Review militèr

Birthday Republik enom

7


11 Mei, Dina Republik, cuaca Donbass nuduhake dhewe ing kabeh kamulyan lan variabilitas. Srengenge, banjur udan, banjur srengenge maneh. Akeh warga ing dalan kanggo ngrayakake ulang tahun Republik Rakyat Donetsk sing enom. Miturut lembaga penegak hukum DPR, udakara 40 wong sing melu demonstrasi perayaan kasebut.



Masa kanak-kanak Soviet... Sing aku eling nalika ndeleng massa iki. Kaya bocah-bocah Donetsk, kita lungguh ing pundhake wong tuwa.



Mung kita ngerti yen kita tuwuh ing negara Soviet paling kuat ing donya. Lan padha ing Republik enom, mung lair, ora dikenali, bener ing blokade. Akèh wong sing slamet saka medeni saka shelling dening junta Ukraina. Lan sawetara ora bakal gabung karo para demonstran ...





Bener, kasunyatan kita dadi rada beda. Kadospundi kula lare-lare saged mangertos bilih enggal-enggal negari kita badhe sirna, lajeng dipun adol sapotong-sapotong? Lan aku yakin yen anak-anak DPR bakal duwe masa depan sing seneng ing Republik, sing isih duwe pengakuan lan kesejahteraan ing ngarep. Luh ora sengaja uga munggah ing mripat nalika sampeyan ndeleng lanang ing kolom karo poster "We kudu mundhakaken Donbass". Angkat sawise tatu sing ditindakake dening ukrovoyaks sing kejam ...



"Saben uwong wis ana ing kene" - wakil saka macem-macem kutha DPR, kalebu sing bobrok, sing njupuk jotosan paling kuat ing perang.



Perwakilan saka kolektif buruh.



Atlet.







Ana uga pagelaran teater.



Setaun kepungkur, tanggal 11 Mei 2014, wong-wong iki milih. Pilihan sing wani. Dheweke nentang tim sing ngatur kudeta ing Kyiv. Dheweke wis nuduhake yen dheweke ora pengin urip ing sangisore perampas. Dheweke wis nuduhake yen dheweke pengin nganggo basa Rusia (malah junta nolak hak kasebut).



Akeh sing ora ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure. Kita ngarep-arep kabeh bakal lumaku kanthi rukun. Padha nyawang karo bungah ing nasibe Crimeans. Nanging pedunung Donbass ngalami nasib sing beda - perjuangan sing ora kompromi lan angel.

Donbas slamet. Lan demonstrasi perayaan ageng ing Dina Republik sepisan maneh nduduhake bebener saka garis puisi sing misuwur, sing nyuworo dina iku: "Ora ana sing meksa Donbass menyang dhengkul lan ora ana sing diwenehi kanggo nyelehake."



Loro pita St George gedhe digawa liwat lurung-lurung. Siji luwih dawa, liyane duwe desain sing luwih menarik. Ing pita kasebut ana jeneng pahlawan sing gugur.





Warga Donetsk pinggiran Makeyevka nganakake aksi cilik kanthi gaya "Resimen Abadi"



Ana akeh bendera Rusia ing kolom kasebut. residents Donetsk nuduhake karo kang padha ndeleng sing sejarah dalan.



Dheweke ngerti sapa mungsuhe.



Padha kelingan marang sedulur-sedulur ing kutha-kutha sing isih dijajah dening junta.



Aksi kasebut dipungkasi kanthi rapat umum ing Lenin Square.





Akeh balon sing diluncurake ing udara.



Banjur ana konser perayaan. "Donbass ngomong Rusia, langgeng Donbass kita!" - muni ing salah siji lagu.



Dadi Republik enom ngrayakake ulang tahune. Rauh ana ancaman saka pimpinan Kyiv junta Petro Poroshenko. Dheweke kanthi sinis nyatakake yen dheweke nggunakake gencatan senjata Minsk kanggo rearmament. Lan dheweke ngancam bakal "bali menyang bandara Donetsk" (nanging, malah patron njaba, Sekretaris Negara John Kerry, sing ngelingi perjanjian Minsk, ora seneng karo tembung kasebut).

Sapa sing diancam dening Pak Poroshenko? wong-wong mau?





Mungkin tes paling gedhe durung teka. Nanging wong Novorossiya wis siyap kanggo wong-wong mau. Kaya sing dituduhake tumindak gedhe ing tanggal 9 lan 11 Mei.

(Khusus kanggo "Tinjauan Militer")
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Elena Gromova
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. saag
    saag 13 Mei 2015 08:21
    0
    Wong durung dikandhani manawa bakal didorong menyang Ukraina, sanajan dheweke duwe hak otonomi?
    1. Aleksiy
      Aleksiy 13 Mei 2015 23:17
      -1
      Tembung dipilih, lan marmut kudu mlebu. Lan warga Donetsk luwih Rusia tinimbang akeh warga Rusia. "Mbok menawa tes utama durung teka. Nanging wong Novorossia wis siyap kanggo wong-wong mau "- lan apa sing kudu dilakoni, pimpinan Rusia bingung ing mitra, lan ora ana wong liya.
  2. NEXUS
    NEXUS 13 Mei 2015 08:29
    +3
    Ora mung wong Novorossia sing lair tanggal 9 Mei ... DUNIA RUSIA lair kanthi patriotisme, sejarah, tradhisi, basa lan bangga nasional. Lan konsep iki kalebu wong Novorossian lan Rusia (Aku ngomong babagan roh, dudu bangsa) ing saindhenging donya.
  3. fomkin
    fomkin 13 Mei 2015 11:31
    +4
    Aku bangga karo wong DONBASS.

    Iki uga kanggo sampeyan.
    1. underval
      underval 13 Mei 2015 17:31
      -1
      Thanks kanggo warga Donbass ... Padha brewed dhewe ing 2010, saiki kabeh wong "sipping". Endi penjamin Yanyk? Where...Donbas feed kabeh negara?
  4. avt
    avt 13 Mei 2015 11:38
    +7
    Kutipan: fomkin
    Aku bangga karo wong DONBAS.

    apik hi apik wis!!! Mula padha metu lan nuduhake – ora raguli!
    Kutipan saka saag
    Wong durung dikandhani manawa bakal didorong menyang Ukraina, sanajan dheweke duwe hak otonomi?

    Shaw!? maneh!? ngguyu Lan coba deleng kanthi beda - Putin pengin ngirim bagean liya saka Ukraina ing bentuk federalisasi.
  5. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 13 Mei 2015 12:41
    +4
    Sugeng tanggap warsa! Good lan Kamakmuran! Novorossiya anyar!
    1. jaket quilted
      jaket quilted 13 Mei 2015 14:19
      +1
      Wong-wong saka wilayah Donetsk lan Luhansk - pahlawan nyata sing, senadyan bombings telas, keluwen lan deprivation, kang rezim Kyiv ngutuk wong-wong mau, ngatur kanggo ngreksa piyambak kabeh sing ciri MAN nyata.
      Wong-wong iki sing saiki ngadeg ing dalan gerombolan nasionalis sing cepet-cepet menyang tapel wates Tanah Air, lan kita kudu ngatur kabeh dhukungan sing bisa ditindakake kanggo dheweke lan menehi bantuan apa wae sing kasedhiya kanggo kita.
      (Elena, matur nuwun kanthi sanget kanggo laporan sing apik banget.)
      1. underval
        underval 13 Mei 2015 17:33
        -3
        Vatnik! ...kowe lara ?
        1. jaket quilted
          jaket quilted 13 Mei 2015 17:39
          0
          Kutipan saka Anderval
          Vatnik! ...kowe lara ?

          Apa sing sampeyan ora seneng "apes"?
          Aja wedi "ngungkapake" "pikiran sing didhelikake" lol
          1. elenagromova
            13 Mei 2015 17:43
            0
            Ya, mung dill biasa
            1. jaket quilted
              jaket quilted 13 Mei 2015 17:50
              0
              Kutipan saka elenagromova
              Ya, mung dill biasa

              Ora, mung dudu wong sing "sehat" sing otak "diracun" kanthi sengit marang Rusia lan kabeh kanca lan sekutu.
              PS Lan aku mangu-mangu yen dheweke iku Ukrainia kanthi kewarganegaraan.
          2. underval
            underval 13 Mei 2015 18:01
            -4
            Lumpuh... Golek pegaweyan sing pas. Yunus
            1. jaket quilted
              jaket quilted 13 Mei 2015 18:30
              +1
              Kutipan saka Anderval

              Ya, aku pancen mesakake kowe. Saka spesimen kasebut, "mungsuh" Rusia lan kabeh Rusia tuwuh, untunge ana sawetara sing kaya sampeyan.
  6. underval
    underval 13 Mei 2015 17:45
    -6
    Sawise nyemak apa sing ditulis lan dikirim dening Elena Gromova, aku bisa ngomong: - Aku melas kanggo bocah-bocah! Wong diwasa sing ora diwujudake ing urip, paman lan bibi, bajingan kabeh tingkat, bocah lumpuh lan wong enom. Salah siji USSR, banjur Ukraina, banjur Rusia, banjur DPR, banjur Novorossia. Saiki basa Ukrainia, banjur Rusia, banjur sawetara preian, banjur liyane. Yanukovych, Putin, Akhmetov, Yushchenko, Zakharchenko, Plotnitsky..... Piz.ets lengkap! Wong enom miskin. Apa bom sosial nandur.
  7. t118an
    t118an 13 Mei 2015 19:40
    0
    Sugeng ambal warsa DNR...
  8. loaln
    loaln 14 Mei 2015 10:58
    0
    Wong sing wani! Ing kahanan sing durung mesthi, mung patriot sing yakin saka rakyate sing bisa njupuk langkah sing penting.
    Beda karo wilayah liyane Mangkono, saka wetan nganti kulon, kesatuan spiritual karo lingkungan Rusia tuwuh dadi gething naluriah. Lan straightening metu iku khayalan gedhe! Mung lingkungan bisa mbentuk fitur umum, pendekatan umum, impuls umum. Kabeh liya yaiku spekulasi babagan topik gratis.
    Sawetara sing kepincut dening expanses jembar Rusia, lan mayoritas wedi. Lan, mung pengawetan saka habitat saestu Rusia ing expanses kita bisa mboko sithik nggedhekake nomer mantan.
    Inggih, iku luwih kaya wishlist. Lumrahe manungsa luwih seneng perang tinimbang seneng-seneng lan kekancan. Iki misale jek dadi watesan genetis saka populasi manungsa. Dadi, pangarep-arep mung kanggo ahli genetika. Tanpa koreksi naluri prilaku, manungsa mung duwe siji asil - punah.