Review militèr

Kutipan saka "laporan Nemtsov" babagan perang ing Donbass muncul ing media

82
Dina sadurunge, associates lan wong-wong sing padha karo Boris Nemtsov, sing tiwas durung suwe ing Moskow, ngumumake publikasi laporan babagan carane tentara reguler Rusia diduga nindakake operasi militer marang pasukan keamanan Ukraina ing Donbass. Karyawan dina iki RBC, dikenal kanggo orientasi informasi liberal, ngandika sing soko saka "laporan Nemtsov" karo judhul "Putin. Perang" dheweke wis ngerti.

Kutipan saka "laporan Nemtsov" babagan perang ing Donbass muncul ing media


Sawijining materi muncul ing situs web RBC, sing nyatakake yen Nemtsov ing wektu sing padha diduga ngerti babagan 150 prajurit Rusia sing tilar donya ing Donbass taun kepungkur, lan udakara 70 prajurit Rusia sing tilar donya ing cedhak Debaltseve sajrone likuidasi boiler.

RBC ngutip Nemtsov minangka ngandika:
Aku ngerti apa sing kudu ditindakake. Sampeyan kudu nulis laporan "Putin. Perang", nerbitake ing sirkulasi gedhe lan disebarake ing dalan-dalan. Kita bakal pitutur marang kowe carane Putin ngeculake perang iki. Mung kanthi cara iki kita bakal ngalahake propaganda.


Mesthine, ora ana sing bakal nerbitake bukti ing opus 64-halaman, sing, nyatane, jelas saka ukara sing diwenehake dening RBC, sing diarani Nemtsov. Tinimbang bukti, laporan kasebut, sing dipérang dadi 11 bab, minangka kumpulan rekaan saka wong sing nggarap. Ing ngisor iki jeneng "spesialis" kasebut: Alfred Kokh, Ilya Yashin, Oleg Kashin, Aider Muzhdabaev, Olga Shorina, lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, Pak Kokh ngaku yen dheweke malah ngetung kerugian Rusia saka "operasi tempur ing Ukraina. " Miturut dheweke, Rusia ngentekake 53 milyar rubel saka anggaran "kanggo perang", 80 milyar rubel kanggo pangopènan Donbass, lan luwih saka 2 triliun. Rusia wis ilang 750 milyar rubel saka gaji lan tabungan. Babagan dhuwit sing ditampa Pak Koch lan mitra saka anggaran negara manca kanggo nerbitake goroh babagan Rusia, penulis laporan ora nglaporake ...
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Metallurgist
    Metallurgist 12 Mei 2015 12:43
    + 41
    Ing endi iki dicithak?
    Ing negara Baltik, kaya biasane? Utawa nang endi wae liya?
    Oh, lan siji liyane ... Kanggo kabeh sing nggarap laporan: jaga awakmu. Aja mlaku-mlaku ing jembatan ing wayah sore, aja mabur menyang Smolensk, lan umume ... luwih becik njupuk 15 dina, kaya pahlawan sampeyan aleshkonavalny ...
    1. AID.S
      AID.S 12 Mei 2015 12:46
      + 11
      Ing omah percetakan lemah ing pagunungan Rostov ..
      1. Telakh
        Telakh 12 Mei 2015 12:54
        + 35
        Para petani ora lunga mbela Rusia supaya rot liberal saka klompok accomplices Nemtsov njoget ing balung.
        Lan titik tombol - kita banjur ora ing pesenan. Dene manawi parentah ingkang kados makatên punika botên sabotase, ingkang sagêd damêl kawajibanipun, ingkang dipun urmati tuwin pinuji-puji, ingkang ajrih-ajrihi para liberal, sarèhning wadyabala, tanpa satunggal-tunggala. pesen resmi saka Panglima Agung, bisa kepéngin "mlaku-mlaku ngliwati wates" ... kanggo pindhah lan mlaku-mlaku. Where liya ing donya iki bisa? Inggih, kajaba kanggo tangga-tangga ing sisih tengen.
        Ora ana perang, ora ana perintah, ora ana kolom, lan tentara ana ing luar negeri. Kepiye carane? )
        1. buntelan
          buntelan 12 Mei 2015 12:55
          + 45
          Sapa sing Nemtsov?
          1. Mahmut
            Mahmut 12 Mei 2015 13:39
            +6
            Apa sing apik kanggo wong Rusia, Nemtsov - ...
            1. minyak tanah
              minyak tanah 12 Mei 2015 14:07
              +1
              mlaku jembatan ngguyu
          2. rom14
            rom14 12 Mei 2015 13:44
            +5
            Mantan mungsuh Rusia.
          3. Svetlana
            Svetlana 12 Mei 2015 14:36
            +1
            Kutipan saka bulvas
            Sapa sing Nemtsov?

            Nemtsov minangka wong lanang sing sayang banget karo kapak es.
          4. ora bisa klelep
            ora bisa klelep 12 Mei 2015 14:53
            0
            nampa pesenan saka Jerman
          5. yushh
            yushh 12 Mei 2015 17:40
            0
            Ya, kabeh iku prasaja, saiki "kanca-kanca lan kanca-kanca" Boris N. bakal ngeksploitasi jenenge. Aku ora bakal kaget yen sawetara "corat-coret" liyane katon mengko. Wong mati ora bisa mangsuli, amarga ing Rusia wis umum babagan wong mati kanthi apik utawa ora.
            Secara pribadi, aku ora bakal ngomong apa-apa.
        2. valerysvy
          valerysvy 12 Mei 2015 17:40
          -5
          Nuwun sewu .... nanging sampeyan bisa ateges ..... Apa sing dicolong Koch? Apa dheweke dadi miliarder? Lan apa sing dicolong Nemtsov? Apa dheweke dadi miliarder? Ngapura kula, mesthi, lan titik metu paling yuta minuses - Kanca Putin kabeh tanpa istiméwa Dollar Billionaires - wong paling sugih dening standar World ... Wong, iku tegese, nyolong soko (iku ora dingerteni apa ora ana siji ngandika), nanging wong dadi Milyuner JUJUR Entuk?
          Sampeyan pancene pengin katon watara? Ana Kanca lawas, kabeh nyata. Dumadakan, Wong Paling Sugih dadi ... Iki wong sing paling jujur ​​​​makarya kanggo Rusia? Apa sampeyan pengin ngresiki dhisik? Utawa apa sampeyan mikir "Rusia" lan wong Rusia (urip lan standar urip) beda konsep?
          1. AID.S
            AID.S 12 Mei 2015 19:25
            +4
            Intine, Novodvorskaya ora nyolong apa-apa. Apa sampeyan ngerti carane Rusia dicolong ing taun 90-an? Lan sapa sing ngawasi lelang silihan kanggo saham, sing mimpin Badan Manajemen Properti Federal? Alchen paling jujur ​​koh Dadi ninggalake perangan babagan kanca Putin kanggo artikel sing relevan, mung kanthi spesifik, tanpa penipuan liberal.
            1. valerysvy
              valerysvy 13 Mei 2015 18:08
              -1
              SAMPEYAN LUCU!!!!!!!!!!!!!!! Sibneft Sapa sing tuku? Lelang kang? Lan sing tuku IT saka wong kanggo $13,5 milyar?
              "tanpa penipuan liberal"???? Apa sampeyan seneng liberalisme? Apa sing sampeyan senengi? Suarane!
              Lan pindhah saka Druzhkov minangka topik ing KELAS umum !!! Bengok-bengok babagan sing wis 20 taun ORA ONO ..... lan meneng karo sing duwe KOWE lan Rusia ... Timah ...
              1. sinis
                sinis 13 Mei 2015 18:26
                0
                Kutipan saka: valerysvy
                SAMPEYAN LUCU!!!!!!!!!!!!!!!

                Sampeyan ora?
                Sayange kanggo sampeyan, asosiasi murni, lagi ngomong _ Aja Cut chip. Nalika, ngendi lan apa sing arep diomongake.
                Sayange, sampeyan ora malah tekan wong gemblung suci, paling iku tega kanggo wong-wong mau, Gusti Allah.
                1. valerysvy
                  valerysvy 13 Mei 2015 19:03
                  -1
                  Oh Funny ...... About Koch, padha Tinder ..... Nyatane, padha flog balung saka dawa "mati" Personalities ... Apa scoundrels padha .... Lan bab Noneshnykh Silence .... Sampeyan lagi ing dalan menyang psikiater iku perlu ..... Ora Koch Ancaman kanggo Rusia ...
                  Miturut cara, sampeyan, sing nganti bodho suci, ora mangsuli - Abramovich "nyolong" Sibneft ing Auction Collateral .... sing tuku barang dicolong lan kanggo pinten?
                  Tenang wae...
                  1. sinis
                    sinis 13 Mei 2015 19:42
                    0
                    Kutipan saka: valerysvy
                    Tenang wae...

                    Oh nggih. Sampeyan nyoba kanggo nuduhke minangka pejuang kanggo kapentingan wong, lan rot creeps metu saka ing guise.
                    Sampeyan malah ora katon kaya troll. Cacat sampeyan , sayangé , kita .
                    ya
      2. Komentar wis dibusak.
      3. kaping
        kaping 12 Mei 2015 12:56
        + 16
        Ana sing pengin mbangun tugu kanggo Nemtsov liberal iki! A fighter kanggo sanksi angel marang wong! Dheweke bakal mudhun ing sejarah minangka pengkhianat biasa kanggo negara lan rakyat. Dheweke ana ing pamaréntahan Yeltsin. Wong ngerti apa sing digawa menyang negara..iku dudu Putin! Aku ora ndhukung, mesthi, eksekusi oposisi, nanging aku ngormati para pembunuh! Padha kanggo pejuang saka motherland.
        1. ivan bogomolov
          ivan bogomolov 12 Mei 2015 13:12
          +3
          Ing jembatan iki, sampeyan kudu nggawe BARZANKA karo jerat ing gulu, kanggo kolom 5. Mbokmenawa angel, nanging temenan padha njupuk bebener misterius. Ayo padha ninggalake RUSSIA, nyedhaki departemen kanggo upah lan pegawe. sampeyan guess ngendi iku?
          1. am808s
            am808s 12 Mei 2015 14:50
            0
            Apa sampeyan Gusti Allah mberkahi sampeyan ing ngendi sampeyan nyopir utawa ndhelikake utawa ing ngarep kita? Ayo kabeh mungsuhe wong-wong sing ana ing panji-panji padha diklumpukake ing kene kanggo dheweke lan bakal menang. gaji
        2. nyembur24
          nyembur24 12 Mei 2015 14:15
          0
          Dadi apa? Gerakane jaran sing kaya ngono ... Wong mati ora duwe isin ... Dheweke wis nyelehake dheweke ing dewa, nanging ing kene umume nggawe spanduk para liberal.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. BARKAS
          BARKAS 12 Mei 2015 14:37
          0
          Kutipan saka krot
          Ana sing pengin mbangun tugu kanggo Nemtsov liberal iki!

          Monumen pisanan ing donya kanggo pembunuh liwat wektu bisa sijine pantes!
        5. sinis
          sinis 12 Mei 2015 14:47
          +5
          Kutipan saka krot
          Ana sing kepengin mbangun tugu kanggo Nemtsov liberal iki

          Lan misale jek kaya kanggo negara, nimbang akun kita karo sampeyan!
          Lan supaya padha nginstal ing beyo dhewe, mung ana kamera video liyane, liyane!
        6. valerysvy
          valerysvy 12 Mei 2015 15:56
          -8
          "Dheweke ana ing pamaréntahan Yeltsin. Wong ngerti apa sing digawa menyang negara.. dudu Putin!" - Sampeyan Fantastic !!!! "B.N. Yeltsin Politisi sing apik banget sing nindakake akeh kanggo negarane" -V.V. Putin .... Where was Nemtsov? Tanggung jawab kanggo pinten lan kanggo apa? Apa sampeyan bisa spesifik? Babagan "negara negara" - ing Yeltsin, biaya lenga 8-13 dolar .... Malah saiki luwih sithik ..... Miturut cara, sampeyan bisa menehi conto "Kanca Yeltsin" dadi miliarder? Lan Putin? Tanpa njupuk pribadi - Nemtsov ora perang karo Rusia .... Dheweke perang karo Power .... Ah-Oh, apa scoundrel? Apa sampeyan bisa menehi komentar babagan statement kanca lawas Pak Putin ing media kanthi jeneng Yakunin "... Aku ora bakal nerbitake deklarasi penghasilan lan properti, amarga iki bakal ngancam nyawaku lan nyawa anggota kulawargaku" . .. Bakal ana komentar saka YOUR ing THIS IS?
          1. AID.S
            AID.S 12 Mei 2015 20:05
            +3
            Apa sampeyan ngerti konsep "kulawarga, bunderan batin, klan Yeltsin"? Lan jeneng Abramovich ora digandhengake karo apa-apa?
            1. valerysvy
              valerysvy 13 Mei 2015 18:11
              -1
              Carane lucu))))) Abramovich nyolong SIBNEFT ing lelang silihan kanggo nuduhake? Tuku 100 yuta dolar? Apa Putin tuku saka dheweke kanthi rega $ 13,5 milyar? Tembung Abramovich nem sasi sadurunge Advertisement, temokake babagan nilai perusahaan, golek taksiran nilai perusahaan dening ahli independen (Jerman nindakake audit atas jenenge Pemerintah Federasi Rusia) nemokake ... Lan banjur nyanyi. Lagu Glorious babagan Vovochka .... Kanggo Vovochka INI saiki, lan 20 taun NOTHING AND NOTHING!
          2. svd-73
            svd-73 12 Mei 2015 23:41
            0
            Ngendi Nemtsov? Tanggung jawab kanggo pinten lan kanggo apa? Apa sampeyan bisa spesifik?

            Lan babos apa sing bakal ngapura elit ..., nyuwun pangapunten, dheweke njupuk model menyang restoran.
            1. valerysvy
              valerysvy 13 Mei 2015 19:06
              -1
              Nemtsov? Kang Babos? Bener, Nemtsov duwe blok saham ing Rosneft .... Kabeh wis dingerteni babagan iki, kahanan finansial Nemtsov ... dheweke ora nandhang sangsara saka ngemis, nanging sadurunge Kanca Vovochka duwe 2 Urutan Nomer ...
              Miturut cara, bab Babosakh, dina iki padha dikirim info kene - ing 2014 Amerika jahat ngginakaken $ 9 yuta ing Rusia ... Iku lucu kanggo kula ... Apa sampeyan ngguyu utawa ora masalah sampeyan .....
      4. alexy bukin
        alexy bukin 12 Mei 2015 14:48
        0
        Iku apik, mesthi, kanggo muter ing jeneng saka almarhum, saiki ora tembung kuwi bisa lantaran kanggo Nemtsov. Sanadyan priyayi iki ngetokaké rereged ing negarané. Nanging umume wong Rusia ora ngomong ala babagan wong-wong sing wis lunga menyang jagad liya. Sampeyan perlu kanggo mbayar manungsa waé kanggo "comrades-in-arms" lan mungkasi kabeh nyoba kanggo intect memungsuhan antarane warga Rusia.
      5. Vadim237
        Vadim237 12 Mei 2015 16:22
        0
        Iki muncul ing wasiat Nemtsov.
    2. Vladislav
      Vladislav 12 Mei 2015 12:47
      +5
      Nalika rot iki bakal dibusak?
      1. podpolkovnik
        podpolkovnik 12 Mei 2015 12:52
        + 40
        Kutipan: Vladislav
        Nalika rot iki bakal dibusak?
        1. Cossack Ermak
          Cossack Ermak 12 Mei 2015 13:03
          +8
          Kutipan: podpolkovnik
          Kutipan: Vladislav
          Nalika rot iki bakal dibusak?

          Dadi padha, kaya bapak lan anak.))) Zhydy
          1. ora bisa klelep
            ora bisa klelep 12 Mei 2015 14:58
            0
            Ora perlu nyinggung wong Yahudi kanthi dibandhingake karo trik kotor iki.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. Komentar wis dibusak.
        2. bocsman
          bocsman 12 Mei 2015 17:24
          0
          Nanging ora mungkin lumba-lumba loro iki nglangi ing segara! Sial, aku padha nemokake kupluk bowler paling jero!
          1. sinis
            sinis 13 Mei 2015 18:44
            0
            Kutipan saka bocsman
            Nanging ora mungkin lumba-lumba loro iki nglangi ing segara!

            Lure!
            Kanggo merekrut kontingen tambahan, bisa uga sawetara atus taun kanthi balung saka pirang-pirang ewu, nanging kanggo warga iki _ Ing bunder kaping 9, ana adhem lan ora ana boiler.
            hi
        3. Komentar wis dibusak.
      2. NEXUS
        NEXUS 12 Mei 2015 12:54
        +3
        Kutipan: Vladislav
        Nalika rot iki bakal dibusak?

        nalika wong mandheg ngrungokake dheweke lan ngomong babagan dheweke, lan panguwasa ora ngalangi aliran dana saka Kulon menyang tokoh lan saluran kasebut. Pitakonan kanggo layanan khusus, apa sing ditindakake ing kolom kaping lima?
        1. rom14
          rom14 12 Mei 2015 13:50
          +1
          Topik iki ora feeder ala kanggo media ngrusak. Lan anggere padha nulis lan siaran bab reptil, padha bakal. Lan dudu kita, nanging sing tanggung jawab kanggo keamanan negara kudu ngerti babagan ...
      3. 0255
        0255 12 Mei 2015 12:55
        +2
        Kutipan: Vladislav
        Nalika rot iki bakal dibusak?

        kulit vena ora bakal entek
        1. Svetlana
          Svetlana 12 Mei 2015 14:46
          +1
          Kutipan: 0255
          Kutipan: Vladislav
          Nalika rot iki bakal dibusak?

          kulit vena ora bakal entek

          Georgy Alekseevich Sidorov ing bukunipun "The Leader's Secret Project or Neo-Stalinism" claims sing Stalin prakteke ngatur kanggo ngajari generasi wong bentenaken incorruptibility sing. Dheweke ora duwe cukup wektu - pengawal lawas bakal diganti karo sing anyar, digawa munggah ing cara Stalinis. Mulane, padha enggal-enggal numpes wong lan smuggle menyang kuwasa kulit Khrushch ngrusak, sing ngidini "stream seger" venality menyang negara kita saka Kulon.
      4. boa constrictor19
        boa constrictor19 12 Mei 2015 12:59
        +2
        Rot - iku perlu, pisanan, kanggo garing munggah .... lan banjur - kanggo ngobong !! Lan siji liyane: padha weruh - rot dibusak ing wayah wengi !! Dheweke ora duwe papan ing srengenge !!
    3. Wend
      Wend 12 Mei 2015 12:47
      +5
      Quote: Metallurgist
      Ing endi iki dicithak?
      Ing negara Baltik, kaya biasane? Utawa nang endi wae liya?
      Oh, lan siji liyane ... Kanggo kabeh sing nggarap laporan: jaga awakmu. Aja mlaku-mlaku ing jembatan ing wayah sore, aja mabur menyang Smolensk, lan umume ... luwih becik njupuk 15 dina, kaya pahlawan sampeyan aleshkonavalny ...

      Ing Finlandia, kayane ana percetakan sing paling murah. Malah saka donya terus omong kosong. Jenenge bakal spekulasi nganti suwe
    4. 41 KAB
      41 KAB 12 Mei 2015 12:57
      +2
      Quote: Metallurgist
      Ing endi iki dicithak?
      Ing negara Baltik, kaya biasane? Utawa nang endi wae liya?
      Oh, lan siji liyane ... Kanggo kabeh sing nggarap laporan: jaga awakmu. Aja mlaku-mlaku ing jembatan ing wayah sore, aja mabur menyang Smolensk, lan umume ... luwih becik njupuk 15 dina, kaya pahlawan sampeyan aleshkonavalny ...

      Ayo padha mlaku-mlaku, kanthi pribadi ngaturake laporan ing lurung-lurung, lan ing kana bakal ditemokake katresnane wong. ya am
      1. Metallurgist
        Metallurgist 12 Mei 2015 13:05
        +2
        Dadi iki medeni yen "tresnane wong" bakal nemokake dheweke. Lan banjur ing kuburan Nemtsov sabanjuré bakal maneh bengok-bengok babagan "rezim getih".
        Luwih becik yen dheweke ora ngalami "tresnane wong", nanging nistha lengkap. Ora ana. Cukup ora sok dong mirsani - padha dudu sapa-sapa. Ya, ruang kosong.
        1. 41 KAB
          41 KAB 12 Mei 2015 14:08
          +1
          Quote: Metallurgist
          Dadi iki medeni yen "tresnane wong" bakal nemokake dheweke. Banjur ing kuburan Nemtsov sabanjure bakal padha bengok-bengok maneh babagan "getih

          Ora biso padudon karo wong tresno, kowe iso ndelok takdir opo
    5. Bob0859
      Bob0859 12 Mei 2015 13:15
      +1
      Omong kosong kanggo nerbitake lan disebarake kanggo kabeh wong sing sampeyan temoni - bodho. Sing penting kanggo dhuwite sapa, pelanggane sapa? Katon kaya "angin nggegirisi" saka sebrang samodra.
    6. Insinyur P
      Insinyur P 12 Mei 2015 13:24
      +1
      Petungan kasebut adhedhasar paribasan: "Ora ana kumelun tanpa geni", mula mungsuh negara kita nggawe macem-macem omong kosong! mandheg
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 12 Mei 2015 13:41
        +3
        Quote: Insinyur P
        Petungan kasebut adhedhasar paribasan: "Ora ana kumelun tanpa geni", mula mungsuh negara kita nggawe macem-macem omong kosong!
        Panguwasa kudu mbantah omong kosong iki. Oposisi non-sistemik saiki bakal ngunggahake brosur iki kaya spanduk - dheweke bakal nggedhekake lan hysterize saka kabeh platform media sing kasedhiya kanggo dheweke. Kajaba iku, sawetara pengacara wis kumpul kanggo ngajokake tuntutan hukum marang Wilayah Moskow, lan "Ibu-ibu Prajurit" (kaya sing diarani. .) Ing tembung, dheweke ora bakal nguwuh-uwuh.
    7. igor.borov775
      igor.borov775 13 Mei 2015 06:07
      0
      Halo. Carane menarik laporan lan sing nulis. Lho, ya, padha ahli ing kana, ya. Waca Lady dihormati saka wong-wong sing njaga kapentingan conscripts kanggo Tentara lan kabeh tim aktivis hak asasi manungsa ngadeg bebarengan konco dheweke .. Film menarik. Ing ngriku, ing wetan, perang nggegirisi, ing ngriki, para elit sami sumelang ing bab sanksi, awit kawula punika kagunganipun piyambak, lan panjenengan sami ngukum kawula, lajeng kados baut biru, wadyabala kita perang ing wetan. Ukraina. Dudu wong Eropa sing gawe, nanging kita sing mbuwang balung iki. Daftar wong mati katon ing bacchanalia iki, kabeh seniman lan tokoh sing katon peduli babagan pendidikan kita, lan beau monde mung iklan. kanggo wong-wong mau. Pamrentah nanggapi alon-alon. Wong-wong sing isih urip saka daftar wong sing misuwur iku ngerti kanthi gumun manawa dheweke mati ana ing kono, sanajan ora ana ing papan kasebut. Tari kasebut diwiwiti kanthi ora sengaja. G. Yavlinsky nyatakake yen pamrentahan iki ora bisa dipercaya lan uga goyangake dhaptar iki. Sing paling menarik yaiku kepala Republik Chechnya nambahake arah anyar babagan penganiayaan para panguwasa. Cetha lan blaka mratelakaken bilih ing Dombas boten wonten tiyang Chechen, nanging manawi Senapati paring dhawuh badhe nindakaken kuwajibanipun, badhe dados infantri senapati, boten wonten ingkang dipuntambahi kanthi cetha saha cetha. Dene tumraping para oposisi sadaya, pangandikanipun punika adem-adem, ananging wonten ingkang kapendhet saking pawartosipun Jaksa Agung rusia, satemah sami kaliyan kaleresan ingkang murni. Ya, prinsip, kita wis ngerti ora ana sing anyar. Kaya ing laporan pisanan babagan kadurjanan Putin. Sampeyan ora kudu nggatekake opus iki, kosong, kaya pernyataan sing banter babagan ngrawat kita manungsa. t njaluk nyisihaken saka iku.
  2. ALABAY45
    ALABAY45 12 Mei 2015 12:45
    +6
    "Iki jeneng" spesialis ": Alfred Koch ..."
    Luwih, sampeyan ora bisa nerusake! Saka Gauleiters ....
    1. anip
      anip 12 Mei 2015 13:09
      0
      Kutipan: ALABAY45
      "Iki jeneng" spesialis ": Alfred Koch ..."
      Luwih, sampeyan ora bisa nerusake! Saka Gauleiters ....

      Aku uga duwe efek déjà vu.
    2. meriem1
      meriem1 12 Mei 2015 13:10
      0
      Koch iki nyolong ing Nemtsov padha!. Saiki dheweke ndhelik ing Jerman lan ngucapake pidato busuk saka kana ((((
      1. valerysvy
        valerysvy 12 Mei 2015 17:36
        -1
        Nuwun sewu .... nanging sampeyan bisa ateges ..... Apa sing dicolong Koch? Apa dheweke dadi miliarder? Lan apa sing dicolong Nemtsov? Apa dheweke dadi miliarder? Ngapura kula, mesthi, lan titik metu paling yuta minuses - Kanca Putin kabeh tanpa istiméwa Dollar Billionaires - wong paling sugih dening standar World ... Wong, iku tegese, nyolong soko (iku ora dingerteni apa ora ana siji ngandika), nanging wong dadi Millirder JUJUR Entuk?
  3. ketemu
    ketemu 12 Mei 2015 12:46
    +5
    Napa ngiklanake barang sing murah iki?
  4. Komentar wis dibusak.
  5. kekel 31
    kekel 31 12 Mei 2015 12:48
    +5
    Sawijining materi muncul ing situs web RBC, sing nyatakake yen Nemtsov ing wektu sing padha diduga ngerti babagan 150 prajurit Rusia sing tilar donya ing Donbass taun kepungkur, lan udakara 70 prajurit Rusia sing tilar donya ing cedhak Debaltseve sajrone likuidasi boiler. Lan ing apa situs liyane materi bakal katon. Putrine saiki bakal ngetung kabeh RBC babagan bapak. lol
  6. prabis
    prabis 12 Mei 2015 12:48
    +8
    Iki oposisi ambruk wis bajingan! Ora mung dheweke ngrampog wong ing taun 90-an, nanging saiki Rusia wis ngrusak wong-wong mau! mug Amérika! am
    1. anip
      anip 12 Mei 2015 13:06
      -5
      Kutipan saka Prabiz
      Iki oposisi ambruk wis bajingan! Ora mung dheweke ngrampok wong ing taun 90-an,

      Ayo, oposisi pancen ngrampok aku. Sing paling ora, panguwasa ngrampok.
      1. ivan.ru
        ivan.ru 12 Mei 2015 13:28
        +4
        mula banjur padha kuwasa. saiki lagi dadi oposisi, dadi isin kanggo wong-wong mau, pie liwat, lan ora ana cukup crumbs kanggo kabeh wong.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. anip
        anip 12 Mei 2015 16:32
        0
        Uh-huh, padha sijine minuses. Pitakonan kanggo downvotes:
        1. Lan yen panguwasa ora gelem, apa oposisi bisa ngrampok rakyat?
        2. Lan ing Desember 2014, apa oposisi uga ngrampok rakyat?
        1. sinis
          sinis 12 Mei 2015 19:16
          +1
          Kutipan saka anip
          2. Lan ing Desember 2014, apa oposisi uga ngrampok rakyat?

          Khusus, apa sing dicolong saka sampeyan.
          Kanggo njlentrehake, aku wis bola-bali nyatakake yen panyusutan rubel minangka respon paling efektif saka PDB kanggo sanksi Barat marang Rusia.
          Liyane iku bledug _ Nalika padha nggawa barang-barang saka Kulon, dheweke terus nggawa, sanajan ana larangan.
          Kajaba iku, sapa sing tuku dolar kaya angin topan? Apa ora wong? Apa sampeyan njupuk kabeh saka toko? Uga ora wong, nanging sapa?
  7. brassist
    brassist 12 Mei 2015 12:49
    +1
    Maneh, salespeople mundhakaken buntut, lan ora bakal luwih gampang kanggo mungkasi ...
  8. St25310
    St25310 12 Mei 2015 12:49
    +3
    Malah wonge mati!
    1. Konstruktor1
      Konstruktor1 12 Mei 2015 13:05
      +2
      Iki dudu dheweke .. Iki pesen liyane lan PR anyar babagan pembunuhane ...

      Wangsulan: Bab ingkang paling menarik, kok sanalika sawise Rajapati "lyadi" Ukrainia ora nyedhaki awak Nemtsov, nanging pisanan kabeh mbuwang kertu SIM metu saka telpon?
    2. anip
      anip 12 Mei 2015 13:10
      +1
      Kutipan saka: st25310
      Malah wonge mati!

      Dadi sampeyan bisa langsung nyimpulake sapa sing entuk manfaat lan kudu mateni dheweke. Iku ketok ora Lebokno.
  9. Lukas
    Lukas 12 Mei 2015 12:50
    +5
    Muga-muga jeneng Nemtsov ing salawas-lawase kalebu ing dhaptar
    70 prajurit Rusia sing tilar donya cedhak Debaltseve nalika likuidasi boiler
    bebarengan karo tim bal-balan lan "saboteurs siro saka GRU-FSB" liyane. Turu kanca! buku sampeyan bakal migunani nalika nyedhot kayu bakar lan ....
  10. 2 sila
    2 sila 12 Mei 2015 12:50
    +3
    Wacan sing ora bisa diendheg. Dogmastil "Liberal". Mung pracaya. Babagan apa-apa.
  11. Hubun
    Hubun 12 Mei 2015 12:51
    +2
    ing open tulisan iki
  12. Mercenary
    Mercenary 12 Mei 2015 12:52
    +6
    Tugu liyane kanggo sk iki.. ora perlu didegake! Carane akeh Ibukutha abominations wis padha dhewe, Yudas lan freaks. Wektu kanggo ngresiki ...
  13. Zoriz
    Zoriz 12 Mei 2015 12:53
    +4
    hmm...lan, tuan-tuan, omong kosong..ngapunten Demokrat, endi bukti yen iki pancen Nemtsov, lan dudu Vasya Pupkin sing ditugasake dening Departemen Luar Negeri???? Mangga buktiaken...
    1. Renat
      Renat 12 Mei 2015 12:56
      +2
      Departemen Negara iki malah nggunakake wong mati kanggo tujuane dhewe. Padha ora skimp ing apa-apa. Jarahan sing diinvestasi kudu digarap piye wae, sanajan ing jagad sabanjure.
  14. lor.56
    lor.56 12 Mei 2015 12:55
    +7
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/883/inmo902.jpg
  15. MuadDib
    MuadDib 12 Mei 2015 12:55
    0
    "Karya" durung metu, nanging kabeh wong wis ngerti. Lan tanpa presentasi lan mbuwang pariwara. Inggih rampung. Terusake kanthi semangat sing padha. Mbantu "oposisi" kanggo entuk dhuwit lan entuk kapercayan.
  16. Alexey18
    Alexey18 12 Mei 2015 12:56
    +7
    Pak Koch ngandhani sing bener babagan awake dhewe ... Dheweke lan "kanca" sing narik dhuwit 2 triliun. 750 milyar rubel luwih saka rubel non-denominasi Soviet saka ekonomi Rusia lan kanthong warga Rusia sajrone operasi "privatisasi"
  17. Sashkesss
    Sashkesss 12 Mei 2015 12:56
    +1
    Lan kapan laporan iki bakal diwenehake kanthi gratis? Paling ora aku ngirit kertas jamban, dakjupuk boks laporan
  18. Nataliya
    Nataliya 12 Mei 2015 12:56
    +7
    Apa sampeyan kudu ngerti babagan sing diarani "laporan Nemtsov" ...
  19. sopir
    sopir 12 Mei 2015 13:03
    +2
    Lan babagan monumen, ide kasebut bener! Mung kudu ing wangun jamban kanthi sambungan wajib menyang saluran pembuangan kutha. Lokasi instalasi ana ing ngisor jendela kantor Tefft, papan kasebut.
  20. Demobilisasi
    Demobilisasi 12 Mei 2015 13:04
    +9
    Urip ala, mati bodho, pantes dilalekake.
  21. fomkin
    fomkin 12 Mei 2015 13:04
    +2
    Iku ora apik kanggo nari ing balung, nanging aku ora nganggep nakal iki wong.
  22. monopodman
    monopodman 12 Mei 2015 13:05
    +8
    Sampeyan bisa perang kanggo kepentingan rakyat lan negara, utawa sampeyan bisa perang mung karo panguwasa. Lan ora padha. Aku wis tau ndeleng Assessment adil saka ekonomi lan politik saka liberal, padha Paint kabeh mung ing ireng lan putih. Aku ora tau krungu kritik lan usulan saka "oposisi", sing wis dadi perih, ing aspek sing paling penting saka negara - kabijakan moneter saka bank sentral, yaiku perlu kanggo ngutangi industri lan bisnis ing rubles ing kapentingan kurang. tingkat (lan ora kanggo longkangan awis, nanging kanggo emisi saka ruble) lan penolakan lengkap naleni emisi ruble kanggo tuku petrodollars, etc. Aku ora tau krungu kritik sing nyukupi babagan kebijakan Amerika Serikat, Uni Eropa, Arab Saudi lan Qatar saka liberal - kanggo kabeh dewa, Putin mung mungsuh kabeh jagad lan ala universal. Lan sapa pahlawan oposisi Rusia? Kasyanov, Khodorkovsky, Kudrin? Apa sampeyan njupuk wong bodho?
  23. sersan7667
    sersan7667 12 Mei 2015 13:06
    +3
    Kelingan banget dina kerja duta besar AS ing Federasi Rusia lan lawas sawise ing Georgia, Ukraina, etc.
  24. Komentar wis dibusak.
  25. Baloo
    Baloo 12 Mei 2015 13:07
    +5
    Tafft ujar manawa Navalny lan pimpinan oposisi pop Jerman bakal cepet. Navalny krungu lan pinter lungguh kanggo 15 dina, nanging Nemtsov ora ngerti, lan saiki teka ing Handy.
  26. fomkin
    fomkin 12 Mei 2015 13:09
    +1
    Pitakonan retorika. Kadospundi warga negari saged awon dhateng Tanah Air?. Kayane aku bakal nglawan ibu? Secara pribadi, ora cocog karo sirahku.
  27. fomkin
    fomkin 12 Mei 2015 13:09
    +3
    Pitakonan retorika. Kadospundi warga negari saged awon dhateng Tanah Air?. Kayane aku bakal nglawan ibu? Secara pribadi, ora cocog karo sirahku.
    1. ivan.ru
      ivan.ru 12 Mei 2015 13:53
      +2
      iku amarga sampeyan duwe sirah. mung duwe weteng lan dubur. nanging gedhe banget
    2. Komentar wis dibusak.
  28. S-17
    S-17 12 Mei 2015 13:09
    +1
    Aku ora ngarep-arep liyane saka epik iki)))
  29. Yugra
    Yugra 12 Mei 2015 13:14
    +4
    Nalika maca tembung-tembung manis kaya "dipateni dening Jerman", aku mung pengin ngunggahake gelas kanggo penembake. Jembatan kasebut. Penembake ora bisa ketinggalan ...
  30. nord62
    nord62 12 Mei 2015 13:14
    +5
    Kutipan: fomkin
    Pitakonan retorika. Kadospundi warga negari saged awon dhateng Tanah Air?. Kayane aku bakal nglawan ibu? Secara pribadi, ora cocog karo sirahku.

    Sinonim kanggo jeneng Nemtsov, Kasyanov, Akhedzhakova lan liberal liyane - YUDAS OF THE HUMAN KIND! Lan panggonane, sing isih ana ing bumi, ana ing gantungan! duka
  31. flSergius
    flSergius 12 Mei 2015 13:14
    +1
    Jerman ing wayah wengi teka kanggo henchmen kang, lan whispered instruksi kanggo wong-wong mau. Aku ngerti sing bakal dadi, amarga nalika padha ngubur stake aspen, ora ana siji guessed drive ing.
  32. nadezhiva
    nadezhiva 12 Mei 2015 13:14
    +2
    Aku ngerti apa sing kudu ditindakake. Sampeyan kudu nulis laporan "Putin. Perang", nerbitake ing sirkulasi gedhe lan disebarake ing dalan-dalan. Kita bakal pitutur marang kowe carane Putin ngeculake perang iki. Mung kanthi cara iki kita bakal ngalahake propaganda.


    Ya, aku ora ngerti .... Nanging dheweke ora wedi yen dheweke bakal miwiti ngalahake pasuryane ing dalan?
    1. Baloo
      Baloo 13 Mei 2015 10:13
      0
      Aku seneng nyatakake sikapku marang pasuryane wong sing nyebarake ing dalan
  33. svp67
    svp67 12 Mei 2015 13:17
    +2
    Sampeyan kudu nulis laporan "Putin. Perang", nerbitake ing sirkulasi gedhe lan disebarake ing dalan-dalan. Kita bakal pitutur marang kowe carane Putin ngeculake perang iki.
    Langkah sabanjure bakal dadi bukti yen Perang Donya II diluncurake dening Putin ... Dheweke pancen kaya ngono, dheweke KUWAT ....
    1. sinis
      sinis 13 Mei 2015 12:08
      0
      Kutipan saka: svp67
      Perang Donya II diluncurake dening Putin ... Dheweke pancen kaya ngono, dheweke KUWAT SABAR ....

      Ya, Joseph Vissarionovich wis ditandatangani kanggo wektu sing suwe, mula sampeyan ora bakal kaget _
  34. Altona
    Altona 12 Mei 2015 13:19
    +3
    Iku bakal luwih apik yen dheweke njlèntrèhaké petualangan asmara kang, bakal nemokake pirsawan ing pasuryan saka ibu rumah tangga ... Sapa dheweke ngatur kanggo jancok ing kamar Kremlin ...
  35. Dinko
    Dinko 12 Mei 2015 13:34
    +3
    Ora suwe, pepadhamu ngomong babagan laporan babagan RBC babagan biaya sing diduga kanggo perang ing Donbass. malah luwih RBC. Cekakipun, padha titah palsu.
  36. petugas pers
    petugas pers 12 Mei 2015 13:36
    +2
    Kutipan saka luke
    Muga-muga jeneng Nemtsov ing salawas-lawase kalebu ing dhaptar
    70 prajurit Rusia sing tilar donya cedhak Debaltseve nalika likuidasi boiler
    bebarengan karo tim bal-balan lan "saboteurs siro saka GRU-FSB" liyane. Turu kanca! buku sampeyan bakal migunani nalika nyedhot kayu bakar lan ....



    Kabeh sing mati, kalebu sampeyan ndeleng paratroopers Pskov ing arakan. ngguyu Apa sampeyan ndeleng kepiye wong mati mlaku kanthi cepet ing Lapangan Merah?! Kita uga kaget ... Nanging ora kaya ngono .. mlaku kanthi apik ... apik prajurit Dheweke ora mateni kita!
  37. Vladimir57
    Vladimir57 12 Mei 2015 13:40
    +8
    Nganti ketemu maneh... hi
  38. Alexey-74
    Alexey-74 12 Mei 2015 13:43
    +2
    Ngendi dheweke entuk kabeh data iki??? Aku gumun karo kasunyatan sing, kaya wong klelep clutching ing jerami, supaya kabeh liberal iki, wong Ukrainia, kaya banderlogs, seneng karo delirium sembarang, iki serangan skizofrenia marang Putin .... pinten sampeyan bisa? Suwene sampeyan bisa nahan kabeh omong kosong iki? kudu ngukum lan ngukum abot kanggo kabeh provokasi kasebut ....
    1. Sendi7S
      Sendi7S 12 Mei 2015 14:08
      +2
      Ngapusi iku kabeh. Ing RBC, putri Nemtsov, Zhanna, nyoba banget. Aku kepengin weruh yen dheweke direkrut nalika sinau ing AS? Lan carane "ayu nyanyi" Nemtsov dheweke dipeksa ninggalake Amerika, amarga. ana wiwit buron wong karo Arab katon sawise tragedi 2001, iku dadi medeni kanggo manggon ing kono.
  39. Horn
    Horn 12 Mei 2015 13:50
    +2
    Slogan: "Pitenah soko, ayo tetep" isih relevan nganti saiki. Hubungan Machiavelli-Goebbels bakal urip ing salawas-lawase!
  40. Shabay62
    Shabay62 12 Mei 2015 13:57
    +1
    Aku wis wiwit alon-alon nglalekake orane, banjur sepisan, lan maneh crawled metu, sawetara wong duwe pakulinan ngrusak swasana ati kabeh. hi
  41. Zomanus
    Zomanus 12 Mei 2015 14:02
    +1
    Muga-muga wong-wong sing ana ing dalan meksa para distributor mangan buku-buku kasebut. Aku ora peduli apa bolongan. Umumé, iku worth nglacak kang dana literatur dirilis. Aja kaget yen Rusian, kringet patronage saka sawetara pejabat.
  42. Gomel
    Gomel 12 Mei 2015 14:06
    0
    mesthi diwiwiti
    mitologi.
    Ora ana sing bisa dibuwang marang wong mati. Kabeh wong bakal tahan. Lan liberals piyambak supaya nggunakake jeneng munggah pangkat ing umum.
  43. evge malyshev
    evge malyshev 12 Mei 2015 14:07
    +1
    Kene jeneng iki "spesialis": Alfred Kokh, Ilya Yashin, Oleg Kashin, Aider Muzhdabaev, Olga Shorina lan liyane.

    Suwene Putin bisa ngidinke kolom kaping lima iki?
  44. Rusia
    Rusia 12 Mei 2015 14:16
    0
    Alfred Kokh, Ilya Yashin, Oleg Kashin, Aider Muzhdabaev, Olga Shorina lan liya-liyane.

    Apa sawise "liyane"?
    Iku perlu kanggo nerusake dhaftar bl...kov!
    Dadi ngomong - kanggo informasi ... am
  45. Sendi7S
    Sendi7S 12 Mei 2015 14:17
    0
    "Bagian kapindho ballet Marlezon" - dadi pasukan. eseman Kanggo dangu kolom kaping lima bakal ngeksploitasi pati Nemtsov. Gudkov uga nyoba banget - kanthi njaga memori pengkhianat iki.
    Lan kabeh babagan dhuwit sing "cahya pita putih" iki dibuwang kanggo anak-anake lan wanita sing akeh. Malah Khakamada ngedika bab kasunyatan sing Nemtsov urip ing cara gedhe - ing dhuwit saka sponsor. Nemokake sponsor kasebut tegese nemokake pembunuhe.
  46. bmv04636
    bmv04636 12 Mei 2015 14:18
    0
    Lan kok ana Vasiliev dadi sethitik, minangka akeh minangka kabeh divisi, kabeh pasukan khusus ana, kita ora sijine ing refinement. Iku misale jek kula sing utama ing opus iki jinis losses ekonomi kita, kayata kanggo Crimea, kita mbayar luwih saka 2 triliun rubles Aleksashenko diwilang. Iku bakal luwih apik yen bookkeepers kita ngetung pinten "elves cahya" ngginakaken ing kabeh revolusi werna lan carane akeh euro petani bebarengan mbayar kanggo kabeh bedlam iki.
  47. Anconsha
    Anconsha 12 Mei 2015 14:19
    0
    Lan ngomong apa Koch iki nalika dheweke dadi pangisian daya saka pamaréntah Rusia ... Ya, Yaytsenyuk nyuwek iku loro ing likeness saka Ukraina saiki, nyolong, scoundrel ora kurang saka wong-wong Yahudi sing saiki mrentah Ukraina. Lan ayo maneh, Putin kudu disalahake amarga ora ngidini macem-macem penjahat mrentah negara lan nggawa negara kasebut dadi 6-7 negara negara maju ing ekonomi. Saiki pengkhianat Gudkov milih Nemtsov kanggo nglanggengake memori ing Moskow. Lan carane scum iki mbayangno, supaya kita dhewe immortalize pengkhianat bajingan, jeneng paling dalan sawise wong. Ya, warga Moskow dhewe ing mayoritas ora bakal ngidini rasa isin iki.
  48. Solkhat
    Solkhat 12 Mei 2015 14:22
    +5
    Nemtsov minangka wong sing ora sopan karo akeh bocah lan nyonya. Dheweke ora ngremehake apa-apa. Aku manggon ing Nizhny Novgorod. Teka lan takon marang pedunung Navashino babagan dheweke. Dheweke kekancan karo kejahatan, dhuwit sawed. Amerika ngubengi nuklir pusat ing Sarov ing saran. Dheweke adol Tanah kelairane. Apa sing bisa ditulis wanita iki kanthi serius? Lan kapan?
    1. Baloo
      Baloo 13 Mei 2015 10:14
      0
      Aku konfirmasi yen aku krungu bab sing padha saka Novgorodians
  49. Angin wetan
    Angin wetan 12 Mei 2015 14:32
    +2
    Dividen saka "foto karo buket ing lokasi pembunuhan" ora bisa dikumpulake maneh, mula kudu metu. Dheweke uga bakal ngeculake volume kapindho lan katelu. Contone, babagan peran polisi lapis baja Buryat ing Debaltsevo... Kadhangkala sampeyan wedi nulis bab kuwi - sampeyan guyon, lan bakal njupuk lan nyipta buku kabèh metu saka iku.
  50. kuguar7777
    kuguar7777 12 Mei 2015 14:40
    0
    Kutipan saka evge-malyshev
    Suwene Putin bisa ngidinke kolom kaping lima iki?

    Dheweke, kaya tes lakmus, nuduhake kabeh sing ora dikarepake lol