Review militèr

Intelijen DPR nglaporake likuidasi unit Nazi Ukrainia ing wilayah Avdiivka dening "pasukan khusus sing ora dingerteni"

210
Eduard Basurin, wakil komandan korps Kementerian Pertahanan Republik Rakyat Donetsk, marang para wartawan yen ing wilayah Avdiivka, pasukan khusus sing ora ditandhani ngusir formasi nasionalis saka jabatane. Eduard Basurin kutipan agensi warta Donetsk:

Kira-kira jam lima esuk ing arah Pesky-Avdiivka, pengintaian kita nyathet skirmish cendhak ing posisi pasukan keamanan Ukrainia. Miturut laporan intelijen kita, unit pasukan khusus saka afiliasi sing ora dingerteni nyerang posisi salah sawijining benteng peleton sing ana ing wilayah Avdiivka, sing dikuwasani para penghukum batalyon nasionalis Ukraina.


Basurin ujar manawa pasukan khusus kasebut kalebu Angkatan Bersenjata Ukraina lan departemen resmi Ukraina liyane utawa minangka klompok wakil saka PMC Kulon.

Intelijen DPR nglaporake likuidasi unit Nazi Ukrainia ing wilayah Avdiivka dening "pasukan khusus sing ora dingerteni"


Perwakilan Komando Tentara DPR:

Aku pengin Wigati sing kanggo kabeh periode konflik, kanggo pisanan, kita ngadhepi karo tumindak operasi khusus kaya Kyiv ing zona frontline. Pasukan khusus sing ora dingerteni nggunakake senjata cilik sing bisu lan radio portabel buatan Eropa. Fitur (walkie-talkies) yaiku transmisi simultan, saliyane data swara, koordinat lokasi saben anggota grup sabotase ing sistem GPS.


Miturut intelijen DPR, papat militan saka batalyon punitive tiwas, pitu liyane dicekel pasukan khusus "ora dingerteni".

Basurin nyathet yen Kyiv saiki bakal ngumumake yen milisi sing nyerang unit batalyon "sukarelawan".

Edward Basurin:
Pitakonan tetep sapa sing nindakake likuidasi kasebut: wakil saka perusahaan militer swasta asing utawa salah sawijining pasukan khusus saka negara NATO sing ana ing zona perang lan diarani dening pengamat OSCE ing laporan kasebut minangka "pasukan katelu". Aku yakin manawa ing mangsa ngarep kita bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan iki lan nggawa sampeyan kabeh informasi.
210 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. slizhov
    slizhov 30 april 2015 19:47
    + 61
    apa bedane sapa?
    Nggawa wabah Nazi ...
    1. jj
      jj 30 april 2015 19:50
      + 114
      Saiki iki dadi menarik. Kita kudu ngenteni perkembangan
      1. manguest
        manguest 30 april 2015 20:00
        + 80
        Benteng platoon ora dadi target kanggo wong sing serius kanggo mbusak. Mbokmenawa Nazi nindakake soko salah nang endi wae, padha matèni utawa squeezed wong iku ora bakal worth.
        1. EGOrkka
          EGOrkka 30 april 2015 20:21
          + 23
          Provokasi mung mathuk menyang PZ (zrada-peremoga utawa peremogo-zrada) saka "penyusup sing nyenengake", nanging iku mung tahanan ???? ambruk utawa mati? Kita bakal ngenteni alesan saka "paroki" ... Kita seneng DPR, padha ora kerja tangan kosong.
          1. Petr Timofeev
            Petr Timofeev 30 april 2015 20:39
            + 22
            Paling kamungkinan provokasi. Benteng kasebut ora gedhe, resiko kanggo PMC minimal, mula kerjane tanpa gangguan lan bledug. Masalah tawanan rumit, paling kamungkinan bakal digunakake.
            1. EGOrkka
              EGOrkka 30 april 2015 21:00
              + 10
              Ing kene kabeh bakal mekar, dheweke bakal metu ing panggung kanthi potongan daging - provokasi - perang - getih ... Dheweke bakal ndhelik ing pojok - sekutu "mbantu" dheweke nyuda semangat Nazi.
            2. anfil
              anfil 30 april 2015 22:06
              +8
              Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel? Utawa supaya slip, utawa stuffing khusus kanggo discord antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Nazi
              1. Pilot
                Pilot 30 april 2015 22:28
                +7
                Kanggo pitakonan apa wae - luwih akeh Natsiks sing dipateni - luwih apik. Donya tanpa fasisme!
              2. Alexey_K
                Alexey_K 30 april 2015 22:44
                + 38
                Kutipan saka anfil
                Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel? Utawa supaya slip, utawa stuffing khusus kanggo discord antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Nazi

                Spesialis dudu ahli sihir. Dadi dheweke ora nggatekake pramuka milisi. Nalika wong sing ora dingerteni ngalahake Nazi, luwih becik ora ngintervensi, nanging mirsani. Dheweke mbokmenawa weruh kabeh sing kedadeyan lan gumun.
                1. Alex V.
                  Alex V. 1 Mei 2015 08:13
                  +2
                  Dadi, omong kosong, aparat intelijen DPR ora bisa njupuk basa saka kalangan spesialis?
                  1. EGOrkka
                    EGOrkka 1 Mei 2015 18:03
                    +1
                    Piye, yen radio intelijen ...... contone.
                  2. Paganel
                    Paganel 2 Mei 2015 08:24
                    0
                    Lan kenapa basa iki dibutuhake ing kahanan iki?
                  3. monolit 36
                    monolit 36 2 Mei 2015 14:16
                    +1
                    Sampeyan ora bisa ngremehake mungsuh, apa tegese dheweke ora bisa njupuk?
              3. Komentar wis dibusak.
              4. Sergei Medvedev
                Sergei Medvedev 30 april 2015 23:28
                + 12
                Kutipan saka anfil
                Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel? Utawa supaya slip, utawa stuffing khusus kanggo discord antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Nazi


                Informasi saka jinis iki bisa dipikolehi liwat intelijen radio. Dicegat, bisa uga dideskripsikake.
              5. Tumbler
                Tumbler 30 april 2015 23:41
                +7
                Kutipan saka anfil
                Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel? Utawa supaya slip, utawa stuffing khusus kanggo discord antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Nazi


                Perwakilan Komando Tentara DPR:

                Aku pengin Wigati sing kanggo kabeh periode konflik, kanggo pisanan, kita ngadhepi karo tumindak operasi khusus kaya Kyiv ing zona frontline. Pasukan khusus sing ora dingerteni nggunakake senjata cilik sing bisu lan radio portabel buatan Eropa. Fitur (walkie-talkies) yaiku transmisi simultan, saliyane data swara, koordinat lokasi saben anggota grup sabotase ing sistem GPS.

                Data kasebut wis nuduhake:
                Edward Basurin:
                Pitakonan tetep sapa sing nindakake likuidasi kasebut: wakil saka perusahaan militer swasta asing utawa salah sawijining pasukan khusus saka negara NATO sing ana ing zona perang lan diarani dening pengamat OSCE ing laporan kasebut minangka "pasukan katelu". Aku yakin manawa ing mangsa ngarep kita bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan iki lan nggawa sampeyan kabeh informasi.
                yen Basurin LUWIH ngerti (yen ora kabeh) tinimbang swarane ...
                1. Tur
                  Tur 1 Mei 2015 06:39
                  0
                  Utamane nggumunake Basurin ngerti apa radio sing ana ing kantong spesialis.
                  Lan dheweke ngerti persis fitur piranti kasebut.
                  Lan kesempatan Basurin kanggo mirsani obahe bocah-bocah karo bantuan GPS iku inspirasi.
                  Saka ngendi asale kabeh kawruh iki?
                  1. basa Rusia063
                    basa Rusia063 1 Mei 2015 08:12
                    +2
                    Mesthine, spesialis babagan ... kedhip ing situs operasi walkie-talkie ... mesin otomatis lan paket sertifikat "pasukan khusus sing ora dingerteni"))
                  2. komandan brigade
                    komandan brigade 1 Mei 2015 09:32
                    +6
                    Radio kasebut dipasang ing "body kit" lan bisa dideleng kanthi visual ...
                  3. EGOrkka
                    EGOrkka 1 Mei 2015 18:04
                    0
                    Saka buku pinter ...
                  4. GUN murni
                    GUN murni 3 Mei 2015 02:16
                    0
                    Wong-wong sing sopan iki menehi saran
              6. SSR
                SSR 30 april 2015 23:48
                +5
                Kutipan saka anfil
                Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel? Utawa supaya slip, utawa stuffing khusus kanggo discord antarane Angkatan Bersenjata Ukraina lan Nazi

                Piye carane Basurin sinau babagan walkie-talkie kanthi rincian kaya ngono?
                Kabeh manca ngganggu aku, cukup bisa mbukak lan mbukak kemampuan tentara Novorossia
                1. AleksUkr
                  AleksUkr 3 Mei 2015 01:55
                  0
                  Kutipan saka S.S.R.
                  Kabeh manca ngganggu aku, cukup bisa mbukak lan mbukak kemampuan tentara Novorossia


                  Aja kuwatir, tenang, sapa wae, sampeyan kudu bungah, lan ora nggawe kesimpulan dhewe. Urip terus maju ...
              7. ROD VDVshny
                ROD VDVshny 1 Mei 2015 01:23
                + 10
                Kutipan saka anfil
                Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel?

                Mbok menawa saka ijol-ijolan radio sing diterusake sawise pertempuran ing batalyon Natsik. Mungkin padha ora mbusak kabeh. Paling kamungkinan, mayit ora diseret karo wong-wong mau. Cacahe tawanan diitung nganggo aritmetika prasaja ... papat pupa, pitu ilang, kene padha urip.
                Liyane menarik ...
                Miturut laporan intelijen kita, unit pasukan khusus saka afiliasi sing ora dingerteni nyerang posisi salah sawijining benteng peleton sing ana ing wilayah Avdiivka, dikuwasani dening punishers saka batalyon nasionalis Ukraina.
                Yen "wong kita dhewe nyambut gawe kanggo awake dhewe", mula ora angel mlebu ing benteng, ora ana mambu badai - iki minangka flogging sing apik banget. Mbok menawa dheweke njupuk lan njupuk sing bener. Utamané rame mung banged kanggo warning? Ing kahanan iki, ukuran dadi cetha - pikiran bakal teka menyang batalyon isih.

                stasiun radio portabel produksi Eropa. Fitur kasebut (walkie-talkies) yaiku transmisi simultan, saliyane data swara, koordinat lokasi saben anggota klompok sabotase ing sistem GPS.
                Nanging iki nyenengake lol
                - lan ing basa apa padha ngomong karo data wicara, licik Basurin? apik
                - fungsi sing padha karo "Warrior" opo... Ya, apa jenis bolt karo benang kiwa lan apik banget sing diduweni Basurin kanggo ngetung kemampuan stasiun radio Eropa ??? apik keprungu wassat
                1. DRA-88
                  DRA-88 1 Mei 2015 01:38
                  +7
                  Kutipan: ROD VDVshny
                  Ya, apa jenis bolt karo benang kiwa lan apik banget sing diduweni Basurin kanggo ngetung kemampuan stasiun radio Eropa ???

                  apik ombenan
                  Lan sesuk sampeyan maca komentar saka salah sawijining kolega, dheweke pancen wong sing apik! keprungu
                  1. ROD VDVshny
                    ROD VDVshny 1 Mei 2015 01:44
                    +6
                    Kutipan: DRA-88
                    sesuk maca komentar saka salah siji kolega kita, iku wong apik

                    Duc ... Sesuk dheweke bakal nyolong aku kanggo nggarap corvee (pondok), lan saiki aku kepengin weruh. lol
                    Inject, bacha, malah kene, malah ing pribadi ... sing maca? ombenan
                2. baksan1962
                  baksan1962 1 Mei 2015 13:12
                  +1
                  Ya, aksen siaran radio ngirimake, apa wae sing dikandhakake, ana sing ana ing udhara :) mungkin :)
                3. Komentar wis dibusak.
                4. efimik41
                  efimik41 3 Mei 2015 11:41
                  0
                  Ing awal minggu ana laporan sing saboteurs karo stasiun radio padha dijupuk ing Donetsk.
              8. Komentar wis dibusak.
              9. Kazak08
                Kazak08 1 Mei 2015 02:19
                +3
                kandhane langsung miturut data intelijen, wong lanang iku mung lungguh ora adoh-adoh nonton live, dadi ora menek.
              10. Komentar wis dibusak.
              11. CTEPX
                CTEPX 2 Mei 2015 03:51
                +1
                Kutipan saka anfil
                Kadospundi Basurin mangertos bab narapidana, menawi spesialis nyambut damel?

                Yen ana kekacoan cedhak dacha sampeyan, sampeyan bakal ngerti kabeh ing wayah esuk)).
              12. Paganel
                Paganel 2 Mei 2015 08:23
                0
                Kaserat ing irah-irahan bab kapinteran ... M.b. uga lolos menyang tawanan ...
          2. Sid.74
            Sid.74 30 april 2015 20:43
            + 13
            Kutipan: EGOrkka
            Seneng karo DPR, ora kerja tangan kosong.


            Boeing Malaysia sing tabrakan ing Juli 2014 bisa uga ditembak saka peluncur Buk militer Ukraina. Iki diumumake ing konferensi pers dening Wakil Menteri Pertahanan Republik Rakyat Donetsk Eduard Basurin.

            Basurin presented kanggo wartawan bukti anyar ing kasus iki sing teka menyang milik saka milisi DPR - kertu karya komandan batalyon pisanan saka divisi airmobile 95th, kang bagéan saka Angkatan Bersenjata Ukraina (AFU).

            Peta perwira paratrooper Ukraina nuduhake pasukan pertahanan udara Ukraina ing Donbass. "Sing paling luar biasa yaiku posisi wiwitan sistem rudal anti-pesawat jarak menengah Buk sing ditandhani ing peta: ing kene ana siji posisi, iki posisi liyane," ujare Basurin.

            Saiki, Kementerian Pertahanan DPR lagi nyinaoni dokumen-dokumen sing diduweni milisi, ujare Basurin.
            http://rg.ru/2015/04/30/boeing-site.html
          3. portoss
            portoss 30 april 2015 22:16
            + 20
            Mungkin sawetara wong sing ora sopan sing dilatih Nazi. Utawa, bisa uga katrampilan "POLITE" ditindakake ing sampah. Utamane nrenyuhake yen ing DPR dheweke ngerti manawa ana pitung Nazi sing dicekel ....... Iku angel ndhelikake eseman sing puas.
        2. Alex
          Alex 30 april 2015 21:40
          +3
          Tindakan indikatif, utamane GP cedhak Avdiivka, minangka kunci.
        3. yermolai
          yermolai 1 Mei 2015 04:24
          +7
          Kutipan saka manguest
          Mungkin Nazi nindakake salah ing endi wae,

          utawa sesi latihan, panitia regional lan pindhah menyang sampah Bunch saka kertas ing pesenan saka piglet, kanggo miwiti rojo pati, lan ing pamikiran saka ketel anyar, sphincter langsung wiwit guyon. lan ing kene pasukan khusus Chukotka ing mobil batu bara bisa munggah. nanging serius, senjata bisu, radio khusus, iku ora mung w-w-w-w, banjur padha ora nyekel kabeh, nanging ana sing dicekel, oh, ora gampang, kanggo nyeret tawanan, iku beban, supaya padha dibutuhake.
      2. Johnny51
        Johnny51 30 april 2015 20:16
        + 29
        menarik? Apa ora wiwit perang antarane Jerman lan Polandia?
        1. Kazak08
          Kazak08 1 Mei 2015 02:21
          +1
          ora supaya, maca buku pinter
      3. DRA-88
        DRA-88 30 april 2015 20:19
        + 13
        Sapa wae, wong lanang padha nindakake pakaryan sing apik.
        Lan sing paling Jahwéh "tanpa gangguan lan bledug", uga rampung ing siji tembung.
        1. Revolver
          Revolver 30 april 2015 20:30
          + 14
          Likuidasi liyane, apik lan beda!
          1. Pilot
            Pilot 30 april 2015 21:59
            +2
            Uga seneng. Candons teles, tresna dening pasukan.
        2. EGOrkka
          EGOrkka 30 april 2015 20:39
          + 10
          Nek provokasi ojo ngarep-arep sing apik....Banyak darah.
        3. dikirim-onere
          dikirim-onere 30 april 2015 21:25
          +2
          Kutipan: DRA-88
          Sapa wae, wong lanang padha nindakake pakaryan sing apik.
          Lan sing paling Jahwéh "tanpa gangguan lan bledug", uga rampung ing siji tembung.




          Bisa liburan kita seneng-seneng?
      4. tol 100w
        tol 100w 30 april 2015 20:33
        + 11
        Kutipan saka jjj
        . Kita kudu ngenteni perkembangan

        Eskalasi ketegangan nuduhake manawa kuping saya tuwuh saka Departemen Luar Negeri!
        1. dikirim-onere
          dikirim-onere 30 april 2015 21:21
          +9
          Kutipan: tol100v
          Kutipan saka jjj
          . Kita kudu ngenteni perkembangan

          Eskalasi ketegangan nuduhake manawa kuping saya tuwuh saka Departemen Luar Negeri!



          Lan ing mratelakake panemume, iki 300 zat, sing bubar teka ing guise instruktur.
          1. ora utama
            ora utama 30 april 2015 21:41
            +7
            Kutipan saka sent-onere
            Lan ing mratelakake panemume, iki 300 zat, sing bubar teka ing guise instruktur.

            Tuduhna carane tumindak ing kahanan nyata! Lan ing beyo saka losses, uga, rolas padha dibusak, supaya padha ora wong (ing mata a..selokan!).
      5. Cossack Ermak
        Cossack Ermak 30 april 2015 20:50
        + 18
        Iku pasukan khusus Chukchi.
        1. dikirim-onere
          dikirim-onere 30 april 2015 21:18
          +3
          Kutipan: Cossack Ermak
          Iku pasukan khusus Chukchi.




          Kavaleri Altai eseman
        2. Alex
          Alex 30 april 2015 21:44
          +1
          Kanthi werna Buryat disebut "Cheburashka" lol
          1. muhomor
            muhomor 30 april 2015 22:23
            +2
            Apa ana sing kudu dipikir! Putin kudu disalahake kanggo kabeh!
            1. Baloo
              Baloo 30 april 2015 23:08
              +4
              ! Putin kudu disalahake kanggo kabeh!

              Gemeter dill! Iki minangka ajaran pasukan khusus Chukotka.
      6. Komentar wis dibusak.
      7. Volgarr
        Volgarr 30 april 2015 21:08
        +6
        Iku bakal becik yen sampeyan bisa nyekel saperangan saka pasukan khusus iki, lan banjur indikatif ngadili kanggo aktivitas teroris ing wilayah DPR lan indikatif spank miturut hukum perang! Sampeyan katon siji - loro aksi demonstratif lan bakal mlayu saka DPR!
        1. AlexDARK
          AlexDARK 30 april 2015 22:56
          +1
          Hakim, mateni.... Kok sembrono? Informasi kudu dibuwang - sapa, kenapa lan kenapa!
          1. Tur
            Tur 1 Mei 2015 06:45
            +1
            Liyane!
            Sinau: sapa, ngapa lan ngapa.
            Apa mbesuk?
            Kanggo sapa, apa lan kenapa sampeyan menehi?
            Kepiye, ing ngendi lan kenapa kita bakal miwiti pindhah?
            Nalika, babagan apa lan karo sapa sampeyan bisa rembugan?
            Lan sing paling penting.
            Suwene?
      8. Komentar wis dibusak.
      9. 23 wilayah
        23 wilayah 30 april 2015 21:35
        + 10
        Kutipan saka jjj
        Saiki iki dadi menarik. Kita kudu ngenteni perkembangan

        Iki sing ditulis UK.RY:
        30.04.15 08: 45
        Wong-wong sing mutusake kanggo provokasi perang nggawe manawa ora ana wong ing Ukraina sing bakal nyerah "Sektor Tengen" kaya ngono, - Mochanov

        Paratroopers ora pindhah adoh saka pangkalan "Sektor Tengen"
        "Kabar kalem saka lapangan Dnipropetrovsk: kahanan wis leveled mati lan calmed mudhun. Kita ngedika lan sarujuk. Sayange, ora ana siji wis tau announced kanggo sapa waé kang wong unik marang metu printah lan pesenan pertempuran. A press release saka perches saka Staff Umum babagan latihan ora ngadeg kanggo kritik, lan Staff Umum Tradisional, ora ana sing pracaya. Iku aneh kanggo duwe Staff Umum sing ora ana siji pracaya ing taun - lan ora ana sing malah mindhah kasur ana. nyatane ora ana sing ngganti utawa ngobong pelacur ... Pasukan Landing (ing perang diarani rakun, falcons Zabrodsky) ora menyang ngendi wae, mung tenang lan nyuda suhu, nalika Pravoseks liwat, ora menehi salam, nanging eseman lan ombak kaya pinguin saka Madagaskar PS - padha tetep ngarahke ing posisi sukarelawan, lan ora ing arah saka separatis, kang siji atus kilometer adoh, lan rakun mentas disebut munggah isih kudu bisa nemokake apa garis ngarep yaiku.Endi DUK wis suwe lan kenceng. Umumé, kabeh relatif tenang, ora bakal ana perang. Amarga wong bodho sing mutusake kanggo nggegirisi, yakin manawa ora ana wong ing Ukraina sing bakal nyerahake PS kaya ngono. Bodho iku politisi lan "nasyalnike" sing ora nyekel iki. Kita durung duwe liyane. Ora dipilih. Kita ora mikir kanthi sirah. nganggo opo? Pitakonan iku rhetorical.", - wrote Mochanov.

        30.04.15 09: 09
        A penerjun payung saka brigade 25 ngomong babagan provokasi Staf Umum: "Kanggo perang! A kolom saka" Sektor Kanan "teka menyang kita! Kita ora bakal ngunggahake senjata marang saben liyane"

        Lan banjur - "Kanggo perang! A kolom PS teka menyang kita!"

        Sanalika aku teka, aku cepet-cepet menyang posisiku tanpa waja. Lan saka ing kono aku weruh carane Letnan Jenderal Angkatan Bersenjata Ukraina, pribadi Yarosh lan rolas wong lagi dibongkar saka telung jeeps.

        Jendral njupuk pimpinan peleton kita, nuntun dheweke, wiwit nerangake apa-apa. Yarosh ngomong karo kita, ngandhani yen negosiasi dianakake ing cedhak, kabeh wis diputusake ing tingkat paling dhuwur, ora ana sing bakal nembak sapa wae lan dheweke ngerti yen kita nindakake siji perkara lan kita ora bakal ngunggahake senjata - lan kita njamin dheweke saka padha, pancen tulus.

        Kabeh njupuk gambar, salaman, ngrangkul lan jip lunga.

        Permen karet persahabatan.

        IKI PROVOKASI KREMLIN.
        1. bubalik
          bubalik 30 april 2015 21:42
          +2
          23 wilayah (4) SU  Dina iki, 21:35 ↑ ora ana wong ing Ukraina sing bakal menehi "Sektor Tengen" kaya ngono.


          ,,, ngerti kan dino iki wes pisah ?,,,
          Kira-kira 20 wong ing kamuflase kanthi garis-garis unit sukarelawan ngganggu sesi dewan kutha Berdyansk nuntut mundur saka walikota Alexei Bakai. Iki dilaporake dening situs web pro.berdyansk.biz.

          Dadi, 10 menit sawise wiwitan rapat, para pejuang ing kamuflase karo garis-garis saka Sektor Kanan, Donbass lan unit liyane muncul ing aula.

          Pasukan keamanan ngalangi karya sesi kasebut, nuntut supaya kabeh 60 deputi teka ing rapat kasebut lan milih mundur saka Walikota Berdyansk Aleksey Bakai. Ditemtokake yen ing wayahe ana 43 wakil ing bale.

          Sawise negosiasi, wakil Dewan Kota Sergey Tkachenko nggawe proposal babagan mandap awal kakuwasan walikota Bakai.

          ,,, ing kene "d / e / r / b / m / ocracy" ing tumindak, benteng demokrasi saiki ing Baltimore (conto) njupuk langkah sing beda banget. nangis

          http://korrespondent.net/ukraine/3510032-boitsy-ato-zablokyrovaly-rabotu-berdian


          skoho-horsoveta
          1. 23 wilayah
            23 wilayah 30 april 2015 22:29
            -2
            Kutipan saka bubalik
            ,,, ngerti kan dino iki wes pisah ?,,,

            "Aku ora tiba ing dhengkul Alun-alun Abang ing ngarepe, lan ora nyopot topi"- iklan sosial babagan peran Ukrainia ing Perang Donya II. VIDEO
            "Pamrentah mutusake kanggo nuduhake bebener yen Ukraina minangka negara sing menang, sing Ukrainians perang nglawan Nazisme ing fronts beda. Kanggo nuduhake bebener sing Ukraina akun kanggo 40% saka kerugian manungsa lan materi sing negara kudu mbayar ing Perang Donya II. . Tampilake bebener sing tanpa Ukraina kamenangan iki liwat Nazisme ora bisa. Lan ngurmati mayuta-yuta Ukraina kanggo kasunyatan sing kita ngalahake Wewelak elek iki. Lan nanemaken iman lan kapercayan ing Ukraina dina sing kita menang banjur lan kita bakal menang saiki, "komentar proyek Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ing kaca ing jaringan sosial.
            Video kasebut dhewe ora ditata, iki link:
            http://24today.net/open/395458
            Aku bakal menehi liyane saka seri iki:
            1. 23 wilayah
              23 wilayah 30 april 2015 22:38
              0
              LAN "HEROINE" LAIN UKRAINE.
              Iki minangka iklan sosial.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. bubalik
                bubalik 30 april 2015 22:55
                +3
                Vladimir, video kasebut, miturut pendapatku, ora ana ing review ing VO, sampeyan ora perlu ngunggah duka
                1. 23 wilayah
                  23 wilayah 1 Mei 2015 00:18
                  + 16
                  Kutipan saka bubalik
                  Vladimir, video kasebut, miturut pendapatku, ora ana ing review ing VO, sampeyan ora perlu ngunggah duka

                  Aku iku perlu. Muga-muga bakal ditonton dening wong sing cukup lan cukup sing kasengsem ngerti apa sing saiki "ambegan" Ukraina lan apa "pahlawan" sing ditindakake para pemuda.
                  Secara pribadi, aku maca pers Ukrainia lan mbandhingake karo kita, aku nggawe kesimpulan. One-sidedness mbebayani ing kabeh, utamané ing informasi.
                2. Komentar wis dibusak.
              3. Prasaja
                Prasaja 1 Mei 2015 10:32
                +4
                Kutipan: 23 wilayah
                LAN "HEROINE" LAIN UKRAINE.



                Ing 0:26

                "... Galina gabung karo bawah tanah anti-Jerman" OUN "..."



                Tembung iki kudune ora dijawab.
                1. 23 wilayah
                  23 wilayah 1 Mei 2015 12:53
                  +2

                  Prasaja SU  Dina iki, 10:32 ↑

                  Kutipan: 23 wilayah

                  LAN "HEROINE" LAIN UKRAINE.
                  Ing 0:26
                  "... Galina gabung karo bawah tanah anti-Jerman" OUN "..."
                  Tembung iki kudune ora dijawab.

                  Nanging dheweke ora tetep ...
                2. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      10. Komentar wis dibusak.
      11. Alex
        Alex 30 april 2015 21:39
        +1
        Pangembangan bakal dadi siji - kabeh makhluk bakal ngalahake siji liyane.
      12. APASUS
        APASUS 30 april 2015 22:22
        +3
        Kutipan saka jjj
        Saiki iki dadi menarik. Kita kudu ngenteni perkembangan

        Kira-kira ing 2-3 dina, para patriot iki bakal ditembak dening milisi ing mburi Ukrainia sing jero, para patriot bakal diidentifikasi, sing bakal dadi alesan kanggo wabah permusuhan ing kabeh garis ngarep.
        1 Partai perang nglanggar persetujuan Minsk lan duwe alesan kanggo Kulon.
        2 Mbusak rolas nasionalis sing mbebayani kanggo Kiev dhewe.
        3 Tim Poroshenko kabeh tetep njaga kursi lan jabatane, terus ngrampok Ukraina.
        4 Ukrainians sibuk karo perang, padha ora duwe wektu kanggo urusan internal.
      13. BRM 667
        BRM 667 30 april 2015 23:14
        +1
        Kutipan saka jjj
        Saiki iki dadi menarik. Kita kudu ngenteni perkembangan

        Iku bakal "menarik" nalika ana "respon" saka fasis radikal ("batalyon") mung fasis (AFU).
        Dadi (sanajan aku pengin nggawe kesalahan), dheweke "snap" kanthi tenang, lan mung ...
        Sanajan, iki, mesthi, duwe plus - bakal kurang scum ...
      14. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 1 Mei 2015 00:44
        +1
        Apa sampeyan kasengsem?!.....Lan milisi bisa ngalami kerugian sing ora dikarepake.
      15. gav6757
        gav6757 1 Mei 2015 01:01
        +1
        Ya! Carane ngerti sing makarya ana, carane ngerti?!
      16. monolit 36
        monolit 36 2 Mei 2015 12:52
        +1
        Banjur bakal kaya mangkene: pasukan khusus sing ora dingerteni kanthi tenang njupuk kutha Kharkov, Odessa, Nikolaev.
      17. T-73
        T-73 3 Mei 2015 13:20
        0
        Ora worth ngenteni, apa sing kudu bungah - korban sabanjure? Padha ora matèni saben liyane
    2. Karasik
      Karasik 30 april 2015 19:53
      + 34
      Mungkin provokasi? Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia. Dadi kabeh iku banteng-mripat - lan punishers ora kontrol Kyiv padha nullified, lan kabeh bisa disalahake ing Rusia utawa DPR.
      1. mad
        mad 30 april 2015 20:00
        + 10
        Kutipan saka Karasik
        Mungkin provokasi? Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia.


        Muga-muga iki minangka pembongkaran internal "ukroelita" ing antarane awake dhewe lan muter ing tangan kita, lan nganti suwe ora ana sing menehi perhatian serius marang njerit.
        Lan yen angin teka saka Kulon, banjur bakal ana gerakan multi-cara liyane kanthi konsekuensi sing bisa ditindakake kanggo Rusia, sing biasane ala (
        .
      2. Khagysh
        Khagysh 30 april 2015 20:31
        +3
        Lha, ayo padha mudhunake, ora adhem ora panas, ing sisih kulon, kabeh wong isih bakal digandhengake karo DPR utawa Rusia. Nanging bakal padha wedi.
        1. baksan1962
          baksan1962 1 Mei 2015 13:36
          0
          Malah asu cilik sing pojok bakal nggigit. Luwih becik yen kita diajeni tinimbang diwedeni.
        2. Komentar wis dibusak.
      3. Stanislav
        Stanislav 30 april 2015 20:48
        +5
        Kutipan saka Karasik
        Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia.
        Padha bakal nuduhake ing TV chevrons karo bat dropped dening panyerang lan rolas jinis pasukan liyane, kalebu Pasukan Rudal Strategis.
      4. Michael_59
        Michael_59 30 april 2015 21:25
        +2
        Kutipan saka Karasik
        Mungkin provokasi? Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia. Dadi kabeh iku banteng-mripat - lan punishers ora kontrol Kyiv padha nullified, lan kabeh bisa disalahake ing Rusia utawa DPR.


        Lan kanggo pasukan khusus kita - laku, "ing kahanan sing cedhak sabisa ..." Lan sampeyan bisa tansah nulis mati Poroshenko. Iku migunani kanggo dheweke.
      5. PENZYAC
        PENZYAC 30 april 2015 21:28
        +5
        Kutipan saka Karasik
        Mungkin provokasi? Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia. Dadi kabeh iku banteng-mripat - lan punishers ora kontrol Kyiv padha nullified, lan kabeh bisa disalahake ing Rusia utawa DPR.

        Dadi, yen padha nguwuh-uwuh, tegese provokasi, lan yen meneng, tegese bongkar internal, ngresiki wong sing ora dikendhaleni. Ing kasus apa wae, iki ora gampang.
        Miturut cara, kaloro uga ora apik, tegese Amerika nguatake rezim, tegese bakal luwih angel ngalahake rezim ing mangsa ngarep tinimbang bandit sing ora terorganisir ...
      6. 23 wilayah
        23 wilayah 30 april 2015 22:33
        +3
        Kutipan saka Karasik

        Karasik
        Mungkin provokasi? Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia.

        Saiki uk.ry ing forum geni Parashenko. Dheweke nganggep dheweke dadi inisiator.
      7. Komentar wis dibusak.
      8. Drunya2
        Drunya2 1 Mei 2015 00:15
        +6
        Kutipan saka Karasik
        Saiki dheweke bakal nguwuh yen iki pasukan khusus Rusia.

        OSCE - ora ngrekam, dadi ora ana sing kedadeyan nglirik
    3. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 30 april 2015 19:57
      +3
      Mesthine wong edan sing ora ditandhani, nanging kok ana tandha identifikasi yen ora ana sing weruh tandha-tandha kaya ngono.
    4. Sith Gusti
      Sith Gusti 30 april 2015 19:59
      + 23
      Ana konferensi pers dawa. Dheweke uga ngandika:

      Loro saka pitung klompok sabotase Ukrainia dirusak ing Donetsk. Penguatan dukungan manca kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina diiringi intensifikasi aktivitas intelijen saka pasukan pendudukan Ukraina. Ing sacedhake Donetsk, ing pinggiran distrik Kirovsky lan Petrovsky, nganti pitung sabotase mungsuh lan kelompok teroris (DRGs) operasi. Loro DRG dibubarake ing wayah wengi. Ing kutha kasebut, polisi militer lan tim reaksi cepet digunakake ing mode sing luwih apik. Uga, kendaraan udara tanpa awak sing diluncurake saka posisi Ukrainia ditemokake lan ditembak mudhun ing distrik Kirovsky liwat bekas pabrik dolanan.
    5. TVM - 75
      TVM - 75 30 april 2015 20:21
      0
      Ingkang utama yaiku padha ngresiki. Liyane menarik, nanging ora penting.
    6. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 30 april 2015 20:23
      +2
      Ketoke, iki mriksa ing lemah kanggo nindakake sawetara jinis provokasi ing mangsa ngarep.
      1. tol 100w
        tol 100w 30 april 2015 20:39
        +9
        Quote: Raksasa Pikiran
        Ketoke, iki mriksa ing lemah kanggo nindakake sawetara jinis provokasi ing mangsa ngarep.

        Luwih kaya PMC ing kahanan pertempuran lan adaptasi menyang terrain!
    7. Komentar wis dibusak.
    8. alexy garbuz
      alexy garbuz 30 april 2015 20:33
      +2
      Ana sing kesel banget karo anane wong sing rai babi ing tetanggan, mula banjur metu olahraga.
    9. Tukang gun
      Tukang gun 30 april 2015 20:38
      + 12
      Bentenipun punika dhasar. Bocah-bocah lanang kasebut kaya muddied soko - yen padha njupuk pitu minangka * basa * - nanging padha bisa sijine kabeh. Pitakonan beda - ... * Pasukan khusus sing ora dingerteni nggunakake senjata cilik sing bisu lan stasiun radio portabel buatan Eropa. Fitur (walkie-talkies) yaiku transmisi simultan, saliyane data swara, koordinat lokasi saben anggota grup sabotase ing sistem GPS *. Saka ngendi para intelijen DPR entuk informasi sing akurat kuwi? Iki menarik lan pendidikan.
      1. Sid.74
        Sid.74 30 april 2015 20:47
        +7
        Quote: Gunsmith
        Saka ngendi para intelijen DPR entuk informasi sing akurat kuwi?

        Ketentuan Gusti... ya
    10. Komentar wis dibusak.
    11. siberalt
      siberalt 30 april 2015 20:56
      +5
      Kabeh misunderstandings iki cukup curiga, amarga Avdiivka minangka springboard apik kanggo serangan ing Donetsk.
      1. Sid.74
        Sid.74 30 april 2015 21:02
        +8
        Pasukan Amerika njeblug klub wengi ing Lvov! wassat ngguyu lol
        1. Michael_59
          Michael_59 30 april 2015 21:34
          +9
          Kutipan: Sid.74
          Pasukan Amerika muntah


          Nawakake jinis kanggo dhuwit utawa dhuwit kanggo jinis? wassat
    12. ty60
      ty60 30 april 2015 21:05
      +6
      Sing utama yaiku laba-laba wiwit mangan saben liyane.Tugas kita yaiku nulungi wong-wong mau sethithik, tanpa dipadhangi.
    13. dikirim-onere
      dikirim-onere 30 april 2015 21:16
      +5
      Jungle, ing ngendi wong Papua (lokal) ditemokake, sing ditembak dening detasemen "Martians". Iki jenis Ukraina saiki.
    14. dikirim-onere
      dikirim-onere 30 april 2015 21:19
      + 14
      Apa iki "pasukan khusus sing ora dingerteni"? Ayo dipikir bebarengan:
      1. Pasukan khusus ora teka ing kancil ... dadi iki dudu pasukan khusus Yakut
      2. Sawise pasukan khusus, apel Polandia tetep .... dadi iki pasukan khusus Polandia
      3. Apel ditinggal... nanging digigit kabeh... dadi iki pasukan khusus Ukraina
      4. Mayit-mayit dilebokake ing kanthong plastik .... wah, iki bokmenawa "Yankee" ... wis cukup militan ....
    15. dikirim-onere
      dikirim-onere 30 april 2015 21:26
      +1
      Kutipan saka slizhov
      apa bedane sapa?
      Nggawa wabah Nazi ...



      Pembunuh pembunuh lan malah calon wong mati. Iki para prajurit neraka. Ayo kabeh padha ngaso
    16. PAM
      PAM 30 april 2015 21:27
      +3
      amarga sawetara bajingan bakal ngremuk wong liya sing berjuang kanggo kepentingane, mula ora bakal gampang kanggo wong biasa.
    17. dikirim-onere
      dikirim-onere 30 april 2015 21:29
      + 16
      Ing LPR, bocah wadon penembak jitu kanthi tandha panggilan "Kopeyka" syuting penembak jitu pasukan khusus Amerika sing nyolong ing sekitar pendaratan milih posisi sing trep.
      1. jj
        jj 30 april 2015 21:48
        +3
        Apa yen dheweke dadi partisan ...
        1. ibu rumah tangga
          ibu rumah tangga 2 Mei 2015 00:10
          +1
          _ Wingi pembales sing ora dingerteni mbebasake Zbruevka saka bandit. _ Iku menarik. Kita kudu ngomong karo wong-wong mau. -Mokal. -Kenapa? - Dheweke ora ana ing kene! -Sapa sing absen? -Avengers. -Hmm... Lan Zbruevka? - Zbruevka iku! Nyuwun
    18. Komentar wis dibusak.
    19. Dynamic
      Dynamic 30 april 2015 23:45
      +1
      iku isih bakal menarik kanggo ngerti apa jenis pasukan khusus
    20. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 1 Mei 2015 00:42
      +4
      Kesimpulan sing rame banget! Sawise kabeh, ora dingerteni kepiye tampilan unit khusus kasebut ing garis ngarep bakal "backfire" ing milisi.
    21. monolit 36
      monolit 36 1 Mei 2015 01:07
      +2
      wong ijo. Ora bisa liya.
    22. DrMadfisher
      DrMadfisher 1 Mei 2015 02:36
      +1
      lan bedane iku bisa dadi provokasi
    23. Alekseev
      Alekseev 1 Mei 2015 08:08
      0
      Kutipan saka slizhov
      apa bedane sapa?

      Piye wae, aku ora percaya yen parashenka miwiti likuidasi sayap tengen saka benteng platoon ing Avdeevka ...
      Bisa uga Banderlog dihukum dening RDG, sing ora ana hubungane karo Amerika lan Angkatan Bersenjata Ukraina, sajrone gencatan senjata kudu ana "pasukan katelu" ...
      Ngerti bos, nanging ora ana banderlog gedhe ... Nyuwun
      Lan kanggo hulks liyane sing gabung karo wong-wong mau, pawulangan punika - iku wektu kanggo mbucal Donbass.
    24. Il-Ham
      Il-Ham 2 Mei 2015 00:10
      +1
      Kasunyatan iku tinimbang infèksi Nazi iki, PROS bakal ngadeg ing posisi .. Sing ngerti carane, bisa lan pengin perang .. Nyatane, wong lanang serius banget. Dadi iki dudu kabar apik ...
      1. Alekseev
        Alekseev 2 Mei 2015 18:35
        0
        Kutipan: Il-Ham
        Sing ngerti carane, bisa lan pengin perang.

        Ing jotosan artileri roket kaliber gedhe, kepinginan kanggo perang ilang pisanan ing antarane PROFs licik. ya
        Lan kanggo perang kanggo nyata, yaiku, karo mungsuh kuwat, kanggo geni saka senjata kuat, etc. ora ana sing kepengin lan kabeh wong ndedonga marang Gusti Allah supaya perang bakal rampung. Iki dudu operasi khusus polisi.
  2. Wiruz
    Wiruz 30 april 2015 19:48
    +1
    Ukpsmi badhe angkat...
  3. robinson
    robinson 30 april 2015 19:49
    + 10
    Fitur (walkie-talkies) yaiku transmisi simultan, saliyane data swara, koordinat lokasi saben anggota grup sabotase ing sistem GPS.

    Intelligence kompeten saka DNR.
    1. S-krim
      S-krim 30 april 2015 20:42
      +2
      Ya. Uga narik kawigaten. Ya, lan data sing akurat banget babagan wong mati lan tahanan. Sanajan iki luwih gampang tinimbang ngerti radio sing digunakake dening "pihak katelu" sing ora dingerteni.

      Mungkin wong-wong kuwi "wong sing sopan" sing sopan nggunakake senjata sing kurang swara supaya ora ngganggu sapa wae sing nindakake bisnis, nanging meh ora. Mungkin, mesthi, SBU, bisa uga PMCs, nanging paling kamungkinan mung sketsa.
  4. sichevik
    sichevik 30 april 2015 19:50
    + 19
    Aku ora weruh apa-apa apik ing iki. Dene aku, luwih becik yen ana Ukronazi ing papan papriksan iki. Amarga pasukan khusus sing ora dingerteni luwih mbebayani tinimbang ghoul iki. Nazi ora ngerti carane perang kaya pasukan khusus. Nanging karo spesialis bakal luwih angel.
    1. Semyon Semenych
      Semyon Semenych 30 april 2015 19:53
      + 11
      Pasukan Khusus ora bakal perang ing garis ngarep.
      1. tol 100w
        tol 100w 30 april 2015 20:43
        +1
        Kutipan: Semyon Semenych
        Pasukan Khusus ora bakal perang ing garis ngarep.

        Nonton apa! Lan gumantung ing ngendi baris ngarep diwiwiti!
    2. tuts
      tuts 30 april 2015 19:54
      +1
      Ana mesthi kurang spesialis lan Spesialis arang banget gabung karo partisan
      1. tol 100w
        tol 100w 30 april 2015 20:44
        +5
        Quote: Tuts
        Ana mesthi kurang spesialis lan Spesialis arang banget gabung karo partisan

        Elinga D.I. Medvedev lan detasemen "partisan"!
        1. jj
          jj 30 april 2015 21:49
          +1
          Lan uga "Pengawal Muda" ing Krasnodon
    3. avia1991
      avia1991 30 april 2015 20:12
      + 13
      Kutipan saka sichevik
      Aku ora weruh apa-apa apik ing iki.

      temtunipun. Iki ora katon kaya "pembersihan biasa" para prajurit sing nggawe kesalahan: ora perlu nggunakake unit khusus sing serius kanggo tujuan kasebut.
      Mungkin, printah saka "belang" pengin nggawa kabeh pasukan saka Angkatan Bersenjata Ukraina subordination ketat kanggo Pusat, ing wayah wengi saka serangan gedhe-gedhe: tanpa koordinasi cetha lan eksekusi unquestioning pesenan, dill bakal maneh ing telek jero. Amerika wis cukup "boiler" ..
    4. tol 100w
      tol 100w 30 april 2015 20:41
      +5
      Kutipan saka sichevik
      . Nanging karo spesialis bakal luwih angel.

      Sapa sing dielingake (utamane kanthi intelijen), dheweke bersenjata!
    5. maksimal947
      maksimal947 30 april 2015 22:19
      +3
      Pasukan Khusus ora bakal perang - apa dheweke butuh? Iku sabenere kanggo karya reged iki padha disebut, provokasi ... Favorit cara s.
  5. viktortarianik
    viktortarianik 30 april 2015 19:52
    +5
    Paling kamungkinan, iki disassembly saka struktur daya
    1. Strezhevchanin
      Strezhevchanin 30 april 2015 19:59
      + 15
      Kutipan saka: victortarianik
      Paling kamungkinan, iki disassembly saka struktur daya

      Paling-paling hadiah iki katujokake marang DPR lan LPR, sesuk pancen kabeh wong pada guyon bareng-bareng ngenani GRU-FSB-KGB ..... umume wong RUSIA TEKA, aku ora seneng kabeh iki !! !
      1. tol 100w
        tol 100w 30 april 2015 20:48
        +1
        Kutipan: Strezhevchanin
        sesuk pancen kabeh wong bakal miwiti nyanyi babagan GRU-FSB-KGB kanthi bebarengan.

        Ing wilayah sampeyan ana "kahanan darurat" kanthi minuman keras, mula atur!
      2. Koyo
        Koyo 30 april 2015 21:07
        0
        Aku wonder nalika walkie-talkie karo GPS iki bakal pop munggah .. karo koordinat wadi ngendi spesialis teka saka
  6. gas113
    gas113 30 april 2015 19:52
    +2
    "panah putih" ing "Helikopter ireng"))) Sapa sing bisa ngresiki? Mungkin dheweke ngilangi wong sing sregep banget perang tanpa tim? Pitakonan ... Pitakonan ...
    1. Romawi 57 rus
      Romawi 57 rus 30 april 2015 21:22
      +1
      Yen ana coarsening saka maca GPS sak operasi iki, banjur iki Amerika utawa paling NATO.
  7. domokl
    domokl 30 april 2015 19:52
    +9
    Ana sing ngandhani yen negara-negara Barat sing kerja karo DRG. PMC dicemplungake menyang bokong. Nuland ujar dina Rebo yen NATO bakal nglindhungi wates wétan EU, dudu Ukraina.
    Posisi status quo...
    1. Heinrich Ruppert
      Heinrich Ruppert 30 april 2015 21:06
      +1
      Kutipan saka domokl
      Ana sing ngandhani yen DRG saka negara-negara Barat kerja, PMC dipeksa metu ing bokong.

      Sampeyan bener, pembersihan gedhe bakal diwiwiti. Dheweke mbuwang kepala BND lan netes banget ing sangisore menteri dalam negeri. Lan wong-wong Prancis ngetutake awake dhewe, pranyata Holland uga dituruti. Kajaba iku, keprihatinan gedhe ngajokake tuntutan hukum.
      1. domokl
        domokl 30 april 2015 21:33
        +2
        Kajaba iku, Washington wis kanthi terang-terangan ujar manawa Amerika sing meksa Merkel lan Hollande njupuk posisi kasebut ing Ukraina lan sanksi marang Rusia.
        Umumé, yen dideleng tumindake Sekretaris Negara AS lan asistene, ana perasaan yen purge bakal serius.
        1. Strezhevchanin
          Strezhevchanin 30 april 2015 21:52
          0
          Kutipan saka domokl
          Umumé, yen dideleng tumindake Sekretaris Negara AS lan asistene, ana perasaan yen purge bakal serius.

          Lan banjur apa pilihan ora tindakake, iku bakal muter menyang tangan wong-wong sing nindakake iku! Nanging, wong-wong iki ora weruh masa depane ing mburi dhuwit.
          1. domokl
            domokl 1 Mei 2015 03:42
            0
            Kutipan: Strezhevchanin
            Lan banjur apa pilihan ora tindakake, iku bakal muter menyang tangan wong-wong sing nindakake iku!

            Mbokmenawa ya, aku mikir yen saiki kita ngomong babagan ngganti Poroshenko, utawa luwih, karo Turchinov.
  8. Semyon Semenych
    Semyon Semenych 30 april 2015 19:52
    +1
    Kayane ora terkendali...
  9. Baracuda
    Baracuda 30 april 2015 19:53
    + 21
    Sedikit syariah..
  10. svetruss
    svetruss 30 april 2015 19:53
    +9
    Semilir angin sepoi-sepoi saka lor...
    1. Baracuda
      Baracuda 30 april 2015 19:55
      +6
      Saka lor-wétan! eseman
      1. tol 100w
        tol 100w 30 april 2015 20:49
        0
        Kutipan: Barracuda
        Saka lor-wétan!

        Angin saka kidul....lan luwih, kaya ing tembang!
  11. gfhjkm
    gfhjkm 30 april 2015 19:54
    +2
    Duc, EU menehi tendhangan kanggo wêdakakêna, supaya siji combed katon kaya dheweke entuk printah kabeh watu sing ora manut tavo ... am
  12. fomkin
    fomkin 30 april 2015 19:54
    +1
    Terus terang, aku ora ngerti apa-apa. Mungkin drum wis on.
    1. Baracuda
      Baracuda 30 april 2015 20:00
      +7
      Gulung lagu kabangsaan USSR-Rusia ing sirahmu, wedhus bakal tiwas. eseman
  13. Pashhenko Nikolay
    Pashhenko Nikolay 30 april 2015 19:58
    +6
    Ya bener, ora masalah pasukan khusus sapa wae, Natsiks lan patties ditampar.
  14. Barberry
    Barberry 30 april 2015 19:59
    + 12
    Amerika sinau kanggo nglawan Rusia ing Ukrainians))) Dadi kanggo ngomong, ing "umpan")))
    1. Strezhevchanin
      Strezhevchanin 30 april 2015 20:52
      +3
      Quote: Barbaris
      Amerika sinau kanggo nglawan Rusia ing Ukrainians))) Dadi kanggo ngomong, ing "umpan")))

      Iki biasane pengalaman pungkasan, minangka bukti sajarah.
      Ing kasus iki, aku kepeksa nyatakake perkara sing ora konvensional: Bismarck ora cukup kanggo sampeyan ???
      1. Barberry
        Barberry 30 april 2015 21:12
        +5
        Mbokmenawa kanggo Amerika, tembung Bismarck minangka mitos. Dadi dheweke nyoba ngrusak kanthi cara tradisional kanggo Amerika - kanthi cara pengalaman alami. Mriksa tembung Bismarck ing pengalaman sampeyan dhewe iku mbebayani - sampeyan bisa dumadakan dadi mitos dhewe)))
  15. Boa constrictor KAA
    Boa constrictor KAA 30 april 2015 19:59
    + 22
    Mungkin iku alien? ing pangertèn "wong ijo" keprungu
    Sadurungé, aku kelingan, Yankees padha nggoleki grup pasukan khusus, sing wis menyang mburi DPR.
    Nah, kaya dicemplungke ing banyu! Ketoke ilang ing steppes Ukraina! 28 rangers paling berpengalaman, sampeyan ngerti, ilang ... rampung lan ora bisa dibatalake ... mbokmenawa GPS rusak ...
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 30 april 2015 22:41
      +3
      Quote: Boa constrictor KAA
      28 rangers paling berpengalaman, sampeyan ngerti, ilang ... rampung lan ora bisa dibatalake ... mbokmenawa GPS rusak ...

      Ya, kita weruh dheweke bubar cedhak Yakutsk - padha gnaw cones ya
    2. avia1991
      avia1991 1 Mei 2015 00:57
      +1
      Quote: Boa constrictor KAA
      .mungkin GPS nya rusak...

      Sing dheweke - baterei wis mati. Lan ing Donbass padha "saka kaliber salah" diaktifake metu. Banjur "wong sopan" nawani bantuan - nanging "ana, ing pojok" .. Wong lanang tangi.
      Kutipan: Nyrobsky
      bubar cedhak Yakutsk
      ngguyu
    3. Anita
      Anita 1 Mei 2015 05:48
      +1
      Dadi iki sing digawe pasukan khusus Chukotka!
  16. ora Russian
    ora Russian 30 april 2015 20:00
    + 10
    Banjur ora ana otak sing nindakake, mung dheweke.
    1. Baracuda
      Baracuda 30 april 2015 20:04
      +9
      Lan dheweke uga sinau skate, munggah ing ski, sinau basa Inggris, lan muter piano eseman
    2. Stanislav
      Stanislav 30 april 2015 21:15
      0
      Quote: non-Rusia
      nindakaken HE piyambak
      Apa dheweke mlaku ing Ukraina ing wayah wengi? belay Dheweke njupuk Bandera pitu.
  17. Tribun
    Tribun 30 april 2015 20:00
    + 11
    Kaping pisanan, fanatik sayap tengen Sashko Bily tiwas, saiki reptil nasional batalyon sukarelawan cedhak Avdeevka ... Lan operasi durung rampung ...
    Lan, Yarosh sing manteb ing ati, didorong dening Kyiv menyang penasehat Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, bisa ngrampungake game kasebut, amarga dheweke ora ngerti utawa ora pengin ngakoni yen fanatik "Sektor Tengen" ora cocog karo skema Barat kanggo nyetabilake kahanan ing alun-alun ...
  18. PEMBADAN
    PEMBADAN 30 april 2015 20:04
    + 13
    Ana informasi babagan ngubengi markas Pravosekov dening pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina. A purge saka maydauns radikal uncontrolled wis diwiwiti. Kemungkinan PMCs kepincut menyang garis ngarep kanggo tujuan kasebut. Lan sing PMCs, iki paling kanggo Petya, banjur sampeyan ora bakal nemokake ends yen ana, lan senjata lan latihan ora kaya reruntuhan. Yen Pravosecs bungah babagan iki, banjur Don Pedro tansah duwe persiapan yen iki minangka pasukan khusus GRU Federasi Rusia. Umumé, kurang 4 pengawal nasional.
    SALA HEROYAM!
    1. wanderer_032
      wanderer_032 30 april 2015 21:32
      +2
      Kutipan saka FIREMAN
      SALA HEROYAM!


      Lard dhewe kanggo wort. ya
    2. Karasik
      Karasik 30 april 2015 21:47
      0
      Kutipan saka FIREMAN
      Lan apa iku PMCs, iki paling kanggo Petya, banjur sampeyan ora bakal nemokake ends yen ana,

      Dadi kaya ngono. Aku mikir yen Petka Potroshenko bakal duwe kesempatan kanggo nyogok komando DPR lan LPR supaya bisa ngilangi kabeh sing sayap tengen. Fiksi? Lan sawise kabeh paling kamungkinan dheweke ngimpi babagan!
  19. Alexander 1959
    Alexander 1959 30 april 2015 20:06
    +4
    Minangka Alice ngandika: "Sing luwih .... wong liyo lan wong liyo ..." wassat
  20. edeligor
    edeligor 30 april 2015 20:08
    +5
    Kabut .... Apik banget ... - padha udan dhewe, nggunakake elektronik saka "mitra potensial", KELAS paling dhuwur! Kurang sujud kanggo YOU, unit sing ora dingerteni!
  21. nggegirisi
    nggegirisi 30 april 2015 20:11
    -1
    PERHATIAN CROKES!!!!! ngumpulake dhuwit kanggo mesthine shilo. mung alangan ing dongeng. ora warga ora bakal dijupuk dadi siji njaga !! mriksa Kementerian Dalam Negeri ngerti)))
    1. pionir lawas
      pionir lawas 30 april 2015 20:55
      0
      rincian liyane? Mangga..
  22. seregatara1969
    seregatara1969 30 april 2015 20:11
    +1
    dadi Chukchi gelut nanging mlaku!
  23. Mayor Yurik
    Mayor Yurik 30 april 2015 20:15
    +3
    Saiki Generalissimo Poltorak bakal ngerti, dheweke bakal ujar manawa saka sisih lor-kidul, spesialis sing ora dingerteni nyerang Natsiks sing dilatih, lan nganakake ujian tes babagan pelajaran sing dipelajari. wassat
  24. JonnyT
    JonnyT 30 april 2015 20:19
    0
    iki dudu operasi sing sepisanan ...... garis ngisor sing akrab
    1. Tor Hummer Kab
      Tor Hummer Kab 30 april 2015 20:26
      0
      Kutipan saka Jonny
      iki dudu operasi sing sepisanan ...... garis ngisor sing akrab


      Lan sapa dheweke?
      1. Vladimirets
        Vladimirets 30 april 2015 20:40
        0
        Kutipan saka: Tor Hummer
        Lan sapa dheweke?

        Wong serius. keprungu
        1. Strezhevchanin
          Strezhevchanin 30 april 2015 20:57
          0
          Kutipan: Vladimirets
          Kutipan saka: Tor Hummer
          Lan sapa dheweke?

          Wong serius. keprungu

          Dibayar, tanpa alokasi ora bakal suwe.
      2. JonnyT
        JonnyT 1 Mei 2015 13:23
        0
        sing ninggalake Debaltsovo ing bis
  25. klavyr
    klavyr 30 april 2015 20:27
    0
    ... ana ing zona perang lan diarani dening pengamat OSCE ing laporan minangka "pasukan katelu"
    kaya "segel wulu" ing steppes Ukraina?
    1. Strezhevchanin
      Strezhevchanin 30 april 2015 21:02
      +2
      Quote: garrimur
      paling kamungkinan crests saka veteran digunakake, anggota NATO ngapusi, Natsiks tangi ing tenggorokan saben wong,

      Duc secara harfiah wingi, prajurit ajaib iki ngancam kepala negara, lan serangan iki luwih elek tinimbang Elderberry "bumi ngaso ing tentrem" bakal !!!
  26. corbeen
    corbeen 30 april 2015 20:29
    0
    Kasunyatan yen kita "krungu / ndeleng" dheweke wis setengah perang!
  27. pionir lawas
    pionir lawas 30 april 2015 20:34
    +2
    Instruktur nduduhake Kelas Master, Nazi ora bisa dikontrol, mula dadi target. Murid-muridé bakal lunga menyang pos pemeriksaan Novrossians.
  28. harrymoor
    harrymoor 30 april 2015 20:40
    +2
    elinga matèni Batman, gelaran karo Cossacks ing LC, ketepakan saka cara?
    paling kamungkinan crests saka veteran digunakake, anggota NATO ngapusi, Nazi njaluk kabeh wong ing tenggorokan, kanggo kula iku bakal luwih apik kanggo DPR kanggo njupuk tindakan iki marang piyambak, lan "pasukan katelu" bakal bisa karo twinkle)
  29. iZVerG
    iZVerG 30 april 2015 20:41
    0
    Warta sing menarik! Apa iki, provokasi, utawa "mbenerake kesalahan"? Lan kenapa komando iki nyeret wong pitu menyang panangkaran? Saperangan wis cukup.
  30. Petr Timofeev
    Petr Timofeev 30 april 2015 20:42
    +5
    Departemen Luar Negeri nyiapake tanggal 9 Mei. Kayane bakal rame banget. Ora kaget dheweke narik akeh pasukan menyang tapel wates kita.
  31. drago36
    drago36 30 april 2015 20:45
    +1
    Ya wis mulai, enggal-enggal kabeh Natsi sing durung ayem bakal mlebu neraka ing wajan)
  32. Arno
    Arno 30 april 2015 20:59
    -1
    Aku nganggep yen iku pasukan khusus GRU.
    1. Strezhevchanin
      Strezhevchanin 30 april 2015 21:09
      +6
      Quote: Arno
      Aku nganggep yen iku pasukan khusus GRU.

      Iku pasukan khusus Chukotka, paling galak lan sembrono, senjata mung urat rusa lan lumut lumut kanggo interogasi ..... voodoo smokes aside)))
      1. avia1991
        avia1991 1 Mei 2015 01:03
        +1
        Kutipan: Strezhevchanin
        Iku pasukan khusus Chukotka, sing paling galak lan sembrono

        Persis! pindhah sacara eksklusif ing sled asu, kanthi ati-ati nyamar minangka Hummers .. ngguyu
  33. VezhChel
    VezhChel 30 april 2015 21:08
    0
    SBU provokasi? Operasi pasukan khusus DPR? GRU sabotase?
    1. Baracuda
      Baracuda 30 april 2015 21:28
      +1
      pasukan khusus Mongolia. nglirik
    2. EGOrkka
      EGOrkka 1 Mei 2015 14:10
      0
      Lan yen ana "negotiable" karo PSSH, sampeyan uga kudu metu saka telek! Lan Nazi ora bisa ditebak lan debility lan mulane mbebayani kanggo kabeh wong !!!!
  34. Lunic
    Lunic 30 april 2015 21:12
    +5
    Saka 24 April:
    "Kinerja tim nasional Rusia ing kejuaraan dunia kraton ing antarane pasukan khusus kekuwatan ing Yordania rampung kanthi sukses! Pejuang kita dadi juara dunia mutlak! Lan ora kabeh - tim kasebut dadi pemenang medali emas kaping papat, juara kaping pindho perak lan juara telu perunggu! Iki skill, wani lan dedikasi! - Kadyrov ngandika ing Instagram.
  35. Komentar wis dibusak.
  36. Karelian
    Karelian 30 april 2015 21:23
    0
    Kutipan: VezhChel
    SBU provokasi? Operasi pasukan khusus DPR? GRU sabotase?
    Ora perlu rumit. Kapal selam ing steppes Ukraina.
    1. Strezhevchanin
      Strezhevchanin 30 april 2015 21:28
      0
      Quote: Karelian
      Kutipan: VezhChel
      SBU provokasi? Operasi pasukan khusus DPR? GRU sabotase?
      Ora perlu rumit. Kapal selam ing steppes Ukraina.

      Pancen ora perlu, prau inflatable tuku liwat gunung ing daya tarik dayung.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Karasik
        Karasik 30 april 2015 22:06
        +4
        Dear Binakon! Sampeyan mratelakake panemume, nanging nggunakake basa kasar. Mbokmenawa iki sampeyan minus, sanajan bisa uga nuduhake pendapat sampeyan. Coba bab sing padha, nanging tanpa kloso.
        1. binakon
          binakon 30 april 2015 23:32
          +1
          Ngapunten pak. Barisku kusut, dene sing kapindho dibukak, dibuwang angin rong situs ing sisih lor. Komunikasi metu saka ngadeg ing kebangkrutan, kudu nggunakake saluran komunikasi unsecured.
          1. Karasik
            Karasik 1 Mei 2015 00:10
            +2
            Nanging masalah, Pak. Kadhangkala aku nyebutake aku, spesifik saka profesi. Situs iki ora nampa iki. Dadi, ngormati lan ngormati sampeyan. Sugeng enjang!
  37. ksv36
    ksv36 30 april 2015 21:24
    0
    Quote: Boa constrictor KAA
    Mungkin iku alien? ing pangertèn "wong ijo" keprungu
    Sadurungé, aku kelingan, Yankees padha nggoleki grup pasukan khusus, sing wis menyang mburi DPR.
    Nah, kaya dicemplungke ing banyu! Ketoke ilang ing steppes Ukraina! 28 rangers paling berpengalaman, sampeyan ngerti, ilang ... rampung lan ora bisa dibatalake ... mbokmenawa GPS rusak ...

    Dideleng saka foto, dheweke duwe panrima GPS sing ala. Mung apik kanggo nisan. ngguyu
    Iki wong lanang khusus kita, sawise karya hard kang, padha lunga kanggo mbentang balung, lan padha nyoba anyar "prajurit". lol IMHO.
  38. taram taramych
    taram taramych 30 april 2015 21:29
    +2
    Jawaban bisa uga ana ing kene. "Komite Angkatan Bersenjata AS ndhukung pasokan senjata mateni kanggo Kiev."
    1. avia1991
      avia1991 1 Mei 2015 01:08
      +1
      Quote: taram taramych
      "Komite Angkatan Bersenjata AS ndhukung pasokan senjata mateni kanggo Kiev."

      Kaputusan panitia iki minangka "lencana" politik lan ora liya. Kaputusan nyata digawe dening Senat lan Presiden Monkey. Lan dheweke durung diwasa kanthi lengkap babagan topik iki ..
  39. santygo
    santygo 30 april 2015 21:31
    +1
    wong sing ora dingerteni teka lan saiki bau bakal diwiwiti ... 100% nyetel pamrentah fasis Ukraina!
  40. yowis
    yowis 30 april 2015 21:32
    +1
    Aku iku Blackwater. Poroshenko luwih wedi marang rakyat "dheweke" tinimbang gabungan DPR lan LPR. Ing wektu sing padha, "jejak Rusia" bakal ditrapake kanggo populasi kanthi implisit.
  41. Alexander 3
    Alexander 3 30 april 2015 21:43
    0
    Ana macem-macem virus, Nazi sing dibudidayakake bisa kena infeksi iki lan bakal mulai udan ing endi wae, bisa uga milisi karo pedunung sing ngidoni arahe, ngunyah soko, kanggo nggawe atmosfer sing cocog kanggo virus iki. bakal kelangan.
  42. uri
    uri 30 april 2015 21:47
    +7
    Sawetara wong mbayar manungsa waé kanggo kasunyatan iki: shelling saka bandara Donetsk mandheg sanalika sawise serangan.
    Iki minangka:
    - Apik;
    - nuduhake kams sing isih ana sing ora bakal ana eksekusi sipil sing ora dihukum;
    - Komunikasi Western - bab apa-apa. Margelov matèni prajurit Jerman pisanan ing 1939 ing Brest amarga topeng gas rahasia anyar, supaya malah ing metu metu karo paling anyar, mung diadopsi dening Jerman. Kanggo nggunakake peralatan lan gaman ing metu sing diwenehake dening pasukan mungsuh iku tanggung jawab langsung saka spesialis wewenang;
    - PMCs teka ora kanggo mati, nanging kanggo entuk dhuwit. Padha kudu drive Papuans ora bersenjata, lan ora mati ing perang karo Nazi ideologi wangkal. Storming iku kerja keras. Yen, eloh larang, bocor bodho utawa mol lunyu, penyerang - paling kanthong geni, utawa bisa ndhudhuk ing UMP. Lan yen mole, ora bakal ana tawanan - ora perlu. Sanajan, pasukan khusus Yahudi bakal nganggep bisnis kasebut dhewe, IMHO, kanggo males dendam marang kanca-kancane sing dieksekusi dening turunan Bandera. Kanggo sabab suci, kaya sing diucapake ...
  43. pvv113
    pvv113 30 april 2015 21:55
    0
    Informasi penasaran katon ing situs web Spring Rusia nalika nutupi topik iki
    Miturut Eduard Basurin, peta sing dijupuk saka komandan Ukrainia tiba ing tangan wakil tentara DPR, ing ngendi posisi sistem rudal anti-pesawat Buk wiwit Juli 2014, nalika Boeing Malaysia ditembak mudhun, tiba ing tangan.
    - Kabeh dokumen pantes manungsa waé ing salah siji cara utawa liyane, nanging siji saka wong-wong mau utamané. Iki minangka kertu kerja komandan batalyon 1 saka brigade airmobile kapisah kaping 95, sing tanggal awal Juli taun kepungkur. Sing paling penting yaiku posisi wiwitan sistem rudal anti-pesawat jarak menengah Buk sing ditandhani ing peta," ujare Eduard Basurin.

    http://rusvesna.su/news/1430416187
  44. uri
    uri 30 april 2015 21:57
    + 11
    Kutipan saka iZVerG
    Lan kenapa komando iki nyeret wong pitu menyang panangkaran? Saperangan bakal cukup.


    Wong lanang Strelkovskaya kanthi bantuan kamanungsan dadi salah sawijining dina. Loro wis 200 - siji karo konfirmasi, kaloro bisa dipertanyakan. Liyane ing panangkaran, terus, nanging ora bakal suwe. Psy njupuk wong-wong mau, lan iku mokal kanggo teka menyang persetujuan karo wong-wong mau, malah liwat Kementerian Luar Negeri Rusia. Tindakan radikal dibutuhake. Lan sing dakeling-eling, salah sawijining kanca seperjuangan Strelok nate ujar manawa dheweke ora bakal mundur wong-wonge yen metu mung siji target. Loro iku minimal. Telu iku standar. Ing kene aku ndeleng telu. Lan babi ora bakal ngeluh babagan iki ing media, IMHO. Yen ora, aku bakal yakin karo pendapatku.
    Aku saiki padha bakal menehi cepet. Ing dina liyane, ana sing prédhiksi, ujare, dheweke bakal menehi nomer 1. Dadi ana alesan kanggo ramalan kasebut. Wiwit saiki, aku pribadi duwe sumber iki ditambah karo karma kepercayaan. Bakal menehi - bakal ana rong plus.
    1. Karasik
      Karasik 30 april 2015 22:19
      +2
      Yuri, ana apa-apa ing iki! Nglawan piala kanthi cara dhewe.
  45. penembake gunung
    penembake gunung 30 april 2015 22:04
    +3
    Iki dudu pasukan khusus GRU, mung amarga ora ana sing bakal ngumumake operasi iki saka sisih NAF. Astonishness saka Kepemimpinan NAF piyambak worth appreciating.
  46. Vlad5307
    Vlad5307 30 april 2015 22:16
    +6
    Iki minangka pembersihan demonstratif saka PS-s sing ora gelem nuruti tentara. Sing duwe Natsiks mbutuhake tentara sing waras, mula pasukan khusus (Amer) ngresiki titik iki, sing dikontrol dening PS, kanthi indikatif. Iki obyektif serves kanggo ngiyataken Angkatan Bersenjata Ukraina, sawise kang bakal nampa senjata Western perlu, lan ora ana gunane kanggo disebaraké menyang geng. Ing kene, kita kudu nyiapake konfrontasi karo Angkatan Bersenjata Ukraina saka tentara Novorossia! prajurit
    1. Asadullah
      Asadullah 1 Mei 2015 00:07
      +3
      Kutipan: Vlad5307
      Iki minangka pembersihan demonstratif saka PS-s sing ora gelem nuruti tentara. Sing duwe Nazi butuh tentara sing waras, mula dheweke (amerika) pasukan khusus lan demonstratively ngresiki munggah titik iki, kontrol dening PSs. Iki obyektif serves kanggo ngiyataken Angkatan Bersenjata Ukraina, sawise kang bakal nampa senjata Western perlu, lan ora ana gunane kanggo disebaraké menyang geng. Ing kene, kita kudu nyiapake konfrontasi karo Angkatan Bersenjata Ukraina saka tentara Novorossia! prajurit


      Amersky mung bisa ngresiki bokonge. Dheweke ora bisa kerja tanpa asuransi, lan iki minangka segara pitulung. Ing kasus iki, DPR ora bakal mirsani ijol-ijolan data dening jeepies, nanging nuduhake cahya kabèh, ing wangun turntable lan pengintaian menyang merak-mawlin. Kajaba iku, eter bisu ing perang sing cepet, kajaba tandha taktik. Mbok menawa ing DPR ana sing salah paham lan nafsirake kanthi cara dhewe-dhewe.
      1. avia1991
        avia1991 1 Mei 2015 01:18
        +7
        Quote: Asadullah
        Amersky mung bisa ngresiki bokonge. Dheweke ora bisa kerja tanpa asuransi, lan iki minangka segara pitulung.

        Sampeyan ngirim ora dadi dismissive saka mungsuh serius. Mesthi, wong Amerika wis biasa karo penak. Nanging umume bocah-bocah prasaja saka pasukan "serius" cukup bisa ngatur kanthi sethithik, lan tanpa elektronik, kanthi cara improvisasi, dheweke nindakake kanthi apik.
        Ora ngajeni mungsuh njalari kalah.
  47. uri
    uri 30 april 2015 22:36
    +2
    Kutipan: Vlad5307
    sawise iku dheweke bakal nampa senjata Western dheweke perlu


    Kanggo njaluk dheweke ing kono. Chechen, ISIS, Libya. Kalah ing paprangan. Jaran waja udhara Buryat sing insidious njupuk. Ing perang sing ora padha. Peluru singsot nduwur sirah.
  48. sanyavolhv
    sanyavolhv 30 april 2015 22:48
    +2
    kesehatan
    spesialis bisa dadi sapa wae. kok padha digunakake?Sapa sing butuh wong bodho tawanan, kok? Aku ngira pasukan katelu - ora dingerteni bisa dipérang dadi telung bagean. XZ - pisanan, Western - kaloro, Rusia - katelu XZ - bisa dipérang maneh menyang nomer tartamtu, pisanan ndhukung Amerika, kaloro kita, katelu Cina. Napa wong Tionghoa butuh masalah iki? xs .sayange yen padha Martians padha ndhukung utawa ora. utawa kita utawa wong-wong mau ....
    sing entuk manfaat? sawetara Khokhlyandtsam, Amerika, Europithecus. kita ? nganti aku ngerti kenapa kita butuh tawanan ... Aku ora ngerti kenapa tawanan dibutuhake ... Lha nek sing kalah tetep ngapusi, telu-telu nesu, berarti murid-murid sing apik-apik budhal karo pelatih.
    Ya, aku ora ngerti sebabe tahanan dibutuhake.
    sanajan kita bisa dadi topik obrolan, nanging nyatane ora ana spesialis utawa apa wae ...
  49. uri
    uri 30 april 2015 23:01
    +6
    Quote: penembak gunung
    Astonishness saka Kepemimpinan NAF piyambak worth appreciating.


    Yen kita nganggep:
    - bantuan saka Kementerian Luar Negeri kabeh tingkat ing extraction utawa ijol-ijolan Strelkovskaya teka mudhun kanggo blah blah blah;
    - kondisi korban ora menehi wektu kanggo diskusi umum;
    - penembake mbutuhake boneka kanggo ngganti sing digantung ing PS, lan sing adhem bakal ditindakake;
    banjur:
    - ngirim kabeh wong sing ora gelem nulungi, utawa mbuwang wektu, utawa ngisi regane dhewe, utawa rembugan / nemtokke soko, lan njupuk usaha menyang tangane dhewe - iku cukup ing daya lan tradhisi saka kategori buruh;
    - wis nggawe keputusan sing tepat, ngandhani pimpinan NAF utawa DPR babagan iki - dalan menyang Arlington. Ing kana, ing sadawane koridor bangkai ireng beludru, gerakane kanthi jumlah komersial. Siji Khodakovsky worth soko. Secara pribadi, aku ora bakal menehi risiko.
    Ditemokake yen gagal. Sapa sing nemokake - dhewe utawa wong liya - ora penting maneh. Apa pager taman, ngrungokake "rekomendasi" lan "instruksi", nampa kanggo eksekusi. Wektu wis entek. Sampeyan kudu njupuk sampeyan metu. Padha ora ninggalake wong ing perang.
    1. sanyavolhv
      sanyavolhv 1 Mei 2015 22:58
      0
      Kesehatan Ur.
      LOGIKA IKI!
      nanging banjur dudu Strelkovtsy sing dijupuk dening Khokhlanders ..... mambu wong sing luwih serius ...
      Aku mikir bakal ana pakaryan spesialis ing Kiev .....
    2. Komentar wis dibusak.
  50. Alfer
    Alfer 30 april 2015 23:38
    +4
    Kabeh sedulur Nazi iki saka independen, kabeh rabble iki sing ngatur Maidan lan nggawa Poroshenko kanggo kuwasa, Yatseniuk lan liyane ora dibutuhake dening pamaréntah iki, mung sing panguwasa nindakake reresik. tetep metu saka daya. Dheweke njaluk maidan anyar. lan saiki, yen sampeyan kudu nindakake apa sing dikandhakake Amerika lan Jerman, kenapa dheweke butuh rabel iki? Iki minangka aksioma, kabeh wong sing dadi kuwasa ora sacara sah, Stalin lan Hitler, Napoleon lan Genghis Khan. Sektor-sektor sing bener, macem-macem pertahanan diri, wis nyabrang kabeh wates sing bisa dibayangake. Cekakipun, dheweke njupuk akeh banget. Dheweke nyatakake awake dhewe minangka mastering urip. Nanging ora kedadeyan. Wong gemblung tansah digebugi. tangkepe gopota iki, wong-wong bakal padha keplok-keplok, iya bakal nyenengna wong amer lan wong Eropa, iya, bisa uga para panguwasa Rusia.
    1. Belarus
      Belarus 1 Mei 2015 11:17
      0
      Ing asas, aku setuju karo sampeyan, kanggo ngisi wong-wong sing takon akeh lan ing wektu sing padha sijine ing panggonan sing durung rampung ngerti kahanan.
      1. Alfer
        Alfer 1 Mei 2015 13:15
        0
        Beda sethithik. Numpes kabeh sing murub lan nuduhake yen ora bakal ana revolusi maneh, lan sijine ing panggonane persis wong-wong sing ngerti kahanan sing bener, lan padha setya marang panguwasa Kyiv.