Review militèr

Edan ing minggu. "Armata" tanpa kardus, carane "meremet" milyaran lan smuggling Gavrylyuks

32
Edan ing minggu. "Armata" tanpa kardus, carane "meremet" milyaran lan smuggling Gavrylyuks


Dadi, kabeh manungsa maju ngrayakake ulang taun kaping 70 saka Kamenangan Agung. Pamrentah Ukraina, sing nganggep dhewe minangka komunitas sing kapisah, nanging dudu komunitas sing maju, ora ngrayakake liburan iki. Bisa dingerteni: leluhure wong-wong sing saiki ngadegake kediktatoran ing wilayah Ukraina dikalahake dening wong-wong sing tanggal 9 Mei minangka dina sing menang. Mulane, pungkasan saka "OUN-UPA" lan geng liyane ditakdirake kanggo nasib ndeleng gemeter saka siaran langsung perayaan Moscow.

Lan ana alesan kanggo gugup. Kaping pisanan, tinimbang "Armat karton" sing diumumake dening Kyiv, peralatan militer ngliwati Red Square, sing ora ana analog ing donya. Lan ora bakal. Kapindho, "resimen abadi" ing ibukutha Rusia nglumpukake rekor peserta - luwih saka setengah yuta. Ing kene perlu tumindak kanthi cepet. Mulane, tokoh-tokoh Maidan, gabung karo usahane kanthi akeh macem-macem garis, wiwit balapan babagan tumindak sing digawe khusus, para aktivis mbayar lan bus sing ngeculake "teka akeh" ing dalan sing sempit ing Arbat lan Tverskaya. . Lan uga ngomong kanthi apik babagan carane, kanthi gunpoint, "neraka getih" nyurung karyawan negara tumindak ... Nanging sakperangan alesan, Wong ora hawk ... Wong admired gambar video nggumunke, ndeleng pasuryan lan mripate sing nggawa potret para Pemenang...

"Dina Kamenangan nuduhake manawa Putin nggawe pilihan sing paling bener. Dheweke ora karo Eropa, ora karo Amerika lan ora karo China. Dheweke karo wong. Lan presiden kita, sayangé, ora bakal mutusake karo sapa. Saiki karo EU, banjur karo AS. Mlumpat, mlarat, banjur kepengin weruh kenapa wong-wong sing mandheg mlumpat dadi saya kurang ... "komentar wartawan lan publisitas Ukraina Elena Markosyan.


Pancen, senadyan kabeh upaya para accomplices junta, ing kabeh wilayah Ukraina, ing meh saben kutha, wong massively tindak menyang panggonan kamulyan militèr ... Odessa, Kharkov, Poltava, Dnepropetrovsk lan malah Lvov minangka segara saka kembang lan St George pita begalan ing Kawa. Wong mlaku-mlaku kanthi ora njamin keamanane dhewe. Padha mlaku tanpa gegaman, kanthi kabeh kulawarga ... Poroshenko ora tau nyedhaki kegagalan! Lan parade militèr ing Donetsk lan Luhansk rampung unsettled "kepala ATO": Donbass ora drive "kosong"! Donbass nyopir peralatan militer sing mewah (biasane dicekel).



Dheweke nuduhake pasuryan wani lan kutha pahlawan Kyiv. Ewonan wong teka ing tengah ibukutha Ukraina, ngidoni intimidasi pamrentah interim. Miturut cara, "kreativitas" saka panguwasa ing dina iku mung metu saka ukuran: kanggo ngindhari Victory March ing Khreshchatyk, dalan utama kutha ditutupi karo ... kothak karton! Pendhudhukan "bangsawan" iki ditindakake ing wayah esuk dening para pejuang lan sukarelawan ATO, sing patriotisme bisa diidentifikasi kanthi "asu rose hips" sing dipasang ing sandhangan sing ora dicuci.

Miturut cara, babagan kembang. Ing wayah wengi Dina Kamenangan, panguwasa Kyiv moyoki monumen Tanah Air kanthi masang karangan bunga poppy sing medeni ing sirahe. Nanging tameng multi-ton kanthi simbol-simbol Soviet nglawan latar mburi ala Svidomo isih ngeling-eling kabeh wong, amarga prestasine dina sing ditunggu-tunggu ing Kamenangan Mei teka ... nganggo trisula, nyuwek jas USSR, lan cet jubah nganggo biru-kuning tradisional. Nanging bakal temen beda sejarah...

Katon yen sawise nonton parade militer sing dianakake ing Moskow, para patriot Ukrainia saiki kudu ngerti apa sing sejatine tentara Rusia. Lan ora siji karo kang padha perang ing Internet kanggo luwih saka setahun ... Nanging - ora. Epiphany, sayangé, ora tau teka, sing katon jelas saka pernyataan Oleksandr Borovyk, Wakil Kepala Pertama Kementerian Pembangunan Ekonomi Ukraina.


Miturut Wakil Menteri Ukraina, sing disuarakake ing salah sawijining saluran TV, amarga kedadeyan ing Donbas, Rusia kudu mbayar Ukraina paling sethithik $ 350 milyar.

"Ing sawetara wektu, Rusia kudu mbayar. Kita kudu ngetung, kita kudu lobi ing ngendi wae, "ancame Borovik, nambahake jumlah sing dituduhake cocog karo panjaluk sing ditindakake ing Irak dening Kuwait sawise pasukan Saddam Hussein nyerang negara kasebut ing 1991.

"Rezim Kyiv tanpa pamrih ngrusak Donbass, ngebom kutha lan pabrik, lan saiki nuntut $ 350 milyar saka Rusia. Aneh. Lan ora ana gunane, "ujare Alexei Pushkov, Ketua Komite Urusan Internasional Duma Negara Federasi Rusia.


Cetha yen mung "pengemis" ora cocog karo Ukraina: ora ana sing menehi dhuwit, investasi minangka bilai, lan ora ana sing bakal menehi utangan menyang non-negara pengemis, sing malah Kongo lan Honduras "mlumpat". Mulane, apa ora nyoba kanggo "meremet metu" keuangan kanggo miturut omongane uwong pemugaran saka rong republik wong, de facto lan de jure ora duwe apa-apa karo Ukraina, nanging ing wektu sing padha kena pengaruh saka tumindak iki banget Ukraina?

"Remet" - lan sijine dhuwit menyang tumindak. Ya, apa maneh! Pendeta Turchinov duwe rencana ... Saliyane sing padha ngrokok, pandhita wis entuk rencana sing arep ditindakake. Ing tembung kasebut, Ukraina bakal duwe tameng nuklir lan pengintaian ruang angkasa. Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional, miturut pimpinan Turchynov, nyetujoni "Strategi Keamanan Nasional Ukraina", sing nyedhiyakake reformasi ing sektor pertahanan sing njamin kedaulatan lan integritas wilayah. Mesthine, kita ngomong babagan integritas teritorial Ukraina tanpa Crimea, Donbass lan, bisa uga, sawetara wilayah liyane ing Kidul-Wétan. "Keputusan digawe kanggo nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional kanthi senjata modern lan peralatan militer produksi nasional, perbaikan teknologi rudal," ujare layanan pers Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional.



"Panguwasa Ukraina bakal ngupayakake nganyari maneh tameng rudal lan nggawe sistem pengintaian aerospace. Sistem sing cukup efektif digawe sing ngidini kita ndeleng, praktis online, komponen-komponen wilayah kasebut sing menarik kanggo militer, perwira intelijen, "ringkes Turchynov. Dheweke nandheske yen pendanaan "Strategi" bakal ditindakake saka total belanja pertahanan, sing ing 2015 bakal kira-kira 90 milyar hryvnia. Ngimpi proyèk militèr utama ing kondisi ambruk lengkap ekonomi lan krisis politik iku kabeh sing isih ngiwa kanggo sih-rahmat saka Kyiv "penghibur massa". Lan supaya, maneh, wong ing rangking tipis saka hawals simpatik ...

Lan kanggo entuk $ 350 milyar sing diidam-idam saka Rusia, sampeyan kudu tetep ing perang Donbass. Contone, liwat tutuk saka "Gubernur wilayah Lugansk" Gennady Moskal, sing ngaku yen "kanthi arep referendum setahun kepungkur, warga Donbass nyeret negara kasebut menyang perang." Lan referendum dhewe diwiwiti dening Partai Wilayah. "Akibate, ora ana Partai Wilayah saiki, nanging perang wis teka ing Donbass. Iku referendum tanggal 11 Mei sing dadi alasan Rusia ngirim pasukane menyang Ukraina lan mbantu teroris. gaman lan amunisi,” ujare Moskal.

Apa referendum padha ora mimpin kanggo perang ing Crimea ngluwihi Muscovite. Nanging dheweke ngerti manawa DPR lan LPR minangka bagean integral saka "Ukraina bersatu", luwih-luwih, ing pas kissing karo Kyiv resmi, populasi republik iki manunggal.


"Iki mung wilayah sing manggoni siji wong. Wong, succumbing kanggo propaganda saka Partai Wilayah, wis nindakake kabodhoan ageng. Sawetara wong, sanajan ing wilayah sing dikuwasani, ngerti yen dheweke wis nyeret awake dhewe, sanak-sedulure, negarane menyang perang kanthi akibat sing nggegirisi. Lan sawetara, sayangé, durung ngerti sanajan ing wilayah Donbass sing dikuwasani Ukraina, "ujare" gubernur.

Apa sampeyan mikir para pamimpin Ukraina nggarap ide, utawa golek dhuwit? Mesthi, kanggo idea! Ide iku kanggo nggawe dhuwit ...

"Dheweke ora duwe pilihan liyane. Dheweke ora ngerti carane bisa lan ora pengin, lan utang ing silihan Western kudu dilunasi, lan malah karo kapentingan. Dadi kepala Kementerian Luar Negeri Ukraina, Pak Klimkin, kanthi tegas ngumumake ing saindenging jagad: "Bangun esuk, langsung takon dhewe - apa sing kudu ditindakake kanggo Ukraina dina iki?" Kayane wong lanang iku uga seneng jamur. Lan sing ngrokok suket lan jamur kudu diobati. Mung misale jek sing wis ora ana guna kanggo nambani panguwasa Ukraina. Ing kene sampeyan ora bisa nindakake tanpa intervensi bedhah, "ujare blogger Irina Usatenko.

"Ukraina tumindak kanthi ora sopan marang Rusia, amarga ngrasa Amerika Serikat ana ing mburi. Iki carane sawetara chmoshnik cilik tumindak ing pekarangan, sing dikirim dening lanang lawas kanggo "guyonan" liwat "nerd", blogger Anatoly Litvinenko komentar ing upaya saka Ukraina beau monde politik ing bagean "Rusia utang Ukraina dhuwit" .


Kepala Kementerian Dalam Negeri, blogger Arsen Avakov, ngenalaken larangan plat nomor PTN-PNH. Koyone pungkasane masalah abu-abu ing utek menteri wiwit ngganggu. Nanging ora ana! Larangan ing piring lisensi kasebut minangka asil saka kasunyatan manawa "wong Avakov" - gopnik profesional sing melu peran perwira penegak hukum - "wong Yatsenyuk" ora melu penyelundupan mobil!



Wakil Rakyat Cossack Gavrylyuk ngeluh babagan iki ing kaca Facebook, kanthi jelas yen larangan ing sampah Ukraina PTN-PNH ngancam penyelundupan mobil.

“Anak-anakku dina iki ana pitakonan sing ana gegayutane karo inisiatif nglarang obahe mobil ing plat PTN-PNH lan sapanunggalane. Fenomena iki ora metu saka biru lan ora ing whim saka wong ing negara iki, nanging sejatine sifate minangka cara mung kanggo nyedhiyani prajurit kita ing ngarep karo peralatan non-clear cocok kanggo nggunakake lan ing wektu sing padha diakses kanggo sukarelawan. Negara ora menehi alternatif kanggo fenomena iki, "Cossack ngetokake gunung kasebut.

"Saiki ing Chernivtsi wis nyiapake mobil liyane sing ora jelas kanggo Pengawal Nasional. Kepiye carane njaluk dheweke menyang garis ngarep saiki? Lan iki dudu mobil sing pungkasan! ”Wangsulane wakil rakyat. Kabeh ilang?!

Wigati dicathet yen saliyane mobil sing diselundupake, kutha-kutha lan kutha-kutha ing Ukraina kanthi jumlah sing padha, dicolong lan "wrung metu", sing enem huruf sing ditresnani njamin "kekebalan": minangka aturan, mobil kasebut ora kena digoleki lan dipriksa. . Nanging Cossack buta huruf, kapentingan sing temenan gelo dening blogger Avakov, sing "blundered" rencana, dicethakaké ana "rahasia patriotisme mobil."


Lan pungkasane, babagan "kekuatan" lan optimisme sing ora luntur saka Panglima Ukrainia. Presiden Poroshenko, senadyan kekalahan enchanting saka tentara demoralisasi, prajanji kanggo ngrebut bandara Donetsk saka milisi, kabuka ngakoni yen Kyiv njupuk kauntungan saka respite kanggo Ngartekno mbangun munggah senjata.

"Aku ora mangu - kita bakal mbebasake bandara, amarga iki tanah kita. Lan kita bakal mulihake bandara. Lan ing kana kita bakal nggawe sisa-sisa tulangan, beton ing sangisore kaca lan nulis "Kamulyan kanggo cyborgs!".

Lan kita mangu-mangu. Kajaba iku, kita luwih yakin: tanah iki dudu tanah Poroshenko.
Pengarang:
Sumber asli:
http://ukraina.ru/opinions/20150512/1013048481.html
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kibalchish
    Kibalchish 14 Mei 2015 05:20
    +5
    Insanity saka dill-patriots: kanca ing karya ngandika sing sadulure (sing manggon ing Ukarin) nyalahke Odnoklassniki babagan tank karton karo kekuatan lan utama. Aku isih ora percaya... am
    1. bocsman
      bocsman 14 Mei 2015 08:35
      +5
      Siji penulis skenario. Kutub ing telung puluh sanga karo sabers nyerang tank Soviet lan wong-wong sing slamet ngandhani yen komandan ngandhani yen Soviet duwe tank plywood. Ya, dill luwih adhem babagan siaran karton! Iku tegese ora ngerti sejarah sampeyan!
      1. maxxdesign
        maxxdesign 14 Mei 2015 10:37
        +4
        bab karo saber ing tank ... kene aku argue! ing 41m, ing Jerman padha wedi marang kavaleri kita kanggo Cairan diare! kang dumadakan mlumpat metu saka sisih beda lan mbuwang granat lan campuran combustible ing mesin tank ... lan mbuwang mau bali menyang alas ... mesthi, padha uga mati ing shelling ... nanging ana kasunyatan scorched peralatan Jerman. ing cara iki!
        1. Bangga.
          Bangga. 14 Mei 2015 11:37
          +5
          Kutipan saka maxxdesign
          ing 41m, ing Jerman padha wedi marang kavaleri kita kanggo Cairan diare!

          Topik kartun:
      2. user3970
        user3970 14 Mei 2015 18:38
        +1
        menyang Jerman.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Aibolit64
      Aibolit64 14 Mei 2015 14:38
      +2
      Ayo dheweke teka lan nuthuk sirahe ing kardus iki, mbok menawa ana sing ngganggu otak. hi
  2. domokl
    domokl 14 Mei 2015 05:22
    + 35
    Mungkin komentar sing rada adoh saka topik, nanging aku ora bisa nolak. Aku seneng ngucapake rasa kagum marang Zakharchenko. Kanthi tatu kaya ngono, ing sikil siji (ora meh, nanging bener-bener siji, kanthi tongkat ing tangane), dheweke ngadeg arak-arakan ing podium.Mangkono ngurmati rakyat lan prajurit!
    Aku weruh yen dheweke nandhang lara banget, nanging dheweke ngadeg, nanging ana wong sing sehat sing lungguh ing pawai ora
    1. Sergey Vl.
      Sergey Vl. 14 Mei 2015 15:36
      0
      "Aku ora mangu - kita bakal mbebasake bandara, amarga iki tanah kita

      Pungkasan taun, presiden UA janji bakal bali Crimea, taun iki - bandara Donetsk, lan taun ngarep dheweke bakal "meremet" stan lineman ing railway crossing No. 17 cedhak Debaltseve? Inggih, Klimkin-Chugunkin (nuwun sewu, dudu penemuanku) kanggo nulungi dheweke.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 14 Mei 2015 05:37
    +9
    mung "pengemis" ora cocog karo Ukraina: ora ana sing menehi dhuwit, kanthi investasi dadi bilai, lan ora ana sing bakal menehi utangan menyang non-negara pengemis, sing malah Kongo lan Honduras "mlumpat"

    Aku setuju banget karo penulis, ora perlu komentar babagan iki. Akeh ing sisih kulon pungkasane wiwit mbukak mripate. Nanging isih, kepinginan gedhe kanggo ngganggu Rusia isih ana ing alesan.
  4. Zmei
    Zmei 14 Mei 2015 05:38
    + 14
    "... ngidini kita PRAKTIS (!!!) ndeleng online komponen-komponen wilayah sing dadi kapentingan kanggo militer, perwira intelijen kita ...". Ha-ha, aku ngguyu, aku kelingan film "Two Comrades Were Serving", dheweke uga duwe mode meh online kanggo ndeleng wilayah ... Aku ora bakal kaget yen dill nglampahi 90 milyar hryvnia ing biplan lan kamera film... haha.
    1. Koshak
      Koshak 14 Mei 2015 08:22
      +3
      Kutipan saka Zmei
      ... Aku ora bakal kaget yen dill nglampahi 90 milyar hryvnias ing biplane lan kamera film ... ha ha.

      Nah, karo kamera film, sampeyan uga. Dheweke duwe ponsel.
      1. Oberon812
        Oberon812 14 Mei 2015 09:35
        +3
        Dadi HP-ne kan terus bosok, dadi mung kamera film, mung hardcore!
  5. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 14 Mei 2015 05:44
    + 12
    Dina Kamenangan nuduhake yen Putin nggawe pilihan sing paling bener.


    Isih....sekali dolan KERRY menyang PUTIN sakwise pawai KEMENANGAN larang....hasile ketok.
    Washington pungkasanipun wiwit mangertos apa Bunch saka telek wis nandang gerah piyambak menyang ... tetep munggah comrade PUTIN. eseman
    1. NEXUS
      NEXUS 14 Mei 2015 07:56
      +9
      Quote: LYOKHA padha
      Isih....sekali dolan KERRY menyang PUTIN sakwise pawai KEMENANGAN larang....hasile ketok.
      Washington pungkasanipun wiwit mangertos apa Bunch saka telek wis nandang gerah piyambak menyang ... tetep munggah comrade PUTIN.

      Washington ngalami alangan dawa sadurunge Parade Kamenangan. Lan pangerten teka nalika sekutu ing Red Square katon lan "Rejimen Abadi" sawise. Tegese, ora ana kepinginan kanggo perang karo setengah populasi planet, lan Rusia. rallied, kang cetha ora ana siji samesthine ora ing Kulon, ora ing lingkungan liberal ing negara. hi
  6. Lyton
    Lyton 14 Mei 2015 06:05
    +4
    Minangka pemimpi, siji tameng rudal bakal dibalekake, pengintaian aeroangkasa bakal bisa digunakake kanggo dheweke, bandara liyane bakal dibalekake, nanging sampeyan ora bakal wani babakan tanpa ijin saka tutup kasur, ora kanggo sebutno kekurangan dhuwit kanggo proyektor delusional. .
    1. 41 KAB
      41 KAB 14 Mei 2015 07:28
      +3
      Kutipan saka Lyton.
      Minangka pemimpi, siji tameng rudal bakal dibalekake, pengintaian aeroangkasa bakal bisa digunakake kanggo dheweke, bandara liyane bakal dibalekake, nanging sampeyan ora bakal wani babakan tanpa ijin saka tutup kasur, ora kanggo sebutno kekurangan dhuwit kanggo proyektor delusional. .

      Perisai rudal lan pengintaian aerospace, iki dudu mripat kodhok kanthi kebetulan Nyuwun
    2. Egoza
      Egoza 14 Mei 2015 07:55
      +6
      Kutipan saka Lyton.
      Ing pemimpi, siji tameng rudal bakal dibalekake, pengintaian aeroangkasa bakal digunakake kanggo dheweke, bandara liyane bakal bali,

      Ngalamun ora ala! Dheweke mung bakal sinau tata basa sawise sinau maca, yen ora metu saka kothak karton, pranyata "pejuang ATO" ora bisa nggabungake tembung "kamardikan" (kamardikan). ngguyu Ya, banjur bakal tekan fisika kanthi kimia, banjur bakal ngliwati EGE, banjur ... lan mung tameng nuklir! Ngimpi! Lungguh ing Maidan ing kothak kosong! wassat
  7. ssla
    ssla 14 Mei 2015 06:26
    +3
    Kepala Kementerian Dalam Negeri, blogger Arsen Avakov, ngenalaken larangan plat nomor PTN-PNH. Koyone pungkasane masalah abu-abu ing utek menteri wiwit ngganggu. Nanging ora ana! Larangan nomer kasebut minangka asil saka kasunyatan manawa "wong Avakov" - gopnik profesional sing melu peran perwira penegak hukum - yaiku "wong Yatsenyuk" ora nuduhake penyelundupan mobil!
    Padha nuduhake kabeh sing isih bisa lan ing wektu sing padha saben liyane (sho padha njupuk saka gay kaya wanita hi awal 2004 lan isih) dryuchat kanggo kebekan
  8. ora Russian
    ora Russian 14 Mei 2015 06:46
    + 23
    Iku bakal luwih cepet kanggo nyelehake produksi ing stream.
  9. bassoon
    bassoon 14 Mei 2015 06:58
    +9
    Ing kasus iki, perlu kanggo nuntut 23 triliun dolar saka dill kanggo 23 taun Crimea minangka bagéan saka pinggiran. Lan kanthi cara kasebut, Potroshenko ora nemtokake bandara sing bakal dirilis)) Mungkin Boryspil?))
  10. Egoza
    Egoza 14 Mei 2015 07:58
    +6
    Aku wonder carane padha ngumpul kanggo Paint Motherland? Ana komposisi khusus saka stainless steel. Utawa bakal kabeh tim pendaki saka Nepal dikirim karo tassels? Banjur bakal ana lindhu ing Kyiv! wassat
  11. KaliVV
    KaliVV 14 Mei 2015 08:32
    +4
    Inggih, ya, wektune kanggo mbebasake bandara Donetsk. Cyborgs isih bosok ing reruntuhan. Njaluk wong-wong mau metu saka kono - sing bakal dadi mardika.
  12. bocsman
    bocsman 14 Mei 2015 08:41
    +2
    Distrik Washington ing Ukraina wis bubar, sampeyan bisa ndeleng cranberry digawa munggah.
  13. Egoza
    Egoza 14 Mei 2015 08:41
    +2
    Lan iki carane "penasehat" bakal ngomong!
    -
    NATO lan Ukraina bakal nganakake latihan lapangan gabungan ing wulan September taun iki ing sangisore Pusat Tanggap Bencana Euro-Atlantik ing kutha Yavoriv cedhak Lviv.

    O! Wis nyepakaké kanggo catastrophes cedhak Lviv! Bener! Ing kene bakal ana "bencana" liyane sawise wiwitan milisi! ngguyu
  14. Egoza
    Egoza 14 Mei 2015 08:45
    +1
    Nah, langsung "menyang tumpukan"
    Wong wadon umur 44 taun nindakake pogrom ing Maidan Nezalezhnosti ing Kyiv. Dheweke nyuwek kembang ing amben kembang, nyuwek-nyuwek foto-foto "pahlawan" ing memorial Heavenly Hundred, lan nyuwil lampu karo lilin.

    Saksi mata langsung nelpon polisi.

    Wong wadon mau ditahan. Minangka ternyata, dheweke teka ing ibukutha saka pusat regional tetanggan. Miturut aparat penegak hukum, tahanan kasebut duwe gangguan mental sing serius. Dheweke ora bisa nerangake tumindake.

    "Wanita kasebut lara mental, kapasitas lan kapasitas legal diwatesi. Informasi kasebut dilebokake ing jurnal babagan pelanggaran kasebut, saiki dheweke wis dikirim menyang institusi medis kanggo perawatan lan pengasingan luwih lanjut, "Olga Oleinik, inspektur senior sektor hubungan masyarakat Kementerian Dalam Negeri Ukraina ing wilayah Rivne, marang saluran TSN.

    Iki dudu kasus pertama pogrom monumen kanggo para pahlawan Ratus Swarga. Sadurungé, memorial sing padha dirusak ing Odessa.

    Lan iki minangka jawaban kanggo pogrom monumen kanggo para pahlawan Perang Dunia II! Kowe durung paham? Nanging muspra! Banjur para fasis sing isih urip bakal dirusak. Banjur bakal dadi cetha sapa sing lara mental!
  15. ROSS_Ulair
    ROSS_Ulair 14 Mei 2015 09:13
    +3
    "Ing markas Hitler, kabeh wong cilik pikirane!" (karo)
  16. Kapten45
    Kapten45 14 Mei 2015 10:13
    +6
    Kanggo topik ala sing ora bisa dirusak, aku nemokake siji fakta sing menarik:
    Mayoritas pozriots Ukrainia siap ngedol awake dhewe menyang "agresor" kurang saka $ 1000
    Ing ibukutha Rusia, padha mutusaké kanggo seneng-seneng kanggo nyoba patriotisme Ukrainia rame kanggo kutu. Nyatane, dheweke dadi ora ana gunane - mayoritas patriot Ukrainia seneng banget ngucapake pamit marang dheweke mung kanggo pangarep-arep khayalan ndeleng pengadilan ing jembar "agresor Rusia".
    Ilmuwan politik Rusia sing kondhang, anggota Kamar Umum Federasi Rusia, Sergei Markov, ngomong babagan iki ing kaca Facebook.
    Miturut dheweke, siswa Moskow mutusake kanggo nindakake eksperimen sosial sing prasaja babagan apa sing diarani ing Internet "pasukan kursi" - blogger Ukrainia. Reaksi para patriot apik tenan: wong-wong iki bener-bener setuju kanggo ngedhunake anti-Rusia lan nampilake maneh kesiapan tempur kanggo pro-Rusia kanthi sithik. Ayo padha njlentrehake, mesthi, kanggo dhuwit recehan, amarga kita ngomong bab dagang kanggo kapentingan ibu.
    "Dheweke milih pirang-pirang atus blogger ing segmen Internet Ukraina sing ngritik Rusia kanthi keras, ndhukung ATO, lan ngirim layang kanthi tawaran kerja ing Rusia kanthi gaji 50 rubel. 82% nampa tawaran kuwi langsung, liyane 10% mengko. 73% saka wong-wong mau nyuda drastis kiriman anti-Rusia. Banjur padha uga ditawani nulis kiriman kanggo ndhukung Rusia. 63% sarujuk langsung, lan 15% sarujuk, nanging njaluk ngunggahake gaji, "ujare Sergey Markov.
    "Iki nuduhake yen gelombang kritik Rusia ing segmen Internet Ukrainia ora adhedhasar kapercayan pribadi sing serius, nanging minangka akibat saka tekanan sosial sing kuat saka panguwasa Kyiv. Propaganda lan tekanan polisi murni, "ujare ilmuwan politik kasebut.
    Dikirim dening Sergey Markov ing April 27, 2015
    Sumber http://antifashist.com/item/proverka-na-vshivost-bolshinstvo-ukrainskih-patrioto
    v-siap-prodatsya-aggressor-menee-chem-za-1000.html
    Prajurit, supaya ibune ora tau nglairake, kajaba carane ngedol poin luwih larang, ora bisa apa-apa, perek. am
  17. sopir
    sopir 14 Mei 2015 10:58
    +1
    Sapa sing bakal ragu yen ...
  18. kembang srengenge
    kembang srengenge 14 Mei 2015 13:01
    +2
    "Panguwasa Ukraina bakal ngupayakake nganyari maneh tameng rudal lan nggawe sistem pengintaian aerospace. Sistem sing cukup efektif digawe sing ngidini kita ndeleng, praktis online, komponen-komponen wilayah kasebut sing menarik kanggo militer, perwira intelijen, "ringkes Turchynov.
    Banjur dheweke ngeculake dheweke ...
    Aku mangertos kok poppy simbol saka metu kamenangan . Opiates liwat kumis!
    P.S. Aku mangu-mangu carane nulis bener: iku metu-kamenangan utawa dill-masalah?
  19. askort154
    askort154 14 Mei 2015 13:40
    +2
    Soko babagan pambangunan abad - "pager metu", wis suwe ora krungu?!
  20. VUS 068
    VUS 068 14 Mei 2015 14:16
    +1
    Eksplorasi aerospace! Kocak.
    Paman pancen bodho. Aku bakal mikir babagan wilayah sing bakal mabur misil kasebut. Lan ing kene ora ana pertahanan rudal sing ringkih ...
    Ora ana roket siji sing bakal diluncurake ing / ing Ukraina.
  21. Trogvar
    Trogvar 14 Mei 2015 14:39
    +2
    Ukraina wis cukup pikun VNA .. nanging peduli iku, pinter (utawa penasehat) uga katon. Apa ganti jeneng ASU Bandara Simferopol dadi Bandara Amet-Khan-Sultan. Crimea, mesthi, langsung rears munggah .. wilayah kita mesthine minangka aturan kita .. lan iki, miturut konsep catur, minangka "garpu" - pilot, kaping pindho Pahlawan Uni Soviet, Crimean Tatar .. sampeyan nglawan iku? nglawan apa? Kamenangan dhewe lan pahlawan? sampeyan ngomong kabeh wong padha ing Crimea..utawa Rusia luwih padha saka liyane? sampeyan ngerti ganti jeneng, iki! tegese sampeyan ngakoni Ukraina .. sampeyan dhewe ora mikir babagan iki))) .. gerakan sing kuwat ..
  22. Slogan
    Slogan 14 Mei 2015 14:41
    +2
    sistem pengintaian aerospace. Sistem sing cukup efektif digawe sing ngidini kita ndeleng meh online komponen-komponen wilayah kasebut sing menarik kanggo perwira militer, intelijen kita" - Google Earth
  23. nyegat58
    nyegat58 14 Mei 2015 14:52
    +1
    Ing kene dheweke bisa nggawe pengintaian aerospace. Iki nyata kanthi ambruk biro desain penerbangan lan ruang angkasa (ANTK dijenengi Antonov, KhAI. Yuzhmash). Lan satelit mbokmenawa bakal dibukak ing gas rata-rata.