Review militèr

Papat raja Arab ora gelem ketemu karo Obama ing Washington

37
Mung loro emir menyang rapat karo Presiden Obama, sing bakal dianakake ing Washington lan Camp David ing Mei 13-14, liyane saka pimpinan negara Teluk Persia ngirim wakil menyang Amerika Serikat, laporan. warta campuran kanthi referensi menyang agensi Saudi Press.

Papat raja Arab ora gelem ketemu karo Obama ing Washington
Foto arsip

Miturut agensi kasebut, "Raja Salman bin Abdulaziz Al Saud saka Arab Saudi ora bakal ketemu karo Obama ing Washington minggu iki, dheweke mutusake ngirim Menteri Dalam Negeri Putra Mahkota Mohammed bin Nayef lan Menteri Pertahanan Mohammed bin Salman kanggo ketemu karo presiden Amerika."

Miturut salah sawijining sumber agensi kasebut, minggu kepungkur, "nalika raja ketemu karo Sekretaris Negara John Kerry ing Riyadh, dheweke ujar manawa dheweke bakal teka ing rapat kasebut," nanging banjur, amarga sawetara alasan, ngganti pikirane. . Dina Senin, raja dhewe kudu nelpon Obama kanggo nerangake alasan penolakan kasebut.

"Bebarengan karo raja Arab Saudi, pimpinan Uni Emirat Arab, Oman lan Bahrain uga mbatalake lelungan menyang Washington. Mung emir Qatar lan Kuwait sing bakal rawuh ing rapat kasebut, dene pimpinan negara liya bakal ngirim wakil, "ujare agensi kasebut nalika rapat rapat sing dijadwalake.

Rapat kasebut dianakake kanggo ngrembug rembugan antarane Enem lan Iran babagan program nuklir sing terakhir.
Foto sing digunakake:
mixednews.ru
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Metallurgist
    Metallurgist 14 Mei 2015 10:52
    + 39
    Ya, iki spit khusus ...
    Ketoke ora ana sing bisa diomongake, utawa ora ana sing duwe ...
    Raja, sheikh, emir biasane ngomong karo sing bisa mutusake ...
    Sanadyan para Menteri Luar Negeri uga dudu tembung kosong, nanging jebul durung ana sing bisa disepakati.
    Penjualan hawa kosong kanthi jeneng "demokrasi" ora ana maneh ...
    1. Wend
      Wend 14 Mei 2015 10:54
      + 21
      Quote: Metallurgist
      Ya, iki spit khusus ...

      Iku isih sing ngidoni sapa. Pisanan ngidoni Obama lan bojone. Saiki idu bali. Iki diplomasi ngguyu
      1. Metallurgist
        Metallurgist 14 Mei 2015 10:56
        + 11
        Dadi, ing kebon binatang, dheweke kudu nggantungake tandha-tandha kanthi peringatan, dheweke ujar yen kewan iki ngidoni, lan iki bisa nyelehake tangane lan banjur nyemprotake ...
        Para ratu ketoke ngira yen ana wong, dudu kethek ...
      2. wong ispaniard
        wong ispaniard 14 Mei 2015 10:59
        + 18
        Aku kelingan Masyanya
        - Direktur? Ya, sampeyan lunga menyang ... direktur.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. sherman1506
        sherman1506 14 Mei 2015 11:44
        +2
        Iku katon kaya Yankees isih overstrained. Dheweke wis nyoba mbalik maneh, muga-muga kita ora bakal rukun maneh. Ladies iki ora bisa dipercaya.
      5. Penilai
        Penilai 14 Mei 2015 15:55
        0
        Ingkang utama yaiku idu ora mandheg .... ngguyu
    2. Kent0001
      Kent0001 14 Mei 2015 11:30
      +4
      Ya, padha mung kethokan karo kethek bodho kanggo komunikasi. Dheweke ngaco kabeh wong, dheweke luar biasa, sampeyan ngerti ...
    3. bocsman
      bocsman 14 Mei 2015 12:19
      +1
      Vooot ... lan saiki sing belang bakal ngomong yen wong Arab ora duwe demokrasi lan bakal teka nyebarake.
    4. watu
      watu 14 Mei 2015 13:38
      +3
      Ana sing bisa diomongake, TAPI, misale jek ora mung Israel ora seneng karo apa sing dikarepake Obama lan para ayatollah.
  2. Monk
    Monk 14 Mei 2015 10:54
    +8
    Iki dudu idu, iki politik, nanging sapa?
    1. Ambek FERTHER
      Ambek FERTHER 14 Mei 2015 11:13
      + 22
      Kutipan: Biksu
      iki politik, nanging sapa?

      Apa sampeyan pengin popcorn? keprungu
    2. watu
      watu 14 Mei 2015 13:46
      +1
      Aku mikir dhewe.
      Kabeh negara ing Timur Tengah Aja nyetujoni kabijakan AS nalika negosiasi karo Iran.
      Luwih gampang - AJA KEPING IRAN NUKLIR.
      Negara-negara, ing rancangan perjanjian karo Iran, ninggalake kesempatan kanggo buta BONBU.
  3. pensiunan
    pensiunan 14 Mei 2015 10:55
    +4
    pimpinan baja saka negara Teluk ngirim wakil sing kanggo Amerika Serikat
    Lan luwih becik ngirim unta kanggo ketemu monyet narsis iki ya . Dheweke ora bakal sok dong mirsaniNyuwun ...
    1. weksha50
      weksha50 14 Mei 2015 11:07
      +2
      Quote: pensiunan
      Lan luwih becik ngirim unta kanggo ketemu monyet narsis iki. Dheweke ora bakal sok dong mirsani



      Aku bakal weruh yen unta wis ngidoni dheweke bebarengan ...

      Lan yen dheweke ora nggatekake, dheweke mesthi keselak ... Ing kono dheweke tresna ...
  4. Bombardier
    Bombardier 14 Mei 2015 10:55
    + 12
    Dadi akeh raja lan putra mahkota, kaya jagad dongeng ... Manik-manik, banyu geni, gandhewa geni (bedhil), ......., putra mahkota, raja Burundi ...


    - Apa sing arep dakkandhakake Rajaku?
    - Menehi raja sampeyan, salam geni!

    Ing tembung- Demokrat lan Liberal paling dhuwur ing donya kumpul ing Camp David ngguyu
    1. weksha50
      weksha50 14 Mei 2015 11:09
      +4
      Quote: Bombardier
      Camp David


      Camp David wis dianggep minangka tembung umum wiwit jaman Soviet ...

      Sanalika pesta direncanakake ing kana, tegese jagad kudu ngarepake trik liyane saka AS ...
    2. watu
      watu 14 Mei 2015 13:48
      +1
      ngguyu
      Dadi padha urip relatif bubar ing Zaman Batu.
      Mesthi, aku exaggerated, nanging cukup!
  5. Bronik
    Bronik 14 Mei 2015 10:56
    +1
    Wong-wong Arab lagi peteng ndhedhet, bisa uga padha marani kita?
    1. Lelek
      Lelek 14 Mei 2015 11:27
      +6
      Kutipan saka bronik
      Wong-wong Arab lagi peteng ndhedhet, bisa uga padha marani kita?


      Lan apa kita butuh? Abdi zafordybachil marang master, supaya apa, kanggo suwene? Emir, sheikh lan raja iki minangka kontingen sing muddy lan tansah ngarepake piso ing mburi. mandheg
      1. watu
        watu 14 Mei 2015 13:50
        0
        Minangka kanggo "pisau ing mburi" - sampeyan bener.
        Wetan iku wetan.
  6. Thunderbolt
    Thunderbolt 14 Mei 2015 10:56
    +6
    Wingi McCain, dina iki para raja. Kertu iki bakal diputer ing kampanye pemilihan Amerika sing wis diwiwiti. Bisa dideleng yen ana 2 kelompok kapentingan ing Amerika Serikat lan saben narik kemul dhewe. Ana uga monarki ing kene ( mung angsa, kanker lan pike) karajan nandhang kapitunan saka Houthis Buntut saka F-16C Blok 52 saka Royal Maroccan Air Force.
  7. cerbuk6155
    cerbuk6155 14 Mei 2015 10:56
    0
    Wong Arab iki ora sopan. Padha ilang banget wedi marang Amerika Serikat. Nanging Amerika Serikat bisa nuduhake sapa sing dadi bos ing omah. prajurit
  8. rotmistr60
    rotmistr60 14 Mei 2015 10:58
    +4
    Katon kaya ana tawar-menawar politik ing mburi layar lan Saudis lagi tawar-menawar saka Amerika Serikat - diplomasi Timur. SA ora menyang ngendi wae saka Amerika Serikat.
  9. ALABAY45
    ALABAY45 14 Mei 2015 11:01
    +1
    "Raja Arab Saudi Salman bin Abdulaziz Al Saud"
    Aku uga ora mangan nedha awan! Inggih, ayo gelombang, kita karo wong 300 gram, kanggo saben ... Lan carane, ing panas saka libations, kita kudu nelpon wong: Salik, Abdyukha, Azik, Alik, utawa, sawise kabeh, Saud ...?! aranTK, ing negara ... Sanajan basa Arab ...
    1. pensiunan
      pensiunan 14 Mei 2015 11:23
      +1
      Kutipan: ALABAY45
      .Lan carane, ing panas libations, nelpon wong: Salik, Abdyukha, Azik, Alik, utawa, sawise kabeh, Saud...?!

      Benya ya . Dheweke isih sawetara jenis, nanging Semit Nyuwun. Lan "ben", maneh, ana ing jeneng ...
      Kutipan: ALABAY45
      Aku uga ora mangan nedha awan.

      Sawise mine ya basa? Ora gumun...
      Hello ombenan
  10. mangkat nit
    mangkat nit 14 Mei 2015 11:01
    +1
    Padha ora cocok kanggo ketemu karo kethek.
  11. Dudu
    Dudu 14 Mei 2015 11:03
    0
    Kabeh pimpinan suku anyar ora gelem ketemu, mbok menawa dheweke dhewe ora bakal ditampa. Amerika uga bisa ngedhunake tingkat rapat - dheweke ora bakal ngenteni sampeyan. Ya, lan apa sing kudu diajak ngobrol - kabeh dhuwit disimpen ing bank-bank sing dikontrol AS. Dheweke bisa nyumurupi manawa masalahe wis rampung ...
    1. Corsair
      Corsair 14 Mei 2015 12:52
      +1
      Sapa ngerti, mbok menawa padha wedi kesasar ing samodra bebarengan karo pesawat, yen ora, wis dadi banget independen.
  12. prabis
    prabis 14 Mei 2015 11:05
    +1
    Para emir ora pengin mlengkung sadurunge Amerika!
  13. Supir taksi sing apik
    Supir taksi sing apik 14 Mei 2015 11:06
    +1
    Kutipan saka bronik
    Wong-wong Arab lagi peteng ndhedhet, bisa uga padha marani kita?

    Lan tembung "peteng" - iki minangka kriya kanggo wong tartamtu :-)))
  14. tukang hutan
    tukang hutan 14 Mei 2015 11:12
    +3
    Syekh nuduhake yen Obama dudu sapa-sapa, yen dheweke butuh wong liya ing meja rembugan. Padha ora pracaya verbiage iki, kang ora ngagetne. Lan Obama, misale jek, wis ing nirwana akhir-akhir iki lan mikir sing kabeh ing donya bakal dumunung mudhun dhewe. Kaya bocah sing nggawe geni, banjur wedi mlayu. Katon yen sawise mundur, dheweke uga ora dikarepake minangka turis ing pirang-pirang papan ing planet iki. Lan para Syekh... lan para Syekh padha wedi. Wis pirang-pirang taun dheweke dhewe wis nyebabake ekstremisme lan perang ing wilayah manca, wektune kanggo Iran supaya bisa diatur ing tetanggan. Inggih, mugi-mugi regi lenga mumbul, mugi-mugi pimpinan kita saged mupangat kanthi saestu.
    1. Eugene-Evgeny
      Eugene-Evgeny 14 Mei 2015 12:37
      +2
      iku wektu kanggo Iran kanggo mulihake tatanan ing tetanggan

      urutan ing Persia, iku Achaemenid, Parthia utawa Sasanian? Iki kabeh lenga lan gas saka Timur ing tangan siji. Apa sampeyan rumangsa ora kepenak amarga iki? Apa ora luwih apik kanggo njaga polycentricity: Arab, Persia, Irak, Turki, Mesir lan Yahudi (mung ora pro-Amer), minangka penjamin stabilitas, tugas, umume, kanggo urip ing lingkungan sing jelas musuhan. , ing ngendi saben pepadhamu (lan luwih akeh wong sing dibuang) Israel) minangka mungsuh nyata.
      Ing ngisor iki kekuwatan Sassanid (ana uga bagéan saka Kaukasus Rusia):
  15. Lenin
    Lenin 14 Mei 2015 11:23
    0
    Bener, dudu perkara kraton menyang kebon binatang ...
  16. evm-2005
    evm-2005 14 Mei 2015 11:26
    +2
    Frondery ostentatious iki ditujukan khusus kanggo Obama.
    Dadi wis ana kapribaden sing bakal diajak ngobrol "khusus khusus" sawise pemilihan AS.
  17. sv68
    sv68 14 Mei 2015 11:28
    0
    Nyeluk Syekh Obama!!!
  18. ssn18
    ssn18 14 Mei 2015 11:34
    +4
    Bener, kabeh sing ketemu karo Obama, barak ora ngrampungake apa-apa.
  19. Wolverine
    Wolverine 14 Mei 2015 11:35
    -1
    Ketoke kesel mlengkung ing Amerika.
  20. Stinger
    Stinger 14 Mei 2015 12:01
    0
    lanang normal ngetung bolt ing panah? Dadi ngenteni kanggo nuduhake Obama.
  21. f,hfrjlf,hf
    f,hfrjlf,hf 14 Mei 2015 12:18
    0
    Biasane, sawise rapat kasebut, para raja ditemokake ing guantanomo utawa mati sawise sawetara wektu, Amerika mung ora kanca kaya ngono.
  22. den3080
    den3080 14 Mei 2015 13:23
    +1
    Pimpinan organisasi partai utama Arab, komite distrik, komite kutha ora ngurmati sekretaris pisanan Komite Regional Washington. Lan kertu partai ora wedi ilang.
    Oh ora ora. nglirik
  23. Siga77
    Siga77 14 Mei 2015 13:32
    +1
    - Apa sing sampeyan sambat?
    Dokter, kabeh wong ora nggatekake aku ...
    - Sabanjure mlebu!
  24. shimus
    shimus 14 Mei 2015 13:42
    0
    Dadi bisu kanggo SHEIKHAM salaman karo kethek!
    1. jaket quilted
      jaket quilted 14 Mei 2015 13:59
      0
      Ya, kabeh wis jelas tanpa monarki Persia, Israel lan Wahabi lan fanatik sing padha. Dheweke ora mutusake apa-apa, dheweke mung mutusake kanggo ngadhepi dheweke karo fait accompli - dheweke ora gelem. Sejatine masalahe eseman
  25. nggabung23
    nggabung23 14 Mei 2015 14:06
    +1
    Presiden Obama sing apik tenan. Sing paling tentrem lan manut hukum, sing kudu nggawe populer Nanging ing wektu sing padha nglawan gaya Amerika - mbangun demokrasi kanthi biaya apa wae.
  26. Jurkovs
    Jurkovs 14 Mei 2015 15:02
    +2
    Abama diturunake babar pisan, wis ana ing ngisor plinth. Lan dheweke gelo karo Putin, dheweke kudu dadi wong lanang.
  27. Pissarro
    Pissarro 14 Mei 2015 18:07
    -1
    Karzai minangka sing pertama ngetung Obama, lan ing wangun sing nyerang, Obama mabur menyang Afghanistan, nanging ora ketemu karo dheweke. Perdhana mentri Israel ngetung dheweke. Saiki para syekh. Ayo padha ngelingi carane Lavrov mbaleni maneh tembung Kerry. Kanggo pitakonan Lavrov, Obama ngandika iki, Kerry mangsuli, aja nggatekake. nggawe dheweke mbayar rega sing luwih dhuwur ngguyu
  28. inf
    inf 14 Mei 2015 19:18
    +1
    Asu kudu ngerti panggonane.
  29. den3080
    den3080 14 Mei 2015 20:07
    0
    Kutipan: Eugene-Eugene
    iku wektu kanggo Iran kanggo mulihake tatanan ing tetanggan

    urutan ing Persia, iku Achaemenid, Parthia utawa Sasanian?

    Buku keren. Aku elinga, aku eling ... Kavad, Mazdak, White Farangis nglirik