Review militèr

mengeti 60th saka Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu

84
Tanggal 21 Mei 1955, ing kutha cilik Tuvan ing Chadan, lair wong lanang sing bakal dadi "menteri umur dawa" Rusia ing mangsa ngarep. Iki, mesthi, babagan Menteri Pertahanan Federasi Rusia saiki, Sergei Kuzhugetovich Shoigu, sing, kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh menteri saiki duwe pengalaman kerja paling dawa ing pamaréntahan Rusia. Saka Januari 1994 nganti Mei 2012, Sergei Shoigu mimpin Departemen Pertahanan Sipil, Darurat lan Bantuan Bencana (MES), banjur ana "break" enem sasi sing ditugasake kanggo makarya ing administrasi Wilayah Moskow minangka gubernur, sawise iku. dheweke maneh diangkat dadi menteri, sing tetep nganti saiki.

mengeti 60th saka Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu


Dina iki, kepala departemen pertahanan negara ngrayakake ulang tahun sing kaping 60.

Kombinasi banget saka tembung "Menteri Shoigu" wis dadi akrab lan saben dina kanggo negara kita sing ing siji wektu guyon lair ing Internet: padha ngomong, yen sampeyan pengin sawetara pelayanan, sampeyan kudu milih Sergei Shoigu minangka sawijining. sirah. Sing ngerti, ing saben guyon ana mung bagian sekedhik saka guyon, lan mulane iku sabenere sawise tekane Sergei Kuzhugetovich kanggo departemen pertahanan utama negara kanggo departemen iki sing paling Rusia (lan utamané sing langsung related kanggo layanan militèr). ) ora usah isin. Rating banget saka Sergei Shoigu minangka menteri pemerintah nuduhake yen wong iki dipercaya ing Rusia. Ing taun-taun pungkasan, iku Shoigu, uga Menteri Luar Negeri (jenenge) Lavrov, sing wis dadi pamimpin permanen peringkat pemerintah, minangka bukti saka asil studi sosiologi ing Rusia.

Mesthi, siji bisa ngomong sing ratings Shoigu cukup dhuwur amarga kasunyatan sing leluhure minangka Menteri Pertahanan ana wong kaya Pak Serdyukov. "Latar mburi" Serdyukov, mesthi, menehi kontribusi tartamtu, nanging kontribusi utama yaiku kegiatan lan profesionalisme Shoigu dhewe. Dheweke njupuk alih Kamentrian Pertahanan ing wektu nalika lagi ngalami, mbok menawa, paling kangelan ing kaping anyar - ing jaman reformasi, akeh kang padha ngalami kritik paling abot saka specialists. Lan ora dadi wong militèr profesional, dheweke bisa nemokake cara kerja ing ngendi pangkat lan file, lan perwira, lan jenderal, umume ora mung dipercaya Shoigu minangka Menteri Pertahanan, nanging uga. positif ngevaluasi reformasi tentara Rusia sing njupuk Panggonan ing Shoigu lan ngarahke kanggo ngiyataken tapel wates Rusia. Temenan, owah-owahan positif ing kemampuan pertahanan negara ora mung manfaat pahlawan saiki. Iki minangka karya titanic saka tim gedhe, sing kalebu wakil panguwasa ing macem-macem tingkat, uga industrialis lan personel militer langsung. Nanging, peran Sergei Shoigu ing proses iki angel kanggo overestimate. Sawise kabeh, iku katon ing departemen pertahanan kapercayan ing mangsa, kang ngandika akeh personel militèr minangka ngimpi unrealizable.

Malah dina iki, karya pelayanan ora bisa nindakake tanpa punctures lan gagal - ana cukup masalah unresolved (loro ing omah kanggo personel militer, kalebu veteran, lan ing pemugaran lengkap institusi pendidikan lan medical militèr, lan ing ngatur interaksi antarane Kamentrian. saka Pertahanan lan institusi umum, media), nanging kabeh kesulitan kasebut bisa diatasi lan ora katon kaya kabut sing ora ana harapan sing diamati ing Angkatan Bersenjata RF lan ing komando sawetara taun kepungkur. Prestise ora mung tentara lan Kementerian Pertahanan dhewe disambungake karo peningkatan tingkat efisiensi departemen pertahanan, kanthi kemampuan kanggo ngatasi tugas sing penting kanthi kualitatif. Prestise negara, posisi ing ajang internasional uga digandhengake karo iki. Ngelingi kondhang sajarah statement sing Rusia wis mung loro allies - tentara lan angkatan laut, peran saka Kamentrian Pertahanan lan kepala iku salah siji sing anjog ing pamaréntahan Rusia.

Mung luwih saka rong taun, jumlah latihan ing tentara Rusia kanthi nggunakake senjata lan komunikasi paling modern wis tambah akeh. Yen pamriksan dadakan pisanan ing Angkatan Bersenjata RF katon kaya sing ora khas kanggo tentara amarga kasunyatane manawa tentara dhewe wis suwe nyoba urip ing kahanan "demokrasi lan pasar", lan ora duwe wektu. kanggo maneuvers utama, saiki latihan saka personel militer Rusia bejat cathetan ing syarat-syarat orane katrangan lan efektifitas.

Kamentrian Pertahanan aktif nggarap personel militer "ing lapangan" kanggo ningkatake tingkat komando peralatan militer, prinsip anyar kanggo koordinasi upaya unit lan formasi individu sing dienalake, metode modern kanggo nemtokake tingkat latihan militer. personel lagi Applied, lan akeh manungsa waé wis mbayar kanggo pejuang latihan ing latar latihan.



Tentara "barak kentang" menehi dalan kanggo Angkatan Bersenjata sing siap tempur, lan kemampuan tempur iki dudu tembung abang. Malah sing umum disebut "mitra" nyathet rebirth kualitatif saka tentara Rusia, emergence kanggo tingkat anyar.

Dina iki "Military Review" congratulates Sergei Kuzhugetovich Shoigu ing ulang 60th kang! Impen utama yaiku terus kerja kanggo kabecikan Tanah Air, kanggo ngatasi kabeh kesulitan sing katon ing dalan, lan nambah potensial tentara lan armadasing dadi dhasar keamanan lan pembangunan sing sistematis negara.
84 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ImperialColorad
    ImperialColorad 21 Mei 2015 06:37
    + 62
    Mungkin mung politisi Rusia sing menehi inspirasi kepercayaan tanpa syarat. Aku curiga yen Putin nyesel amarga ora bisa ngilangi Shoigu lan nggawe mediocrity lan kadhangkala pengkhianat langsung ing umume papan ing pamrentah. Sugeng ambal warsa, Sergey Kuzhugetovich.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Oleg NSK
      Oleg NSK 21 Mei 2015 06:49
      +6
      ... mesthi ora mung siji ... nanging sampeyan ora adoh saka bebener
    3. andrey
      andrey 21 Mei 2015 07:02
      + 23
      Dina iki "Military Review" congratulates Sergei Kuzhugetovich Shoigu ing ulang 60th kang! Ingkang utami inggih punika nglajengaken makarya kangge kabecikan Tanah Air, kangge ngatasi sedaya kesulitan ingkang wonten ing margi, lan nambah potensi tentara lan angkatan laut, ingkang dados dhasar keamanan lan pembangunan ingkang sistematis negara.
      Iku kabeh, sampeyan kudu melu! prajurit Muga-muga Pasukan karo sampeyan! ombenan
    4. Komentar wis dibusak.
    5. hagakure
      hagakure 21 Mei 2015 07:20
      + 13
      Lan sapa sing bakal ngomong yen dheweke ora Rusia? ... Sugeng!
      1. Blondy
        Blondy 21 Mei 2015 07:54
        + 25
        Quote: Hagakure
        Lan sapa sing bakal ngomong yen dheweke ora Rusia? ... Sugeng!

        Apa bedane: Rusia dudu Rusia. Iku ing wong kuwi sing tanah Rusia dumunung.
        Aku nggunakake prasaja, patronymic, sanalika aku nelpon dhewe, kang aku ajeni.
        Kuzhugetych, ucapan selamat sing tulus, kabeh, kabeh, kesehatan, supaya bubuk mesiu ora rampung lan para wanita nyekel buzz.
        1. Baikonur
          Baikonur 21 Mei 2015 11:21
          +2
          HORMAT LAN HORMAT!!! KESEHATAN!!! prajurit
          1. wong ispaniard
            wong ispaniard 21 Mei 2015 12:55
            +6
            Sugeng mengeti Sergey Kuzhugetovich! Sehat lan panjang umur kanggo ngladeni kamulyan lan bebener kanggo tanah air.
            Ora, Shoigu dudu mung menteri sing pantes diajeni ing pamrentahan kita saiki, nanging dheweke mung siji-sijine. sing wis mbuktekaken efektifitas ing posisi lan saliyane wis gained katresnan lan pakurmatan saka populasi negara.
            1. Talgat
              Talgat 21 Mei 2015 22:02
              +3
              Shoigu minangka patriot sejati saka Tanah Air lan uga profesional!

              Panjenenganipun punika Rusia ing kasunyatan - ing roh

              Nanging aku isih bangga yen dheweke uga duwe getih Tuvan, getihe para leluhur steppe
              Lan basa asli kita marang dheweke - lan koumiss - lan yurts ombenan
          2. Komentar wis dibusak.
      2. Nagaybak
        Nagaybak 21 Mei 2015 09:17
        +4
        Hagakure "Lan sapa sing ngomong yen dheweke dudu Rusia? ... Sugeng kula!"
        Dheweke setengah Rusia. Ibune wong Rusia. Kanthi iman, dheweke Ortodoks.))) Saka Wiki.
        "Rama - Kuzhuget Sereevich Shoigu (1921-2010) [57] (lair Kuzhuget Shoigu Seree oglu) editor koran regional, banjur kerja ing partai lan badan Soviet, dadi sekretaris Komite Regional Tuva saka CPSU lan pensiun minangka Wakil Pertama. Ketua Dewan Menteri Tuva ASSR [58][59] Dheweke uga mimpin arsip negara Tuvan lan makarya sajrone nem taun minangka editor koran Shyn (Pravda) ing basa Tuvan, nulis novel Wektu lan Wong, Black Vulture Feather (2001), Tannu-Tyva: tanah tlaga lan kali biru" (2004).
        Ibune - Alexandra Yakovlevna Shoigu, nee Kudryavtseva (1924-2011). Dheweke lair ing desa Yakovlevo cedhak kutha Orel. Saka ing kono, sakcepete sadurunge perang, dheweke pindhah karo kulawargane menyang Ukraina - kanggo Kadievka, saiki kutha Stakhanov, wilayah Luhansk [4]. Spesialis ternak, Tenaga Kerja Pertanian Republik Tuva, nganti 1979 - kepala departemen perencanaan Departemen Pertanian Republik, bola-bali kapilih dadi wakil Dewan Tertinggi Tuva ASSR.
        Garwane - Irina Alexandrovna Shoigu (nee Antipina), presiden perusahaan Expo-EM sing melu bisnis pariwisata (antarane klien utama yaiku Kementerian Darurat Rusia).
      3. Vaska Petkin
        Vaska Petkin 21 Mei 2015 17:36
        +6
        Rusia dudu warga negara, nanging kahanan pikiran.
      4. Nrsimha42
        Nrsimha42 21 Mei 2015 23:54
        +2
        Sergei Shoigu minangka ibu, mentalitas lan semangat Rusia, lan sing paling penting yaiku sing paling penting.

        Iosif Vissarionovich - uga, ing roh, ana wong Rusian, lan dheweke disebut Rusia asal Georgian.

        Saka njero ati, aku melu sugeng rawuh!!! nglirik
    6. pambungkus13
      pambungkus13 21 Mei 2015 08:13
      +9
      Sugeng ambal warsa, Sergey Kuzhugetovich!!!! tresna

      *Mungkin siji-sijine politisi Rusia sing menehi inspirasi tanpa syarat.* nangis - Sayange aku setuju karo sampeyan mulane ....
      Kita pengin Kuzhugetovich - apa sing kudu - ora kanggo sapa, nanging kanggo kalbu. Nindakake apa sing kudu ditindakake tanpa njaluk apa-apa. Lan banjur luwih kamungkinan sing samesthine bakal kelakon. ombenanKAMI PERCAYA KOWE!!! prajurit SENENG LAN SEHAT, LANGSUNG TAHUN BAGI KOWE ngguyu !!!!
    7. wong Samaria
      wong Samaria 21 Mei 2015 11:52
      +5
      Sugeng ambal warsa! Bubar aku ngentekake sejam kanggo komunikasi karo dheweke, wong gedhe, dheweke pancen peduli karo negara, Gusti mberkahi dheweke!
    8. RUS
      RUS 21 Mei 2015 15:54
      +4
      Apa jenis cons elek padha sijine ing artikel ???
      1. Nrsimha42
        Nrsimha42 21 Mei 2015 23:57
        0
        Apa jenis cons elek padha sijine ing artikel ???

        Paling kamungkinan pengacara. Kanggo wong-wong mau, saben patriot Rusia kaya eri ing mripat.
  2. igorka357
    igorka357 21 Mei 2015 06:37
    + 22
    Awal sing apik .. kesehatan lan saraf sing apik ... Selamat ulang tahun Kuzhugetovich !!!
  3. brr1
    brr1 21 Mei 2015 06:40
    + 15
    Siji-sijine menteri sing sejatine tumindak.
    1. wolf7
      wolf7 21 Mei 2015 11:33
      +7
      Kuzhugetych - Wong lan patriot sejati! Kamentrian Situasi Darurat ing wangun saiki iku kabeh patut, lan Wilayah Moskow ditarik metu saka tumpukan sampah dening kuping, uga rampung! prajurit
    2. navigator
      navigator 21 Mei 2015 12:27
      +3
      Utamané nglawan latar mburi para leluhur Pasha "Mercedes" lan Taburetkin.
      1. navigator
        navigator 21 Mei 2015 14:28
        0
        Aku malah ora mikir sing Grachev lan Serdyukov wis dadi akeh pembuangan ing Military Review sing Shoigu ora seneng, padha sijine minuses.
    3. kemangi
      kemangi 21 Mei 2015 12:58
      +5
      Kutipan saka: brr1
      Siji-sijine menteri sing sejatine tumindak.

      Ya, aku ora bakal lali babagan Sergei Viktorovich !!! Mung padha, Kuzhugetovich lan Viktorovich mbokmenawa tandem paling kuat. Departemen Shoigu nambah bobot kanggo tembung Lavrov, lan tembung Lavrov ditujukan kanggo nyegah departemen Shoigu nggunakake arsenal))) Shoigu apik !!!
  4. silver169
    silver169 21 Mei 2015 06:43
    + 14
    Sugeng ambal warsa Kuzhugetovich!
  5. Komentar wis dibusak.
  6. Rurikovich
    Rurikovich 21 Mei 2015 06:52
    + 12
    Sugeng ambal warsa!!!Yen luwih akeh wong sing kaya ngono, negara bakal kuwat! hi
  7. aszz888
    aszz888 21 Mei 2015 07:01
    + 12
    Ing panggonane Man.
    Sugeng mengeti, Kawan Menteri Pertahanan Federasi Rusia!
    1. reut.sib
      reut.sib 21 Mei 2015 07:33
      +2
      Ya, sampeyan ora bisa ngomong kanthi luwih tepat! Kesehatan, kita ngenteni ulang tahun kaping 70!
  8. VadimSt
    VadimSt 21 Mei 2015 07:09
    + 14
    Lair ing Chadan, lan dibaptis ... ing Novorosii. Nampa ucapan selamat Sergey Kuzhugetovich saka Novorossiya!
    1. underval
      underval 21 Mei 2015 11:16
      -13
      Ing Novorossiya.. Where is Novorossiya? bocor!
      1. Pissarro
        Pissarro 21 Mei 2015 15:20
        +3
        Apa sampeyan nyiarake saka kasunyatan paralel? Piye kabarmu, Nenka wis ana ing EU lan berkembang maju? ngguyu
  9. Dmitry Volodin
    Dmitry Volodin 21 Mei 2015 07:11
    + 14
    Napa klone, tinimbang milih Perdana Menteri Medvedev!
    Sugeng tanggap warsa! Kesehatan kanggo sampeyan, Sergey Kuzhugetovich!
    1. SlavaP
      SlavaP 21 Mei 2015 21:06
      +2
      Aku sing mboko sithik bakal dadi - nalika padha golek panggantos pantes.
  10. vkl-47
    vkl-47 21 Mei 2015 07:28
    +6
    Tuwan sehat lan sukses
  11. kev
    kev 21 Mei 2015 07:34
    +7
    Kanggo pisanan ing pirang-pirang taun muncul bangga lan ngormati Angkatan Bersenjata RF. Sugeng ambal warsa, Sergey Kuzhugetovich.
  12. AlNikolaich
    AlNikolaich 21 Mei 2015 07:36
    +2
    Sugeng ambal warsa Sergey Kuzhugetovich!
  13. Vitek
    Vitek 21 Mei 2015 07:40
    +5
    Sugeng tanggap warsa! tresna Kesehatan, rasa seneng, sukses ing pos pertempuran !!! ombenan
  14. KaliVV
    KaliVV 21 Mei 2015 07:42
    +3
    Sugeng kanggo mbah kakung saka Tentara Kabeh Rusia! :)))
    1. capex1
      capex1 21 Mei 2015 09:10
      0
      Sampeyan luwih tuku gedhang kanggo Obama-monyet, digunakake kuping metu obscenely (kang ilang bobot).
  15. andrei.yandex
    andrei.yandex 21 Mei 2015 07:46
    -12
    Aku bakal sijine fly ing ointment menyang tong minyak. Bebener sing pahit luwih becik tinimbang goroh sing manis. Aku bisa mbayangno carane akeh exclamations kanggo statements sandi bakal. Sapa sing kepengin weruh, ayo ndeleng, nanging sing angel karo pendekatan kritis, mula Gusti Allah bakal dadi hakime.
    1. Putra saka pejabat partai: Rama - Kuzhuget Sereevich Shoigu (1921-2010) (lair Kuzhuget Shoigu Serey oglu: kulawarga lan jeneng pribadi padha dibalik dening kesalahan passportist) makarya kabeh urip ing partai lan badan Soviet, dadi sekretaris. saka panitia regional Tuva saka CPSU lan pensiun minangka Wakil Ketua Pertama Dewan Menteri Tuva ASSR[3][4]. Dheweke uga mimpin arsip negara Tuvan lan makarya sajrone nem taun minangka editor koran Shyn (Pravda) ing basa Tuvan, nulis novel Time and People, Black Vulture Feather (2001), Tannu-Tyva: a country of lakes and kali biru (2004) Ibu - Alexandra Yakovlevna Shoigu (1924-2011), Tenaga Kerja Pertanian Republik Tuva, nganti 1979 - kepala departemen perencanaan Departemen Pertanian Republik.
    2. Dideleng saka biografi, dheweke ora tau dadi tentara sedina. Inggih, piyambakipun pikantuk gelar, awit malah Suvorov A.V. ora nampa:
    Letnan Cadangan (1977)
    • Mayor Jenderal (26 April 1993)
    • Letnan Jenderal (5 Mei 1995)
    • Kolonel Jenderal (8 Desember 1998)
    • Jenderal Angkatan Darat (7 Mei 2003)
    Miturut cara, jenderal utama ditampa ing taun 1993 saka Yeltsin, ora ngomong apa-apa, utawa kabeh wong lali bab acara 1993. Miturut cara, ing sisih kang Shoigu.
    3. Dheweke nampa gelar pahlawan saka Yeltsin sing padha ing 20 September 1999, sing ora jelas persis. Apa penghargaan kanggo? Mungkin dheweke dielingake kacilakan stasiun listrik hidroelektrik Sayano-Shushenskaya, bisa uga mandheg katon geni (kayata saiki ana ing musim semi - Timur Jauh). Ordo Malta uga ora diwenehi kaya ing Kulon.
    4. Kok jenderal Kementrian Darurat, ujug-ujug dadi Jendral TNI.
    Sapa sampeyan Pak Shoigu?
    1. brr1
      brr1 21 Mei 2015 08:06
      +9
      Lan Pak Shoigu iku sapa. Sing kita weruh dening tumindak lan asil. Sisih endi uga katon saka tumindake. Lan ora kaya sawetara "wong golek" bebener, dheweke mbenerake kabeh regalia kanthi tumindak, sanajan dheweke nampa, mbok menawa, sadurunge.
      1. dmb
        dmb 21 Mei 2015 09:07
        -5
        Ora kanggo Shoigu, dheweke ora bakal maca, nanging kanggo sampeyan pribadi. Pangkat militèr ora diwènèhaké luwih dhisik. Yen ora, wong-wong sing nampa wong-wong mau dadi padha karo wong-wong sing cocog kanggo awake dhewe. Miturut cara, ing wektu sing padha, antarane "Jenderal" kuwi "Jenderal Dima" Yakubovsky. Mbok menawa jeneng iki nduweni teges kanggo sampeyan. Maneh, karo "sisih" Shoigu ora apik. Dideleng saka karir sing apik banget, dheweke minangka oportunis biasa. Nalika situs dawa lan tediously stigmatize partocrats sing ngrusak USSR, iku ora bab wong kaya wong? Dadi, mesthi, nalika dadi nyenyet sing ora ana panggonan liya kanggo pindhah lan Kamentrian Keuangan wiwit menehi akèh dhuwit, banjur padha bisa ngginakaken ora mung ing saluran TV Zvezda, nanging uga ing kesiapan pertempuran. Inggih, dheweke lan patrone ora pengin dadi bokong gajah, lan kepinginan kasebut cukup dingerteni.
        1. bandabas
          bandabas 21 Mei 2015 11:20
          -1
          Ana sing kaya ngono - teknologi politik. Punika conto umum. Ana rollback ing Serdyukov, wong ora seneng. Dheweke mutusake lan nindakake kanthi beda. Mung marang sapa kabeh kanca-kanca iki manut (sapa ing pamarentah) sajrone 15 taun kepungkur? Lan ora ana sing kudu disalahake. Posisi diganti lan tenang ngguyu ing Negara.
          1. andrei.yandex
            andrei.yandex 21 Mei 2015 12:17
            -3
            Aku ndhukung. Inggih, sampeyan ngerti yen mungsuh ora mung njaba. Mungsuh wis dawa operasi ing negara ing guise patriotisme.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    3. capex1
      capex1 21 Mei 2015 09:08
      + 12
      Aku tansah kaget karo wong-wong sing ing urip iki, kajaba ngrusak, ing asas, ora bisa nindakake apa-apa, nanging ngukum lan ngritik kabeh ing panggonan sing padha. Putra pejabat partai iki wis nindakake paling ora lan aku isih bakal nindakake akeh kanggo Negarane, lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa kajaba goyangake udhara.
      1. andrei.yandex
        andrei.yandex 21 Mei 2015 10:17
        -10
        Iku thanks kanggo sampeyan sing karusakan saka USSR dumadi. Sing pracaya marang apa padha ngandika, lan ora ngupaya kanggo mriksa lan nguripake otak dhewe. Thanks kanggo wong kaya sampeyan, kita ngalami revolusi ing taun 1917. Lan thanks kanggo wong kaya sampeyan, wong ora ngerti sing Svyatoslav, Ivan the Terrible, Stalin. Amarga sampeyan sing dadi kolom kaping lima.
    4. robsafin
      robsafin 21 Mei 2015 09:14
      + 11
      apa jenis ulcer sampeyan ... katon saiki - asil ing pasuryan ... wong iku ing panggonan kang, Lan Shoigu punika RF Kamentrian Pertahanan (jawaban kanggo pitakonan moronic Panjenengan) ... lan sampeyan kaya kolom 6...
    5. SibSlavRus
      SibSlavRus 21 Mei 2015 09:30
      + 13
      Dheweke nampa gelar Pahlawan Rusia kanggo nggawe Kementerian Situasi Darurat. Nanging ora saka ngeruk, nanging ing basis saka sistem Soviet pertahanan sipil lan kahanan darurat.
      Inggih, dhasaripun, piyambakipun minangka produk kudeta awal 1990-an, kados dene saben tiyang ingkang sapunika dados kuwasa. Aja idealize sapa wae. Menteri kasebut minangka wong umum kanthi hak pungkasan kanggo nggawe keputusan babagan departemen kasebut, lan sanajan ing kerangka Dewan Keamanan. Dheweke ora nindakake paling akeh karya. Lan pitakonan marang S.K Shoigu bisa ditakoni akeh lan asring (kaya kabeh wong sing saiki dadi pimpinan negara), nanging anggere dheweke duwe kekuwatan nyata, ing pimpinan keamanan lan pertahanan negara, ora perlu (sanajan kasus pidana dibukak marang dheweke lan ditutup miturut KUHP Soviet). Mayoritas pedunung negara ndhukung iku, ana sukses, ayo kang ngira asil saiki. Utawa apa sing menang ora diadili (nganti ana pemenang liyane)?
      Lan ora becik, piye wae, kanggo ngrembug wong ing ulang tahune. Banjur, lan ing kerangka topik individu, bisa uga ing sawijining dina.
      1. Paman Joe
        Paman Joe 21 Mei 2015 22:07
        +3
        Kutipan: SibSlavRus
        Dheweke nampa gelar Pahlawan Rusia kanggo nggawe Kementerian Situasi Darurat.
        Pahlawan Federasi Rusia - kanggo keberanian lan kepahlawanan sing ditampilake ing kinerja tugas militer ing kahanan sing ekstrem (20 September 1999)

        http://kremlin.ru/acts/bank/14424
      2. Karabanov
        Karabanov 23 Mei 2015 15:59
        0
        Mesthi, jenderal utama sawise "starley" ora diwenehi kaya ngono. Ing ngriki prêlu kari lêrêsipun, saha pêrlu njagi status kanthi ngatonakên bêkti ingkang sakalangkung-langkung. Shoigu kasil, amarga wis pirang-pirang taun dadi "menteri".
        Miturut cara, iki precedent karo judhul ora ana analog. Paling ora aku ora ngerti kasus kaya ngono. Punika kosmonot pisanan kita Gagarin mabur minangka letnan senior, lan bali minangka mayor (mung mayor). Kaputusan babagan iki digawe ing ndhuwur banget (mung kasus kaya nalika padha mlumpat liwat pangkat).
        Komentator lan pemain minus ngamuk bisa uga mikir yen aku ora seneng karo Kuzhugetych ing kene. Ora, aku mung padha karo dheweke (sanajan aku ora seneng kabeh). Aku mung nyoba kanggo nelpon spade spade lan ora embellish kasunyatan.
        Secara pribadi, aku mikir yen wong bisa ngrampungake tugas sing ditugasake, sanajan dheweke dadi generalissimo, sing utama yaiku nindakake tugase - kanggo nguatake kemampuan pertahanan. Lan ora kaya sawetara menteri biyen, kabeh kita ing kene "ditresnani banget" ...
    6. podpolkovnik
      podpolkovnik 21 Mei 2015 09:45
      + 13
      Kutipan: andrei.yandex
      Aku bakal sijine fly ing ointment menyang tong minyak. Bebener sing pahit luwih becik tinimbang goroh sing manis. Aku bisa mbayangno carane akeh exclamations kanggo statements sandi bakal. Sing kepengin weruh, ayo padha ndeleng, nanging sapa sing duwe wektu angel kanthi pendekatan kritis, mula Gusti Allah bakal dadi hakime ....
      Sapa sampeyan Pak Shoigu?

      Dhewe - banjur dadi abdine sapa?
      Apa sampeyan bingung situs?
      Pindhah menyang sensor - dheweke bakal ngormati sampeyan ing kana, cacat ...
      1. podpolkovnik
        podpolkovnik 21 Mei 2015 12:25
        +3
        Dhewe - banjur dadi abdine sapa?
        Apa sampeyan bingung situs?
        Pindhah menyang sensor - dheweke bakal ngormati sampeyan ing kana, cacat ...

        Lan padha minus - banjur, padha minus ....
        Minus luwih, aku sengaja fokus sampeyan, wong miskin, ing sak panggonan ...
    7. cerbuk6155
      cerbuk6155 21 Mei 2015 11:04
      +5
      Kosok baline, iki minangka pujian kanggo Shoigu. Kanggo pitakonan sapa sampeyan, Pak Shoigu, aku bakal mangsuli sampeyan yen sampeyan ora ngerti - Menteri Pertahanan RUSIA. Wong sing apik lan apik. Nanging yen sampeyan diangkat dadi Menteri Pertahanan, kita ora bakal sujud marang Poroshenko, nanging marang pimpinan apa wae saka suku ing Papua Nugini. prajurit
    8. Komentar wis dibusak.
    9. navigator
      navigator 21 Mei 2015 12:40
      +3
      "Sapa sampeyan Pak Shoigu?"

      Ora Grachev, sing dijuluki Pasha Mercedes, dudu Serdyukov-Taburetkin. Apa sampeyan wis lali "tokoh" iki? Kabeh wis dikenal ing perbandingan.

      "Dheweke nampa gelar pahlawan saka Yeltsin sing padha ing 20 September 1999."

      EBN uga milih Putin minangka penerus, iki bisa uga mung kaluwihane.
    10. BAIKAL03
      BAIKAL03 21 Mei 2015 14:14
      +2
      Sapa sampeyan Pak Shoigu? Lan sapa sampeyan O.L.E.N. pro-Amerika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!
    11. woron333444
      woron333444 21 Mei 2015 20:09
      +5
      Dheweke nampa kabeh gelar lan penghargaan kanggo tumindake. Dheweke ora kekacoan lan ora njagong ing Moscow. Wong lanang iku pantes kanggo kabeh.
    12. Igor39
      Igor39 21 Mei 2015 20:30
      +1
      Kanggo sawetara taun dheweke manggon ing Kyzyl 98-99, ngomong karo wong, piye wae ing mangsa padha nggawa daging saka Mongolia, uga, ing wayah sore padha ngombe ing Kamaz lan wong marang kula, bojone wong wadon sing tanggung jawab. perusahaan, ngandika dheweke sinau ing Krasnoyarsk ing universitas ing taun 4, Kyzylsky piyambak banget, lan Shoigu teka ing taun pisanan, kang kalem, kang ora hooligan, ngandika padha dikirim wong kanggo anggur metu saka konsep sejatine sifate loropaken. dikirim menyang Moskow marang kanca-kancane. Aku krungu crita kaya ngono.
    13. turis langit soviet
      turis langit soviet 22 Mei 2015 00:58
      +3
      Bebener pahit sing paling apik ...
      sanadyan mangkono, ora ana sing butuh, lan jagad iki warni, nanging akeh sing mbantah babagan putih lan ireng.
      1. ibu rumah tangga
        ibu rumah tangga 22 Mei 2015 03:05
        0
        Aku uga bisa metu lan mbantah tanpa bukti, nanging kanthi ngenyek marang saben wong: Putin, Shoigu, Zyuganov, lan wong, lan tsar, lan Mikhalkov, lan Ordo Malta, lan ing wektu sing padha. Rockefeller ing klompok iki! Bubur! Lan omong-omong, Pavel 1st dadi master pesenan. Apa dheweke uga dipromosekake dening Rockefeller? Ya, kanca iki mung sengit karo kabeh wong ing sekitar lan nganggep dheweke bodho. negatif
        1. andrei.yandex
          andrei.yandex 22 Mei 2015 08:42
          +1
          Rungokake, maca Fursov A.I., Starikov N., mungkin sampeyan bakal luwih jelas babagan Paul 1. Senajan isih ana penulis sing njlentrehake topik iki.
          1. Babr
            Babr 22 Mei 2015 10:52
            0
            Aku ndhukung kanthi lengkap. Komentar sampeyan ing ndhuwur padha.
      2. wk
        wk 22 Mei 2015 13:27
        -1
        Shoigu minangka anak didik saka Rockefellers ..... kabeh bunderan panguwasa ing donya minangka anak didik saka Rockefellers utawa Rothschilds ..... uga, sawetara jinis katresnan mistis Shoigu kanggo simbol Amerika, mesthi katon. ing seragam Kamentrian Darurat ... ing rutin saben dina pejabat anyar lan mesthi ing lintang tricolor (aku nyathet yen ora mung werna nanging uga wangun wis diganti ... lan bintang ruby ​​​​​​​​minangka simbol Mars, amarga Dewa Perang wis dadi pentagram) lan prabédan geometris antarane lintang lan pentagram gedhe.
        1. Babr
          Babr 22 Mei 2015 15:00
          +1
          Inggih, aku ora kaget banget ing kene.
          dheweke duwe panutan, Baron Ungern, pangadeg fasisme Rusia.
          Wong liya mung ora bakal ngeculake.
      3. Komentar wis dibusak.
  16. dmit-52
    dmit-52 21 Mei 2015 07:47
    +4
    Kesehatan lan sukses kanggo Sergei Kuzhugedovich! Lan kanthi sukses tentara kita! "Sing angel sinau, gampang perang" dudu tembung kosong, nanging postulat, sing ngidini kita kabeh turu kanthi tentrem lan nyambut gawe kanggo kabecikan Tanah Air. Sanadyan tembungku keprungu sedhih, nanging mung kapercayan manawa tentara sampeyan bakal nglindhungi sampeyan lan kulawarga sampeyan bisa ngrampungake kekarepan lan impen.
  17. NEXUS
    NEXUS 21 Mei 2015 07:48
    +5
    Kulo ngaturaken sugeng riyadi, sugeng riyadi, sugeng riyadi, wilujeng lan ayem tentrem. hi
  18. SergeySeverny
    SergeySeverny 21 Mei 2015 07:56
    +2
    sugeng rawuh!
    kesehatan, sukses, rasa seneng
  19. Sinyal
    Sinyal 21 Mei 2015 07:58
    +7
    Aku ora ngawula nganti Shoigu ... Serdyuk nggawe aku keluwih. Happy Birthday Kozhugetovich! Good luck lan kesehatan.
  20. Koronik
    Koronik 21 Mei 2015 07:59
    +7
    Wong sing pancene nindakake akeh kanggo Rusia, bakal luwih akeh menteri sing tanggung jawab, jujur ​​lan dihormati. Kesehatan sing apik kanggo sampeyan, Sergey Kuzhugetovich, sukses ing ngrampungake tugas-tugas muluk-muluk mulihake tentara Rusia!
  21. Mefodi5124
    Mefodi5124 21 Mei 2015 08:02
    +3
    Aku melu kabeh Sugeng!
  22. BAIKAL03
    BAIKAL03 21 Mei 2015 08:08
    +2
    Sugeng ambal warsa! kabeh sing paling apik!
  23. holms-08
    holms-08 21 Mei 2015 08:30
    +2
    Kesehatan lan sukses luwih!
  24. sanny
    sanny 21 Mei 2015 08:30
    +2
    Kayane aku yen ora amarga GDP sing ora kuwat, Shoigu bisa uga dadi presiden .... nanging kayane. Durung ing abad iki ngguyu
    1. holms-08
      holms-08 21 Mei 2015 08:36
      +5
      Rating kanggo wakil presiden:
      1. Shoigu
      2. Lavrov
      3. Rogozin (bisa uga)
      1. sanny
        sanny 21 Mei 2015 16:48
        +2
        Shoigu minangka politisi sing paling seimbang lan populer, yen dheweke mlayu, aku mesthi milih dheweke ..
      2. wk
        wk 22 Mei 2015 13:42
        0
        Kutipan saka: holms-08
        Rogozin (bisa uga)

        kanggo Rogozin sampeyan "-" .... carane sampeyan bisa nulis akeh babagan balabol iki ... trampolin PR wong sing gagal kabeh proyèk .... miwiti karo Vostochny cosmodrome ... uga, aib kang pantes artikel kapisah . ... mbok menawa penjahat !
      3. Komentar wis dibusak.
  25. mamont5
    mamont5 21 Mei 2015 08:32
    +3
    Sugeng ambal warsa, Sergey Kuzhugetovich. Urip dawa kanggo kabecikan Rusia!
    Sayange sampeyan ora bisa kloning mentri KAYA. Ora bakal lara yen ngamanake sawetara kiriman liyane.
  26. MIHALICH1
    MIHALICH1 21 Mei 2015 08:41
    + 11
    Sugeng ambal warsa Sergey Kuzhugetovich! Kesehatan kanggo sampeyan lan kekuwatan ing transformasi Rusia!
  27. ibragim
    ibragim 21 Mei 2015 08:50
    +6
    Kawulo ngaturaken sugeng tanggap warsa MENTERI PERTAHANAN SEJATI, sehat slalu sukses.
  28. kimyth1
    kimyth1 21 Mei 2015 08:56
    +4
    Sing legendaris bakal dadi Menteri Pertahanan !!! Kesehatan lan sukses ing kabeh !!! hi
    1. Nrsimha42
      Nrsimha42 22 Mei 2015 00:05
      +1
      Kenapa tadi? Wis!.. Tokoh-tokoh sing gedhene iki ora kerep katon ing sajarah Rusia.
  29. dsm100
    dsm100 21 Mei 2015 08:58
    +5
    Sugeng tanggap warsa!!!
  30. Volga Cossack Kab
    Volga Cossack Kab 21 Mei 2015 09:08
    +6
    Wong sing ditresnani AKU! Sugeng tanggap warsa! kesehatan lan prestasi!
  31. robsafin
    robsafin 21 Mei 2015 09:09
    +4
    ngormati lan ngormati, MO paling apik saka Federasi Rusia kanggo kabeh taun layanan ing Tentara! Sugeng ambal warsa Sergey Kuzhugetovich!!! mugiXNUMX pinaringan sehat wal afiat...
  32. megaanatoli4
    megaanatoli4 21 Mei 2015 09:18
    +3
    Sugeng ambal warsa, kanca jenderal! Kabeh sing paling apik, Sergey Kuzhugetovich! Sampeyan ana ing panggonan sing bener!
  33. capex1
    capex1 21 Mei 2015 09:23
    + 14
    Sergey Kuzhugetovich kanthi tulus ngucapake selamat ulang tahun!!!! Mugi sukses!!! Matur nuwun kanggo bali bangga ing Angkatan Bersenjata Rusia.
  34. cewek gipsi
    cewek gipsi 21 Mei 2015 09:47
    +3
    Sugeng rawuh! Kesehatan lan umur dawa!
  35. Laval
    Laval 21 Mei 2015 09:50
    +2
    Pirang-pirang taun!!!
  36. Corsair0304
    Corsair0304 21 Mei 2015 09:54
    +5
    Kutipan: Dmitry Volodin
    Napa klone, tinimbang milih Perdana Menteri Medvedev!


    Aku mbokmenawa bakal melu. Siji-sijine menteri sing jelas lan sistematis pindhah menyang tujuan. Mungkin sawise 2020, lan milih kanggo premiere? 65 dudu umur sing pas kanggo wong lanang sing sejatine ora bisa ngatasi pamrentah. Sampeyan bisa ndhaftar merit Kuzhugetovich akeh, nanging kok mbaleni dhewe? Dadi kabeh wis katon, kabeh wong ngerti. Sugeng ambal warsa kanggo sampeyan lan sujud rendah kanggo sampeyan
  37. Nursultan
    Nursultan 21 Mei 2015 09:55
    +4
    Sergey Kuzhugetovich uga dihormati ing njaba Rusia.. Kita gabung ing ucapan selamat !!!
    Kanthi reformasi, dheweke menehi conto kanggo negara liya sing ramah karo Rusia.
    Kita ngarep-arep yen kita bakal mulai alon-alon nyekel !!!
  38. Benya
    Benya 21 Mei 2015 09:59
    +3
    Sugeng tanggap warsa! Sampeyan pancen wong sing nganggo huruf kapital. Dijogo! Gusti mberkahi!!!
  39. kursus87
    kursus87 21 Mei 2015 10:01
    +2
    Sugeng Sergei Kuzhugetovich ing ulang tahune! Muga-muga dheweke sukses dadi Menteri Pertahanan. Senadyan kritik sing diandharake sawetara, pakaryane menteri kasebut ngasilake woh. Tentara Rusia entuk tampilan modern, layanan militer maneh dadi bergengsi, ana motivasi. Tentara kita wiwit dihormati maneh ing arena internasional, ora kanggo apa-apa yen Pentagon gugup, nambah jumlah pasukan NATO ing Eropah. Iki tegese kita pindhah menyang arah sing bener kanggo njamin keamanan lan kedaulatan negara.
  40. Corsair0304
    Corsair0304 21 Mei 2015 10:01
    +5
    Kutipan: andrei.yandex
    4. Kok jenderal Kementrian Darurat, ujug-ujug dadi Jendral TNI.
    Sapa sampeyan Pak Shoigu?


    Aku ora peduli sampeyan?
    Saiki aku weruh yen Kamentrian Situasi Darurat kerja lan duwe wewenang ing saindenging jagad. Kanggo sawetara alasan, dudu pne.dos.ov sing ditimbali, dudu wong Eropa, nanging Kamentrian Situasi Darurat kita. Latihan ana ing tingkat - padha ngawula ana, aku ngerti langsung.
    Nduwe Jenderal Angkatan Darat??!! Dadi apa? Delengen - tank drive lan njupuk. Skuadron lan kelompok metu menyang segara kanggo laku koordinasi pertempuran lan, maneh, shooting, Airplanes / helikopter fly lan maneh - SHOOTING, brigade sing alerted lan ditransfer menyang tmutarakan kuwi ngendi Makar ora drive calves. Apa maneh sing dibutuhake? Apa ora minangka pratondho yen ana wong wis ngobong rawa militèr iki lan nyepak punggung kayu supaya terus maju.
    Lan sapa elinga lawas - sing mripat metu. Urip ing saiki, nyawang masa depan.
    1. andrei.yandex
      andrei.yandex 21 Mei 2015 10:30
      -4
      Lan sapa elinga lawas - sing mripat metu. Urip ing saiki, nyawang masa depan.
      Sapa sing ngelingi lawas - sing metu saka mripat, lan sing lali - iku loro.
      Wong sing ora ngerti masa lalu ora duwe masa depan. Umumé, aku ngusulake maca sastra sing luwih maneka warna lan ora mung kanthi pendapat siji-sisi. Lan panemune mungsuh tanah air kita uga kudu dingerteni, amarga mungsuh ora mung njaba, nanging uga internal. Cekakipun, aja dadi idola. Sayange, karusakan ing sirah. Percaya kanthi wuta lan ora mriksa kabeh wong, mula ora katon kanggo kolom kaping lima sing kondhang.
      1. brr1
        brr1 21 Mei 2015 11:14
        +4
        Andriy, apa sampeyan ora mikir yen sampeyan duwe masalah karo sirah? Aku ngomong iki ora amarga saka sudut pandang sampeyan, nanging amarga sampeyan nyoba nerangake marang wong liya yen dheweke salah lan bodho. Yen sampeyan ngira yen ing situs iki, umume wong bodho sing maca sethithik lan ora ngerti apa-apa, mula sampeyan bisa uga ora dadi kanca ing sirah sampeyan, utawa sampeyan butuh situs kanggo wong sing nuduhake sudut pandang sampeyan. Ing sawetoro wektu, aku ora krungu apa-apa saka sampeyan ing dalan. Sampeyan wis ora menehi bantahan siji kanggo wong waras. Kabeh ana ing tingkat status ing sakelas utawa ing kontak karo sing gelo dening Gusti Allah (utawa ing ukrosmi). Nanging aku ngormati pilihan sampeyan, utamane amarga ora logis kanggo nyana saka wong liya sing ala.
        1. andrei.yandex
          andrei.yandex 21 Mei 2015 11:58
          -4
          Wigati, saliyane nyoba nyinggung lan ngukum posisiku, sampeyan ora duwe pikiran sing cukup. Amarga sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong. Kanggo kanca sekelas utawa kontak, iki minangka hiburan kosong. Inggih, aku duwe sawetara mamang babagan skudaumia sampeyan, sawise sampeyan mikir. Ketoke bener yen wong maca sethithik. Inggih, tinimbang nyebut counterarguments, lan dudu rembugan pribadiku.
          1. brr1
            brr1 21 Mei 2015 12:32
            +7
            Sampeyan bisa uga bener, nanging aku ora nganggep sapa wae ing kene, ora kaya sampeyan, bodho utawa kurang pendidikan lan ora bisa ndeleng oyod. Lan aku dhewe ora milih dhewe minangka wong sing ngerti kabeh sing paling apik lan ngidini awake dhewe ngandhani wong liya babagan cara mikir lan sudut pandang apa sing kudu ditindakake. Nempatake counterarguments ing kene bakal paling sethithik minangka upaya kanggo melu argumentasi sing ora ana gunane babagan keunggulan pitik lan endhog.
            Lan saiki aku mbaleni maneh, aku ora mbantah pendapat babagan sikap ing acara apa wae, nanging upaya kanggo mbuktekake marang wong liya yen ora konsisten saka sudut pandang ing kasus sampeyan katon minangka upaya ing tingkat psikologis kanggo mbuktekake dhewe. validitas tembung lan pendapat sampeyan. Luwih percaya diri warga.
          2. Nehist
            Nehist 21 Mei 2015 12:47
            +9
            Ora ana gunane ngukum pendapat sampeyan, lan aku ora bakal menehi minus, kaya cagak. Nanging babagan Shoigu, manajer sing apik, dheweke bisa njupuk tim sing ana ing Kementerian Darurat, sing kerjane kaya jam tanpa dheweke, sing saiki ana ing Wilayah Moskow. Iki pancen kudu dadi pimpinan. Inggih, saben wong duwe balung ing lemari.
            1. andrei.yandex
              andrei.yandex 21 Mei 2015 12:55
              -3
              Apa sampeyan nganggep accomplice saka rezim Yeltsin, sing ndhukung oligarki, ora guilty?
              1. Nehist
                Nehist 21 Mei 2015 13:01
                +4
                Aku wonder apa sampeyan nandur modal ing konsep accomplices? Aku ngormati Yevgeny Primakov lan Sergei Stepashin, Bebarengan karo Shoigu, dheweke mung siji-sijine sing, ing Yeltsin, nindakake bisnis kanggo kabecikan negara, ora kaya wong liya.
                1. andrei.yandex
                  andrei.yandex 21 Mei 2015 14:25
                  -1
                  Aku propose kanggo maca ing paling project Kabbalistic iki kanggo wiwitan "Primakov menehi saran kanggo "nggabungake" Novorossia, "ninggalake Crimea" lan "mbukak lawang" kanggo NATO http://communitarian.ru/publikacii/skrytaya_storona_vlasti/kabbalisticheskiy_pro
                  ekt_primakov_posovetoval_slit_novorossiyu_15012015/. Inggih, sampeyan butuh luwih akeh. Ing cendhak, ora kabeh sing glitters iku emas. Lan urip nggawe aku katon ing donya beda. Dheweke nyanyi kanthi nyenengake ing TV, lan uripe wong-wong saya tambah parah.
                  1. Nehist
                    Nehist 21 Mei 2015 15:08
                    +5
                    Matur nuwun, situs sing sibuk, nanging kenapa njupuk frasa saka konteks umum wawancara Primakov lan nggawe kesimpulan saka iki? Aku ora kesed golek rekaman lan nonton kabeh wawancara kanthi lengkap. Ing kene muncul gambar sing beda banget. Oalah, aku dudu penggemar presiden lan pemerintah saiki, lan aku wis biasa nggawe pendapat babagan wong miturut tumindake! Lan maneh, saben wong duwe balung ing lemari!
              2. brr1
                brr1 21 Mei 2015 13:08
                +4
                Apa sabenere dikenani biaya kanggo dheweke? Utawa sampeyan butuh lustrasi? Lan pitakonan kasebut kanggo ngisi: apa sampeyan warga negara, apa sing ditindakake ing taun 90-an? Perang karo rezim EBN? Apa sampeyan wis underground? Mbukak utawa ilegal nentang apa kedaden? Sapa ta, Pak Andriy? Kanggo ora nolak tegese mili lan melu ora langsung. Utawa durung 18?
                1. andrei.yandex
                  andrei.yandex 21 Mei 2015 14:08
                  -2
                  Ing wektu iku, aku ora ngerti apa sing kedadeyan, sawise 1991 aku sinau ing sekolah teknik sadurunge tentara.
                  1. brr1
                    brr1 21 Mei 2015 14:16
                    +1
                    Nalika teka lan kepiye carane?
                    1. andrei.yandex
                      andrei.yandex 21 Mei 2015 14:36
                      -2
                      Apa aku diinterogasi? Iku luwih apik yen sampeyan duwe soko kanggo ngomong, menehi jawaban reasoned kanggo kasunyatan sandi bab Shoigu, sing dadi rooting kanggo wong.
                      1. brr1
                        brr1 21 Mei 2015 14:58
                        +1
                        Shoigu kaya Shoigu, kabeh apik karo dheweke. Dheweke dadi perwira cadangan ing pungkasan departemen militer. Ora dingerteni apa pangkat sing diraih ing cadangan, nanging yen ana posisi sing diwenehake negara kanggo pangkat umum, bisa uga sukses khusus bisa ditugasake kaping pirang-pirang pangkat saka denominasi sing luwih murah, kabeh iki. cukup legal. Ora ana data kanggo mbantah utawa konfirmasi kasunyatan iki. Lan ora ana siji-sijine sing menehi dhasar legal kanggo ora bisa kabeh iki. Apa ana pranala menyang artikel lan paragraf saka hukum, dekrit lan piagam sing ora bisa ditindakake?
                        Utawa pitakonan murni saka lingkungan "iki ora bisa amarga ora bisa"?
                        Dadi, ing asas, sampeyan bisa ngubungi kantor jaksa kanthi panjaluk iki, kanthi panjaluk kanggo njlentrehake. Lan yen ana ana sing ora sah, sampeyan bisa entuk gelar Comrade Shoigu S.K.
                        Lan yen pitakonan iki penting banget kanggo sampeyan, mundhakaken lan kaadilan bakal teka. Lan yen ora penting banget, mula ora ana gunane kanggo nundha ing kaca kasebut.
                      2. andrei.yandex
                        andrei.yandex 21 Mei 2015 15:49
                        0
                        Sampeyan ketoke ngliwati Rusia, sing umume bakal komunikasi karo wong biasa. Penulis Starikov N. nyoba kanggo narik kawigaten Gorbachev kanggo ambruk USSR utawa kaya, lan carane nyoba rampung. Nah, kanggo Shoigu, banjur maca buku Musin Marat "Revenge of the President, or How the People's Power Was Shot". Sampeyan bisa uga wiwit diwasa. Lan kasunyatan manawa ora ana sing menehi dhasar hukum, mula kita isih durung ngerti akeh perkara. Urip bakal nuduhake.
                      3. brr1
                        brr1 21 Mei 2015 16:03
                        +3
                        Kenapa penulis khusus iki? Apa sampeyan tau ngadhepi masalah nemtokake keandalan informasi? Apa kritéria, cara? Lan sampeyan bisa misahake informasi saka informasi? Aku takon pitakonan iki kanggo ngerti carane jujur ​​sampeyan, pisanan kabeh, karo dhewe. Aja diapusi amarga ora ngerti.
                      4. ibu rumah tangga
                        ibu rumah tangga 22 Mei 2015 03:15
                        0
                        Kutipan: andrei.yandex
                        andrei.yandex (1) Wingi, 15:49 ↑
                        Sampeyan ketoke liwat Rusia, sing umume karo wong biasa

                        Aku weruh wong tuwamu ing TV tanggal 10 utawa 11 Mei, carane dheweke sregep ngetokke rereget ing Resimen Abadi. Sawise iku, aku ora percaya saben wong sing ngrujuk marang dheweke langsung lan ing salawas-lawase! negatif
                      5. andrei.yandex
                        andrei.yandex 22 Mei 2015 08:48
                        +1
                        Dheweke dudu duwekku. Banjur ora perlu distorsi.
                      6. Nehist
                        Nehist 21 Mei 2015 15:15
                        +4
                        Dear kula, Lavrenty Pavlovich (Muga-muga wong kaya ngono wis kenal karo sampeyan) uga dudu wong militer, nanging dheweke duwe gelar Marsekal Uni Soviet. Lan dheweke banget efisien ing kiriman. Kaya Shoigu.
  41. Pangarep-arep1960
    Pangarep-arep1960 21 Mei 2015 10:27
    +5
    Sugeng, Kawan Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sugeng Ulang Tahun! Matur nuwun kanggo bali saka wewenang Tentara Rusia, kanggo bali saka pengalaman Soviet ing ngluhurake lan popularizing layanan ing Tentara Rusia! Matur nuwun kanggo kebangkitan pendidikan patriotik para pemuda! Kesehatan kanggo sampeyan, sukses ing karya kanggo kabecikan Tanah Air !!!
  42. Janus
    Janus 21 Mei 2015 11:05
    +8
    Sugeng, Kawan Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sugeng Ulang Tahun!
  43. Dejavu
    Dejavu 21 Mei 2015 11:17
    +4
    Kula ngabdi ing jaman Tubaretka.... ingkang mekaten.
  44. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 11:53
    +7
    Sugeng saka Bulgaria cilik ing ulang tahun kaping 60! tresna
  45. Tambov Wolf
    Tambov Wolf 21 Mei 2015 11:58
    +6
    Ing kene ana presiden sing wis siap kanggo negara. Ibu lan bapak kerja nalika jaman Stalin. Shoigu dhewe ora nate ngomong negatif babagan Stalin. Cara manajemen sing tegas lan angel. Mbok menawa dheweke dadi presiden, para liberal bakal nandhang kerugian gedhe. Mungkin. Sugeng ulang tahun!.
    1. mik667
      mik667 21 Mei 2015 16:31
      +3
      Dheweke bisa lan bakal dadi presiden, nanging masalahe, umure meh padha karo Presiden kita.
      Nanging penerus sing enom lan pantes ora katon.
      Panjang umur wong loro.
  46. d-suwe
    d-suwe 21 Mei 2015 12:11
    +6
    Shoigu iku wong lanang! Kaya kabeh wong, ora sampurna ing kabeh, nanging ora kaya akeh, dheweke mbuktekake manawa dheweke bisa nindakake perkara sing apik! Kesehatan, sukses lan tentrem!
  47. Antifasis77
    Antifasis77 21 Mei 2015 12:16
    +3
    Lavrov bakal dadi presiden sing apik - dheweke ana ing subyek saka panguwasa ing pirang-pirang negara, sing diwakili dhewe.
  48. Antifasis77
    Antifasis77 21 Mei 2015 12:27
    0
    Kita duwe akeh wong sing pantes ing Rusia, nanging kanggo nembus menyang ndhuwur kanggo nindakake perkara sing migunani ing skala nasional ora diwenehake dening wong "kita" lan "perlu" saka kalangan sing cedhak :(
  49. fa2998
    fa2998 21 Mei 2015 12:32
    +2
    Kutipan saka: brr1
    Siji-sijine menteri sing sejatine tumindak.

    Sugeng ambal warsa kanggo S.K. Shoigu! Kabeh sing paling apik! Lan babagan mung, aku bakal nambah Lavrov, dheweke menehi hormat. hi
  50. Leshiy86
    Leshiy86 21 Mei 2015 12:40
    +2
    Muga-muga sampeyan sehat! Selamat ulang tahun Sergey Kuzhugetovich!