Review militèr

Yatsenyuk ujar manawa Ukraina mungkasi kerjasama militer-teknis karo Rusia. Jam piro?..

45
Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk dina iki (20 Mei) ngumumake yen Ukraina "ngrusak kerjasama militer-teknis karo Rusia." Miturut Yatsenyuk, kerjasama luwih lanjut karo Federasi Rusia ing bidang militer-teknis ora mungkin amarga kasunyatane yen "Rusia minangka negara agresor." Iki dilaporake dening kantor berita TASS.

Yatsenyuk ujar manawa Ukraina mungkasi kerjasama militer-teknis karo Rusia. Jam piro?..


Yatsenyuk:
Sawise ana persetujuan kasebut antarane Ukraina lan Federasi Rusia - ditandatangani tanggal 26 Mei 1993 - babagan kerjasama militer-teknis. Kabinet Menteri Ukraina mutusake kanggo mungkasi persetujuan iki. Federasi Rusia minangka negara aggressor, Federasi Rusia ngrebut Crimea kanthi ilegal, Federasi Rusia nindakake intervensi militer ing wilayah Donetsk lan wilayah Luhansk, Federasi Rusia nyebabake ancaman marang negara Ukraina lan integritas teritorial.


Ing pirang-pirang cara, katon kaya khutbah saka sektarian sing nyoba narik kawigaten marang awake dhewe - pengulangan terus-terusan bab sing padha, nggawe awake dhewe lan para pendukunge dadi ekstasi ... Kaya sing dikandhakake, kabeh pratandha ana.

Malah ing antarane pangguna jaringan sosial Ukrainia, pernyataan Yatsenyuk kasebut nyebabake reaksi negatif lan moyoki Yatsenyuk dhewe.

Vik7352 (terjemahan)
Mung ana siji pathos, nanging minangka Stanislavsky ngandika: Aku ora pracaya ...


Boo-ga-ga (terjemahan)
Dadi dheweke (Rusia - kira-kira "VO") mandheg setahun kepungkur.


Levko (terjemahan)
Kesel banget badut iki!
45 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mandhiri
    mandhiri 20 Mei 2015 14:07
    + 29
    wektu piro?! Nyuwun
    1. SS68SS
      SS68SS 20 Mei 2015 14:08
      +5
      Quote: self-propelled
      wektu piro?! Nyuwun


      saka seri "Badut ing mikropon" ...
      utawa coklas tacked karo bokonge, tacked lan ora nyekel ...
      1. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 20 Mei 2015 14:14
        +6
        Ya wis ngomong. Iku. Looped? Ngombe banyu, ayo.
      2. lelikas
        lelikas 20 Mei 2015 15:06
        +7
        Kutipan: SS68SS
        dicekel lan ora iwak ...

        Kaya wong Georgia ing nomer wolu - kita nyuwek kabeh, nanging gastronome kita - aja bali!
      3. Aibolit64
        Aibolit64 20 Mei 2015 20:04
        0
        Padha abuh saka penting dhiri lan, uga, dhuwur banget dhiri pribadine, mung kabeh usaha padha mungkasi karo puff banter (zilch) lan mambu kanggo pain ing mripat.
    2. FAZE
      FAZE 20 Mei 2015 14:08
      +2
      Nalika Arseniy iki wis nyurung ...
      1. klimpopov
        klimpopov 20 Mei 2015 14:10
        +3
        Dheweke wis akeh banget nganti dheweke bingung babagan apa sing dicekel lan ora ...
      2. Komentar wis dibusak.
    3. sasha 19871987
      sasha 19871987 20 Mei 2015 14:10
      0
      Mungkasi medeni landak nganggo bokong kosong)))))))))))))))))))
    4. rata-rata
      rata-rata 20 Mei 2015 14:14
      +4
      Setaun kita wis biasa, ing Ukraina siji nganggo, liyane takon, katelu wis nunggu ing baris.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. siberalt
      siberalt 20 Mei 2015 14:17
      +1
      "Mandheg kerjasama militer karo Rusia." Lan karo sapa sing bisa kerja sama, karo Nazi utawa apa?
      1. Pilat2009
        Pilat2009 20 Mei 2015 17:16
        0
        Quote: siberalt
        Lan karo sapa sing bisa kerja sama, karo Nazi utawa apa?

        Apa sampeyan mikir mung fasis sing kerja ing pabrik? Apa sampeyan bisa mandheg ngrungokake crita? Ana 5 persen fasis ....
    7. serg1970
      serg1970 20 Mei 2015 14:24
      0
      Svidomites duwe memori sing cendhak, kaya iwak sing meh ora duwe otak. Regime bebas visa bisa dijanjekake seprapat, dhuwit kanggo tembok, uga, saben telung nganti patang wulan. Mangkono uga karo istirahat.
    8. avt
      avt 20 Mei 2015 15:09
      +1
      Quote: self-propelled
      wektu piro?!

      Apa dheweke pancen duwe Alzheimer? wassat Pancen, mung apa sing kedadeyan ing kene lan saiki pas ing sirah. ngguyu
    9. waterdolaz
      waterdolaz 20 Mei 2015 15:38
      +1
      Kelinci medeni landak kanthi dhasar sing gundhul)))
  2. Rum 1977
    Rum 1977 20 Mei 2015 14:07
    +6
    Yatsenyuk ujar manawa Ukraina mungkasi kerjasama militer-teknis karo Rusia. Jam piro?..



  3. Hubun
    Hubun 20 Mei 2015 14:08
    +3
    uga, Aku kelalen Senya, karo kang ora kelakon.Minggu ngarep bakal interrupted maneh
  4. Igor39
    Igor39 20 Mei 2015 14:09
    +1
    Dheweke pungkasane lan khusus nyatakake yen ora ana kerjasama sing ala, titik!
  5. _ pendapatku
    _ pendapatku 20 Mei 2015 14:10
    0
    Levko (terjemahan)
    Kesel banget badut iki!

    badut bakal nggawe wong ngguyu, lan iki uga nyolong turahan negara, gushing karo goroh lan gething.
    Lan suwene iku bakal ngontrol sampeyan?
  6. Balamyt
    Balamyt 20 Mei 2015 14:10
    +1
    Saben uwong mangerténi kanggo dangu, yen egghead mandheg vilifying Rusia, countdown jam pungkasan saka premiership bakal langsung miwiti. Banjur uripe sing ora ana gunane! wassat
    Mulane, repertoare bisa dingerteni lan bisa ditebak!
    1. Andrea
      Andrea 20 Mei 2015 16:29
      0
      Dheweke wis nyiapake kuburan kanggo awake dhewe ing tapel wates, lan ora mung kanggo awake dhewe, ana junta kabeh, bebarengan karo Nazi, bakal bebas manggon. Sing mung wong, soko narik, sadurunge Ukrainians ora beda-beda ing sabar. Lha wong-wong kuwi kedadean apa, apa pancen medeni banget, mbungkuk kaya wong diwasa lan paling ora inai.
  7. Frigate
    Frigate 20 Mei 2015 14:11
    +3
    Iku gugup kanggo wong. Utamane sawise tuntutan marang dheweke, saka Kulon. Dheweke paling kamungkinan semedi. eseman
    1. RU-Petugas
      RU-Petugas 20 Mei 2015 14:19
      +3
      Paling kamungkinan - dheweke lunga karo hookah ... wassat
      Padha ngandika - sampeyan kudu duwe cemilan! ngguyu
      1. lanang landhep
        lanang landhep 20 Mei 2015 21:14
        +1
        Nah, sampeyan provokator! Aku bakal ngunggahake gelas kanggo cemilan iki! Py.Sy. Aku wis nuduhake bojoku lan takon kanggo masak masterpiece padha kanggo ulang tahun. hi Sorry kanggo "sampeyan". hi
      2. lanang landhep
        lanang landhep 20 Mei 2015 21:14
        0
        Nah, sampeyan provokator! Aku bakal ngunggahake gelas kanggo cemilan iki! Py.Sy. Aku wis nuduhake bojoku lan takon kanggo masak masterpiece padha kanggo ulang tahun. hi Sorry kanggo "sampeyan". hi
  8. NEXUS
    NEXUS 20 Mei 2015 14:11
    +2
    Ketoke butuh wektu suwe, amarga dheweke mung ngomong iki saiki. YUZHMASH lan Pabrik Tank Kharkov dirusak ... Saiki sampeyan bisa nyalahake kabeh ing Rusia. Schizoid langka.
  9. vit8180
    vit8180 20 Mei 2015 14:12
    +1
    Auto-training ing tumindak ..... Ambegan Ukraina
  10. iLiitisitch
    iLiitisitch 20 Mei 2015 14:13
    +2
    Siji tembung - sengsara. Pasuryan ora cacat dening kecerdasan. Inggih, cepet utawa mengko bakal mandheg. Kepiye panguwasa sing luwih dhuwur bakal nanggapi?
    1. NEXUS
      NEXUS 20 Mei 2015 16:50
      0
      Kutipan saka iliitchitch
      Inggih, cepet utawa mengko bakal mandheg. Kepiye panguwasa sing luwih dhuwur bakal nanggapi?

      Bakal mlumpat yak saiga lol
  11. Thunderbolt
    Thunderbolt 20 Mei 2015 14:13
    +2
    Aneh, dheweke wis perang karo kita sajrone nem wulan, lan kerjasama saiki mandheg ... Nyuwun
  12. ssn18
    ssn18 20 Mei 2015 14:14
    +6
    Ing pirang-pirang cara, katon kaya khutbah saka sektarian sing nyoba narik kawigaten marang awake dhewe - pengulangan terus-terusan bab sing padha, nggawe awake dhewe lan para pendukunge dadi ekstasi ... Kaya sing dikandhakake, kabeh pratandha ana.

    Ya, ana simbiosis diagnosis ing kene. Umumé, iki minangka prilaku normal kanggo Scientologist. Pengikut Ron Hubbart tumindak kaya iki, sanajan mung nganti entuk papan skor. Banjur dicopot nganggo tangan.
  13. s.pa
    s.pa 20 Mei 2015 14:15
    +2
    Aku mikir yen psikiater bakal cepet nelpon penyakit iki sindrom Yatsenyuk
  14. Abbra
    Abbra 20 Mei 2015 14:15
    +1
    Kaya lelucon lawas, nalika wong lanang sclerotic mlebu kamar turu bojo enom kaping pirang-pirang kanggo ngrampungake tugas perkawinan. Lali ing wektu sing padha ora ana sing bisa digunakake kaping pirang-pirang. Garniy sampeyan clap, Arseny!
  15. dobrik10
    dobrik10 20 Mei 2015 14:16
    +1
    "terwelu ing ecstasy" iku bab elek! Luwih apik yen dheweke nggawe aviary tinimbang pager ing tapel wates ...
  16. Ham
    Ham 20 Mei 2015 14:16
    +2
    Dheweke wis wiwit ngomong, ora suwe "KU-KU!" bakal ngomong.
  17. Hiu
    Hiu 20 Mei 2015 14:17
    +1
    Punika peremoga! Bakar Arseniy, bakar
  18. RusDV
    RusDV 20 Mei 2015 14:19
    +1
    Federasi Rusia minangka bebaya kanggo negara Ukrainia lan integritas teritorial.

    Minangka kanggo bebaya kanggo integritas teritorial, junta dhewe ngatur tanpa Rusia. Sawetara wilayah mung ora pengin dadi bagian saka nistha sing metu ana lan mung ninggalake .... Nanging babagan integritas endhog .... ya ... kene kanggo Rusia, tenan, aku ora bisa njamin. ...
  19. pensiunan
    pensiunan 20 Mei 2015 14:21
    +1
    Ora malah setahun wis liwati wiwit Rusia miwiti perang karo Ukraina, minangka Perdana Menteri Ukraina guessed pungkasanipun mungkasi kerjasama (!) Ing militèr-technical (!!) bal karo Rusia. Lan dheweke uga ujar manawa Balts rem ... opo
  20. lazma3
    lazma3 20 Mei 2015 14:25
    0
    Ya, iku mbebayani kanggo terwelu kanggo jiwit suket, luwih apik kanggo ngunyah wortel Amérika.
  21. Karabas
    Karabas 20 Mei 2015 14:25
    0
    Ngapunten, nanging karo sapa sing kudu kerja sama? Kabeh sing ditinggalake Uni Soviet kanthi gratis, kabeh padha pooped, lan ora suwe sampeyan bakal ngobong tanah sampeyan.
  22. Dima Kalevo
    Dima Kalevo 20 Mei 2015 14:31
    +1
    dina iki, flurry saka pidato duka marang Rusia, loro saka Yatsenyuk lan saka Poroshenko, pancen luwih kaya mantra. Wong-wong iki kayane ora duwe apa-apa kajaba populisme lan omongan sing ora ana gunane kanggo ngilangi titik politik pungkasan
  23. nggabung23
    nggabung23 20 Mei 2015 14:45
    0
    Apa bener yen terwelu iku raksasa seks?
    PS Mesthi ana sing paling ora ana ing wong sing njijiki iki ...
  24. lis-ik
    lis-ik 20 Mei 2015 14:47
    +1
    Federasi Rusia iku sawijining negara aggressor, Federasi Rusia ilegal dicaplok Crimea, Federasi Rusia nindakake melu-melu militèr ing tlatah Donetsk lan Lugansk wilayah, Federasi Rusia nuduhke ancaman kanggo negara Ukrainia lan integritas teritorial sawijining.
    Federasi Rusia isih nyusoni Ukraina lan ora ngidini mati nganti pungkasan, kapan sampeyan bakal bajingan metu saka gulu lan ngganti kabeh menyang Eropa!
  25. 3vs
    3vs 20 Mei 2015 14:52
    0
    Ya, dheweke minangka Scientologist, lan dheweke kaya ...
  26. Gemini
    Gemini 20 Mei 2015 14:56
    +1
    Quote: self-propelled
    wektu piro?! Nyuwun


    Dadi ora, banjur pastur nyuwek, banjur Pan Porosenko, lan saiki giliran terwelu kanggo "mandheg" kerjasama ...
  27. Evgeny_Lev
    Evgeny_Lev 20 Mei 2015 15:32
    0
    nyuwek nanging ora nyuwek
  28. nyeret33
    nyeret33 20 Mei 2015 15:55
    0
    kabeh pernyataan sing nyusup endhog iki luwih kaya ritual ritual kanggo swara rebana, lan dudu tembung-tembung saka tokoh politik, sing dheweke nganggep awake dhewe ... lan tugu bangsa” (sing sejatine dudu lan dudu...). Bener, diobati, nanging ing rumah sakit jiwa ...
  29. Siwa83483
    Siwa83483 20 Mei 2015 16:35
    0
    Lan ing sadawane dalan, mungkasi gas, listrik, batu bara, lan bali dhuwit, sampeyan bajingan bespectacled ...
  30. pothos
    pothos 20 Mei 2015 17:53
    +2
    "Federasi Rusia minangka bebaya kanggo negara Ukrainia lan integritas teritorial."
    Bebaya paling gedhe yaiku awake dhewe.
  31. olegkrava
    olegkrava 20 Mei 2015 18:56
    0
    Kutipan saka hiu
    Federasi Rusia minangka negara aggressor, Federasi Rusia ngrebut Crimea kanthi ilegal, Federasi Rusia nindakake intervensi militer ing wilayah Donetsk lan wilayah Luhansk, Federasi Rusia nyebabake ancaman marang negara Ukraina lan integritas teritorial.

    Iku isih bakal perlu kanggo break kabel listrik, pipa gas, lan banjur menang lengkap (sikil sweaty ing tutuk).
  32. POMAH
    POMAH 20 Mei 2015 23:02
    0
    Lucu, tapi wong Ukrainia hawala... lan ora watuk...
  33. Jahat 55
    Jahat 55 21 Mei 2015 02:56
    0
    Yaytsenyukh Talking minangka badut plot liyane kaya Scarecrow Wise ... Kanthi fisik kaya ngono, sawise perdana menteri, welcome to us, menyang Circus ing Tsvetnoy Boulevard, paling ora sampeyan ora bakal ditinggal tanpa sedekah ...
  34. iner
    iner 21 Mei 2015 05:44
    0
    Secara logis, Yatsik wis kerja sama karo negara agresor sajrone iki.
    Lan dheweke dudu Kremlin, kanthi kasempatan minangka agen, pitakonan iki kudu ditakoni dening warga independen.))