Review militèr

Warta museum ing Verkhnyaya Pyshma

23
Setu iki, kancaku Pensioner lan SHILO ngunjungi museum ing Verkhnyaya Pyshma. Senadyan kasunyatan sing aku wis ngirim akeh foto saka kono, aku pengin nuduhake warta. Mangkene pameran anyar:



Pejuang rudal Bi-1



Panjenenganipun punika



Kendaraan amfibi gedhe



Model kapal waja



Model kapal waja MBK pr.161



Panjenenganipun punika



Iki minangka kendaraan kabeh terrain saka Kementerian Darurat. Pameran pisanan ora babagan tentara)



Kendaraan dhukungan tugas tempur 15V231 arr. 1989



Kendaraan traktor loro-link-kabeh-terrain DT-10P "Vityaz"



Kapal jangkar tambang



Penerbangan mine "Lira"



Traktor artileri ATS-59G



Kendaraan tempur BM-14-17M



"Kelas V"



"Tornado"

Punika lokomotif uap ing stasiun "Uzlovaya":











Sepur waja



gerbong waja



Loading platform karo alat



Lokomotif uap Em



Platform karo bedhil anti-pesawat 37mm



Sepur penumpang ing trek pisanan stasiun "Uzlovaya"



"Kingcobra" lan tanker



Traktor karo howitzer



Yak-9



Self-propelled bedhil adhedhasar dijupuk Pzkpfw III



Papan liyane



IL-2



SB-2M-100



Panjenenganipun punika



T-34-57. Nyata! Rarity sing luar biasa!



T-34 mod. 1940 karo gun L-11

Lan ing ngisor iki sawetara foto interior BA-64:




Difoto sak bisa.



BM-8-24 adhedhasar T-60



Ampul Launcher



50 mm mortir perusahaan



Tampilan saka lantai loro pendopo menyang tengah pisanan



Kelimpahan piranti ing kabin Po-2 pancen apik tenan)

Lan sawise gambar model pesawat ing pendopo.







Iki minangka dalan pendidikan.
Aku bungah yen museum saya tambah akeh ing babagan jumlah pameran lan area wilayah kasebut.
Pengarang:
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Hamdlislam
    Hamdlislam 18 Mei 2015 06:52
    + 13
    Thanks kanggo penulis kanggo seri foto. Atiku langsung dadi bungah, lan kenangan muncul. Minimal tembung ing caption ing foto, nanging kaya aku wis maca karya multi-volume ing sajarah negara.
    1. torp
      torp 18 Mei 2015 09:48
      +7
      Lan apa parade ana ing tanggal 9 Mei, pameran parade kasebut bakal dicemburui sanajan ing Moskow !!
      1. Argon
        Argon 18 Mei 2015 11:55
        +5
        Mbok dina iki museum paling apik ing Rusia, loro ing syarat-syarat komposisi saka eksposisi lan care saka pameran, Miturut cara, gun poto-propelled ing sasis saka T-3 Jerman diarani Su-76I.
  2. CruorVult
    CruorVult 18 Mei 2015 07:12
    +6
    A pameran apik, misale jek sing padha lunga, lan wis pameran anyar, uga rampung.
  3. fomkin
    fomkin 18 Mei 2015 07:40
    +7
    Thanks, koleksi apik tenan. Aku bungah sing ana penggemar karya. Yen kesehatanku ora ngganggu, aku mesthi bakal lunga.
  4. Jeneng pisanan Vanguard
    Jeneng pisanan Vanguard 18 Mei 2015 07:42
    +5
    Matur nuwun kanggo laporan foto, Rusia gedhe, ora nyata kanggo ndeleng kabeh urip, kanthi bantuan sampeyan paling ora kanthi cara iki apik hi
  5. Nagaybak
    Nagaybak 18 Mei 2015 07:49
    +5
    Aku ora ngira yen ana ruang lingkup kasebut.))) Diputusake. Aku arep. Paling kamungkinan ing mangsa panas. Untunge, ora adoh.)))
  6. ALEXX.
    ALEXX. 18 Mei 2015 08:08
    +2
    Wisata sing apik banget. Ngajeni penulis.
  7. psdf
    psdf 18 Mei 2015 08:09
    +3
    Miturut cara, apa kita duwe kanca saka Belgorod? Foto saka eksposisi cedhak diorama Pertempuran Kursk bisa dadi sugih banget.
    1. akeh-65
      akeh-65 18 Mei 2015 12:44
      +3
      Lan ora ana cedhak ... T-34-76, IS-2, IS-3, Su-100, Su-152, Katyusha, La-7, howitzer, mortir lan kabeh katon. Miturut cara, ing taun 2008 dheweke manggon ing V. Pyshma cedhak museum iki, ana 10-15 pameran total. Wong lanang sing apik - nguripake!
  8. Pal2004
    Pal2004 18 Mei 2015 08:29
    +4
    Respect kanggo "UMMC", lan wong sing dibalèkaké kabeh dening meneng, dening rivet. Museum iku mung apik tenan!
    Aku ora sabar ngenteni anakku gedhe lan ngerti kabeh iki ...
  9. avt
    avt 18 Mei 2015 09:09
    +5
    Kutipan saka Pal2004
    Museum iku mung apik tenan!

    Ya! apik Temenan, wong lanang wis diisi, malah enviably. Lan sing paling penting - ana akeh ing perjalanan! Inggih rampung!
  10. Aleks tv
    Aleks tv 18 Mei 2015 09:35
    +4
    Ivan,
    apik
    Seneng krungu sampeyan.
    hi
    Tegese dheweke nyeret Ural anyar menyang Pyshma karo Yura ...)))
    ngguyu

    Many thanks kanggo pics.
    Sial, wis akeh sing anyar)))
    Wong lanang saka bengkel khusus UMMC yaiku wong enom - iki minangka salah sawijining museum peralatan militer paling apik ing Rusia.
    ngurmati.

    Quote:
    "Iki minangka kendaraan kabeh medan saka Kementerian Darurat. Pameran pisanan ora babagan tentara"
    Iki PTS utawa PTS-M.
    Asal-usule yaiku Tentara, panggonan registrasi yaiku ISF saka divisi utawa brigade.
    Kamentrian Situasi Darurat njupuk akeh kanggo awake dhewe - mesin ajaib)))

    Ivan, aku goyangake paw kanggo laporan.
    ombenan
    1. Batalyon konstruksi cadangan
      18 Mei 2015 22:19
      +3
      Matur nuwun! Ing kana, barang-barang anyar terus berkembang, lan kita ora duwe mbuwang akeh kanggo program budaya))) Sampeyan ngerti, nimbang kabeh, ing kutha)))
      Dene PTS, warninipun. Lan banjur wong lanang ngluwari asring dilalekake, senadyan kasunyatan sing karya iku arang banget penting lan angel.
  11. atos_kin
    atos_kin 18 Mei 2015 09:41
    +2
    Parade peralatan sejarah ing Verney Pyshma ora bisa dipuji! Wangyu: Museum bakal duwe status mutiara donya. Muga-muga prasarana sing didampingi kanggo turis (dalan, layanan, hotel) dadi kelas donya.
  12. kvs207
    kvs207 18 Mei 2015 09:47
    +1
    Museum kasebut mesthi apik banget. Jumlah teknologi apik tenan. Yen mangkono, sampeyan mesthi kudu ngunjungi. Siji bab ora cetha kanggo kula - kok iki noda kamuflase ing sawetara pameran? Apa sing apik ing perang, ora katon apik banget ing museum, ngganggu persepsi.
  13. bbss
    bbss 18 Mei 2015 10:00
    +2
    Koleksi gedhe! Kutha iki kudu congratulated!
  14. naga-y
    naga-y 18 Mei 2015 10:05
    +2
    Seneng - Bi-1, T-34-57, IL-2, SB (Aku panginten iki ora ditinggalake ing tata letak ...)
  15. K-50
    K-50 18 Mei 2015 11:50
    +3
    Kamentrian Situasi Darurat-langit kendaraan kabeh medan yaiku PTS, utawa PTS-M. Kendaraan kanggo landing liwat alangan banyu. Bisa ngeterake KAMAZ utawa ZIL nganggo bedhil. Kapasitas mawa banyu 10 ton, ing darat 5 ton. Bisa nggawa 75 prajurit. hi
  16. Vladkavzaz
    Vladkavzaz 18 Mei 2015 11:58
    +2
    Inggih, wong sing kuwat, sing ngatur kabeh kamulyan iki.
  17. Kucing apik
    Kucing apik 18 Mei 2015 12:08
    +2
    Museum sing keren banget! Sayange foto "King Cobra" ora bisa ditonton.
    1. Batalyon konstruksi cadangan
      18 Mei 2015 22:24
      +3
      Kayane ing laporan foto sadurunge ana foto biasa "Kingcobra". Masalahe iku tata letak. Nanging SB, IL-2 nyata.
    2. Batalyon konstruksi cadangan
      18 Mei 2015 22:44
      +2
      Iki foto "Kingcobra saka sudut sing beda)))
    3. Евгений
      Евгений 22 Mei 2015 01:09
      +1
      foto dina iki)
    4. Евгений
      Евгений 22 Mei 2015 01:11
      0
      Sudut liyane kaya ngono
  18. costolom45
    costolom45 18 Mei 2015 13:17
    +2
    museum gedhe! Ana akeh super langka, sing mung ana sawetara salinan ing donya!
  19. kosmos111
    kosmos111 18 Mei 2015 14:54
    +4
    T-34-57. Nyata! Rarity sing luar biasa!

    iku mesthi, iku menarik kanggo mangan ing Kubinka ??? Ora ??? bab 100 Unit, diprodhuksi ing 40-42 taun lan disimpen, uga rampung !!!
    ngurmati manajemen museum apik
    1. Batalyon konstruksi cadangan
      18 Mei 2015 22:23
      +5
      Ana ing Kubinka. Nanging ing Poklonnaya lan TsMVS ora ana. Lan miturut musium, ana 14, lan data liyane, sing aku yakin luwih akeh, kira-kira 20. Senjata iki ditembakake 102 lembar, yen ora salah. Akèh-akèhé padha dipasang ing traktor Komsomolets, ngowahi mau menyang bedhil poto-propelled. Lan tank iki ditemokake nalika penggalian cedhak St. Petersburg, dibalekake lan saiki ana ing museum kita.
  20. Bassman
    Bassman 19 Mei 2015 00:05
    +3
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo T 34-57 lan T34 karo L11 !!! Aku ora mikir yen dheweke "urip", sanajan aku ana ing Kubinka, nanging aku ora ngelingi T34-57 ... aran
    1. Batalyon konstruksi cadangan
      19 Mei 2015 17:29
      +2
      Mangga. Kita duwe. loro urip eseman
  21. andrian
    andrian 9 Juni 2015 00:19
    0
    Apik! Utamané "ampoule". Barang langka tenan.