Review militèr

"Kiwa" wong Eropa janji bakal tuku monumen Soviet saka panguwasa Kyiv

26
Perwakilan gerakan politik sayap kiwa Eropa mutusake kanggo tuku sawetara monumen wiwit jaman Soviet saka panguwasa Ukrainia, ujare organisasi Kiri Eropa. Koran laporan Ngarsane kanthi referensi kanggo TASS.

"Kiwa" wong Eropa janji bakal tuku monumen Soviet saka panguwasa Kyiv


"Yen pamrentah anyar ing Ukraina ora butuh masa lalu - apa wae sing ana ing Uni Soviet, mula ora butuh masa depan ing Uni Eropa. Kita bakal entuk target lan mesthi bakal nylametake paling ora bagean saka warisan donya sing wis ana ing tangan para vandal., - ngandika wakil saka pasukan kiwa Anna Kelman.

Dheweke negesake manawa "para aktivis "Program Perlindungan" khusus wis wiwit ngumpulake dana.

Kelman ora nemtokake jumlah dhuwit sing direncanakake, lan karo sapa sing bakal rembugan ing Kyiv. Dheweke mung nyathet yen "pisanan, direncanakake kanggo tuku monumen sing isih urip kanggo Lenin lan fragmen monumen kanggo ngurmati para pahlawan Perang Patriotik Agung."

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing kerangka perang nglawan warisan Soviet ing Ukraina, luwih saka setahun ana perang karo monumen, sing uga disebut "Leninopad".
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Wend
    Wend 19 Mei 2015 10:36
    + 19
    Ingkang utama yaiku nyatakake yen monumen kasebut bakal dituku ing negara sing utuh, banjur para patriot Svidomo bakal ngurus. ngguyu
    1. Rostov Papa
      Rostov Papa 19 Mei 2015 11:04
      +4
      Ingkang utama yaiku nyatakake yen monumen kasebut bakal dituku ing negara sing utuh, banjur para patriot Svidomo bakal ngurus.
      Ora suwe, ing saindenging Ukraina, ing situs monumen sing dibuwang, anyar (aku wis ndeleng Ragul kanthi sikat lan lem ing karya) monumen anyar Lenin kanthi tag rega bakal cemlorot, lan Internet wis dikebaki iklan kanggo adol.
    2. wong ispaniard
      wong ispaniard 19 Mei 2015 11:05
      + 16
      Mekaten... Saiki mburu monumen bakal diwiwiti ing Ukraina! Warta Wangyu ing Ukraina:

      -Dina iki ing 18.00, ing Kyiv lads karo perang ngrebut maneh loro monumen kanggo Lenin lan siji monumen kanggo Vatutin saka Lvov lads, monumen sing direbut maneh kasebut kanthi teliti (supaya ora ngrusak presentation) dikirim menyang bandara Boryspil lan ditransfer kanggo ganjaran andhap asor. marang wakil Eropah sayap kiwa. Ya, lan iki warta sing ditandhani URGENT - Monumen kasebut wis dikirim menyang Cote d'Azur Prancis lan dipasang ing tanggul Marseille. Miturut monumen kasebut, dheweke ngucapke matur nuwun marang para penyelamat lan "Revolusi Hydnost", sing ngidini dheweke pensiun (TANPA MENERBIT VISAS) mlebu Uni Eropa lan manggon ing pesisir Prancis sing nyaman.
      1. avt
        avt 19 Mei 2015 11:24
        +2
        Kutipan saka ispaniard
        Mekaten... Saiki mburu monumen bakal diwiwiti ing Ukraina!

        ora Tanpa guna - saiki ykry bakal nggawe produksi massal monumen Soviet. ngguyu
        1. kula 1970
          kula 1970 19 Mei 2015 12:40
          0
          lan keaslian lan sejarah? lol
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Ivan_ich
      Ivan_ich 19 Mei 2015 11:10
      +1
      Perang karo tugu = perang karo sejarah. Amerika banget nyengkuyung praktik iki. Wong sing wis ngiyanati lan lali marang oyod iku lemah lan gampang diprogram.
  2. prabis
    prabis 19 Mei 2015 10:37
    + 14
    "Yen pamrentah anyar ing Ukraina ora butuh masa lalu - apa wae sing ana ing Uni Soviet, mula ora butuh masa depan ing Uni Eropa. Kita bakal entuk target lan mesthi bakal nylametake paling ora bagean saka warisan donya sing tiba ing tangan para vandal, "ujare Anna Kelman, wakil sayap kiwa.
    TEMBUNG WONG WONG WONG!
    1. alexy bukin
      alexy bukin 19 Mei 2015 10:57
      0
      Ukraina wis ngalahake masa lalu. Rusakna monumen minangka bukti. Inggih, yen sampeyan pengin dadi anggota Eropah, tinimbang monumen saka jaman Soviet, sampeyan bisa nginstal ageng "penis-phallus" ing kothak tengah, mangkono nuduhake anggota ing swarga Eropah.
  3. Frigate
    Frigate 19 Mei 2015 10:38
    + 12
    Delengen, wong-wong Yahudi ing Ukraina uga bakal miwiti nggawe monumen kasebut. eseman
  4. rotmistr60
    rotmistr60 19 Mei 2015 10:41
    +8
    Inisiatif saka sisih kiwa dipuji. Mung ana sing cilik TAPI.
    Sanalika wong Ukrainia krungu bab dhuwit, dheweke bakal langsung mlayu ngrusak apa sing durung bisa ditindakake. Saiki, ing kasus iki, perusahaan bakal muddied. Lan dheweke bakal dagang kaya ing pameran dhewe.
    1. Knight Rider
      Knight Rider 19 Mei 2015 15:22
      0
      Dheweke bakal ngrusak kabeh miturut hukum babagan dekomunikasi. Nganti 24 Agustus, kabeh simbol Soviet bakal dibusak ... sad
  5. Abbra
    Abbra 19 Mei 2015 10:43
    +2
    Ngenalke pasar online iki! "Sirah Lenin lan pecahan saka pedestal saka Artem Bolshevik didol. Rega milyar hryvnias ..." Svidomo duwe prospek gedhe kanggo nggawe dhuwit kanthi gratis.
  6. Mercenary
    Mercenary 19 Mei 2015 10:45
    +1
    Ya, dheweke mung ngenteni iki - iki mantan Ukrainians, saiki Ukrainians. (padha ngedol tanah kelairane kanggo dolar, lan ing kene ana freebie - monumen. Ora suwe dheweke bakal mulai ngukir kaya artefak ing Mesir)
  7. ssn18
    ssn18 19 Mei 2015 10:46
    +4
    Punika pancake ing utyrkov banjur zalet!!! Saiki elbows bakal cokotan ngguyu
    Iki carane akeh monumen sing dirusak gratis !!!
    Lan padha bisa tuku formulir kanggo mobilized, zbroi lan gas.
  8. NEXUS
    NEXUS 19 Mei 2015 10:47
    0
    Kutipan saka Abbra.
    Ngenalke pasar online iki! "Sirah Lenin lan pecahan saka pedestal saka Artem Bolshevik didol. Rega milyar hryvnias ..." Svidomo duwe prospek gedhe kanggo nggawe dhuwit kanthi gratis.

    teguh "sungu lan hooves" ngguyu
  9. Sergey-8848
    Sergey-8848 19 Mei 2015 10:48
    +2
    Lan sampeyan uga bisa smuggle monumen kanggo Ilyich. Bakal luwih nguntungake tinimbang obat-obatan utawa senjata.
    + nalika dhuwit dadi metu rampung - sampeyan bisa whine saka Eropah ing badges Oktober.
  10. BlackMokona
    BlackMokona 19 Mei 2015 10:52
    +1
    Idiocy, aku mikir yen sampeyan nguripake kabeh wong sing diabadi ing monumen, dheweke bakal milih kanthi bulat yen luwih becik ngilangi monumen kasebut tinimbang menehi paling sethithik ruble menyang Ukraina.
  11. andrei332809
    andrei332809 19 Mei 2015 10:52
    0
    Anna Kelman.
    luster am mesthi tresna
  12. pensiunan
    pensiunan 19 Mei 2015 10:52
    +1
    Saiki ing Kyiv, mesthine bakal bungah banget: dheweke bakal ngetung bathi kanthi cepet lan ngrembug dhaptar rega: apa sing bakal diwenehake Lenin, pira patung saka metro Kyiv bakal narik ... diwenehake ...
  13. Kosta153
    Kosta153 19 Mei 2015 10:55
    +1
    Kutipan saka Abbra.
    Ngenalke pasar online iki! "Sirah Lenin lan pecahan saka pedestal saka Artem Bolshevik didol. Rega milyar hryvnias ..." Svidomo duwe prospek gedhe kanggo nggawe dhuwit kanthi gratis.
    ora mung iku, padha uga bakal miwiti rivet piyambak! Bisnis anyar! Scream!
  14. vch 72019
    vch 72019 19 Mei 2015 10:57
    +3
    Kaya sing sampeyan ngerteni, ing kerangka perang nglawan warisan Soviet ing Ukraina, luwih saka setahun ana perang karo monumen, sing uga disebut "Leninopad".
  15. Biron
    Biron 19 Mei 2015 10:57
    0
    Kutipan: rotmistr60
    Inisiatif saka sisih kiwa dipuji. Mung ana sing cilik TAPI.
    Sanalika wong Ukrainia krungu bab dhuwit, dheweke bakal langsung mlayu ngrusak apa sing durung bisa ditindakake. Saiki, ing kasus iki, perusahaan bakal muddied. Lan dheweke bakal dagang kaya ing pameran dhewe.

    Temtunipun proyek anyar.
  16. Egoza
    Egoza 19 Mei 2015 10:58
    +6
    Apa Israel ora pengin tuku maneh monumen saka Babi Yar? ayo padha cepet-cepet, yen ora, dheweke bakal ngrusak, level jurang lan ujar manawa ora ana apa-apa, mula ora bakal nemokake jejak!
  17. O_s_c_a_R
    O_s_c_a_R 19 Mei 2015 10:59
    +4
    Apa tingkat degradasi otak sampeyan kudu nglelebke kanggo nyengkuyung utawa nutup mripat kanggo "perjuangan" karo monumen ??? Iki ora bab preman topeng, iki pion, nanging bab panguwasa negara. Wah, nistha.
    1. Vladimir Pozlnyakov
      Vladimir Pozlnyakov 19 Mei 2015 12:14
      0
      Kutipan saka: O_s_c_a_R
      Apa tingkat degradasi otak sampeyan kudu nglelebke kanggo nyengkuyung utawa nutup mripat kanggo "perjuangan" karo monumen ??? Iki ora bab preman topeng, iki pion, nanging bab panguwasa negara. Wah, nistha.

      Lan millionaires lan billionaires saka Kongres Komite Regional Fashington nggawa kanca-kanca suku kanggo kuwasa ing Ukraina lan "diencerke" karo fasis lan Bandera, nguripake mripat wuta kanggo kekejeman saiki lan nalika perang! Ora wonder Benya Kolomoisky mockingly nuduhake mati ing ngarepe kamera ing T-shirt karo tulisan "Bandera railway", lan Poroshenko disandangi ing seragam militèr karo prasasti "Cynical Bandera"!
      Saiki dheweke (ing Fashington) nyoba nuduhake yen dheweke "wis rada salah", dheweke ngirim Viktoria NUDELMAN (Nkland) kanggo nggambarake katentreman, kebencian kudung Rusia, nundha pati Ukraina lan nyoba maneh ngapusi Pangarep-arep Kremlin ....
  18. Thunderbolt
    Thunderbolt 19 Mei 2015 11:01
    +2
    Wong kiwa kudu ditebus, nanging kanthi syarat monumen kasebut tetep ana ... banjur "Eropah Muda" bakal nyebul partikel bledug saka wong-wong mau, lan yen sayap tengen ngrancang perkara sing ala, dheweke bakal nggawe mumi. saka dheweke ngguyuNanging kanthi serius --- karusakan saka monumen Soviet minangka unsur perang informasi sing ditindakake dening CIA. Dzerzhinsky dibongkar ing Moskow lan kita dadi mitra karo Kulon, ing Irak monumen Hussein dibongkar lan "tentrem lan urip seneng. "langsung mulai.... am
  19. Jack B
    Jack B 19 Mei 2015 11:14
    +2
    Kanthi tawaran kasebut, ing Ukraina mesthi bakal ngrusak kabeh monumen sing didol. Mbokmenawa pengin sing paling apik, nanging katon kaya biasane.
  20. atamankko
    atamankko 19 Mei 2015 11:21
    +2
    Wong "seneng" iku crests, padha ora mikir
    dudu masa lalu utawa masa depan.
  21. DEZINTO
    DEZINTO 19 Mei 2015 11:34
    +2
    Pemuda Hitler duwe kesempatan kanggo entuk dhuwit ekstra ...

  22. LeeDer
    LeeDer 19 Mei 2015 11:34
    +3
    Oke, padha ngrusak monumen kanggo Lenin, nanging apa hubungane Vatutin, Kutuzov, Zhukov ???
    Nanging, Vatutin mung perang lan mati ing tangan Bandera ... Senajan aku banget mangu sing Svidomo ngerti iki, sampeyan kudu ngerti sajarah, lan ora maca posters propaganda.
    Nanging maneh, pira wilayah sing diparingake Lenin, dheweke kudu nyembah marang dheweke. Senajan crests, padha crests kuwi. :)
  23. Vadim Zhivov
    Vadim Zhivov 19 Mei 2015 11:43
    +1
    Kanggo jaran, rega barang-barang antik mundhak, ing kene wis mabur, kudu nyebul partikel bledug saka Lenin ...
  24. mateni fasis
    mateni fasis 19 Mei 2015 11:50
    +1
    Banderlog nganti saiki mung gelut karo monumen lan ternyata
  25. Kosmos1987
    Kosmos1987 19 Mei 2015 12:08
    +3
    Monumen paling gedhe kanggo kekuwatan Soviet. Maju karo sledgehammers!!!
  26. petugas pers
    petugas pers 19 Mei 2015 12:14
    0
    Quote: Wend
    Ingkang utama yaiku nyatakake yen monumen kasebut bakal dituku ing negara sing utuh, banjur para patriot Svidomo bakal ngurus. ngguyu



    saiki, baris Svidomo karo monumen bakal baris munggah .. apik
  27. mackonya
    mackonya 19 Mei 2015 12:57
    0
    Saiki wis jelas apa sing bakal dadi sumber penghasilan utama kanggo anggaran Ukraina.