Review militèr

AFU ora gelem ninggalake Shirokino

52
Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora bakal mbatalake unit saka Shirokino, laporan Lenta.ru pratelan wakil kepala operasi anti-teroris Serhiy Galushko, sing digawe ing saluran 112.

AFU ora gelem ninggalake Shirokino


Miturut dheweke, pasukan keamanan nyathet nganti 60 serangan saka mungsuh saben dina. "Ing kahanan kaya ngono, nyuda personel ora dadi masalah. Kepemimpinan ATO ora bakal ngetutake pimpinan militan lan kanthi sepihak nyuda tingkat keamanan kutha lan wilayah kasebut, "ujare Galushko.

Dina Minggu, dikenal babagan penguatan pasukan keamanan ing Shirokino dening unit batalyon Donbass. Panglimane, Semenchenko, nyatakake ing Facebook yen "desa kasebut saiki ana ing kontrol militer Ukraina."

Kaya sing dilaporake sadurunge, pimpinan negara Normandia Four sajrone obrolan telpon "nyatakake sawetara kemajuan kanggo njamin gencatan senjata lan penarikan senjata abot saka zona konflik." Utamane, pimpinan Federasi Rusia, Jerman lan Prancis "nyengkuyung proposal Poroshenko kanggo demiliterisasi pinggiran Mariupol Shirokino lan nyelehake pos OSCE ing kana."
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. alekc73
    alekc73 4 Mei 2015 11:43
    + 25
    Komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora mutusake apa-apa, dalang saka seberang samodra menehi prentah kanggo nerusake perang.Banyu lendhut ing wates karo Rusia.
    1. Pikirane Raksasa
      Pikirane Raksasa 4 Mei 2015 11:44
      + 30
      Fasis dhewe ora bakal ninggalake nganti diusir dening milisi.
      1. Veteran Tentara Abang
        Veteran Tentara Abang 4 Mei 2015 11:55
        + 10
        Quote: Raksasa Pikiran
        Nazi dhewe ora bakal lunga saka kana ...


        Milisi bakal "mbantu" dheweke tetep ana ... LANGGENG.
      2. Kosyar
        Kosyar 4 Mei 2015 12:09
        +7
        sedulur! Wong wis, mbusak marauder iki Semyonchenko saka roto!!!
        1. Marconi41
          Marconi41 5 Mei 2015 09:38
          0
          Quote: Kostyara
          Wong wis, mbusak marauder iki Semyonchenko saka roto!

          Kenapa?! Nggawe badan ritual liyane? Bajingan iki malah ora nglakokake divisi dhewe maneh. Dheweke mung bisa ngomong lan ngerti carane, ora kanggo apa-apa sing wakil seneng. Lan ana repes rolas talkers ing Ukraina malah tanpa wong, siji luwih saka siji kurang - iku ora Matter.
      3. sasha 19871987
        sasha 19871987 4 Mei 2015 12:48
        0
        rauh kumpulan seng liyane bakal buyar ing saindhenging Ukraina, iku kabeh .... printah saka Khoklopiteks mung ora mikir apik karo sirahe cacat.
        1. TVM - 75
          TVM - 75 4 Mei 2015 15:56
          +1
          Ya, padha apik! Luwih seng - luwih bau. Luwih bau - luwih akeh dhuwit saka kasur. Kabeh OK!
    2. Drunya2
      Drunya2 4 Mei 2015 11:52
      +3
      Kutipan saka: alekc73
      bisa rukun wis suwe.

      takon warga Donbass Nyuwun
      saiki bakal njupuk luwih saka rolas taun.
      1. noWAR
        noWAR 4 Mei 2015 12:06
        +5
        Kutipan: Drunya2
        takon warga Donbass
    3. alien50
      alien50 4 Mei 2015 12:35
      +3
      Dheweke ora ninggalake dhewe, dheweke bakal nggawa dheweke nganggo sikil ... Utawa bakal ngubur dheweke ana, asu fasis!
  2. Komentar wis dibusak.
  3. yuta
    yuta 4 Mei 2015 11:44
    + 10
    Ora gelem metu - supaya padha tahan
    1. Pemanah Sihir
      Pemanah Sihir 4 Mei 2015 11:46
      + 25
      Pasukan Ukraina ngenteni kuali...
      iku kabeh sajak.
  4. Petugas cadangan
    Petugas cadangan 4 Mei 2015 11:50
    +8
    Militer Ukrainia duwe kesempatan kanggo metu dhewe. Urip.
    Dadi saiki aja nganti ana sing gelo.
    1. ltshyi01
      ltshyi01 4 Mei 2015 12:04
      +2
      Kepiye presiden sing duwe tentara dhewe ing x .. ora dilebokake kuwasa? Lan ora ana apa-apa sing kudu dicritakake babagan batalyon geng, supaya dheweke nyoba supaya bisa diatur lan ora pi ... t.
  5. kikuk
    kikuk 4 Mei 2015 11:51
    + 50
    Nah, apa wae sing dikarepake ...
    1. Tersky
      Tersky 4 Mei 2015 13:08
      +7
      Kutipan: Vanyavaty
      Nah, apa wae sing dikarepake ...

      +! apik !
  6. Komentar wis dibusak.
  7. 41 KAB
    41 KAB 4 Mei 2015 11:55
    +1
    AFU ora gelem ninggalake Shirokino
    Ora ana sing kaget, Lima dina pungkasan Angkatan Bersenjata Ukraina saya tambah sengit, banjur dumadakan ninggalake Shirokino. Nyuwun
  8. Sevas
    Sevas 4 Mei 2015 11:56
    +5
    Sing. Kaping pisanan, Petya dhewe ngusulake demilitarisasi Shirokino - kabeh wong setuju karo iki lan Normandia Four lan OSCE lan Militia - lan maneh, metu. logika kene?
    1. TVM - 75
      TVM - 75 4 Mei 2015 16:00
      0
      Jago iku sing duwe tembung - banjur menehi, banjur njupuk maneh.
  9. rembulan
    rembulan 4 Mei 2015 11:56
    +3
    Sayange, nanging kita bisa tetep urip
  10. Rum 11
    Rum 11 4 Mei 2015 11:58
    +3
    AFU ora gelem ninggalake Shirokino Kesempatan sing apik kanggo masa depan kanggo ngresiki tanah reged ngguyu Oh, yen isih ana komandan Novorossia sing cerdas, mesthine wis suwe leren ing pesisir Selat Inggris. ngguyu BALIK STRELKOV!! apik
    1. Belarus
      Belarus 4 Mei 2015 12:13
      0
      Nuwun sewu, nanging sampeyan ngerti dheweke? Aku ngomong babagan Strelkov. Yen aku milih antarane Strelkov lan Kondratov, aku luwih seneng milih Kondratov. Aku pribadi isih akeh pitakonan kanggo Strelkov.
      1. Rum 11
        Rum 11 4 Mei 2015 14:11
        +6
        Kutipan: Belarus
        Aku luwih milih Kondratov

        Ora ngerti sapa dheweke ...... Yen profesional, banjur dadi. Sing penting dheweke dadi wong sing kerja, sing ora ana tandhingane kanggo urusan militer. Strelkov, kurang kondisi fisik - temenan dheweke ora bisa menehi 19-20 jam dina kanggo kerja, kaya Napoleon ngguyu Lan kabeh gumantung ing !! Mesthi wae, bisa nyuda beban monstrous iki lan kanthi mangkono nyuda kesalahan sing nyebabake kerugian gedhe (sing ana ing wiwitan serangan Debaltsevo) - sing luwih gedhe ukurane, luwih gedhe kerugian !! Kanggo ngatasi masalah iki, sampeyan mesthi butuh GENIUS-STABIST sing ngatur karya markas kanthi bener - mulane Rokossovsky utawa Zhukov, sing ora lulus saka Akademi Staf Umum, tansah ana ing wilayah sing mbebayani lan kanthi efektif nindakake operasi. , padha milih jenius LITTLE-KNOWN ing markas lan ora ngalami stres ....... Strelkov ora duwe wong kaya ing markas, iki minangka kerugian utama - dheweke kerja keras ing endi wae lan cepet kesel, yaiku katon ing konferensi pers, lan banjur, kaya petugas pemadam kebakaran, dheweke kudu cepet-cepet ngubengi keliling, nglebokake jeblugan dill ing Shakhtyorsk, Krasny Luch, lsp. Pengintaian garis ngarep, sing paling suci, meh ora ana ing wektu kasebut, lan iki minangka tujuan pertama lan tugas markas. Sadurunge, pratelan Napoleon dianggep minangka gumunggung bocah - aku duwe 1 ewu + dhewe, total 50 ewu ngguyu Nanging saiki aku ngerti yen aku dhewe nalika isih cilik - sukses lan kamenangan 100%, yen ora 110%, gumantung ing seni komandan !! Tentara bisa dadi sing paling kuat (kaya kita ing Perang Donya I) lan fanatik pengabdian marang komandhane, nanging yen dikelola dening komandan sing ora trampil, ora ana kesempatan kaya ing catur. Pasukan singa sing dipimpin dening wedhus gembel mesthi bakal kelangan tentara wedhus lanang sing manut karo singa ........ Mulane, ora preduli carane dill sinau lan nyengkuyung awake dhewe, bisnise dadi pipa, dheweke mung luar biasa begja. yen Novorossia ora duwe komandan, Zakharchenko minangka tokoh sing kuwat, nanging mung minangka militer-politik, dheweke minangka galaksi Trotsky, Stalin, Ordzhenikidze, Muralov, lan liya-liyane. watara militèr. Lan bali menyang Napoleon, dheweke kalah ing Waterloo, mung amarga ora ana Berthier, Kepala Staf Umum !!!! Sajrone perang, dheweke nguripake Marshal Soult - Apa sampeyan ngirim utusan menyang Pears ?? Dheweke mangsuli sing siji. Kanggo sing Napoleon tiba-tiba mbuwang - Berthier bakal ngirim satus. Perang kasebut kebak kesalahan Prancis - lan minangka asil, kaisar tilar donya, dilalekake dening kabeh wong sing diasingake ing pulo sing adoh ......
        1. Belarus
          Belarus 5 Mei 2015 10:06
          0
          Aku isih nyekel Administrasi Kutha Donetsk karo Kondratov lan wong lanang, dheweke banjur dadi komandan perusahaan nalika kabeh wis diwiwiti, banjur diputusake kanggo pindhah menyang Telecentre. pribadi ngadeg karo pejuang ing wayah wengi nalika ana ancaman saka serangan. Ora ana pathos watara wong, prasaja, sepi mantan pasukan terjun payung (ora saka Pskov, Ukrainia) iku kesenengan kanggo ngawula ing printah.
  11. Jaket quilted Rusia
    Jaket quilted Rusia 4 Mei 2015 11:58
    +1
    Aku mung ora ngerti siji bab, sing isih kontrol Shirokino? OSCE nyatakake yen DPR, Ukrainia mbaleni dhewe. Apa ana sing duwe informasi sing luwih akurat? hi
    1. Sevas
      Sevas 4 Mei 2015 12:00
      +5
      Bagéan saka BCH, bagéan saka Angkatan Bersenjata - ing proporsi apa - ora dikawruhi, sebagian kemungkinan netral!
      Ya, kasunyatan manawa OSCE kanggo sawetara alasan ing Shirokino kedadeyan karo milisi minangka kasunyatan!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Rum 11
      Rum 11 4 Mei 2015 14:20
      0
      Kutipan: jaket empuk Rusia
      Apa ana sing duwe informasi sing luwih akurat?

      Mungkin ana, kaya ing Perang Dunia I, ana persaudaraan? ngguyu
  12. canaris1980
    canaris1980 4 Mei 2015 11:59
    +2
    Kaya biasane, Gunpowder ngapusi kabeh wong. Ora suwe kabeh Eropa bakal nyingkiri dheweke. Siji kekaisaran ala bakal tetep. Scum.
  13. Siberian
    Siberian 4 Mei 2015 12:00
    0
    ... Iki wis samesthine .... Ana dhuwur dominan ing Shirokino, saka ngendi sampeyan ora mung bisa nyetel geni saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging uga tumindak shelling efektif ing wilayah jejer kontrol dening milisi . ... Inggih, lan sing paling Jahwéh, penolakan iki minangka bukti liya saka maksud Kyiv kang = kanggo pacify = Donbass ora liwati dening pasukan, nanging rodo intensified .... Dadi mung wabah mangsa musuh tetep ... lan maneh saka Kyiv, lan aku wedi yen iki bisa nyebabake akeh getih .....
  14. Sergei Medvedev
    Sergei Medvedev 4 Mei 2015 12:00
    +1
    Yen dheweke ora pengin ninggalake Shirokino, dheweke bakal nyopir saka kana menyang Polandia dhewe.
  15. ma_shlomha
    ma_shlomha 4 Mei 2015 12:03
    +1
    Ing KTT Ukraina-EU, wong Éropah ngirim wong Ukrainia menyang ***. Tse punika peremoga.
    Lan amarga ora ana sing nunggu Ukraina ing EU - ilmuwan politik Eropa lan Amerika wis bola-bali nyatakake yen Persetujuan Asosiasi ditawakake menyang Ukraina minangka ganti rugi kanggo nolak anggota. Wong Éropah uga ora nggatèkaké bab ngirim pasukan perdamaian Eropah menyang Ukraina, sing Petro Poroshenko wis kesusu nganti pirang-pirang minggu.


    Pyotr Alekseevich diaktifake metu dadi ora mung impoten politik lengkap, nanging uga impoten Panglima-in-Chief, nalika sersan pungkasan dikirim menyang panggonan sing padha dikirim ing puncak.
    Apa sing dipikirake bagean saka pamilih saka jinis sing luwih lemah babagan iki?
  16. s.melioxin
    s.melioxin 4 Mei 2015 12:03
    +2
    Miturut Purgin, desa Shirokino dudu kepentingan taktik utawa strategis.

    "Sanajan kita nganggep yen milisi bakal menyang Mariupol, banjur Shirokino bakal dadi titik pungkasan saka serangan kasebut," ujare.

    Purgin yakin manawa gampang banget kanggo nggawe maneh tampilan permusuhan ing Shirokino, amarga ana steppes lan sampeyan bisa terus-terusan njupuk. Mulane, ing tembung kang, Kyiv liwati pilihan ing sih saka Shirokino. Peraga. Siji-sijine sing ngina, wong mati kanggo nyenengake dalang.
  17. Belarus
    Belarus 4 Mei 2015 12:03
    +2
    AFU ora gelem ninggalake Shirokino


    Yen dheweke dhewe ora gelem metu, banjur milisi bakal maju kanthi sikile.
  18. Rum 11
    Rum 11 4 Mei 2015 12:05
    0
    Komandan kasebut, Semenchenko, nyatakake ing Facebook yen "desa Ketoke Semenchenko bakal enggal dadi tanggung jawab Facebook.
  19. fomkin
    fomkin 4 Mei 2015 12:06
    +5
    Nanging pilihan kasebut, ing asas, bisa
  20. VadimSt
    VadimSt 4 Mei 2015 12:08
    0
    Aku kelingan saka latihan sing nglipur "karo tenda lan topeng gas" ... sing ora metu digawa metu!
    1. jaket quilted
      jaket quilted 4 Mei 2015 12:16
      + 13
      Aku disenengi kirim saka cah wadon saka Donbass. Aku kepengin weruh yen iki pendapat pribadi utawa swasana ati ing antarane wong-wong mau.
      1. Landwarrior
        Landwarrior 4 Mei 2015 12:32
        +2
        Ketoke ora mung dheweke. Aku uga krungu saka wong "saka kono" sing "kanggo .. seneng lungguh nganggur, nanging padha ora menehi pesenan" hi
  21. Anconsha
    Anconsha 4 Mei 2015 12:09
    0
    Lha, sapa sing duwe, sakjane yo podo wae... Dadi podho-podho podho-podho lan kudune karo mbah-mbah.
  22. shinobi
    shinobi 4 Mei 2015 12:12
    +1
    Kaya sing dikarepake. Kabeh kaya ing manual latihan NATO babagan perang kontra-gerilya. Kita manggoni pemukiman sing dominan lan kanthi kelompok seluler serangan penggemar marang detasemen separatis sing diidentifikasi. Mung ana akal karo serangan udara sing akeh banget. sarana komunikasi lan tuntunan miturut NATO standar, kang malah ora samesthine ing mangsa. Ya, lan taktik kuwi wis ora mbenerake piyambak. Apa sing padha ngarep-arep?
  23. penembake gunung
    penembake gunung 4 Mei 2015 12:16
    0
    Apa bisa dipercaya dill paling ora? Nganti ditawan. Banjur padha nyerahke kabeh wong, nanging isih bakal ngapusi karo telung kothak. VSN ing Shirokino wis decently crumbled wong. Lan isih crumble.
  24. ssn18
    ssn18 4 Mei 2015 12:17
    0
    Pasukan payung saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglucuti senjata "Kryvbas"
    http://warfiles.ru/show-87280-desantniki-vsu-razoruzhili-karateley-krivbassa.htm
    l
  25. kvnvolga2008
    kvnvolga2008 4 Mei 2015 12:20
    +3
    Mung ana siji kesimpulan - sampeyan kudu udan ing kono!
  26. Gag
    Gag 4 Mei 2015 12:21
    0
    crests ora mung ndudhuk bolongan kanggo awake dhewe, nanging uga aktif ndudhuk menyang
  27. flSergius
    flSergius 4 Mei 2015 12:21
    +1
    Kaya sing dilaporake sadurunge, pimpinan negara Normandia Four sajrone obrolan telpon "nyatakake sawetara kemajuan kanggo njamin gencatan senjata lan penarikan senjata abot saka zona konflik." Utamane, pimpinan Federasi Rusia, Jerman lan Prancis "nyengkuyung proposal Poroshenko kanggo demiliterisasi pinggiran Mariupol Shirokino lan nyelehake pos OSCE ing kana."


    Apa ana sing lali yen Baba Angela lan Francois sing berkacamata apak wis njamin proses perdamaian kanthi reputasi? Saiki Amerika bakal mbubrah gencatan senjata karo tangan Ukrainia kanggo nyeret Eropah sing wani poto-will ing lendhut.
  28. chelovektapok
    chelovektapok 4 Mei 2015 12:24
    +2
    Kasunyatan bilih Semechkin murup ana tandha apik! Ngendi wae katon, dheweke bakal langsung dill cauldron lan smearing snot abang ing moncong rusak (Ilovaisk, Debaltseve, etc.). Dill, ati-ati "ing kothong hydrocephalus elf sing tatu"! Ing kono sampeyan bisa prédhiksi nasib sampeyan! Yen sampeyan muncul ing Shirokino, tandha manawa! Lan bakal kaya sadurunge ing endi wae - aja menyang mbah putri!
    1. Agen Kremlin
      Agen Kremlin 4 Mei 2015 22:04
      0
      kaya aku weruh, aku arep ngomong ....... Senya jaga dupa ngguyu
  29. ssn18
    ssn18 4 Mei 2015 12:31
    0
    Sauntara kuwi.
    Miturut laporan saka sumber saka Departemen Pertahanan DPR, pasukan pertahanan udara republik kasebut ngilangi target udara balistik, sing diduga Tochka-U.
    Target kasebut dirusak ing udara nalika nyedhaki Dokuchaevsk. Kompresi bledosan detonating lan gelombang swara tekan Donetsk lan Gorlovka. Ora ana bebaya cilaka populasi.
    http://www.novorosinform.org/news/id/28052
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Pulya
      Pulya 4 Mei 2015 18:10
      0
      Tochka-U ora bisa kanggo njupuk mudhun MANPADS, kang tegese, miturut logika, padha dijupuk mudhun Shell. ..
      Voentorg kerja!!!
  30. MATROSKIN-53
    MATROSKIN-53 4 Mei 2015 12:31
    +1
    Ing kene kita duwe indikator efektifitas OSCE. Dheweke ora duwe wewenang lan pengaruh marang Nazi.
    Apa banjur push watara ing Donbass? Bantuan wong kanggo ora horseradish?!
  31. udincev
    udincev 4 Mei 2015 12:34
    0
    Proposal Poroshenko babagan demilitarisasi pinggiran Mariupol ing Shirokino lan penyebaran pos OSCE ing kono.

    Iku wis adat sing tembung palsu Poroshenko lan kasunyatan, tumindak diametrically gantos kanggo impudence.
    Operasi teroris Amerika (ATO) kanggo numpes wong lan infrastruktur ing sisih kidul-wétan negara kasebut kanthi temenan menehi hak kanggo ngidoni ora mung ing OSCE, nanging uga ing nilai-nilai lan pesenan manungsa.
  32. ssn18
    ssn18 4 Mei 2015 12:35
    0
    Kutipan: MATROSKIN-53
    Ing kene kita duwe indikator efektifitas OSCE. Dheweke ora duwe wewenang lan pengaruh marang Nazi.
    Apa banjur push watara ing Donbass? Bantuan wong kanggo ora horseradish?!


    Dadi wong-wong kuwi dadi mata-mata.
  33. Ivan Ivanovich
    Ivan Ivanovich 4 Mei 2015 12:39
    0
    Lha berarti bakal tetep neng kono selawase... Sayange..
  34. Viktor52
    Viktor52 4 Mei 2015 12:41
    -4
    Donbass Lugansk nganti kasep kanggo serangan pisanan ing dwarfs kita, ora ana ngendi kanggo ndhukung yen ora, padha ora Khan kita, Rusia ora bakal ngapura wong-wong mau.
  35. Vitek
    Vitek 4 Mei 2015 12:43
    0
    Angkatan Bersenjata Ukraina ora gelem ninggalake Shirokino. duka
  36. Viktor52
    Viktor52 4 Mei 2015 12:47
    -4
    Donbass Lugansk nganti kasep kanggo serangan pisanan ing dwarfs kita, ora ana ngendi kanggo ndhukung yen ora, padha ora Khan kita, Rusia ora bakal ngapura wong-wong mau.
  37. kodhok
    kodhok 4 Mei 2015 12:50
    0
    Ana rong boiler. Apa teka katelu?
    1. Marconi41
      Marconi41 5 Mei 2015 09:47
      0
      Quote: kodok
      Ana rong boiler. Apa teka katelu?

      Apa sampeyan bisa konfirmasi arah boiler? Aku pengin duwe peta sing luwih akurat babagan distribusi pasukan.
  38. Corsair5912
    Corsair5912 4 Mei 2015 12:57
    + 15
    Pembunuh saka Odessa nyebar lan wis nembus menyang Rusia.
  39. Neophyte
    Neophyte 4 Mei 2015 13:07
    0
    Quote: Raksasa Pikiran
    Fasis dhewe ora bakal ninggalake nganti diusir dening milisi.

    В позе "200"!
  40. kulkas
    kulkas 4 Mei 2015 13:18
    +3
    Не хотят выходить? Тогда арту Кальмиуса туда подтянуть и закопать их там.
  41. Alkohol
    Alkohol 4 Mei 2015 13:26
    0
    Sembarang tembung saka Angkatan Bersenjata Ukraina utawa mung Khokhlostana kudu dirasakake liwat kertu rawat pasien sing lara mental.
    Yen ora rampung, mula sing ngetokake kertu iki kudu diobati.
    Yen iki ora rampung, banjur bakal ana komentar kaya "lan ora ana sing kudu disalahake, mung diwiwiti."
    Kaya sing bisa dideleng ing cathetan iki.
    Cepet lali.
    Utawa sampeyan wis duwe kekuatan kanggo mbuwang topi menyang udhara?
  42. Makarych
    Makarych 4 Mei 2015 15:06
    0
    Kutipan saka: s.melioxin
    Miturut Purgin, desa Shirokino dudu kepentingan taktik utawa strategis ...

    Ilovaisk-airport-Debaltsevo-Shirokino.... Apa sabanjure "ora bakal dadi kapentingan taktik utawa strategis"?! Petruha, ayem, melasi marang wong lanang. Aku pengin ngacungake ajiné - Aku seneng ora kanggo preian, nanging ing Shirokino ing pimpinanku. Sampeyan ndeleng, lan ato bakal rampung ing dina!!! am am am
  43. Poveraler53
    Poveraler53 4 Mei 2015 18:25
    0
    Pasukan keamanan sing dikirim Kuev menyang Shirokino kudu mutusake sapa sing kudu dituruti. Panguwasa Urkaina bakal mati, utawa keputusan Minsk-2 (lan milisi) bakal nylametake jiwa-jiwa cilik.
  44. olegkrava
    olegkrava 4 Mei 2015 18:58
    0
    Kutipan saka: alekc73
    Panglimane, Semenchenko, nyatakake ing Facebook yen "desa kasebut saiki ana ing kontrol militer Ukraina."

    Ing ngendi DUPA katon, wajan anyar lagi digawe. Lan banjur, kamenangan.
  45. LEVIAFAN
    LEVIAFAN 4 Mei 2015 19:40
    0
    Kutipan: Corsair5912
    Pembunuh saka Odessa nyebar lan wis nembus menyang Rusia.

    в принципе это популярный ресурс, тем более с военным уклоном, ФСБ должна сама отслеживать что тут пишут и кто пишет. я надеюсь так и есть.
  46. penZioner
    penZioner 4 Mei 2015 22:37
    0
    Kutipan: Rum 11
    Mungkin ana, kaya ing Perang Dunia I, ana persaudaraan?

    utawa uncalan boots, daya wis diganti. Putih teka lan ngrampog abang teka lan ngrampog
  47. cerey51046
    cerey51046 5 Mei 2015 06:23
    0
    Perlu ditakokake kanthi sopan, kanthi cangkang kumulatif, sing isih diwedeni dening para Mujahidin.