Review militèr

Pamrentah Moskow ora menehi ijin kanggo nglestarekake memori Nemtsov

72
Panguwasa ibukutha nolak panyuwunan Wakil Duma Negara Dmitry Gudkov kanggo njaga memori Boris Nemtsov. Iki ora bakal kelakon paling ora 10 taun sabanjure, laporan koran kasebut. Morning karo referensi kanggo Interfax.

Pamrentah Moskow ora menehi ijin kanggo nglestarekake memori Nemtsov


"Pancen, Dmitry Gudkov nampa respon negatif marang proposal kanggo nglestarekake memori Nemtsov., - ngandika ana wakil walikota Moscow kanggo masalah sosial Leonid Pechatnikov. - Ora ana latar mburi politik ing keputusan iki, iki digawe mung adhedhasar syarat undang-undang Moskow.

Sesuai karo norma saiki, memori saka tokoh sing kondhang "bisa diabadi mung 10 taun sawisé tilar donya utawa mati," kajaba keputusan Presiden Federasi Rusia utawa Walikota Moskow ditanggepi ing kesempatan iki.

Panjaluk kasebut dikirim ing pungkasan Maret. Penolakan saiki Gudkov dianggep minangka "lack of political will."

Dheweke nerangake: "Minangka Nemtsov, iki dudu pati, nanging pembunuhan politik, sing padha karo serangan teroris, lan bisa uga nggawe keputusan tanpa ngandelake norma-norma hukum - umpamane, walikota. Moscow bisa njupuk inisiatif.

Gudkov yakin manawa "ing limang taun utawa mengko, plakat peringatan bakal katon ing papan paten pinaten oposisi, nanging saiki, wong isih bakal nggawa kembang menyang jembatan, lan aku ora ngilangi kedadeyan konflik. gegayutan karo iki.”

Nemtsov ditembak mati ing wayah wengi 28 Februari ing Jembatan Bolshoi Moskvoretsky.
72 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. LEVIAFAN
    LEVIAFAN 12 Mei 2015 15:19
    + 39
    kita duwe monumen iki ing saindenging negara ... ana sing terus nginstal ing lawang utawa ing lift. sing utama ora macet.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Metallurgist
        Metallurgist 12 Mei 2015 15:25
        + 44
        Amarga sampeyan ora bisa. Ayo banjur ngadegake monumen kanggo Vlasov, utawa apa wae, Goering ...
        Nemtsov minangka mungsuh, nanging ora mbangun monumen kanggo mungsuh.
        Pamrentah Moskow wis nindakake paling ora apa-apa sing cocog karo tembung: ngormati, wong lanang.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. NEXUS
          NEXUS 12 Mei 2015 15:50
          + 23
          Quote: Metallurgist
          Nemtsov minangka mungsuh, nanging ora mbangun monumen kanggo mungsuh.
          Pamrentah Moskow wis nindakake paling ora apa-apa sing cocog karo tembung: ngormati, wong lanang.

          Ing 10 taun, ora ana sing bakal ngelingi maling iki. Dadi, nalika ing endi wae liberal kaya Khakamada ora tau ngomong apa wae ing "rel" lan kabeh. urip "patriot".
          Lan nasib memori Nemtsov padha karo Novodvorskaya.
          1. Petugas cadangan
            Petugas cadangan 12 Mei 2015 16:09
            + 20
            Kaputusan pamrentah Moskow iki menehi inspirasi.
            Dheweke pengin terus-terusan - ana akeh perkara sing bisa diarani jeneng cerah para pria liberal - obat kanggo cockroaches, emetic, laxative lan liya-liyane.
            1. Komentar wis dibusak.
          2. weksha50
            weksha50 12 Mei 2015 17:10
            +7
            Kutipan: NEXUS
            dheweke ora nindakake apa-apa sing apik lan migunani kanggo RusiaNanging, kaya sing isih urip "patriot" liberal.


            Sampeyan ngomong sing bener ...

            Ana wong sing luwih pantes, lan ora nggawe monumen kanggo dheweke ...
            1. Talgat
              Talgat 12 Mei 2015 23:56
              +3
              Aku ora ngerti, wong kasebut njupuk posisi anti-Rusia lan ora mung oposisi

              Ing KZ kita, ora ana sing bakal mikir babagan jinis "langgengake" iki.

              Mungkin supaya dheweke ana "ing Eropa" lan sijine plakat pengetan - padha ngomong iki lan iki - dheweke kanthi jujur ​​berjuang kanggo kepentingan Uni Eropa lan Amerika Serikat
        3. Vladimir Pozlnyakov
          Vladimir Pozlnyakov 12 Mei 2015 17:20
          +4
          Dig munggah asu lan ngirim kethek ireng kanggo Fashington - supaya wong perpetuate!
      2. bort4145
        bort4145 12 Mei 2015 15:26
        + 17
        mung 10 taun sawisé séda utawa séda
        Mung wektu bakal ngomong carane Nemtsov terkenal kanggo Rusia - supaya padha ngenteni.
        P/s: Aku mung ora bisa pracaya sing Gudkov duwe memori apik ngguyu .
        1. 41 KAB
          41 KAB 12 Mei 2015 16:58
          +7
          Kutipan saka: bort4145
          P/s: Aku mung ora bisa pracaya sing Gudkov duwe memori apik


          Gudkov bakal luwih kuwatir supaya ora ana sing bakal nguri-uri dheweke, kita seneng karo liberal
      3. lor.56
        lor.56 12 Mei 2015 15:30
        + 30
        Kutipan saka Paradox
        Tandha ing jembatan bisa


        Ayo sing nduweni malah nelpon jembatan ing Hudson kanthi jeneng, nanging jenenge ora nuwuhake emosi positif ing kita. Ing geng sing padha karo Gaidar, Chubais, Kasyanov lan liya-liyane, padha nyiksa negara kasebut, nyopir jutaan wong tuwa sing mlarat menyang kuburan. Ora ana lan ora bakal ana pangapura sing kaya ngono. Saben uwong bakal oleh ganjaran miturut kaluwihane !!!
        1. gelembung5
          gelembung5 12 Mei 2015 15:35
          + 16
          Apa jamban bisa dibukak kanggo ngurmati dheweke
          1. weksha50
            weksha50 12 Mei 2015 17:15
            +3
            Kutipan saka bubla5
            Apa jamban bisa dibukak kanggo ngurmati dheweke



            Iku jenis bisu ... Ternyata sawise mati dheweke uga bakal ngompa dhuwit saka pengunjung (ora ana jamban gratis ing Moskow, utawa aku salah?)...
          2. Vladimir Pozlnyakov
            Vladimir Pozlnyakov 12 Mei 2015 17:21
            +4
            Kakehan pakurmatan!
        2. Finn
          Finn 12 Mei 2015 16:07
          +7
          Kapethik saka: sever.56
          Ing gang padha karo Gaidar, Chubais, Kasyanov

          Cedhak Gaidar, supaya padha totohan karo dhuwit dhewe, banjur liyane luminaries saka liberal bakal nyekel. Panggonan kultus bakal dadi mungsuh, sampeyan bisa nyulam kabeh wong bebarengan sajrone wektu sapuan.
      4. Sid.74
        Sid.74 12 Mei 2015 15:45
        +5
        Kesel, ragu-ragu, wong liberal iki entuk!
        Sampeyan perlu kanggo ngadegake monumen nasional saka warga Rusia sing ngucapke matur nuwun, supaya padha ngusap sikil ing potret tembaga liberal lan piring-piring kasebut minangka lantai jamban umum.
    2. Varyag_1973
      Varyag_1973 12 Mei 2015 15:26
      + 21
      Cedhak tugu Nemtsov, sampeyan kudu njaga keamanan saben dina supaya wong Rusia sing ngucapke matur nuwun ora nyemprotake saben dina!

      Yen aku ora salah, banjur padha mutusaké kanggo mbongkar tugu kanggo wong mendem ing Yekaterinburg, amarga padha wis lara kanggo mulihake!
      1. _ pendapatku
        _ pendapatku 12 Mei 2015 16:28
        +3
        Kutipan: Varyag_1973
        Cedhak tugu Nemtsov, sampeyan kudu njaga keamanan saben dina supaya wong Rusia sing ngucapke matur nuwun ora nyemprotake saben dina!

        Yen aku ora salah, banjur padha mutusaké kanggo mbongkar tugu kanggo wong mendem ing Yekaterinburg, amarga padha wis lara kanggo mulihake!

        Aku ora ngerti bab dismantling, nanging kasunyatan sing iki doused karo Paint luwih saka sapisan, iku.
        Lan saliyane mbongkar monumen kasebut, uga perlu kanggo mbalekake jeneng dalan sing ana lan USTU-UPI (iki carane aku nelpon institute "ing cara lawas") kanggo bali jeneng Kirov S.M. !!! ... babagan monumen, akeh sing ngerti ing njaba Yekaterinburg, nanging ora ngerti babagan dalan lan institute.
    3. Wend
      Wend 12 Mei 2015 15:41
      + 10
      Lan apa sing ditindakake Nemtsov kanggo mbangun monumen kanggo dheweke? Ya, ana wektu nalika dheweke entuk bonus kanthi nindakake perkara sing bener. Nanging dheweke banjur dadi presiden sawise Yeltsin. Lan Yeltsin njupuk lan nggawe feint penting nomer loro kanggo Rusia, diangkat Putin. Lan iku, banjur nang nyata Nemtsov wis kebak manifested.
    4. waterdolaz
      waterdolaz 12 Mei 2015 15:48
      +6
      Pasang monumen kanggo dheweke, ing ngendi dheweke nampa kertas ijo saka kasur.
      1. Sid.74
        Sid.74 12 Mei 2015 15:51
        +2
        Kutipan saka vodolaz
        Pasang monumen kanggo dheweke, ing ngendi dheweke nampa kertas ijo saka kasur.

        Persis, lan ijol-ijolan kanggo duweni iki, bali Feliks wesi menyang panggonan kang pakurmatan! ya
        1. Komentar wis dibusak.
    5. andrey
      andrey 12 Mei 2015 16:40
      +4
      Pamrentah Moskow ora menehi ijin kanggo nglestarekake memori Nemtsov
      ya
    6. Alex 62
      Alex 62 12 Mei 2015 16:58
      +3
      ..... Sampeyan uga bisa langgeng .... Ing wangun karpet kanggo ngusap sikil .... Maling iki - "reformer" ora pantes luwih .... Dheweke reveled ing urip .... am
    7. Alexander 3
      Alexander 3 12 Mei 2015 18:13
      +2
      Lan sapa mung wong sing ora seneng karo Rusia lan Rusia bakal dipimpin amarga pengeboran.
  2. St25310
    St25310 12 Mei 2015 15:19
    + 13
    Carane kesel Nemtsov iki!
  3. domokl
    domokl 12 Mei 2015 15:20
    +8
    Bener, nanging wektu kanggo tokoh sejarah diabadi kudu luwih dawa, paling ora 40-50 taun.
    Lan Nemtsov ora pantes hak kuwi.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Insinyur
    Insinyur 12 Mei 2015 15:20
    + 10
    Lan kanggo apa manfaat sing padha mutusaké kanggo perpetuate wong?
  6. flSergius
    flSergius 12 Mei 2015 15:21
    + 25
    Apa mung tugu kuwi
  7. lor.56
    lor.56 12 Mei 2015 15:24
    + 34
    http://topwar.ru/uploads/images/2015/082/ggkt964.jpg
    1. kodhok
      kodhok 12 Mei 2015 15:47
      +7
      Babagan carane padha ora bangkrut ing pager. Aku ora bakal lali nggawa stake aspen menyang kuburan ing Moskow. Yen wong liya ngetung, mesthi ana pager saka rakyat menyang "politisi gedhe".
  8. Demobilisasi
    Demobilisasi 12 Mei 2015 15:24
    +3
    Wong-wong mau ngomong sing apik bab wong mati utawa ora. Dadi babagan Nemtsov pungkasan - ora ana apa-apa. Kuwi tradhisi.
    1. kodhok
      kodhok 12 Mei 2015 15:56
      +4
      Aku mbaleni dhewe, nanging babagan almarhum, ora ana apa-apa utawa mung barang-barang sing apik sing diciptakake dening para panguwasa Roma kuno supaya kuburane ora dirusak. Wong apik kudu males dendam, yen ora akeh wong Jerman lan wong kaya dheweke bakal pegatan. Lan ana akeh banget.
  9. MolGro
    MolGro 12 Mei 2015 15:25
    + 15
    Apa sebabe ana tugu kanggo dheweke? Iku mung alesan kanggo pariwara.
    Wis suwe dicetak ing kuburan, ora ing tengah Moskow, ora ana pers ing kana!
  10. shinobi
    shinobi 12 Mei 2015 15:26
    + 13
    Apa Gudkov ora duwe otak babar pisan?Kanggo wong biasa sing slamet ing taun 90-an, jeneng Nemtsov minangka sinonim kanggo "pengkhianat." Apa ora wektu kanggo "wakil rakyat" iki.
    1. Sid.74
      Sid.74 12 Mei 2015 15:49
      +4
      Kutipan: shinobi
      Apa Gudkov ora duwe otak?

      Dheweke ora duwe kalbu!
      1. Roman Skomorokhov
        Roman Skomorokhov 12 Mei 2015 16:38
        +3
        Lan kenapa "Rusia sayap tengen" duwe kalbu? Wis suwe dikenal yen SR minangka pesta bocah-bocah wadon sing gampang banget.
  11. Bronik
    Bronik 12 Mei 2015 15:26
    +5
    Yen monumen diadegake kanggo kabeh oposisi sing cedhak karo kuwasa, bakal dadi nggegirisi kanggo mlaku-mlaku ngubengi Moskow.
  12. penembake gunung
    penembake gunung 12 Mei 2015 15:26
    +8
    Nemtsov ora dadi patriot saka Motherland, senajan wis kabeh kanggo iki. Lan saiki kenapa "nglanggengake" dheweke? Banjur Ksyusha Sobchak lan Misha Kasyanov, langsung, ing absentia.
    1. Komisare
      Komisare 12 Mei 2015 21:51
      0
      Lan Berezovsky, lan Khodorkovsky!
  13. Jaket quilted Rusia
    Jaket quilted Rusia 12 Mei 2015 15:26
    +9
    Aku wong sing sabar. Nanging reaksi pisanan yaiku: "Lan liberoid iki ora bakal mlebu ing alas" ... Lan banjur ora ana pager siji, yen ditulis, bisa tahan. Ayo padha nyoba luwih dhisik ing kutha sing asale saka obor liberalisme iki. Lan yen bisa metu (liwat referendum utawa jajak pendapat), banjur supaya wong-wong mau ngomong babagan Moskow uga .... Nanging ana sing ngandhani yen iki mesthi ora bisa digunakake ing Nizhny Novgorod.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Vladimir Pozlnyakov
      Vladimir Pozlnyakov 12 Mei 2015 17:40
      +1
      Lan kanggo ngumpulake kabeh liberal "miturut Lenin" lan ngirim ing siji transisi menyang macaque eared favorit!
  14. para bellum
    para bellum 12 Mei 2015 15:26
    +7
    Padha mbokmenawa wedi Ambalan saka kahanan karo tugu mabuk-Boriska ing Yekaterinburg. piye kabare? Mbangun tugu ora cukup, nanging isih kudu direksa saka warga sing "bersyukur" supaya sirah watu ora dibongkar.
  15. b.t.a.
    b.t.a. 12 Mei 2015 15:29
    + 12
    Lan apa, ing Rusia ana sawetara pahlawan nyata sing memori kudu terus-terusan? Lan apa sing ditindakake Nemtsov kanggo Rusia? Apa sampeyan nggawe panemuan? Tampilake ing kreativitas? Self-asor perang kanggo Motherland? Apa sampeyan kerja keras ing perusahaan apa wae? Ora babar pisan. Koyone kabeh uripe dadi abdine rakyat, pejabat. Lan ora nindakake apa-apa sing pinunjul kanggo wong-wong iki. Dadi apa immortalize, Pak Gudkov?
  16. Sendi7S
    Sendi7S 12 Mei 2015 15:36
    +1
    Aku njaluk referendum kabeh-Rusia - apa iku perlu kanggo perpetuate tugu iki kanggo wakil saka kolom kalima, utawa ora. Lan supaya para liberal pungkasane ndeleng kanthi mripat dhewe - miturut asil referendum iki, carane wong kaya Nemtsov dianggep ing Rusia. Lan supaya wong-wong mau ora bakal wani maneh kanggo sijine wong ing "dewa" lan speculate sing Rajapati Nemtsov punika Rajapati politik.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Sendi7S
        Sendi7S 12 Mei 2015 15:57
        0
        Dadi Gudkov arep saiki dhaftar wong-wong sing kanggo perpetuation pengkhianat iki. Lan sawise nganakake referendum, titik peluru bakal dilebokake ing masalah iki. Liberal ora bakal bisa spekulasi babagan matine Nemtsov.
  17. nord62
    nord62 12 Mei 2015 15:36
    +7
    Apa peringatan kanggo bajingan iki! Aspen stake ing kuburan!
    Sapa dheweke kanggo Rusia, ayo para bendarane nyelehake dheweke ing Gedung Putih! keprungu
  18. manguest
    manguest 12 Mei 2015 15:41
    +1
    Iku dosa kanggo nyelehake salib ing kuburan kanggo tokoh iki tanpa kulawarga lan suku, sprei nganggo, ora kaya tugu.
  19. Hiu
    Hiu 12 Mei 2015 15:45
    +1
    Kepiye scum kaya ngono bisa ngadegake tugu ing tengah negara sing disengiti sampah iki? Kepiye jeneng kasebut bisa dicopot saka jembatan sejarah kanggo kepentingan wong sing ragu-ragu? Kepiye carane sampeyan bisa ngajeni wong sing ora disengiti dening akeh wong ing negara kita? Sawetara pitakonan. Sing khas, Gudkov ora bakal menehi jawaban sing jelas. Nanging aku pengin nggawe titik pesta ing tengah Moskow.
    1. Komisare
      Komisare 12 Mei 2015 21:53
      0
      Dheweke bakal manggon ing jembatan kaya ing Maidan :)
  20. Gor-1974
    Gor-1974 12 Mei 2015 15:46
    +1
    Mbok menawa sampeyan bisa nyelehake tugu ing papan sing luwih adoh, yen kabeh babagan monumen, sampeyan bisa ngebaki kabeh lapangan, supaya padha turu kanthi tentrem.
  21. wul66
    wul66 12 Mei 2015 15:48
    0
    Ya, sawayah-wayah aku ngerti, ora ana lumbung ing Moskow, kajaba ing wilayah kasebut ...
  22. twincam
    twincam 12 Mei 2015 15:56
    0
    Ayo dikubur ing ngendi dheweke lair.
  23. kodhok
    kodhok 12 Mei 2015 15:58
    +1
    Dmitry Gudkov dudu wakil sing lunga menyang Amerika Serikat kanthi panjaluk kanggo nguatake sanksi marang Rusia?
  24. Ham
    Ham 12 Mei 2015 16:02
    +7
    Sampeyan ngliwati "jembatan Nemtsov", sampeyan tekan alun-alun sing dijenengi "Ksenia Sobchak", sampeyan pindhah liwat alun-alun "Navalny", sampeyan mbukak tugu kanggo Venediktov ...... fuuu .. lan iki Moscow! ?
    1. Shabay62
      Shabay62 12 Mei 2015 16:33
      +1
      [qIf uote = HAM] Sampeyan ngliwati "jembatan Nemtsov", sampeyan tekan alun-alun sing dijenengi "Ksenia Sobchak", sampeyan pindhah menyang alun-alun "Navalny", sampeyan mlayu menyang monumen Venediktov ...... fuuu . .lan iki Moscow!? [/ Kutipan]
      Yen iki kedadeyan, aku ora bakal pindhah menyang Moskow sajrone uripku, mbok menawa luwih becik pindhah ibukutha menyang kutha liya? Kajaba iku, iki wis kedadeyan ing sejarah negaraku. hi
  25. yuta
    yuta 12 Mei 2015 16:15
    +2
    Mbangun jamban umum jenenge Nemtsov
  26. Finic
    Finic 12 Mei 2015 16:20
    +3
    Tugu paling apik kanggo dheweke yaiku lalen. Bumi kaca kanggo dheweke.
  27. cumastra1
    cumastra1 12 Mei 2015 16:24
    +3
    Ing setahun, ora ana sing bakal ngelingi dheweke ...
  28. wandlitz
    wandlitz 12 Mei 2015 16:33
    +1
    Pamrentah Moskow ora menehi ijin kanggo nglestarekake memori Nemtsov......
    Lan aku bakal ngidini ... ing kuburan, liwat kuburan ... Ayo wong ngadeg.
  29. Apik
    Apik 12 Mei 2015 16:34
    +2
    Panguwasa ibukutha nolak panyuwunan Wakil Duma Negara Dmitry Gudkov kanggo njaga memori Boris Nemtsov. Iki ora bakal kelakon paling sethithik 10 taun sabanjure.

    Liyane utawa rong taun, lan padha bakal lali bab iku kabeh. Lan apa gunane ngelingi dheweke???
  30. natakor1949
    natakor1949 12 Mei 2015 16:44
    +1
    Katon yen Pan Gudkov wis medeni "Aku ora ngilangi kedadeyan konflik sing ana hubungane karo iki." Ukara iki ngandharake ngenani rasa gething ing negara. Ora jelas kenapa wakil Duma Negara ngidini dheweke nyatakake pernyataan kasebut, aku mikir badan kita sing relevan kudu menehi perhatian marang iki. Atur memorials kanggo saben liyane ing pondokan panas Panjenengan, Aku bakal ana akeh sing rauh yen sampeyan mbukak watara Amer kedutaan.
  31. bassoon
    bassoon 12 Mei 2015 16:48
    +2
    Apa ora kakehan pakurmatan kanggo perpetuate memori saka pengkhianat?
  32. aud13
    aud13 12 Mei 2015 16:55
    +3
    Sampeyan bisa mbangun tugu Nemtsov ing gunung.
    Kira-kira kaya iki. Alam kabeh, manuk-manuk padha podho ...
  33. Baloo
    Baloo 12 Mei 2015 17:02
    +4
    Nerangake marang aku sing peteng, kepiye sederek Naina Yeltsin lan Sverdlov iki pantes diabadi ing Moskow?
    Nalika Academician Ilizarov tilar donya ing Komsomol kanggo seprapat saka kaca, print paling cilik artikel.
    Kanggo sing ora ngerti: nalika ing taun 1947 Ilizarov teka ing Moskow kanggo nglamar panemuan, dheweke ditawani dadi penulis nomer loro. Aparat Volkov-Oganesyan saka prioritas CITO wiwit taun 1968. Ing koleksi Sverdlovsk Research Institute of Traumatology saka 1957, sampeyan bisa ndeleng sing padha saka ... headboards amben kanggo tujuan sing padha, mung penulis Ilizarov.
    Kauntungan saka Ilizarov yaiku dheweke nggawe piranti terpadu sing ngidini ngrampungake paling akeh masalah ortopedi lan traumatologis, sing ing wektu sing angel bisa nyuda biaya perawatan.
  34. EvgNik
    EvgNik 12 Mei 2015 17:05
    +4
    Kutipan saka bubla5
    Apa jamban bisa dibukak kanggo ngurmati dheweke

    Iku bakal dadi pakurmatan kanggo dheweke. Yen mung kuburan mbukak jenenge: "Wong sing nyabrang jembatan." Lan isi kanggo kapasitas.
  35. semuil
    semuil 12 Mei 2015 17:36
    0
    Ora, uga, yen langsung menyang kabeh liberal saiki lan anumerta, banjur paling sesuk.
  36. Dart2027
    Dart2027 12 Mei 2015 17:38
    0
    Lan matur nuwun marang Gusti Allah!
  37. vladman
    vladman 12 Mei 2015 18:07
    0
    Aku nglawan. Cukup salib ing kuburan.
  38. MIHALICH1
    MIHALICH1 12 Mei 2015 18:12
    +4
    Ora ana apa-apa kanggo mlaku-mlaku karo sundel ing ngarepe Kremlin ... Aku isih mikir yen dheweke isih lanang lan iki nduweni peran (padha mung meneng wae) .. Lan cepet utawa mengko ing Rusia bakal mbangun " monumen" kanggo kabeh "liberal" ing akeh supaya generasi ngelingi sing Mungkin karo Rusia ...! Kabeh lan kabeh "kauntungan bakal kadhaptar"!
  39. Gusti Nylametake Raja
    Gusti Nylametake Raja 12 Mei 2015 18:28
    0
    Ahah) wah, bajingan iki mesthi diabadi... Isih ora cukup. Yen mung tugu cilik banget, ing jejere tugu Yeltsin, supaya manuk dara padha littered cara sing padha!
  40. Pakdhe
    Pakdhe 12 Mei 2015 18:33
    +1
    Iku perlu kanggo perpetuate, aku bakal liwat lan ngidoni ing panggonan iki. Lan wong bakal urinate ing kuburan. am
  41. fa2998
    fa2998 12 Mei 2015 18:54
    0
    Kutipan saka: bort4145
    mung 10 taun sawisé séda utawa séda
    Mung wektu bakal ngomong carane Nemtsov terkenal kanggo Rusia - supaya padha ngenteni.
    P/s: Aku mung ora bisa pracaya sing Gudkov duwe memori apik ngguyu .

    Aku bakal immortalize politisi iki ing taun 100. Yen ora, ing negara kita, sawise mati "ditresnani lan dihormati", kutha-kutha, peternakan kolektif, perusahaan, lan sapiturute, wiwit diganti jeneng massively, banjur proses mbalikke njupuk Panggonan. setuju yen iki atlet terkenal, pelatih, musisi, komposer, ilmuwan, kaluwihane ora devalued. Lan supaya generasi sabanjuré ngapresiasi tumindake politisi. hi
  42. atamankko
    atamankko 12 Mei 2015 19:08
    +1
    Sapa sing butuh? Bener ngendikane
    pengkhianat kanggo Rusia, apa tugu kanggo wong ...
  43. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 12 Mei 2015 19:32
    +2
    Quote: 41 DAERAH
    Gudkov mesthine luwih kuwatir supaya ora ana sing bakal ngalang-alangi dheweke,

    Aku mikir yen ukara iki kudu rada dibenerake: * supaya ora ana sing MATI *.
  44. Oman 47
    Oman 47 12 Mei 2015 20:05
    0
    TPA sampah dijenengi sawise Nemtsov ing Nizhny Novgorod.

    Aku ora pantes luwih...
  45. iskander
    iskander 12 Mei 2015 20:27
    0
    Ing London, ayo padha totohan yen pemilik ngidini .....
  46. STALGRAD76
    STALGRAD76 12 Mei 2015 20:28
    +2
    Aku ngusulake Sabyanin kanggo ngatur referendum ing Moskow apa pantes diterusake utawa ora, sanajan ing Moskow ...
    Umumé, bisa uga ana kritéria, peraturan, nanging sampeyan ora bisa mung mbangun monumen amarga Wishlist wong .....
    1. Lenivets
      Lenivets 12 Mei 2015 21:23
      0
      "sanajan ing Moskow .." ing Moskow ana cukup wong sing cukup, supaya referendum bisa.
      Lan ara monumèn iki (kanggo insignificance) bakal katon.
      Saben uwong nesu marang para liberal Moskow sing nangisi Nemtsov, nanging pira akeh wong liberal sing dadi Moskow?!
      Akèh-akèhé wong ala teka saka kutha-kutha lan ngatur ekstra, lan banjur kabeh nyalahake Muscovites. wassat
  47. Valkh
    Valkh 12 Mei 2015 21:42
    0
    Quote: Insinyur
    Lan kanggo apa manfaat sing padha mutusaké kanggo perpetuate wong?

    Persis!!! Menawi wonten?!? Ayo kabeh wong ing negara ngomong, nuduhake!!!! hi
  48. pvv113
    pvv113 12 Mei 2015 22:04
    0
    Panguwasa ibukutha nolak panyuwunan Wakil Duma Negara Dmitry Gudkov kanggo njaga memori Boris Nemtsov.

    Lan apa sing ditindakake sing luar biasa, kajaba ngrusak negara? Yen sampeyan perpetuate memori, banjur nang endi wae ing ngisor Samudra Arktik
  49. afrikanez
    afrikanez 12 Mei 2015 22:42
    0
    Ana liyane sing ilang. ketemu wong kanggo perpetuate. Sampeyan bisa uga ora mikir wong liya. wong bodho
  50. nbobox
    nbobox 13 Mei 2015 06:24
    0
    Iku rada ngelingi wreaths ing dalan gedhe