Review militèr

Pameran "Elinga ... Donya disimpen dening prajurit Soviet!" Dibukak ing Jenewa! disensor

48
Komite Budaya PBB dibusak saka eksposisi pameran "Elinga ... Prajurit Soviet Nylametake Donya!", sing dibukak dina iki ing Jenewa, ngadeg sing nyritakake babagan pembebasan Eropa Timur dening Tentara Merah.

Pameran "Elinga ... Donya disimpen dening prajurit Soviet!" Dibukak ing Jenewa! disensor


Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang PBB Alexei Borodavkin nyathet yen stands ora disetujoni dening wakil Romania, Polandia lan Bulgaria.

"Sayange, ing kahanan internasional sing angel saiki, nggawa bebener babagan perang kepungkur menyang masarakat umum ing jagad iki ngalami kesulitan sing akeh. awake dhewe sajarah memori asring sandera kanggo game politik. Dadi, ora bisa entuk idin sing dibutuhake saka mitra Eropa Timur kanggo nuduhake materi sing nyritakake babagan pembebasan negara-negara kasebut dening Tentara Merah, "kutipan saka surat Borodavkin marang Menteri Kebudayaan Rusia Vladimir Medinsky. RT.

Perwakilan Federasi Rusia menyang PBB uga nyathet yen pameran kasebut bakal ilang stands sing nyritakake babagan kenaikan kekuwatan Nazi, uga kejahatan Reich Katelu, utamane, pemusnahan massa wong ing kamp konsentrasi.

Miturut salah sawijining panitia pameran, Sergei Shcherbakov, larangan Komite Budaya PBB minangka tumindak censorship lan upaya kanggo nulis ulang sejarah.

"Miturut pendapatku, sejarah ditulis maneh. Ana sawetara bukti sejarah sing kacathet ing dokumen kasebut. Iku angel kanggo argue karo kasunyatan sing atusan ewu prajurit Soviet mati mbebasake wilayah Eropah Wétan saka Nazisme. Lan saiki negara-negara kasebut ora pengin ngeling-eling, "ujare Shcherbakov, negesake manawa wakil PBB kasebut kanthi teliti mriksa kabeh teken lan foto.

Miturut dheweke, nalika ana negara kasebut ing eksposisi, "teks kasebut dikirim kanggo disetujoni menyang kantor perwakilan negara masing-masing ing PBB."

"Kita nyoba nggawe kabeh bener, nanging sawetara wakil saka negara kasebut tetep. Ing sisih liya, Austria lan Norwegia setuju kanggo nuduhake dokumen babagan carane dibebasake dening Tentara Merah, "tambah Shcherbakov.
Foto sing digunakake:
http://russian.rt.com/
48 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Abbra
    Abbra 21 Mei 2015 11:01
    + 37
    Dadi akeh kanggo PBB lan toleransi! Sundel, ing tembung.
    1. Baikonur
      Baikonur 21 Mei 2015 11:02
      + 13
      Moral lan genetik aneh !!!
      1. Rosich333
        Rosich333 21 Mei 2015 11:16
        +6
        Iki minangka "sedulur" kita sing ora pengin ngerti sing bener babagan awake dhewe.
        1. Aleksander
          Aleksander 21 Mei 2015 13:13
          +2
          Lan ora perlu nganakake pameran kaya ngono, yen ora pengin ndeleng BENER! Utawa tulisake ing papan kosong "Polandia, Romania, Bulgaria": "600 ewu prajurit mati nalika mardika Polandia, 200 ewu prajurit mati kanggo numpes Nazi Rumania lan mbebasake Rumania, Bulgaria mbebasake 160 ewu Nazi kanggo Front Wétan .. .
        2. Komentar wis dibusak.
      2. simbah beruang
        simbah beruang 21 Mei 2015 11:17
        + 11
        Kita nyoba sing paling apik kanggo nggawe sing bener ...

        Lan ora cocog "nyoba", nanging ora cocog "bener" !!!
        Apa jenis servility kanggo sapa? Sadurunge slugs? Sadurunge freaks nistha elek?
        Apa ana pengaruhe?
        Utawa kita kudu bend liwat supaya mungsuh Paint kita ing negara manca, lan banjur nalika Breshington ndadekke munggah everyone kaya grunts, iku mung bisa kanggo nambani perang?
        Ing ngelawan bangunan PBB ana akeh panggonan ngendi sampeyan bisa nyewa kamar lan nganakake pameran kanggo isi atimu karo gludhug gedhe ing wilayah Breshington.
        Nanging, perlu kanggo nyedhiyakake rampokan kanggo iki!
        Ketoke, padha mikir, ya, uga, dheweke!
        1. alvog
          alvog 21 Mei 2015 12:13
          +3
          Kathah-kathahipun nagari-nagari ing Éropah, ingkang ing salêbêtipun sawatawis dintên dipun jajah dening Jêrman Hitler, ing sapunika sami rumaos, kados makatên, ing bab punika. Kanggo wong-wong mau, pangenalan kaluwihan Uni Soviet iku padha, kaya sing diyakini, minangka penghinaan, mula tumindak sing cocog.
          1. Altona
            Altona 21 Mei 2015 12:20
            +2
            Kutipan saka alvog
            Kathah-kathahipun nagari-nagari ing Éropah, ingkang ing salêbêtipun sawatawis dintên dipun jajah dening Jêrman Hitler, ing sapunika sami rumaos, kados makatên, ing bab punika. Kanggo wong-wong mau, pangenalan kaluwihan Uni Soviet iku padha, kaya sing diyakini, minangka penghinaan, mula tumindak sing cocog.

            -------------------
            Umume negara-negara Eropa, kaya PBB, bisa uga ora ana yen leluhur kita ora bisa urip ... Lan Schwitzers padha karo Nazi, padha nyimpen dhuwit Jerman ing bank-bank, lan Palang Merah uga luwih akeh. kuwatir karo Nazi ...
        2. rom14
          rom14 21 Mei 2015 12:48
          +3
          Pancen BENER! Nanging politikus kasusahan kita pancene mung mbubarake drooling., Iku njijiki kanggo ndeleng. Apa pancene ora jelas yen ing "donya" modern mung dihormati, kanggo ngganti buruh diplomasi kanggo wong enom lan pinter ... Sial, sanajan sampeyan ora nguripake televisi .....
      3. Sid.74
        Sid.74 21 Mei 2015 11:21
        +2
        Borodavkin nyathet yen stands ora disetujoni dening perwakilan Romania, Polandia lan Bulgaria.

        Ya, apa sing dibutuhake? Apa politisi Eropa sing sengsara. Dheweke ngerti yen ing sawijining wektu dheweke mlaku ing Hitler kanthi andhap asor lan saiki dheweke ngrusak kita kanthi sepele, nyatane nerusake karya Nazi lan Nazi, dheweke ngupaya fitnah. Rusia, kanggo nyegah bebener, molak sajarah. negatif
      4. figwam
        figwam 21 Mei 2015 14:07
        +1
        Iki minangka kebangkitan fasisme ing Eropa.
      5. alexy bukin
        alexy bukin 21 Mei 2015 14:11
        +1
        Sampun dangu cetha bilih ing Eropah wonten BENER lan goroh nyamar minangka bebener. Iki rong prakara sing beda ... Memorine cekak, mula milih sing nomer loro.
    2. asadov
      asadov 21 Mei 2015 11:28
      0
      Sundel setengah perang, padha bl..di donya, iki luwih cocok. Ing siji wektu, padha lay mudhun ing Reich lan nggambarake orgasme kanggo soldering, lan saiki lagi enclosing ing sangisore Monyet.
    3. sannych
      sannych 21 Mei 2015 11:37
      +6
      PBB nduweni nilai lan tugas liyane sing ora konsisten karo pelestarian memori sejarah lan bebener babagan perang kasebut. Lan babagan sawetara "wong Eropa enom" (utawa luwih saka wong Eropa) ora ana sing bisa dingerteni. Dheweke pengin dadi luwih dhisik tinimbang Inggris ing Russophobia.
    4. Rusian Uzbek
      Rusian Uzbek 21 Mei 2015 11:37
      +5
      toleransi iku tembung reged
      1. Mareman Vasilich
        Mareman Vasilich 21 Mei 2015 11:57
        +1
        Prostitusi politik saiki ana ing ngarep.
      2. Malaikat Neraka
        Malaikat Neraka 21 Mei 2015 12:45
        +1
        Toleransi
        (lat. tolerantia - kemampuan kanggo keno). Ing psychopharmacology: kemampuan kanggo ngidinke efek saka dosis terapeutik obat tanpa efek terapeutik utawa beracun. Ing pangertèn sing luwih jembar, padha ngomong babagan terapi T. ing kasus penyakit mental sing ora nanggapi perawatan.
        Ana sawetara definisi liyane. Politik, sosiologis.
        Nanging umume sampeyan bener.
    5. Cossack Ermak
      Cossack Ermak 21 Mei 2015 12:31
      +4
      Ana kabijakan sing diangkah. Saiki Perang Donya II ditampilake ora ing cahya saka perjuangan nglawan fasisme, nanging mung perang antarane Jerman lan negara liyane. Priksa National Geographic lan Discovery. Setengah saka siaran kasebut ana ing crita babagan carane wong Nazi pinter, kepiye carane dheweke luwih maju tinimbang liyane ing jagad iki. Tuan rumah kanthi antusias ngujo Hitler, ngomong babagan perjuangan heroik nglawan komunisme. Ing pungkasan, leladen cilik, padha ngomong, isih ala - kang digawe halakost.
      Iki minangka tahap pertama propaganda. Gelombang sabanjure bakal stigmatize komunisme lan mbenerake Hitler.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. OITR pribadi
    OITR pribadi 21 Mei 2015 11:02
    +5
    Amarga kita perang karo Eropah
    1. Basarev
      Basarev 21 Mei 2015 11:26
      +3
      Lan amarga Jerman feed kabeh Uni Eropa, padha ora pengin sijine master ing cahya unfavorable. Padha mikir bakal diganjar sugih kanggo iki.
  4. Wend
    Wend 21 Mei 2015 11:02
    +7
    stands padha ora disetujoni dening wakil saka Romania, Poland lan Bulgaria.

    Bisa dideleng yen Jerman dibantu banget ing taun-taun kasebut. Lan saiki sing duwe saka sabrang segara dhawuh. Lol padha lackeys.
  5. Aku maca warta
    Aku maca warta 21 Mei 2015 11:03
    +2
    Ayo kula guess, Polandia lan Balts nglawan?
  6. POMAH
    POMAH 21 Mei 2015 11:04
    +2
    Saiki perlu kanggo mbuktekake yen USSR perang karo monsters ... toleransi lengkap ing gaya Eropah gay.
    1. weksha50
      weksha50 21 Mei 2015 11:25
      +5
      Kutipan saka POMAH
      Saiki iku perlu kanggo mbuktekaken sing USSR perang karo monsters.



      Kanggo sapa lan kenapa???

      Ingkang utama yaiku kita ngerti ...

      Lan sing luwih penting - supaya anak lan putu kita ngerti lan ngelingi iki ...
      1. lis-ik
        lis-ik 21 Mei 2015 12:08
        +1
        Aku sijine plus, banjur aku panginten sing aku isih kudu mbuktekaken, digunakake iku dadi metu kita "agresor", lan pi.ndosy sepisan maneh disimpen lan nyimpen donya, ara!
      2. Komentar wis dibusak.
  7. RobinZone
    RobinZone 21 Mei 2015 11:07
    +7
    Lan iki ... nglarang kita milih irung?

    Ya, ora ana sing nggumunake yen sampeyan ngelingi ing ngendi struktur utama PBB dumunung lan apa sing ditindakake dening akeh wong Eropa ing periode 1939-1945.
    Lan pameran kasebut isih kudu digawa ing saindenging Eropa lan dipamerake ing macem-macem kutha lan negara. Ya, lan ing Rusia karo Belarus ora bakal natoni kanggo tinker.
  8. Lukas
    Lukas 21 Mei 2015 11:10
    +3
    Sejarah wong bodho ora mulang apa-apa - stands ora "lulus" dina iki, tank bakal liwati sesuk. Kajaba iku, elinga yen Rusia ora nate ngundang undangan sing ora bisa ditolak)
  9. rembulan
    rembulan 21 Mei 2015 11:11
    +5
    sabanjure kita ora bakal ngeculake sampeyan, pindhah jancok dhewe. Nalika iku populasi sampeyan suda dadi loro minangka akibat saka pembantaian, nyusup ing weteng, lan kita bakal mikir, kesed obah boot tentara, reruntuhan kutha-kutha sampeyan.
  10. andrei332809
    andrei332809 21 Mei 2015 11:11
    +5
    stands padha ora disetujoni dening wakil saka Romania, Poland lan Bulgaria.

    Aku langsung mikir maneh "nalika Polandia njupuk Berlin ..." wong bodho
    1. ivan.ru
      ivan.ru 21 Mei 2015 12:23
      +1
      stands ora disetujoni dening wakil saka Romania, Polandia lan Bulgaria"
      Ya, yen kekuwatan gedhe iki, sing nanggung perang karo Nazi Jerman ing pundhake, ora setuju, ya, sampeyan kudu nutupi pameran kasebut lan njaluk ngapura amarga ngganggu.
    2. Komentar wis dibusak.
  11. Kelabu 43
    Kelabu 43 21 Mei 2015 11:14
    +4
    Pameran kaya ngono ora kudu dianakake ing Jenewa, nanging ing kabeh kamp pati, yen "oposisi" kita dikirim menyang kana, uga bisa dikirim menyang panggonan permanen.
  12. Dali
    Dali 21 Mei 2015 11:19
    +2
    Inggih, wong Romania, oke, durung ... nanging sing disebut "Slav sedulur" ... sanajan ora ana sing kaget, Dostoevsky prédhiksi iki 100 taun kepungkur ...
  13. pensiunan
    pensiunan 21 Mei 2015 11:19
    +5
    Dadi apa? Sabanjure mbukak pameran sing diarani: "Stand sing durung disetujoni" ya . Lan kabeh bisnis. nglirik
  14. dibusak
    dibusak 21 Mei 2015 11:22
    +3
    Inggih, peduli, iku ora kuwat kanggo langsung nemtokke sanksi marang Euro-tolerants? Kanggo ngrusak sejarah lan nolak asil resmi perang? Doyo ing kanthong saka assholes iki? Utawa maneh, ora bakal ana apa-apa kajaba ekspresi prihatin? Sanajan sawise ngiyanati kapten layanan tapel wates Rusia, nalika pejuang LPR dipasrahake menyang Nazi, kabeh iki ora oh.
  15. weksha50
    weksha50 21 Mei 2015 11:24
    +1
    Pancen njijiki yen olahraga lan budaya wis suwe dadi medan perang ing ngarep ideologis ...

    Jenenge wae “Komite budaya UN"...
    Ora ana maneh Komite Budaya, lan PBB dhewe, amarga organisasi iki wis suwe ora nindakake tugas statutori, wis dadi cangkeme Amerika Serikat ...

    Ing kene, ing VO, kadhangkala wong lanang saka Bulgaria katon lan gelo karo pernyataan sing ora adil ing arah negarane ...

    Lan opo iku???!!! Kabeh wis jelas karo Polandia lan Rumundia, ora ana sing dikarepake ing kana ...

    Nanging Bulgaria ora setuju yen ing sejarah wis ngiyanati Rusia paling ora kaping pindho ???!!!
    Apa, dheweke ora menehi panganan lan ndhukung Nazi Jerman ??? Apa, amarga ora ana divisi Bulgaria ing sisih wétan, mula sampeyan ora nglawan kita ??? Padha perang, carane perang ...

    Umume, Eropa saiki wis ngonfirmasi maneh esensi bosok, nyuwek topeng nganti pungkasan ...

    Negara kita, mbah kakung lan mbah kakung, ora perang karo Nazi Jerman, nanging karo kabeh Eropa sing korup !!!
    Lan saiki kita, anak lan putu bakal duwe perkara sing padha ...
    Muga-muga yen Armageddon teka, mula ora ana potongan sing isih ana ing Eropa lan AS ...
  16. RuslanNN
    RuslanNN 21 Mei 2015 11:24
    +1
    Ing PBB, wong korupsi iku prasaja..... ki. Aku kepengin weruh kenapa pameran bisa dianakake babagan pembebasan Auschwitz, babagan "Holocaust", nanging ora babagan pembebasan Eropa. Utawa padha njagong banget ing Nazi?
    1. ivan.ru
      ivan.ru 21 Mei 2015 12:27
      0
      "Utawa apa dheweke lungguh kanthi apik ing sangisore Nazi?"

      kok padha lungguh, padha perang nglawan USSR bebarengan karo Nazi, karo seneng banget
    2. Komentar wis dibusak.
  17. POKPAH
    POKPAH 21 Mei 2015 11:27
    +3
    Ya, amarga eksposisi kasebut ditolak, aku ngusulake kanggo ngatur siji liyane ... kaya "Elinga wong-wong sing ngrusak jagad iki sing dilawan tentara Soviet" lan nggantung gambar pimpinan Uni Eropa lan AS.
  18. Frigate
    Frigate 21 Mei 2015 11:27
    +1
    Aku ora mikir yen sampeyan kudu mbuwang energi sampeyan. Yen bangsa Eropa mutusake kanggo lali sapa sing mbebasake, dheweke bakal. Sejarah njupuk giliran liyane. Sawise kabeh, wis kaping pirang-pirang. Kutub teka, padha pecah, Prancis teka, padha pecah, Jerman teka, iku padha. Nanging sanajan iki, Kulon ora kepenak. Sampeyan kudu nglampahi kekuatan kanggo dimurnèkaké lan dadi kuwat. Supaya yen teka maneh, sejarah bakal diulang maneh. Lan apa sing kudu ditindakake, aja ngganti Kulon kanggo kita.
  19. freejack
    freejack 21 Mei 2015 11:30
    +2
    Apa iki sing dianggep "kanca" wetan? Sawise kabeh, "konfrontasi" ora bakal langgeng ... Cepet utawa mengko bakal rampung ... Terus apa sing bakal padha purr???...
  20. Angin wetan
    Angin wetan 21 Mei 2015 11:36
    +1
    PBB wis suwe mung dadi panitia kanthong wayang. Tugas utamane yaiku rasa aman ing antarane wong akeh. Kanthi sukses sing padha, sampeyan bisa ngambung toad Cina kanthi semangat kanthi pangarep-arep yen kabeh bakal bisa ditindakake.
  21. Vostok35
    Vostok35 21 Mei 2015 11:37
    +1
    kanggo ndeleng maneh padha ngelak kanggo Nazi duwe kabeh ambegan lan zap ... (utamané Polandia). Lan wong Bulgaria isih ana sprei, sajrone sejarah Rusia kita nylametake dheweke supaya ora dipotong lan sampeyan terus-terusan nindakake trik.
  22. azbukin77
    azbukin77 21 Mei 2015 11:44
    +1
    PBB minangka viper ing isi Amerika Serikat, lan Ban Ge-moon pancen dudu wong sing merdika!
  23. KBR109
    KBR109 21 Mei 2015 11:48
    +1
    Miturut Bulgaria. Njaluk ngapura resmi marang Turki amarga kesalahane mbebasake bagean saka wilayah Kakaisaran Ottoman. Mudhunake status diplomatik kedutaan ing Sofia kanggo ngisi d'affaires utawa apa wae. ya
  24. klavyr
    klavyr 21 Mei 2015 11:54
    +1
    Kutipan saka Abbra.
    Dadi akeh kanggo PBB lan toleransi! Sundel, ing tembung.

    lan ing kene tangane Amerika dirasakake
  25. Valkh
    Valkh 21 Mei 2015 11:57
    0
    Kutipan saka sannych
    PBB nduweni nilai lan tugas liyane sing ora konsisten karo pelestarian memori sejarah lan bebener babagan perang kasebut. Lan babagan sawetara "wong Eropa enom" (utawa luwih saka wong Eropa) ora ana sing bisa dingerteni. Dheweke pengin dadi luwih dhisik tinimbang Inggris ing Russophobia.

    Iki bojo lan bojo ngguyu
  26. ssn18
    ssn18 21 Mei 2015 11:57
    0
    Lan ing endi netralitas Swiss?
    Jujur, aku ora ngerti carane bisa nglarang presentasi fakta dokumenter. Lan sing paling penting, sapa sing nglarang.
    1. kula
      kula 21 Mei 2015 12:20
      +1
      Aku ngira sing Comrade STALIN malah ora kudu ngomong. Pengawale nembak IT saka kadohan saka senapan sniper, supaya ora ngganggu Pemimpin !!!!!!

      Siji bab iku tega, iku mokal saiki kanggo nglindhungi anak Russian saka pengaruh indecency THIS. televisi lan Internet nuduhake lan marang ....... Lan banjur, siswa lanang sak break antarane kelas, tengen ing pirsawan wiwit dilat!!!!!!!!! Sayange ora mungkin mateni, pancen bakal mateni !!!!!!!
  27. Komentar wis dibusak.
  28. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:02
    +4
    Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang PBB Alexei Borodavkin nyathet yen stands ora disetujoni dening wakil Romania, Polandia lan Bulgaria.
    Kanthi kula minangka wakil rakyat Bulgaria SETUJU!
    Salam
    Peneliti Senior Nikolai Kotev, Dokter Sejarah

    Umumé, Bulgaria dudu anggota pendiri PBB, nanging dadi peserta ing Axis Nazi. Lan mung kanthi bantuan USSR banjur dadi bagéan saka Organisasi ...
  29. antikiller55
    antikiller55 21 Mei 2015 12:10
    +1
    Dituku amer blanks nggawe potongan perak. Isin yen ora ana tanggapan resmi saka kita.
    1. o4kapik
      o4kapik 21 Mei 2015 14:22
      0
      Ngapura generously - sengaja diklik.
  30. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:19
    +4
    Kamulyan langgeng kanggo prajurit-pembebas Soviet!
  31. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:22
    +1
    Kamulyan langgeng kanggo prajurit-pembebas Soviet!
  32. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:25
    0
    Rapat konsultasi para diplomat USSR, Great Britain, USA lan penandatanganan Persetujuan antarane USSR, Great Britain lan Amerika Serikat ing tangan siji, lan Bulgaria ing sisih liyane. Saiki V.M. Molotov, A.Ya. Vyshinsky. Persetujuan kasebut ditandatangani dening Marsekal F.I. Tolbukhin 28 Oktober 1944
    28 октября 1944 г.
    Panggonan: Moscow
    Fotografer: Kalashnikova M.
    RGASPI, F. 82, op. 2, d. 1625
  33. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:28
    +1
    Kamulyan langgeng kanggo prajurit-pembebas Soviet!
  34. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:29
    +1
    Kamulyan langgeng kanggo prajurit-pembebas Soviet!
  35. Sergio
    Sergio 21 Mei 2015 12:32
    +3
    Kok kaget? Organisasi iki ora duwe posisi dhewe, pendapat dhewe. Meh kabeh negara ing PBB tumindak kanthi prentah saka AS lan Eropa Kulon.
    Contone biyen lan saiki.
    Ayo kita ngelingi Ukraina, nalika Donbass dianakaké metu karo kabeh kekuatan, lan sipil lan bocah-bocah resik tiwas ing roket lan meriem serangan, ing Odessa, ing House of Trade Unions diobong dening militan, ora siji negara ing negara. PBB ngukum operasi punitive.
    Perang sipil ing Yaman - Ing 22 Maret, Dewan Keamanan PBB nggarisake maksud kanggo nerusake proses perdamaian ing Yaman ing pimpinan Yaman dhewe, yaiku, tanpa intervensi eksternal. Lan Saudis, sijine piranti ing "niat", langsung nglanggar kaputusan saka badan paling kuoso politik donya lan nyerbu tanpa nampa sanksi sembarang. Mungkin ana persetujuan saka AS?
    Konflik ing Chechnya - PBB meneng.
    Bom Yugoslavia - peran PBB dikurangi kanggo disetujoni operasi iki. Lan ana akeh conto!

    PBB durung ngrampungake konflik ing jagad iki!
  36. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 12:33
    +2
    Kutipan: KBR109
    Miturut Bulgaria. Njaluk ngapura resmi marang Turki amarga kesalahane mbebasake bagean saka wilayah Kakaisaran Ottoman. Mudhunake status diplomatik kedutaan ing Sofia kanggo ngisi d'affaires utawa apa wae. ya

    Iki "NASIHAT GUNA" sampeyan bisa menehi "sedulur" favorit saka Ukroyna! ngguyu
    1. KBR109
      KBR109 21 Mei 2015 14:44
      0
      Prilaku panguwasa sampeyan, sayang, ora menehi ruang kanggo maneuver. Apa sampeyan keganggu kanggo nyoba kanggo nerangake apa, karo constancy enviable, apa ing WWI, apa ing Perang Donya II, apa Baba Yaga (Bulgaria) tansah marang ing demarche anyar ing sadawane South Stream ??? Nyuwun
  37. Pangarang impen
    Pangarang impen 21 Mei 2015 12:45
    +1
    Eh, uga, isih cetha karo Polandia lan Romania. Nanging apa sing ditindakake Bulgaria? Tontonan sedih.
  38. Volzhanin
    Volzhanin 21 Mei 2015 12:57
    +1
    Dadi apa sing sampeyan omongake karo dheweke? Kanthi makhluk sing asor, ala, ora penting lan sengsara iki?
    Ugh! Rub lan lali.
  39. Waroc
    Waroc 21 Mei 2015 13:17
    0
    Urip kaya sing sampeyan ngerti ... Kita ora bakal nulungi maneh ...
  40. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 13:17
    +2
    Kutipan: Volzhanin
    Dadi apa sing sampeyan omongake karo dheweke? Kanthi makhluk sing asor, ala, ora penting lan sengsara iki?
    Ugh! Rub lan lali.

    Ora ana sing kudu nyanyi bareng karo troll! Deleng foto lan sampeyan bakal ngerti dhewe!
    Yen sampeyan nampa kasunyatan sing kene (ing TOPWAR-e) salah siji saka universities online paling apik lan katon kaya kanggo Interview, sampeyan bakal SING BADAN! BENER? SEJARAH KOWE, OPO BAKAL "OJO GEMUR LAN LALI"!
  41. Victor-M
    Victor-M 21 Mei 2015 13:20
    0
    Komite Budaya PBB dibusak saka eksposisi pameran "Elinga ... Prajurit Soviet Nylametake Donya!", sing dibukak dina iki ing Jenewa, ngadeg sing nyritakake babagan pembebasan Eropa Timur dening Tentara Merah.

    Apa stupidity, Gusti ngapura kula, apa stupidity prajurit Soviet nalika padha mbebasake Eropah, sampeyan ndeleng saiki bakal ana apa-apa lan ora ana siji ing wilayah sawijining, lan carane calmly urip bakal.
  42. gladiheff2010
    gladiheff2010 21 Mei 2015 13:49
    0
    Ora jelas kenapa UNESCO meneng, lan sawetara "panitia budaya PBB" ngoordinasi acara pameran babagan motif lan bahan politik, nanging dudu motif sejarah.
  43. Rusia
    Rusia 21 Mei 2015 14:05
    0
    PBB kudu dibubarake, yen ora, wis rampung mekar ing "toleransi".
    UN iki entuk kaya iki:
    Sawetara Fatherland nyerang Pupnia, nanging ing PBB, tanpa ijin saka Fatherland lan, kanthi persetujuan karo Pupnia lan utamane karo Fashingtonia, sampeyan ora bisa ngomong babagan iki!
    Organisasi sing cukup "bebas lan toleran"! am
    Kanggo neraka (sayur) donya mbutuhake PBB (anization) kuwi!
    Nyuwun pangapunten, nanging tembung budaya wis entek ... Nyuwun
  44. Komentar wis dibusak.
  45. kotev19
    kotev19 21 Mei 2015 15:15
    +1
    Sapa sing nyelehake mbah janggut ing mata-mata Asia? ngguyu
  46. sir_obs
    sir_obs 21 Mei 2015 15:21
    +1
    Nggawe ngadeg kanthi dhaptar negara sing ora gelem lan nulis - "dibebasake kanthi sia-sia."