Review militèr

lonceng geni. Ing Memori Rahayu Pahlawan Rusia Alexei Borisovich Mozgovoy

27
lonceng geni. Ing Memori Rahayu Pahlawan Rusia Alexei Borisovich Mozgovoy


Dheweke asring dibandhingake karo Jenderal Kutepov. Dhèwèké banget padha karo dheweke lan ngormati Alexander Pavlovich. Lan seragam Pengawal Putih lungguh ing dheweke kaya cast. Ora kaya disandangi, nanging kaya Officer Russian nyata, kang ana. Dheweke duwe hak kanggo seragam iki, kanggo nyudo Pundhak iki. Dheweke urip miturut Kode Kehormatan, kaya-kaya wiwit jaman semana ana pecahan sing mabur menyang umur kita sing njijiki.

Lan ing wektu sing padha, kaya ora ana wong liya, dheweke bisa nggabungake wong-wong saka macem-macem pandangan ing saubengé: monarkis, nasionalis, sosialis, Rodnovers ... Kabeh padha ngupayakake dheweke, ngrasakake "nurani lan kaadilan" ing dheweke. dheweke ngomong babagan setaun suwene, nyoba nyedhaki kabeh wong, ngrasakake kasetyan, keteguhan, integritas, kekuwatan sing tenang sing asale saka kesadaran saka Kebenaran dhewe lan ngetutake. Dheweke dudu "politisi", nanging Doer, Warrior, Pujangga sing ora kesel ... Dheweke ngerti kabeh sing kedadeyan luwih jero tinimbang akeh, mangertos ing kabeh aspek - ora mung ing kerangka perang, nanging uga masa depan sing bakal ditindakake. dikarepake. Dheweke duwe dialog karo kabeh wong. Malah karo Ukrainians, nganakake teleconferences, nyoba kanggo njaluk liwat kanggo wong-wong mau. Amarga dheweke tresna marang umate. Luwih saka aku. Lan tresna marang wong-wong mau, dheweke ngormati saben urip: ora mung para pejuang lan warga sipil, sing dilindhungi, nanging uga urip wong-wong sing ditemokake ing sisih liya, diapusi, zombified, nanging isih Rusia.

Ing babagan iki, dheweke ngetutake Pahlawan Putih liyane, Jenderal Kappel. Dheweke ngomong babagan prajurit Tentara Abang: "Kanggo ngirimake marang wong-wong mau, kanggo menehi inspirasi iman kita, kanggo nginfèksi impuls kita, kanggo nuwuhake katresnan kanggo Rusia nyata, kanggo nransfer jiwa kita, yen perlu, nanging kanggo mbangun maneh nyawane! Dheweke bisa, butuh, kudu digawe kaya kita. Padha uga Rusia, mung besotted, diapusi. Padha kudu, ngrungokake tembung kita, kang infèksi dening conto kita, wungu ing nyawa ing katresnan padha lali kanggo tanah kelairan nyata, kang kita perang. Kawula nyuwun, kawulo dhawuh dhateng panjenengan sedaya, sedaya asisten kula ingkang sepuh, nglalekaken piyambak, lali bilih wonten istirahat - kanggo menehi kabeh wektu kanggo pendidikan maneh prajurit Tentara Abang iki, kanggo inspirasi kita. prajurit kanggo nindakake pakaryan padha ing wektu luang. Kanggo nyritakake replenishment iki babagan Rusia kaya apa, apa sing ditunggu-tunggu nalika menang ing Jerman, kanggo ngelingake apa Rusia saiki. Kanggo nyritakake babagan tumindak kita ing Volga, kanggo nerangake manawa kamenangan iki dipikolehi dening sawetara wong sing tresna marang Rusia lan ngorbanake nyawane, biasane wong enom, kanggo ngelingi carane kita ngeculake prajurit Tentara Merah sing ditawan lan ngukum komunis. Kanggo nyebul ing nyawane pathos kamenangan marang wong-wong sing saiki ngrusak Rusia, ngapusi wong-wong mau. Kanggo njlèntrèhaké ing istilah paling prasaja ing absurdity lan lifelessness saka komunisme, kang ndadekke perbudakan, kang kabeh wong Rusia bakal dadi abdi, lan daya ing lintang abang bakal dadi master. Kita kudu meres jiwa kita, iman kita, impuls kita menyang wong-wong mau, supaya kabeh sing penting lan penting kanggo kita dadi padha kanggo wong-wong mau. Lan ing wektu sing padha, ora ana tembung siji-sijia, ora ana cacad siji-sijia kanggo masa lalune, ora ana sing memungsuhan, sanajan ing jaman biyen. Ingkang utama yaiku kita kabeh wong Rusia lan Rusia duweke kita, lan ing Kremlin ora ana wong Rusia, wong internasional manca. Aja skimp ing conto lan menehi dhewe kanggo karya iki. Mangkono uga sikap Mozgovoy marang prajurit Ukrainia, lan bola-bali nyoba kanggo ngirim menyang loro-lorone, kanggo bagean siji wong pitted siji liyane, yen kita iki wong siji, lan mungsuh siji. Mungsuh iki umum. Lan dheweke nggawe kita mateni edan, ngrasakake pertumpahan getih iki.

Secara harfiah ing sawijining dina, brigade "Hantu" kudu umur setaun. Alexey Borisovich wis nyiapake tanggal penting iki kanggo sawetara dina pungkasan. Nanging turunane serigala ora ngidini dheweke menehi tandha marang Warrior Rusia.

Iku misale jek sing Alexei Borisovich foresaw pungkasanipun, kang dadi karakteristik pujangga.

Iki dibuktekake saka salah sawijining geguritan:
Ora salah yen mati ing wulan Mei
Iku trep kanggo panggali kuburan.
Lan nightingales bakal nyanyi
Kanggo pungkasan wektu, supaya incomparable.

Ing sadhuwure badai Mei pisanan,
Tinimbang pemakaman kusam ...

Lan udan bakal tiba tinimbang luh
Dheweke bakal ngilangi sedhih kenangan.

Gundukan kuburan papan perlindungan
Ing ngisor tutup saka jamu ijo.

Senajan salib ora ana,
Ing antarane birches kesel.

Ing ngisor rustle godhong enom,
Sing mung nggayuh urip.

Nalika suket abu-abu durung ana,
Lan mung, mung kabeh tangi.

Ora salah yen mati ing wulan Mei ...
Tetep seger ing musim semi.

Lan sanajan aku ora bisa nindakake kabeh,
Nanging ora ana keraguan ...
Ora ala, mati ing Mei ...

Kanggo sasi kepungkur utawa luwih, dheweke katon jelas yen asile wis disegel. Dheweke ora bisa ninggalake lan ninggalake bangsane. Tetep tegese pati tartamtu. Yagene, ing wayah wengi tanggal 9 Mei, para ranger wis ngelingake dheweke langsung: kita bakal nyirnakake dheweke utawa dikunjara. Yen sampeyan ora mbatalake pawai, forum karo tamu manca ... Kabeh iki "yen" padha, mesthi, ngapusi. Alexei Borisovich ora bisa gagal kanggo ngerti iki. Nasibe wis ditemtokake, lan wis ana rong upaya kanggo mungkasi dheweke. Dheweke ora mbatalake parade utawa forum kasebut. Lan parade kasebut kaya tembang angsa sanajan kanggo sing duwe kuping. A pamitan piercing, chord final sonorous... Dheweke ora shirk. Dheweke mlaku maju, kaya pangeran Rusia ing jaman biyen. "Teka sampeyan!" marang sing mung bisa nggebug ing mburi. Dheweke nganakake acara sawise acara, menehi wawancara, nyimpen cathetan ing rong jaringan sosial, njaluk menyang Dewan Federasi Federasi Rusia kanthi panjaluk kanggo ndhukung Proyek Rusia, langsung ngumumake kejahatan sing ana ing LPR, sing dadi eerie. fiefdom saka "Batka Angela", marang kang Ukrainians padha wis koyone cukup iso dibandhingke ala ... Lan ngalahake, ngalahake, ngalahake karo kabeh kekuatan ing weker: "Dina iki saben kita duwe kesempatan kanggo ninggalake" komplotan. ". Dina iki saben kita duwe kesempatan kanggo terus urip ing masyarakat sipil sosial! Mung sing ngandika "Apa masyarakat iki bakal dibangun tanpa partisipasi kita? Sapa sing ngandika ora ana sing gumantung ing saben kita? Gumantung! Nanging mung nalika kita bareng-bareng! Mung yen kita padha tulung-tinulung lan tulung-tinulung, lan ora bungah-bungah marga saka kasangsarane pepadhamu." Lan saka wicara menyang wicara, kaya banjur, sawise nyoba pembunuhan pungkasan, dheweke mbaleni: "Novorossia! Ora DPR, dudu LPR, nanging Novorossia!"

Minggu iki, Putin lan Lavrov ngumumake "penutupan proyek Novorossiya." Pembunuhan komandan brigade Mozgovoy dadi simbol penutupan iki. Wiwit Alexei Borisovich piyambak wis dadi simbol Novorossiya ing sasi anyar, sing Novorossiya nyata, kanggo kang Russian Volunteers wungu taun kepungkur, lan kang dina iki ditutupi karo getih saka anak paling apik, didol lan kaulungaké - Yudas, kang " rencana licik" mung kalebu lan mung siji: panggunaan wong paling apik saka Rakyat Rusia, Donya Rusia. Lan liwat iki, yen metu, pemanfaatan Idea kasebut dhewe ..

"Carane ngrumusake gagasan iki? Kanggo kalbu. Kaping pisanan, wong kudu duwe kalbu, pakurmatan lan kamulyan. Kaadilan. Kabeh liyane iku verbosity, titik-titik. Sing utama yaiku wong duwe kalbu. Lan luwih becik resik. terus-terusan ngalami pacoban Lan perang - iki umume minangka tes kalbu sing terus-terusan. Perang minangka tes lakmus. Saben wong katon ing kono - saka sing biasa nganti jenderal. Guncangan tartamtu migunani kanggo masyarakat kita, kejut dibutuhake. . Nanging perang iku ala.(...)

Kita kudu kaya ngono - ksatria, pahlawan, amarga kita Rusia, kita Slav, kita ora duwe hak kanggo beda. (...)

Nalika perjuangan diwiwiti, ora ana kategori Novorossiya. Konsep iki muncul nalika perang lan saya suwe saya tambah akeh, lan entuk makna liyane. Saiki Novorossia ora mung wilayah, iku, pisanan kabeh, idea. Kebebasan lan kalbu - iki bakal dadi Novorossiya, "ujare Aleksey Mozgovoy ing awal musim gugur pungkasan. Wong-wong sing mateni dheweke lan sing mberkahi pembunuhan iki paling kabeh ora pengin swara komandan brigade dirungokake. tembung-tembung kasebut tetep dadi pamirsa cilik, lan saiki, nalika saboteurs Ukrainia khayalan mateni dheweke, media kita ora bisu babagan kejahatan iki, dheweke meneng babagan matine salah sawijining komandan Novorossia sing paling apik lan paling misuwur. Amarga kanggo pirembagan bab Mozgovoy tegese kanggo narik kawigaten manungsa waé umum kanggo Idea kang menehi urip tanpa mangu-mangu. Kanggo Idea, kang dadi elek kanggo wong-wong mau, rombongan Putin kang. Kene, mung kene wong-wong Yahudi miscalculated. Sampeyan bisa matèni a Pahlawan Nanging ora bisa mateni Ide sing wis akeh nyawane.

Lan kepiye ora bisa ngelingi stanzas Pujangga Putih Ivan Savin:
... Dheweke ora lunga lan ora ngiyanati
tanah air. Ing jam sedih
Panjenenganipun ing printah
Dheweke tiba kanggo negara lan kanggo kita.
Ana sing mati ing jaman saiki
Ana keabadian ing jaman kepungkur.
Simpen luwih jero lan luwih ati-ati
Kamulyan kanggo pesen Kornilov.
Kita lan wong urip ora ana urip,
Dheweke ora urip lan urip
Aku krungu dheweke dicela,
Panggilan makutha mati.
Metu saka pepeteng saka sengit
Ing esuke perjuangan kanggo rakyat,
Krungu, jantung Kornilov Ngalahake lonceng sing murub!

Jantung Alexei Borisovich Mozgovoy terus ngalahake lonceng murub, nguripake saben jantung Rusia, kanggo kita kabeh. Ayo padha ngrungokake lan tindakake lonceng iki!

Elena Semyonova



Panjaluk para pamimpin milisi durung tekan sing dituju, nanging para wakil lan senator ora ngerti babagan iki. Lan padha duwe wektu kanggo nemtokake sikap kanggo masalah. Proyèk Rusia wis lair biyen, bali ing sela-sela Komite Duma Negara ing Geopolitik saka rapat pungkasan.

Lan tema Majelis Rusia ora anyar, supaya olahan, prasaja lan logis, kaya bedhil serbu Kalashnikov. Lan sing paling penting, iku pas wektune lan ora bisa dihindari. Yen kesimpulan ora digawe dina iki, sesuk bakal kasep, ora mung kanggo Rusia, nanging kanggo wong liya.

Mungsuh saka Motherland kita, miwiti perang, uga ora invent pit, amarga ana axiom: "kurang Rusia ana ing wilayah, kurang wilayah iki belongs kanggo Rusia." Ing wektu sing padha, mungsuh internal luwih mbebayani tinimbang sing njaba. Siji bisa ngelingi lelang "saham-kanggo-saham", nalika aset Rusia dipérang miturut basis nasional-perusahaan antarane suku "reformis" sing misuwur, siji bisa ngelingi carane RUBOPs, sing ngarahake nglawan bandit, diganti jeneng dadi. TsPE lan bingung karo perang nglawan chauvinisme Rusia Agung. Diumumake yen patriotisme Rusia minangka dalan kanggo ambruk negara kasebut. Bubar, malah Presiden voiced (wong) idea menarik sing nasionalisme Rusia ndadékaké kanggo separatisme. Sanadyan ing saindenging jagad, bangsa sing mbentuk negara minangka benteng persatuan bangsa lan ora ana ing jagad iki. crita precedents liyane. Nanging kanthi kontribusi kanggo persatuan iki, sing disenengi dening negara "pribumi lan cilik" aku pengin kenalan luwih cedhak.

Ing endi Ibu Negara diwiwiti? - saka Konstitusi! Yen wong mbayar manungsa waé kanggo Konstitusi saka subyek kita, kang weruh sing padha digambar munggah khusus kanggo misahake saka metropolis. Lan iki ora mung republik nasional. Basis teks kasebut yaiku de-Russification: ing republik paling gedhe lan paling sugih, sing diarani ing Konstitusi minangka negara, Rusia ditunjuk minangka "... lan wong lawas liyane." Nanging umume ora dicap kaya ngono. Mung ing patang wilayah (wilayah) lan siji republik, Rusia ditampilake minangka subyek politik sing padha. Siji-sijine republik sing sacara konstitusional ora ndeleng masa depan tanpa Rusia yaiku Kalmykia. Karo wong liya, kita diundang dadi kanca kanthi sepihak
http://rusforce.org/showpost.php?p=300195&postcount=4

Organisasi Rusia minangka lokomotif musim semi Rusia ing Crimea. Antarane atusan mayit sukarelawan Rusia, ora ana komisaris "kita" utawa pengawal enom saka United Russia. Masalah kasebut ngliwati para pemuda partai. Sanalika Front Popular muncul ing Crimea, organisasi Rusia ora ana. Lan iki minangka kasunyatan lan kapercayan sing indikatif yen kanggo kepentingan persatuan negara, partai sing ngatur kudu diresiki banget saka unsur anti-Rusia. Lan iki mesthi bakal kelakon, amarga wektu ganti, lan dramatically. Yen ana wong sing ngandhani 10 taun kepungkur yen sukarelawan Chechen, bebarengan karo Cossack Rusia, bakal nolak pembantaian Rusia ing tapel wates kulon, aku ora bakal percaya. Kanggo patriot Rusia modern, iki surealisme. Nanging iki uga kasunyatan mbukak.

Distorsi ing politik nasional katon jelas. Ora saka urip sing apik, Presiden nggawe Badan Federal khusus. Ora mung kaya kirik nakal sing dibuwang saka Administrasi dening anak didik saka etnokrasi reaksioner, sing ngarahake politik domestik ing kana. Luwih cetha yen ora ana jagad Rusia sing bisa dibangun tanpa wong Rusia. Lan karo kabeh limo surrogates kaya "Rusia-speaking populasi" iku wektu kanggo rampung, iki kerosene ing geni saka perang anti-Rusia.

Wong Rusia mbutuhake pribadine legal lan dewan koordinasi sing sah. Majelis Rakyat Rusia bakal miwiti pambentukan badan iki.
Pengarang:
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. fvandaku
    fvandaku 25 Mei 2015 18:26
    + 12
    Ing Talmud ditulis paling apik - mateni.
    1. Vladkavzaz
      Vladkavzaz 25 Mei 2015 18:34
      +9
      Otak lan Putih?
      Eh, wong lanang, nasionalis, monarkis lan liya-liyane ...
      Ora perlu kanggo ngrusak memori karo kabeh jinis kutep lan Kolchak liyane.
      Dheweke dadi WARRIOR.Man.
      Padha matèni katas Ukraina, lan sampeyan nari ing kuburan seger, nggunakake pati kanggo tujuan dhewe.
      1. Cheshire
        Cheshire 25 Mei 2015 18:42
        +6
        Aku uga ora ngerti kenapa Nazi nyathet jenenge. mandheg Wong liya ora dikubur, nanging wis nari ing balung, kaya wong Papua, lan dudu Slavia ....
        1. Vladkavzaz
          Vladkavzaz 25 Mei 2015 18:56
          0
          Cheshire (1

          Aku ora bakal kaget manawa Mozgovoy tiwas amarga nyoba "kulit putih" minangka sayap militer liberal kanggo nggugah rasa ora puas karo panguwasa ing RUSIA, kanthi njerit, kabeh wong bocor kabeh ilang. , kita ngganti lan ngrusak kabeh.
          Ikatan antarane demokrat nasional lan liberal jelas lan ora kena protes.

          Iku mung supaya trep .. ing Yo-Burg ing URFU, padha mbukak cluster bebarengan kaya tokoh paling kondhang saka liberally ngangap bab demolition saka daya ing negara, kabeh limo consuls Amérika lan duta periodik rummage watara ana, lan Strelkov wis ngeweruhi ana - IS THIS ora nguwatirake?

          Dina iki Kulyavlob, blabbed, padha ngomong, Rusia bakal miwiti perang ing 26 Juni, kang tegese ukrovermacht bakal trample ing 22, Aku kaya salah .. nanging ngandika mangkono.

          Lan banjur Rajapati ora wong militèr pungkasan ing LDNR .. lan nyoba maneh, nari ing balung, minangka sethitik sadurungé, pirsawan padha, ing asas, Duwe saiki matèni wong bon vivant ing jembatan, uga diatur. lan nganti saiki njoged ing kuburan.

          Ora, ana sing salah ing kene. AJA nindakake iki, ing hubungane karo A. Mozgovoy, AJA. , artikel .... Ugh lan mung ..
          1. Cheshire
            Cheshire 25 Mei 2015 19:08
            +2
            Ora, ana sing salah ing kene. AJA nindakake iki, ing hubungane karo A. Mozgovoy, AJA. , artikel .... Ugh lan mung ..

            Aku setuju karo paragraf iki. KEINGINAN padhang,
          2. g1v2
            g1v2 25 Mei 2015 19:33
            +5
            Pengarang - .......... Ing getih saka wong apik, dheweke nyoba kanggo nguripake wong marang Putin. Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa? Kepiye carane kabeh revolusi warna diwiwiti - kanthi kurban. Ora bisa metu karo Maidan liberal - pati Nemtsov ora mbantu, padha mutusaké kanggo goyangake patriot ing pati Mozgovoy. Iku ora kasunyatan sing padha matèni Brain kanggo iki, nanging kasunyatan sing padha nyoba kanggo nggunakake pati kanggo tujuan dhewe iku kasunyatan.
            1. Pilat2009
              Pilat2009 26 Mei 2015 20:03
              0
              Kutipan saka: g1v2
              Ing getih saka wong apik, dheweke nyoba kanggo nguripake wong marang Putin

              Soko sing ora dakweruhi ing artikel babagan Putin, saliyane dheweke mbuwang Surkov saka administrasi.
              Nanging yen LPR wis dadi Gulyai-Pole, aku weruh
              Kritik utamane ditujokake marang wakil kita, sing ngubur kabeh jinis proposal ing komisi Duma lan oligarki sing prihatin babagan aset asing.
              Lan nyatane manawa panguwasa wedi karo nasionalis, utawa mung patriot, ora kaget yen dheweke nggunakake undang-undang anyar sing nglarang propaganda kebencian etnis, sanajan wong Rusia bisa ndeleng kanthi jelas apa kewarganegaraan bankir kita, Chelsea. nduweni lan manager Skolkovo.
        2. user
          user 27 Mei 2015 12:59
          0
          Aku uga ora ngerti kenapa Nazi nyathet jenenge.


          Ya, sing ora jelas ing kene, elinga taun 1918-1920 ing Rusia kidul, amarga akeh wong sing kaya ngono, saiki diarani bandit lan liya-liyane. Nanging ataman sing padha Nikifor Grigoriev duwe Ordo Red Banner ing nomer 3, Nestor Makhno ing nomer 4 (sanajan para sejarawan mbantah kabeh penghargaan kasebut, amarga dheweke dadi tokoh sejarah sing ora nyenengake) lan akeh liyane sing ora cocog. menyang interpretasi modern saka sajarah.
          Aleksey Borisovich Mozgovoy minangka wong liya sing kontroversial banget ing Sejarah, lan jujur, dheweke ora cocog karo sapa wae saka konflik kasebut utawa sisih liyane.
      2. U-47
        U-47 25 Mei 2015 18:42
        +8
        Kutipan: vladkavkaz
        Otak lan Putih? ... Dheweke mateni kata saka Ukraina, lan sampeyan nari ing kuburan sing seger, nggunakake pati kanggo tujuan sampeyan dhewe.


        Aku setuju. Snot diwiwiti kanthi pinggiran karo roman sing penting "Kluster wangi akasia putih .."
        Ana wong sing perang lan mati minangka prajurit, apa iku kanggo dandanan wong ing ruffles?
        1. ORA PASARAN
          ORA PASARAN 25 Mei 2015 22:53
          +3
          Kutipan: U-47
          Ana wong sing perang lan mati minangka prajurit, apa iku kanggo dandanan wong ing ruffles?
          1. TELPON.
            TELPON. 26 Mei 2015 03:50
            +3
            Ing wektu sing padha, mungsuh internal luwih mbebayani tinimbang sing njaba. Sampeyan bisa ngelingi "lelang silihan", nalika aset Rusia dipérang miturut basis nasional-perusahaan antarane suku "reformis" sing misuwur.

            Suku "reformator" isih kudu njawab revolusi "Rusia" 1905-17, perang sipil lan represi marang Rusia lan bangsa liya. "resimen cadangan", diprovokasi lan kasil digunakake Freemason - pimpinan kudeta Februari. Nyatane, padha ngresiki dalan kanggo Bolsheviks kanggo kuwasa ... Sawise kekalahan Jerman fasis ing arsip Kamentrian Luar Negeri, militer AS nemokake sawetara panjaluk menyang perbendaharaan kanggo alokasi mayuta-yuta jumlah kanggo "propaganda. ing Rusia" lan kuitansi Gelfand kanggo nampa sejuta tandha kanggo "nguatake gerakan revolusioner ing Rusia". Arsip Kamentrian Luar Negeri, sing didhelikake ing macem-macem kastil ing Jerman, ditemokake ngemot ewonan dokumen sing ngonfirmasi hubungane para pemimpin Bolshevik karo pamaréntahan Kaiser. Sawetara dokumen kasebut diterbitake ing Lenin's Return to Russia taun 1917 (diterbitake ing Holland taun 1957). "Jerman lan Revolusi ing Rusia" (diterbitake ing Amerika Serikat ing taun 1958). Saka dokumen resmi kasebut (keasliane dikonfirmasi dening para ahli) banjur Revolusi Oktober uga dibiayai kanthi akeh saka Berlin. 21.04.17/21/1917 telegram teka ing Berlin: "Staf Umum, 17 April 1917 ... Marang Kamentrian Luar Negeri. Markas komando tinggi ngirim pesen saka departemen kebijakan staf umum Berlin: ...Stein-Wachs telegraf saka Stockholm tanggal 1917 April XNUMX: Lenin mlebu ing Rusia sukses. Dheweke kerjane kanthi lengkap miturut kepinginan kita ... Pamrentah Jerman puas karo karya Lenin. Penumpang mobil "disegel": Abramovich M Z.; Eisenbund Meer; Armand I.F.; Goberman M.V.; Grebel Fenya; Kon E.F.; Konstantinovich A.E.; Krupskaya N.K.; Lenin V.I.; Linde Johann-Arnold I.; Miringof Ilya Davidovich; Miringof Meira Efimovna; Mortochkina V.S. (bojone Safarov); Payneson Semen Gershovich; Pogosskaya Bunya Khemovna (karo putrane Ruvim); Ravich Sara; Radek (Sobelson) K.B.; Radomyslsky Ovshey-Gershon Aronovich; Radomyslskaya Zlata Evnovna; Radomyslsky S.O.; Safarov (Voldin, pembunuh Nicholas II) G.I.; Voikov (Pinkhus Weiner) Rivkin Zalman, Rosenblum D. M.; Skovno Abram; Slyusareva N.M.; Sokolnikov (Sarwa) Hirsch; Suliashvili David; Usievich G.A.; Kharitonov Musa; Tskhakaya M.G. Wiwit Maret XNUMX ing Rusia, kabeh hukum lan pesenan mbatesi dibatalake kanggo wong Yahudi. Dadi senator: M. Vinaver, G. Blumenfeld, O. Gruzenberg, I. Gurevich. G. Schneitzer dadi walikota Petrograd, O. Minor saka Moskow. Manajer Pemerintahan Sementara - A. Galperin.
            Robert Wilton Kab. The London Times ing Petrograd sajrone taun-taun revolusi: "Saben kapal karo imigran sing teka saka Amerika, Inggris utawa Prancis nggawe kesulitan anyar. Dheweke kabeh nganggep awake dhewe duwe hak kanggo ngaku papan "paling anget" ing panitia panganan, agraris lan liya-liyane. Kanthi sawetara pangecualian, para imigran iki minangka wong Yahudi ... Kabeh sejarah Bolshevisme ing Rusia nduweni tandha invasi manca sing ora bisa ditemtokake. Pembunuhan Tsar, sing direncanakake dening Sverdlov lan Lenin, ditindakake dening Shaya Goloshchekin Syromolotov, Safarov, Voikov (Pinkhus Weiner) lan Yankel Yurovsky, dudu tumindake wong Rusia, nanging saka invader mungsuh.
            1. Vladkavzaz
              Vladkavzaz 26 Mei 2015 07:47
              -1
              TELPON. (siji
              Dheweke bakal isin karo omong kosong iki, tulisake ing komentar.
              1. TELPON.
                TELPON. 27 Mei 2015 00:09
                +1
                Kutipan: vladkavkaz
                TELPON. (siji
                Dheweke bakal isin karo omong kosong iki, tulisake ing komentar.

                Kasunyatan yen iki omong kosong, mangga menyang studio. Aku diarani dokumen saka arsip lan kutipan saka buku, menehi dhaptar penumpang saka "gerbong sing disegel", dijenengi pembunuh tsar lan jenenge, sing ana ing majalah, lan demagogy kanggo mbantah iki ora ana dhasar.
      3. Vladkavzaz
        Vladkavzaz 25 Mei 2015 18:47
        + 10
        Pesen ideologi Alexei Mozgovoy. Iki minangka usaha sing penting banget.
        "Supaya nyegah elit Donetsk lawas-anyar saka njupuk oyod, yaiku kanggo nyelehake kabeh ing rem ideologis, lan kanggo nguripake gol luhur perjuangan kanggo Novorossia menyang clinging sengsara kanggo kaslametané ing stubs rusak saka Transnistria anyar, perlu kanggo ngowahi format perlawanan militèr menyang militèr-ideologis.
        Pemberontak Rusia Novorossia kudu ngatasi kebingungan ideologis lan nyatakake awake dhewe minangka tentara salib Slavia anyar, pejuang kanggo New Rus 'tanpa oligarki, tanpa birokrasi sing ora sopan, kanthi basis keadilan sosial sing digabungake karo tradisionalisme agama sing sehat. "

        OPO ANA saka wong bule iku ora ana.
        1. Pilat2009
          Pilat2009 26 Mei 2015 20:08
          0
          Kutipan: vladkavkaz
          Whites ora perang kanggo iki kabeh.

          Dadi, apa sing dilawan wong kulit putih? Mung tanpa kutipan saka Karya Lengkap Marxisme-Leninisme. Sampeyan bisa nambah kutipan saka Denikin's Chronicles of Russian Troubles, contone.
      4. avt
        avt 25 Mei 2015 18:49
        +6
        Kutipan: vladkavkaz
        Otak lan Putih?

        Apa dheweke ora ana ing foto? Babagan almarhum, utawa ora ana apa-apa, utawa bebener. Ya, dheweke minangka salah sawijining kapribaden pisanan lan karismatik lan ana perkara sing nyata ing mburine. Jerman Bandera lan Hauptsturmführer Shukhevych, dheweke ora jelas - "saben duwe pahlawan dhewe" negatif Ana prekara-prekara sing ora ana kompromi ing kahanan apa wae! Lan pungkasane, pitakonan kasebut sejatine kanggo wong sing slamet - nanging nyatane, wong ngerti manawa keamanan ora mung pribadi karo bedhil mesin lan bedhil mesin ??? Dheweke wis dielingake sapisan lan praktis ing panggonan sing padha, uga, nalika dheweke mudhun kanthi wedi. Inggih, perlu kanggo "ngupayakake kesalahane" kanggo nindakake. Piye wae keamanan kasebut ngelingake aku babagan jaman EBoN, uga, nalika Chubais pegatan karo Lebed lan dheweke lunga menyang Moskow nganggo sepatu bot putih-kuning sing diubengi banteng karo "Cedars". ing tangane karo trunk munggah ing undhak-undhakan wawancara. Banjur bebener dijaluk - trunk dibusak ing jaket - "wong jenggot" sing mentas dicithak duwe adas kaya - sabuk kanggo "Cedar" ing kelek. , kaya kanggo pistol. padha, nanging sak Perang Sipil lan meh ana - Shchors, Bozhenko ........ ya Kotovsky ing pungkasan ....
        1. Vladkavzaz
          Vladkavzaz 25 Mei 2015 18:59
          +4
          awt (2
          Dheweke ana ing foto, he.
          Nanging murub kula, iku ora prayoga kanggo mlumpat ing balung, cara penulis artikel ngatur lompatan kene. Dheweke mambu ora enak.
          Aku ngerti babagan videoconferencing karo sisih kasebut.
          Nanging, dheweke berjuang lan ora ngrayakake pengecut, lan kesalahan ... ngrusak nyawane..
          1. avt
            avt 25 Mei 2015 19:31
            +1
            Kutipan: vladkavkaz
            Nanging mandheg

            Aku ora bakal murub sampeyan! Kaya sing diucapake ing jaman USSR, kita duwe alesan sing apik - pati. "Sampeyan bakal ninggalake tanpa ijin - deserter.laughing:
            Kutipan: vladkavkaz
            , Ora prayoga kanggo mlumpat ing balung, cara penulis artikel nata lompatan ing kene.

            Iki apik. Saiki, gumantung saka jumlah panguwasa sing disenengi ing Luhansk, kabeh wong saka monarki / strelkovtsy, utamane amarga dheweke perang karo dheweke, kanggo Kristen neo-komunis, uga, penganut metafisika Prokhanov, bakal nindakake iki. Bakal ngowahi jenenge, urip lan pati kanggo tujuane dhewe-dhewe anggere bisa ngetokake dividen. Elinga carane ing "17 moments saka spring" imam didikte sekretaris pesen kanggo Roma karo proposal kanggo acquaint Slag karo bahan saka rembugan Wolff, ana tembung apik -,, mangkono, liwat Pastor Slag, utawa jenenge. ... " Nyuwun iki politisi.... Nyuwun
            Kutipan: vladkavkaz
            .Lan kesalahan ... biaya urip ..

            opo Yen kasunyatan manawa keamanan ora bisa digunakake kaping pindho ing dalan sing padha? Isih ora ora Iki minangka akibat sing ora bisa dibatalake. Mozgovoy melu politik tanpa duwe informasi babagan aturan Game, utawa naluri kewan kanggo netepake kahanan Game lan milih wong sing tepat kanggo tujuan politik lan, minangka asil, keuangan supaya ora mung ngarahake Novorossia. - Lugansk. Inggih, ngelingi dheweke umume, dheweke ora setuju karo apa-apa - dheweke ana ing kategori "ora bisa dikendhaleni". Nanging ing ngendi panggonan bakal ditemtokake kanggo dheweke, lan ora kanggo awake dhewe. Inggih, apa bener biaya ing bledosan pisanan ambush kanggo nindakake soko? Bednov, ora kaya Mozgovoy, langsung ... tanpa kasempatan kanggo bayangan. Nanging dheweke ora nindakake. mangertos Nyuwun , lan sing bener sing narik pelatuk ..... ya, malah ykry saka 8 - entuk info ..... masalah teknologi ..... Dadi ya - kesalahan ing pambiji kekuatan dhewe biaya dheweke urip - kang wungu bar dhuwur banget, ngluwihi kekuatan sing liyane wis cukup guts, utawa pracaya pendapat kuoso saka penasehat - mundur. Kanggo Bolotov sing padha, karo sing almarhum ana konflik ing bangunan SBU, ing wiwitan Kamulyane Deeds, Borodai, Tsarev sing padha, kanthi licik metu saka celana jerone karo banderlogs, sing saiki dilereni soko tugas "dhewe ing Novorossia - iku pungkasanipun dawned." ing topi Senka Monomakh - wis dijupuk ngguyu .Ya, padha Girkin / Strelkov pasrah "pasrahaken penjaga" - ana pangerten bab Sistem lan karya.
            1. Vladkavzaz
              Vladkavzaz 25 Mei 2015 19:41
              +5
              avt(2)SU
              A srach njeblug ing Internet babagan matine Komandan Brigade "Ghost".

              Artikel kasebar ing semangat "Ritual Rajapati liyane."

              Ing liburan Yahudi Shavuot (Dina Pemberian Torah), ing wayah sore tanggal 23 Mei, komandan independen pungkasan saka gerakan "militia Donbass", Aleksey Mozgovoy, tiwas saka penyergapan. Sadurunge, "Menteri Luar Negeri DPR", Kofman Yahudi, ngumumake yen "proyek Novorossiya" mungkasi kegiatane. Gaya rajapati pancen padha karo pembunuhan Komandan Bednov.

              Lev Removich ngerteni isi iki kanthi sampurna:

              (a) "Aleksandr Igorevich Kofman, minangka Menteri Luar Negeri DPR, ora ana hubungane karo squabbles lan squabbles ing sela-sela LPR, lan umume dheweke ora nongkrong ing sela-sela iki."

              (b) "Yahudi Ortodoks, mesthi, mbayar akeh wong, nanging, ora kaya penulis delirium, dheweke ora kringet, lan yen ana wong sing dibayar, banjur ngirim dhuwit menyang akun utawa ngirim kurir sing kurang katon. .”


              (c) "Ing 'beku' (ora mungkasi) saka 'proyek Novorossiya' (utawa luwih, proyek 'Parlemen Novorossiya'") sasi sadurunge kasunyatan iki dikonfirmasi dening Pak Kofman, mantan wakil kepala 'parlemen', Pak Tsarev pribadi nglaporake kepala lan tokoh pusat proyek iki.

              (d) "Shavuot ing 2015 diwiwiti tanggal 23 Mei, nanging Laylat al-Ragaib uga tiba ing 23 Mei ing 2015, lan wong Baha'i ngrayakake Panggilan Báb. Nanging, wong-wong sing otak ora diatur utamané, narik kawigaten marang kasunyatan sing komandan brigade tiwas ing dina liquidation saka Konovalets.
              ____________________________________________________________

              Alexey Borisovich Mozgovoy:

              Pengunjung kaca sing ditresnani, apa sampeyan ora bosen nulis ing diskusi babagan apa sing sampeyan ora ngerti? Saiki sawetara wong wis nudhuh aku ngiyanati kabeh wong mung amarga aku ora nggawe statement resmi babagan acara anyar. Lan aku ora bakal nindakake! Aku ora duwe hak kanggo mratelakake panemume tanpa duwe pangerten lengkap babagan kedadeyan! Sembarang frase utawa malah siji tembung sing ora cocog bisa nyebabake akibat sing ora bisa dibatalake. Lan kita duwe, nyuwun pangapunten, kathah bab apa .... Lan akeh statements, kanggo sijine iku mildly, mbantah akal sehat lan ngaktifake mungsuh kanggo pirembagan bab Gagal saka negara enom! Mikir sadurunge nulis dhewe lan njaluk saka wong liya.
              _______________________________________________________________________
              Carane aku ngerti nalika aku nulis.
              1. Vladkavzaz
                Vladkavzaz 25 Mei 2015 19:46
                -1
                Saliyane pendapat sampeyan
                Sapa sing entuk manfaat saka artikel kasebut?
                http://politrussia.com/society/liberalnye-piar-stervyatniki-463/
              2. avt
                avt 25 Mei 2015 20:02
                +1
                Kutipan: vladkavkaz
                Artikel kasebar ing semangat "Ritual Rajapati liyane."

                ora On ritual ora narik uga ing sembarang cara. Apa ritual aneh sanadyan. Punika Rokhlin - satus mina kalebu jalaran, uga, pratelan pisanan bojoné. Maneh, es kapak ing sirah - iku felt sing seminarian milih - padha ngomong, yen bisa, banjur supaya, utawa karo keris, nanging ora - mung isi munggah saka bedhil. Lan ternyata persis kaya sing dikarepake Pemimpin - mung ora bisa metu saka "Tommigans", nanging kapak es mlebu kaya jam lan klien ora langsung nindakake, nanging nandhang sangsara. Nanging karo Mozgov - ora. ora dielingake – ya, nanging rituale ....... dheweke dudu tokoh kanggo ritual. Nyuwun
                Kutipan: vladkavkaz
                (d) "Shavuot ing 2015 diwiwiti tanggal 23 Mei, nanging Laylat al-Ragaib uga tiba ing 23 Mei ing 2015, lan wong Baha'i ngrayakake Panggilan Báb. Nanging, wong-wong sing otak ora diatur utamané, narik kawigaten marang kasunyatan sing komandan brigade tiwas ing dina liquidation saka Konovalets.

                .... nanging supaya guess miturut Eugene .... ora sampeyan kudu nyoba banget hard, nanging padha nyoba, minangka aturan, liwat tokoh bobot. Otak ora sempat dadi kaya ngono. Iku mung ora ing wektu lan kabeh.
                1. Vladkavzaz
                  Vladkavzaz 25 Mei 2015 21:22
                  +3
                  avt
                  Ing sumber sing gegandhengan, crita babagan ritual iki wis dibuwang lan disalin kanthi kuat lan utama ing endi wae.
                  Mangkono carane nyebar-" Tatyana Anureeva # mangsuli komentar 25 Mei 2015, 20:42 pm

                  Iki kabeh turunan Yahudi sing bisa tuwuh ing ngendi wae. Loro-lorone ing antarane nasionalis, lan ing antarane liberal, lan ing antarane komunis, lan ing antarane wong-wong non-partai. mungsuh utama wong Rusia .Wis cetha nguwasani motto Yahudi: "Dibagi lan nelukake", wayang Kremlin: tukang kayu, koffmans, wong tuwa, Kurginians lan Kremlin liners liyane sing ndhukung wong-wong mau bakal terus pit Rusia marang Rusia .. oligarki Yahudi, politikus Yahudi, pejabat Yahudi, wong-wong Yahudi liyane lan Shabes korup -goyim iku roh-roh jahat, kang wong Rusia kudu ngarahake nesu, gething lan pasukan saka perjuangan .. Rusia-Rusia daya.
                  Memori rahayu Alexei Mozgovoy, Pahlawan Novorossia, Pahlawan Rusia. pranala menyang http://maxpark.com/community/6643/content/3484140#comment-46006833
                  pranala menyang pranala menyang vk.com
                  Iki cara kerjane Yo-burg ...
      5. AZB15
        AZB15 25 Mei 2015 20:53
        0
        Ana maneh babagan bajingan Pengawal Putih (kappel-Kaledin-Denikin, lsp., lsp). Aku panginten sing edan ing pungkasan 80s lan 90s wis liwati, nalika layang saka bangsawan padha digambar kanggo everyone. Nanging ora, iku mati rasa kanggo kabeh jinis bodho. Lengket...
        1. avt
          avt 25 Mei 2015 21:33
          -1
          Kutipan saka: AZB15
          . Aku panginten sing edan ing pungkasan 80s lan 90s wis liwati, nalika layang saka bangsawan padha digambar kanggo everyone.

          Dadi luwih sepi, mesthi, ora akeh calon raja sing mlaku-mlaku ing Moskow kanggo macem-macem pesta kanthi telpon seluler dipateni amarga ora duwe dhuwit, kaya taun 90-an nganggo seragam jahitan ala rusimperator, nanging ana .. Bener, Girkin / Strelkov lan kanca-kancane ngomong yen, "White Guard" proyek ora bakal bisa - drown dhewe ing segara - please, nanging kanggo kamenangan iku ora bakal banget "abang" - ora. Cukup anti-Nazi karo "tanggung jawab sosial bisnis" coolly propped munggah dening Kamenangan ing Perang Patriotik Agung 1941-1945, tanpa lisping karo Nazi, kang bener ing laku - uga, padha ora bakal nglakoake anti anti-Nazi. -Rusia ing Ukraina ing wangun proyek Nazi, apotheosis kang negara negara saiki suda kanggo Ukraina ing kontrol external - kabeh bakal ,, harash "! TAPI ..... Nyuwun wiwit minangka awal minangka 1944, kita njupuk Nazi lokal menyang tangan - anak lan putu saiki mrentah ing Kyiv, minangka Yarosh ngandika, padha nyabrang Dnieper. kanggo saben wong sing mlaku karo kula - thanks "Ing pangertèn, kabeh metafisika iki a la Prokhanov-Girkin / Strelkov ngrusak dheweke - dheweke pancen kalah karo "aturan rakyat", "Donya Rusia" lan monarki ing siji botol ing sangisore gendera Jenderal Baklanov .Kanthi hodgepodge kaya ing sirah, gampang ilang. tutul karo politisi nyata lan cynicism kang .... kang bener kedaden lan kasunyatan sing purposefully nyoba kanggo dadi politisi - ora ana siji kudu duwe khayalan bab iki - iki kasunyatan medical.
          1. Vladkavzaz
            Vladkavzaz 26 Mei 2015 09:23
            +3
            Iki minangka puisi Mozgovoy, mung wong edan sing bisa nemokake apa sing ngomong babagan dheweke dadi wong kulit putih lan sawetara jinis nasionalis kaya mlumpat mudhun cabang.
            Ing ngendi wae sampeyan ngidoni, para bangsawan ana ing endi wae.
            Sapa sing dadi count, sing getih pangeran.
            Distribusi gelar mabuk
            Kabeh kanggo wong, kanggo wong.

            Ganti penghargaan kanggo kilogram,
            Blazer cemlorot ing medali.
            Sepuhan candhi-candhi wis luntur,
            Nanging omah gedhong wuta mripat.

            Ing seragam saka akeh jenderal,
            Tali pundhak kobong karo manik-manik.
            Wis ing karnaval Brasil,
            Iki mesthi bakal menang!

            Rama Suci, kanthi salib lan ing jubah,
            Abdinipun Gusti ingkang tanpa dosa...
            Dheweke uga bakal nemokake ing postingan rereget sing nyenengake,
            Tanpa wedi, pangadilan sing elek.

            Ing dhaptar kapisah saka abdine rakyat,
            Pejuang kanggo bebener, demokrat.
            Pengemis miskin, taun-taun
            MP sengsara...

            Wonten ing satengahing pageblug, parade bujana,
            Woh wedi tuwuh.
            Beau monde saka bangsawan ing negara Soviet,
            Ing ngendi kabeh wong digiring dadi komplotan!

            Gerombolan kebo elit,
            Gusti lan Ladies, tentara maling '.
            Nalar ora ana gunane,
            Iku wektu kanggo njupuk wong sethitik.

            Nanging sampeyan bisa terus lan terus
            Pindhah menyang rapat umum kanggo sen.
            Rungokna omongane goroh lan goroh,
            Lan "muzzles" kanggo milih saka "rozh" ...

            Mozgovoy Alexey Borisovich
            1. Serigala tunggal
              Serigala tunggal 26 Mei 2015 18:20
              +1
              Kutipan: vladkavkaz
              Iki minangka puisi Mozgovoy, mung wong edan sing bisa nemokake apa sing ngomong babagan dheweke dadi wong kulit putih lan sawetara jinis nasionalis kaya mlumpat mudhun cabang.
              Ing ngendi wae sampeyan ngidoni, para bangsawan ana ing endi wae.
              Sapa sing dadi count, sing getih pangeran.
              Distribusi gelar mabuk
              Kabeh kanggo wong, kanggo wong.

              Ganti penghargaan kanggo kilogram,
              Blazer cemlorot ing medali.
              Sepuhan candhi-candhi wis luntur,
              Nanging omah gedhong wuta mripat.

              Ing seragam saka akeh jenderal,
              Tali pundhak kobong karo manik-manik.
              Wis ing karnaval Brasil,
              Iki mesthi bakal menang!

              Rama Suci, kanthi salib lan ing jubah,
              Abdinipun Gusti ingkang tanpa dosa...
              Dheweke uga bakal nemokake ing postingan rereget sing nyenengake,
              Tanpa wedi, pangadilan sing elek.

              Ing dhaptar kapisah saka abdine rakyat,
              Pejuang kanggo bebener, demokrat.
              Pengemis miskin, taun-taun
              MP sengsara...

              Wonten ing satengahing pageblug, parade bujana,
              Woh wedi tuwuh.
              Beau monde saka bangsawan ing negara Soviet,
              Ing ngendi kabeh wong digiring dadi komplotan!


              Gerombolan kebo elit,
              Gusti lan Ladies, tentara maling '.
              Nalar ora ana gunane,
              Iku wektu kanggo njupuk wong sethitik.

              Nanging sampeyan bisa terus lan terus
              Pindhah menyang rapat umum kanggo sen.
              Rungokna omongane goroh lan goroh,
              Lan "muzzles" kanggo milih saka "rozh" ...

              Mozgovoy Alexey Borisovich

              Nyuwun pangapunten, menapa ayat punika boten kalebet ing artikel? Ora pas karo gambar Pengawal Putih A. B. Mozgovoy ??? Ya, dheweke ora...
              1. Vladkavzaz
                Vladkavzaz 26 Mei 2015 18:29
                0
                Serigala tunggal
                Count iku sing kaya, nanging nalika padha uncalan kaya iki ing sumber
                http://maxpark.com/community/politic/content/3486571#comment_46033796
                lan iki
                http://maxpark.com/community/politic/content/3485689#comment_46033307
                banjur piye wae iku dadi cetha sing banget karya, operasi conspiratorial rumiyin ing pasuryan, punika foto seragam ing Bunch lan quasi-banner sing Black Hundreds titik.
                Lan dadi luwih dingerteni manawa pasukan tartamtu wiwit ngresiki kabeh wong sing ana ing Donbass ing sangisore Banner Abang, uga, dheweke ora seneng, kepiye bersenjata, kanthi posisi anti-oligarki sing jelas, wong duwe hak kanggo ngomong atas jenenge rakyat lan liyane..
                http://maxpark.com/community/5134/content/3486698
                Saiki aku ngarep-arep manawa artikel iki minangka uncalan informasi, pesenan lan pitenah marang A. Mozgovoy? Lan tulisan tangan sacoro prakteke pas karo apa nalika Nemtsov dilebokake - njerit, lolong lan whining wiwit langsung ...
      6. Ivan Mokhovikov
        Ivan Mokhovikov 25 Mei 2015 22:29
        0
        Monarchists wis nesu kanggo mbandhingaké
      7. ORA PASARAN
        ORA PASARAN 25 Mei 2015 22:48
        +3
        Kutipan: vladkavkaz
        Padha matèni katas Ukraina, lan sampeyan nari ing kuburan seger, nggunakake pati kanggo tujuan dhewe.

        1. Vladkavzaz
          Vladkavzaz 25 Mei 2015 22:56
          +2
          ORA PASARAN
          Inggih?
          Panemune ora ngandhani apa-apa, frasa umum, babagan apa-apa.
          Aku duwe sumber dhewe informasi lan pendapat saka pensiunan, malih, iku banget, banget wis pensiunan, Aku sethitik kapentingan.
          Siji-sijine papan sing bener yaiku wong-wong kaya Mozgovoy pancen ora nyenengake kanggo wong-wong sing nyoba nggawe geshefts getih, lan supaya sampeyan ora dadi kaya wong-wong mau.
          Panguburan dijadwalake tanggal 27.
          Dheweke bakal duwe paling sethithik biji nurani, kanggo tahan paling ora 10 dina ...
      8. ORA PASARAN
        ORA PASARAN 25 Mei 2015 22:56
        +1
        Kutipan: vladkavkaz
        Padha matèni katas Ukraina, lan sampeyan nari ing kuburan seger, nggunakake pati kanggo tujuan dhewe.

    2. MIHALICH1
      MIHALICH1 25 Mei 2015 18:35
      + 11
      Wong sing bakat ana ing kabeh .. Ayo bumi ayem tentrem marang dheweke! Apa swarane .. Saiki "tari ing balung" diwiwiti ...
    3. prasaja_rgb
      prasaja_rgb 25 Mei 2015 18:39
      + 14
      KENANGAN CAHAYA KEPADA PAHLAWAN RUSIA, LAND IN DOWN... prajurit
    4. Wayahe
      Wayahe 25 Mei 2015 19:01
      +9
      Mozgovoy iku wong nyata, lan dheweke tilar donya supaya wong-wong ing Luhansk teka ing alun-alun lan nangis.
    5. Komentar wis dibusak.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. pedhang
    pedhang 25 Mei 2015 18:38
    +4
    .... Dene aku, aku kepengin weruh pembangunan lan esuke Novorossia, patine wong-wong sing melu kekejaman ing DPR lan LPR, lan sing paling penting, mungsuh mati ing ngendi wae .... ing Ukraina. , ing Eropah, Amerika ... ..ala Rosenthal Center .... ora Otak!
  4. sv68
    sv68 25 Mei 2015 18:40
    +1
    mung pembunuh sejatine sing ora bakal ditemokake lan adoh saka korban pungkasan ing perang sing ora dingerteni iki yaiku Mozgovoi - bakal ana akeh korban!
  5. Kutuzov
    Kutuzov 25 Mei 2015 18:44
    +7
    Bener, petani Rusia. Kanthi kaya ngono kita ngadeg. Bumi tentrem ayem, kita nangis.
  6. KGB nonton sampeyan
    KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 18:45
    +4
    Aku ora pengin ngomong apa-apa, amarga akeh sing ora seneng karo pendapatku babagan tumindak pimpinan Rusia, Ukraina, lan republik. Mulane, mung: Kenangan rahayu saka wong sing pinunjul!
    1. Dalmatia
      Dalmatia 25 Mei 2015 19:36
      0
      Apa sampeyan ora pengin ngomong?
      Nyritakake...
      Mungkin ora mung sampeyan duwe pendapat kaya ngono.
      1. U-47
        U-47 25 Mei 2015 20:14
        +1
        Kutipan: Dalmatia
        Aku ora pengin ngomong apa-apa, amarga akeh sing ora seneng karo pendapatku

        Kutipan: Dalmatia
        Apa sampeyan ora pengin ngomong?
        Nyritakake...
        Mungkin ora mung sampeyan duwe pendapat kaya ngono.

        Pancen, kok sampeyan ndhelikake pendapat sampeyan ing kene? Aku bakal ngomong apa.
        1. KGB nonton sampeyan
          KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 21:45
          0
          Ora babagan artikel iki. Mung wong apik mati amarga tumindake wong sing ora apik, meh 1,5 taun.
          1. U-47
            U-47 25 Mei 2015 22:01
            +1
            Kutipan saka KGB WATCH YOU
            Mung wong apik mati amarga tumindake wong sing ora apik, meh 1,5 taun.

            inggih, inggih. Aku tikel telung ewu. Dheweke ora dadi luwih jujur. Canggih - ya.
      2. KGB nonton sampeyan
        KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 21:45
        +1
        Ora babagan artikel iki. Mung wong apik mati amarga tumindake wong sing ora apik, meh 1,5 taun.
    2. Komentar wis dibusak.
  7. skifd
    skifd 25 Mei 2015 19:11
    + 14
    Narva, nanging artikel punika minus. Artikel ala. dhawuh . Lan Mozgovoy nuwun sewu. Ora ana cita-cita, lan uga dheweke. Nanging tanpa wong sing kaya mengkono, donya ambruk. Kenangan rahayu , ayem tentrem , WONG COMBRIEG .
    1. Vladkavzaz
      Vladkavzaz 25 Mei 2015 19:15
      +5
      suwi (3
      Assessment bener Aku wis raking ing minuses kanggo neraka karo wong-wong mau.
      1. skifd
        skifd 25 Mei 2015 19:22
        0
        Ayo padha minus - kita butuh, kolega! hi ombenan
        1. Vladkavzaz
          Vladkavzaz 25 Mei 2015 19:25
          +1
          skifd (
          Persis! prajurit ombenan
          1. natakor1949
            natakor1949 25 Mei 2015 23:25
            +2
            Saka artikel bangkai liberalistik, nesu lan omong kosong nggawa. Memori langgeng kanggo ALEXEY BORISOVICH MOZGOVO, matur nuwun kanggo kabeh sing wis rampung lan kurang gandhewo. Pait banget yen kelangan putra-putra sing paling apik ing DUNIA RUSIA.
          2. Komentar wis dibusak.
      2. 41 KAB
        41 KAB 26 Mei 2015 05:11
        0
        Kutipan: vladkavkaz
        suwi (3
        Assessment bener Aku wis raking ing minuses kanggo neraka karo wong-wong mau.

        Saben uwong sing ngerti manawa artikel kasebut bakal ditambah hi
        Menapa malih, penulis artikel adat sanalika sawise paten pinaten, aku arep takon apa sing nduweni duwe tangan ing Rajapati?
    2. avt
      avt 25 Mei 2015 20:14
      +1
      Kutipan saka skifd
      Narva, nanging artikel punika minus. Artikel ala. dhawuh

      Kutipan: vladkavkaz
      Assessment bener Aku wis raking ing minuses kanggo neraka karo wong-wong mau.
      Inggih, dheweke - ,, Pengarang Elena Semenova "mungkin kanthi tulus nulis. Apa ora banjur? Nanging ya -
      Kutipan saka avt
      . Bakal ngowahi jenenge, urip lan pati kanggo tujuane dhewe-dhewe anggere bisa ngetokake dividen.

      Lan bener katon apik tenan. Utawa aku kuwi cynic inveterate .... siji saka loro, nanging pisanan.
      1. Vladkavzaz
        Vladkavzaz 25 Mei 2015 21:25
        +1
        avt(
        Ora sinis, yaiku -First ..- Artikel ala. dhawuh .
        1. avt
          avt 25 Mei 2015 21:52
          +2
          Kutipan: vladkavkaz
          dhawuh .

          Lha, iki wong sing wis ngeruk turnip ing bingung -
          Kutipan saka saag
          "... Dheweke asring dibandhingake karo Jendral Kutepov. Dheweke katon mirip banget karo dheweke lan ngormati Alexander Pavlovich banget. Lan seragam Pengawal Putih lungguh ing dheweke kaya pemain. kang ana "Dheweke duwe hak kanggo seragam iki, kanggo iki Pundhak nyudo. Dheweke urip miturut banjur Code of Honor, kaya-kaya saka wektu iku dheweke wis miber menyang umur kita disgustingly tegese."

          Sing nggumunake, wingi aku maca babagan dheweke yen dheweke komunis ideologis ...

          Saka konversi brazen kuwi menyang deviden politik saka urip lan pati saka komandan brigade - padha cepet-cepet supaya ora telat kanggo tiba ing kurs ....... Nanging karo kabeh sikap ambigu marang dheweke, kaya aku wis ngandika, ..... Ana film Soviet kuwi -,, Padha pisanan. "Dadi - sing saiki nyoba kanggo njaluk kapentingan ing - kanggo sisih paling bakal tiwas ing pepeteng. Lan padha - Bolotov, Mozgovoi lan comrades ing Lugansk padha pisanan! Iki, ora ketompo carane wong wanted, wis ora ana siji bakal njupuk adoh saka Mozgovoy.
          1. Vladkavzaz
            Vladkavzaz 25 Mei 2015 21:55
            +1
            avt(2)SU
            Sing paling banter, ing ambang ultrasonik, para penganut Savelyev tartamtu, Fuhrer saka partai "Rusia Agung", njerit-njerit. .
  8. Dalmatia
    Dalmatia 25 Mei 2015 19:31
    0
    Aku wedi yen kita ora bakal ngerti sapa sing bener-bener menehi prentah kanggo mateni Mozgovoy.
    1. U-47
      U-47 25 Mei 2015 20:23
      0
      Kutipan: Dalmatia
      Aku wedi yen kita ora bakal ngerti sapa sing bener-bener menehi prentah kanggo mateni Mozgovoy.

      kanggo apa? DRG nindakake pakaryan. Wahyu saka "peserta" lan slag liyane bakal akeh banget ing jaringan ing mangsa ngarep. Iki dudu Sudoplatov utawa SAS kanggo sampeyan - bakal ana selfies lan video ... Kita manggon ing wektu sing ora nyenengake.
      1. Dalmatia
        Dalmatia 25 Mei 2015 20:33
        +1
        DRG iki duwe pemilik, lan yen ana, banjur sapa ...?
        Iki pitakonan saka kapentingan.
        1. U-47
          U-47 25 Mei 2015 21:47
          +1
          Kutipan: Dalmatia
          Iki pitakonan saka kapentingan.

          Gerashchenko tweets babagan GRU, SBU masturbasi ing pangilon ... Apa sampeyan kasengsem ing Makhluk "Shadows"? Njaluk menyang blog ... Perang wis ing. Panglima tiwas minangka asil saka operasi khusus dening mungsuh. Kamenangan lokal sing ora diragukan (mungsuh).
          Kutipan: Dalmatia
          DRG iki duwe pemilik, lan yen ana, banjur sapa ...?

          trite.
      2. Komentar wis dibusak.
  9. saag
    saag 25 Mei 2015 19:50
    +2
    "... Dheweke asring dibandhingake karo Jendral Kutepov. Dheweke katon mirip banget karo dheweke lan ngormati Alexander Pavlovich banget. Lan seragam Pengawal Putih lungguh ing dheweke kaya pemain. kang ana "Dheweke duwe hak kanggo seragam iki, kanggo iki Pundhak nyudo. Dheweke urip miturut banjur Code of Honor, kaya-kaya saka wektu iku dheweke wis miber menyang umur kita disgustingly tegese."

    Sing nggumunake, wingi aku maca babagan dheweke yen dheweke komunis ideologis ...
    1. Vladkavzaz
      Vladkavzaz 25 Mei 2015 19:58
      0
      sagah (2
      http://maxpark.com/community/5512/content/3485494#comment_46018992
      Lan iki.
      http://maxpark.com/community/5134/content/3485556
  10. Sasha Belyaeva
    Sasha Belyaeva 25 Mei 2015 19:58
    +5
    Dheweke duwe dialog karo kabeh wong. Malah karo Ukrainians, nganakake teleconferences, nyoba kanggo njaluk liwat kanggo wong-wong mau. Amarga dheweke tresna marang umate. Luwih saka aku. Lan nresnani wong-wong mau, dheweke ngormati saben urip: ora mung para pejuang lan warga sipil, sing dilindhungi, nanging uga urip wong-wong sing ditemokake ing sisih liya, diapusi, zombified, nanging isih Rusia.

    Ing pati Alexei Mozgovoy.
    crita rakyat Slavia.
    Sawise matine sukarelawan Rusia lan Ukraina, Gusti Allah nimbali Jiwa-jiwa marang awake dhewe lan takon marang Jiwa Rusia:
    - "Pinten sukarelawan Ukrainia sing sampeyan mateni?"
    - "Akeh, Rama."
    - "Apa wong Rusia wiwit urip luwih apik saiki?"
    - "Ora, mung dadi luwih elek lan peteng ing jiwaku ..."
    Gusti Allah takon marang Jiwa Ukrainia:
    - "Pinten sukarelawan Rusia sing sampeyan mateni?"
    - "Akeh, Rama."
    - "Apa wong Ukrainia wiwit urip luwih apik saiki?"
    - "Ora, dadi luwih elek lan Ukraina terjun ing pepeteng kebencian, rasa wedi lan nglanggar hukum ..."
    - "Iki tegese dudu bangsa Slavia sing kudu disalahake kanggo pepeteng sing nate nyakup Rus Ortodoks sing bersatu" - pangandikane Gusti Allah - "Kasugihan lan masa depan anak-anakmu dicolong dening wong sing ora duwe warga negara lan tanah air, disabetake. dening virus serakah saka srakah lan meri, ing pedhut saka janji apik niat lan Manna saka Swarga kanggo bangsa Ortodoks Rus '. Jenenge oligarki, ora duwe jiwa, ora duwe gendera lan tanah air, lan padha nyembah. mung dhuwit lan setan. Kanthi kasugihan dicolong saka Slavs, padha ngatur kanggo awake dhewe lan kulawargané urip manis ing karajan kulon, kang ndadékaké meri malah antarane panguwasa lan jijik ing antarane bangsa Kulon."
    - "Yagene wong Slavia ora weruh sapa sing maling sejatine?" - takon Jiwo saka sukarelawan mati.
    - "Amarga, Sang Pencipta mangsuli, yen oligarki - wong sing lara kusta setan kanthi srakah lan iri, nutupi papan ing ndhuwur Rusia kanthi kabut propaganda sing beracun supaya Slavia ora tangi lan ndeleng sapa maling sing nyolong dheweke. masa depan saka wong-wong mau."
    - "Lan kenapa Gréja Ortodoks meneng, Rama Kita?"
    - "Wong iku ringkih, ora ngerti apa sing ditindakake, lan para imam sing murtad saka Iman iku durjana - ora bakal diapura ...
    Lan saiki mabur menyang impen menyang kanca-kanca lan kanca-kanca sing manggon ing Bumi lan ngomong: sapa sejatine maling, sing nyolong Iman ing Keadilan lan kasugihan tanah, alas, mares lan kali saka wong Slavia, lan sing bener nyebar gething. antarane bangsa Rus lan nyemplungaken dheweke menyang pedhut saka fratricide.
    Amarga mung ing Ngimpi wong dibebasake saka kabut beracun saka propaganda maling, sing ngganggu lan ngganggu Pikiran wong ing Bumi.
  11. ngrusakqqqq
    ngrusakqqqq 25 Mei 2015 19:58
    +5
    Pahlawan Rusia nyata! Muga-muga kenangane diberkahi!
  12. antikiller55
    antikiller55 25 Mei 2015 20:01
    +2
    Ngaso kanthi tentrem, memori langgeng kanggo prajurit lan komandan!
  13. Knyazural
    Knyazural 25 Mei 2015 20:30
    +2
    Memori Abadi Padhang kanggo Pahlawan Rusia Alexei Borisovich Brain Warrior lan Panglima! Ngaso ing tentrem-rahayu marang Panjenengane lan Kratoning Swarga.
  14. samarin1969
    samarin1969 25 Mei 2015 20:36
    +6
    Ora preduli apa sing dikandhakake para ahli cynics-VO, nanging Mozgovoy uga berjuang kanggo Donya Rusia ... Pathos sing berlebihan saka artikel kasebut minangka kekurangan sing relevan ... Nanging mitos babagan "Maidan putih" luwih kaya isi, utawa iku klinik "kekerabatan ora kelingan."
  15. piyambakan
    piyambakan 25 Mei 2015 20:53
    0
    Duh Gusti, paling ora mateni, nanging otak wis godhok saka kasunyatan sing ngendi wae tembung lan tumindak ora cocog.

    Sanalika kabeh diwiwiti, kabeh wong ngucapake yen Novorossiya minangka panjaluke wong-wong ing sisih kidul-wétan.
    Lan saiki ternyata proyek Putin-Lavrov. (Yen sing ditulis ing artikel kasebut bener!)
    Minggu iki, Putin lan Lavrov ngumumake "penutupan proyek Novorossiya."


    Mungkin ana sing ngerti apa, panjaluke wong utawa proyek sawetara wong tartamtu?
    1. Vladkavzaz
      Vladkavzaz 25 Mei 2015 21:28
      +1
      kesepian (
      maca Omar Khayyam kanggo wengi lan aja njupuk ala menyang sirah, artikel punika stuffing, omong kosong lan stupidity.
      1. piyambakan
        piyambakan 25 Mei 2015 21:45
        +2
        Kutipan: vladkavkaz
        maca Omar Khayyam kanggo wengi lan aja njupuk ala menyang sirah, artikel punika stuffing, omong kosong lan stupidity.


        Jaman wis ilang))) ora ana sing bisa dipercaya)))
        1. Vladkavzaz
          Vladkavzaz 25 Mei 2015 21:52
          0
          kesepian (1
          Sayange ya.
    2. KGB nonton sampeyan
      KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 21:51
      +5
      Novorossiya dhewe minangka proyek rakyat, wong pengin padha kaya ing Crimea. Dipimpin dening wong kayata: Strelkov, Mozgovoy, Bolotov, Gubarev. Kremlin duwe rencana kanggo mbaleni "skenario Krimea" ing wilayah kasebut saka Kharkov nganti Odessa. Ing tanggal 24 April 2014, sawise kunjungan Presiden Swiss (lan kepala OSCE, misale jek kula), rencana kasebut dibatalake, pasukan sing cedhak karo tapel wates nampa prentah kanggo mandheg. Apa sing kedadeyan sabanjure mbantah panjelasan apa wae. Asor saka milisi dibusak Strelkov, entri saka "vacationers" - Ilovaisk, isin Minsk, etc Mung tarub Circus kang Moscow lan Kyiv jenis wong, menehi metu janji. PS Sing paling penting yaiku Moskow, sawise ngilangi Strelkov lan Mozgovoy, bisa ngontrol acara kasebut kanthi milih Zakhar lan Raft enem. Temenan saiki garis utama ing Kremlin nyurung LDNR menyang Ukraina.
      1. Vladkavzaz
        Vladkavzaz 25 Mei 2015 22:06
        0
        KGB nonton sampeyan
        Yagene narik kene apa sing diomongake dening para pembicara liberal. Saka kunjungan sawetara jinis Swiss, nganti opus penembake, dheweke ujar manawa dheweke minangka kumis sing lurus, kanthi cepet?
        Kekalahan milisi?Apa iki nalika drape bedhil, kaya putih alam, karo spanduk bangga, tamparan maneh?
        Cauldrons ing ngendi padha lemah sawetara ukrovermacht-kalah? Angin mbokmenawa nyebul Kamenangan kanggo Militia ...
        Top gedhe iku sirkus, njerit kloning, kapel wuda, lungguh ing sofas lan ahead saka serangan, iki mesthi ndhuwur amba, getih lan vile.
        Sapa sing wis sinau ing paling 4 kursus ing VU, ing driji, ngadhepi karo partisanism, bakal mbuktekaken marang mesin militèr, malah kuwi terus terang kh.r.
        Lan stupidity liyane, ing beyo saka stuffing, sing ngomong YOU ing Ruin ???
        Saka ngendi sampeyan entuk racun liberal, kanthi rehashing nasionalis sing duwe sayap militer, kaya Maidan, kabeh liberal padha?
        1. KGB nonton sampeyan
          KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 22:16
          +4
          Aku ora ngerti ngendi wong liberal, kok padha nempel ing ngendi wae. Ing Strelkov, saliyane kalah, ana 2 kanthong Kidul, sing digawe kanthi kondisional: tanpa tank, Grad, drone, lsp. Angin nyebul menyang arah milisi nalika "vacationers" muncul karo T-72B3s lan Kornets (yaiku, Angkatan Bersenjata RF). ISIS berjuang kanthi apik, tanpa enem kaya Zakharchenko lan Plotnitsky lan kabeh jinis Chepushilenys. Rusia praktis ora mbantu Strelkov, kasus karo 20 RPG, sing 3-5 unit bisa digunakake. Yen sampeyan mikir ing wayahe ora ana isi menyang Ukra, nawakake versi sampeyan dhewe, kepiye sampeyan ndeleng tumindak Moskow lan tujuan utama. Iki minangka situs, ing kene sampeyan bisa nerusake versi.
          1. Vladkavzaz
            Vladkavzaz 25 Mei 2015 22:27
            -1
            KGB nonton sampeyan
            http://ershoff83.livejournal.com/85983.html -ЭТо,то кто громче всех визжит о гибели Мозгового,ЭТО нацисты,только пытаются как и стрелков,визжать в совю пользу.НЕ ВЫЙДЕТ,точная калька с воплей либералов когда словил пулю их бонвиван,шляющийся с малолетками по мостам.

            Apa bakal tumindak, kene ing situs lan maca.
            1. KGB nonton sampeyan
              KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 22:37
              +1
              Kabeh iki dicampur)) Strelkov nduweni hak kanggo "squeal" ing sih, kang mimpin kabeh, lan isih seneng panguwasa antarane milisi. Natsik sing sampeyan mbuwang kanggo kula, kanggo pisanan aku weruh sapa iku. Sepisan maneh: ing ngendi para liberal? Liberal bengok-bengok yen "Putin sing getihen" njupuk alih Ukraina, lan aku nulis manawa Putin lan tim, sebaliknya, nggabungake maneh Ukraina. Dadi liberal, banget, dening. Saran PS: aja ngarani "liberal" Rusia (padha katon kaya Nazi) - liberal, dheweke ora pantes. Lan ternyata sampeyan nyinggung liberal nyata, aku yakin sing paling normal)))
              1. Vladkavzaz
                Vladkavzaz 25 Mei 2015 22:45
                -1
                KGB nonton sampeyan
                Ayo dheweke squeal. Iki ora ngowahi apa-apa, Strelkov, iki sayap tempur wong-wong sing ngamuk ing rawa kaya umpluk ing cesspits kutha, jenis nyoba ing Maidan ing basa Rusia, ora bakal bisa.
                Lan liberal ing Rusia, iku kaya Martians ing kasunyatan, padha ora ana, ana apa ing basa Rusia, cetha dijuluki liberal.
                1. KGB nonton sampeyan
                  KGB nonton sampeyan 25 Mei 2015 23:01
                  +1
                  Ing kene "liberal" minangka definisi sing paling akurat apik Strelkov, yen sampeyan ngerti, ora ndhukung "rawa". Dheweke percaya yen "raja apik, boyars ala" (wong naif, kayane aku). Gagasan kasebut minangka "revolusi saka ndhuwur", yaiku, ngilangi saka kantor wong-wong sing gagal kabijakan menyang Ukraina, lan janjian pejabat sing luwih angel sing tumindak kanggo kepentingan Rusia.
                  1. Vladkavzaz
                    Vladkavzaz 25 Mei 2015 23:47
                    0
                    KGB nonton sampeyan
                    Yen sampeyan penggemar Strelkov, iku urusan sampeyan, dheweke dudu tokoh panguwasa kanggo aku, kabeh "ramalan" ana telung P, lan mung.
                    Lan kasunyatan sing diputer, sampeyan bakal weruh mengko.
                  2. Vladkavzaz
                    Vladkavzaz 26 Mei 2015 00:14
                    0
                    KGB nonton sampeyan karo
                    Iki Strelkov Panjenengan

                    http://albert-lex.livejournal.com/16910.html

                    http://www.youtube.com/watch?v=u_D7CF33Oxw
                    heh, penyelamat, ora liya..
                    tembak kabeh senjata...
                    pratelan babagan kekurangan patriotisme Putin ...
                    pratelan aneh, amarga ing mangsa panas dheweke ngomong babagan presiden - gagasan ngganti sing paling dhuwur yaiku pengkhianatan

                    ya, iki ngandika bab iki (Starikov, Fritsmorgen) - sing ing Rusia lagi planning Maidan miturut manual anyar - Putin ora cukup patriotik.
                    Amerika pengin numpak gelombang patriotisme lan ngganti Putin ing gelombang iki

                    Napa sampeyan butuh "wewenang" kaya penembak?
            2. Dalmatia
              Dalmatia 25 Mei 2015 22:59
              +2
              Vladkavzaz

              Ora perlu menehi label "liberasts" kanggo kabeh wong sing mratelakake panemume beda karo sampeyan.
              1. Vladkavzaz
                Vladkavzaz 25 Mei 2015 23:50
                -1
                Strelkov - omong kosong sing nyenengake:
                "Aku ngerti kepungkur Antonov. Nanging aku ora banget kasengsem ing. Aku kasengsem ing saiki. Lan saiki support kanggo Novorossiya lan statement cetha bab non-support saka Pita Putih minangka panyengkuyung saka nyerah. "
                http://forum-antikvariat.ru/topic/211943-zapad-vs-vostok-ukrainy-5/page__st__200
                #entri2425341

                1. NDP (Antonov minangka anggota) ndhukung Navalny - ora mung sadurunge, nanging saiki:
                http://rosndp.org/prigovor-bratjyam-navaljnim-oglashyon.htm
                2. Krylov, ketua NDP - babagan "Anti-Krisis Maret":
                "Ora, kanggo wong-wong mau, penghentian perang pancen identik karo kapitulasi kita.
                Dadi panjaluk iki kanthi cepet ngrusak kabeh wong liya, sing wicaksana, lan nggawe pawai iki dadi aksi trans-Ukrainia liyane, ing ngendi tuntutan kanggo ngganti kekuwatan lan pengadilan sing adil minangka sajian sampingan. Lan sedhih banget aku ngerti yen saiki sajian iki kanggo wong-wong sing mung pengin kamenangan militer kanggo negara liya nglawan Rusia, manawa tesis sing cukup kanggo sajian sisih sing aku bakal siap milih karo loro-lorone. tangan.
                http://www.km.ru/v-rossii/2015/01/29/protivostoyanie-na-ukraine-2013-14/754161-a
                ntikrizisnyi-marsh-prevratitsya-v-och

                "Ganti kekuwatan" utamane babagan Putin, lan "keadilan pengadilan" utamane babagan Navalny lan Belov (sing nyalahake Putin minangka "nyurung perang fratricidal ing Ukraina" lan nuntut mundur pasukan, lan uga kanthi terang-terangan njaluk Maidan. ing Moskow).
                Tegese, bedo antarane demokrat nasional lan liberal mung ana ing topik Ukrainia. Ing hubungan karo Putin, padha manunggal, kaya sadurunge (nalika padha bebarengan ing Rawa).
                Ing bab iki, manungsa waé kudu mbayar kanggo mratelakake panemume Krylov sing "nasionalis Ukraina luwih apik tinimbang kita" - sing nasionalis Rusia kudu sinau saka wong-wong mau (fasisme, lan apa liyane?):
                http://evolution-march.livejournal.com/1301375.html
                Musim semi Rusia minangka pemberontakan utamane nglawan fasisme. Lan NDP kanggo fasisme. Napa NDP mbantu Novorossiya - apa mung amarga Rusia dipateni ing kana? Apa iki dudu upaya kanggo ngurmati dhewe kanthi kapercayan Novorossiya lan nglawan Putin kanthi nyawiji karo wong Bandera (saka sapa "sampeyan kudu sinau)"?
                Amarga NDP ndhukung Belov, iku kanggo fraternization karo Bandera. Lan Kalashnikov, sing gabung karo Strelkov, uga: http://evolution-march.livejournal.com/1404048.html

                Strelkov ndalang ora ngerti kepiye Demokrat Nasional lan anti-Putinists liyane nggunakake dheweke kanggo tujuan ngrusak - dheweke negesake manawa dheweke ora setuju karo liberal. Nanging iki mung tegese ing "Jam H" para liberal bakal metu nglawan Putin kanthi Maidan liberal, lan para demokrat nasional kanthi "patriotik". Dipisahake, nanging bakal nindakake siji perkara ("taktik obah"). Ya, lan saiki dheweke wis nindakake - dheweke nindakake perang politik nglawan Putin, nyebabake massa nglawan dheweke.
                Saben uwong kudu ngerti bab sing prasaja - jurang antarane patriot anti-Putin / nasionalis lan liberal (ing masalah Ukrainia) nuduhake wiwitan pambentukan loro Maidans sing kapisah - liberal lan "patriotik", lan ora kabeh iki migunani. kanggo Rusia. Loro Maidans malah luwih elek tinimbang siji - akeh ora bakal pindhah menyang Maidan gabungan (ngamati kemurnian rangking), supaya total karakter massa loro Maidans bakal luwih saka siji.

                Strelkov melu kabeh iki - apa kepengin utawa ora pengin, mangertos utawa ora ngerti, nanging ing ngisor iki persis ...

                Mung siji pitakonan sing isih ana - babagan motivasi Strelkov:
                http://evolution-march.livejournal.com/1404338.html
            3. Komentar wis dibusak.
            4. Komentar wis dibusak.
  16. Mentor
    Mentor 25 Mei 2015 21:00
    +3
    Aku maca akeh babagan Mozgovoy, lan pisanan - pidato. Dheweke dadi militer, Militer kanthi huruf kapital, lan perang kanggo Novorossiya. Nanging minangka politisi, dheweke banget banget, lan iki mateni dheweke. Kenangan langgeng marang dheweke. Lan artikel kasebut minangka "minus", dheweke ora bakal dadi Pengawal Putih, Makhnovist, ya, bisa uga. Nanging ora putih.
  17. mateni
    mateni 25 Mei 2015 21:36
    +7
    "... Rusia duweke kita, lan ing Kremlin ora ana Rusia, wong internasional manca."
    Relevan dina iki.
  18. Tor Hummer Kab
    Tor Hummer Kab 25 Mei 2015 22:15
    +4
    Memori langgeng kanggo pahlawan Rusia - Alexei Mozgovoy! Sing perang lan menehi urip kanggo wong Rusia lan negara Rusia!
  19. Ivan58
    Ivan58 25 Mei 2015 22:42
    +1
    Kamulyan kanggo pahlawan sing gugur.
  20. Razvedchik
    Razvedchik 26 Mei 2015 00:55
    +1
    Aku ketemu karo sapa kanggo mbandhingaké, carane Atomists beda saka Pengawal Putih?! Tujuan lan cara padha, ora ana program, ora ana ideologi, tanah dadi neraka karo wong tani, juragan tanah lan pabrik uyah bumi, kaya oligarki Khokhlatsky, uga uwal saka sumpah. . Ya, lan revolusi Februari painfully padha karo Maidan, lan kabeh wong takon West kanggo loot lan bantuan, lan padha siyap kanggo dilat apa lan sapa wae, mung kanggo drown boors sing padha girdled ing getih! Apa retorika kasebut ngelingake sampeyan babagan apa wae? Kutepov minangka pahlawan Rusia, yen pahlawan lungguh kanthi tentrem ing Paris lan ngombe kopi, ora ana sing ndemek dheweke. ngirim pejuang teroris sing nyuwek bom ing panggonan umum lan ing sepur penumpang lan kolaborasi karo Bunch saka layanan intelijen, patriot Mlyatsky! The White Guards mummers ing balung sinau carane nari uga ing wektu akeh, wis njijiki.
  21. skobar
    skobar 26 Mei 2015 01:15
    +3
    Nuwun sewu. PEMIMPIN REAL ing wilayah Luhansk tiwas. Dheweke berjuang kanggo NOVOROSSIYA, sing dadi kagungane RAKYAT, lan dudu oligarki. Dhèwèké duwé panemu dhéwé ing bab iki, sing ora disenengi déning para upstart panguwasa Luhansk. Muga-muga bumi ayem tentrem kanggo dheweke, lan kanggo wong-wong sing mrentah lan nindakake pembunuhan, supaya mati ing siksa.
    1. Serigala tunggal
      Serigala tunggal 26 Mei 2015 21:11
      +1
      Kutipan saka skobars
      Nuwun sewu. PEMIMPIN REAL ing wilayah Luhansk tiwas. Dheweke berjuang kanggo NOVOROSSIYA, sing dadi kagungane RAKYAT, lan dudu oligarki. Dhèwèké duwé panemu dhéwé ing bab iki, sing ora disenengi déning para upstart panguwasa Luhansk. Muga-muga bumi ayem tentrem kanggo dheweke, lan kanggo wong-wong sing mrentah lan nindakake pembunuhan, supaya mati ing siksa.
      Dheweke dikubur ing globe bumi ...

      Dheweke kakubur ing globe bumi,
      Lan dheweke mung dadi prajurit
      Total, kanca-kanca, prajurit prasaja,
      Tanpa gelar lan penghargaan.
      Dheweke kaya bumi mausoleum -
      Kanggo yuta abad
      Lan Bima Sakti iku bledug
      Sak dheweke saka sisih.
      Awan turu ing lereng abang,
      Badai salju nyapu,
      gludhug abot gumuruh
      Angin sing njupuk off.
      Pertempuran wis suwe ...
      Kanthi tangan kabeh kanca
      Wong lanang dilebokake ing globe bumi,
      Kayane ana ing mausoleum...

      Orlov S.

      http://www.supertosty.ru/stihi/stih_274.html
  22. DPN
    DPN 26 Mei 2015 04:37
    +4
    Kanggo jeneng lan mbandhingake OTAK karo jenderal putih, ing jaman saiki sampeyan kudu dadi ???. Ya, dina iki, Pengawal Putih, wis ngapusi kesadaran saka wong Soviet, bali daya kanggo borjuis korup, saka kene padha teka. Serdyukovs lan Vasilyevs, nanging ora kaya OTAK.. Mbokmenawa wong-wong ing Donbas ngelingi kaping Soviet kalem lan ora ing wektu saka pemilik tanah lan oligarki, padha entuk iki wis ing Free Ukraina.
    1. piyambakan
      piyambakan 26 Mei 2015 13:18
      0
      Kutipan saka D.P.N.
      Iki ngendi asale. Serdyukov lan Vasiliev,


      Lan liyane luwih apik tinimbang iki? Nang endi wae padha der.o
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 26 Mei 2015 13:23
        0
        Quote: sepi
        Nang endi wae padha der.o

        Aja wani ngina Presiden Azerbaijan Aliyev am
        1. piyambakan
          piyambakan 26 Mei 2015 16:55
          +1
          Kutipan: Alexander Romanov
          Aja wani ngina Presiden Azerbaijan Aliyev

          wassat am
      2. Vladkavzaz
        Vladkavzaz 26 Mei 2015 14:25
        0
        Maxim Shevchenko

        "Kabeh usaha kanggo push Rajapati iki menyang" ukropov "lan miturut omongane uwong sabotase klompok, kang, miturut omongane uwong, bisa bebas dumunung mudhun ing mung lan sibuk dalan gedhe saka Alchevsk kanggo Lugansk, mine dalan, nyetel senapan mesin lan posisi. papat pembunuh, kanggo sijine iku mildly, ora inspirasi kapercayan. Rong sasi kepungkur aku ngomong karo Mozgov ing markas ing tengah Alchevsk. Sekretaris pers ayu lan wani Anna, sing tilar donya karo wong ing mobil, associates paling cedhak padha siap. perang lan mati Nanging padha samesthine pati ora dadi luwih saka fascists Kyiv, carane akeh saka "pasukan pidana tartamtu" sing dhasar ora setuju karo gagasan saka kabeh-Ukraina uprising anti-oligarki lan demokrasi, kang kabeh wektu, saka wayahe perjuangan diwiwiti, Mozgovoy propagandized lan perang kanggo, "ujare anggota Klub Izborsk, wartawan Maxim Shevchenko.
        1. Vladkavzaz
          Vladkavzaz 26 Mei 2015 14:25
          +1
          Mozgovoy, ketoke, mbangun hubungan karo komandan batalion Vostok, Alexander Khodakovsky, kanthi rencana kanggo mbentuk Front Rakyat Donbass, gerakan demokratis rakyat sing wiyar sing kalebu unit tempur lan organisasi politik sing ngadeg ing posisi prinsip demokrasi.

          "Kasunyatan sing Mozgovoy langsung menyang perlawanan anti-oligarki ing donya, ngliwati lan ora ana ing kontrol para ahli teknologi politik lan penjamin kabeh garis, nyoba ngapusi wong-wong pemberontak, minangka tantangan radikal. mungsuh.Yen pemimpin jujur ​​lan wani lan komandhan pemberontak Donbass lan Luhansk rakyat ora nggawe kesimpulan saka iki lan consolidate politik sanalika bisa, banjur kabeh wong sing ora gelem tumungkul lan ngambung sepatu bendarane bakal ngadhepi nasib sing padha," Shevchenko nggambarake, ngelingi yen ana ing warisan Mozgovoy Alchevsk forum anti-fasis internasional ditindakake tanggal 8 Mei.
  23. demotivasi
    demotivasi 26 Mei 2015 15:00
    +1
    Iku bakal menarik kanggo ngerti apa Naryshkin mangsuli banding Mozgovoy, fotokopi kang diwenehi ing teks saka penulis artikel? Lan apa dheweke njawab kabeh?
  24. demotivasi
    demotivasi 26 Mei 2015 15:06
    +1
    Kutipan: vladkavkaz
    Kabeh usaha kanggo push Rajapati iki menyang "ukropov" lan miturut omongane uwong sabotage klompok, kang, miturut omongane uwong, bisa bebas dumunung mudhun ing dalan mung lan sibuk saka Alchevsk kanggo Lugansk, mine dalan, nyiyapake bedhil mesin lan panggonan papat. pembunuh, kanggo sijine iku mildly, ora inspirasi kapercayan .

    Persis apa sing ora disaranake. Mozgovoi tiwas kanthi cara sing padha karo 10 taun kepungkur lan 2 wulan kepungkur dheweke pengin mateni Chubais - detonasi tambang sing dikontrol remot lan penembakan motor kanthi senjata otomatis. Nanging kesalahane dianggep tanggal 17 Maret 2005 - ana telung tambang, ora siji, lan bedhil mesin digunakake, dudu bedhil mesin. Nanging tulisan tangan padha. Lan iki dudu tandha ing tahanan kalbu, Kolonel Kvachkov - dheweke mung ora ana hubungane. Ana pasukan liyane sing kerja ing kene. Mozgovoy tiwas sanalika sawise ngumumake perang revolusioner nglawan kepemimpinan "reaksioner lan khianat" saka "LPR", ora suwe, nalisir larangan panguwasa, "LPR" nganakake forum kiwa kabeh Eropa "internasionalis". ” ing wilayahe - Alchevsk kanggo ndhukung pambrontakan Donbass .
    1. Vladkavzaz
      Vladkavzaz 26 Mei 2015 18:32
      0
      demotivasi (1
      Iki roaming web...
      http://maxpark.com/community/129/content/3487112
  25. yowis
    yowis 27 Mei 2015 00:00
    0
    Sampeyan kudu perang mung kanggo dhuwit lan ing printah. Yen ora....