Review militèr

Pejuang NATO wungu kanggo nyegat pesawat Rusia

29
Perwakilan departemen militer Lithuania Donatas Suchockis ngandhakake yen ing 13 Mei, para pejuang NATO, sing minangka bagéan saka Patroli Udara Baltik, sing ditugasake ing Siauliai Lithuania, wungu kanggo nyegat lan ngawal pesawat transportasi militer Rusia Il-76.

Pejuang NATO wungu kanggo nyegat pesawat Rusia


"Para pejuang mabur kanggo ngenali pesawat Il-76 Rusia, mabur menyang wilayah Kaliningrad tanpa peringatan, kanthi transponder, nanging tanpa komunikasi karo dispatcher," ujare. "Lenta.ru".

Kajaba iku, ing tanggal 11 Mei, para pejuang saka pangkalan ing Siauliai munggah ing udhara kanggo ngawal loro pesawat angkut An-22 Rusia.

Interception pesawat Rusia uga diumumake dening departemen pertahanan Inggris: tanggal 14 Mei, pengebom strategis Rusia Tu-95 katon ing wilayah udara internasional cedhak Skotlandia.

"Pesawat kasebut diidentifikasi minangka Beruang Rusia (Tu-95 miturut klasifikasi NATO - kira-kira VIEW), para pejuang Topan Angkatan Udara Kerajaan ngiringi dheweke nganti ninggalake zona kepentingan Inggris. Pesawat Rusia ora mlebu wilayah udara Inggris, "ujare koran kasebut. "Ndeleng".

Wigati dicathet yen sadurunge Kamentrian Pertahanan Rusia nyatakake yen "kabeh penerbangan pesawat Angkatan Udara lan ditindakake kanthi ketat miturut Aturan Internasional kanggo Panggunaan Ruang Udara ing Perairan Neutral, tanpa nglanggar wates-wates liyane. negara."
Foto sing digunakake:
www.posttimees.ee
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. prasaja_rgb
    prasaja_rgb 15 Mei 2015 05:34
    + 18
    Inggih, ayo padha mabur. ngguyu
    Pilot kita uga kepengin weruh pesawate. Banjur, padha, kabeh iku piye wae isin kanggo fly kanggo kita kanggo parade lan nuduhake online.
    1. mirag2
      mirag2 15 Mei 2015 06:14
      + 10
      Sugeng enjing. Europlanes kanggo nyegat, wong gay Swedia medeni kapal selam kita kanthi nari, lan pemain hoki Swedia nyebul kita 5: 3 duka
      1. mirag2
        mirag2 15 Mei 2015 06:15
        +3
        Aku bakal nambah: miturut pendapatku, wong Eropa-Jerman, Inggris, Prancis ora bisa perang maneh karo kita, dheweke bakal dadi instruktur, nanging crests, Lithuania lan Polandia bakal perang ...
    2. Starover_Z
      Starover_Z 15 Mei 2015 06:27
      +4
      Kutipan saka: prosto_rgb
      Banjur, padha, kabeh iku piye wae isin kanggo fly kanggo kita kanggo parade lan nuduhake online.

      Ya, dheweke mbokmenawa wedi karo sistem pertahanan udara kita.
      "Para pejuang njupuk kanggo ngenali pesawat Rusia Il-76, mabur menyang wilayah Kaliningrad tanpa peringatan, kanthi transponder, nanging tanpa komunikasi karo dispatchers"

      Ya, transporter kita mabur nganggo cookie menyang wilayah Kaliningrad! Dadi opo?
  2. andrei332809
    andrei332809 15 Mei 2015 05:37
    +2
    uga, padha miber cedhak, admired, lan apa Nyuwun lan sayang ora cukup kanggo nindakake kaya anggota NATO lol
    1. NEXUS
      NEXUS 15 Mei 2015 06:46
      +2
      Kutipan saka: andrei332809
      uga, padha miber cedhak, admired, lan apa Nyuwun lan sayang ora cukup kanggo nindakake kaya anggota NATO lol

      opo sing diomongke sayang ?Saking perangan-perangan iku kabeh wong pancen toleran.
  3. Kos_kalinki9
    Kos_kalinki9 15 Mei 2015 05:42
    +6
    Tuan-tuan NATO wis biasa karo penerbangan kita, wis biasa, lan mulane bakal histeria kaya pengantin sing gagal. Ora ana apa-apa, aku mikir dheweke bakal cepet digunakake. Lan motherwort mbantu kanthi apik saka tantrum kanthi murah lan dipercaya.
    1. andrei332809
      andrei332809 15 Mei 2015 05:46
      +4
      Kutipan: Kos_kalinki9
      Lan motherwort mbantu kanthi apik saka tantrums

      Inggih, ngendi padha njaluk motherwort, mung kimia
      Apa sampeyan duwe mint ing Italia?
      - Inggih, saka ngendi asale mint ing Italia? Aku ndeleng Italia ing peta: boot karo boot ...
  4. slizhov
    slizhov 15 Mei 2015 05:45
    +3
    URIP SUSAH KOWE DUWE DEMOKRASI DEMOKRASI SAKING NATO! :)
  5. rotmistr60
    rotmistr60 15 Mei 2015 05:50
    +4
    Mengkono kucing (Rusia), supaya tikus ora turu (NATO). Kita mabur, kita mabur lan kita bakal mabur. Banjur Barat wis percaya yen wis privatisasi jagad iki.
  6. Thunderbolt
    Thunderbolt 15 Mei 2015 05:50
    +3
    Ing dina liyane, jenderal NATO ngumumake (menenangake anggota wetan) manawa penerbangan blok kasebut wis nggawe penerbangan pengintaian. lan patroli. pesawat cedhak tapel wates Rusia luwih kerep, tegese interceptors kita ora lungguh nganggur, aku ngerti.
    1. Kos_kalinki9
      Kos_kalinki9 15 Mei 2015 06:00
      +5
      aku takon, apa dheweke, jenderal NATO, duwe akeh anggotane?
      1. Thunderbolt
        Thunderbolt 15 Mei 2015 06:38
        +3
        Apa jenis anggota ana? Nyuwun , dadi ... mati sprats nangis)
        1. Kos_kalinki9
          Kos_kalinki9 15 Mei 2015 06:44
          +1
          Ing lantai enem.
          1. Thunderbolt
            Thunderbolt 15 Mei 2015 06:51
            +2
            Lan tanpa sirah
      2. LeftPers
        LeftPers 15 Mei 2015 06:46
        +4
        Ya, ana saperangan pimples, plus telung pimples ing pesisir Baltik.
        1. Kos_kalinki9
          Kos_kalinki9 15 Mei 2015 06:59
          +2
          foto ing topik. Minangka kanggo pimples - Lan kita bakal ngobong karo ijo sarwa.
  7. Vasya 353
    Vasya 353 15 Mei 2015 05:50
    +4
    Kutipan: Kos_kalinki9
    Tuan-tuan NATO wis biasa karo penerbangan kita, wis biasa, lan mulane bakal histeria kaya pengantin sing gagal. Ora ana apa-apa, aku mikir dheweke bakal cepet digunakake. Lan motherwort mbantu kanthi apik saka tantrum kanthi murah lan dipercaya.

    Wis paranoia. Lan saiki, rumah sakit dibutuhake.
  8. Sloavaros
    Sloavaros 15 Mei 2015 05:52
    +2
    Padha nesu, splashing lan grunting, saka kiwa menyang tengen. Kita wis bengkak amarga keluwen lan kabeh negara rusak, nanging kita kabeh mabur lan mabur. Aja ngenteni mongrel.
  9. fomkin
    fomkin 15 Mei 2015 05:56
    + 11
    Tanganku gatal...
  10. vvvvv
    vvvvv 15 Mei 2015 06:02
    +6
    Aku uga wis biasa pirang-pirang taun kanggo bungah amarga nguatake kekuwatan lan posisi militer Rusia ing arena internasional ...
    Nanging, oligarki Ukrainia-pro-Amerika, sing disebut junta fasis, uga nyoba nambah kekuwatan militer lan bobot politik.
    Ing bab iku aku wiwiti ndeleng kabeh iki kanthi cara sing padha - ing kono lan ing kana - para oligarki sing nyoba ora kanggo Ukraina utawa Rusia sing kondhang, nanging mung kanggo kepentingan egois dhewe, kanggo nglindhungi ibukutha lan spekulasi babagan patriotisme. .
    Aku mbentuk panemu kasebut kanthi basis, kaya sing dakdeleng, babagan sikap para elit oligarki marang warga biasa, aturan hukum ing negara, lsp.
    Nang endi wae lagi narik rampokan menyang warga, mundhak regane. Sikap skandal kanggo nyolong milyar dolar lan istilah sing ora masuk akal. Crita saka Mistral lan liya-liyane, sing nyebabake karusakan ekonomi lan kanthi biaya dhuwit disedot metu saka negara.
    Lan wong biasa urip ing wilayah kanggo 15-20 ewu rubles. saben sasi (Aku ora ngomong bab aku) lan kurang. A yuta nganggur - iku resmi.
    Saben dina sampeyan kudu nyopir ing dalan sing mati lan mateni mobil sampeyan. Hukum ora bisa. Ing sekitar mabuk, kalebu ing papan umum, macem-macem kemarahan lan lembaga penegak hukum ora bisa ditindakake.
    Maksudku conto konkrit sing dikenal kanggo aku. Malah scammers Moskow-Amerika nyetujoni kabeh tabunganku lan telung taun dheweke ora gelem mbukak kasus pidana amarga penyidik ​​​​ora bisa ngubungi aku (kaya ora ngerti ngendi aku lan ora ana kontakku. ), yen ora ana konfirmasi transfer dana, sanajan dhuwit kasebut ditransfer liwat bank lan kabeh dokumen ana.
    Sing. pretexts frank kuwi nuduhake yen scammers duwe sambungan karo pejabat penegak hukum, utawa mung ora pengin bisa. Jaksa bali kanggo diselidiki luwih, nanging balesan anyar nderek.
    Lan iki kabeh s.k.ot.st.v.o nang endi wae babar blas lan ora ana liyane. Lan wong dipompa munggah karo "patriotisme" lan bungah bab penguatan Rusia. Iki minangka penguatan oligarki, dudu Tanah Air.
    Lan aku ora bakal nampa alesan nalika pro-Rusia Ukrainians padha babbled lan nyetel kanggo extermination ing Ukraina - puluhan ewu wis matèni ing Donbass, tortured lan lumpuh, mesthi, kanggo puluhan ewu, nanging Rusia wis ora bener nglindhungi sapa. , kaya ora nglindhungi malah ing lurung-lurung ing kutha-kutha saka kejahatan (ing kuthaku ora lan ora tau, contone, polisi patroli lan aku terus weruh carane bebas lan umum hooligans bisa ngalahake wong ing tengah dalan) .
    banjur ora perlu gagap babagan referendum ing Ukraina lan janji dhukungan, banjur mbuwang wong.
    Olgigarhs mung kasengsem ing bisnis, ora kanggo wong.
    Aku ora weruh yen RUSIA nindakake apa wae kanggo wong biasa - iki minangka indikator apa sing ditindakake lan apa sebabe.
    Kabeh iki sing dakdeleng nyebabake kuciwane ... Ketoke, aku ora bisa ndhukung pujian sing umume ditampa saka Putin lan Co. Asil saka karya ing ekonomi, lingkungan militèr, lan liya-liyane, ora bisa dibantah, nanging iki ora ditindakake kanggo wong Rusia, lan liya-liyane, nanging kanggo para elit.
    1. vvvvv
      vvvvv 15 Mei 2015 06:24
      0
      Lan iki sawetara sentuhan ekstra ...
      http://warfiles.ru/show-88115-rossiyskie-pogranichniki-sdali-opolchenca-sbu.html
    2. Loner_53
      Loner_53 15 Mei 2015 06:26
      + 10
      Secara pribadi, aku ngerti sampeyan lan setuju banget karo sampeyan. Aku 62 taun, anakku umur 15 lan kita bisa urip ing 15 ewu kurang ajar iki, aku duwe proyek part-time lan pensiun. Lan nalika maca babagan grabbers kaya Vasilyeva lan bangkekan liyane, sampeyan dhewe ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan panguwasa sistem kita. Nanging aku pengin percaya karo RUSIA lan aku pracaya hi
      1. vvvvv
        vvvvv 15 Mei 2015 17:22
        0
        Aku ora percaya apa-apa.
        Aku luwih seneng analisa lan mikir.
        Wong-wong sing percaya wuta ing sawijining perkara biasane digunakake kanthi sinis dening obyek sing dikagumi ...
        Punika ingkang badhe kula aturaken.
        Ana kawicaksanan manca lan hubungan antar negara.
        Lan ing kene kita kabeh bisa ndeleng kanthi jelas kepiye kedadeyan ing kana.
        Ananging, UMUM ing endi-endi, kaya ngono, politik apa wae - iki minangka alat lan dinamika hubungane manungsa. Ing kawicaksanan manca, elit lan asosiasi negara beroperasi, sanajan saiki negara nasional ora mrentah, nanging perusahaan TRANSNASI lan elit mrentah. Sing. wates formal ora nyegah wong-wong mau saka njupuk kanggo wong gemblung, sing lair ing njaba karsane ing wilayah karo sumber daya lan keuntungan. Wong-wong iku ballast lan kanggo wong-wong mau, pandangan kasebut ora bisa diarani sinis.
        Ing negara-negara ana klompok asosiasi sing luwih cilik - perusahaan sing luwih cilik saingan. Lan kabijakan internal minangka bayangan saka eksternal, kanthi prinsip kapentingan lan pengaruh sing padha. Lan apa pengaruhe wong kita? Kepiye dheweke pancen makili awake dhewe ing politik?! ORA ORA! Kabeh partai, organisasi, kabeh wong ing saubengé - kabeh wong nyoba ngetutake lan nggunakake kanggo tujuane dhewe. Mekaten ingkang kula pitados.
        Lan nalika ana tekanan njaba ing oligarki "kedaulatan", banjur nglawan latar mburi iki, rakyat bisa ngganti dhukungan kanggo oligarki kanggo sawetara keuntungan, nanging malah nyebarake propaganda lan patriotisme menyang rakyat ...
        Saben uwong "ing kono" urip super-ayu lan nyolong milyaran.
        Lan kanggo pracaya - Gusti Allah lan propaganda liyane. Mung dadi sepi.
    3. pathfinder
      pathfinder 15 Mei 2015 07:04
      +1
      wicara iku mesthi dawa lan pesawat khas saka snot liberal - oligarki sing disalahake kanggo kabeh, Rusia wis ora nglindhungi sapa, wong mati ing Donbass, minangka asil, kabeh ing negara iku ala lan mugi kula nambah. bensin liyane kanggo geni, "Mungkin iku bakal count kanggo kula"
      1. vvvvv
        vvvvv 15 Mei 2015 17:12
        0
        Umumé, aku ing pirang-pirang cara p.o.h ...
        Aku urip kanthi seneng ing taun 90-an lan saiki ...
        Sampeyan, aku weruh, uga urip kriting?! Cukup ndeleng lan ngadili dhewe, ing gelombang sampeyan dhewe, ora pengin ndeleng urip wong liya lan masalah ing Rusia. "Patriotisme illiberal" ora ateges dadi wong bodho lan pribadi fattening dhewe kanggo trompet nang endi wae "kabeh tenang ing Baghdad." Ora ana wong sing waras sing bakal nolak masalah kasebut lan akeh masalah liyane ing Rusia.
    4. viktorrymar
      viktorrymar 15 Mei 2015 10:54
      +2
      vvvvv (ing kuthaku ora ana lan ora ana, contone, patroli polisi lan aku terus weruh carane bebas lan publicly hooligans bisa ngalahake wong ing tengah dalan).


      Lan apa, kanthi tenang ndeleng lan ora ngganggu? Ing endi kutha elek?

      Lan aku ora bakal nampa alesan nalika pro-Rusia Ukrainians padha tampered karo lan nyetel kanggo extermination ing Ukraina


      Dheweke dudu bocah sing kudu digodha. Dheweke tahan suwene rong puluh taun nalika budayane diidak-idak ing lemah, mula dheweke entuk asil.
      1. vvvvv
        vvvvv 15 Mei 2015 17:08
        0
        Aku dudu terminator kanggo nglawan wong akeh. Lan aku ora duwe wewenang utawa malah hak kanggo nggunakake senjata marang kriminal, minangka bisa ing Swedia, contone.
        Kanthi intervensi apa wae, sampeyan bakal diselehake ing jejere aku. Iki yen sampeyan ora heroize tembung naif lan kosong.
        Ing Ukraina, padha - wong ora duwe organisasi cukup kanggo nolak scumbags bersenjata, sing mesthi bakal matèni wong-wong mau, kang padha nindakake.
        Resep "karo bokong telanjang" kanggo tank ing kahanan apa wae ora dianjurake kanggo wong liya.
        Padha wis dianjurake kanggo pro-Rusia Ukrainians ... Lan Rekomendasi piyambak tunyuk wisely ing clave.
        Lan kutha iki biasa - kaya kutha-kutha provinsi (lan ora mung).
        Ana sing luwih elek. Sing wis ana ing Altai, Buryatia (Ulan-Ude), lan liya-liyane, ngerti kabeh aturan kasebut.
        Kajaba iku, aku ora ngerti sapa wae sing peduli babagan apa wae ing topik diskusi utawa topik liyane. Saben uwong mung kasengsem ing kulit dhewe lan prasaja - sapa sing kudu dilebokake, ing ngendi kanggo ngethok adonan, lsp. Ora tau krungu saka sapa wae babagan inisiatif sehat komunikasi, nalar, lan liya-liyane.
        Lan ing ngendi aku bisa campur, ing kana aku campur tangan siji utawa liyane. Luwih asring tegese apa sing dakdeleng saka jendela utawa saka wong sing ngerti critane.
        Cukup kahanan biasa - wong enom teka ing sawetara mobil karo bat lan ngalahake wong tanpa ngomong sembarang, ing lawlessness. Lan nyewo kanggo 5 ewu rubles. Lan apa sing bisa ditindakake ing wayah awan kabeh jinis indecency - iki kaya norma kanggo Rusia.
        Warga ora kudu lan ora duwe hak kanggo nindakake fungsi penegak hukum. Dheweke bakal dipateni utawa dipenjara yen menang perang.
        Aku ora ngerti carane ing Kazakhstan, mesthi, bisa beda.
  11. rom14
    rom14 15 Mei 2015 06:09
    0
    Iki wektu kanggo mabur liwat formasi kasebut kanggo pesenan, kanggo nemtokake sapa sing mambu ing kono ...
    1. cerey51046
      cerey51046 15 Mei 2015 08:39
      0
      Lan saka ngendi padha njupuk mati kanggo nyegat.
    2. cerey51046
      cerey51046 15 Mei 2015 08:39
      0
      Lan saka ngendi padha njupuk mati kanggo nyegat.
  12. Oman 47
    Oman 47 15 Mei 2015 06:29
    +1
    "Sawijining prau lemah Rusia wis katon ing Velikaya Spratia. Tank NATO wis dikirim kanggo nyegat."
  13. ssn18
    ssn18 15 Mei 2015 06:42
    0
    Hore!!!
    Iku apik yen kita mabur. Iki minangka paningkatan katrampilan tempur lan pangiriman barang. Lan Nata duwe sumber motor.
    Kita kudu terus kanthi semangat sing padha.
  14. pvv113
    pvv113 15 Mei 2015 07:03
    0
    Kutipan saka slizhov
    URIP SUSAH KOWE DUWE DEMOKRASI DEMOKRASI SAKING NATO! :)

    Aja teka! Dheweke nggawe urip dhewe.
  15. VadimSt
    VadimSt 15 Mei 2015 07:04
    +1
    The Balts bakal rauh bakal kurang kaget dening UFO nyata saka "Rusia ing langit."
    Sampeyan godhok kanggo apa? Inggih, padha tangi, uga, mentheleng, banjur "ora asin slurping" mudhun!
  16. ksv36
    ksv36 15 Mei 2015 08:21
    +1
    Kutipan saka: vvvvv
    Asil saka karya ing ekonomi, lingkungan militèr, lan liya-liyane, ora bisa dibantah, nanging iki ora ditindakake kanggo wong Rusia, lan liya-liyane, nanging kanggo para elit.


    Elit teka lan lunga, nanging kekuwatan Rusia tetep. Ora perlu whine, aku uga manggon ing negara iki, lan ora ana. Urip. Ayo dadi break liwat. Lan yen kita dimanjakan minangka wong Eropa homo kanthi toleransi, mula regane ora ana gunane kanggo kita lan para elit.
  17. cerey51046
    cerey51046 15 Mei 2015 08:36
    0
    Pengebom kita kudu diiringi jumlah pejuang sing cukup supaya mungsuh ora bisa ngganggu.
  18. ksv36
    ksv36 15 Mei 2015 08:44
    0
    Kutipan saka: cergey51046
    Pengebom kita kudu diiringi jumlah pejuang sing cukup supaya mungsuh ora bisa ngganggu.


    Yen ngisi popok saka buruh transportasi, mula saraf bisa uga ora bisa nahan. Lan iki wis smacks perang.
  19. Iku ndemek
    Iku ndemek 15 Mei 2015 09:32
    +1
    Pejuang NATO, sing dadi bagéan saka Baltik Air Patrol, sing disebar ing Siauliai Lithuania, wungu kanggo nyegat lan ngawal pesawat transportasi militer Rusia Il-76.

    Aku maca warta kuwi lan raos unreality muncul. Sawise kabeh, mung telung puluh taun kepungkur ing Siauliai ana salah siji saka telu resimen tempur (loro liyane ing wilayah Nivensky Kaliningrad lan Voinoda ing Latvia), kang minangka bagéan saka divisi Angkatan Udara PribVO, kang tugas kanggo ndhukung kapal saka Armada Baltik lan nyegat pesawat NATO dangling cedhak tapel wates kita. Saiki infrastruktur sing dibangun ing USSR dadi "mitra" saka NATO.
    1. kuna
      kuna 15 Mei 2015 16:05
      +2
      Quote: Badass
      Aku maca warta kuwi lan raos unreality muncul


      Lan apa, aku bisa takon? Nyuwun

      Quote: Badass
      Sawise kabeh, mung telung puluh taun kepungkur ing Siauliai


      Sawise kabeh, mung 24 taun (bakal rong sasi) ana penerbangan saka SGV, ZGV, YUGV, kang "ditembak liwat" kabeh Eropah liwat menyang pesisir Atlantik, kabeh Britain lan kabeh Mediterania.

      Quote: Badass
      Saiki infrastruktur dibangun ing USSR


      Banjur kita "dilayani" dening prasarana sing dibangun dening Italia lan Jerman (gnews lan tawanan .. mesthi).

      Lan kita wis kabeh iki lan cukup bubar .. dadi kok kaget ombenan