv saka konvoi kamanungsan. Yayasan amal Rusia Novorossiya. Iki diumumake dening wakil kepala organisasi veteran Viktor Mukha. wektu shelling iku salah siji saka ngiringan saka misi kamanungsan. Badan kasebut dipasrahake dening wakil saka komando Angkatan Bersenjata Ukraina, "ujare Mukha. Konvoi kamanungsan pindhah menyang wilayah Shirokino tanggal 20 April. Nalika bali, telung mobil ilang dalan lan kira-kira jam 30:5 nyopir. menyang pos papriksan Ukrainia ing desa Maryino, dumunung ing cedhak Volnovakha, ing ngendi dheweke teka ing geni "Akibate, siji wong tiwas, enem ditawan. Salah sijine tawanan bisa uga tatu. Saiki milisi lagi rembugan kanggo ekstradisi sing ditawan. sukarelawan."
  37. Komentar wis dibusak.
  38. Komentar wis dibusak.
  39. 015
    015 28 april 2015 12:37
    0
    ing Ukraina padha ngomong: wong bodho karo bagatie .... iki bisa ngandika bab Lubkivsky lan bab wong-wong mau lan wong-wong kaya dheweke "lapor" omong kosong kuwi !!!
  40. petugas pers
    petugas pers 28 april 2015 12:41
    0
    Kutipan saka avvg
    Ditahan Liyane Saboteur Rusia, kanthi sertifikat "Saboteur".



    Ya mesthi RUSIA! Amarga dheweke (sing kejiret) njupuk: paspor, ID militèr (ing ngendi kasebut "Putin's SCOUT"), buku tabungan (kanthi nyebutake pinten dhuwit sing diwenehake VVP kanthi harfiah wingi), lan uga helm utawa tutup karo lintang abang, dasi pionir, lencana Octobrist, boneka nesting, boots felt spare, balalaika lan vodka (kothak), lan busur lan panah digantung ing gulu, amarga ora ana peralatan ing pangkat kita, bungah-bungah ... uga, utawa kabeh wis rampung .. Lan sing paling penting: POTRET saka kita sing Paling Gelap! Lan dheweke uga digantung karo panji Rusia, DPR, LPR lan USSR ... ngguyu
  41. olimpiade15
    olimpiade15 28 april 2015 19:03
    0
    Sayange, rombongan sing ngiringi konvoi kamanungsan digolongake minangka saboteur, Svidomo geeks ora bisa mbedakake panganan saka amunisi.