Review militèr

Memorial "Motherland" kalebu ing dhaptar bangunan paling absurd ing edition Amérika

140
Situs Internet Amérika Business Insider, sing kalebu warta teknologi lan bisnis, peringkat "bangunan paling absurd ing jaman Soviet sing isih ngadeg," laporan RT. Antarane wong-wong mau ana tugu "Motherland", diinstal ing Volgograd.



Publikasi kasebut ora nyedhiyakake paramèter sing dianggep nalika nyusun rating, nanging sawetara anotasi nggunakake tembung "elek" lan "aneh".

Dhaptar kasebut uga kalebu patung Kroasia "Monumen Revolusi", bangunan Georgia Bank Sentral, sing, miturut penulis rating, katon kaya diowahi ing Photoshop, uga bangunan "UFO-kaya". saka Partai Komunis Bulgaria ing Buzludzha. Kajaba iku, publikasi kasebut nyathet sirkus Chisinau lan monumen ing Makedonia, didegake ing memori pemberontakan nglawan aturan Ottoman, lan mbandhingake bangunan Institut Riset Pusat Robotika lan Cybernetics Teknis ing St. Petersburg karo "candhi setan."

Perlu dielingake yen taun kepungkur perusahaan televisi CNN ana ing tengah skandal internasional, sing kalebu peringatan "Brest Hero Fortress", dumunung ing Belarus, ing rating monumen paling elek ing planet iki. Mengko, crita skandal iki dibusak saka situs, lan editor njaluk ngapura.

"Kita nyadari yen sebutan ing artikel kita "Brest Hero Fortress" nyinggung wong ing Belarus. Kita ora duwe maksud ngganggu sapa wae lan njaluk ngapura, ”ujare kantor redaksi.
Foto sing digunakake:
http://russian.rt.com/
140 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. elenagromova
    elenagromova 30 april 2015 05:58
    + 94
    Patung Liberty ora aneh?
    1. Baklanov
      Baklanov 30 april 2015 06:01
      + 73
      Ya, ya, persis nganti 9 Mei! Adat!
      Iku khayal kanggo nemokake Amerika ing kabeh!
      1. Kosyar
        Kosyar 30 april 2015 06:08
        + 59
        Apa maneh sing bisa sampeyan pikirake?! Wong provokator!!!
        Lan apa sing dilambangake bulikmu sing nganggo obor...?!
        Ilang ing petengan...??? Ing kono kang absurd, mercusuar digawe pralambang negara.......
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Mahmut
          Mahmut 30 april 2015 07:10
          + 10
          Bulik karo obor banjur klelep dhewe.
          1. wandlitz
            wandlitz 30 april 2015 08:18
            +6
            Ana panemu yen aku menyang jamban wengi ....
          2. Petr Timofeev
            Petr Timofeev 30 april 2015 08:24
            + 52
            Lan sampeyan bisa gelo.
            1. pavel_SPB
              pavel_SPB 30 april 2015 10:35
              +9
              lan warnaku)
            2. SPLV
              SPLV 30 april 2015 11:55
              +1
              Gambar sing menarik, nanging - klarifikasi. Dhuwur (tuwuh) reca Amerika kira-kira 34 meter, lan Tanah Air dhuwuré 52 meter. Cukup ora ngganti ukuran lan upload foto sing didandani, dheweke ora bakal ngerti, dheweke bakal ngomong maneh yen kita nyinggung anak.
        3. andrey
          andrey 30 april 2015 07:11
          + 46
          meneng ae wongXNUMX fast food...
        4. Viktor1979
          Viktor1979 30 april 2015 10:45
          +1
          Aku ndhukung kanthi lengkap, utamane amarga patung kamardikan diwenehake marang dheweke.
        5. shulc
          shulc 30 april 2015 11:20
          +6
          Publikasi kasebut ora nyedhiyakake paramèter sing dianggep nalika nyusun rating, nanging sawetara anotasi nggunakake tembung "elek" lan "aneh".

          nglirik Miturut CIA lan "anak perusahaan" saka alcaid, rong bangunan "aneh" ing New York, dumunung ing Manhattan, diakoni minangka "absurd" lan "elek". Kanthi kaputusan komisi khusus sing dipimpin dening W. bin Laden, kaputusan digawe kanggo ngrusak "karya" arsitektur kasebut ing 11.09.01.
        6. DanSabaka
          DanSabaka 30 april 2015 13:18
          0
          Kajaba iku, "simbol negara" iki dudu ciptaan Amerika .... Patung Liberty digawe ing Prancis lan disedhiyakake menyang Amerika Serikat ing seratus taun kamardikan saka Inggris cilik ....
      2. DRA-88
        DRA-88 30 april 2015 07:59
        + 37
        Tanah Stalingrad Kudus, kaya Monumen Agung ing Mamaev Kurgan !!! Iki memori kita! Iki Duka Kita!
        Iki minangka Keagungan lan Keluwesan Prajurit Perang Patriotik Agung! Iki minangka simbol Kamenangan Agung Kita!
        Kamulyan kanggo Warriors Soviet, Warriors Liberator!!!


        Kabeh liyane iku omong kosong (sayang yen basa saru ora diijini) Lan kanggo kula pribadi, ngrembug isi iki ngisor drajat dhewe!
        Aku duwe pakurmatan. prajurit
      3. ibragim
        ibragim 30 april 2015 08:05
        +8
        Ya, padha menyang wedhus ing celah reget.
      4. alexy bukin
        alexy bukin 30 april 2015 08:26
        +3
        Tanah Air ngadeg lan bakal ngadeg. Iku ora kanggo wong-wong sing ala, kanggo ngevaluasi tugu, kang akeh ewu wong teka karo gandhewo lan nggawa kembang ing memori saka yuta wong sing tiwas ing perang nglawan fascism.
      5. simbah beruang
        simbah beruang 30 april 2015 09:35
        +5
        Pendos mbayar kanggo demolition kabeh Soviet ing Khryukland. Dadi pelacur iki tumindak miturut pola. Dheweke nggegirisi yen Rusia bisa dadi USSR maneh! Iki loro ngipi elek lan konfirmasi sing "mundhut".
        PS
        Saka sudut mentalitas, kepiye carane pendo, sing dhewe, ngonfirmasi yen emigran ora duwe Tanah Air, ngadili tugu IBU?
      6. BMP-2
        BMP-2 30 april 2015 10:20
        +5
        AS minangka monumen kebebasan lan demokrasi sing paling absurd.
      7. Stranger03
        Stranger03 30 april 2015 11:09
        0
        Punika rawuh pesen sing Motherland wis tilar saka dhaftar. Ketoke kakehan resonansi metu: http://top.rbc.ru/society/30/04/2015/5541e0109a79470b541d44d3
      8. buntelan
        buntelan 30 april 2015 11:26
        +3
        Ana pesen yen motherland wis dibusak saka rating

        Apa dheweke ora ngira yen tugu "Badai Iwo Jima" katon luwih bodho?
        Akeh prajurit sing mendem arep masang gendera.

        Lan apa serangan ing sawetara pulo dibandhingake pertahanan kutha?

        Yen dheweke ngerti sejarah, dheweke ora bakal bisa menehi rating kasebut

        Miturut cara, padha ngerti sing admiring Roosevelt presented pedhang kanggo Stalin kanggo kepahlawanan ing nimbali Stalingrad?

    2. Komentar wis dibusak.
    3. finch
      finch 30 april 2015 06:01
      + 47
      Ora perlu nggatekake wong mlarat! Ing asas, iku bisa kanggo nindakake polling ing sawetara sumber: "Negara paling mbebayani lan arrogant ing donya," Aku luwih saka manawa Amerika Serikat bakal menang dening wates sudhut tanpa penipuan!
      1. Topaz53
        Topaz53 30 april 2015 06:52
        +4
        Bener! Kajaba iku, perlu kanggo nambah sing paling mbebayani kanggo tetanggan! Sembarang wong sing jujur ​​bakal mlebu, nanging ora nggatekake penjilat, dheweke bakal ngadeg ing pinggir ..
    4. kucing bayangan
      kucing bayangan 30 april 2015 06:06
      -11
      Lan apa hubungane karo dheweke? Iki digawe dening Prancis. Yankees ngirim arus.
      1. kimanas
        kimanas 30 april 2015 06:53
        +2
        Bener, ora ana otak sing cukup kanggo monumen kasebut. Napa pamer Washington ing kursi kaya ing mangkuk jamban?
        1. kucing bayangan
          kucing bayangan 30 april 2015 09:32
          0
          Yataki menehi tandha sapa sing pegatan pisanan)
      2. constantin.kiselev2014
        constantin.kiselev2014 30 april 2015 11:12
        +1
        Wong Prancis entuk omong kosong lan omong kosong iki, dheweke goyangake wong Amerika, lan wong-wong sing nyedhot kasebut dilebokake ing papan sing katon.
    5. SibRUS
      SibRUS 30 april 2015 06:09
      + 70
      Patung Liberty ora aneh?

      Dheweke ora ngerti.
    6. Wayahe
      Wayahe 30 april 2015 06:10
      + 14
      Lan apa hubungane Amerika karo pengetan kita, lan dheweke ora bisa ngadili kanthi cara apa wae.
    7. Baracuda
      Baracuda 30 april 2015 06:21
      + 10
      Saka tembaga Ural, kanthi cara ...
    8. Komentar wis dibusak.
    9. olegkrava
      olegkrava 30 april 2015 06:28
      + 13
      Uglier lan liyane khayal plus boten prewangan ing pet saka reca kamardikan lan ora bisa. Ing panggonan sing padha bab konstitusi, nanging ngendi iku? Ing, ing bokong patung iki.
    10. Surah
      Surah 30 april 2015 06:28
      + 23
      Wiwitane, iki dudu patung kamardikan, mula diarani ora ngerti. Iki Hekate, salah sawijining dewi ing jagad peteng, mung dheweke duwe paku lan obor ing sirahe http://communitarian.ru/publikacii/istoriya_taynykh_obshchestv/ctatuya_svobody_-

      _boginya_tmy_04072013/
      Kepiye memorial bisa dadi bangunan, monumen dudu bangunan, nanging monumen - maneh kabodhoan sing padhet.
    11. Kazakpatrol
      Kazakpatrol 30 april 2015 06:37
      + 12
      Inggih, kok kita ora njupuk contone lan nindakake bab sing padha karo kita, Aku rating kita bab monumen Amérika uga bakal sugih lan produktif. Contone, patung Lincoln sing lungguh, patung kamardikan, lsp. lan yen sampeyan pindhah kanggo roto ing hukum US, banjur klub permen karet karo Lawakan gemeter ngrokok ing sela-sela.
      1. Svetlana
        Svetlana 30 april 2015 08:09
        +6
        Kutipan: KazakPatrol
        Inggih, kok kita ora njupuk contone lan nindakake bab sing padha karo kita, Aku rating kita bab monumen Amérika uga bakal sugih lan produktif.

        We Rusia ora bodho kuwi kanggo invent kabeh jinis ratings moronic lan kita duwe soko liyane migunani kanggo nindakake. Dheweke ora duwe apa-apa, nggawe macem-macem kompetisi, sing bakal ngidoni luwih akeh, sing bakal kentut banter, lsp. Kita ora bakal mandheg nganti tingkat kethek iki.
    12. Blondy
      Blondy 30 april 2015 06:38
      +4
      Memorial "Motherland" kalebu ing dhaptar bangunan paling absurd ing edition Amérika

      Oh, lan kita kabeh langsung njupuk lan pracaya ...
      Ch.m.o.shniki, nyoba kanggo program kanggo kebekan.
    13. Cossack Ermak
      Cossack Ermak 30 april 2015 06:39
      +5
      Patung Liberty ora aneh. Dheweke mung absurdly elek.
    14. Komentar wis dibusak.
    15. Jovanni
      Jovanni 30 april 2015 06:57
      +3
      Lan malah banjur digawe dening wong Prancis! Frederic Auguste Bartholdi. Dheweke dhewe mung bisa ngasilake gunung-gunung telek ... lan ngujo ...
    16. pengembara
      pengembara 30 april 2015 07:03
      +2
      elenagromova ----- Oalah, Patung IKI digawe saka LOGAM URAL!!!!

      ...... sapa sing ora ngerti ...
    17. Topaz53
      Topaz53 30 april 2015 07:06
      +3
      Luwih aneh! Ora bisa nggayuh kamardikane ing Eropa, Nazi ing Zaman Anyar numpak prau menyang Donya Anyar kanggo mateni sapa wae sing mangu-mangu gagasan - saka wong India nganti wong kulit ireng pungkasan. Patung Liberty minangka monumen sing digawe dening wong mabuk.
      Bawana Amerika wis kebak getihe bangsa-bangsa sing wis sirna, sing ora bisa nglawan mungsuh. Dadi, para warga Amerika Serikat, aja ngobong obor geni wanita sing jahat lan korup, amarga awak sing getihen saya tambah akeh. lemah sing ditanduri raga, getih lan kringet jutaan wong sing wis mati. .
    18. Albert1988
      Albert1988 30 april 2015 07:15
      +1
      Kutipan saka elenagromova
      Patung Liberty ora aneh?

      Ya, iku mung prentah banal kanggo provokasi reged ing wusana ulang taun 70th saka kamenangan lan marang budaya / warisan Soviet sakabèhé, malih, kaleksanan biasa-biasa wae lan bodho, kaya kabeh karo wartawan Yankovsky modern!
    19. APASUS
      APASUS 30 april 2015 07:16
      +6
      Kutipan saka elenagromova
      Patung Liberty ora aneh?

      Patung Liberty paling ora duwe sawetara makna, nanging kasunyatan sing saben negara kebak monumen kanggo absurd ora ngganggu wong-wong mau, sanajan monumen saka Rusia ana ing dhaftar iki kanggo alesan, West perlu kanggo moyoki nilai kita, nanging moyoki kamenangan kita, perang informasi ing tumindak!
      Springfield, USA Giant Fork
    20. Tanah kelairan Rusia
      Tanah kelairan Rusia 30 april 2015 07:46
      +3
      Patung Liberty ana ing ndhuwur dhaptar.
    21. Horst78
      Horst78 30 april 2015 08:03
      +1
      Kutipan saka elenagromova
      Patung Liberty ora aneh?

      Ya, lan dicolong, nuwun sewu overbought.
    22. Komentar wis dibusak.
    23. gjv
      gjv 30 april 2015 08:08
      0
      ya padha duwe telekomong kosong ing mripat. Padha ora weruh sing "Merdika". Nanging nekadрупдpenyayang - aja mandheg nyoba ngganggu wong liya menyang "bodho" . ora sopan licikkita.
    24. GRAy
      GRAy 30 april 2015 08:17
      + 27
      Kutipan saka elenagromova
      Patung Liberty ora aneh?

      Ayo padha ndeleng monumen kanggo para korban 11 September lan mikir yen iki snot utawa organ kelamin wadon.
      1. Corsair
        Corsair 30 april 2015 10:09
        +1
        Kutipan saka GREY
        Ayo padha ndeleng monumen kanggo para korban 11 September lan mikir yen iki snot utawa organ kelamin wadon.

        katon kaya tetes lenga ing organ kelamin wadon wassat Mangkene iki, kabeh ana ing papan!
      2. Manul
        Manul 30 april 2015 22:30
        0
        Kutipan saka GREY
        Ayo padha ndeleng monumen kanggo para korban 11 September lan mikir yen iki snot utawa organ kelamin wadon.

        Nah, iki sing ditindakake Tsereteli. Nang endi-endi pematung iki teka, ana nangis ing ngendi-endi wassat
    25. ChVV432
      ChVV432 30 april 2015 08:20
      + 12
      Iku kabeh titik ...
    26. nadezhiva
      nadezhiva 30 april 2015 08:47
      +2
      Kutipan saka elenagromova
      Patung Liberty ora aneh?


      Dheweke mung katon bodho saiki. Wis ing sawetara versi, ing kabeh sumber daya saka Rusia.
    27. Sigizbarn
      Sigizbarn 30 april 2015 09:04
      +3
      Ayo, patung kamardikan, asline saka Prancis.
      Lan memorial Iwo Jima minangka papan sing padha ngadeg kanthi gendéra, digawe kanthi dhasar pagelaran teater.
      Lan stake sing ngadeg ing tengah omah putih, lan wong-wong iki ngarani tugu?
      Rodina Mother minangka kompleks sing paling megah lan megah sing cocog karo prestasi sing ditindakake dening prajurit Soviet.
      PS - Sirkus Chisinau, bangunan sing keren lan fungsional (nganti dijaluk), aku lunga menyang kono kabeh kanak-kanak. Lan kanthi cara, khas kanggo USSR. Iku mung sing kasur digunakake kanggo kasunyatan sing sirkus iku tarub ngendi nomad pengemis redneck hucksters panghibur, lan kanggo mbayangno sing iku bisa kanggo mbangun bangunan kanggo iki lan landak lan sekolah toko, iki wis aman otak kanggo. wong-wong mau.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Aleksander
        Aleksander 30 april 2015 12:09
        +1
        Kutipan saka Sigizbarn
        Sirkus Chisinau, bangunan sing keren lan fungsional (nganti dijaluk), aku lunga menyang kono kabeh kanak-kanak


        Aku konfirmasi karo loro tangan FOR. Sirkus Chisinau dianggep kaping papat ing donya lan sirkus paling apik saka tilas USSR kanggo penak lan kaendahan.
        Aku ora setuju yen iki minangka proyek khas. Proyek kasebut unik lan larang banget.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Aleksander
          Aleksander 30 april 2015 14:11
          0
          Lan sirkus Chisinau elek?
          1. olegkrava
            olegkrava 30 april 2015 16:14
            +1
            Iku mung sing padha ora bisa mbangun iki utawa luwih, iku mung meri. Saiki, yen saka papier mache, banjur bisa, nganti udan pisanan karo angin, lan banjur tragedi nasional wiwit.
    28. Wend
      Wend 30 april 2015 11:32
      +1
      Kutipan saka elenagromova
      Patung Liberty ora aneh?

      dibusak saka ilat. Ora aneh, "wanita kanthi eri ing waluh" ngguyu
  2. hagakure
    hagakure 30 april 2015 05:58
    + 15
    Ojo ngertos cacate.. ORA NGERTI!
    1. Pino4et
      Pino4et 30 april 2015 06:25
      + 28
      mlumpat kadang
      1. andrey
        andrey 30 april 2015 07:13
        +5
        Kutipan saka Pino4et
        mlumpat kadang
  3. kucing bayangan
    kucing bayangan 30 april 2015 05:59
    + 12
    Ana wong sing ngerti seni, ana wong sing nyoba nggambarake awake dhewe.
  4. sso-250659
    sso-250659 30 april 2015 06:00
    + 11
    Oh, sapa sing bakal ngomong! Ypods dhewe ing arsitektur lan reca luwih dhuwur tinimbang gendheng ....
  5. Lukich
    Lukich 30 april 2015 06:00
    +9
    dheweke pancen edan karo "eksklusivitas"
  6. Stranger03
    Stranger03 30 april 2015 06:00
    + 19
    Kanggo sawetara alasan, aku ora kaget yen Patung Liberty ora ana ing dhaptar iki. Kuwi mung Tanah Air nglambangake kamenangan semangat nglawan fasisme, nanging apa sing dilambangake patung kamardikan? Amerika bajingan? Kepiye carane bisa katon kanthi jelas ing Baltimore, ing Ukraina, ing Irak, ing Afghanistan, ing Somalia, ing Kosovo ....
    1. BARKAS
      BARKAS 30 april 2015 06:25
      +3
      Lan apa sing bisa dilambangkan Patung Liberty ing Amerika sanajan digawe kanggo tujuan liyane lan kanggo negara liya!
    2. Pissarro
      Pissarro 30 april 2015 06:28
      +5
      wanita agresif karo obor nglambangake politik Amerika: apa maneh kanggo nyetel geni ing donya ngguyu
    3. PEMBADAN
      PEMBADAN 30 april 2015 11:03
      +1
      Monumen iki minangka bagéan kapindho triptych, sing uga kalebu monumen "Rear to Front" ing Magnitogorsk lan "Warrior-Liberator" ing Taman Treptow ing Berlin. Dimangerteni yen pedhang, sing digawe ing pinggir Ural, banjur diunggahake dening Tanah Air ing Stalingrad lan diturunake sawise Kamenangan ing Berlin, nanging makna sing ora apik saka karya seni iki ora bakal dimangerteni.
  7. mamont5
    mamont5 30 april 2015 06:00
    + 10
    Wis dibusak saka dhaftar iki. Dheweke mundur, utawa "pengintaian ing kekuwatan" ...
    1. kuda nil
      kuda nil 30 april 2015 08:02
      +1
      Ora, iki pengintaian ing pertempuran (provokasi)
  8. bassoon
    bassoon 30 april 2015 06:03
    +9
    Patung Liberty isih wong medeni ....
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 30 april 2015 06:27
      +8
      Kutipan saka Fagot
      Patung Liberty isih dadi wong sing medeni

      Wong Prancis menehi dheweke ... Lan dheweke pengin nyedhot Mistral kanggo kita!
      Gawea kesimpulan dhewe!
  9. 31 rus
    31 rus 30 april 2015 06:03
    + 11
    Dear, AS dhewe, minangka negara, minangka makhluk paling absurd ing planet iki, mula kabeh kesimpulan
  10. Dimy4
    Dimy4 30 april 2015 06:03
    + 16
    Wong-wong iki ora tau ngwutahake getih kanggo Motherland, lan padha ora duwe pitakonan - kanggo urip utawa numpes, padha nganggep piyambak hegemon donya.
    1. Tur
      Tur 30 april 2015 06:26
      +4
      Sampeyan ora bener.
      Padha rela ngwutahake getih kanggo negarane.
      Bebener iku wong liya.
  11. kvnvolga2008
    kvnvolga2008 30 april 2015 06:05
    +4
    Otak-otake ora masuk akal! Yen padha duwe pederasty ngenalaken ing pangkat hukum, banjur apa nilai bisa padha ngadili!
  12. andrei332809
    andrei332809 30 april 2015 06:05
    +7
    wah, apa dheweke ora bakal keselak eksklusivitas? nanging ibukutha mesthi kuil setan.
  13. Loner_53
    Loner_53 30 april 2015 06:06
    + 14
    Memorial "Motherland" kalebu ing dhaptar bangunan paling absurd ing edition Amérika
    lan ing pasuryan saka reca kamardikan sing maca goroh, srakah lan lamis wassat
    Nanging aja ndemek Tanah Air, sampeyan bisa mangsuli kanthi lengkap karo ... ki! duka
  14. serafimamurian
    serafimamurian 30 april 2015 06:08
    +9
    Kepiye wong-wong bodho iki bisa ngadili konsep kaya MOTHERLAND lan patriotisme. Nyesel yen skizofrenia kasebut dibahas ing media kita - omong kosong iki ora kudu digatekake minangka omong kosong wong sing lara mental.
  15. Koronik
    Koronik 30 april 2015 06:09
    +5
    "Motherland Memorial" kalebu ing dhaptar bangunan paling absurd ing edisi Amerika
    Gusti Allah bakal ngukum wong-wong mau, lan ora suwe.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 30 april 2015 16:00
      +6
      Wis dibusak saka dhaftar! Ketoke dadi isin ... Lan yen bener, mula nesu saka Rusia minangka alasan kanggo ngilangi! Kaya iki! Lan swara kita keprungu ing samodra!
  16. rotmistr60
    rotmistr60 30 april 2015 06:10
    +4
    Taun kepungkur, dheweke uga miwiti perkara sing padha ing media ing Dina Kemenangan. Banjur memorial ing Brest dihina. Wong-wong sing ora ngrasakake medeni perang ing negarane, nanging sing nyathet awake dhewe minangka pemenang utama, ora bisa ngerti babagan iki. Kepiye carane ora bisa lan ora pengin ngerti Rusia lan wong Rusia.
  17. zurbagan63
    zurbagan63 30 april 2015 06:11
    +3
    Dheweke mung pengin fitnah lan ngrusak jiwa, sanajan kasunyatane, minangka peradaban, dheweke ora ana apa-apa. Zero lan mung dhuwit ing atine.
  18. fvandaku
    fvandaku 30 april 2015 06:12
    +3
    Aku propose kanggo nggawe dhaptar monumen kasur PALING absurd sing isih ngadeg, nanging kanca-kanca ireng wis mikir bab mau. ngguyu
    1. Karabanov
      Karabanov 30 april 2015 13:33
      0
      Kutipan saka fvandaku
      Aku propose kanggo ngumpulake dhaftar monumen kasur PALING absurd

      Saget. Ing Los Angeles, contone, ana monumen kanggo ... waria wassat
  19. penembake gunung
    penembake gunung 30 april 2015 06:12
    +3
    Inggih, yen Mahkamah Agung padha perang kanggo hak-hak marriage padha-jinis ... Lan patung kamardikan kudu wis mlayu saka isin, ing paling awon, nutup mata ing kawirangan kanggo kamardikan sing falcons nindakake ing swiwine pejuange.
  20. nozdrevat58
    nozdrevat58 30 april 2015 06:15
    +2
    Postulat demokrasi: fasis didhelikake, teroris digawe (maksudku al-Qaeda) lan kabeh nglawan kita. Sawise kabeh, iku backfires kadhangkala
  21. Mole
    Mole 30 april 2015 06:16
    + 10
    Dheweke "luar biasa"! am
    1. Corsair
      Corsair 30 april 2015 10:15
      +1
      Kutipan saka Mole
      Dheweke "luar biasa"!

      Sayange ora ana wektu, aku bakal nggambar celana ing kene supaya cocog karo kasunyatan
  22. Sakhalin.
    Sakhalin. 30 april 2015 06:17
    +2
    Apa audacity lan impudence! Absurdity minangka eksistensi negara sing diarani Amerika Serikat, penjajah lan pembunuh.
  23. elenagromova
    elenagromova 30 april 2015 06:19
    +2
    Ha, aku wis weruh warta ing ngisor iki:
    "Edisi Amerika ora kalebu peringatan "Motherland" saka dhaptar bangunan paling absurd.

    Dheweke duwe skizofrenia ing kana. Utawa padha ngombe akeh lan banjur nyingkiri apa sing diomongake dhewe ing dina sadurunge kanthi edan.
  24. sgr291158
    sgr291158 30 april 2015 06:19
    +2
    Inggih, mesthi, kabeh iku "paling apik" ing Amerika, carane ora bisa ngerti.
  25. sagita
    sagita 30 april 2015 06:20
    +5
    Amerika ora ngerti apa Motherland.
    Dheweke manggon karo ibu tiri, tanpa idin.
    1. Karbofost
      Karbofost 30 april 2015 06:42
      +1
      Ora mung kuwi, tanpa idin, wong-wong mau uga matèni sedulur-seduluré, sing liya-liyané dirampog, lan dibuwang menyang panggonan. Inggih, sapa sing sawise iku? am
    2. Mark Alekseevich
      Mark Alekseevich 30 april 2015 07:12
      0
      Kutipan saka sagitch
      Amerika ora ngerti apa Motherland.


      Dheweke duwe wong tuwa # 1 lan # 2 utawa patung # 1 lan # 2.
      Iki ngendi kabisan mental wis rampung.
  26. s.melioxin
    s.melioxin 30 april 2015 06:21
    + 15
    nanging sawetara anotasi nggunakake tembung "elek" lan "aneh".
    YEAH! Apa sampeyan ndeleng baseball sampeyan saka njaba? Lan tanah air kita bakal dadi standar kaendahan. Rasane ala banget. Dheweke bakal urip karo kita, bisa uga bakal luwih wicaksana.
  27. guznorodov
    guznorodov 30 april 2015 06:21
    +3
    Iku misale jek kula sing orane bangsa Amerika punika absurd lan disfigures donya kabeh, iku parasitizes planet kita kaya tumor ganas.
  28. fomkin
    fomkin 30 april 2015 06:24
    + 17
    Lan aku ora seneng patung wanita ing New York.
  29. oleg
    oleg 30 april 2015 06:26
    +6
    Ing mratelakake panemume "Motherland" iku monumen paling nyengsemaken ing donya. Lan omong-omong, dheweke ngadeg ing getih sabangsa kita, lan apa sing ditulis dening Anglo-Saxon babagan dheweke, aku bakal ngebaki pasuryane.
    1. Manul
      Manul 30 april 2015 22:33
      0
      Kutipan saka oleggun
      Ing mratelakake panemume "Motherland" iku monumen paling nyengsemaken ing donya.

      Lan misale jek kula isih - paling ayu lan mestekake.
  30. Bronik
    Bronik 30 april 2015 06:26
    +5
    Yankees ora bisa ngerti konsep "Motherland". Dheweke ora duwe Motherland sing umum, teka saka kabeh planet kanggo urip sing kepenak.
    1. Alget87
      Alget87 30 april 2015 09:14
      0
      Bener, dheweke ora duwe tanah air, nanging mung bisnis. Jare wong Amerika dhewe, "Amerika dudu negara, nanging bisnis, anggere ana bisnis, bakal ana negara"
  31. Diesel66
    Diesel66 30 april 2015 06:27
    +5
    Patung Liberty iku Herkat, pasuryan wengi kang personifies ala, depravity, etc.
  32. Karbofost
    Karbofost 30 april 2015 06:30
    +1
    Star-pissed piyambak minangka kesalahan alam, lan malah Departemen Negara lan Pentagon karo Senat, iki banget panggonan setan. Ora ana tentrem ing donya saka wong-wong mau, padha scraped kabeh scum saka kabeh pojok lan crannies, panganan karo cookie, sijine wong sing ora duwe omah ing saben liyane kaya asu lan ngidoni kasusahaning wong kang padha nggawa kacilakan. Padha Care babagan kabeh, padha bakal pancing kabeh, padha bakal menek menyang sembarang panggonan tanpa Vaseline, telek lan numpes kabeh watara wong. Iki ngendi kekaisaran ala sing kudu diturunake, lan supaya reruntuhan kekaisaran ala iki tiba ing sirahe wayang sing durung berkembang lan gantungan. am prajurit duka
  33. Pissarro
    Pissarro 30 april 2015 06:30
    +1
    kanggo wong-wong mau, konsep banget saka Motherland punika khayal, apa kanggo njupuk saka wong miskin
  34. individu
    individu 30 april 2015 06:32
    +1
    Oke, ana memorial ...
    Amerika Serikat ngenalake Psaki kanggo hiburan ing saindenging jagad - karakter nyata saka kabodhoan manungsa ing pimpinan Departemen Luar Negeri.
  35. Komentar wis dibusak.
  36. Komentar wis dibusak.
  37. Centurion 65
    Centurion 65 30 april 2015 06:34
    +1
    Ana apa-apa SUCI kanggo wong-wong mau gamerikosy s * an.ye mung ndedonga kanggo $ Panjenengan! Mulane, ora ana ing endi wae lan ora ana wong ing kabeh sejarah sing bisa nindakake apa-apa sing apik !!!
  38. agis
    agis 30 april 2015 06:37
    +1
    Amerika Serikat tanggung jawab kanggo Motherland!
  39. Baracuda
    Baracuda 30 april 2015 06:38
    +6
    Sayange khokhlostan, ana sing bisa dibanggakake saka SSR Ukrainia, sing diarani "Motherland", Ana uga museum WWII, lan apa hukum anyar dill, DEMOLATE?
  40. sv-georgij
    sv-georgij 30 april 2015 06:41
    +4
    Kabeh appraisers iki ora ngerti apa Motherland. Dheweke mung ora ngerti. Omahe ana dhuwite. Lan kita minangka Slav, lan kanggo kita, Tanah Air minangka ibu kita. Sadulur-sadulur kita padha perang lan tiwas kanggo NKRI. Apa sing bisa dakkandhakake, wong-wong Amerika iki, mlarat jiwa lan lemah semangat. Dheweke duwe cita-cita, kita duwe cita-cita dhewe lan ora ana sing bisa nyingkirake saka kita.
  41. Grigoryevich
    Grigoryevich 30 april 2015 06:43
    +1
    Lan miturut ratingku, aku nyelehake patung sing diarani "kebebasan" sing diwenehake dening Prancis kanggo ora ana gunane, ing ngisor plinth.
  42. Cossack Ermak
    Cossack Ermak 30 april 2015 06:46
    +3
    Tanah kelairan kita dadi dinamis. Ora mung wanita Amerika sing statis sing nganggo obor, sing ngerti kok nyekel obor iki. Delengen lengkungan awak, ing tangan sing nyekel pedhang. Iku misale jek sing karo pamindhahan sabanjuré, dheweke bakal njeblug sirah saka mungsuh sing nyedhaki dheweke.
  43. petugas pers
    petugas pers 30 april 2015 06:46
    +7
    sing bakal blather! am sing "monumen" temen khayal lan iku umume ora cetha apa lagi disetel kanggo! wassat Lan Motherland kita-Dheweke iku kita! Dadi sampeyan ora kudu ndemek! Banjur kita bakal mbantu dheweke "mulihake" monumen !!!! am am am

    Aku ndeleng wong-wong mau ... monumen "ayu" kaya ngono! wong bodho lan sing paling Jahwéh, carane akeh pangertèn ing! apik
    1. Baracuda
      Baracuda 30 april 2015 06:48
      +3
      Ing endhog saka Morgans, Rothschilds .. iku perlu kanggo masang. nglirik
  44. petugas pers
    petugas pers 30 april 2015 06:46
    +7
    Nah, iki umume "lagu" !!!
    1. lehalk
      lehalk 30 april 2015 07:10
      +1
      Wis campur kabeh!iki dudu tembang, wah .... a.
  45. lehalk
    lehalk 30 april 2015 06:49
    +2
    Apa hubungane memorial "Motherland" karo publikasi Amerika?
  46. lefterlin53rus
    lefterlin53rus 30 april 2015 06:50
    +4
    Konfirmasi liyane sing Amerika ora bangsa, ora wong, nanging Bunch saka rabble tanpa tanah kelairan, kalbu lan pakurmatan, kang, ora duwe pahlawan dhewe, kajaba karakter undercharacters Hollywood fiksi, tinimbang piye wae munggah ing awake dhewe, padha nyoba. kanggo ngasorake wong liya.
  47. Decathlon
    Decathlon 30 april 2015 06:51
    +3
    Ah, obelisk Washington minangka puncak seni arsitektur! wassat Anggota saka beton tancep metu saka lemah ... Ketoke, ing paling soko kudu ngadeg ing negara iki!
  48. Komentar wis dibusak.
    1. AikuSun
      AikuSun 30 april 2015 08:58
      +5
      Kenapa posting omong kosong kaya ngono? Mudhunake tugu kanggo prajurit Rusia kanggo porno. Lan kenapa sampeyan luwih apik tinimbang koran kasebut?
  49. Egoza
    Egoza 30 april 2015 06:54
    +2
    ora ana apa-apa! Patunge isih bakal ambruk, nanging Tanah Air kita wis ngadeg lan bakal ngadeg !!!
  50. o4kapik
    o4kapik 30 april 2015 06:58
    +2
    "Kita nyadari yen sebutan ing artikel kita "Brest Hero Fortress" nyinggung wong ing Belarus. Kita ora duwe maksud ngganggu sapa wae lan njaluk ngapura."
    Ya, ora mung wong ing Belarus, kabeh sing bapak lan mbah kakung ngresiki tanah air kita saka nistha fasis kanthi sapu sing kotor.