Review militèr

Jet mortir BM-8-48

11
Ing pungkasan taun telung puluhan, komando Tentara Abang ngusulake kanggo ngembangake peluncur roket anyar sing dirancang kanggo nggunakake roket tanpa arah M-8 (versi modifikasi. penerbangan RS-82). Kendaraan tempur pisanan saka jinis anyar iki dibangun ing mangsa panas 1941. Rauh industri nguwasani produksi peralatan kuwi, lan Tentara Abang wiwit nggunakake ing ngarep. Ing musim gugur taun 41, mortir sing didorong roket saka model BM-8-36 lan BM-8-24 wis dikembangake. Teknik iki dianggep janjeni, lan mulane pangembangane terus.



Masalah utama mortir jet BM-8-36 yaiku kemampuan lintas negara sing relatif kurang sing digandhengake karo karakteristik sasis roda. Kanggo ngatasi masalah iki, mesin BM-8-24 dikembangake adhedhasar tank T-40 (mengko T-60), sing nduweni mobilitas lan kemampuan maneuver sing apik. Nanging, ing jangkah saka construction tank entheng T-40 lan T-60 kiwa akeh sing dikarepake, minangka asil saka tentara nampa mung sawetara rolas kendaraan BM-8-24. Ing wiwitan taun 1942, ana proposal kanggo bali menyang sasis rodha. Ing wektu sing padha, diusulake kanggo ngimbangi mundhut patensi kanthi nambah daya tembak. Mangkono wiwit proyek BM-8-48.

Pangembangan versi anyar saka peluncur self-propelled kanggo cangkang M-8, kaya sadurunge, ditindakake dening spesialis saka pabrik Compressor Moscow. Karya desain diwiwiti ing April 1942 lan, amarga macem-macem alasan, terus nganti Juni. Mbokmenawa salah sawijining masalah utama sing kena pengaruh wektu proyek yaiku pilihan sasis sing cocog. Kemungkinan industri otomotif USSR diwatesi, mulane nggoleki sasis sing cocog karo "knocking" pasokan sabanjure dadi tugas sing angel banget.

Nggawe mortir jet anyar ndadekake pasokan Lend-Lease. Negara manca wiwit nyedhiyakake macem-macem peralatan menyang Uni Soviet, kalebu truk. Sawise sinau peralatan sing diwenehake, karyawan Kompressor mutusake kanggo mbangun mortir BM-8-48 anyar adhedhasar truk Ford / Marmon-Herrington loro-poros. Sasis kuwi nduweni ciri sing bisa ditampa, lan uga kasedhiya ing jumlah sing tepat. Perlu dicathet yen desain peluncur roket ora gumantung saka jinis sasis sing digunakake. Thanks kanggo iki, mortir roket-propelled adhedhasar truk liyane banjur muncul.

Ing babagan arsitektur umum, kendaraan tempur BM-8-48 padha karo peluncur roket Soviet liyane ing wektu kasebut. Peluncur karo panuntun roket dipasang ing platform mburi sasis dasar. Ana kothak kanggo ngangkut alat sing dibutuhake lan properti liyane.

Fitur karakteristik kabeh mortir sing digerakake roket ing proyektil M-8 yaiku kekuwatan amunisi sing relatif kurang. Utamane, kanggo alasan iki, panjaluk digawe kanggo nambah cangkang ing salvo. Sawise nganalisa kemungkinan, diputusake nggunakake peluncur kanthi pandhuan kanggo 48 babak. Kanggo nyederhanakake desain, direncanakake kanggo mbangun adhedhasar unit lan unit instalasi M-8-24, sing digunakake minangka bagean saka kendaraan tempur BM-8-24 lan ing waja Kozma Minin. sepur.

Peluncur mesin BM-8-48 sejatine minangka produk M-8-24 sing digedhekake kanthi sawetara simpul anyar. Platform dhukungan kanthi mekanisme tujuan horisontal dipasang ing mesin dhasar. Truss sing dipasang saka pipa kanthi mekanisme panuntun ing bidang vertikal dipasang kanthi pivotal ing platform, ngidini sudut elevasi saka -3 ° nganti + 48 °. Ing sisih ndhuwur peternakan, loro balok transversal diwenehake, ing ngendi 12 pandhuan jinis rel ganda dipasang. Desain truss lan baris ngisor guide dipinjam ora diganti saka M-8-24.

Saka ndhuwur, baris liyane 8 panuntun ditambahake menyang peternakan peluncur mesin BM-48-12. Wigati dimangerteni manawa bagean-bagean sing nyambungake bagean utama truss karo baris ndhuwur ril ora beda banget karo unit sing cocog saka truss utama. Saka ndhuwur, unit peluncur uga diikat karo rong bagean tubular berbentuk U.

Kanggo ngarahake peluncur, ana balok sing dipindhah ing sisih kiwa kanthi tunggangan kanggo ndeleng. Ing jejere ana gagang mekanisme panuntun dhumateng manual. Kanggo nyetabilake mobil nalika diperlokaké, sepasang outrigger jacks lempitan ditempelake ing mburi chassis.

Mortar roket BM-8-48 mesthine nggunakake rudal sing ora diarahake saka jinis M-8. Produk iki, sing versi modifikasi saka rudal penerbangan RS-82, dawane udakara 600 mm lan diameter awak 82 mm. Kanthi bobot peluncuran kira-kira 7,9 kg, roket kasebut nggawa hulu ledak fragmentasi sing mbledhos dhuwur kanthi bobot 2,8 kg kanthi muatan bledosan 600 gram. Kanthi bantuan saka mesin roket ngalangi projectile akselerasi kanggo kacepetan watara 310-315 m / s lan mabur ing kadohan nganti 5,5 km. Warhead nyedhiyakake kekalahan terus-terusan tenaga kerja lan peralatan sing ora dilindhungi ing radius 3-4 m.

Peluncur roket BM-8-48 nampa sistem kontrol peluncuran rudal listrik. Kontrol kasebut ditindakake saka kabin kanthi nggunakake remot kontrol khusus. Fitur penasaran saka sistem kontrol yaiku sakumpulan kontak khusus sing kasedhiya ing sisih ngisor peluncur. Kanggo tembak, diusulake kanggo nguripake peluncur miring, amarga peluncuran cangkang "liwat kokpit" ora kasedhiya. Shooting diijini mung ing sektor 50 ° sudhut ing sisih tengen lan kiwa mobil. Nalika peluncur digawa menyang sudut sing bisa ditampa saka pickup horisontal, kontak ditutup, sawise sistem kontrol peluncuran wis siyap kanggo operasi. Ing posisi liyane peluncur, sirkuit dibukak.



Ing mangsa panas 1942, prototipe pisanan saka kendaraan tempur anyar dibangun. Militer nyetujoni proyek kasebut, sawise produksi massal diwiwiti. Roket mortir BM-8-48 adhedhasar truk Ford / Marmon-Herrington dibangun ing sawetara perusahaan. Ana informasi babagan produksi peralatan kasebut ing pabrik Moscow Kompressor, ing pabrik No. 470 (Penza), ing pabrik mesin penggilingan Gorky, lsp. Kira-kira volume produksi peralatan kasebut ora dingerteni. Temenan, ora luwih saka sawetara rolas kendaraan militer saben sasi diluncurake saka jalur perakitan.

Desain peluncur kanthi 48 panuntun ora ngetrapake syarat khusus ing sasis dhasar. Ing kasunyatan, sembarang truk karo ciri ditrima cocok kanggo construction saka kendaraan BM-8-48. Dadi, ing November 1943 ana project kanggo ngowahi BM-8-48 adhedhasar sasis ZIS-6. Wis ing Desember ing taun sing padha, prototipe kendaraan tempur kasebut ngliwati kabeh tes ing lapangan latihan lan diadopsi dening Tentara Merah.

Uga, kudu dicathet sasis jinis Studebaker US6 buatan Amerika. Ing taun-taun Perang Donya II, kira-kira 100 ewu mesin kasebut ditransfer menyang Uni Soviet. Sawetara peralatan iki dadi basis kanggo peluncur roket, utamane BM-13 sing misuwur. Sawetara Studebakers digunakake minangka basis kanggo mesin BM-8-48. Ana alesan kanggo pracaya sing Studebaker US6 dadi sasis paling massive kanggo mortir roket-propelled ing projectile M-8.

Operasi peluncur roket BM-8-48 diwiwiti ing pertengahan 1942. Teknik iki mboko sithik ngganti kendaraan sadurunge sing nggunakake proyektil M-8. Panggunaan sistem BM-8-36 lan BM-8-24 meh rampung mandheg ing musim semi taun 1943. Pasukan kasebut nggunakake BM-8-48 anyar minangka tambahan kanggo BM-13. Duwe kinerja kurang dhuwur dibandhingake karo Katyusha, mortir roket-propelled kuwi isih bisa digunakake kanggo ngatasi misi pertempuran diutus kanggo numpes mungsuh. Nanging, nalika planning serangan, iku perlu kanggo njupuk menyang akun jarak tembak relatif cendhak lan bobot kurang saka daya projectile warhead.

Perlu dicathet menawa amarga jumlah rudal ing salvo, BM-8-48s anyar ing babagan kuwalitas pertempuran nyata ngluwihi mortir sadurungé ing projectile M-8. Contone, dilacak BM-8-24s wis setengah firepower, sanajan padha duwe sawetara kauntungan ing mobilitas lan maneuverability. Nanging ing wektu sing padha, kabeh peluncur roket kanthi cangkang kaliber 82 mm katon luwih murah tinimbang BM-13 sing gedhe banget.

Kanggo nambah daya tembak saka kendaraan siji lan formasi, proyek BM-8-72 dikembangake. Minangka jeneng kasebut, peluncur roket kasebut mesthine duwe 72 panuntun rudal. Ing taun 1945, sawetara minggu sadurunge pungkasan perang, ana proposal babagan perbaikan sistem sing wis ana. Iki diusulake kanggo nambah peluncur mesin BM-8-48 kanthi nambahake pandhuan rel liyane. Pengalaman ngembangake peluncur kanthi 48 panuntun wis suwe nuduhake kelangsungan ide kasebut.

Launcher karo telung larik saka ril ngajokaken kanggo dipasang ing Studebaker US6 truk. Siji asumsi penasaran disambungake karo fitur proyek BM-8-72 iki. Ora bisa ditolak yen alesan nyata kanggo pangembangan proyek kasebut ora kepinginan kanggo nambah daya tembak, nanging kudu nylametake sasis. Ing taun 1945, USSR ora duwe truk dhewe sing bisa cocog karo Studebaker, lan jumlah kendaraan Amérika diwatesi. Ing babagan iki, upaya bisa ditindakake kanggo nambah jumlah roket ing salvo nalika njaga sasis dasar.



Mortir roket BM-8-72 ora teka ing ngarep. Pertunjukan pisanane ditindakake ing Parade Kemenangan ing taun 1945. Ing wektu iki, mung sawetara kendaraan tempur iki wis dibangun. Produksi serial skala penuh ora diwiwiti. Ketoke, peralatan kasebut ditinggalake amarga bobote unit sing gedhe lan, minangka asil, nyuda kinerja nyopir, uga amarga angel digunakake.

Nalika Perang Patriotik Agung rampung, mortir roket saka jinis BM-8-48 tetep ana ing layanan karo Tentara Abang kanthi jumlah sing cukup akeh. Sawisé kekalahan Nazi Jerman, produksi peralatan kuwi meh rampung mandheg. Operasi roket-propelled mortir ing projectile M-8 terus ing sawetara taun sabanjuré, nganti padha diganti dening sistem liyane modern. Sasis digunakake nyumbang kanggo pengawetan kendaraan BM-13 lan BM-8-48 ing sawetara ombone. Truk Studebaker US6 nduweni sumber daya sing isih akeh, sing bisa ninggalake layanan kasebut, kalebu minangka sasis peluncur roket.

Ing pungkasan taun patang puluhan, kabeh kendaraan tempur BM-8-48 dipateni lan dibuwang. Nanging, sawetara conto peralatan kasebut isih urip nganti saiki. Dadi, peluncur roket kanthi rong baris panuntun, dibangun kanthi basis truk ZIS-6, bisa dideleng ing eksposisi Museum Sejarah Militer Artileri, Teknik lan Korps Sinyal (St. Petersburg).








Miturut situs web:
http://rbase.new-factoria.ru/
http://tehnikapobedy.ru/
http://kbgrabina.ru/
http://strangernn.livejournal.com/
http://aviarmor.net/
Pengarang:
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bata
    bata 20 Mei 2015 07:44
    0
    Che, aku ora ngerti apa-apa maneh ... Salvo pisanan saka peluncur roket dipecat cedhak Orsha ing pungkasan Juli 1941.
    Lan padha adhedhasar truk GAZ-AA
    1. alex86
      alex86 20 Mei 2015 07:58
      + 10
      Kutipan saka: kirpich
      Apa aku ora ngerti maneh ...

      Yen aku bener kokwaca misunderstanding - pitakonan ing tanggal. Ing 41, instalasi BM-13 karo RS kaliber 132 mm digunakake ing cedhak Orsha, lan ing kene diterangake modifikasi nggunakake RS sing dikembangake kanggo penerbangan - solusi sing rada apes, kaliber lan jarak ora cukup, nanging saiki gampang banget. ngomong - nanging banjur kabeh sing bisa digunakake .
      1. inkass_98
        inkass_98 20 Mei 2015 08:43
        +2
        Kutipan saka: alex86
        Yen aku bener kokwaca misunderstanding - pitakonan ing tanggal.

        Kanca mung ora maca artikel kasebut kanthi teliti, ing tengah kabeh wis dicet ing Rusia lan putih - apa lan ngapa digunakake ing BM iki.
        Thanks kanggo penulis, menarik banget.
        1. Malkor
          Malkor 20 Mei 2015 16:14
          +1
          Tentara mbutuhake senjata sing efektif, lan ing kahanan Perang Dunia II, dheweke uga butuh sing paling manunggal, prasaja lan murah. Dadi nggunakake teknologi rudal pesawat sing wis kabukten ing lemah minangka ide sing apik. Nanging amarga spesifik karakteristik rudal pesawat - ing versi lemah, rudal M-8 dadi kurang efektif.
          1. alex86
            alex86 21 Mei 2015 21:58
            0
            Kutipan saka Malkor
            prasaja lan murah

            Umumé, standar kanggo penerbangan luwih angel lan biaya luwih dhuwur, mula pitakonan babagan kelayakan RS tartamtu iki ora pati jelas, lan massa bahan peledak sing cilik ora nambah efisiensi. Ya, lan kanthi stabil rudal pesawat nalika miwiti saka peluncur stasioner, ora sakabehe apik. Dadi sing
            Kutipan saka Argon.
            iku perlu kanggo ngatur release saka BM-13 padha

            - mbok menawa luwih migunani, paling ora kanggo peluncur lemah.
        2. Argon
          Argon 20 Mei 2015 16:25
          +1
          41; 42; wah, umur 43. Sampeyan bisa ngerti, nanging 44; 45 ora tekan aku kabeh (mungkin aku ora ngerti apa-apa, utawa aku ora ngerti?), Mungkin padha BM-13 kudu wis diprodhuksi ing pabrik sing ngasilake sistem kasebut?Mangkono, amunisi .Konsentrasi t.s. sumber daya. Inggih, 5,5 km punika perang counter-baterei karo bedhil mesin. Nanging ing pungkasan perang, Jerman lan MZA wis cukup.
          1. Malkor
            Malkor 20 Mei 2015 18:46
            0
            Senapan mesin ora mungkin. Shooting ditindakake kanthi kanopi, lan ora kanthi geni langsung. Coba ora ana perlindungan. Lan ing babagan persiapan artileri sadurunge nyerang utawa ndhukung serangan - panggunaan sistem kasebut bisa uga duweni efek moral sing apik, mula akeh cangkang nalika nyerang sampeyan medeni.
  2. pemikir
    pemikir 20 Mei 2015 09:04
    +5
    Dadi, peluncur roket kanthi rong baris panuntun, dibangun kanthi basis truk ZIS-6, bisa dideleng ing eksposisi Museum Sejarah Militer Artileri, Teknik lan Korps Sinyal (St. Petersburg).

    Iki carane palsu lair! Aku ngomong babagan foto pungkasan. Iki Sofia. Museum Nasional Sejarah Militer. negatif
    http://www.flickriver.com/photos/massimofoti/sets/72157636746382615/
    1. lelikas
      lelikas 20 Mei 2015 13:39
      0
      Quote: pemikir
      Iki carane palsu lair! Aku ngomong babagan foto pungkasan. Iki Sofia. Museum Nasional Sejarah Militer. negatif

      Lan dheweke ngadeg ing dalan! ngguyu
  3. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 20 Mei 2015 14:21
    +1
    ora artikel ala. nanging BM 8-24 cukup casually kasebut ing paling saperangan foto - sawise kabeh, padha ing STZ - 5 lan tank T - 40. Desain menarik ing cara dhewe.
    1. Malkor
      Malkor 20 Mei 2015 18:47
      0
      ana katrangan saperangan artikel sadurungé
  4. pensiunan
    pensiunan 20 Mei 2015 19:46
    0
    Aku tansah kasengsem ing iki. Panggunaan, contone, RS-132 minangka sistem pertahanan udara (kayata bedhil anti-pesawat reaktif ...) misale jek kula cukup bisa, nanging aku ora krungu apa-apa bab nggunakake sistem reaktif kuwi sak Kapindho. Perang Donya. Aku pengin krungu pendapat para ahli babagan perkara iki. Matur nuwun sadurunge. hi