Review militèr

Peskov: Pernyataan NATO babagan sistem nuklir Rusia ing Ukraina ora ana dhasar

32
Tuduhan dening komandan pasukan NATO ing Eropa, Philip Breedlove, yen Federasi Rusia wis nemokake sistem ing Donbass sing bisa ngluncurake hulu ledak nuklir ora ana dhasare, ujare Dmitry Peskov, juru bicara Presiden Federasi Rusia.

Peskov: Pernyataan NATO babagan sistem nuklir Rusia ing Ukraina ora ana dhasar


"Pernyataan iki, kaya pirang-pirang pernyataan sing padha, adhedhasar tuduhan sing ora ana bukti lan ora ana bukti marang Rusia, lan kita wis bola-bali nyathet iki." – ngutip sekretaris pers koran Ngarsane.

NATO terus-terusan nuduh Moskow melu konflik ing Ukraina wétan. Aliansi kasebut nyatakake subordinasi langsung saka struktur komando Donbass menyang Rusia, lan serangan sing disiapake dening militer Rusia sajrone periode gencatan senjata.

Ing Kulon, tembung anyar "pasukan Rusia-separatis gabungan" teka ing mode. Istilah iki "dikenalke" dening Departemen Luar Negeri, nalika maneh nuduh milisi lan Moskow nglanggar gencatan senjata ing Donbass.
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. KOH
    KOH 22 Mei 2015 10:22
    + 11
    Halusinasi NATO liyane ... maneh mangan jamur ...)))))
    1. Baikonur
      Baikonur 22 Mei 2015 10:24
      +6
      Babar blas wedi!!! am
      1. 41 KAB
        41 KAB 22 Mei 2015 10:28
        +3
        Aku mbayar pajeg kanggo ngempet politisi kita. Nalika aku maca omong kosong liyane saka Uni Eropa, mung tembung saru sing isih ana. am
        1. Natalia
          Natalia 22 Mei 2015 10:52
          +3
          Philip Breedlove, komandan pasukan NATO ing Eropa, nuduh yen Federasi Rusia wis menehi tandha sistem sing bisa ngluncurake hulu ledak nuklir ing Donbass.

          Sistem sing bisa ngluncurake proyektil nuklir (roket, bom) opsional (yaiku, ora perlu) diselehake ing Donbass. Yen Rusia pengin nindakake serangan nuklir ing wilayah Ukraina, mula bisa ditindakake - saka alas Siberia, perairan Samudra Arktik.

          Philip Breedlove, minangka wong militèr, mbokmenawa melek, kudu ngerti iki.
          1. bort4145
            bort4145 22 Mei 2015 11:02
            +3
            Philip Breedlove - "Meli Emelya, minggu sampeyan"))
            November 2014. Minangka laporan UKROP kanthi referensi menyang Inosmi.ru, kunjungan Philip Breedlove, Panglima Pasukan NATO ing Eropa, minangka kunjungan kaping telu saka pejabat tinggi Amerika menyang Ukraina. Sadurunge iki, mung dina liyane, Wakil Presiden AS Joseph Biden ngunjungi Kyiv, malah sadurungé, kunjungan kepala panitia militer NATO kurang katon.
            Lan miturut tradisi, Breedlove uga nyelehake kembang ing para pahlawan Ratus Surgawi ing Jalan Instytutska. "Aku disentuh dening pasuryan saka wong lanang lan wadon luar biasa wani sing kurban kabeh kanggo kamardikan negara. Iku wayahe penting banget ing riko. Lan dalan kanggo kamardikan, sing diwiwiti saka Ukraina setahun kepungkur ing Maidan, ora gampang, nanging sampeyan ora piyambak lan, yen efforts terus, sampeyan bakal nampa dhukungan saka kanca lan partners ing saindhenging donya". Kanthi tembung kasebut, jenderal Amerika nyimpulake pidato pambuka.

            Breedlove nyathet: We are considering panjalukan Ukraina kanggo bantuan militèr, kita terus kanggo menehi saran lan technical pitulungan, lan ora ana sing ditarik saka diskusi ing wayahe. Kita wis obrolan serius karo militèr Ukrainia mangertos sak 25 kunjungan kabutuhan militer Ukrainia. Kita wis ngembangake rencana lengkap, tujuane kanggo mbangun maneh kemampuan lan kapasitas tentara Ukraina.kaya sing diomongké para pemimpinmu. Kabar apik yaiku karya iki wis ditindakake. Kita wis duwe tim ing kene, sing nggarap sawetara masalah sing diidentifikasi miturut rencana. Kerja terus lan golek dhukungan saka prentahku

            Miturut PBB, ing tanggal 31 Oktober, jumlah korban konflik ing Ukraina wétan ngluwihi 4 warga sipil, luwih saka 9 sing tatu.
        2. simbah beruang
          simbah beruang 22 Mei 2015 11:47
          0
          Strelkov: Setaun kepungkur kita bisa ngremukake junta kaya kutu
          Setaun kepungkur, Rusia bisa ngatasi panguwasa ilegal ing Kiev tanpa gaweyan. Kajaba iku, ora mung Donetsk lan Luhansk sing nunggu iki. Nanging, karya ing arah iki rampung gagal. Wong-wong sing tanggung jawab kanggo kegagalan terus ngleksanakake luwih lanjut. Mantan kepala Milisi Rakyat Donbass, mantan Menteri Pertahanan DPR Igor Strelkov narik kawigaten babagan iki.
          "Pimpinan militer Ukraina ngenteni mlebu pasukan Rusia ing musim semi pungkasan lan nyatakake yen dheweke ora bakal nglawan Rusia. Aku bola-bali dicedhaki dening komandan pasukan Ukraina sing ujar manawa ora bakal perang karo Rusia. Mung Garda Nasional lan sukarelawan perang. marang milisi Padha takon kula Padha ngenteni pasukan Rusia lan ngandika cukup mbukak: "Kita ora bakal perang nglawan Rusia," I. Strelkov diterangake swasana ati antarane militèr Ukraina taun kepungkur ing jaringan sosial.
          Ing wektu sing padha, mantan komandan milisi nyathet yen "ora mung Donetsk-Lugansk sing nunggu versi Crimean, kabeh wong nunggu, lan ora ana sing ing wektu iku bakal nglawan Rusia."
          "Pasukan reguler ing wektu iku ora pengin perang," Strelkov nerangake.
          "Rusia ora kejawab kesempatan kanggo nggulingake rezim nasionalis ing Ukraina, kalah setaun setaun. Dheweke gagal kebijakan ing Ukraina, lan ora ana sing mangsuli. "Maidan dhewe dadi bisa amarga ora ana sing ndhukung gerakan pro-Rusia, ora ana sing ndhukung partai. Kajaba saka kapentingan Gazprom, ora ana sing ndhukung. dipandu dening apa-apa. Iki Gagal gigantic kang ora ana siji mangsuli. Zurabov, minangka diduweni jaringan paling gedhé saka apotek ing Ukraina, lan duwe, duta lan lenggah ana. Surkov loro ngawasi arah Ukrainia, lan supervises iku, "ringkes munggah. mantan menteri pertahanan DPR.

          Kaya sing dikarepake, ora bakal ana kemajuan ing arah pembebasan tanah Rusia sing sadurunge ditransfer menyang manajemen pendidikan mati.
          Lan ing kasunyatan, mung mbayangno - oligarki "kawulo" kanggo awake dhewe ing tas rampokan lan ora jotosan ing mustache, banjur lackeys fussed lan nuntut wong. Iku perlu kanggo tenang plebs raging. Nanging, sawise kabeh, iku dadi wegah kanggo nindakake apa loot ora kamungkinan kanggo nggawa, lan alangan iku segara. Ing kene padha alon-alon ilang. Kaya padha muffled cilik saka Dinas Pertahanan (minangka asil, gunung nglairake mouse). Ing idea soko lawas, kanggo muter kanggo wektu. Lan ing kana "keledai mati utawa cek diganti."
          Lan bakal nggawe sawetara gangguan kanggo plebs, lan dheweke bakal bosen, utawa disambi dening soko (sanajan kabeh media ing pancing). Dadi dheweke bakal lali kartun iki babagan "kita ora ninggalake awake dhewe" lan kabeh jinis lagu liyane.
          Dadi sing.
          1. kula 1970
            kula 1970 22 Mei 2015 13:01
            -1
            sampeyan bisa ngetik, pitakonan apa sing bakal metu saka output?
            Kanthi ngenalake pasukan, kita entuk ... - Afghanistan (dudu bebener gunung, mung plus) !!!
            supados-
            1) Nazi/Wong Kulon nampa gaman saka YUSI lan Nata ing kafilah
            2) populasi sipil - sing malah saiki ora utamané grapyak kanggo Federasi Rusia (ratusan statements kene "saka sederek ing negara 404 babagan kasunyatan sing sampeyan penjajah" - diwenehi sing kita ora ana) nalika kita nggawa pasukan. , kita njaluk 100% saka populasi nentang kita
            3) perang gerilya iku tujuwan kang suci, aja nganti ana tukang rejeki
            4) njerit ing saindenging jagad babagan penjajah sing ngrebut negara sing tentrem
            5) nalika perang juranging manungsa bakal sirna- aksioma massive gelut,
            6) ekonomi Ukraina wis ana ing .....
            Apa asil pungkasan? Panggonan sing agresif tanpa kabeh ... Afghanistan, kanthi tembung ...
            Apa kita butuh?
            Ayo padha mikir dhewe - padha brewed dhewe, supaya padha rake dhewe
            7)
      2. zanoza
        zanoza 22 Mei 2015 10:44
        +1
        Quote: Baikonur
        babar blas ngaco!!

        Sing luwih absurd goroh, sing luwih "bener" katon kanggo wong sing ngomong ... wassat
      3. Gsh-18
        Gsh-18 22 Mei 2015 11:21
        +2
        "pasukan Rusia-separatis gabungan". Istilah iki "dikenalake" dening Departemen Luar Negeri

        Ya, Duc kudu nolak pasukan Bendera-NATO-fasis saka Benderostan! Asisten ukrofasis piyambak nolak kanthi sekuat tenaga! Nanging kita lan Novorossia dituding kabeh manungsa mandheg
    2. mojohed2012
      mojohed2012 22 Mei 2015 10:37
      +3
      Kita ngenteni film BBC "About the advance of Russian troops on the Donbass" sing diumumake dening laporan wartawan saka Republik Tatarstan kita.
      Kerry lan Nuland teka, nanging histeria terus berkembang biak.
      Mratelakake panemume: Negro ing AS kudu dibantu karo cookie lan teh "enak", uga gubernur Texas ing kepinginan kanggo "federalize" lan "autonomie" hubungan karo Washington.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Gsh-18
      Gsh-18 22 Mei 2015 11:16
      0
      Philip Breedlove, komandan pasukan NATO ing Eropa, nuduh yen Federasi Rusia wis menehi tandha sistem sing bisa ngluncurake hulu ledak nuklir ing Donbass.

      Breedlove ngrokok kanggo perusahaan karo Parash lan Yaytsenyukh utawa apa ??? ngguyu
    5. oleg gr
      oleg gr 22 Mei 2015 11:29
      +2
      Iki dudu statement, nanging omong kosong murni.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. SAXA.SHURA
      SAXA.SHURA 22 Mei 2015 11:36
      +1
      Lha piye carane kowe bisa ngangkat senapati wadyabala, wedhus kang lara sirahe.
    8. NEXUS
      NEXUS 22 Mei 2015 11:41
      +1
      Kutipan: KOH
      Halusinasi NATO liyane ... maneh mangan jamur ...)))))

      dina katelu aku takon kabeh wong: Apa sing padha ngrokok, nglukis lan nyusup? Mungkin iku sawetara dill Chernobyl? Nyuwun
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Abbra
    Abbra 22 Mei 2015 10:23
    +1
    Ngalih, serangga. Babi ngeruk. Lan yen ya, banjur sapa sing bakal takon sampeyan?
  4. Denkon
    Denkon 22 Mei 2015 10:24
    +2
    wuh wuh wuh! Departemen Negara ora asli!
  5. svetruss
    svetruss 22 Mei 2015 10:24
    +1
    Saiki wis jelas sapa Poproshenko sing ngirim omong kosong ngguyu
    1. Ngamuk Bambr
      Ngamuk Bambr 22 Mei 2015 10:27
      -1
      Aku pengin njupuk kesempatan iki kanggo njaluk obat sing apik. Nanging murah aran
  6. bocsman
    bocsman 22 Mei 2015 10:25
    +1
    Punika karya Peskov! Wangsulan saben omong kosong.
  7. Stratilat
    Stratilat 22 Mei 2015 10:28
    +2
    NATO terus-terusan nuduh Moskow melu konflik ing Ukraina wétan. Apa maneh sing bisa disalahake? Aku dhewe? :)
    1. Saratoga833
      Saratoga833 22 Mei 2015 14:08
      0
      Kutipan saka Stratilat
      NATO terus-terusan nuduh Moskow melu konflik ing Ukraina wétan.

      Apa anane atusan instruktur Amerika ing Ukraina tegese? Apa iki dudu partisipasi langsung ing permusuhan ing Amerika Serikat? Apa sing diomongake babagan iki!
  8. ssn18
    ssn18 22 Mei 2015 10:28
    +1
    Pak Breedlove urip setengah urip, munggah pangkat jenderal, njupuk posisi sing cukup dhuwur, lan isih ora ngerti manawa ana zat radioaktif sing bobote luwih saka 0,5 kg. dhasar dilacak saka satelit. Lan akibate BUKTI ING STUDIO!
    1. Michael m
      Michael m 22 Mei 2015 11:16
      0
      Aku uga ora ngerti, sanajan aku ora tekan pangkat jenderal. Mungkin wong sing ngerti bakal nuduhake rincian teknis?
      1. muhomor
        muhomor 22 Mei 2015 16:06
        0
        Jendral meh bener! Kanggo sistem artileri kanthi kaliber 152 mm utawa luwih, senjata nuklir dikembangake ing USSR! Milisi duwe sistem artileri kaliber 152 mm! Pitakonan mung babagan peralatan kontrol lan peluncuran (ora rumit banget) lan kasedhiyan amunisi kasebut. Nanging ora ana sing bakal nyerahake senjata nuklir kanthi sukarela. Dene babagan kaprigelan lan akal sehat ing pikirane sawetara jenderal, wis suwe saya jelas. Pernyataan babagan serangan nuklir sing wis ditindakake ing bandara kasebut saka Staf Umum nem wulan kepungkur. Tujuan saka statement iki: 1 Kanggo meden-medeni warga kutha karo bruwang Rusia.
        2 Mbenerake tumindak junta sing ora sah lan mung bodho.
  9. pensiunan
    pensiunan 22 Mei 2015 10:29
    +1
    Malah aku ndeleng: tingkat wong ing NATO wis dadi ora ana gunane ... Yen padha ing tingkat sing padha menehi komentar kanggo pers, padha ngrancang operasi militer, mula kita ora kudu wedi ...
  10. fomkin
    fomkin 22 Mei 2015 10:29
    +3
    Ing kene, mungkin Departemen Luar Negeri tresna marang Ukraina kanggo iki?
  11. antikiller55
    antikiller55 22 Mei 2015 10:31
    0
    Wangsulan saka kita menyang feed warta. Teroris Amerika-ISIS mbanting desa liyane sing tentrem. Wirang lan nistha kanggo kabeh donya!!!!
  12. Denis
    Denis 22 Mei 2015 10:32
    +4
    Mungkin sampeyan ora nggoleki kanthi apik? lol
    Perlu ing Internet kaya sing dikarepake, kabeh ana
    Iki ... ketemu
  13. Jovanni
    Jovanni 22 Mei 2015 10:38
    +3
    bredlov iki, ing umum, ing Go! Napa kita kudu masang senjata nuklir?! Bakal njaluk mungsuh metu saka omah. Utamane Eropa ...
  14. Frigate
    Frigate 22 Mei 2015 10:38
    +4
    Rusia, perlu kanggo saben tuduhan khayal, njaluk bali dhuwit saka Kulon. Contone, emas saka tsarist Rusia. Cetha yen dheweke ora bakal bali, nanging ing sisih liya, bakal terus-terusan swara ing saindenging jagad - Kulon duwe utang marang Rusia, Kulon ora bisa mbayar.
    Mungkin dheweke bakal teka ing setahun. eseman
  15. Vovan Batkovich
    Vovan Batkovich 22 Mei 2015 10:39
    +5
    Nanging supaya wong-wong mau terus gugup. Dadi padha ngajeni. Sampeyan uga kudu nindakake sawetara latihan cilik ing Pasukan Rudal Strategis kanggo nanggepi pernyataan kasebut ... wassat
    1. Lair_ing_USSR
      Lair_ing_USSR 22 Mei 2015 11:05
      0
      hi
      Ati-ati karo gambar-gambar iki! Adipati Moderator pancen alus banget, lan asosiasi kasebut ngganggu jiwane sing alus.
      Ketoke trauma ing topik kabeh sing munggah lan bisa nimbulaké tumindak kasar.
      Komentar babagan "count" wis dibusak kanthi tembung "kanggo pasangan sing didhelikake lan telpon kanggo tumindak kasar" ngguyu
  16. BOB044
    BOB044 22 Mei 2015 10:42
    +1
    Lara padha lara. Sampeyan bisa uga mikir yen kita ora bakal njaluk saka wilayah Ivanovo. Ya, luwih cedhak liwat Selat Bering, sing luwih tuwa ana ing sirah, lan sing enom bakal buyar kanthi wedi. hi
  17. atamankko
    atamankko 22 Mei 2015 10:43
    +3
    Ora pakurmatan, ora kalbu, siji goroh.
  18. ivan bogomolov
    ivan bogomolov 22 Mei 2015 10:45
    0
    Lan kepiye dheweke ngerti yen biker kita "SURGEON" duwe motor kanthi hulu ledak nuklir?
  19. Jahat 55
    Jahat 55 22 Mei 2015 10:46
    +1
    Sadawane dalan, Dusya Grybauskaite, ratuning Great Sprat, mbuwang soko hallucinogenic kanggo Fille BREDlov .. Split pribadine, clouding atine, Rusian sistem senjata nuklir ing STORE Links chain padha, anjog kanggo degradasi pribadine liyane mat.. jenderal ras...
  20. Alexander 1959
    Alexander 1959 22 Mei 2015 10:46
    +1
    Insolently Saxon lan roh jahat Western liyane nganggep Rusia dadi bodho? Utawa maneh gajah jambon flashed sadurunge mripatku.
    Apa jenis m ... k bakal nyekel senjata nuklir, malah sing taktik ing wilayah de facto uncontrolled ... senajan m.. lan bisa ditemokake ... ing Ukraina padha. Iku ora kanggo apa-apa sing Turchinov blissful babagan kamungkinan nggawe bom "reged". "Eksperimen" ing pembangkit listrik tenaga nuklir Ukrainia bisa uga rampung .... uga, ala banget
  21. 3vs
    3vs 22 Mei 2015 10:49
    +1
    Kita uga bisa mbantah manawa pasukan AS-ISIL perang ing Irak lan Suriah!
  22. sergei login
    sergei login 22 Mei 2015 10:50
    +1
    Pak Panglima wis genetis
    BRED-LOVE
  23. Komentar wis dibusak.
  24. andrejwz
    andrejwz 22 Mei 2015 10:59
    0
    Ing Kulon, tembung anyar "pasukan Rusia-separatis gabungan" teka ing mode.

    Sapa sing ngalangi kita ngomong lan nulis babagan junta pro-Amerika-Bandera? Sopan santun?
  25. Mercenary
    Mercenary 22 Mei 2015 11:00
    +1
    Shoigu uga ngandika: Wewengkon kita ing ngendi kita arep lan kita manggonake! ngguyu
  26. aszz888
    aszz888 22 Mei 2015 11:00
    +1
    Ing Kulon, tembung anyar "pasukan Rusia-separatis gabungan" teka ing mode. Istilah iki "dikenalke" dening Departemen Luar Negeri, nalika maneh nuduh milisi lan Moskow nglanggar gencatan senjata ing Donbass.


    Aku uga kudu ngenalake ora mung ing leksikon, nanging uga ing basa diplomatik kayata Amerika-Ukrohuntian, pasukan Amerika-Ukronazi lan kombinasi liyane. Utamane amarga padha bener.
  27. Vovan Batkovich
    Vovan Batkovich 22 Mei 2015 11:01
    +2
    zzzzzzzzzzzzzz
  28. Vovan Batkovich
    Vovan Batkovich 22 Mei 2015 11:02
    +2
    mmmmmmmmmmmm
  29. Vovan Batkovich
    Vovan Batkovich 22 Mei 2015 11:03
    +4
    dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  30. gropyokan14
    gropyokan14 22 Mei 2015 11:06
    +1
    Perlu ngelingake Amerika Alaska, investasi USSR ing negara-negara bekas Pakta Warsawa, negara-negara Baltik, pinten ing kurs saiki? Apa padha ora mikir sing wektu wis teka kanggo menehi bali, utawa Rusia kudu nguripake kanggo arbitrase internasional?
  31. Denis-Skif M2.0
    Denis-Skif M2.0 22 Mei 2015 11:09
    +1
    iku katon kaya rabble jaban rangkah dropped ngisor tingkat. mung ing tingkat ukrov. nanging ora luwih. apa sing bakal kelakon sabanjure?
  32. vkl-47
    vkl-47 22 Mei 2015 11:09
    +2
    Kasur kasur turu lan ndeleng perang donya Konflik wis digawe ing ngendi-endi, Cina lan Jepang diadu, Ukraina diobong, Timur Tengah murub, tegese mung siji ... butuh perang kanggo golek dhuwit.
  33. armata37
    armata37 22 Mei 2015 11:12
    0
    Halusinasi NATO liyane ... maneh mangan jamur ...)))))


    mulane bubar padha kumpul ing kene, padha mangan, ngombe lan nyanyi. Kayane isih padha lunga.
  34. artis-mamluk
    artis-mamluk 22 Mei 2015 11:21
    0
    Pinten sampeyan bisa nyalahke Rusia tanpa alesan. Kabeh padha nesu. Kita kudu menehi alasan kanggo histeria lan lampus, sampeyan sijine senjata nuklir ing Donbass, ya, sampeyan sijine lan nggawa 400 kontingen pasukan. 000 mata-mata kita nambang kabeh lan ing endi wae ing Eropa, dheweke wis ngenalake pasukan pendhudhuk menyang Mars lan planet liyane ing sistem kita lan dudu sistem kasebut. lan gay sampeyan duwe ing Eropah uga kita patut, awit kita wis sampeyan kabeh ing ** ny.
  35. Vovan Batkovich
    Vovan Batkovich 22 Mei 2015 11:30
    +2
    zhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzh
  36. Vovan Batkovich
    Vovan Batkovich 22 Mei 2015 11:33
    +1
    zhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzhzh
  37. twincam
    twincam 22 Mei 2015 12:02
    0
    Kutipan: KOH
    Halusinasi NATO liyane ... maneh mangan jamur ...)))))

    aja ngomong)))
    apa padha ngrokok ana?
    breedlav iki umume sawetara jenis ora nyukupi.
    1. ivan.ru
      ivan.ru 22 Mei 2015 13:34
      -1
      Aku wis maca sampeyan kabeh lan aku weruh yen sampeyan ora ngerti carane maca. kabeh!
      Breedlove ujar "Federasi Rusia ditandhani ing Donbass sistem, saged miwiti warhead nuklir
      yen ana marshal lan misi umum sing dihormati ing tentara (paling ora Soviet), dheweke kudu ngerti yen amunisi khusus bisa njupuk 122mm howitzer, 152mm howitzer mriem, 420mm Oka mortir lan mbokmenawa mergo aku ora ngerti. technique iki produksi Soviet, persis padha ing layanan karo Ukrainians. nanging bisa durung ateges mesthine shoots mung karo amunisi khusus. ing nomenclature biaya kanggo peralatan ndhuwur, ana akèh amunisi conventional, kang kabeh njupuk karo. Ing Tentara Soviet, komandan divisi bedhil motorized duwe kesempatan kanggo nggunakake 3 amunisi khusus taktis, nanging iki ora ateges padha murub mau endlessly. dadi Breedlove ora ngomong apa-apa sing anyar, mung yen cakrawala ora luwih amba tinimbang sampeyan, utawa sampeyan menehi interpretasi kanthi menarik.
    2. Komentar wis dibusak.
  38. Rusia
    Rusia 22 Mei 2015 12:19
    +1
    Kita isih duwe wani menehi komentar kanthi tenang babagan omong kosong Breedlaf (minyak mentega!ngguyu ) lan liya-liyane kaya dheweke!
  39. Rostislav
    Rostislav 22 Mei 2015 12:38
    +2
    Yagene wong-wong kita meneng-meneng nandhang tuduhan sing ora ana dhasar lan kadhangkala ora masuk akal? Kajaba iku, tuduhan kasebut asring diwenehake dening pejabat, lan dudu gosip ing bangku ing lawang.
    Ora kuwat ing etiket diplomatik, ngomong, sing ngerti - carane sijine boors presumptuous ing panggonan sing?
    Utawa sampeyan kudu mrentah kelas master saka Departemen Luar Negeri - adhedhasar kiriman Facebook Letnan Rzhevsky, nuduh dheweke nyedhiyakake "munisi kimia nuklir menyang Ukraina supaya bisa ngrusak pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl" lan ndeleng kepiye tanggapane?
  40. Knight Rider
    Knight Rider 22 Mei 2015 12:57
    +2
    NATO tak sesambungan karo Ukraina ing sirahe dhewe, supaya iku delusional... Padha ngomong bener: karo kang sampeyan bakal mimpin saka iku, sampeyan bakal gain.
  41. Alexey-74
    Alexey-74 22 Mei 2015 15:05
    0
    Kanca-kanca, omong-omongan iki kudu diomongake kanthi ironi .... uga, kaya wong sing ora kuwat, mesem kanthi sopan lan ngomong: "Ya, kita kaya ngono ... banjur kepiye?" nglirik
  42. Thompson
    Thompson 22 Mei 2015 19:24
    +1
    Kutipan: my 1970
    sampeyan bisa ngetik, pitakonan apa sing bakal metu saka output?
    Kanthi ngenalake pasukan, kita entuk ... - Afghanistan (dudu bebener gunung, mung plus) !!!
    supados-
    1) Nazi/Wong Kulon nampa gaman saka YUSI lan Nata ing kafilah
    2) populasi sipil - sing malah saiki ora utamané grapyak kanggo Federasi Rusia (ratusan statements kene "saka sederek ing negara 404 babagan kasunyatan sing sampeyan penjajah" - diwenehi sing kita ora ana) nalika kita nggawa pasukan. , kita njaluk 100% saka populasi nentang kita
    3) perang gerilya iku tujuwan kang suci, aja nganti ana tukang rejeki
    4) njerit ing saindenging jagad babagan penjajah sing ngrebut negara sing tentrem
    5) nalika perang juranging manungsa bakal sirna- aksioma massive gelut,
    6) ekonomi Ukraina wis ana ing .....
    Apa asil pungkasan? Panggonan sing agresif tanpa kabeh ... Afghanistan, kanthi tembung ...
    Apa kita butuh?
    Ayo padha mikir dhewe - padha brewed dhewe, supaya padha rake dhewe
    7)

    Minusku. Cukup. 23 taun nyawang wong-wong mau saka sisih, mikir dheweke bakal edan, tenang! Nanging ora! Padha tambah edan! Lan luwih adoh, luwih jero lan luwih tragis lan bencana! dipriksa metu!
    Lan kabeh iki, kaya sing wis ditulis ing ndhuwur, pengawasan kabeh instansi pemerintah kita !!!
    Lan bab squeal, iku bakal! Apa wae sing ditindakake kanggo kabecikan Rusia!
    Perbandingan karo Afghanistan pancen ora ana topik! Dheweke pancen ngenteni kita ing kana, nanging ...
    Lan saiki, aku mikir, ndeleng apa sing kedadeyan ing kana, dheweke ngenteni luwih akeh, nanging luwih wedi ngomong!
    Lan seri pembunuhan ing Ukraina minangka bukti iki!
    Lan babagan pasokan senjata menyang Bandera Nazi ... asu ajag wedi ora mlebu ing alas, malah urip karo asu ajag, nguwuh kaya asu ajag! Ora ngerti demokrasi, sopan santun....lan liya-liyane.