Review militèr

Ing Ukraina, maneh eling proyek "Wall"

68
Ukrayinska Pravda, nyatakake pesenan pemerintah wingi, nyatakake yen luwih saka telung taun Ukraina ngrancang nglampahi luwih saka 4 milyar hryvnias kanggo nguatake tapel wates karo Rusia. (udakara $ 200 yuta), lan 1 milyar kudu dikuasai ing taun iki. Nulis babagan RIA News.

Ing Ukraina, maneh eling proyek "Wall"


Awal pambangunan "kompleks struktur pertahanan kuat" ing Ukraina diumumake luwih saka sepisan. Ing wiwitan, proyek iki diarani "Tembok", banjur, kanthi saran saka Yatsenyuk, dijenengi "Tembok Eropa". Jumlah biaya kanggo ngatur tapel wates uga disebut beda. Wektu iki, Kabinet Menteri nyedhaki masalah kasebut kanthi luwih serius lan nerbitake perkiraan konstruksi.

"Miturut rencana aksi sing disetujoni, udakara 2 ewu kilometer saka tapel wates negara Rusia-Ukraina, wilayah sing cedhak karo wilayah operasi anti-teroris lan Republik Otonomi Crimea bakal dilengkapi karo parit anti-tank (anti-kendaraan). 4 x 2 meter, menara pengamatan logam dhuwure 17 meter, peralatan pengawasan, sinyal lan karusakan lan benteng khusus kanggo penjaga perbatasan ", - ngandika koran Ukrainia.
Foto sing digunakake:
Foto AP
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. serg1970
    serg1970 15 Mei 2015 12:35
    +6
    Versi 4.0. wis? Utawa 5.0? Wis bingung. Saben 3 sasi pengulangan anyar.
    1. podpolkovnik
      podpolkovnik 15 Mei 2015 12:41
      + 13
      Kutipan: serg1970
      Versi 4.0. wis? Utawa 5.0? Wis bingung. Saben 3 sasi pengulangan anyar.

      Banjur padha menek maneh.
      Kaya ngono:
      1. Natalia
        Natalia 15 Mei 2015 12:51
        + 20
        Aku looking ing pager flimsy iki lan mikir, yen aku drive menyang karo logat Hyundai sandi, iku bakal langsung tiba utawa mboko sithik.

        PS
        Nanging miturut legenda, tembok iki ora digigit dening pemotong kawat, lan ora ditembak nganggo peluru. Muscovite sejatine ora bisa mlayu karo tanke.
        Kanthi biaya Almaty - dheweke durung ngerti apa bisa mindhah tembok kaya ngono utawa ora.
        Tembok kasebut dikutuk kanthi mantra khusus dening keturunan proto-Ukrainia sejati.
        Ora ana sing bisa ngliwati tembok iki, ora ana sing bisa mabur liwat utawa liwat tembok iki, mung gas - lan luwih becik gratis.
        1. KakoVedi
          KakoVedi 15 Mei 2015 13:06
          +1
          Minangka kanggo foto, iki Kelinci ing dacha nyakup kubis ... Lan mobil panas "kotsat" ?! Nanging Pastor dhewe ngipat-ipati "poros Eropa", ing wektu sing padha ing kabeh wilayah Svidomo.
          1. ltc22a
            ltc22a 15 Mei 2015 17:13
            0
            Persis: parkan ing kutha. (saka basa Ukrainia: pager (pager) ing taman.) Lan materi sing cocok.
        2. 4 rodha
          4 rodha 15 Mei 2015 13:08
          +2
          Ing wiwitan, proyek iki diarani "Tembok", banjur, kanthi saran saka Yatsenyuk, jenenge diganti.

          Mungkin proyek "selokan"?
          Iku luwih gampang lan luwih murah kanggo ngubur kabeh usaha ala lan ikitiators ing selokan. ngguyu
          1. Egoza
            Egoza 15 Mei 2015 15:42
            0
            Kutipan: 4 roda
            Mungkin proyek "selokan"?

            Wis ganti jeneng dadi "Wall of Dignity"
            1. Romawi 57 rus
              Romawi 57 rus 15 Mei 2015 17:52
              +2
              Ya, pager iku ... pager!
        3. DanSabaka
          DanSabaka 15 Mei 2015 13:30
          +3
          kenapa kita kudu selokan ambane 4 meter yen lapisan jembatan tank MTU-90M bisa meksa alangan nganti ambane 19 meter?
          Wakil saka Verkhovna Rada ora ngerti?
          1. layangan
            layangan 15 Mei 2015 15:58
            0
            Quote: DanSabaka
            tank bridgelayer MTU-90M saged .....

            - kanggo ngatasi selokan iki, lapisan jembatan ora dibutuhake, kanthi rong biaya kanggo ngethok pinggiran sethithik lan dalan wis siyap. (selokan iki ora jero 10 meter)
            1. Alekseev
              Alekseev 15 Mei 2015 18:08
              0
              Kutipan: Layang-layang
              lapisan jembatan ora perlu kanggo ngatasi selokan iki

              Nanging kanggo nglereni dhuwit, selokan dibutuhake. Proyektor sing praktis banget. ya
        4. podpolkovnik
          podpolkovnik 15 Mei 2015 13:37
          +3
          Kutipan: Natalia
          Tembok kasebut dikutuk kanthi mantra khusus dening keturunan proto-Ukrainia sejati.
        5. sabakina
          sabakina 15 Mei 2015 13:41
          +5
          Kutipan: Natalia

          Ora ana sing bisa ngliwati tembok iki, ora ana sing bisa mabur liwat utawa liwat tembok iki, mung gas - lan luwih becik gratis.

          Gas, mangga! Apa rasa sing disenengi? (ps mung sarkas)
          1. Pinocchio
            Pinocchio 15 Mei 2015 13:48
            +2
            Apa rasa sing disenengi?

            Alami wangi karo dill! nglirik
        6. Corsair
          Corsair 15 Mei 2015 14:27
          +3
          Natalia, sampeyan mung ora ngerti gagasan-gagasane, tembok iki dudu saka kita, tembok iki supaya sisa-sisa proto-ukra ora dibuwang saka kapal sing tenggelam, mung menara sing kudu dipasang ing sisih kita lan strip 70 meter isih ditambang mung ing kasus ...
      2. Penarik
        Penarik 15 Mei 2015 13:20
        +7
        ora kaya iki:
      3. layangan
        layangan 15 Mei 2015 15:52
        0
        Kutipan: podpolkovnik
        Banjur padha menek maneh.
        ??
        Polandia uga mbangun bètèng-bètèng ing tapel wates wétan lan ing telung minggu dikuwasani tentara Jerman.
        Kelinci ora duwe imajinasi kanggo mbenerake potongan utangan, nggawe omong kosong babagan benteng wates. Ing endi lan sapa sing disimpen benteng-benteng iki saka mungsuh nyata? Senajan, supaya wong-wong mau mbuwang dhuwit supaya omong kosong luwih katon.
    2. Metallurgist
      Metallurgist 15 Mei 2015 12:41
      0
      Amerika mung janji 300 lyams.
      Yatsenyuk maneh janji proyek Tembok.
      Logika.
      1. podpolkovnik
        podpolkovnik 15 Mei 2015 12:41
        +9
        Quote: Metallurgist
        Yatsenyuk maneh janji proyek Tembok ...
      2. GUS
        GUS 15 Mei 2015 12:52
        +5


        Lan padha mbangun tembok ing tapel wates ...
        Proyèk iki bakal dadi iri ing Républik Rakyat China, amarga ana alesan kanggo saingan karo Tembok Besar China.
        200 yuta dolar lan 3 taun bakal dibutuhake kanggo negara Ukrainia kanggo mbangun benteng protèktif saka serangan. wong nomad saka miturut omongane uwong Rusia menyang wilayah Ukraina. Proyek kasebut dijenengi "Tembok" lan disetujoni dening Yatsenyuk ing taun 2014. Ananging kala wau, amargi kekiranganipun dana, pambangunanipun dipun tundha, sapunika gagasan ingkang ageng punika dipunrembag malih. Proyek kasebut bakal dikoordinir dening para pengawal tapel wates BEST negara, kanthi bantuan tapel wates negara meh rong ewu kilometer bakal dilengkapi karo parit anti-tank, menara pengamatan, peralatan sinyal, uga benteng kanggo penjaga perbatasan.
        Inexplicable nanging kasunyatan! Defisit anggaran lan inflasi ora dadi alangan. Sing utama yaiku ngamanake negara, paling apik, saka saindenging jagad, yen ora, sampeyan ora ngerti apa!
        Ora nggumunake yen ide kasebut teka saka pangripta "Kul ing bathuk", inovator utama ideolog negara Yatsenyuk.
        Sing paling menarik yaiku ide kasebut didhukung. Aku mikir yen kutha-kutha tapel wates Rusia ora bakal kaget karo lompatan lan jeritan sing bakal keprungu saka mburi tembok.
        Mesthi, iki kamenangan liyane, pisanan kabeh, kamenangan abad 17 liwat 21. Sapa sing ngomong yen jaman primitif mbangun "benteng" wis rampung? Wektu anyar bakal teka ing Ukraina ...

        http://peremogi.livejournal.com/9338785.html
        1. insafufa
          insafufa 15 Mei 2015 13:05
          +1
          Ing wiwitan, proyek iki diarani "Tembok", banjur, kanthi saran saka Yatsenyuk, dijenengi "Tembok Eropa".

          Tembok Atlantik (Jerman: Atlantikwall) minangka sistem benteng permanen lan lapangan sing dawane luwih saka 5000 km, digawe dening tentara Jerman ing taun 1940-1944 sawise kekalahan Prancis ing pesisir Atlantik Atlantik saka Norwegia lan Denmark nganti wates karo Spanyol kanggo nyegah invasi Sekutu ing bawana.

          Ora ana sing ngelingake sampeyan Pak
      3. SRC P-15
        SRC P-15 15 Mei 2015 14:06
        +1
        Quote: Metallurgist
        Amerika mung janji 300 lyams.
        Yatsenyuk maneh janji proyek Tembok.
        Logika.

        Sawetara wektu wis liwati. Arseniy, endi dhuwit sing diwenehake kanggo proyek kasebut "Tembok"? - Wangsulan: maca tembung sing disorot saka tengen ngiwa.
    3. FAZE
      FAZE 15 Mei 2015 12:50
      +3
      Sawing, sawing loot!Jaring bolong dhuwur meter kanthi kemungkinan 100% bakal nglindhungi Eropa saka shnik GRU lan nahan armada tank!
      1. jj
        jj 15 Mei 2015 13:01
        +1
        Dheweke mangan dhuwit sing dicolong sadurunge, nanging aku pengin mangan ...
        1. Basarev
          Basarev 15 Mei 2015 15:47
          0
          Aku wonder yen padha malah duwe tembung kuwi ing Vocabulary - "Cukup"?
          1. ssn18
            ssn18 15 Mei 2015 17:08
            0
            Ana, nanging mung nalika flippers tetep bebarengan.
    4. Romawi 57 rus
      Romawi 57 rus 15 Mei 2015 17:50
      0
      Yatsenyuk isih ngrampungake pager, amarga durung mati ...
  2. Wend
    Wend 15 Mei 2015 12:36
    +2
    Jarahan liyane kudu dipotong)))
    1. serega.fedotov
      serega.fedotov 15 Mei 2015 13:08
      +1
      Quote: Wend
      Jarahan liyane kudu dipotong)))

      Jarahan minangka barang suci kanggo dipotong!
      Mung karo pangayoman saka tapel wates lan PCB biasanipun saka wedhi nindakake proyek gedhe (yen pengawal tapel wates ora tahap ing snipe a!) Nanging apa padha arep kanggo mbangun luwih kaya tembok camp konsentrasi!
  3. Mentor
    Mentor 15 Mei 2015 12:36
    0
    Inggih, pungkasanipun sarujuk ing ngethok lan kickbacks. Padha bareng kanggo dangu. nglirik
  4. andrei332809
    andrei332809 15 Mei 2015 12:37
    +1
    tapel wates bakal pindhah, bakal padha nransfer?
    Aku bakal menehi saran - mbangun langsung ing parit - yen ana, dikubur, lan ora ana sing bakal mbuktekake omong kosong. wassat
    lan mutiara endhog
    15.05.15 11:31 Yatsenyuk babagan restrukturisasi utang njaba: Pemberi utang kudu ngerti kahanan kita lan mbantu Ukraina
    Perdhana Mentri Ukraina Arseniy Yatsenyuk nimbali para kreditur Ukraina supaya ketemu negara kasebut ing tengah dalan lan nyusun ulang utang njaba.


    Dheweke nyatakake dina iki sajrone pitakonan marang pamrentah, Censor NO ngandhani.

    Yatsenyuk nyathet yen utang njaba Ukraina saya tambah akeh sajrone kepresidenan Yanukovych.

    "Nalika Yanukovych dadi presiden, utang njaba ana $ 31 milyar. Nalika dheweke mlayu, utang njaba wis $ 72 milyar. Kita ora bisa mbayar utang iki saka gaji lan pensiun. Ora ana sing kudu dibayar, "ujare perdana menteri.

    Dheweke uga nyathet yen kabeh dana sing ditampa Ukraina saka organisasi finansial internasional sajrone taun kepungkur diarahake sacara eksklusif kanggo nutupi utang njaba negara. Saiki, miturut Yatsenyuk, utang njaba negara $ 68 milyar.



    Ing wektu sing padha, Ukraina kudu nyusun ulang utang eksternal $ 15 milyar. Miturut perdana menteri, bagean saka utang bakal dilunasi kanthi biaya dana sing ditampa saka IMF miturut persetujuan saiki. Dheweke ngelingi yen Ukraina bakal nampa $ 25 milyar saka IMF.

    "Negara iki ana ing perang, kita wis ilang 20% ​​saka ekonomi, kita wis nyedhaki kreditur kita kanthi posisi sing jelas babagan restrukturisasi. Lan kita takon, lan mréntahaké, lan nandheske sing kreditor njaba ngenali kahanan saiki lan nampa proposal kita. takon supaya kreditur njaba bantuan Ukraina. Iku wektu kanggo bantuan, "ujare. Sumber: http://censor.net.ua/n336216 Sumber: http://censor.net.ua/n336216
    1. KakoVedi
      KakoVedi 15 Mei 2015 13:13
      +1
      Lan sampeyan bisa nindakake iku langsung ing gembong ... Rolled bali lan maneh - tembok indestructible! Iku bakal ngendi kanggo muter maneh!
  5. klavyr
    klavyr 15 Mei 2015 12:38
    + 11
    ... "poros Eropa" ...
    ngguyu
  6. naga-y
    naga-y 15 Mei 2015 12:40
    + 12
    Soko karo mripat: Aku maca kaya batang "Yahudi" ...
    1. utama071
      utama071 15 Mei 2015 12:47
      +6
      naga-y (1)
      Soko karo mripat: Aku maca kaya batang "Yahudi" ...


      Saben uwong maca kanthi bener. nglirik Garny lad Yaytsenyukh jelas ora dill. ngguyu Sapa maneh sing bisa njaluk dhuwit sawayah-wayah lan sapa sing ngerti apa sing kudu ditindakake?
  7. lor.56
    lor.56 15 Mei 2015 12:40
    +4
    - Kita ora nyebar lan ora mluku, kita main wong bodho,
    - Ing hillock kita gelombang horseradish, buyar mega!
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 15 Mei 2015 13:09
      +1
      Kapethik saka: sever.56
      - Kita ora nyebar lan ora mluku, kita main wong bodho,
      - Ing hillock kita gelombang horseradish, buyar mega!

      Khikhiks ... nalika ing Ukraina padha percaya yen semboyane yaiku "Kita ora nyebar". Nanging kabeh wong ngerti versi lengkape. ngguyu
  8. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 15 Mei 2015 12:40
    0
    Ukrayinska Pravda, nyatakake keputusan pemerintah wingi, nyatakake yen luwih saka telung taun Ukraina ngrancang nglampahi luwih saka 4 milyar hryvnias kanggo nguatake tapel wates karo Rusia. (kira-kira $ 200 yuta), lan 1 milyar kudu nguwasani ing taun saiki.

    nguwasani... istilah sing bener banget.
    Persis apa ora karya rampunglan dana disalurkan. Dadi kabeh bakal - selokan, chain-link bolong - lan KS-2, KS-3 kanggo milyar hryvnias. eseman
  9. fomkin
    fomkin 15 Mei 2015 12:41
    +9
    EU kaget karo apa utangan kasebut.
  10. fanntomas
    fanntomas 15 Mei 2015 12:41
    +2
    Ing wiwitan ana tembung. Banjur pit karo baya. Baya-baya mati, bolongane ora digali amarga bensin solar entek. Banjur bolong chain-link - maneh ora tuwuh bebarengan. Saiki tembok. Miturut logika pembangunan, maneh, apa sing bakal kedadeyan lan jeneng proyek sabanjure yaiku payung, banjur kepompong. Kabeh fantasi ora bisa digunakake maneh ...
    1. podpolkovnik
      podpolkovnik 15 Mei 2015 12:43
      +8
      Kutipan saka: fanntomas
      Ing wiwitan ana tembung. Banjur pit karo baya....
  11. RUS
    RUS 15 Mei 2015 12:42
    +6
    Warga musim panas lan petani bakal matur nuwun mengko nalika mbongkar "tembok" iki dadi plot pribadi minangka pager gratis. ngguyu
  12. sir_obs
    sir_obs 15 Mei 2015 12:43
    +4
    Mesthi, tembok dibutuhake, nanging persis dawane kanggo nyelehake kabeh Maydanuts ...
  13. tribuchet
    tribuchet 15 Mei 2015 12:43
    +3
    Biasane mbuwang dhuwit. Aku menehi waos, biaya nyata "selokan" iki kaping pirang-pirang kurang.
  14. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 15 Mei 2015 12:44
    +1
    misale jek ana Dhiskusi bab standar?
    Utawa bakal Yulia lan terwelu mbayar ing jenis?
    1. lelikas
      lelikas 15 Mei 2015 13:04
      0
      Kutipan: Vladimir Vasilenko
      Utawa bakal Yulia lan terwelu mbayar ing jenis?

      Sapa sing bakal njupuk GE saiki?
      1. Vasilenko Vladimir
        Vasilenko Vladimir 15 Mei 2015 13:08
        0
        wah ana sing keblinger
  15. _ pendapatku
    _ pendapatku 15 Mei 2015 12:45
    0
    Ing wiwitan, proyek iki diarani "Tembok", banjur, kanthi saran saka Yatsenyuk, dijenengi "Tembok Eropa".

    nanging bakal rampung karo pager rickety, kang saben wong bakal lali sawise ilang junta ngguyu

    "Miturut rencana aksi sing disetujoni, udakara 2 ewu kilometer saka tapel wates negara Rusia-Ukraina, wilayah sing cedhak karo wilayah operasi anti-teroris lan Republik Otonomi Crimea bakal dilengkapi karo parit anti-tank (anti-kendaraan). 4 x 2 meter, menara pengamatan logam dhuwure 17 meter, peralatan pengawasan, sinyal lan karusakan lan benteng khusus kanggo penjaga perbatasan",

    lol kabeh kabodhoan iki ditanggulangi sepisan utawa kaping pindho ... liyane iku ora ana sing bakal ngatasi iki ... Pengalaman saka Perang Donya II nuduhake yen benteng sing luwih kuat ora dadi alangan. Ora ana sabdhoning liya kanggo omong kosong iki, kayata dana kanthong, lan nggawe "panganan" kanggo jumper, ora diamati ...
  16. Petrof
    Petrof 15 Mei 2015 12:45
    +1
    apamaneh 1 milyar kudu dikuasai taun iki.//

    Aku ora mangu-mangu yen dheweke bakal:-)
  17. Dr. Barmaley
    Dr. Barmaley 15 Mei 2015 12:46
    +8
    Ing Ukraina, maneh eling proyek "Wall"
    1. cadangan
      cadangan 15 Mei 2015 13:07
      +9
      http://topwar.ru/uploads/images/2015/833/howh111.jpg
      1. Komentar wis dibusak.
      2. a.hamster55
        a.hamster55 15 Mei 2015 13:16
        0
        Kita bakal teka lan ndeleng dheweke kaya kebon binatang! Nggawe rencana bisnis kanthi cepet, nyedhiyakake layanan kanggo turis lan infrastruktur nglirik
      3. ssn18
        ssn18 15 Mei 2015 17:10
        0
        Lan ing endhog, apa seragam penjara? Wis nyiapake, nyoba.
  18. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 15 Mei 2015 12:47
    +2
    opo maneh???? wis gawe mbangun - 5-6 kaping ?????? Utawa iku tembok multilayer?
    1. PEMBADAN
      PEMBADAN 15 Mei 2015 13:10
      +2
      Tembok multilayer kanthi proteksi dinamis pasif: kasur bakal diikat menyang jaring.
  19. Sergei K.
    Sergei K. 15 Mei 2015 12:52
    +2
    Kebodohan para politisi sing metu ora bisa diobati. Wis ridiculous saka edan dadi.
  20. Wolverine
    Wolverine 15 Mei 2015 12:52
    +1
    Pamrentahan saiki bakal ambruk, lan tembok bakal ambruk.
  21. zulus222
    zulus222 15 Mei 2015 12:54
    +2
    iku penting ora kanggo mbangun, iku penting kanggo Master dhuwit bener!
  22. bocsman
    bocsman 15 Mei 2015 13:00
    +1
    Lilliputians sing rakus! Lan gagasan carane nyolong liyane.
  23. Grigoryevich
    Grigoryevich 15 Mei 2015 13:01
    +3
    Ya ampun. Ukrodebelism punika inexhaustible.
  24. BOB044
    BOB044 15 Mei 2015 13:10
    +1
    Lan baya lan lintah bakal diluncurake menyang selokan. Utawa kodhok bakal dikembangake ing kana kanggo restoran Prancis. Apa aku ngucapke matur nuwun kanggo nasib sing aku lair ing Rusia. Ing ngendi aku bisa urip kanthi tentrem. hi
  25. Victor-M
    Victor-M 15 Mei 2015 13:13
    +4
    Ing Ukraina, maneh eling proyek "Wall"

    Elinga, Ukrainia, tembok ora mung pertahanan, nanging uga alangan! nglirik ngguyu
  26. ser-pov
    ser-pov 15 Mei 2015 13:13
    +3
    Nanging aku kepingin weruh kepiye carane nggawe tembok ing tapel wates Rusia-Dill yen kita durung mbatesi wates karo dheweke? Utawa bisa uga bakal dilebokake ing wilayahe, 200 kilometer ... ngguyu
  27. mpzss
    mpzss 15 Mei 2015 13:14
    0
    Ketoke nyolong sethitik, isih pengin!
  28. Denis-Skif M2.0
    Denis-Skif M2.0 15 Mei 2015 13:15
    0
    padha ngadegake tugu biasa kanggo awake dhewe. bakal dieling-eling nganti suwe.
  29. armata37
    armata37 15 Mei 2015 13:16
    +1
    Foto sing dipentasake ing artikel kasebut mung nggawe aku ngguyu. Utamane iki crouched prajurit NATO la ngguyu
  30. Chukcha
    Chukcha 15 Mei 2015 13:16
    +1
    Sak ngertiku, ora ana tapel wates Ukrainia-Rusia sing sah. Ora ana demarkasi, sanajan dheweke bakal nindakake.
    Lan ing ngendi dheweke nindakake? Sapa sing padha setuju? Apa ana wakil saka sisih Rusia?
    Maneh bodho egois.
  31. brassist
    brassist 15 Mei 2015 13:16
    0
    Yaycek mutusake kanggo ngrampungake dill dadi utang lan banjur njaluk dhuwit kanggo klub lan guwa ...
  32. Prager
    Prager 15 Mei 2015 13:18
    +1
    endhog lara banget.
  33. Vasily V
    Vasily V 15 Mei 2015 13:19
    +2
    Senya kentekan dhuwit, wayahe ngethok sing anyar
  34. Svetovod
    Svetovod 15 Mei 2015 13:19
    0
    Lagi mbangun pager. Aku yakin yen "alat pengawasan-rusak" dheweke bakal diarahake menyang arah kulon.
  35. Rigla
    Rigla 15 Mei 2015 13:21
    +1
    Iku bakal wis dibangun rauh. Ing wektu sing padha, ngenalake visa (larang) ora ana kontak kajaba pipa gas, lan mung nganti 2019. Kedutaan Besar tanpa duta kanthi jumlah diplomat lan konsulat (ing Kharkiv). Kabeh kontak liwat negara katelu. Lan uncalan kabeh metu saka Federasi Rusia kajaba pengungsi politik lan residents saka Kidul-Wétan. Kanggo ngiyanati dheweke wiwit taun 1991. Ya, kita butuh sedulur sing kaya ngono.
  36. vit
    vit 15 Mei 2015 13:25
    +1
    lagi mbangun tembok supaya Svidomo pungkasan ora mlayu menyang aggressor, digunakake sing kudu mobilized kanggo gelombang 6?
    1. Veteran
      Veteran 15 Mei 2015 13:42
      +1
      Aku setuju! Wong enom saka Ukraina sing lolos setengah taun kepungkur, nalika umure 18 taun, nampa kewarganegaraan Rusia (kaya wong tuwane) lan dheweke dhewe teka ing kantor registrasi lan pendaftaran militer ing Samara kanggo ngawula ing Angkatan Bersenjata Rusia! Sumber - Vesti 24
  37. basa Turki
    basa Turki 15 Mei 2015 13:25
    +2
    Kutipan saka FIREMAN
    Tembok multilayer kanthi waja reaktif pasif

    Banjur padha bakal maneh jeneng kanggo baris Yaytsezvon.
  38. kit kat
    kit kat 15 Mei 2015 13:32
    0
    Amerika menehi dhuwit. Iku urgent kanggo revive project sawing.
  39. svu93
    svu93 15 Mei 2015 13:32
    0
    ya .... luwih akeh sing nguwasani, luwih sithik mbuwang ... ing Angkatan Bersenjata Ukraina, bidang sosial, propaganda dill .... luwih cepet Maidan bakal dianakake maneh ..... sukses! !!)))
  40. Oman 47
    Oman 47 15 Mei 2015 13:33
    +1
    Baranta ora ngerti: tembok (sistem, pasak, selokan, PCB) ora cukup kanggo tujuane. Iki mbutuhake SISTEM pangayoman saka tapel wates negara (saliyane - ora diwatesi lan ora resmi demarkasi nganti saiki!).
    Mung Uni Soviet sing duwe sistem sing bisa dipercaya kanggo nglindhungi tapel wates negara kanthi cara militer, sing aku weruh dhewe ing pasukan sing padha.
  41. raliv
    raliv 15 Mei 2015 13:36
    0
    Aku seneng karo mesin gunner ing foto, sing njaga terwelu saka kats_ap_ov. eseman
  42. vit
    vit 15 Mei 2015 13:36
    +2
    ing, Aku ketemu gambar kelangan ing subyek! ngguyu
  43. protos187
    protos187 15 Mei 2015 13:37
    0
    Oh wow! Apa padha arep ngrusak alun-alun gedhe nganti pungkasan? Dheweke isih bakal ngobong balon barrage.
  44. ЯЗ-238
    ЯЗ-238 15 Mei 2015 13:45
    0
    Ayo padha mbangun ... nalika padha arep metu kanggo kita, iku bakal kasep! Dheweke mlebu ing akuarium))))
  45. St25310
    St25310 15 Mei 2015 13:49
    +2
    Ing wiwitan, proyek iki diarani "Tembok", banjur, kanthi saran saka Yatsenyuk, dijenengi "Tembok Eropa". Batang Eropa sejatine gunung Ural.
  46. Lenin
    Lenin 15 Mei 2015 13:50
    +3
    Ora wong lanang, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku mikir yen tembok dibutuhake. Ing ngendi kita bakal nyelehake kabeh sampah Bandera-fasis iki????
  47. Victor64
    Victor64 15 Mei 2015 14:14
    0
    Yatsenyuk kentekan dhuwit, lan Wall 2 lair, pitakonan iku siji - apa bagean saka Kelinci?
  48. fa2998
    fa2998 15 Mei 2015 14:31
    0
    Kutipan: Sergey K.
    Kebodohan para politisi sing metu ora bisa diobati. Wis ridiculous saka edan dadi.

    AJA ngguyu! 4 milyar hryvnias ora ngapusi ing dalan. Sampeyan kudu "master", mbangun Maginot Line. hi
  49. Komentar wis dibusak.
  50. Alena Frolovna
    Alena Frolovna 15 Mei 2015 15:23
    +2
    Ukraina pecah delirium,
    Iki pepadhamu sing ora tenang:
    - Rusia bakal mangsuli kita kanggo perang,
    Kita bakal mbangun tembok gedhe!

    Impene Bandera dadi nyata
    Lan konstruksi abad iki wiwit ...